Sziasztok
Megann,
Algot. Tegnap a terhesvitamin mellé vettem Quarelint is (anyukámmnak) és a gyógyszerés megkérdezte, hogy ugye nem én akarom beszedni? Mondtam, hogy nem. Ekkor mondta, hogy Algon kívül semmit, én eddig is így tudtam, de megerősített.
Mea,
persze, jöhetsz táblába, tedd fel vagy küldd el az adataidat (dosap@freemail.hu) és jövő 7főn már benne leszel.
Ki kérdezte, Rokica talán: a molett boltokban egész jó cucerájokat lehet kapni a kisebbpocis időszakra is. Nagypocisra már nem annyira, mert nem magasan szabottak a pocakrészek, és lecsúszik. Vannak nagy cicifixek is, merevítő nélkül. Csak uaz a baj vele, mint a terhes-és gyerekruhákkal: bazi drágák. Minden, ami nem 50-60 kiló közti lányokra van, már horror árú. (Pl Ulla Popken, meg a Formes kismamarucik a Mammutban, 35 ezer egy nadrág...
)
Holnap délelőtt szabad vagyok (gyerek nélk.) és én is kismamagatyát vadászok. Egy farmerem van, amit most hordani tudok, már úúúgy unom. Ja, meg a játszónadrágok, de azok csak itthonra jók.
Ma mesélte az egyik barátnőm a másik topicból (Állatkertben voltunk a skacokkal) hogy egy ismerősének a babája pont az én dokimnál halt meg a 40. héten.
Hát, nem örültem neki, igaz, még csak 1x voltam nála, de most ugráljak ide-oda? És ha a következőről is hallok rosszat?
Az a baj, hogy én x dokiban sem bízok jobban, mint y-ban, mert egyiket sem ismerem, ugye. Más lenne, ha évek óta járnék valakihez, de soha nem volt bajom, évi 1 rákszűrés az sztk-ban oszt passz. Ehhez minek magándoki. Meg aztán volt a MÁVos balhé a megindított szülésekkel (dr. H.Sz.) és van aki a mai napig védi, hozzá jár, a történtek ellnére.
Kicsit azért elgondolkoztam, meg most megint böngészem a mávos topicot, mi fenét csináljak?
Tegnap voltam védőnőnél, nekem is van terheskönyvem
viszont magas vérmnyomit mért, pedig itthon mindig okés vagy inkább alacsony, mióta nem kávézom. Remélem, csak véletlenül ment fel egy kicsit.
na, megyek, mert most nem vagyok a topon, innom kell valami nagyon hideget és nagyon szénsavasat
üdv
Penna