Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi!

A festést is sk csináltátok? :shock:
Én is gratulálok az új lakáshoz.
És lenyűgöző, mennyit változtak az ikrek. Nagyon szépek és kerekek és mekkorák...
És ők is nemsokára fél évesek! :D

Kép
Kép
gabcii

Mogyo!

Úgy érzed, jobb lett volna? Én nem bánom, hogy Ádim egyedül jött.
Tudod Andi! Mindenkinek annyit, amennyit elbír... :wink:

Kép
Kép
gabcii

Jolka, köszi :wink: azért boldogok vagyunk, aha. :D a gyerekek szépek (szerintem is), és örülök, h tetszik a szín. ;) mosogatógépet még ki kellene pucolni :?
és kicsit morci vagyok, mert most látom, h az elmúlt 2 hétben lebontották a szemben lévő pici udvarház két kéményét. itt kérem rehabilitálni fognak. asszem lesz kopácsolás meg por. de majd akkor tovább morcoskodok ezen, ha eljön az ideje.

a tegnapi éjjelünk átverés volt: ma keltem 2kor és 4kor. Ramival mi a szitu?

Kép
an°°di

Gabcii, ha hiszed, ha nem én is ezzel 'vigasztalom' (?) magam, ha elkenődök mostanában (ami ugye elég gyakran megesik): h vmit ebből a szituból tanulnom kell. pl h egyedül tényleg nem megy. én utálok segítséget és szívességet kérni, de muszáj, különben szétesek (így is kicsit). és van is kitől, és szívesen segítenek. ez nekem nagy feladat. ja, és a türelem. abból is van jócskán lemaradásom... :oops: :roll: de tanulok és talán fejlődök vmerre.
festeni imádok. nem is hagytam volna másra. a tesóm is csak besegíthetett. nem vagyok egy profi, de inkább ez mint a főzés mondjuk :wink:

Kép
an°°di

és köszi a dicséreteket!
ja, és még valami: mindig elfelejtem, h itt annyira elvagyok a saját nyomorommal foglalva, h bocsánat, ha nem reagáélok senkire. a jövőben próbálok fogyelmesebb lenni.
Hajni, tőled külön bocs. bele sem gondoltam, h "rossz" anyukának titulállak téged is a nők lapjás cikk miatt. és köszi a vigasztaló szavakat. így végigggondolva biztos nem árt a gyerekeknek, ha a nagymamával (is) vannak.

ja, és vajon miért gondolja mindenki, h a pocakfotó meztelen has kell, h legyen? v csak én? a terhes pocakfotók is ruhában készültek. én úgy vállalom ;) akár itt is

na, tényleg lelövöm magam, mert tele lesz a hülyeségeimmel az oldal
(még 1: Macsek, kedvet kaptam újranézni tegnap a szigorúan ellenőrzött vonatokat... kösziiii :D )
:arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Na ja türelem... nekem is van mit fejlődnöm. Én is utálok segítséget kérni. csak akkor teszem, ha nagyon nem megy egyedül. Volt a héten egy nap, mikor nagyon erőtlennek éreztem magam ( ez a hülye torokfájás, nátha kombináció). Azon gondolkodtam, hogy nem szabad betegnek lennem, mert Ádiznom kell és semmiképp nem hagynám másra. Én ilyen hülye vagyok. Még most is megölne a féltékenység, ha vmiért nem tudnám megycsinálni a napi dolgokat vele és mondjuk Anyósra kéne hagynom... :oops:
(mindenesetre sztem ő is legalább ennyire féltékeny rám. Nem mondja, de érzem. Szal jól elvagyunk. De tulajdonképpen bírjuk egymást)

Jaaa és az ikrek már ilyen szépen ülnek egyedül?

Kép
Kép
gabcii

Vki puncs kockát? Elég íztelen, de vasalás helyett még így is elmegy
Mindenesetre eltolom a bringát, összeszedem a lelki erőm és nekifeszülök a megszáradt ruháknak... fúúúj, hogy utálok vasalniii

Kép
Kép
gabcii

Andi: képek! Tutik! Hubának egyre nagyobb a sérója! Jaaa, és God save the queeeeen!!!! :lol: :lol: És nagyon jó a kéró! És ma küldöm a szkent!

Kicsit félek menni, mert Vilit mostanában elég nehéz napközben ágyba varázsolni, de ha titeket nem zavar egy kb 20 perces üvöltés, hát legyen :lol: És csak külön szobában, ahol vmelyest csönd van... Szerinted?

Móni: felvevős dvd, állat!!! Írjál Jankáról :lol: :lol: 8)
Vilkó: torna, hmmm. Tegnap oltás volt, így konkrétan gyerekkínzásnak tűnt a 14!!!! feladat + forgatás a földön, plusz fekvőtámaszozás...

Ja, és tanácsadáson, "kinek mit tud a gyereke" sztori: anyukatárs meséli, h övé gyerek már majdnem felül, kitolja magát stb... Nem tűnt dicsekvésnek, csak úgy mondta, mondta... És megkérdezte, h nálatok? Mondom a Vilkó hypotpon felül, kötött alul, örülök, hogy a kezét elkezdte használni, meg h 1 kerek percet elvan hason... Juujj, olyan fejet vágott... Hát majd legközelebb óvatosabb lesz
:?
És volt még 1 nő, aki kis kurvának hívta a 6 hós lányát... :shock:

Mogyo: kép :lol: Ennyire durci ez a fogzás??? Nemakarooom!

Gabci: igenis kérünk képet! Nekem csak a szülés utáni kép van rólad a fejemben, ahelyett tennék neked oda másik avatart!

Na, majd jövök, szüleimnél vagyok Keszin, 14 fok :lol: És dicsekszem: fél 9-ig aludt a kis Vilmos! Viszont mi 1-ig dvd-ztünk, néztük a Mások életét.

KépKép
1macsek

Ja, és anyukám vett a sarkkörön lapp zenei cd-t, gondolta, ismerkedik a helyi népzenével. Csak nem nézte meg eléggé... És lapp Lagzi Lajos cd-t sikerült, amiben gáz slágereket énekelnek lappul. Irtó vicces!!!! :lol: :lol:

KépKép
1macsek

Halihó!
Andi, én mennék szerdán, ki jön még? Azért a környéken lehet parkolni, igaz? Viszek akkor inni.
Macsek, nem semmi anyukád! Berlinbe mikor mentek? 14 feladat :shock: Jó kis strapabíró lesz Vilkó! Múltkor sem volt nagy üvöltés, pedig akkor is beharangoztad :lol:
Mi vhova belföldre mennénk március-áprilisban. A Kolpingon kívül tud valaki baba-barát szállást?
Tényleg, anno páran pedzegettek itt sielést...volt valaki? :lol:
Anett, akartam mondani, hogy rajtad felbuzdulva szerdán megnéztem a House-t. Egyszer rászánom az időt, és akkor is egy barom részt fogok ki :? Remélem a jövő heti jobb lesz :lol:
És tornáztam tegnap. Férjem jó fej volt, óvatosan megkérdezte, hogy most ,hogy csak egyszer kel Nadin, nem akarok-e hajnalban futni járni, mint ahogy régen. Mielőtt ő munkába megy. Belegondoltam, és úgy döntöttem nem :lol:

KépKép
kertikiri

Andi, ikrek nagyon szépek! Én nem tudom őket megkülönböztetni még.
A kéró meg szupernak néz ki!

KépKép
kertikiri

ööö, én is szoktam mondani Petrának, h kis ribi :oops: :oops: :oops: de ha egyszer mindenkivel flörtöl?! mondjuk mostanában inkább sírós-ijedős. úgyhogy mindenképp lesz tali. hadd szokják az új arcokat!

bababarát szállás: a tavasziaknál olvastam vhol a balatonnál.... és nem mentettem el könyvjelzőbe... grrrr

house: én is bírom. volt idő, amikor néztünk legálisan lementett első évadot. mostanában alszunk ;)

hajrá Vilkoooooooooooooooooooooooo (á, nem vagyok ám irigy, ááá)

torna: legyintős :?

képzeljétek, még mindig nm lehet ambuláns rendelésre menni a szabolcsba. decemberben költöztek át! magyar egészségügy vs realitás: 1-0

Kriszti, tényleg ennyire hasonlítanak? :shock: szerdán hozod Nadint is? ;) és akkor apukamentes tali lesz? üres szobát keresünk Vilinek, jó?

puncskockák én kérek!

Kép
an°°di

Néztem a Balcsit, van Kenesén meg Füreden, de a keneseit nagggyon jól ismerem, és az szerintem nem az :oops:
Ha már nagyobbak lesznek, akkor jobban lehet majd válogatni. Most csak az a lényeg, hogy nekem ne legyen több dolgom, mint itthon :lol:
Hááát, Nadint is vinném ha lehet :lol: Részemről apukamentes kiruccanás lenne. Küldesz a gmailre paramétereket? Vagy legalább utcanevet priviben, megnézem merre van. De biztos nem jártam még arra, Újpestet nem nagyon ismerem.

KépKép
kertikiri

Kiri: na végre! Már épp írni akartam, h mi van!! :lol: :lol:

Harcsacápát fogunk ebédelni... Vagy cápaharcsát??? Nemtom!

KépKép
1macsek

Macsek, Te főzöd? Vagy nem is, anyukádnál vagytok, igaz? Akkor csak nem anyukád pecázta ki a sarkkörön?

KépKép
kertikiri

Ááá, semmi nincs. Csak két fejés között már meghalni sincs kedvem. Kezd előjönni a tavaszi depim. Meg úúútálom a Szörnyű Szerdákat, már előre félek a következőtől. Pont a tali - napon :cry: Persze lehet, hogy Nadin addigra hetirendet vált, és megtisztel egy másik kikészítős nappal :lol:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Andi:
nem kell bocsánatot kérnéd. :)
Tudod, akinek nem inge... :wink:
Amugy most ia melózok. most 11re jöttem be, mindkét kölök alszik fél1-től kb 4ig biztos. Így jobb ez így. Asszem így fogok majd járni ha megtudom oldani. :wink:
És cukik az ikrek. :wink: A lakás meg király. :wink: Tetszik a pöttyös fal. Azt is Ti festettétek?

Útlevél:
nekünk is kéne már.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Andi:
nem kell bocsánatot kérnéd. :)
Tudod, akinek nem inge... :wink:
Amugy most ia melózok. most 11re jöttem be, mindkét kölök alszik fél1-től kb 4ig biztos. Így jobb ez így. Asszem így fogok majd járni ha megtudom oldani. :wink:
És cukik az ikrek. :wink: A lakás meg király. :wink: Tetszik a pöttyös fal. Azt is Ti festettétek?

Útlevél:
nekünk is kéne már.

Kép
Kép
h@jni

Na... ermoni/jedi returns... Ha már ilyen képet raktok föl...
http://accommodation.travelslovakia.sk/ ... rand_praha
Mit szóltok? Ide van foglalásunk... :wink:
Milyen baba-barát helyet keresel Kriszti? Na nem mintha tudnék... Bár Sopronban van valami villa... Ismered/érdekel?
Úgy fáj a fejem... Pedig már kávéztam is... (Az új géppel most először csináltam, minden olyan f*sza kávés lett! :lol: )

Kép
ermoni

Szurkoljatok, h legyen addig útlevele a kisasszonynak... Mer' nem soká mennénk! :wink:
Ja, Juttáék készültek síelni, de sztem még nem voltak... Ugye, Jutta, jól emlékszem?!
Andi, osszál már rám feladatot! Mit vigyek? (Pöttyös fal? :wink: Teccik! Hogy Ti mennyire hasonlítotok Szilvával... Mint az ikrek! :lol: )

Kép
ermoni

Ja, és gyereket is kell vinni a talira? :lol: :lol: :lol: Csak viccelek! Nem baj, ha nem jön az én férjem sem? (Gyula otthon lesz? Mer' akkor legalább egy apukának jönni kell, mer' ennyi kotyogástól neki megy a pöttyös falnak! :lol: )

Kép
ermoni

Kiri: :lol: :lol: Babanet nyitó oldalának az alján vannak ilyen üdi (üdülős, hehe) helyek! Naaa, miért vagy elkenődve? A szerdákat nem szereti Nadin? Én se! Én mindig utáltam őket...Vagy a keddeket... Nem tudom, ez akkor volt még, amikor dolgoztam :lol: Tartozásos ügyfelekkel egy mobilcégnél! Milyen jófejek voltak, és nem csak szerdánként :lol: :lol: És még tart a cicisztrájk? És éjjel mi van?

Móni: Grand Hotel? Ejha! Csak vesztegzár ne legyen :lol: :lol: És hogy mentek oda? Báldáchinos ágy!!!

Az én férjem dolgozik, úgyhogy hoz/visz. Remélem legalábbis...

üvöltés van :arrow:

KépKép
1macsek

Hi!

Hát mi nyáron a Balcsira szeretnénk leruccani hát a barátnőméknek ot t van nyaralojuk és elkérem már egy pár napra.Voltunk már b.földvár 150m a balcsi!
Meg akkor már nagyobb lesz a csajszi is!

Amugy ilyenkor nem nyügős csak néha elkapja és akkor bekenem dentinox-géllel és akkor nem fáj neki egy ideig és abba is marad a sirás!

ÁÁÁÁÁÁÁáá mindig is utáltam ezt a fog dolgot hisz nekem retentően rossz fogaim vannak hiába járok állandóan fogorvoshoz már majdnem mintha hazamennék a dokival is már nagyon jóban vagyunk!
A terhességemmel is végig voltAM mindig kérdezte mizujs!

Ja még fogat is húzatok évente 1-2 legalább és nevetve már azt mondta a doki ,hogy adjak már egy papirt erről ,hopgy foghúzás ilyen jó kedvem van!
Múltkor ültem kint még vártam ,hogy zsibbadjon egy csaj kérdi ,hogy mit csinálnak erre én lazán hát fogathúzatok .
mire ő .:hát ő sirva ment be múltkor!
Lehet azt hitte be vagyok szívva!Pedig nem vagyok szadista csak úgy vagyok vele legalább már utánna nem fáj.
Múltkor tömött meg fúrt a doki azt mondja érzéstelenit .Erre én : nem már mert mindjárt jön a buszom el kell érjem! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Macsek, hogy megyünk? Ótóval! Babakocsi, egyéb lomok... Ja, lehet, h kell utánfutó is, ha jobban belegondolok! :roll:
Mivel kevés időre tudunk menni (indok: cég), ezért "luxusozunk". És amúgy sem voltunk tavaly augusztus óta sehol!:lol: És ezt kapjuk nőnapra Jankával (a férjem meg névnapra!). És már nemistudom hány éve tervezzük, h egyszer ide be is megyünk, nemcsak kívülről nézzük meg a felvonóhoz útközben!
Na, el takarítani... Nem igaz, h nem vagyok képes ezt megoldani! (Takarítónő...) Ennyire nem imádok takarítani! :?

Kép
ermoni

Apa: neki meg tökéletes !Ezért irigy vagyok!

Kép

Kép
mogyoland

Mogyo! Én is sűrűn járok fogorvoshoz... Terhesség alatt a bölcsességfogamat tömték! :? És én is mintha hazamennék... (de nekem rokon... :lol: ), így nem egy vagyont csak egy félvagyont szoktunk otthagyni! :wink:
Éljen a porszívó... :?

Kép
ermoni

Mogyó! Hátha apától örökli! (Nálunk neki már a fele "bótifog", így vele se jár jobban. Nem is tudom mi lesz!? )

Kép
ermoni

Móni:
szupi a hely. :)

Fogak:
én is csatlakozok. Rettentő rosszak, sok bajom van velük. És én nagyon félek a fogorvostól, így csak akkor megyek, amikor már annyira fáj, h.... :twisted: :twisted: Tudom, h beszari vagyok, de evvan... :oops:
Apának nálunk is szépek a fogai. Úgy nézem, Marci tőle örökölte. :)

Lilla tegnap volt 5 hós. 7360 g. :wink:

Na, lépek. Megyünk moziba Marcival. Valami Napkirálynőre vagy mire. Hülye minimax. :evil: :evil: Ott nézte ki magának. :shock:

Kép
Kép
h@jni

én bölcsességet húzatam terhesség alatt
de most szándékozom a másikat kihuzatni ja meg még kettőt
Én nem gyökérkezeltetem 1-2 év és kikell huzzasam igy minek

Kép

Kép
mogyoland

Napközben hosszú alvás?! MI az???
Mostanában Ádi max egy órát alszik napi 2x. De nem panaszkodom, mert ugye az éjszakáink szuperek.
Móni: aztaaa, nagyon szép. Mennyi időre mentek és mikor?
Az úszást mikor kezditek?
Kriszti: miért nyüglődősek a szerdák? Nyugii, jön a szép idő / illetve itt a szép idő és lehet csavarogni a gyerekkel.
Engem is kezd elővenni a tavaszi fáradtság. El kéne kezdenem vitaminozni. Van is itthon, csak ugye be is kéne venni. Én meg utálok bogyókat szedni... az olyan kötelező vagy mi.
Timi merre vagy???
Akkor okés az úgy, ha írok sms-t mielött indulunk Tescozni? Elötte beugranék a teákkal.

Kép
Kép
gabcii

Hajni!

Látom élvezed a mese filmeket :D
Nem röhöglek ki (nagyon), mert ez vár ránk is.
Mogyo: ha ennyi fogadat kihúzatod, mi marad? Pótoltatod is?
Nálunk Apa fogai borzalmasan rosszak.
Az enyémek viszonylag jók. Terhesség alatt ugyan jártam fogorvoshoz, de 2 töméssel és fogkőeltávolítással megúsztam.
Azelött kb 5 éve kellett huzatnom, azelött meg talán még az iskola fogászaton csináltak vmit a fogaimmal.
Remélem Ádi az én fogaimat örökölte.

Kép
Kép
gabcii

Jaaa, és éljen a lakás felújítás!!!
2 napja kopácsolnak vhol a lépcsőházban. Annyira nem durva, de el tudnám nélkülözni!

Kép
Kép
gabcii

Móni, szupi a szállás! Nagyon elegáns. Szlovákiát én is nagyon szeretem, jókat lehet túrázni. Na meg bicózni, egyik melegvízes fürdőtől a másikig :) De a Szlovák Paradicsomban még nem voltunk, pedig az alap lenne. Volt valaki? Na oda szervezhetnénk egyszer egy kirándulást.
Rájöttem közben, hogy nem kell nagy vaszisztdasz, ha a cumisüvegmosást meg tudom oldani valahol, akkor elég talán egy kiságy meg egy kiskád, a többit tudjuk vinni. Börzsöny most a befutó. Két éjszaka miatt nem akarok nagyon kétszer fél napot autózni. Mondjuk ha a babakocsit berakjuk a csomiba, akkor más nem is fér :?
Nappali alvás nálunk most érdekes, egyik nap alig alszik (mondjuk 2 x 1 órát), másik nap meg délelőtt 3-at, délután 2-t. Ma pl átaludta az éjszakát, immáron harmadszor, 20.30-tól 6-ig, majd tovább 9-ig. Aztán most nyomott egyet még 11-től 15-ig. :shock:
Tejjel most nagyon rosszul állok, de nem is tudom, lehet, hogy ez állandóan így váltakozik mostantól, van egy-két jó nap, aztán egy-két sz@r. Ma megint itt lebeg a levegőben, hogy elapad, alig jön le valami, pedig már szopik is, tegnap meg nem is kellett tápszer, megvolt a 800. De asszem mostmár nem érdekel, ha a fejem tetejére állok se tudok mit tenni. Csak a tápszert egye meg legalább!
Fogak: nagyon el kellene mennem. Terhesség alatt is csak egyszer voltam, elsunnyogtam inkább :?

KépKép
kertikiri

Macsek, ha Noldi nem tud vinni, szerintem én igen.

KépKép
kertikiri

Ááááá, bepróbálkoztam, és Andi már feltette a gmail-re a paramétereket!

KépKép
kertikiri

Köszi Kriszti! Így én is megnéztem! :wink:
Hát, nekem meg van kedvem fél napot autózni... Bárcsak már mennénk! Majd csak kibírjuk valahogy... a hotelben meg csak megoldjuk a fürcsit, sterilizálást valahogy. Csodálkoznék, ha nem segítenének ebben. (Bicajozni még nem bicajoztam Szlovákiában, de nem hangzik rosszul. Mi mindig csak hegyet mászni megyünk a Tátrába! Fura is lesz, h most a hegy lábánál sétálgatunk...És az is, h nem a jó kis panzióba megyünk, ahová mindig szoktunk... Ja, a férjem szokott fenyegetni a Szlovák Paradicsommal. Ő járt már ott (is). Én még nem... Ja, még a felvidéki rokonokhoz szoktunk Losoncra/Fülekre menni, meg Kassára, mert az meg közel van anyámékhoz!. Ezzel Szlovákia kifújt.)
Nagy bicajosok vagytok Kriszti? Andi az, ha jól tudom!
(Én már nézegettem a bicikliüléseket és a bukókat is! :wink: Király lesz!)
Andi, Ti hogy fogjátok csinálni ezt a bicaj-témát?

Kép
ermoni

Folyamatosan olvaslak benneteket, de az irásig sosem jutok el.
egész héten üvegfestékezünk, ma nem dolgoztam, de dédivel voltam tescoban. ja és azért is hanyagollak benneteket mert tegnap megleptem magam egy új rubint réka (tudom, hülye pics@nak tartják, de a torna jó) dvdvel és meg is csináltam ma is. (kezdeti lelkesedés)

Andi! fáj a szivem, de én most nem tudok menni :cry: :cry:

a pocakfotót poénnak szántam, én nem vagyok bevállalós, talán majd nyáron (sok, sok rubint réka után)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Dorka egyre többet bukott, így voltunk dokinál, szerinte még mindig túleszi magát...

Csak egy link, hogy a mostanában kevesebbet evő gyerkőcök jól csinálják: http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babetr8.htm

(Hajni, szerintem Lilla is jól csinálja eszerint!)

Útlevél: pár nap alatt kész volt, Visegrádi utcára mentünk..

Most ennyi, nincs egy veszett jó kedvem... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Csibea!
A PETRA NAPOM nagyon jó volt sétáltunk egy nagyot elmentünk egy kicsit vásárolni majd apa meghívott ebédelni este sokat játszottunk a földön szóval jó elkényeztettem a lányt, de legalább egy kicsit megnyugodott a lelkem hogy nem csak a munkának élek, mert általában mikor Petra kint alszik én akkor dolgozom igaz a hétből durván két napot vesz el a munka de a telefonom egésznap csörög és a számítógép is mindig kell.
Na de még kb 1 hónap és apa mindend ezt átveszi tőlem.

Fogászat terén én is csatlakozom jövőhéten megyek, lesz" minden jó "lesz húzás pótlás és ami ezzel jár.Na meg szép összeg a végére kiváncsi leszek mennyibe fog kerülni!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Ciripke!

Melyik rubint réka tornát vetted meg,mert én vmi hasonlóba szeretnék belekezdeni??

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!

Hát nekem (Bíró Ica és Norbi van)
Én anno Bíró -icávaél fogytam 20 kilót jó szerintem!

Na lépek már!
Fürcsi kaja alvás remélem ma nem sir fel!

Kép

Kép
mogyoland

Na, mozi letudva. :)

Jutta:
köszi a cikket.
Lilla most olyan 750 ml körül eszik/nap. Ezzel már elégedett vagyok. :wink:
Méé nincs jó kedved? Amugy Lilla is bukott most megint 1-2 nap. :(
Sztem azért mert sokat kepesztet. :oops:
És akkor mit mondott a doki, mennyit egyen?
Képzeld, adom a Maltofert és most már 3 napja délután "csak" 2.5-3 órát alszik. Azóta sokkal aktívvabb. Pörög-forog egész nap. Szval sztem mégiscsak ez is lehetett a baja. :?

úgy fáj a fülem megint és vérzik.. emmegmitől??

Kép
Kép
h@jni

Torna:
nekem se ártana, de lusta vagyok. :?

Kép
Kép
h@jni

rubint réka 2. az igényes nők edzésprogramja (mint én :wink: ), a másik cime: add önmagad. meg van egy alexandra - lendületben, de amennyivel szimpibb a csaj annyival kevésbé tetszik a tornája. én azt veszem meg mimdig ami 990 a dm-ben (smucig vagyok, mi?).
nekem is van csomó biró ica meg egyebek videon, nagyon szeretem icát is, de a lejátszónk el van pakolva (már csak porosodott szegény). egyébként mind jó csak csinálni kell, nem?

ja és ma lábsúlyzóban főztem, nagyon fárasztó!

Andi! eddig mi ketten voltunk ott minden bulin, és most kimaradok :( nagyon jók az új fotók, apa is megnézte meg az aláirások is tutik (nagyon ráértek), klasz az új kéró!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Helló mindenki!

Jutta, köszi én is, hogy feltetted a linket, sokat segítettél a lelkemnek. Úgy szeretnélek én is kicsit felvidítani, de sajna csak annyit tudok mondani, hogy nemsokára jönnek a főzelékek, friss gyümik és talán azok majd helyreteszik Dorka pociját.
Csak az jutott eszembe, mi a szrnak van két védőnőnk, egy tök jó fej dokink, ha egyik sem volt képes azt mondani, hogy már nincs akkora energiaigénye a gyereknek, talán azért nem eszik olyan jól, mint régen. Csak elnéző, "mit aggódsz te kis szerencsétlen" mosollyal azt mondják: majd eszik ha éhes lesz. :roll:

Holnap kirándulunk Solymárra, vettünk a Vaterán egy Fischer P. tornázót, azt kell elhozni. Várom már, végre egy kicsit kimozdulunk. :)

Kriszti, Marcinak nagyon tetszett a fürdőző Nadin képe a monitoron, légyszi mutasd meg te is Nadinnak, hátha bejön neki ez a kis kékszemű hódolója. Végül is korban és érdeklődésben összeillenek. :D

Kép kékszem

ukati74

Ja, Andi nagyon aranyosak az ikrek, főleg ahogy a nemlétező Tv-t nézik. Jó dolog ez a webalbum. :)

ukati74

Jutta:
http://www.teszvesz.hu/item317715786_si ... ozzal.html
ez így megérné Neked. :)

Andi:
tv-t vesztek? :)

Kép
Kép
h@jni

minek a tévé? úgyis alszunk. vagy :oops: :oops: :oops: ha van energiám. meg hívtak már sörözni is, de még nem megyek. inkább alszom.

bicaj? nemtom még. sztem előre egy ülés, hátra egy másik, vagy Gyula is teker... a jövő titka.

grand hotel praha. egy barátnőm nagyon dicsérte! bár ők gyerektelenül voltak.

Ciripke, akkor gyere! ;) ráérünk? mire? képaláírásokra? ja, aztán a ruhateregetés meg elmarad.

tök jó vendégség volt ma nálunk megint. az ikrek kipurcantak..és
bele tudtam pohárral rakni Petrába kb egy deci tápit vacsira! át sem kellett öltöztetni (most először) 8)

khmkhm... Nadin és Marci... nana... Huba modnjuk már alszik, de holnap megbeszélem ezt vele.. :twisted: :evil:

Kép
an°°di

Andi, talira asszem mi is mennénk, de csak ha legalább a béka seggéig feltornászom a kedvem.

Jutta

KépKép
jutta

terápiás csoport lesz, gyere csak (én is csak emiatt mentem bele ;) ) ! teraszra egy hordozó azért kifér :D

na, jobbra el
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?