Hali, csak egy gyors infó! Némelyik jobb kínai üzletben is van bőr, lépésbetétes bakancs, 4-5 ezer pízér! Igaz, az se kevés, na de mégsem 13! Én már olyat veszek a gyerekeknek, és semmi gond velük! Én annyit nem tudok adni 3 gyerek cipőjéért! Vagyis Marcinak muszáj, mert különben 1 hónap múlva vehetek újat, de ő legalább 1 évig használja a márkás cipőket.
Ma én is egész nap shoppingoltam, Levivel, hát nagy élmény volt... Olyan drágaság van, hogy el vagyok ájulva! Mindennek az ára rohamosan megy fel! Azért mégiscsak durva, hogy 1 kg csirkemell 1700 Ft!!! Mostanában pulykamellet veszek, de az is 1400 akciósan! a cukor, az olaj, minden! Na meg én a zoknikon vagyok felakadva! Beraktam Hannának a kosaramba egy csomag zoknit, aztán vissza is raktam. 1200 ft 3 pár zokniért! Akkor a 3 gyereket zoknizzam fel 10 ezerből??!!
Muszáj a kínaiból venni azt is, és ott is lehet pamutot kifogni, 150-200-ból, csak meg kell nézni jól. Hát az biztos, hogy 3 gyereknél már meg kell gondolni. Még szerencse, hogy mi is rengeteg rucit kapunk, inkább csak elmenőseket kell vennem a kicsiknek. Bár inkább a lányokkal van gáz, egy fiúnak elég, ha van valami sportcipő, pólók meg gatyák, de a lányok... Cipőből is egy sportos, egy ünneplős, meg egy hétköznapi... Hálistennek, múltkor én is szortíroztam, és találtam neki 24-esben bakancsot, kiscsizmát, meg még egy szép fekete lakkcipőt is.... Úgyhogy vele szerencsém van.
De amúgy nálunk is rezeg a léc a külföldre menéssel... Az öcsém Skóciában él, a volt férjem Spanyolban, a férjem haverja meg készül Angliába... Ahol biztonsági őrnek menne, akik ott több mint 1000 fontot keresnek.... (1font=400Ft...) A férjem végzettségével ő is lehetne az... Ha nem fog változni semmi, akkor nekünk se lesz más választásunk, mert utálom, hogy mi felelősséggel bevállalunk 3 gyereket, aztán beleköpnek a levesünkbe...
Jubi: Marci is úgy imádja a kicsiket, mondta a tanítónéni, hogy higgyem el, ennek a kisfiúnak minden gondolata a kicsik körül forog! Olyan jó az ilyeneket hallani! Marcika is nagyon érzékeny kisfiú, néha ki is vagyok akadva ez miatt, dehát mi is ilyenek vagyunk, milyen lenne! Nagyon szépségesek ám a te gyerekeid is, és Beni tisztára mintha téged látnálak! Ti rövidlátók vagytok? Nálunk is örökölte Marci!
Melódia! biztos ügyes leszel, én nagyon drukkolok neked, hogy minél kisebb gonddal átvészeljétek ezt az időszakot! Minden elismerésem a tiéd
Akkor nemcsak mi vagyunk ilyen hülye család
Néha gondolkodom, hogy a tantónénik mit gondolhatnak rólunk.... Marci minden papírt háromszor hoz haza, vagy ő veszíti el, vagy itthon elkeveredik... Mindig adnak neki papírt, hogy fizesse már be a kaját, mert apa elfelejti.... stb. stb... De akkor más is van ilyen
Santos: vonalzóhoz most nincs energiám, de ha felmész a babafalvára, és végigolvasod a használati útmutatót, nem túl bonyolult, először én se tudtam, aztán újraolvastam! Sok sikert!
Timi: szerintem már az is nagy siker, hogy ezt el tudtad érni Dórinál! Menni fog ez, majd meglátod! Ügyes voltál! Nekem Hanna mindig egyedül aludt el, de volt neki olyan hülye időszaka kb. 1 évesen, hogy este az istenért nem volt álmos, és sem akart a kiságyban maradni, fetrengett a mi nagy ágyunkban. Attól félek, Levire is rájön ez, akkor nekem kampec
Amúgy a turival most nem volt szerencsém, nem találtam semmit. Én is múltkor szortíroztam a ruhákat, akkor készült a nyárimikulás kép
)))
Szia Eszter, veled még nem "beszéltem"
Sámuel nagyon ügyes kisfiú, ha ilyeneket csinál! Levire még nem jellemző, igaz, bő egy hónappal fiatalabb, ilyenkor nagyon sokat fejlődnek a gyerekek. Nekünk Hannától örökölt ilyen ráülős kisautót, egyedül még nem tud ráülni, de ha ráültetem és tologatom, ANNYIRA boldog! És brümmög, imádja az autókat!
Timi, és mindenki más is: a fakocka szerintem az egyik olyan játék, amit valóban rengeteget használ a gyerek, és fejleszti is! Nálunk legalábbis Marcinál bevált nagyon, és Hanni is szereti! A rakott zöldbabot darált hússal készíted? írj még reciket, ígérem, én is fogok!
Bocs, többet most nem tudok visszaolvasni, ennyire volt energiám! Így is jó sokat írtam, bocs mindenkitől, sziasztok!