Új privát üzeneted érkezett!

jaj,de aranyos,úristen,megzabálom!!!!!!!!!!!!már a kép a babóról!
de még mindig nem tudom,hogy hogy van ez a Brendonos dolog,fogom magam elmegyek a SavoyaParkiba vagy a Budaörsibe és azt mondom uh-t de most izibe,vagy mi???hova kell menni,vagy hol kell bejelentkezni???Segítség!!!

a fincsiségekért meg bocsikaKép,én két napja böjtölök(tehát éjszaka nem eszek meg egy egész vadkant,csak egy negyedetKép),azért mert készülök egy mekdöncis nagyzabálásra.tudom,hogy nem lehet,de egyszer azért belefér....a köv.héten aztán mégegyszer beleférKép,ma ezért pl.gyüminapot tartok,ha nagyon émelygek elropogtatok egy szelet Wasát,vagy gyümijoghurtot müzlivel.annyit zabáltam az utóbbi időben,hogy kifejezetten jólesik.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

humi,
ezt elnéztem term., bocs!
gmanóra gondoltam!
Kép

bkriszti,
érdekel. címem:
tima@freemail.hu
falina

ja és nálunk a tócsni=lapcsánka,a barinőmék csináltak nekem először(azt hiszem Szegedi a nagyi) és amióta ez megtörtént ízesített tejfölbe mártogatják,mert szerintem úgy az igazi!!!na jó most már nekem is egy hatalmas nyáltócsa van a lábam alattKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok,
mostmár kicsit félve merem megkérdezni, hogy milyen kaja az a tócsni? :/
én még csak nem is hallottam róla. Kép
f.
falina

Megann!
,milyen nagy ár?milyen jópofaságokért?mi történt?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Falina:

Ha jól tudom, reszelt krumpli kis liszttel, sóval összekeverve, és olajon kisütve! Van ahol azt hiszem krumplis lepénynek is hivják. Az benne a vicces, hogy pont múlt hétvégén vendégségbe hozott ilyet egy ismerős, és mesélte, hogy ahány vidéken járt Magyarországon, mindenhol más neve volt! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

NyúlnéKép
Ne izgulj, nincs katasztrófaKép
Csak Csillám jópofa nevető golyócskáiról dumcsiztunk amiket a netről tölt le, én ha a netről(incradimail.com) letöltöttem ezeket az acid golyócskákat, amik marha édik, és Csillám mindig ezzel bombázza tele az irományait, akkor nekem mindig egy napig kellett vírust írtani az itthoni gépemenKép
És volt már, hogy bele is mászott egy két fájlomba az undok kis féregKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

tojás is kell bele,már a lapcsánkábaKép,meg bors,én petrezselymet is belekeverek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Huhh!!!Megann és Csillam!!!
konkrétan a szívrohamot hoztátok rám,ez már tiszta idiótaság,mi?Kép,tiszta para az életünk!
nevető golyócskák.....jó viccKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Falina!
A tócsni k...va fini kaja, látod, Rokica már fel is dobta a receptet!
Én olyat is hallottam már, aki tesz bele egy kis reszelt hagymát!
És anyukám szerint ez az a kaja amit vétek nem zsírral kisütni!
Most ne úgy képzeld, hogy egy vödör zsír, hanem egy fél kiskanálnyi zsír/db!KépKép
IsteniKépKépKép
Ezzel is mindig kiütöm magam, akárcsak a töltött paprikával, a tatárbifsztkkel, a sztrapacskával........, na jó nem sorolom, mert letilt a rendszer, meg ti isKépKépKép

Kép

Kép
megann

Nyúlné!
Édi vagy hogy így aggódsz, de ez most tényleg vicces téma, és persze bosszantó is, ha bekapsz egy ilyen éteri-férgetKépKépKép

Kép

Kép
megann

Nyami-nyami!Kép
Gyerünk csajok,támadás a mekik ellen!
ROOOHAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!Kép
(és még csak lelkifurdalásom sincs,he-heKép)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Most már én is kezdem kivánni a mekit.
Hozzá kell tennem, hogy múlt héten 3x ettem sajtburi menűt.
Nyami nyami, imádom, néha jólesik az embernekKép

Amúgy meg nemrég ettem ebédet és már megint éhes vagyok
hihetetlen!Kép

MegannKép

Bennen vagyok a nemcserébeKép
Ti kislányt szeretnétek, fiatok lesz figyeld meg mi meg fiút és érzem hogy lány leszKép

TutiKép

Tetszik a topicunk, tök jó kis társaság lesz a végére majd meglátjátok.
Mekkora élmény lesz mikor megszületnek a babóinkKép

Tényleg nem tud valaki táblit csinálni?
Vagy ha nincs senkinek kedve kipróbálhatom, hátha sikerül nekemKép

Tegyünk fel szerintetek?
Kellene a korunk, szül.várh.ideje, hanyadik baba, hol szülünk, hanyadik héten vagyunk, neme ha már tudjuk.

Benne vagytok?

Mea
mea

Falina

Megnéztem tényleg 48mm, de azóta biztos sokat nőtt, nálam nehéz megállapítani a korát, mert sosem volt rendszeres havim Kép

A tócsnit nálunk is lapcsánkának hívják és az anyukám kedvenc kajója.

Megann

Én az Auchan-ban (Dunakeszi) vettem terhestorna kazit, akció nélkül is "csak" 1300Ft

GMAno
gmano

Gmano!Kép

Melyik terhes kazit vetted?
Én 2500 Ft, az I.női klinikásat a Westendben.
Volt Kállai, meg Rubint Réka.

Egyébként Corában, Auchanban, Tescoban biztos olcsóbb.

Mea
mea

Mea,
Penna má rcsinált ilyet... vagy másmilyenre gondolsz? Lásd. fentebb!

Kép

Kép
prüntyi

Megtaláltam a legutolsó verziót, megmutatom!
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Penna, lenne hozzád egy kérésem, rendezd majd a táblácskát név szerint ABC-be, így könnyebb megtalálni a másikat.

Szólj ha esetleg segítség kell.

köszi

Kép

Kép
prüntyi

De hülye vagyokKép
Ne haóragudj Penna, elfelejtettem a táblidat, és ha megbocsátod vétkemet feltennél engem is közétek?

Tiszta szenilis vagyok, hihetetlenKép

Adataimat már meg is írtam neked fentebbKép

Bocsánat lányok!Kép

Mea
mea

Én is az I.sz női klinikásat vettem. Nem is láttam másikat.Kép
gmano

ejnye-bejnye szösziKép,kicsit szétszórtak vagyunk ma! Kép
mellesleg,te biztos egy olyan izgága,cserfes csajszi vagy.tiszta idióta lehetsz(jó értelemben)
KépKépKép
néha próbálom elképzelni ki milyen,ti nem?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

De, kicsit megkönnyítené a dolgot, ha a profilba mindenki rakna magáról egy képet, nem?

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Kismamik!

Nyúlné, nekem a képeidtől nem a Mekibe kell futnom, hanem a mellékhelyiségbe. Bocs! Itt van velünk szemben egy Meki, ha kilépek az utcára és megcsap a sültkrumpli szaga, rosszul vagyok. De az eper tejszínhabbal jöhet!!!
Egyébként így voltam ezzel az előző terhességnél is 16 hétig, aztán jobb lett. Későbbolyan is előfordult, hogy bementünk enni, és én sültkrumplit ettem eperfagyival, úgy hogy a krumplit az eperöntetbe mártogattam!
Ez a kaja-dolog nálam elég nehéz kérdés. Ideális lett volna, ha 10 kilót még le tudok adni teherbe esés előtt, de nem így jött össze. Ezért aztán azt terveztem, hogy folytatom a diétát a terhesség alatt is, hátha nem hízok, vagy csak keveset. De egyszerűen minden egészséges, diétás kajától, amit szabadna ennem, csak émelygek. A joghurt és a gyümölcsök rendben vannak, húst maximum főtt állapotban bírok enni, hagymás, fokhagymás kaja nem megy, ezen kívül tésztát bírok enni, és állandóan péksütit kívánok. Meg édességet. Már + egy kilónál tartok. Megpróbálok visszatérni a diétához, ha elmúlt ez a fránya hányinger, addig meg nem idegesítem magam.

Rokica, köszi az ötletet melltartó-ügyben! Bő felsők? Ha nem pólót hordok,hanem normálisan akarok kinézni, akkor van bő farmeringem, amit piacon vettem, és több kismamablúzom is van, amiken nem látszik, hogy kismamás, és nem csak terhesen hordtam őket. Ezeket kismama-boltokban vettem. Más ötletem nincs.

Lányok! Valaki emlegette korábban a grapefruit-mag kivonatot. Tudjátok, hogy kell szedni? Én már használtam pár éve, de nem emlékszem, és most sikerült gyógyszertárban olyat vennem, amiben nincs tájékoztató. Kép

Lassan eldugulok, itt van a gyerkőcöm kisbarátnője, nagyon édesen játszanak, de azért nem árt rájuk nézni időnként Kép

További szép napot!
Judit / 9+3/
jucc

Igen, én most is szedem napi 1 db-ot, de ha egy nap sok olyat eszem amit nem kéne akkor napi 2 az adagom. nekem ez bevált, bár úgy emlékszem a leírás ennél többet ír...

Kép

Kép
prüntyi

azért csak óvatosan azzal a grapefruit-kivonattal!elvileg 15 cseppet kell higítva bevenni,reggel-este,(nálam így volt),de én a te helyedben óvatosan szedném,mert azért elég maró hatása van odabenn,orvost megkérdezted?pár cseppet lehet a mosógépbe is adagolni,ha gyulladásos az innyed,akkor lehet ecsetelőként is használni.
én rühellem a keserűt,mindig öklendezem tőle,anyukám annó azt tanácsolta,hogy vegyem be egy nagy kanál mézzel,nem jött be,ugyanis a méz odatapasztotta a torkomhoz a keserű szart és le se ment,amíg ki nem hánytam mindent,és még csak terhes sem voltam.

mellesleg szerintem jó így arc nélkül,sokkal közlékenyebbek vagyunk,legalábbis most még nekem így a szimpibb.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és bocsi JuccKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Kép

KösziKép tettem fel képet magamról a profilomba.
Tényleg jó lenne ha mindenki tenne felKép

Hát elég izgága vagyok, meg feledékenyKép

Néha olyan igazi kislány, de van amikor meg morci házsártos nőKép
A párom néha ki is akad ettőlKép

Mea
mea

Nyúlné,
Van már tabletta formában is, nem kell azt a keserű sz...rt inni, és én megkérdeztem a dokimat, azt mondta szedhetem...

Jucc,
Nézd csak mit találtam...Kép
Citro-tabletta
A készítmény grapefruitmag-kivonatot tartalmaz, amely természetes polifenolokban gazdag, így antioxidáns hatással is rendelkezik.
Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Készült grapefruitmag-kivonat por 120 mg / tabletta, laktóz, csomósodás gátló: mikrokristályos cellulóz; stabilizátor: polivinilpirrolidon; hordozó: magnézium-sztearát; zselatin felhasználásával.

Tápanyagtartalom kapszulánként:
Energia: 0,2 kcal, 1 kJ
Fehérje: 1 mg
Szénhidrát: 50 mg
Zsír: 2 mg
Polifenol: 4 mg

Adagolási javaslat:
Naponta 2 x 1 tablettát evés előtt fél órával, bőséges folyadékkal bevenni.
Figyelmeztetés:
Gyerekek elől elzárva tartandó!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Remélem most már mindenkivel minden OK!!!
Mi lehet Uxival?
Csillam: Nekem is ismerősek voltak a vigyorgó pofák, de én nem tudok ilyent feltölteni, pedig a program megvanKép Ja, és nem vírusos a gép tőle!
Alvás: én is tudnék sokat, ha Marci hagyna. Most éjjel majdnem óránként keltKép
Humi: a fiam majdnem egyidős a tiéddel (ápr.21) és a harmadik babáink is majdnem egyidősek lesznekKép
Jucc: nekem is állandóan mondják, hogy hagyjam abba szoptatást, pedig Marci most is itt tépi a pólómatKép Én még barnáztam is, de nem hiszem hogy ezért, legalábbis remélemKép Tegnap a nagymamáám is megtudta a bébit + a szoptatást, erre elmesélte, hogy apukám öccse azért volt olyan gyenge, mert ő szoptatta aputKép Szerintem erre ma már jobban figyelnek!

Nálam most gubancok vannak a bébi körül A vércsoportom Rh- , eddig minden szülésnél (vetélésnél) kaptam anti-D-t, tavaly is! Erre most találtak a véremben ellenanyagot! Az anti-D-nek ezt le kéne fednie. Éppen úgy áll a helyzet, hogy a védőnő beszél a Péterfys dokinővel (ott vizsgálják a vért) meg valószínűleg lesz egy csomó vérvétel (nem izgat annyira). A rossz az. hogy pedzegette azt, hogy olyan helyen kéne szülnöm ahol van PIC-I v. II. Így nem tudnék a Tétényiben szülni. Melyik kórházban van ilyen a II-es Nőin kívül?
Ilyen dolgokkal (Rh-) nincs valakinek tapasztalata? Eddig nem okozott gondott, miért pont most?
Nagyon szomorú és ideges Pocak
11+1

Pussz: Pocak
pocakpacni

Prüntyi,jaaa?!Kép

Pocakpacni,
nem igazán tudok hozzászólni,de ne aqgodj,mi mind szorítunk,és különben sem lesz semmi gondKép
na mentem a páromért,Nyúlért,ágyő mindenkinek!
Nyúlné,9+4

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Segítsetek!
Hogy tudom átméretezni a gépemen lévő fényképeket?

Túl nagy és nem tudom feltenni a profilomba?

Köszi a segítségeteket!

Mea
mea

Pocakpanci!

Olyan csodálattal nézek ám rátok, hogy Jucc-cal együtt már a 3. babát várjátok!
Ez olyan szép és nemes dolog, hogy a mai nehéz körülmények között nem csak 1 vagy max 2 babát vállaltok!
Nekem is szimpatikus a 3 gyerekes családmodell, de nem tudom, hogy lenne-e rá erőm és a férjem szerint meg csak úgy érdemes ha minden gyerekünket egyformán el tudjuk indítani az élet utján egy jókora teli batyuval.
De én már akkor is hálás leszek a sorsnak ha egy-két egészséges kisbabám lehet!KépKépKép

A vérrel kapcsolatban meg nem tudok hozzászólni, mivel első babás vagyok, azt se tudom miről beszélszKépKép
Nem kínaiul írtál véletlenülKépKép
Na de majd kiokítanak engem is a terhesgondozóban ha megvan a véreredményem!Kép

Lányok!
Gratulálok nektek!
Addig mekiztetek, amig rohadtul éhes nem lettem egy jó kis sajtburiraKép, kész vége a mekiben fogok vacsizniKépKépKépKépKép
Mit fog ehez szólni a férjem?????KépKépKépKép

Egyébként felőlem úgy rendezitek a táblát ahogy akarjátok, mert bibibibibiKépKépKép én így is úgy is Mea mellé kerülök bibibibi!Mea-MegannKépRáadásul én is 26 vagyok, szőke is, meg kék szemű is, meg Bp-i isKépKépKépJa és ha majd Penna módosítja a táblit akkor szept 11-re fogok kerülni!

Egyébként lecsekkoltam az Auchant közben, sajnos ez még mindig olyan távol áll tőlem mint Makó Jeruzsálemtől!
Ráadásul hogy hazajöttünk és visszatért minden a szokott kerékvágásba, leadtam azt az 1-2 kilót amit kint szedtem fel, így most az az egy szem téli gatyám megint lóg egy kicsit a derekamon, hasam meg továbbra sincs!
Én nem ilyen betéteset vettem kint, hanem olyat aminek a dereka körbe pamut kb 5-7 cm szélesen!
Nekem ez sokkal szimpibb, mint a betétes, már bánom hogy nem vettem még kint egy hosszú farmert is a bermuda melléKép

Kép

Kép
megann

Mea

Ha van képkezelő programod, mentsd el más formátumban (pl.: .jpg), vagy csökkentsd a kép felbontását (ezt általában dpi-ben adják meg)
gmano

Ha megnyitod a képet, fent az Image-ban találsz olyat,hogy Resize... erre kattints rá, és írd át a képet, kb a felére, és mentsd el más néven!

Aztán próbáld meg azt feltenni.

Kép

Kép
prüntyi

Csinálatm albumot Mea névvel, ott már megnézhettek már ha akartok:9

Ti is tegyetek fel képeketKép

Mea
mea

Én megnéztem volna az albumod, de fogalmam sincs hogy hol találom, vagy hogy hogy kell???Kép

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Kattins a nevemre, mert sikerült feltennem a képünket, csak elég pici lettKép

Mindjárt megoldom az albumot is(Szőke vagyokKép)
Azt meg a Babanetes honlapon találod meg, fotoalbumok alatt

Mea
mea

Kutya legyek ha a babanet.hu főoldalán látok egy szem "fotoalbumok" feliratot isKép
Én is szőke vagyokKépKépKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Csak nagyon röviden tudok jönni, mert ma nincs túl jó napunk,

Mea,
nem tudom megnézni a képeket,

Pocakpacni,
A II.nőin kívül én nem tudok ilyen kórházat, esetleg az I-es, Én a II-en szültem tavaly, és most is ott fogok. Ez az a kórháza amit a PIC miatt mindenkinek ajánlanak. Legtöbb esetben ha valami gubanc van a babákkal másik kórházban ide szállítják át őket. A dokid mit mond, vagy csak a védőnővel beszéltél?
Ne izgulj, minden rendben lesz! Kép

Edina
13

nedinabp

Köszi Edina!Kép

Remélem most már rendben van és meg tudjátok nézni.
Csináljatok Ti is, ha tudtok.
Megnéznék mindenkitKép

Mea
mea

Lányok!
Akkor most mit is szabad nekünk szedni lázra???
Algopirin vagy Rubofen??

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Ha már ennyire jó a hangulat szeretnék kérdezni valami indiszkrétet... KépKépKépKép
Ti hogy álltok a székrekedéssel?
Vagy csak nekem van ezzel gondom?
Kati
15+1
Vendég

Sziasztok!

Pocakpacni,
Anno a szülésfelkészítőn mondták, hogy 4 ilyen kórház van Bp-en. Keresgéltem és megtaláltam amit akkor felírtam: SOTE I, SOTE II, Shöpf Mérei Kórház, Margit Kórház.
Remélem semmi baj nem lesz ebből az ellenanyag termelésből.
Nekem is feltünt, hogy egyidősek a babáink.Kép Ha gondolod összehozhatnánk majd őket.

Edina,
Mi a baj?

Mea,
Meglestem a képeket. Csudi jó az esküvői fotó.Kép

Na megyek, mert muszáj ma még útba ejtenem egy mekit. Ennyi sajtburger emlegetés után képtelen vagyok kihagyni.Kép

Humi
humi

Sziasztok
Megann,
Algot. Tegnap a terhesvitamin mellé vettem Quarelint is (anyukámmnak) és a gyógyszerés megkérdezte, hogy ugye nem én akarom beszedni? Mondtam, hogy nem. Ekkor mondta, hogy Algon kívül semmit, én eddig is így tudtam, de megerősített.

Mea,
persze, jöhetsz táblába, tedd fel vagy küldd el az adataidat (dosap@freemail.hu) és jövő 7főn már benne leszel.Kép

Ki kérdezte, Rokica talán: a molett boltokban egész jó cucerájokat lehet kapni a kisebbpocis időszakra is. Nagypocisra már nem annyira, mert nem magasan szabottak a pocakrészek, és lecsúszik. Vannak nagy cicifixek is, merevítő nélkül. Csak uaz a baj vele, mint a terhes-és gyerekruhákkal: bazi drágák. Minden, ami nem 50-60 kiló közti lányokra van, már horror árú. (Pl Ulla Popken, meg a Formes kismamarucik a Mammutban, 35 ezer egy nadrág...Kép)

Holnap délelőtt szabad vagyok (gyerek nélk.) és én is kismamagatyát vadászok. Egy farmerem van, amit most hordani tudok, már úúúgy unom. Ja, meg a játszónadrágok, de azok csak itthonra jók.

Ma mesélte az egyik barátnőm a másik topicból (Állatkertben voltunk a skacokkal) hogy egy ismerősének a babája pont az én dokimnál halt meg a 40. héten.Kép Hát, nem örültem neki, igaz, még csak 1x voltam nála, de most ugráljak ide-oda? És ha a következőről is hallok rosszat?

Az a baj, hogy én x dokiban sem bízok jobban, mint y-ban, mert egyiket sem ismerem, ugye. Más lenne, ha évek óta járnék valakihez, de soha nem volt bajom, évi 1 rákszűrés az sztk-ban oszt passz. Ehhez minek magándoki. Meg aztán volt a MÁVos balhé a megindított szülésekkel (dr. H.Sz.) és van aki a mai napig védi, hozzá jár, a történtek ellnére.
Kicsit azért elgondolkoztam, meg most megint böngészem a mávos topicot, mi fenét csináljak?

Tegnap voltam védőnőnél, nekem is van terheskönyvemKép viszont magas vérmnyomit mért, pedig itthon mindig okés vagy inkább alacsony, mióta nem kávézom. Remélem, csak véletlenül ment fel egy kicsit.

na, megyek, mert most nem vagyok a topon, innom kell valami nagyon hideget és nagyon szénsavasatKép
üdv
Penna
penna

Kati,
Nekem is van ilyen gondom, de én tudom, hogy az Elevittől.
humi

Megann,
Ha nem akarod Sikós dokit, akkor nagyon jó még dr. Hetényi, az Istvánban.
Humi
humi

Penna!Kép

Köszi, hogy felteszel.
Adataim:
26 éves vagyok, első baba lesz, várh.szülinapja szept 12., Verőcén lakom, II.nőiben fogok szülni,
utolsó mensim dec.5, és a baba én számításaim szerint 12+4.

Lányok!Kép

Segítsetek jól számolom, hogy 12 hetes és 4 napos vagyok???

Mert a védőnő teljesen mást mond, hogy nekem minden kedd lesz a forduló, holott vasárnapi napon jött meg utoljára.

Hogy van ez???

Akkor most mennyi vagyok pontosan???

Mea
mea

Kati
Activia joghurt, Tamarin lekvár (mértékkel) vagy sima szilvalekvár.Rostdús étkezés, sok folyadék...megelőzni könnyebbKép
üdv
P
penna

Piszokság! Itt nincs a környéken Meki, és apa sem tud hozniKép Kép

Humi, benne vagyok a randiban, ha gondolod öcsémet is elviszem, Ő '87. szept.-ben születettKép

Remélem azért annyira nem vészes a helyzetem, hogy kórházat kelljen váltanom, de a II. Női nem túl szimpi a zsúfoltság miatt. Meg ugye a PIC miatt ott a legtöbb a bonyolult esetKép Ha mégis váltani kell akkor inkább a Margit. A tesóm ott szült szintén tavaly áprilisbanKép
Nekem itt van bemutatkozó oldalam, csomó fényképpel, lehet nézegetniKép :http://www.noklapja.hu/bemoldal.php?bem_userid=347725

Pussz: Pocak
pocakpacni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?