Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Tegnap este már nem tudtam jönni, elfelejtettem, hogy a legjobbik barinőm 30. szülinapját ünnepeljükKép
Hétvégén meg vásárolgatunk, készülődünk, mert kicsit szervezettebben szeretnék utazni, mint a múltkor (aznap reggel csomagoltunk el mindent, délben indultunk, csak 1x áltunk meg, szegény Kevin eleve a hordozóban hosszú órákat, plussz nyakig sz*ros volt, mire odaértünk, szóval most 2-3 óránként szigorúan fél óra pihi, de ehhez ugye időben kell elindulni.)
Szóval mire felvenném megint a ritmust, elutazunkKép de inkább Kép nagyon várom, és remélem, jobb lesz, mint az előző. Akikkel megyünk tökjó fejek, és valszeg én is ki tudom próbálni a síelést, amit még soha...Kép

Évi
Mosogatógép: szerintem fontos a féltöltésű program, meg hogy viszonylag jó, megbízható márka legyen. Meglátod, nagyon fogod szeretni, kézzel sosem olyan csillogó a pohár...Kép

Heni,
Megjött az összes mailedKép

Réka,
De, azt megkaptam (talán tegnap?) nem felejtettelek el!Kép

Maci2
Nagyon együttérzek veled, és én is majdnem bőgtem most, hogy elolvastam a cicihez bújó RonitKép Nagyon sz*r lehetKép

Kangi
Kész nagylányod van ám neked isKép

Angéla
Igen, júni 13 PÉNTEK, és így végre van nekünk is ikertesónk a topicban!!Kép

Zsuzsi
Boldog Ház.Évfordulót!!!Kép

Toffi,
te csak ne irigykedj a torna miatt, mingyá’ pattanhacc a görkorira, itt a tavaszKép

Zsuzsó,
Nekem lehet, hogy megvan, csak Kevin szunyálKép, és nála van elrakva a doboz. Ha felkel és megtalálom, mélek, jó?

Most nagyon örülök, Beu segítségével szereztem egy foglalkoztató "tálcát" Kevinnek, telefonos,gombos, húzogatós kütyük, ami nagyon tecc neki múltkor vendégségbenKép

pusza
ElliKép
ellimami

Réka,
Én összefutottam az utcán egy mamival, nem a mi csoportunkba jártak, de állandóan találkozunk mindenhol, már pocakos korunk óta (pl AFP-n...) és ő is mondta, hoyg nagyon hideg a víz!! Én most levettem az uszit a napirendről, úgyis elutazunk, márciusig nem aktuális.Kép Mingyá készül a méledKép

Beu,
tökjó lehet a zeneovi, elmentettem, fel fogom hívni, ha hazajöttünk!Köszi!
Van több hobbibolt is. Egy egészen nagy, az O.V.I. bolt a piac mellett. Aztán egy icipici és drágább a művház melletti kis utcában, és egy közepesebb a Munkásotthon utcában. Méljek útleírást? Kikeresem a pontos utcaneveket, ha kell...

pusza
E
ellimami

Zsuzsó,
megvan, mingyá' szkennelem és küldömKép
E
ellimami

Elli!
Küldenéd őket (cím, leírás)? MindetKép

Réka ! Mikor fogtok járni úszni?

Beu
beu

Sziasztok,

Kicsit szomoru vagyok, sikerult elrontanom egy forditast, azonnal kellett es kihagytam par szot, at kell nekem is gondolni ezt az azonnal mindent egyszerre csinalunk tempot es a forditasokat. Elegge zavar, hogy figyelmetlen voltam 2 pelenkazas es egy hintaztatas kozben Kép
Azt hittem, hogy vegre nyugi lesz, itthon leszek a babaval, jatszunk befejezem a ket fel szakdolgozatomat, erre a baratom beinditotta a ceget, mashol is dolgozik...Az a baj, hogy a neveben hibaztam.

Szia Angi Kép
udv ujra "itt"

Zsuzsi
Ha lesz nemet forditas, szivesen atadom,(de nekunk sajnos nem eleg magas a tarifank Kép) es ha kuldenek meg munkat Kép bar kotve hiszem, ezen a heten tobb problema is volt velunk, baratunk olasz forditasaval is Kép

Evi
mosogatogep Kép csak torok ne legyen -annak ugyanis en forditottam a hasznalati utasitasat Kép
(bar van felprogramja Kép), a markat sajnos nem tudom-biztos uzleti titok Kép

Elli
Jo utat Kép

Kangi
Julcsi Kép Meg mindig buvarbajnok?

Sziasztok
Zs& A
zsurlo76

Sziasztok Kép
Csak beugrottam, s mit látok, fodrásznak tulajdonítjátok a lányom frizuráját?! Nahát, ki se nézitek bénakangiból, hogy ilyet is tud, mi?! KépKépKép Hát kábé fél óra elkeseredett ollócsattogtatás eredménye a fürdőkádban, mialatt a ded eltökéli, hogy kidöfeti szemeit és tarkónszúratja magát negyvenszer saját szülőanyja által KépKépKép Másnap reggel korrekció, míg a sarj az ablakon át leskeli a szomszéd kutyát a konvektoron állva Kép
Vicces tevékenység, higgyétek el!

Zsurlo Kép
Régóta nem úsztunk, de hétfőn megyünk!

Momo Kép
Vetélésre ne is gondolj, és egyáltalán, semmi negatív gondolat! És igenis jut majd mindenre idén meg jövőre is, és a világnak pont ilyen boszikra van szüksége, mint a tieitek, úgyhogy félre kétely! KépKépKép

És köszönjük az összes bókot, amivel a lányt illettétek Kép

Most bocs, de ennyi, mert Apacuka itthon van, és épp én sem vagyok nagyon fáradt KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Lányok köszönjük a névnapi jókívánságokat.

Már csak az volt a nagyobb vász apa hazaállított két csokor virággal, egyet a kicsi lányának, egyet meg nekem, vidám tavaszi csokor, tulipán, játszint nátszisz kompozíció, nagyon szép...

Holnap megyek fehérvárra a teke csapattal, mint tartalék, kiváncsi vagyok hogy viselem majd lelkileg.

Már kezdte magyarázni az edző, hogy jövő héten játszok, mindig a legrosszabb fog a kispadon ülni...Nem vagyok valami happy...

Jók legyetek
Szép álmokat
Manó2+Névanpos Dorottya Rebeka

Kép
Kép
dorka2

Manó2,
Boldog névnapot Dorkának!Kép
Drukk holnapra!

Momo,
Jobbulást!
Pocidra gyógypuszi.

Zsuzsi,
Szép tulipánokKép Te nevelted?

Angi,
Csak az a bibi, hogy a következő manó a bajaim miatt egy jó ideig nem lehet. Túl nagy korkülönbséget meg nem szeretnénk (nem vagyok túl fiatal, viszont nyavalyás).

Elli,
Jó utatKép Kicsit irigykedek.

Zsurló,
De legalább megcsináltad. Emberből vagy te is, hibázhatsz.

Kangi,
Megnyugodtam, nem csak nálunk megy így a hajvágásKép

Készül a holnapi kaja a vendégeknek. Nem akarom odaégetni.

Maci_2
maci_2

Sziasztok!
Nem ment a Babanet este Kép U.hogy most csak roviden...

Evi
Nekunk Indesit mosogatogepunk van, 12 szemelyes, fel programos, tuti jol muxik ha van benne so is Kép Legutobb nem ertettuk miert ilyen ragyasak az edenyek (a gep nem mutatta a so hianyt...) de szerelobacsi felhomalyositott Kép

Mano2
Boldog nevnapot Dorkanak Kép
Druuk,hogy jol bird a kispadot!Es ne add fel!!!! komolyan! Kép

Kangi
Lejanyzod cukorfalat! A frizkoja is jooo! Nem gondoltam,hogy ilyen profi vagy! Kép

Momo
Baffus!Gyorsan gyogyulj meg!!!! Kép Semmi depi!! +++++++++++++

Elli
Jo utat, erezzetek jol magatokat! Kép
Katicak nekem nagyon teccenek!

Beu
ti mentek majd ebbe az ominozus zenebolcsibe? Majd leinformalsz,hogy milyen????
Jatszoter, Apaotthon Kép
En meg a te profilodban neztem,hogy Lorinc meg mindig milyen fiatal Kép Kép

Zsuzsi
Boldog 12-t! Kép Remelem azert pasinak is eszeben volt!! NemKajcsi Kép

Angi
Udv. itt! Kép

Andy
Jobbulast! Kép

Klar
mezes caffe rulez Kép

Urszila
A szopis topik nem ilyen porgos Kép Na neeeeem am, noveremnek kertem tanacsot a csajoktol.
Tyuhuuu javulo betegek! anyukad Kép

Lanyok
Miota megjott a jo ido minket nem lehet itthon latni Kép Tegnap Szigetvarra vonatoztunk+oriasit setaltunk, ma pedig a varos utcait rottuk.Hat hihetetlen, mennyire fel tuggya dobni az embert egy kis napocska!
Lyanyom meg mindig jo fej Kép Miota meginkabb gereblye (Zulu eleg ez a 11!!! Kép ), azota alszunk rendesen, egesz nap dumal es egyre tobbet megy egyedul. Vasarnap anyoseknal lesz Jazi szulinapozas Kép Csak kibirjuk valahogy?!!!!! Aztan meg hetfon lesz a nagy nap....
Es vegul egy kep,hogy az igazi Anya,hogyan vigyaz a gyerekere.... Kép

Kép
Tsok
Norka
norkini

Szaisztok!

Rövid Julka hírekKép: 1)megint 1x jött két fogacska, ezúttal a felső II-ok.
2) oldalazva jár
3) tegnap kezdte, de ma már profin csinálja, kb. 10 számolásig áll egyedül. Én meg ugrásra készen, mert az esetek 40 %-ban hanyatt esik.
4) kimászik az ágy szélére, lenéz, aztán fordul és lábbal érkezik a földre. Én szintén ugrásra készen, mert néha túl közel megy a széléhez és átbillen.

ZsuzsiKép boldog házassági évfordulót! SZép a virágodKép Nemevő gyerekek miatt ne aggódj, majd kikupálódnakKép Julka is megint csak szopik gyakorlatilag, ma reggel bement egy fél joghurt egy Biscottival, délben 3 kanál főzi, du. 2 kanál gyümi és passz. Ferrum phosp.-on kívül még Calcium phosphoricumot kapott, ezt 4 hétig hetente 1x2 bogyeszt kell adnom. Tudom, hogy nem mindig ilyen látványos a gyógyulás, de ez jólesettKép

KangiKép húhú, vigyázz, el ne hízzon szépfrizurájú DruszalányKép A nevük csak kb. azonos, de a székük teljesenKép Ápropó, mikor szándékozod ünnepelni a névnapját? Melyik az igazi Julianna nap?

MaciKép én is szinte elsírtam magam, amikor elképzeltem szegény kis bújó Ronit és szegény mamájátKép De én sem szúratnám, és mi van ha rossz lenne a véreredmény? Akkor drasztikus elválasztás abban a pillanatban. Tényleg van homeóbogyó is, az is Urtica, csak CH 15. Ja, Zsuzsi már írta.

KlárKép tejszap Urtica Urens, CH5, 2 nap 3x5, 2 nap 2x5, 1 nap 1x5. Kockás hasú Ancsa nagyon édesKép

ÉviKép nekünk Indesitünk van, immár 3 éve, kop-kop-kop, semmi bajunk vele. Az Indesit mosógépünk meg egyidős Andrissal, azaz 10 éves lesz hamarosan, több tonna játszótéri homok ment át már rajtaKép

ElliKép katicák nagyon jól sikerültek. Már rég akartam kérdezni, hogy van a kezed?

BogárKép kösz a közvetítéstKép Nagyon édes, nagyon szépszemű a nagylányKép Már rég írtad, (1 hete, amikor Andris nagyon lázas volt) hogy mért nem priznic, miért hűtőfürdő? A hűtőfürdő sokkal kíméletesebb, olyan hőmérsékletű vízzel kezded, mint aktuálisan a gyerek, cérnavékonyan folyik bele a hideg víz, amíg 28-30 fokosra nem hűl, észre sem veszi. Kisbabával, kisgyerekkel be lehet ülni a kádba, akkor még nyugisabb.

BeuKép tavaszi nap, játszótérKép Ha igazi tavasz jön, csak eljutunk hozzátok!

SofkaKép merre vagy? Csak nem történt megint valami? Hiányoznak a kis "színeseid"Kép

Holnap iskolai szülőbálba megyünk, sőt Férj lesz a konferanszié, tombolasorsoló stb.Kép Kíváncsi vagyok, hogy bír anyukám majd Julkával?

Urszila
urszila

Nya csóókcsajok Kép

Yóidő ma kihozta legrosszabb formánkat Kép Nekem nem nagyon akarózott bejönni, és szerintem a Sajtkukacot is csak azért lehetett hazahozni, mert az éhség a nagyobb úr.
Tökyóóót bóklásztunk ma kinn, elmentünk postára, patikába, zöldségeshez... azért inkább ilyen időben rohangászok ezer kört, mint vacakban egyet Kép

Zsuzsikám,
Gratulálok Kép Tizenkét év.. egy pasi mellett Kép Mit tudhat az embered ? KépKépKép

(Akartam neked keresni hóvirágot a google-n erre kiírja, hogy nincs olyan oldal. Már harmadszorra is Kép Így hóvirág elmarad Kép)

Norka,
Mintha csak magamat látnám reggel. Apa szokott fenn lenni a lányával 8 és 10 között, addig anya durmol6.
HA ANCSA HAGYJA Kép Igaz, nálunk nincs még mászkálás, de hangjelzések tucatja igen KépEzen a képen Jazi egész olyan, mintha Ancsám tesója lenne Kép Édes kis bogaram Kép

Ellike, yó utat nektek Kép És kellemes kikapcsolódást. Bár vasárnapra már itt is újra ígérik a hideget, minek mentek olyan "messzire" érte ? Kép

Pussz a Névnapos Dorkának Kép

kangi,
Fodrászat és artistaképző egyben ? Hmmm.. embert próbáló feladat Kép Ma mi a körömvágással küzdöttünk ennyit... kis vacakom nem akarta megérteni, hogy nem az ujját akarom levágni, kapkodott ide-oda Kép Tehát látványilag képben vagyok Kép

zsuri, ne bánkódj. Aki nem dolgozik, nem hibázik. Különben is, neked ezexerint jobban megy az ő nyelvük, mint nekik a tied Kép

momo,
Tessék pihenni. Muszáj. A házimunka úgyis megvár, a kutya nem fogja helyetted megcsinálni úgysem Kép Tapasztalatból mondom - utolsó hónapos terhesen lógó hassal épp nem annyira jól voltam, és négykézláb töröltem fel az asztal alatt. Párom és a drága lánya nézték a TV-t feltett lábbal... erre a drága kisasszony kiszól : nem érzed jól magad ? Hagyd békén, majd megcsináloD később !
Na kösz....

Erről jut eszembe, hogy talán le kéne szedni a karácsonyfát is végre. Igaz, egy kis 70 centi körüli élő fánk van... már épp azt hittem valamelyik nap, hogy kiszárítottam, és már sajnálkoztam - hét közepén pedig látom, hogy 5 centis új, friss világoszöld "gyertyái" vannak Kép Tehát óvatos leszedés lesz holnap Kép A kis fa pedig először Anyuhoz megy majd fel a ház felső szintjére, ami most elég hűvös, aztán tavasszal pedig kiültetem a kertbe Kép Hátha megmarad.

Na üzenet indíts, majd még írok, vagy jövök Kép

Klár
clarissa

urszi, pont akkor írtál, mikor én. Lassan asszem el is megyek a szerért, csak még ki kéne mazsoláznom, hogy HOL kapni. Meg egy nagyságrendet is mondhatnál nekem pls., hogy mennyiért vesztegetnek 1 kúrányi csodabogyót Kép

Gratula a műveletekhez..., az "elkapásra kész" státuszt is ismerjük. Csak Ancsa a nagyágy tetején akar álldogálni, de ma minden támasz nélkül próbálkozott ő is... neki összvissz 2 mp-ig sikerült.. a járókában viszont már soxor látom, hogy mindkét kézzel elengedi a rácsokat pár pillanatra Kép

klár
clarissa

Sziasztok

Klára:
tavaly olyan 300-400 forint korul volt, szerintem most is annyi a homeobogyo

Momo
vigyazz magadra, ne idegeskedj, szerintem van olcsobb ugyved is, aki jo (bar en nem beszelek-hiszen ket azaz 2 ugyved ugyetlenkedte el a mi lakasvasarlasunkat is, ajanlani nem tudok sajnos)

Zsuzsi
elfelejtettem, de most bepotlom: boldog 12. hazassagi evfordulot Kép

Édesmaci alszik, apaja mulat, en pedig bongeszek...:

mondokak, mesek (oly lyukas az en fejem, mint a kedvenc zoknim, de ezek jok) (Zulu Oreg nene az elso Kép)
http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/mesek/gyermekversek.htm

par homeopatias tanulmany a homepatias reszben: (begepeltek a babapatikabol)
http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/mesek/gyermekversek.htm

Zs&A
ZS aki racsodalkozik hogy tobb mint masfel ev alatt sikerult osszehoznia 101 hozzaszolast Kép-de csalunk mint Rodolfo -egy csomot nem szamolt be Kép
zsurlo76

Sziasztok Lányok!
A képek a gyerkőcökről fantörpikusakKép

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket bukás ügyileg.

Zsuzsófi, Manó
Csak még egy kérdés, mert biztos szeretnék lenni a dolgomban (Zsuzsófi persze a tapasztalataid alapján megnyugtattál, de tudod a kis ördög nem alszik). Kavarodnak bennem a gondolatok. Nem tudom jól emlékszem-e de hasi uh-t a kórházban végezték el, ugye, ha jól tudom a születés utáni 3. napon. Zsuzsófi neked ezután mondták, hogy refluxos?
A barátnőmtől hallottam viszont egy uh-ról, amire azt hiszem, hogy 6 hetes korában küldik el a picit. Erre az uccsóra minket nem küldtek.
A hasonfekvés egyébként bejött. A dokinő szerint sok a tejci, ő pedig túl mohón eszi.

Zsurló
Hogyan tudtok majd érintkezni Manócskával. Tudod az elérhetőségét vagy neked mi a praktikusabb?

Psandi
Köszi a sulitájékoztatást.

Maci2
Minden elismerésem!

Cucsuka
Most már tényleg küldök levelet táblaügyileg.

A kis betegeknek jobbulást! Olyan tavaszi hangulat van már. Érezni a levegőben a fákat, imádomKép

Pusza
Bogár + Eszter

Bogár
Kép
Kép
bogár

(olyan szorakozott voltam, hogy ezt kihagytam)

Maci
jo lett az unnepi kaja?

Urszila
Julka nagyon ugyes es vagany!!! Andus csak 1-3 masodpercig tud egyedul megallni-de akkor valami halalian diadalittas arcot vag Kép

Mano2
nevnapi gratula (kis virtualis fulcibalassal) Dorkanak

Norka
Szigetvar Kép Termalfurdo Kép????
Hamarosan talan Pecs fele vetodunk, folytatjuk egyetemi tanulmanyainkat, Andussal egyetemben Kép
Ha lesz idom majd ugatok

Sziasztok (most mar tenyleg)
ZS&A
zsurlo76

Bogar

nem tudom Manocska elerhetoseget, de Zsuzsofi mamaja is Szegedre jar, masoddiplomara, nekik is lehet irni, megadta mamajanak az emailcimet is. (Persze en is szivesen informalom mindenrol, ha tudom.) Most mar jo a profilomban levo email cim, irhatsz levelet ill. elkuldheted Manocska cimet.

Csucsuka Zsofi
mar jo az email cimem, varom a kormailt, nem tudom mi lehetett a baj. Koszonom szepen elore is.

Sziasztok
tenyleg-tenyleg

ZS&A
zsurlo76

KépKépKép

Annyira örülök....

Megtaláltam az én kedvenc kisiskoláskori versemet Kép Hiába, az évek során már én sem emlékleztem minden sorára Kép
Kosztolányi : Mostan színes tintákról álmodom

Aki nem ismeri, annak ajánlom... Igaz, nem babavers, de nagyon aranyos.

Klár
clarissa

Sziasztok!

Zsuzsófi!
Üdv újra itt, remélem most már sűrűbben jösz. Kép

Ági! Andi28!
Űdv itt. Kép

Réka! Klár!
Gyerkőcöknek boldog 9. hót. Kép

Maci2!
Gratula a barátaidnak a kisfiúhoz. Kép

Beu!
Apának boldog névnapot. Kép

Klár!
Párom nem tudta, hogy min rötyögök akkorát, pedig csak a karácsonyfátokról olvastam. Kép

Momo!
A Családsegítőnek van ingyen ügyvédje, meg kéne próbálni ott. Én a gyerekeim miatt nem adnám fel a helyedben. Kép

Angi!
Üdv közöttünk. Kép

Zsuzsi!
Boldog évfordulót. Milyen a csokrod? Ja, már látom.Kép

Manó2!
Dorkának boldog névnapot. Kép

Na végre elolvastam a 3-4 napi lemaradásomat. Kép

De most már megyek, mert nemsokára megyünk usziba.

Képek nagyon jók, babák tündériek. Kép

Magdi
gallainémagdi

Na pussz 1 pillanatra Kép

Magdikám Kép Köcc a gratulkát. Karácsonyfán nem nevetni Kép Nyárig azért nem szándékoztam meghagyni Kép Az pedig köztudott, hogy a növényeim szegények néha úsznak a vízben, néha pedig sivatagtúra van nekik. Ehhez képest lényeges darabot nem döglesztettem ki az elmúlt években. Tavaly a fikuszom, aki jó másfél méter magas, és remgeteg leveles, kezdett el kopaszodni, de vészesen. Szegénynek melege volt a radiátor előtt, így ő vetkőzött, én meg kaptam a frászt. Eltettem onnan - ismét millió levele van Kép

Momo,
Jobbulást neked és a gyerekajnározást hagyd kicsit Apára Kép

Na megyek még vissza szundítani Kép

Csóók :

Klár
clarissa

Urszila Kép
A külvilág a február 16-át tudja, de mivel az nagyon közel van a szülinaphoz (23-a), mi az Angélát fogjuk tartani (május 31.). Így nincs kiszúrva a gyerkőccel. Bár csak olyankor angyalszerű, mikor alszik Kép Ébren még Julianna sem, csak egyszerűen Julcsi, ha meg kutyálkodik, akkor JULIS!!!

Beu Kép
A Zeg-Zugban (Hermina út) is láttam, hogy indul zenebölcsi, de a járványveszély miatt nem akartam elvinni ... menjünk együtt Újpestre?

Pussz
Kangi
kangi

Kangi,
Szep kis hoviragok! Kép
Azert a tulipanjaimban is lehet gyonyorkodni!

Magdi,
Nem amolyan igazi csokor, hanem a boltban arult 10 szal egyforma-gondolom holland- tulipan! De csodaszepek tenyleg!

Klar,
Nem tudom mit tud az emberem, de magamat sem ertem, hogy birtam ki mar ennyit mellette! De ot sem! Kép Kép Kép Altalaban turelmesen es szotlanul kivarja, amig kiordibalom magam, ot meg nem lehet egykonnyen felhuzni!

Nem akartok atugrani hozzank vendegsegbe? Ugyanis nalunk csak akkor van alapos takaritas, ha vendeg jon! Kulonben nem vesszuk ra magunkat!

Zsuzsi
zsuzsi74

Ellimami,
a profilomban lévő email cím megváltozott. Az eleje ugyanaz, a vége @hu.inter.net
légyszi ide küldd. Hálás köszönet.
Zsuzsó
zsuzso

kangi Kép

Édes pofa vagy, tegnap nagy hirtelen akartam csak Zsunak feltenni egy képecskét....
Ez is arról jutott eszembe, hogy a héten Anyuéknál megjelentek az első hóvirágok, és nekem ők, meg a krókuszok a tavasz igazi első jelei.
Egyébként egy szálat le is szedtem, és folyamatban van a lepréselés.... Ancsáé lesz majd egyszer... első tavasza első növánye Kép Lehet képnek keretezni, vagy sok mindent csinálni vele...

Na most menek és kotyvasztok tovább a boszikonyhában Kép

Klár
clarissa

Zsuzsó,
most küldtem el.
E
ellimami

Na találtam kedvemre való képeket Kép Hóvirág kilőve, most freesiát, meg krókuszt vadásztam Zsunak Kép Meg mindenkinek, aki szereti a gyönyörű növényfelvételeket. Kép
Kép

Kép

Kép

Nekem spéci naonn tetszenek Kép

Klár
clarissa

Klár,
imádom a krókuszt, nagyon szépKép
Gyerekpesztrálást ráhagynám én apára, de mostanában a munkahelyi stressz miatt teljesen hasznavehetetlenKép Tegnap fel se tűnt neki, amikor Zsebi kezén hajtott át Timi a bébitaxival, de még az üvöltés sem zökkentette ki a kómából. Aztán felocsudván rám förmedt, hogy miért nem fekszem az ágyban...brrrr. Na, ezen megint összeszólalkoztunkKép

Jókívánságok, úgy néz ki, hatottak...most már megmaradokKép A hangulat, ahogy fentebb vázoltam, még mindíg paprikás kis hajlékunkban, most már ez ellen is tennem kell valamitKép

Magdi,
a családsegítőre én is gondoltam, mivel a kábeltv-n is folyamatosan nyomatják a hirdetésüket, de a férjem aszonta, hogy csak nem vagyunk tán ilyen csórók...pedig DEKép Én persze már egy alapos tanácsadással is beértem volna, mert amit eddig kaptam, attól nem leszek egyetemi oktatóKép Azt sajnálom, hogy meg van kötve a kezem, hiszen a párom exe és gyereke, vagyis én nem járhatok el a helyében, ráadásul harap is rá a pasi. Magától viszont olyan, mint a hátramenésKép
És a jogszabályból az is kiderült, nem szülhetek 3 gyereknél többet, mert akkor már az én bajom, miből tartom el őket, az előző házasságból származó gyerek mindenképpen viszi a minimum 15%-ot. Nekem ez egy kicsit érdekes...
És jelentem, a családi adókedvezménnyel kapcsolatban felhívtam az APEH-nél egy ismerőst, hogy mér is kell gyerektartást vonni a másik gyerek után járó kedvezményből, és kiderült, egy elefánt méretű joghézagot sikerült felfedeznemKép Tán törvénymódosítást kérek...Momo a fontos emberKépKépKép

Na mennem kell, mert Zsebi kurjongatKép
pusssz
Momo

Momo
momo

Sziasztok!

nagylány lettem brühühü.. és még a hasam is fáj, már el is felejtettem milyen az

KÉpzeljétek tegnap vettem végre üvegmatrica festéket, és megfestettem első remekművemet, amin egy teknősbéka gördeszkázik Kép este 10-kor telik le a 24 óra, remélem nem fog elszakadni...
egyébként hogy kell lehúzni? csak megfogom a sarkánál és próbálkozom?
és a fólia többször használatos?

Beu
tegnap mi is játszótereztünk Danival, megvolt az első hintázás - persze az ölemben, de jó volt Kép

Zsuzsi
boldog évfordulót Nektek, szép a virágod Kép

A főiskola ahova jelentkeztem, nem indítja a szakot, mert nem gyűlt össze elég hallgató Kép

bocsi, de most nem írok többet, este még próbálok jönni

Andi
psandi

SziasztokKép

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy fenn van a korridoron a szerdai szülőszoba.

ZsuzsóKép

Nem lehet, hogy a lejátszóddal van gond?
Nekem Media Player 9.0 van, az lejátsza.

Heni
heni1979

Sziasztok!

Kangi!
Akkor menjünk a Zeg-zugba, mégis közelebb van! Ha nem jó, mehetünk Újpestre.

Andi!
Bébihintában hintázott Lőrinc, teljesen egyedül! Majd próbáljátok ki. Közel hozzánk a Vezéren van egy jó játszótér. Majd tavasszal megyünk.

Beu
beu

Sziasztok Lányok!

Megvagyunk, jól vagyunk, csak Marcipán immár teljes jogú családtagként rengeteg figyelmet követel, és nem lehet mellette bekapcsolni a számítógépet, mert ő is akarja. Meg főleg egerészni szeretne.

A nagycsaládos életformánk kiteljesedett, még az ovi meg a suli mellett sem vagyok egygyerekes. Pedig apa nagyon sokat segít, ő viszi a lányokat, bevásárol meg hasonlók. Sőt, a lakást ő alakította gyerekbaráttá. Korlátok, rácsok, meg amit akartok. Marcipán rendesen próbálgatja a határait, már szívesen eszik, de csak akkor, ha ő is belemászhat mindenbe a kanalával. Ja és persze pohárból iszik, mert mindenki azt csinálja. Meg keveri is kiskanállal, mint afféle jó angol lordocska.

Lábam alakul, bár lassabb vagyok, és pont ma szemléltem csalódottan egy áruházi üvegajtóban, hogy bizony a gyerekkel a kezemben kicsit bicegve járok. Na de már nem tarthat sokáig.

Lányok igazi hölgyek lettek, Orsival is kevesebb a gond. Úgy látszik az ötéves kor nyugalmasabb időszak kezdete. Tegnap Kata szülinapi buliján is itthon maradt, és már nem a nagyokat bosszantotta, hanem igyekezett csatlakozni hozzájuk, meg ment utánuk mindenhova.

Marcipán oldalazva jár, valódi pantomim az attrakció., mert többnyire a fal mellett adja elő. Különben mászik, villámgyorsan. És néha megáll kapaszkodás nélkül. Sosem esik hanyatt, inkább letottyan. Elég megfontolt emberke, nem kamikáze típus. A formdugdosó stb. játékok helyett inkább a duplovonatot nyűvi, vagy Orsi babajának a szájába dugdossa a cumisüveget. Különös, de ő a mai napig nem iszik hasonló kegytárgyból. Csak szopi után alszik el. Viszont műsoron kívül már nem fogadja el a tejet, nem jön vígasztalódni. (Na így négyóránként szopik, minrt egy jólfejlett kéthónapos.)

Kata bizonyítványa remek lett.

Hogy hogyan tovább, még mindig nem tudjuk, de igyekszünk új és jobb lábakon megállni.

Dióhéjban ennyit rólunk.

És olvaslak ám Benneteket, de mire odajutnék nincs sem időm, sem energiám írni. Bár most, hogy süt a nap, kezdenek feltöltődni a lemerült telepeim. És akkor jaj Nektek. Szépek, ügyesek a babáitok, kerüljön el Benneteket a betgeség!

sofka
sofka

Sziasztok!

Momo:jobbulást! JoghézagKép, igazán adhatnának valami jutalékot, hogy felfedeztedKép.

Urszila:gratula a lánynak!
Úgy látzsik ez ilyen koszak, Ancsi is el-el engedi a kapaszkodót, egyre bátrabban, de 10-ig még nem számolnék el, pedig gyorsan tudokKép. Ma viszont gyere idét játszottunk apjával egymással szemben kb 1 méterre, csajszi bevetődéses technikával ment és naggggyon élvezte a dolgot (kezével fogott minket majd magától elengedte, közben ment).

Zsuzsi:gratula a 12-höz!!! Mi meg épp tegnap szintén évfordulóztunk, nálunk 11 volt. Viszont enyém párom rendesen meglepett, mert nem ment dolgozni, reggel mire felkeltem visszajött a srácok sulibakiséréséből egy csokor rózsával meg édessséggel. Aztán egész nap kirúgtunk a hámból, nagyon klassz volt.

Kop-kop Ancsi is mostanában egész szépen eszik, nappal szinte csak nyugtatásnak (alvás előtt után picit) használja a szopit, mondjuk éjjel azért pótol, szóval cicik küzdenek, hogy most akkor mi is van....Kép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Ildi,
Nektek is gratula! Kép

Koszonjuk mindenkinek a jokivansagokat! Remelem meg sokat kibirunk egyutt! Kép

Momo,
Jobban vagy mar? Pocid ugye mar nem gorcsol?

Klar,
Szepek a viragok!

Zsuzsi
zsuzsi74

Norka,
KépKép

Urszila,
Nagyon ügyes JulkaKép
Hogy sikerült a szülőbál? Julka hogy bírta nélkületek?

Klár,
Leszedtétek a fát?Kép Remélem megmarad.
Szép tavaszi virágok. FelvidítóKép

Zsurló,
Nagyon ízlett a kaja a vendégeknek. A kismama repetázott is a levesbőlKép

Momo,
Hangulatjavuláshoz drukk!
JoghézagKép

PsAndi,
Hogy van a matricád? Ugye nem szakadt el.
Jól gondoltál mindent (sarkánál fogva lehúzod, fólia többször használható).
FősuliKép Milyen ritka szakot választottál?

Sofka,
Örülök, hogy jelentkeztél. Éppen hiányolni akartalak.
Ügyes Marcipán.
Lábadnak további jobbulást!

Kicsit elfárasztott a vendéglátás, de azért nagyon jó volt.
Le is lépek. Jó éjt!

Maci_2
maci_2

Bogár!

van olyna kórház ahol maguktól megcsinálják az újszülött Uh szűrést, hasi Uh-ot, van ahol nem. Ezek szerint nálatok csinálták. Nálunk nem, ezért kellett külön elvinnem 6 hets korában, a csípőszűréssel együtt. De én is parázós vagyok, és még 3 hónaposan elvittema Madarász utcai kórházba a fizetős Uh-raKép, és ott is mindnet rendben találtak.
A gyomrszáj szűkületes babák fogyni szoktak, sőt, majdnem éhen halniKép, úgyhoyg az tuti nincs nektek,a refluxot meg ha nem túl erős kinövik. Ha erősebb akkor írnak valami portKép, szentjános kenyér vagy valami hasonló és akkor azt kell vele iattni evés előtt vagy tápisoknál evéssel együtt és akko rnem bukik annyit állítólag, de ha Eszter hízik akkor teljesen felesleges ezen aggódnod. Biztos ő is túleszi magát, az én lányom is azt csinálta, d eha meg nem adtunk enki annyit akkor üvöltött a jussát követelveKép

Momo!

JoghézagKép VagyisKép remélem hogy ha már felfedezted extra sebességgel kárpótolnak. Tudom, naiv gondolatKép

manó

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Csak gyorsan mert nincs időm megint semmire. Olyan lusta vagyok brmit is csilni, egész nap csavarognék (ma is azt csináltam, meg holnap is azt fogok) CSak egy képet rakok fel gyorsan.

Kép

Na ez lett a lámyomból. A család kétségbeesett, hogy jaj az a szép kislányból, fiú lett.... Pedig nem volt nagy a haja, csak a feje tetején. Tudom mert a nyírógéppel az oldalán szinte nem tudtam vágni belőle, mert az kb 2 cm volt, de a feje tetején volt 8 is. Így most kis kopi lett (Klár Kép) De remélem most már mindenütt egyformán fog nőni.

Zsuzsi
Utólag is boldog 12. házassági évfordulót! És kívánjak hozzá még legalább 100-at, vagy annyit már ne Kép ????

Ildi
Neked is gartaulálok a 11. házassági évfordulótokhoz. Kérdés neked is áll? Kép

Momo
joghézag Kép TÉnyleg, visszamenőleg nem lehetne igényelni??? Ha jól tudom a gyerektartásnál is 5 év az elévülési idő. Erre kérdezz azért rá. A párodat meg finoman noszogtasd, hogy nektek lenne jobb, 3 gyerek az 3 gyerek, + lesz autórészletetek. A másik: elszámolást nem lehet kérni a volt feleségtől hogy még is mire költi a tartásdíjat??? Mert akkor legalább a gyerekre költené a pénzt, és nem nektek kell még cipőt venni rá, ert az anyja nem veszi meg neki.

Sofka
Kis bicebóca Kép elképzeltem, ahogy a kezedben Marcival döcögsz. Tényleg Marci hány Kg-val dönget már? A kis jólfejlett 2 hónapos KépKép

Na ez volt a gyors hozzászólás, na akkor vajon milyen a terjedelmes Kép Na eldugulok mára

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jottem dicsekedni a gyerekeimmel! Ugye milyen szepek (pedig a kepek minosege forditottan aranyos az arukkal Kép)?

Kép

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi!

Igazán büszke lehetsz! Jó nézni ezeket a képeket.Kép Szépek vagytok! Kép
Beu
beu

Na pussz csajok Kép

Macikám, igen a fát kb. 10 perccel ezelőtt szedtem le. (Nem perverzióm az éjszakai fakopasztás, nyugi, csak így alakult Kép)

Nadi... ÉÉN NEM VAGYOK KOPASZ MOST SEM KépKépKép Ha erre gondoltál Kép Bocs, ezt nem lehetett kihagyni Kép De édes az a kis csibészcsaj így is Kép

Zsuzsi, továbbra is irigyellek ennyi pasidért Kép A bőröndös kép a nyerő Kép

sof,
azért vigyázz a lábadra pls... ezek a szarok azért elég lassan jönnek teljesen rendbe Kép

Andi, ne sírj...
Én már a tamponom méretére sem emléxem Kép De jó, hogy említetted, mert vésztartaléknak be kellene szereznem lassan Kép

Holnap takarítanom kell, annál is inkább, mefrt a karifa környéke tele van bordó angyalhajjal (gondolom), és nem kéne, hogy szeleburdi lányom felfalja a szálakat. Meg mivel a fenyő tényleg szépen hajt, az új hajtások "kupakjai " is imitt-amott csellengnek (már amelyik leesett, és még nem szedtem fel), és azok meg ragadnak a gyantától.
Most az elébb még a szokásos császármorzsát is előadtam Kopinak, igaz, ma dióval és mézzel (hajrá tejszaporítás, csak nem értem, a Kopasz miért gerjed erre a kajára..Kép)

Ma egyébként semmi értelmeset nem csináltam, csak mostam egyet, aztán hajtogattam, konyhát pucoltam, ami megint olyan a párom alakítása után, mint a disznóól, megöltöttem pár apró szskadást, ezerrel a kiscsajomnak éltem, aminek meg is volt a böjtje : 20 percre le akartam dőlni estefelé, hát olyan hisztit csapott, hogy azt hittem, megfullad bele. A kis süket Kép Viszont cicivel minden gyógyítható - bele se merek gondolni, mi lesz, ha majd már nem szoptatok majd Kép

Na most megyek, még mailek, aztán fejés, majd végre alvás... rám is fér, kettőig nem látok már Kép

CIao :

Klár
clarissa

Sziasztok,

Zsuzsi,
Kepek gyonyoruek, igazan buszke lehetsz.

Beu,
Melyik jatszoterre jartok? Mi az Ond Vezeren laknank elvileg.

Pandi,
FoiskolaKép Milyen szak lett volna? Esetleg mas fosuli indit ilyen szakot?

Nadine,
Kiscsaj tunderi, nyugi enyemet alapbol fiunak nezikKép

Urszila,
Milyen volt a bal?
Ez az oldalazas nalunk is hasonloan mukodik, bar onalloan meg nem all, illetve ha megprobaja seggre tottyan.

Maci2,
Hogy alakultok Ronival? Akkor most mar szeded a gyogyit?

Klar,
Karifa leszedesi idopontKép

Kangi,
Ezt a nevnapi idopontot szerintem konnyen megjegyzemKép

Elli,
Ikerteso tenyleg joKép Elnezve Kevin kepeit szep meretei vannak.

Ma kieltem vasarlasi szenvedelyem es beszereztem egy par "nelkulozhetetlen" jatekot gyerkoceimnek. A fiam este tok ugyesen jatszott az uj tarsassal, meg csalni sem akart, hogy nyerhessenKép

Angi
angela2

ZsuzsiKép
Képek nagggggyon jóóóókKép Méltán lehetsz büszke a családodraKép

NadineKép
Zsanka nagyon cukiKép Ezzel az új frizuval akár néhány hónapot le is tagadhatnaKép

MomoKép
És azt nem mondták, hogyan lehet az ilyen hézagokat betömködni?Kép

Tegnap este 9-től 11-ig tiszta horror voltKép Gergő torkaszakadtából üvöltött, és nem lehetett semmivel megvígasztalniKép (még a cicitől is bőgve fordult el). Szegénykém már tök álmos volt, de mikor egy kicsit elbóbiskolt, újból jött a sírás. Szerintem a foga jöhet (legalábbis remélem). Újszülött kora óta nem hallottam ennyire üvölteni. Közben meg persze köhögött, meg öklendezett, ahogy az már lenni szokott az ilyen nagy sírásoknál. 11-kor elaludt, aztán valamikor hajnalban bekerült az ágyunkba, és folyamatos cicinlógással kihúzta 7-ig. Pedig azt hittem, hogy simán fog aludni min. 8-ig.

Asszem most ha elaludt, megyek én is pihizni.

Tüni
tüni

SZiasztok!

Sofka
jó, hogy jelentkeztél, már hiányoltalak ám Kép
aztán lassan (gyorsanKép) most már jer vissza körünkbe

Maci
köszi a matrica-infót. sikerült lehúzni és nem szakadt el, már fel is ragasztottam, és újabb 2 művem szárad, estére azok is a helyükre kerülnek Kép

Zsuzsi
nagyon szép családod van, méltán lehetsz büszke Kép

Klár
látom, már le is szedted a karácsonyfát Kép na jó, nem röhögök, egyszer nekünk márciusig megvolt Kép De érdekes, újabban már max január közepéig bírom elviselni

Angi
azt hiszem, még nem is üdvözöltelek, nos akkor üdv itt Kép
egyáltalán nem vmi különleges szakra jelentkeztem, egyszerű marketing kommunikációra, és mégse indul Kép A Külker Főiskola is indít ilyen szakot, bár a határidő már letelt, telon azt mondták, még jelentkezhetek a héten. Talán még holnap sem késő...
nélkülözhetetlen játékok Kép

Láttátok tegnap a Megasztárt? Úgy ledöbbentem, hogy a Heni esett ki, sajnáltam.
Kangi
haverod viszont jó volt Kép

na megyek Lasagnet sütni

Andi
psandi

Naddine,
Szerintem édes lett a lánykádKép

Zsuzsi,
Jó képekKép

Angi,
Hétfőn megyek a dokinőhöz, szóval akkortól szedem majd a gyógyit.

Tüni,
ÉjszakaKép

PsAndi,
Lefotózhatnád és dicsekedhetnél te is a matricáiddal.

Maci_2
maci_2

Na csóókcsajok Kép

Kisboszorkám reggel óta horror, 8-ig aludt, azóta egy percet sem Kép Köztünk műsorozott az ágyban, nekem a hajam meg a fülbevalóm tépi, alvó apájának a pólójáról akarta mindenáron letépni az emblémát, és mindezek közben el nem lehet aludni mellette, mert 2 percenként leesni készül az ágyról.
Boldog voltam, mert 11-es etetés után alva vettem le mellről. Aha.. elmentem fejni, ez volt kb. 10 perc sem, és utána rohantam, mert visított a légzésfigyelő - persze, mert a boszi már az ágy szélében ült, és pakolgatta a pelenkázóállvány alsó polcát nagy vigyorogva. Még ilyet.... Kép

Andi Kép
Megasztárt szoktam nézni, márcsak azért is, mert kicsit az én világom is.... tulképpen én múlt héten a Zolit sajnáltam igazán, ő egy nagyon tehetséges zenész, még sokra fogja vinni. Ez a Henike egy mesterkélt darab volt, annyira nincs is jó hangja. Tulképpen aki a bentlévők közül komolyan labdába rúg, az az Edmond, a Tóth Vera, meg talán az Evelyn. Bár utóbbi tegnap nem alakított akkorát, mint amit tud(na). Ha szerencsém van, hármuk között fog eldőlni a verseny. Leslie is tetszik, amit csinál, bár neki a kaptafánál kellene maradnia. Gáspár Lacinak pedig hangadottsága mellé tanulnia kellene. Ha most elkezdené, 2 év alatt beérne Kép Huhh... a fene a kritikus fejemet.

Most megyek, mert asszem a gyerekem termelt Kép Minő öröm egy ilyen peluscsere Kép

Ciao :

Klár
clarissa

SziasztokKép

Enyém Apa most indult Hollandiába és Németo.-ba, és csak szerdán este jön haza Kép
Mi lesz velünk? (vicc voltKép)

Zsombi tegnap este fél 11-től 3/4 8-ig aludt a saját ágyábanKép Rég nem aludtunk ilyen jót, leszámítva, hogy Szandi hajnali kettőkor felkelt játszani Kép

Momo
Jobban vagy már? Remélem igen!
Látom márKép
JoghézagKép

Zsuzsi
Nagyon szép virágot vettélKép
Családi és gyerkőcös képek nagyon klasszakKép

Timici
Éppen a napokban gondoltam arra, hogy frissíteni illene a profilomat Kép Én művem, a szerkó isKép Elkérheted, majd vhol vmikor lefénymásolom és postázom (nem gépelném be, ha nem muszáj, hasonló okból, minthogy Te sem tudsz nagyon netezni)

Réka
UsziKép
Mi valószínűleg csak influenza-járvány után vágunk újra bele...

Beu
De jó, három nap Tied ApávalKépKép
Nekem meg három és fél nélküleKép

Elli
Mikor indultok?
Jó pihenést és jó síeléstKépKépKép
Még nincs is görkorimKép Szerdán voltam sportboltban fűzőért enyém Apa korijába és csak úgy rákérdeztem, mennyibe kerül egy rám való soros göri. Mutat a pasi egyet, hogy ez csak 22.800, de itt egy szupi jó kis sportgöri (?), potom 35.900-ért. Bagatell... Azt is mondta, hogy jó lesz a gyerekeknek, ha lesznekKépKép 20 évet kibír egy görkori???

Zsurló
Meló-hibaKép, nem lehetett helyrehozni?

Manó2
Utólag is boldog névnapot kívánok DorkánakKép
2 virágcsokorKép, szépek lehettekKép
Hogy sikerült a verseny?

Norka
Jázi édesKépKép
Már egy éves! Hogy repül az időKép
Vigyázás ismerősKép

Urszila
Gratula a fogacsokhozKép
Az oldalazáshoz is (Zsombi is csináljaKép) és az ügyes ágyról lemászáshoz is (Zsombi azt nem, csak fejjel előre, ami a matracról nem gáz Kép)
Hogy sikerült a bálozás?

Klár
Karifa?Kép Lassan itt a húsvétKép
Látom, már mégsem Kép

Virágok nagyon klasszakKépKép

Szandi tarolt tegnap anyósom kertjében nekem egy csokor hóvirágot, itt illatoznak előttemKépKép

Andi
Ügyes vagyKép Kép lesz a teknősről?
És a többiekről?

Sofka
Végre-végre itt vagyKép
Lábad idővel újra tökéletes lesz, nem?
Ügyes MarcipánKép és a lányok szuperekKép Enyém Szandi elromlottKép...

Ildi
Neked is boldog házassági évfordulótKép

Nadine
Zsanka új frizujaKép

Nem tudom folytatni enyém Apa kardigánját, mert elveszett az egyik kötőtűKép Tudom, ha veszek egy újat, még aznap megtalálomKépKép

Holnap Szandi megkapja a DiPerTe-t, már nagyon parázikKép

Megyek, teregetek egyet...
Toffi + Zsombi
toffifee

Tofi,
Akkor Tietek Apa erre jon majd felenk? Majd integetek neki, jo?
Johettetek volna ti is, itt ledobott volna teged gyerkocostul, es szerdan ertetek jott volna!

Gyurikam ma volt eloszor korcsolyazni! Dani meg probalja belebeszelni a kudarcot! Kép
Miki nem hagyott piacolni, ektelen orditasba kezdett a kendoben, amikor meg kijottunk konnyes szemmel rohogni kezdett rajtam!

Kep-bokokat koszonjuk, nekem is a borondos a kedvencem. Bar ennyi pizbol kb. 800 digitalis fotot hivathattam volna elo, de azert nem art neha "profi" fotossal megorokittetni magunkat!

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok,

gyorsan bekukkantok, sajnos mostanában megint minden összejött, Mac benyalta az influt, de szerencsére a homeobogyiknak köszönhetően csak 3 kemény nap volt, ma már nem volt lázas, csak valami eszméletlenül hisztisKép. Malac kiment Apasassal Telkibe, de most telefonált, hogy mindjárt jönnek is vissza, mert Malacka is belázasodottKép, és szokás szerint hány szegény, mint ama lakodalmas eb. Levegőn már egy hete nem voltunk, és ahogy nézem, egy ideig nem is nagyon leszünk, jajjjajjj...Kép.
Na siránkozást be is fejezem.

Megnéztem a fotókat ezen az oldalom, JáziAnyuka és KopaszZsanka tündérkeKép.

Zsuzsi,
annyira jók a képek, igazán megérte, bármennyibe is került!Kép

na pusszancs, remélem influhaver elkerül mindenkitKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zsuzsi
Szerintem pont én és az én két gyerkőcöm hiányzott volna még Neked Kép
Amúgy meg nem fértünk a kocsiba, főnökével + egy munkatársával ment. És reménykedik, hogy vezethet, mert a főnöke nagyon nem tud, de szeret Kép
Korizáshoz Gyurinak gratula, Dani miért nem volt?
PiacolásKép
Képek tényleg nagyon tutikKép

Zulu
Csemetéidnek hipergyors gyógyulást!!!

Az előbb nem mertem írni, de most várakozok. Tegnap voltunk anyósoméknál, jöttek sógornőmék, aki nyakig taknyos volt, köhögött (csak úgy, bele a világba), elvette anyósomtól Zsombit és egy órán át le sem tette, puszilgatta Kép, én meg most szívok, mert Zsombi nagyon nyügi és reménykedek, hogy nem ragasztott a csaj rá semmit (bízom abban a kis esti cicizésekben). Mielőtt kérdeznétek, nem szóltam rá, mert az egy sértődős család...

Lemegyünk sétálni, hátha elmúlik a nyügi...
Toffi + Zsombi
toffifee

Közben befutott BetegMalacka. Olyan kis nyugisKép.

Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Toffi,
adj dupla adag Cvitamint Zsombinak, hátha kinyomja a vájruszt. SógornőKép nem semmi, engem bizony nem zavart volna, akár sértődik, akár nem, hogy lehet valaki ilyen figyelmetlen? Már eleve az, hogy tudta, hogy beteg, és nem maradt otthon, ráadásul még tapizza is a kicsit, grrrrKép...
Az oké, hogy valaki még nem tud róla, hogy beteg, és már fertőz, van ilyen, senki nem tehet róla, de sógorasszony tudta.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?