Sziasztok, már annyiszor hozzáfogtam, de nem sikerült megírnom, amiket akartam.
Santos! Szerintem ne aggódj, tuti, hogy valami másmilyen allergiája is van Rékának és azért folyik az orra és van hasmenése. Akik allergiásak, nagyon gyorsan kialakul egyikből a másik allergia. A sógornőm fia pl. a szójára is allergiás, így semmiféle tápszert nem ehetett, csak a Sinlac-ot, és gondolhatod, hogy a kajáknál is majdnem mindenben van szója. De az is lehet, hogy parlagfű, az idén még az is tombol. Rendes allergiavizsgálatra nem küldött a doki?
Légzésfigyelő: nekem eszembe sem jutott egyik gyereknél sem... Nekem mindig azt mondta a védőnő, hogy ez annyira ritka dolog, hogy hamarabb előfordul, hogy egy cserép a fejünkre esik. De pl. autóbalesetnek sokkal nagyobb az esélye. Ne tegyem hasra, és ne öltöztessem agyon, ennyi volt, amit kért.
Hízás: hát a mi doktornőnk hálistennek nagyon szupi ezen a téren. Én mindig aggódtam Hanna miatt, mert ő 3850-nel született, és 1 évesen 8600 körül volt. Most se sokkal több szerintem 11 kilónál, pedig már mindjárt 3 éves... Pedig mostanában jól is eszik. De ő mindig mondta, hogy egyáltalán nem lényeg, hogy mennyit hízik, ilyen alkat, látszik rajta és kész. A járásról ugyanezt mondta. Senki nem mondta, hogy vigyem orvoshoz, sőt, a doktornő mindig biztatott, hogy anyuka mit vár, a gyerek tud beszélni, nem kell neki menni, mert megmondja mit akar! Sőt, nálunk inkább állandóan a mászást szorgalmazzák, a védőnő a lelkemre kötötte, hogy nehogy hagyjam, hogy felálljon, amíg nem mászik, mert higgyem el, dislexiás lesz. Én nem nagyon hittem neki, mert van egy másik barátnőm, akinek egyik gyereke se mászott, és a nagyobb már másodikos, de nagyon jó tanuló, na de képzeljétek, múltkor mondja a csaj, hogy betűtévesztő a gyerek.
Úgy látszik, tényleg van benne valami.
Dalma: félreértettél, nem azt írtam, hogy nővér alkat vagy,
hanem hogy olyan vagy, mintha a gyerek nővérkéje lennél! De ezt fenn is tartom!
Orsi: hatalmas nagy gratula a kéróhoz! Bárcsak már mi is ott tartanánk... Most megint a könnyűszerkezetes építés van terítéken, aztán majd elválik, mi lesz belőle... Nagyon klassz volt a bocis torta! Lehet, hogy el is lopom az ötletet...
Edi: Levi kistakarója tényleg isteni pihe-puha... Csak az a gond, hogy nagyon nehéz kimosni, mert nem lehet tőleg ellopni
Most is full koszos, mert ahogy toltam a babakocsiban, véletlenül leért, de ma délutáni alvás után gyorsan kimosom, és kint a napon, vagy ha nem, bent a konvektoron megpróbálom estig... Mert akkorra neki az már kell! A kis paplanját nem tudom, milyen méretű, de kicsivel keskenyebb, mint az ikeás huzat. Először úgy gondoltam, mamával levarratom a huzatot, hogy pont passzoljon, de így is jó, hagyom.
A Martin szeme mindkettő tiszta véres lesz, magyarán begyullad. Ja, és ekcémás is még ráadásul.
Köszi a fényképtárolásos hsz-okat, kicsit félreérthető voltam, lemezen természetesen cdlemezt értettem, és én úgy hallottam, hogy az is tönkremegy az állásban. Ezért akarom előhívatni a legfontosabb képeket. Egy korábbi hsz-emben írtam a pontos címet, de most nem találtam meg, asszem
www.fotokep.hu. Most október valamennyiig akciós, 11 ft/db. Igaz, a transzferköltség kicsit sok, 700valamennyi, de ha sok képet rendelsz, nagyon megéri.
Anita: nem lett volna ám fontos, hogy ennyit fáradjatok a problémámmal, ráadásul nem is biztos, hogy én az okos agyammal ki tudom nézni belőle, de nagyon köszönöm, és írom a privit!
Beszédtanulás: Levi egész szépen beindult, sokmindent mond, és ismételgeti, mintha gyakorolna. Ma hazajöttem a boltból, ült az apja ölében, az ő ölében a macska, kotorászott a szemében, és mondogatta: tita-tita-tita... Olyan édes volt, hogy majdnem megzabáltam.
Na, befejezem, mert nagyon sok dolgom van, én soha nem érem utol magam....
Itt egy kép, Marci csinálta tegnap, és kivételesen nem látszok rajta ocsmány kövérnek
Persze ez csak a szerencsés beállításnak köszönhető.... Sziasztok!