Sziasztok!!!!
Na megvolt a várva várt 3D-s UH!!!
A képek itt megtalálhatók:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1148 A mért adatok ma (26 hét 2 nap)
BPD(fejátmérő): 7,52 cm, OFD: 8,62 cm, HC(fejkörfogat):25,41 cm, APD: 6,36 cm, TAD: 6,8 cm, MAD: 6,58 cm, AC 20,68 cm, FL(combcsont): 4,69 cm. Súlya: 862 gr. A gép erre azt hozta ki, hogy a mért adatok alapján a terhesség 27 hetes 5 napos...
annyira jó volt látni a pofikáját!!!
A szonográfus megerősítette amit eddig is sejtettem: a baba farosan van!!! (ezt nem volt nehéz megérezni, hisz minden egyes rúgása a hólyagomat találja el, így sacc/kb 5 percenként járkálok pisilni...) Persze no para, hisz még bőven megfordulhat...
A kisfiam ma nagyon szégyenlős volt, a fejecskéjét befúrta a bordám alá, és persze a gerincem fele nézett, nehogy véletlenül normális képet lehessen csinálni róla. Persze a GY. M. mindent megtett, hogy beforduljon a bébi, és a képek bizonyítják, hogy mennyire sikerült.
Kabátügyileg: a szövetkabátom karcsúsított, így esélyem sincs, hogy hordani tudjam normálisan, így mivel nagyrészt kocsival jövök megyek, így kigombolva hordom. Van a szaladgálóskabátom (rusnya is meg vékony is, tipikus kiszaladok a boltba kabát), az még jó, de ki tudja meddig?!
Melltartók: én hordom a melltartót nappal, de éjjelre leveszem. (sokan azt mondják, hogy a megereszkedés miatt kellene éjjel is hordani terhesség alatt, de ugye ami kényelmetlen, az kényelmetlen...)Kimondottan olyan melltartókat hordok csak, aminek vastag a pántja, így erősen, jól tart. Van, hogy elfelejtem reggel felvenni, vagy sokáig rohangálok pizsiben, akkor elkezd csepegni a mellemből a (talán) előtej. Jó mi?
Stírák: nekem az első terhességnél iszonyatosn csíkos lett a pocakom, a combom. Másfél évvel a szülés után azonban már szinte gátlások nélkül vettem fel bikinit, mert annyira elvékonyodtak, és kifehéredtek. Nem állítom, hogy nem lehet látni, de egyátalán nem feltűnő. Most, hogy jön a második baba: megint kezdek Magyarország vízrajzi térképéhez hasonlítani, egyre másra jönnek ki a csíkok, de amennyire látom, nagyrészt ott, ahol eddig is voltak. (kenegetés ide, kenegetés oda
)
üdv
Erika