Andi,
nekem is gyengébb volt az első, de hogy a következő milyen lett volna, asztat már nem tudom, mert mindíg gyorsan terhes lettem
Már épp szipákoltam múltkor apának, hogy én lemaradok az összes új fejlesztésű intimbetétről
Toffi,
hülye rokonság
Erre (bocsi), de nem tudok mást mondani. Én biza tojok a sértődésre, ha a gyerek egészségéről van szó.
Jobbulást nektek
Nekem a múlt héten az Echinacea nagyon bevált, talán prószáljátok ki.
Franyó,
nekünk is pont ilyen zongorás könyvünk van. Timi zabálnivaló, ahogy össze-vissza klimpíroz és fahangon énekel hozzá
Remélem, azért ez még változik, különben ki hiszi el, hogy az anyja zenész volt egykor
Anka egyébként még mindíg szuperédes
Nálunk is belakta már Zsebi az egész lakást, sőt, már képes felmászni Timi kis műanyag szibacsúszdájára is. Na ez viszont mindíg botránnyal végződik, mert a lecsúszás csak hason, pofával előre sikerül
Engem meg a frász kerülget
Orsoly,
mondom én, hogy együtt szülünk, nálunk is karácsonyi befutó az a galád pete
A teszteket mellesleg én sem értem, mert január végén alig tudtam kiimádkozni a 2. csíkot belőle, pedig hát számolás szerint...
Zulu,
rossz volt nézni kicsi fiad képét
Én sem szeretm az ágyba símuló gyereket
Gyors jobbulást nektek
Képzeljétek, Timi szobája reggelre 17 fokra lehült, pedig a többi helyiségben 22 fok volt
Eddig is tudtuk, hogy rossz széljárás esetén könnyebben kihül, hiába a bazi vastag szigetelés, de ez már nekem is sok, mert Timmancs megfázott miatta
Ollyan mérges vagyok, most már muszáj kitalálni valamit.
pussssz
Momo