Szaisztok!
Rövid Julka hírek
: 1)megint 1x jött két fogacska, ezúttal a felső II-ok.
2) oldalazva jár
3) tegnap kezdte, de ma már profin csinálja, kb. 10 számolásig áll egyedül. Én meg ugrásra készen, mert az esetek 40 %-ban hanyatt esik.
4) kimászik az ágy szélére, lenéz, aztán fordul és lábbal érkezik a földre. Én szintén ugrásra készen, mert néha túl közel megy a széléhez és átbillen.
Zsuzsi
boldog házassági évfordulót! SZép a virágod
Nemevő gyerekek miatt ne aggódj, majd kikupálódnak
Julka is megint csak szopik gyakorlatilag, ma reggel bement egy fél joghurt egy Biscottival, délben 3 kanál főzi, du. 2 kanál gyümi és passz. Ferrum phosp.-on kívül még Calcium phosphoricumot kapott, ezt 4 hétig hetente 1x2 bogyeszt kell adnom. Tudom, hogy nem mindig ilyen látványos a gyógyulás, de ez jólesett
Kangi
húhú, vigyázz, el ne hízzon szépfrizurájú Druszalány
A nevük csak kb. azonos, de a székük teljesen
Ápropó, mikor szándékozod ünnepelni a névnapját? Melyik az igazi Julianna nap?
Maci
én is szinte elsírtam magam, amikor elképzeltem szegény kis bújó Ronit és szegény mamáját
De én sem szúratnám, és mi van ha rossz lenne a véreredmény? Akkor drasztikus elválasztás abban a pillanatban. Tényleg van homeóbogyó is, az is Urtica, csak CH 15. Ja, Zsuzsi már írta.
Klár
tejszap Urtica Urens, CH5, 2 nap 3x5, 2 nap 2x5, 1 nap 1x5. Kockás hasú Ancsa nagyon édes
Évi
nekünk Indesitünk van, immár 3 éve, kop-kop-kop, semmi bajunk vele. Az Indesit mosógépünk meg egyidős Andrissal, azaz 10 éves lesz hamarosan, több tonna játszótéri homok ment át már rajta
Elli
katicák nagyon jól sikerültek. Már rég akartam kérdezni, hogy van a kezed?
Bogár
kösz a közvetítést
Nagyon édes, nagyon szépszemű a nagylány
Már rég írtad, (1 hete, amikor Andris nagyon lázas volt) hogy mért nem priznic, miért hűtőfürdő? A hűtőfürdő sokkal kíméletesebb, olyan hőmérsékletű vízzel kezded, mint aktuálisan a gyerek, cérnavékonyan folyik bele a hideg víz, amíg 28-30 fokosra nem hűl, észre sem veszi. Kisbabával, kisgyerekkel be lehet ülni a kádba, akkor még nyugisabb.
Beu
tavaszi nap, játszótér
Ha igazi tavasz jön, csak eljutunk hozzátok!
Sofka
merre vagy? Csak nem történt megint valami? Hiányoznak a kis "színeseid"
Holnap iskolai szülőbálba megyünk, sőt Férj lesz a konferanszié, tombolasorsoló stb.
Kíváncsi vagyok, hogy bír anyukám majd Julkával?
Urszila