Új privát üzeneted érkezett!

Nem mentünk le, mire átpelóztam, beöltöztettem Zsombit, elaludt. Szandi nagy örömére, most megy a Fox Kids KépKép

Zulu
Szegény kisbeteg Kép
Nem akarom nagyon ragozni, már volt sértődés ennél kisebb dolog miatt. Az, hogy tapizta, egy dolog, de közben köhögött a világba (kéz odatevés nuku), meg puszilgatta... Egyébként ha szólok, eredményként csak a sértődés van, mert IQ nuku KépKép ("honnan tudom én, mi baja van? Persze, mert én városi vagyok"...)
Hagyjuk, csak ideges leszek, úgy meg nem tudok vasalni Kép

Toffi
toffifee

Toffi,
Szegények.
Zulu,
kitartás, nagyon rátok jár...
Heni,
lehet, mindjárt megnézem, milyen Media Playerünk van.
Zsuzsi,
nagyon jók a pasik.

Íme a kerti törpe:

ZsuzsóKép
zsuzso

Zsuzso,
De ari! Es mindjart jon a kovetkezo sorszamu jatekos! Kép

Zulu,
Szegeny Ti! En is majdnem megzakkantam az elmult ket het szobafogsaganak kovetkezmenyekent! Holnap ovi! Kivancsi vagyok meddig birjuk! Lehet, hogy jovo heten ilyenkor megint orrotporszivozunk, es hutofurdozunk! Lenne mar nyar!

Zsuzsi
zsuzsi74

Húúú csajok Kép Most viszont mázlink volt Kép

Négykor lementünk még egyet sétálni, mondván, hogy még nincs olyan hideg, meg sehol semmi sem gyanus. Azért a Körúton körülnézve már némi felhő látszott, de nem volt vészes Kép

Háromnegyed 5-kor értünk haza, tényleg kellemeset kószáltunk. 5-kor meg kezdődött a zivatar. Ez azért nagyon nem volt semmi Kép
Ancsám jót cicizett, most tesz-vesz a járókában Kép

Én meg eldöntöttem, hoyg ma már semmi lényegeset nem fogok csinálni Kép

Klár
clarissa

Lányok,
szalad a lakás, félig vagyunk összepakolva, ugyanakkor reggel már 8-ra az Osztyapenkónál kéne lennünk innen Újpestről...szóval csak amiatt jöttem, hogy...
...KEVIN KÚSZIK!!!!
Kép
Annyira örülök!
Kép

Szaladok pakolni,
pussz
Elli
ellimami

Elli!
Gratulálok!!!!!
Érezzétek jól magatokat, és vigyázzatok az úton.
Beu
beu

Sziasztok!

Nem semmi vihar volt itt előbb.
Mint nyáron, olyan jó volt a teraszról figyelni, és érezni az eső illatát.

Olyan rosszul vagyok, mindent össze-vissza kajáltam, fáj a pocakom...

Tegnap megjártuk fehérvárat, jó kis balhé volt, mert a verseny után egy kis értékelő volt, kritizálták az edzői munkát...

Szép soljában...
A kis kedvencem 30 után le lett rám cserélve, és hála a Jó ISTENNEK jól játszottam, így elég jól felhoztam a sz@r eredményét, 3, legjobb voltam a csapatban, így is.
De sajna nem volt semmire elég kikaptunk 6:2 re.
Az egyik muksó, akivel amugy jóba vagyok, az edzőtűrsam férje, (Ő is versenyez) összeültük egy italra,. és mondta, hogy stratégiai hiba volt engem nem játszatni, mert azért már van akkora rutinom, meg nem tartja fernek hogy aki szívvel, lélekkel, nem kevés áldozato hoz a sportért csak kirakni a csapatból. Így nagyon rendi volt a muksó nagyon megvédett.
Így kíváncsi leszek a folytatásra, hogy hazafelé mi volt mert mi kocsival mentünk, hogy ez így kényelmesebb a Dorka miatt.
Majd holnap okosabb leszek.

Azért kicsit vidámabb vagyok.

Szegény Dorka eékapott már megint valami nyavaját, gondolom tőlem, olyan csunyán köhögm folyik az orra, így holnap este megint orvos lesz a vége az a gyanúm.

Ma ünnepeltük a névnapját, itt volt az anyósék, elég türhető volt, egy rossz szavam nem lehet.
Kapot egy nagy mackót írtó helyes.Na meg egy nyuszis mamuszt, akinke répája van, de arra Dorka is pályázik, így ráncigálja le a lábáról a mamuszt.

Lányok egy hülye kérdés, hogy kell megállapítani hanyas cipő kell a csajszinak, Én azt hittem le kell mérni centivel, de az csak 11 volt...kicsit kicsi...

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

hahó

a 100. hozzászólásom volt ünnepelni kell...

Hali
manó2

Kép
Kép
dorka2

Sziasztok,

Zsuzsó,
édes a kerti törpe!Kép
Másik törpe nem készülődik kifelé a nagy frontokban?Kép

Elli,
éljenéljen kúszó Kevin!Kép Akiről a múltkor megállapítottam, hogy egyre hurkátlanabb, de azért így is szeretttyük!KépKépKép Lassan Te is akkor látsz csak hurkit, ha egy ifjoncabb baba Anyája betesz egy képet, hihihi!Kép

Manó2,
örülök, hogy jól alakul a dolog!Kép

Nálunk a helyzetet fokozandó, elzárták a vizetKép. Mi jön még?!

tsók

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok Csajok!

Egy hetig videken kuksoltam, nagyszuloztunk, azert neha olvasgattam, igy nem vagyok nagyon elmaradvaKép

Elli: jo pihit nektek!

Zulu: jobbulast a betegeidnekKép

Mano2: nektek is jobbulastKép Majd egyszer elsetalunk mar feletek (kiveve ha megen visszajon a zimankoKép), es trecselunk egy nagyotKép

Na es akkor jojjon a nagy hir: kisteso ugy dontott, o biza nem var szulei elhatarozasara, es utnak indulKép Most 8 hetes, es jol emelyegteti anyajatKép Remelem minden ok lesz, van bennem nemi para, de szedek mar hormonpotlast is, szal bizakodomKép Na meg aki ennyire jonni akar....Kép

Pusza: orsoly
orsoly

Orsoly,
hurrá-hurrá, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Franyó
franyo

OrsolyKép

Hatalmas gratulaKépKépKépKép

Akkor megint lesz pár egyidős babaKép

ElliKép

Talán még olvasodKép
Gratula Kevinnek a kúszáshozKép
Jó utat!!

Heni
heni1979

Orsoly,
Juheee! Ez aztan a vasarnap esti meglepi!
Boldog babavarast neked, es egeszseges kistesot kivanok Lackonak!

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Orsoly!
HATALMAS GRATULA A 8hetes pocaklakóhoz!!!!KépKépKép

Képzeld Edelweis is terhes megint, ikreket vár.Kép
Hol van már a "ma megint megjött" topicKép

Olyan jó kedvem lett!
Timici
timici

Orsoly! Asztaaaa! Gratulálok! De jó!KépKépKép

Franyó!
Te titokban mindig itt vagy?Kép

Nadine! Nem is láttam tegnap kopi Zsanit! De jó fej!KépKépKép

Zsuzsó! Kerti törpéd is nagyon cukorfalat!KépKépKép

Angi! Akkor nagyon közel lakunk egymáshoz! Majd talizhatunk. A Vezér úton van egy jó játszótér, ott voltunk.

Enyém gyermekem ölbe babává változott. Mindenkihez kéredzkedik. És olyan kis nyügi! Pedig milyen mintagyerek volt. Aztán jött a nemalvás, most meg a nyügizés. Ja, és enni is alig evett ma. Egy foga nagyon fehérlik, lehet, hogy attól van? Amúgy éééédes, drága, imádom!Kép

Beu
beu

Orsoly
Nagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Kép Kép

Zulu
Jobbulast nektek!

Zsuzso
Nagyon helyes a torpid! Kép

Mano2
Orulok,hogy jol alakult a helyzet a lehetosegekhez kepest!

Elli
Gratula a kuszashoz Kevinnek!

Zsuzsi
Jo vegre titeket 1utt latni a kepen! Kép

Mi ma anyoseknal szulinapoztunk.Uncsi+szornyu volt, de legalabb nem kaptunk el semmi Kép
Itt egy kep a majdnemszulinaposrol.
Kép
Tsok
Norka
norkini

En is, en is, en is ilyen kis fodros galleros, masnis, piros harisnyas pipit akartam!!!!
Majdnemszulinapos Jazi irrrrrto edes!
Zsuzsi
zsuzsi74

Mai Miki (aki mindent a nyaka kore teker, fejere huz es megrag, de ha kajat teszunk a szajaba csak puffogja kifele!)

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Nadine,
Edes Zsanka, mindegy, hogy hosszu hajjal, vagy kopin! Igy legalabb erosodik a haja! Kép Szerintem en is annyira elvoltam az este a gyerekeim kepeivel, hogy nem lattam Zsankat, bocsi!
Pedig akkora szeme van, hogy nem lehet nem eszrevenni!
Berekesztem magamat mara!
Zsuzsi
zsuzsi74

Juuujj, de édesek! Megzabbantanám mindkettőt!KépKépKép
B.
beu

Zsuzsi! Nadine Én még látam a családi képeket, de a Nadine hozzászólását nem. Szerintem valahogy később jelent meg.
B.
beu

Sziasztok!
Most csak nehany kep.
Egy alldogalos
Kép
bator alldigalos
Kép
Lufis
Kép
Furdos
Kép
Es amit ma kaptam apukamtol.
Kép

Ari
ari

Sziasztok!

Nagyon depis vagyok mostanában, és ez sajnos nem pre-menstruációs hiszti, hanem tényleg van okom rá. Kedves családomról sorra derülnek ki a szomorúbbnál szomorúbb dolgok. Pletyka, áskálódás a másik háta mögött, a szemébe meg vigyorgás, stb. Pl. most tudtam meg, hogy apukám azért erőszakoskodott még két éve, hogy hirtelen költözzünk külön tőle, hátha megutáljuk egymást a férjemmel még az esküvő előtt, a mindennapi (súlyos) gondok közepette. És most meg három nap múlva visszaköltözés, de apukám hiába megy el onnan, még ott marad a család másik fele, aki szintén a rosszakarónk... Na jó, nem puffogok tovább. Csak ez annyira idegesít, hogy pl. tegnap 2 órát aludtam éjszaka. De legalább Ti meghallgattok KépKép.

Készítettem a védőnőnek egy búcsú ajándékot, remélem örül majd neki, ő tényleg rendes volt:
Kép

és egy mai kép:
Kép

Nadine, Zsuzsi, Zsuzsó, Norka, Ari
képek nagyon aranyosak!

Többieknek bocs, hogy nem írok, de megyek bepótolni a tegnapi nem-alvást.

Betegeknek jobbulást!

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok,
csak 1 kerdesre jottem a nyar vegi babaktol...
van egy 5 honapos Emmababam, es lassan eljon a hozzatapi ideje. Viszont mi tegneri lenyeken kivul nem eszunk hus... erdekelne, hogy van-e koztetek hasonlo, illetve mire kell figyelni/vigyazni...

Koszi a segitsegeteket

batka
batkamano

Húúúú, Orsoly, most olvasom csak a nagy hírt!

Hatalmas gratula a pocaklakóhoz!!! KépKépKép

Kép

Miszike
miszike

Orsoly,
juheeee! Óriási gratula a potyautashoz!Kép

Miszike,
Kép. Nem is tudok erre mit írniKépKépKép.

Batka,
én nem eszem húst, (csak igenigen ritkán), nem meggyőződésből, egyszerűen nem szeretem. Halat és tengeri cuccokat viszont gyakran csinálok.
Gyerekeknek adok húst rendszeresen, 10 hós koruktól halat is. Macus (14 hós) még nem kapott kagylót-rákot, Malacka olyan két éves korától igen.
Húsból én csak szárnyast adok, Budagyöngyében a bioboltban lehet nagyon szép biopipit kapni, ott megveszem, kis adagokban lefagyasztgatom, és azt teszem a kajához. Marhát csak Hippben, sertést pedig egyáltalán nem.
(persze nem vagyok ortodox, ha vendégségben az van, nem szoktam felborogatni az asztalokatKép)

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Ari!
Boldog névnapot! Bori nagyon édes!

Miszike!
Beki is aranyos apával! És szépet csináltál. Ne búslakodj, mérgelődj, lesz ez még jobb is!

Beu
beu

Sziasztok!

Orsoly: gratulálok a 8 hetespocaklakóhoz, nagyon jó egészséget , émelygéstől mentes terhességet kívánok neked!

Gyors fotónézegetésre futotta most csak:

Norkini: Jázi csuda édes, szeretnék (igaz van még egy kis idő holnapig), sok puszikát küldeni neki egyéves szülinapjára. Maradjon örökké ilyen kis vidám tündérszép leányzóKép.

Miszike: ne bánkódj a legnagyobb öröm a leányod ott van melletted és a többiekkel ne is törődj, azaz próbálj ne törődni. Rebeka nagyon ari apávalKép. TündériKép. A pillangó is nagyon szép, biztosan fog örülni védőnéni neki.

Ari.:nagyon szép sorozat manóról milyen szépen áll márKép. Szép csokrot kaptál. Boldog névnapot kívánok neked.

Zsuzsó: kerti törpád tüneményes.

Zsuzsi: mondtam már, hogy imádom a gyerkőceid fotóit nézegetni?Annyira édesek, tiszta élet mind a három. Nekem a maiMiki is nagyon teccikKép.Igen ,lehet a gyermekeiddel büszkélkedni, dicsekedni. Igazi csipetcsapatKép

Manó: jobbulást Dorkának.

Nadi: Zsanka nagyon édi még "kopaszkán" isKép.

Anita
anita77

Zsuzsó
Kerti törpe aranyosKép

Elli
Gratula!!! Látod, hogy csinálni fog mindent Kevin isKépKép

Manó2
Ezek szerint verseny Kép is, mert játszottál, Kép is, mert nem nyertetek. Majd legközelebb!
Nyuszis mamuszKép répa-vitaKép

Orsoly
Én is gratulálok kistesóhozKépKépKép

Beu
Lehet nyügi Lőrinc a fogtól is. Drukk, hogy gyorsan kibújjon!Kép

Norka
De éééédiKépKép

Zsuzsi
Valamitől azért csak nő Miki isKépKép

Ari
Nagyon klassz csajos képekKépKép
Boldog névnapot NekedKépKépKép

Miszike
Jajj, szegény Te Kép.
Búcsúajándék nagyon jól néz ki, lennék a védőnőtökKép
És Beki gyönyörű, mint mindigKép

Elábrándoztam, milyen sok törpi lesz megintKépKép de jóKépKép

Megpróbálok angolozni egy kicsit...
Szép álmokat MindenkinekKép
Toffi
toffifee

manó2!

De jó, akkor csak belátják már hogy hibáztak!

Cipő: én is nagyon bénáztam előszörKép. szerintem úgy a legegyszerűbb, hogy menjetek be a cipőboltba Dorkával és adj Dorkára egy olyan szandált ami elől nyitott. Abban állítsd rá a lábára (nem elég hogy ülve ráhúzod) és amikor így belecsúszik a lába akkor kell még kb 1 cm-nek lennie elől szabdon, akkor jó a méret.
De ha gondolod akkor egyszer megbeszélhetjük és talizhatunk cipőboltbanKépKépKép
Mi most vettünk Emmának sportcipőt és 23,5-e kellett neki, 2 hónap altt nőtte ki a 22-es méretet. Illetve még rá tudom adni zat is, d emár nincs meg az 1 cm.

Orsoly!

Gratulálok!
Meglepi baba?Kép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Orsoly gratula!!

Zsuzsi kissebb csemeteid azert hasonlitanak annyira rad mert lanynak keszultek? Dani meg apjara mert o meg nem Kép?

Norka, majdnemszulinapos lanykad tunderi, anyosek miatt ne szomorkodj. Enyim anyos egyszer volt kivancsi az unokajara. Na nem mintha nagyon hianyozna!Kép

Beu, nyugi Lorinc Kép Lehetnek a frontok is, itt hatalmas dorges villamlas es jeges eso volt delutan.

Zulu, betegeknek jobbulast!

Toffi drukk, hogy ne kapjatok el a betegseget! Sertodos rokonok Kép

Mano2, jo, hogy megis jatszhattal. Pocakod Kép.
Dorkanak jobbulast!

Sofka gyogyulj gyorsan! Nekem mar semmi bajom.

Klar karacsonyfa Kép

Miszike szep pillangot csinaltal. Beki nagyon aranyos a kepen.

Kristof meggyogyult, Bori tovabbra is taknyos egy kicsit laza nincs. En javulgatok mar, de meg kohogok. Ma egy kakastollat talaltam a pelusban a veget ugy kellett kihuzni Bori fenekebol. Elkepzelesem sincs hol talalta es, hogy tudta lenyelni? Igaz a paplanja toll, de sehol nem lukas, es jo suru az anginja es huzat is va rajta. Ez mar rejtely marad.

Ari
ari

Ari
KakastollKépKép Én hajszálat találtam Zsombiból lógva, amíg Szandinak hosszú volt a hajaKép

Toffi
toffifee

NA pusssz csajok Kép

Micsoda yóóó híreket olvasok Kép

Orsoly, hatalmas gratula a pocilakóhoz, tulképp a legjobb, amit kívánhatok, hogy olyan sima és gyönyörű terhes időszakod legyen, mint nekem volt.

Ma annyi babafotót tettetek fel, hogy nem is emlegetm külön őket - mind tündéri Kép

Miszike,
Nem tudom, a mailt olvasod, vagy az üzit itt holnap, de várlak egy közös sétára Kép
Később már nem mertem telefonálni, nehari...

Manókettőke,
Látod, előbb-utóbb el fog rendeződnii a sportsorsod Kép Majd rájön az edződ is (ha már más megtette), hogy marhaságot csinált, csak ki kell várnod ezexerint Kép

Ellike
Kevinnek gratu a kúszmászkához Kép Mostantól neked sem fog külön torna kelleni Kép Garantálom Kép

Zuluka
10 hós kortól te tonhalat adtál ifiaknak ? Gondolom, pontyot inkább ne, ugye ?
Ugyanis már nagyon fenem a fogam a halas kajákra... na akkor tuti elefántadagokat kell majd főznöm, mert én is imádom Kép

Beu,
Tünetcsoport ismerős... igen, ezek a dolgok valszeg mind a fogacska bújásának tudhatók be ...
De túl lesztek Ti is rajta Kép Remélem, hamar Kép

Na, kicsit körülkukucs, utána még visszanézek Kép

Ciao :

Klár
clarissa

Norka,
Boldog Szülinapot Jázminnak!Kép

Orsoly,
HATALMAS GRATULA NEKTEKKép Te voltál már dokinál? Mert nekem még fogalmam sincs, mekkora a babám, de kb. szept közepén szülök. Szerintem nagyon együtt eresztünk pocakotKép Az émelygés most nálam is favorit, de a B6-vitamin segítene, ha nem félnék a hízástól.

Zsuzsi,
pocim javult, tán nem most produkálom, amit eddig (hála az égieknek) sohaKép

Elli,
Kevinnek nagy gratula a tudományához!Kép

Lányok, a képek nagyon édesek, tényleg szebbnél szebbek a kispasik és kiscsajokKép
Most rohanok, mert már megint építkezünk ezerrel.

pusssz
Momo

Momo
momo

OrsolyKép
Hatalmas gratula kicsi pocilakóhozKép (én is akarok ilyen erőszakos fajtátKép)

ZuluKép
Beteg és féligegészséges gyermekeidnek mielőbbi gyógyulástKép VízKép

MiszikeKép
Együttérzésem családügyileg (a miénk is hasonlóan kavarós, úgyhogy meg tudlak érteniKép). Bekis-apás kép viszont nagyon szupiKép

NorkaKép
Jázinak nagyon boldog 1. szülinapotKép Irtó aranyos a képekenKép

AriKép
Nagyon cuki a kis bátor álldogálós BoridKép

ZsuzsiKép
Kábelevő MikiKép Ez nálunk is a kedvenc csemegeKép

ZsuzsóKép
Aranyos a kerti törpédKép

Tüni
tüni

Norka,
Isten éltesse sokáig egyéves pici Jázit!!! Gyönyörű abban a kis sárga ruciban!!! Tortáról majd kérek fotót! Kép

Többi baba is gyönyörű, egytől egyig, imádom nézegetni őket!!!

Beu,
mindig az a munka... Kép de olvasok mindig! Aztán majd igyekszem jönni írni is, előbb-utóbb csak összejön!

Egyébként jól vagyunk, Anka már szalad, az egész lakást birtokba vette Kép.
Kép

És ijesztgetőset is szeret játszani:
Kép

Meg olvasni is szeret:
Kép

Na pussz Kép
Franyó
franyo

Sziasztok

Norka
Jázinak Kép

Boldog 10 hónaposságot Urszila Julkájának és Leszter PetrájánakKépKép

Enyém Zsombi beteg Kép. Lázas. Elég rosszul viseli, akkor van csendben, ha egymáshoz érünk, így reggel óta rajtam lóg. Nem eszik, nem iszik. Én sem vagyok túl jól, szerencsére Szandinak semmi baja. Majd lesz szuri után Kép

Fogalmam sincs, hogy megyek szülőire délután ("kötelező", mert sulis lesz Szandi), de lehet, hogy sehogy.

Egyelőre ennyi, mert mindjárt elalszik Zsombi a vállamon...

Szép napot MindenkinekKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Zsombi elaludt...

Franyó
Nagyon édes AnkaKép

Most hívott anyósom, hogy vagyunk. Mondtam neki, hogy Zsombi beteg, kérdezte, mitől. Megmondtam. Válasz: jajj, biztos nem sógornőm ragasztotta rá, már régóta ilyen állapotban van, különben is, Szandi is biztosan volt már így, hogy lázas lett, és másnapra meg kutya baja.
Szerintem nem erről volt szó, de mindegy.

Megyek, reggelizek, amíg tudok.
Toffi
toffifee

Sziasztok!

ORsoly
micsoda hír! Gratulálok!! már csak kb 4 hét émelygés,kitartás Kép szép, nyugis terhességet kívánok és egészséges kisbabát Kép

Manó 2
lassan az edződ is rájön, hogy nélkülözhetetlen játékos vagy Kép még lehet, hogy bocsánatot is kér
vmi olyasmi rémlik, hogy 1 susztercenti kb. 0,6 cm

Elli
kúszó Kevinnek nagy-nagy gratula
érezzétek jól magatokat

Norka
majdnem szülinapos Jázi nagyon csini és tündéri

Miszike
szegény, de azért ne depizz +++++++++++
Beki nagyon aranyos

Zsuzsó
kerti törpéd irtó édes Kép

Ari
boldog névnapot, szép virágot kaptál
álldogáló, fürdő Bori Kép
kakastoll KépKép

A többi kép is mind-mind szupi Kép

Toffi
beteg sógórnő KépKép
drukk, hogy ne kapja el Zsombi
na hogy bírjátok Apa nélkül? Kép
kötőtűt megtaláltad?

Zulu
jobbulást nektek

Klár
tegnap mi is úgy jártunk, ahogy Ti, pont a nagy zuhé előtt tán 15 perccel értünk haza

LÁnyok, nektek mikor először megjött (szülés után), akkor mindannyiotoknak nagyon erős volt? mert nekem inkább régen volt nagyon erős és most gyengébb. ez is normális?

Andi
psandi

Koszonom a gratulakat csajokKép A baba nagy meglepetes volt, en csak vigan eltem napjaim, amikor egyszercsak gyanus lett, hogy undorodom a szagoktol...aztan jott az emelyges is, na ekkor vettem tesztetKép Szep halvany volt, meg is lepodtem, aztan elmentem uh-ra es kiderult hogy mar 7 hetesKép Hiaba, hujek ezek a terhestesztekKép

Momo: szal mar voltam uh-n, mindne ok volt, ha minden igaza, karacsonyi a meglepetesKép Igy en kb szept kozepere tettem a szulest szintenKép

Megasztar: en is allandoan felhuzom magam rajta (pedig amugy tok jo musorKép), de utalom hogy a nezok dontenek....Itt mar nem az szamit, hogy ki hogyan teljesit, hogyan enekel stb, hanem ki kinek drukkol. Oszinten szolva jobban orultem volna ha szakmai zsuri valaszt. Oke hogy a nezok veszik a cd-ket, de megis...Mujahid Zolit en is baromira sajnaltam, szvsz tok tehetseges es jo hangja van. Akinek meg talan nincs olyan jo hangja meg mindig benn van. Nekem a kedvenceim Edmond es Gaspar Laci (hiaba, nobol vagyokKép), minidg is az en ilyen mely hangokat szerettemKép Lesliet a parom meg mar ismeri regebbrol, abba a kricsmibe jart le anno, ahol Leslie jatszzik meg ma isKép Neki sincs olyan eszeveszettuk jo hangja, de nagyon jo szamokat ir es baromira megerdelemne mar egy cd-t. Foleg ha arra gondolok hogy az ilyen valovilagos es brigbrotheres hangnelkuli emberkek meg azonnal kiadhatnak egy lemezt, brrrr. Na jol kiveseztem a tematKép

orsoly

ps: nagyon jok a kepek!Kép
orsoly

Toffi
basszus, most látom, Zsombi beteg lett Kép jobbulást neki

Franyó
Ankád csuda édes és ügyes Kép látom, már kottát is tud olvasni Kép

Andi
psandi

Andi
Nekem a szülés(ek) utáni első mensi gyengébb volt (az utána következők is)
Kötőtű sehol, ma veszek újatKép
Kb. fél óra múlva indulunk a dokihoz (a megsértődés meg már megvan, Apa ha hazajön, ő is ki lesz akadva, nagyon védi anyucikáját és tesókáját, ami természetes, de egy 32 éves és egy 56 (?) éves nő hülyesége miatt szenvedjen egy 9 hónapos gyerek???)
Egyébként Apa hiányzik ...Kép

Toffi
toffifee

Hello csajszik!

Segítség!!!
Melyik a szerv, ahol a szoc.pol-t intézni kell, illetve érdeklődni róla?

Toffi! Szegény Zsombi! KépEz elég dühítő. És még csak tenni sem tudsz ellene a családi béke érdekében.

Beu
beu

Andi,
nekem is gyengébb volt az első, de hogy a következő milyen lett volna, asztat már nem tudom, mert mindíg gyorsan terhes lettemKépKépKép
Már épp szipákoltam múltkor apának, hogy én lemaradok az összes új fejlesztésű intimbetétrőlKép

Toffi,
hülye rokonságKép Erre (bocsi), de nem tudok mást mondani. Én biza tojok a sértődésre, ha a gyerek egészségéről van szó.
Jobbulást nektekKép Nekem a múlt héten az Echinacea nagyon bevált, talán prószáljátok ki.

Franyó,
nekünk is pont ilyen zongorás könyvünk van. Timi zabálnivaló, ahogy össze-vissza klimpíroz és fahangon énekel hozzáKép Remélem, azért ez még változik, különben ki hiszi el, hogy az anyja zenész volt egykorKép
Anka egyébként még mindíg szuperédesKép Nálunk is belakta már Zsebi az egész lakást, sőt, már képes felmászni Timi kis műanyag szibacsúszdájára is. Na ez viszont mindíg botránnyal végződik, mert a lecsúszás csak hason, pofával előre sikerülKép Engem meg a frász kerülgetKép

Orsoly,
mondom én, hogy együtt szülünk, nálunk is karácsonyi befutó az a galád peteKép A teszteket mellesleg én sem értem, mert január végén alig tudtam kiimádkozni a 2. csíkot belőle, pedig hát számolás szerint...

Zulu,
rossz volt nézni kicsi fiad képétKép Én sem szeretm az ágyba símuló gyereketKép Gyors jobbulást nektekKép

Képzeljétek, Timi szobája reggelre 17 fokra lehült, pedig a többi helyiségben 22 fok voltKép Eddig is tudtuk, hogy rossz széljárás esetén könnyebben kihül, hiába a bazi vastag szigetelés, de ez már nekem is sok, mert Timmancs megfázott miattaKép Ollyan mérges vagyok, most már muszáj kitalálni valamit.

pussssz
Momo

Momo
momo

Miszike,
kitartás. Azért a férjeddel jól vagytok ugye?
Zulu,
jobban vagytok?
Orsoly,
csaknem ti is? Ha ez így megy tovább, tényleg meg kell változtatnunk a topik nevét ;-)) mondjuk "nagyon frissre"
Kakukk,
veletek mi van? Minden rendben?
Franyó,
manóka tök jó.
Szegény leányomat, lassan mindentől eltiltom. Egyes számú tabu: számítógép, miután kétszer kilőtte. Valamiért a power gomb a kedvence. Aztán egy kulcsot próbált a folppy drive-ba erőltetni. Amikor bekapcsoltam a gépet, természetesen még végig nem olvastalak benneteket, kicibálta a WC kefét, így most már az is föl került az ablakba.
A mosást inkább mutatom.
ZsuzsóKép
zsuzso

Zsuzsó,
és ez csak rosszabb leszKép Nálunk a teregetés is hasonlóképpen zajlik 2 gyerekkel súlyosbítvaKép Timit néha már a mosógépből kell egyébként kivadászni, mert odatolja a kisszékét és arról kukucskál beleKép

Beu,
szerintem OTP, de nem vagyok bene tutifixKép Azért gondoljátok meg jól, mert elmegy a hajatok, mire kaptok is valamit. Az én férjemet nem is lehetne rábeszélni ennyi adminisztratív ocsmányságra, inkább gürizik a lelkemKép

pussz
Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Jaj lányok alig van időm,egy csomó dolgom van,csak éppenhogy beugrottam és mit látok....
ORSOLY,hatalmas gratula!!!!! Kép Kép Kép Kép
Lassan újra aktuális lesz a topik címe. Kép Kép
Nagyon szorkolok,hogy minden rendben legyen a terhesség alatt.Éspersze Momo neked is!!!! Kép Kép KépAztán kérünk ám pocakos képeket is. Kép

Megnéztem a képeket,minden baba ündi-bündi. Kép

Zsuzsi,
családi fotók giga-mega szuperek.Srácaid irigylésre méltóak,mind kinézetük,mind számukat illetően. Kép

Emlékszem még egy édi kerti törpére és ácsorgó Borira,egy lakást birtokbavett Ankára,apával kuksizó Bekire, és egy beteg Malackára Kép.
Bocsi,ha valakit kihagytam,de esküszöm,hogy az összes képet láttam. Kép

Zsuzsó,
az még a szennyes,vagy már a tiszta ruha?!?!? Kép
Ruháslavorban guberálás nálunk is bejön. Kép

Kép

Miszike,
pillangód nagyon szép.Én is kaptam még névnapomra anyósomtól ilyen kör alaku üveget,meg sablonokat is hozzámcsak még nem volt időm alkotni,de a te pillangód nagyon szép lett. védőnéni bizti örülni fog neki. Kép

reggel voltunk mázsáláson:
7 és fél hónapos lányom 7900g és 68cm. Kép

este megpróbálok visszaolvasni,aztán majd jövök. Kép
addig is szép napot,bár nagyon csúnya szél fúj Kép
és még egy kép búcsuzóul....na jó 2 Kép

Évi+Petra

Kép
Kép
Évi24

Beu,
mindegyik bank, amelyik foglalkozik új lakás hitelezéssel (pl. Erste, FHB, OTP), automatice foglalkozik szocpollal is. Az ugyanis beleszámít az önerőbe. Az önkormányzattól kell mindenféle papírokat beszerezni, de ezt az adott bank megmondja, hogy neki mi kell.
Momo,
nincsenek illúzióim.
Évi,
az még a szennyes, de a mosott ruha is hasonlóképpen végzi.
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

Orsoly:nagy-nagy gratula!!!!!

Norka:Jázinak boldog szülinapot!!!

mano2:örülök, hogy játszhattál és jól ment, reméljük tanultak belőle! Cipő:mindenképp az a jó ebben a korban, ha rápróbálod, mert nem csak a láb hossza meg szélessége de a magassága is számit. Anno Bálinttal jártam úgy, ősszel 24-es cipője volt (előtte nyáron volt 1 éves), télire meg 28-as csizmát kellett vegyek, mert csak abba tudtam belehúzni a lábát. Tavaszra 25 (vagy 26?) -os cipő következett utána....
Centi meg a cipőméret nem ugyanaz, képzeld el a talpadat úgy 40 centisnekKép.

Toffi, Zsuzsi:közsi!

Fotók nagyon aranyosak, mindegyik tetszik!

Betegeknek jobbulást!!!!

Ancsi érzi a szelet, meg én is türelmetlen vagyok, éjjel sokat ébredt, mára meg maradt egy csomó meló....szóval bőgés ezerrel. Most épp alszik.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Szia Orsi!

Ezt a meglepetést!!!
Gratulálunk a kistesóhozKépKépKép

Puszi,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint