Új privát üzeneted érkezett!

Santos,
Én is Zsuzsi vagyok,de itt Sue. :)Réka nagyon szép kislány.

true,
nagyon aranyos Hanna vasalva is,de azért göndören az igazi.Majd nagykorába ,hogy fogja utálni,sógornőm haja is ilyen és álandóan vasalja.Párom feje meg egy mikrofon ha megnő a haja a szokottnál.
hosszabbra.Fodrászunk utálja is nyírni,de ez van.

Dorkamama,
Elfelejtettem írni Neked,mi császárosok vagyunk,ráhúzott a kisasszony a pocakba még 8 napot,jól el is volt ázva szegényem,és reggel zselével indítottak,kicsi pici fájások voltak,este meg elfolyt a magzatvíz,de az ügyeletes doki a csaszi mellett döntött ,mert nem ékelődött be a feje és utólag kiderült arccal akart kifelé jönni,de úgy nem lehet,ezért gyorsan műtő,nemigazán volt jó,epidurális érzéstelenítőtől végig bőgtem és remegtem,majd mikor kiemelték a bébit kaptam egy nyugtatót és majdnem elaludtam.Másnap meg idegsokkos voltam,hogy mikor láthatom már és mehetek le hozzá.Ahogy nézem a képeket,még egy kicsit hasonlítanak is egymásra a gyerekek.
Szülinapjára ,hogy készültök???Nemsokára itt van.

Lányok képzeljétek,itt volt a szomszéd néni és Viki akkorát ütött az arcára,hogy csak csattant én meg nagyon rákiabáltam ,hogy nem szabad ,leraktam és bevittem a szobába majd otthagytam,annyira elkezdett sírni,hogy csak néztem és még cicin se nyugodott meg,hozzátartozik,tiszta ideg voltam ugyanis eldugtam a lakásban egy összeget és nem találtam sehol,és teljesen kivoltam bukva.
Most meg lelkifurim van,hogy nagyon rákiabáltam és letettem,pedig nem kéne ugye?

na mentem pakolni,mert mostmár tényleg lépni nem lehet.

sue

KépKép
suezika

Melódi,
arra figyelj,hogy olyan serpenyőt aminek aluminium az alja nemszabad venni,illetve főzni rajta,mert a porcelán részt összekaristolja.Ezt sógornőm mondta, neki is ilyen van.Mármint tűzhelye és neki sikerült összebarmolnia.

sue

KépKép
suezika

Jól van megint Én vagyok,ebből is látszik mennyire zakkant vagyok ma......

ORSI-DORKAMAMA,

Orsi,Neked akartam írni,de Valahogy Dorkamamának címeztem az előző hsz-ben a nagy napunkat.
Dorkamama ne haragudj.

KépKép
suezika

Sziasztok!

Megjottunk mi is Szekelyfoldrol, nagyon szep volt es jol ereztuk magunkat Jazmin is nagyon jol erezte magat!

Jo sokat irtatok!

Beuka
Bocsi de igy utolag is Boldog Hofordulot Botondnak!!!

Edi tovabbi jo nyaralst kivanok nektek!
Nekem is eleg nehez lenne ra alni az ekezetes irasra ugyhogy ne haragudjatok erte!

Anita(Dorkamama) ejjel is 3-4x-ri szopi?!Az igen!Jazmin ejjel mar nem szopizik csak hajnalban valamikor de nagyon faraszto amikor sokszor egesz nap rajtam logna!
Nagyon jok a kepek jol neztek ki!!!

Anita
Szerintem is nagyon szep kismama vagy es jol nezel ki!

True nagyon gyonyoru kislany Hanna jol al sima hajjal is neki de szep gondor hajjal a legszebb!!!
Es tenyleg nagyon hasonlitanak egymasra!

Udv Eszter,Orsi es Santos!!! :D

Juborka
Bisztos aranyos a Jazi amikor meglat egy kutyust, Jazmin is imadja oket o is mondja,hogy vauuu
Gratula Jazinak a fel allashoz!
Sue
Nem semmi lehetett a setafikalas annyi ideig egy gyerekkel magad utan!!
Jazmin altalaban velunk egyszerre eszik es igen o is jobban imadja azt amit mi eszunk mint az o kis bebikajajat!

Mamy
Kellemes nyaralast nektek es jo pihenest!

Az oszes kep nagyon jo!

Teszek en is egy parat az utazbol, ha nem baj!
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi ha sok voltam!
Puszi nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Linda!
Hát igen, tulajdonképpen Jazinak a cica is „vóóóóó” még most…
Nem könnyebb most, hiszen nyáron a fiúk sokat segítettek Jazi körül, játszottak vele, odafigyeltek rá néha stb. Most meg egyedül vagyok rá, viszont amikor alszik, akkor meg több időm van magamra, mint nyáron. Szóval úgy is jó volt, így is jó lesz. Mi tanulni nem szoktunk délutánonként :oops: , mert Beninek olyan az agya, mint a szivacs.
Megyek megnézem a recepteket, köszi szépen!!!

Melódia!
A vasalást én is leredukáltam már. Régen mindent vasaltam, ma már csak amit muszáj…
A 12 órázáshoz pedig sok erőt kívánok. :shock: Ja, és én sem tudok fésülködni, kivéve ha kivasalom a hajam.

Sue!
Remélem meglett a dugi pénz. Elhiszem, hogy lelkiismeret furdalásod volt, hogy Vikin vezetted le a feszültségedet, de ne rágódj rajta, mert már nem tudod visszacsinálni, csak még inkább feszült leszel. Lazíts!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Megint én..

Hallottátok, hogy szerdától milyen hideg lesz? :shock: Szerintem éjszakára be fogjuk kapcsolni a fűtést. Kicsit meg is ijedtem, mert Jazinak csak szandija van. Bár örököltünk jó néhány aranyos kis cipőt, de azok mind nagyobbak, ezért gyorsan be kellett szereznem neki egy őszit. Ti felkészültetek a korán jött őszi időjárásra?

Kép
Kép
Kép
juborka

Latom kozben meg irtatok!
Santos Reka baba nagyon aranyos!
Az en szomszedomnak a kiscsaja sem hajlando darabos kajat enni csak pepesitve, o is probalja fokozatosan!

Meg egy kep valahogy most ez a kedvencem!

Kép

Pusz!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad

Sziasztok!

Na megjöttünk tegnap Hamburgból. Rekordidő alatt 12óra volt az út a kis corsával :) Kata a fél utat végigaludta és csak kétszer álltunk meg. Szerencsénk volt. Kifelé 15óra volt az út és megviselt jobban. Meleg volt meg Kata nagyon nyüglődött 3órát, de szerencse akkor is 4x aludt.

Jól éreztük magunkat kint minden tekintetben. Gyuri nagyobbik nővérénél voltunk kint. Van neki egy 11 éves és egy 2éves kislánya, Kata jól elvolt velük, nem volt sírás, hiszti. Állandóan felkapaszkodott mindenbe, térden áll. Ez a sláger most nála. Párszor már felállt, de ennyi.
Voltunk a Balti tengernél, Lübeckben, amúgy egész végig Hamburgban voltunk. Sokat jártunk centerekbe, mert többször is esett az eső sajnos. Még jó, hogy a múlt hét vége felé kezdett elromlani az idő, de szerencsénk volt, mert tudtunk sokat levegőn is lenni. Jó párszor ellátogattunk a Toys R Us-ba, jól bevásároltunk. :D :oops: Kata kapott szép játékokat, ruhákat télre. Ugye most vasárnap lesz a szülinapja, de lesz amit csak Karácsonykor kap meg. Szinte alig játszik a játékaival, minden érdekli ami felnőtteknek való. Épp ezért most fogom szelektálni a játékait és elrakok jópárat aztán később előveszem.

Ami meglepett, hogy sok minden annyiba kerül mint nálunk, ha nem olcsóbb...Pl. a DM-es Babylove tejpép nálunk a legolcsóbb 300g 499Ft, kint 0,99euro!!!!!!!! Tök kiakadtam...Amiket vettünk magunknak vagy Katának az mint jobb áron volt, mint nálunk.
Azért én is megleptem magam egy szép barna télikabáttal, meg vettem 3 felsőt magamnak :) Gyuri is kapott egy inget, melegítőfelső szerűséget.

Gyurinak nagy élmény volt, hogy elmehetett a Miniatür Wunderlandba, vonatokat nézni, vagyis modell pályákat...sok képet, videót is készített. És a Honvéd. Hamburg meccsen is ott lehetett. (Jól kikaptak a magyarok az más kérdés)

Nekem a legnagyobb élmény a DOM volt, ez ilyen vidámparkszerűség. Felültem Looping-ra, Olimpia volt a neve, 5karika volt benne, jóval nagyobb, mint a mi Looping Starunk. Meg felültem 2x egymás után !!! egy durván átforduló, magasra menő hintára :D :D Jó volt nagyon. Szeretnénk még kijutni, mert a 2 hét vhogyan nagyon hamar elrepült, még lett volna sok hely ahova elmentünk volna. Főleg játszótérre, de sajnos az idő csak 2x engedte ezt meg.

Hazaérkeztünk és a hideg lakás várt minket.Nagyon hűvös volt nálunk este, sajnos központi fűtésünk van, várhatunk amíg bekapcsolják. Katát is jól be kellett takarni. Tényleg ti mit tesztek a kiságyba alulra? MErt én a vékony lepedőt vékonynak találom és betettem neki polártakarót az puha és meleg is.

Na hirtelen ennyi volt, majd jövök teszek fel képeket meg visszaolvasok. Ja azt láttam gyarapodtunk, ÜDV. az újaknak :wink:

Edit

Kép
Kép
edi78

Micsoda kedves fogadtatás,tök jól esik -néha ráfér az emberre- és tényleg nagyon király az összes kép (nem is tudom,szerintem minden kisbaba szép...de köszi a sok dícséretet!) pusz mindenkinek. zsuzs
santos

Sziasztok!

Ez aztán termés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beuka!

A járássegítőt Bettuséktól kaptuk, és nagyon jó! Ma apukájával úgy ment lent az utcán, h egy kézzel fogta a kezét, és szépen lépegetett. Már 3 lépést egyedül is megtett. A husi nem lesz száraz, ha egy pici zsíradék adsz hozzá. Amiben a husit lesütötted.

True!

Hanna olyan nagyon gyönyörű, h csak na!!!! Nem szoktad beküldeni a képét? Bizti nyernétek. Bocsi! Lehet, h hülyét fogok kérdezni, de azt írtad, h szívja, és nem indul meg. Régen éreztél valamit? Csak azért kérdezek ilyen balgát, mert Nekem soha nem volt annyi tejem, h elöntött volna, és a mai napig szoptatok. Lehet, h csak a nullát szívja? Mert Dórinak csak éjjel adok cicit amikor felkel, és azon alszik vissza.

Eszter!

Üdv Nektek, és gyertek bátran! Olvastam, h Nektek bejött a Suttogó! Még nem vettem meg, de Sue mondta, h nagyon jó! Akkor lehetséges, h Dóri azért kell fel éjjel többször, mert cicizni szeretne? Megnyugtatja őt, mert kb 5 perc, és alszik is tovább. Egy picit ilyenkor várok, h vissza tudjam tenni a kiságyba.

Zsuzsi!

Üdv Neked is! Ismerős a szitu, mert Dórinak bár 8 foga van, de van amikor öklendezik a darabos kajáktól. Bár a mai nap egy különleges nap lehetett, mert egy szelet vajas kenyeret megevett egy szelet tarjával. Persze pici katonákat csináltam, és szépen megrágta. Eddig a kenyérrel is az volt a probléma, h a szájpadlásán összegyűjtötte, és úgy kellett kivenni a szájából. De úgy látszik megtört a jég……Nagyon szép Réka baba. Miket csinálmár? Azt látom, h ügyesen áll!!!

Jubi!

Képzeld el, lehetséges, h a barinőm áttudja venni újból a DVD-t, és akkor küldöm megint. Remélem jó lesz végre. Éppen nézegettem a képeiteket, és azt vettem észre, h majdnem egyforma színű, és állású hajuk van a lányoknak. Szóval már álldogál egyedül? Ezek olyan nagy dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!!! És amikor megteszik az első lépéseket , egyszerűen kicsordult a könnyem.

Melódia!

Hogy bírod? Hova mész vissza dolgozni? 12 órázni? Pisti bölcsis lesz? Mikor irattad be? Akkor az egész lakást meg kell csinálni? Itt tartottunk amikor Msn-en beszéltünk.

Ági25!

Nem csodálom, h ez a kedvenc képed, mert tényleg nagyon szép Jázmin baba!

Edi!

Jó, h itt vagy megint!!! Közeledik a nagy nap!!!! Nekünk ügye jövő héten lesz, és akkor lesz a keresztelő is. Nálunk is van egy csomó olyan játék ami már pici babás. Most Dórira egy hosszú újjú hálózsákot adok, és alatta van egy rövid újjú body. Nem takarom be, mert kb 3 őerc alatt maga alá gyűrné. A hidegebb időkre, meg egy vastag újjatlan hálózsákot tartogatok, és alá plüss hosszú újjas kezes lábast. Pont ma találtam ki. Képzeld! Voltunk Bettussal baba börzén. Nagyon sok csini dolgot vettünk. Érdemes volt most kimenni. Bírtuk az olcsó termékeket . Volt egy olyan asztal ahol a nő mindent 100 ft-ért adott. Na! Gondolhatod? Majdnemhogy megvettük az egész asztal tartalmát. Vettem egy nagyon klafa téli vastag anorákot is. 2000 FT volt. Lesz majd még egy nagyobb bőrze is a jövő hónapban. Az a KISMAMA BŐRZE. Jó lenne ha fel tudnátok jönni. Mi megyünk akkor is, mert a pelenka ott olcsó.

Jó éjt mindenkinek!!
Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást,sajnos ritkán jutok a géphez,de igyekszem tartani veletek a tempót.
Jubi:Tennék fel képet,de nem tudok kicsinyíteni,most keresek az ism.körben valakit,aki tud segíteni.Ez a hideg váratlanul ért minket is,bár nekem jól fog esni,de Marcikám miatt én is be fogok fűteni.
Beuka:Az én kisfiam sem enged a géphez,így csak ilyenkor tudok ideülni,v ha alszik napközben,de akkor meg van ezer más dolog,úgyhogy megértelek.Telefonálni sem enged,ha olyan kedve van.
Edi:Az én babám is azon dolgozik egész nap,h mit tud elcsenni a mi dolgaink közül,a játékait már unja,én is elpakolom időnként egy részét.
Sue:Beszéltem egyszer egy gyermek psichológussal,azt mondta,semmi baj,ha néha kiakadunk és kiabálunk velük,emberek vagyunk,fáradtak,stb.Az a lényeg szerinte,h utána mondjuk el nekik,hogy mi is volt ez és h imádjuk.Ő is és mi is megnyugszunk.
Azt mondta még,h sokkal többet értenek,mint azt gondoljuk és szerintem mindannyian érezzük időnként,h ez igaz.
tápika73

Sziasztok!

Timi! Régebben éreztem a tejleadó reflexet rendesen, elkezdett zsibogni a mellem, és akkor ha kiengedte a szájából, akkor spriccelt, meg régen Hannánál sokat fejtem és akkor láttam, hogy hogyan is működik, szóval fejtem 5 percet (vagy néha sokkal többet :cry: ) és addig nem jött semmi, csak pár csepp, akkor megindult, és akkor 1 v. 2 perc alatt lejött az összes, 50-100 gr. De Levinél már kb. 2-3 hónapja nem érzem, csak figyeltem, és láttam, meg hallottam, hogy nyel v. nem nyel. És mostmár nem nyel.
Jó nektek, hogy ilyen jó kis bababörzéket ki tudtok fogni! Nekem van egy speckó helyem, a piacon van egy fiatal pár, akik angol cuccokat árulnak, én ott szoktam beszerezni a dolgokat, pont most pakolásztam a cuccokat, és láttam, hogy Levi mindent kinőtt!

Melódia, én is akartam kérdezni, hogy hova mész melózni, és mi lesz Pistikével?? Hú biztos izgulsz ez miatt, nekem Levi jövőre kell menjen bölcsibe, de már most idegbeteg vagyok tőle :cry: Sőt, Hannikám miatt is kicsit depis vagyok, hogy megy az oviba, pedig ő nagyon stramm csaj, szeritem nem akar majd hazajönni, de akkor is... Pedig ő már 3 éves lesz.

Edi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Igen, a kinti árakról én is tudok, nekem is hoztak már ajándékba tejpépet, és pont ugyanezeket mondták! A télikabit mennyiért vetted? Szövet, vagy milyen? Kata hogy viselte az ottlétet, végülis elég hosszú idő volt? Nálunk nincs még olyan hideg, remélem, még nem kell fűteni! Tavaly október 7-én kellett először befűteni, csak azért tudom, mert aznap szültem, és a kórházba apa telefonált, hogy mostmár bekapcsolja itthon a fűtést! De a kórházban sem volt fűtés, és napközben olyan meleg volt, hogy egész nap nyitva volt az ablak, és Levi ott volt velem!

Jubi: van egy 19-es bőrbakancsunk, csak nem vagyok biztos benne, hogy Levire jó lesz, akkora lába van... Ezt örököltük, de ahogy most írod, gondolkodom, hogy jó lesz utánanézni a melegebb cuccoknak... A nagyoknak van, de Levire muszáj lesz vásárolnom! Holnap megyek turizni, most kaptak árut! Remélem, sikerül beújítanom 1-2 jobb darabot!

Vasalás: én is pont így csinálom, ahogy Te! Régen én is mindent, de amikor Hanna MINDEN reggel is és este is lekakaózta a pizsijét, akkor fellázadtam, és mostmár szigorúan csak az elmenős cuccokat. Nem győzném a többit!
Hajvasalás: szintén! Nekem is hullámos (bár már nem göndör), és én is mindig vasalgatom, de már ezt is unom.

Hú, annyit írtatok, hogy nem tudok mindenre reagálni! A képek nagyon jók, de mostmár muszáj eltennem magam holnapra! Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Bocs,1 picit hosszú vagyok,de most van időm és szeretném elmesélni a nemalvós történetünket,hátha segíthetek vele.
2-6 hós koráig Marcikám átaludta az éjszekákat,majd kezdődött 1- 2 ébredéssel,8 hós kora után kb.6 hétig 5-8 ébredés volt,totál kivoltam,beutaltattam magunkat alváslaborba,ahol 1 beszélgetés után kiderült,h elszúrtam,tápszeren(ringatva,cicin)aludt el mindig és amikor a baba éjjel felébred azt az állapotot keresi,amiben elaludt.Tehát,ha azt akarom,h ne sírjon,egyedül kell elaludnia,azt mondták kb.3 hét,míg ráál.Leteszem,mese,vers,ének,puszi,mondjam el,h szeretem és itt vagyok közel és most pá-pá.Nem hittem,h meg tudom tenni,hiszen én sem birom,ha sír,de a fáradtság győzött és elszánt voltam és szerintem ezt érezte meg,letettema kiságyba,elbúcsúztam,vártam a sírást,de semmi.Ennek kb.4-5 hete és minden renben(eddeig).Nappal altatnom kell,de még nem is szántam el megam.
Remélem nem fárasztottam senkit.
Jó éjt Bea
tápika73

Sziasztok!Köszönjük a bókokat,Baluka nevében is!

SUE:Hát nem irigylésre méltó a szülésed!Viszont van egy gyönyörű gyereked és csak ez számít!Nekem is feltűnt,hogy hasonlítanak egymásra a bébik.Jaj nagyon izgulok a szülinapja miatt!Csinálunk neki egy partit!Itt lesz az összes nagyszülő meg a tesóink is,illetve Bálint unokatestvére,aki 4 hónappal idősebb!Jó sokan leszünk és ő ezt nagyon élvezi! :D

MINDENKI:Baluka szülinapjára vmi fejlesztő játékot szeretnék venni! Van valakinek valami jó ötlete?Kicsit tanácstalan vagyok,hogy egy ekkora gyermeknek mi való!?

Na megyek szunyálni.Pussz

KépKép

Bálintka albuma: http://www.oribalint.atw.hu/
putnokiorsi

Orsi!

Szerintem vehetnél neki valamilyen készségfejlesztő játékot. Tőlünk Jazi olyat kapott, ami egy fa rácsos kocka, a tetején és az alján állatforma kivágásokkal, és azokba kell beletenni a megfelelő alakú fa állatot (ló, zsiráf, teve, zebre, elefánt, gorilla). Ő nagyon élvezi, sokáig el tud vele szórakozni - persze segítséggel, mert még nem találja meg a megfelelő helyeket. Van ugyanez a fajta játékunk műanyagban is, abba pedig mértani formákat kell tenni, amik különböző színűek és alakúak, szóval tényleg fejleszti őket.

Tápika!
Ha elküldöd nekem ( jubor@freemail.hu ) a képeket, akkor én szívesen lekicsinyítem és felteszem.
Kisebb korában Jazi is átaludta az éjszakákat, néhány hónapja viszont bejött az éjszakánkénti kétszeri kelés (1 óra és 4 óra körül). Ilyenkor csak egy kis vizet iszik, és alszik tovább. Én ezt már sokallom, és szeretném leszoktatni róla, hiszen ez egy ekkora gyereknél már tényleg csak szokás kérdése. Legkésőbb az ősziszünetben indul a leszoktatás. Szerintem csak néhány zűrösebb éjszakánk lesz, és rááll az új rendszerre.

True!
Turizni én is nagyon szeretek, az a gond, hogy nálunk Józsán nincs turi. Pontosabban van egy, de annak meg a bejárata nem túl bizalomgerjesztő, így még be sem mentem oda.
Jazinak az őszi cipőt a tesz-veszen vettem, 20-as méret, lehet, hogy még egy picit nagy lesz, holnap kiderül. Így postaköltséggel együtt is kevesebb mint fele annyiból megúsztam, mintha boltban vettem volna meg. Én meg nem szeretnék kiadni 6-7 ezer forintot egy pici cipőért, amit 2-3 hónapig hordunk. Ha Jazi első gyerek lenne, akkor más lenne a helyzet, hiszen akkor a jövendőbeli tesókra gondolva inkább megvenném ha drága is, hiszen több gyerek hordja majd, de így nem. Szerintem használtan is ki lehet fogni nagyon jó minőségű és egyedi dolgokat!

Timi!
Köszi szépen, hogy ennyit fáradsz a DVD-vel kapcsolatban!!!

Edi!
Érdekes, amit a kinti árakról írtál. Több fizetés, alacsonyabb árak :roll: Mi a Párommal öt évet adtunk magunknak. Ha addig nem javul az ország - és benne a mi - helyzete/tünk, akkor kiköltözünk Hollandiába. Addig megtanítjuk a gyerekeinket is angolul, biztos ami biztos alapon. De igazából nem szeretnénk elmenni, szeretünk itt élni, viszont görcsölni sem szeretnénk még évtizedekig.

Szép napot nektek!!
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Ági: Nagyon helyes csajszi Jázmin,ja és tök jó kis mellénykéje van. Én most rendeltem cuccokat Rékának egy vagyon volt,soha többet nem veszek újat (Bár ezeket remélem sokáig fogja használni...86/92es van ráírva,de szerintem nagyobbak...)

Timi: Kérdezted,h. miket csinál Réka: áll,lépeget a bútorok mellett,tapsikol, (a Virágéknál ég a világ végén általában azt mondja vum vum vum - ez a kedvétől függ) pá-pá-t int,de néha a pápá helyett tapsol és a tapsi helyett pápázik. Amúgy csíp,rúg,harap és puszit ad. kb. ez a repertoár ezt váltogatjuk attól függően,mennyire szimpi a célszemély. Mostanában utálja a kiságyat,amikor beleteszem óriási botrányt csap és fetrengésbe kezd. Ezt a fetrengést egyszemélyes dzsúdó-nak kell elképzelni,tesz néhány kört a feje körül,felpattan és elgáncsolja magát. Általában kiröhögöm,ekkor alábbhagy a cirkusz és mehet a figyelemelterelés...

Orsi: Tök jó az a kocka,amit Juborka ajánlott,nekünk nincs,de egy közös játék alkalmával elraboltuk és nagyon élvezte a manó...Egyébként a Duplo is jó szerintem...meg mindenféle bedugdosós pörgettyűs zenélős (persze itt nem a giccsparádékra gondolok...)
santos

Hahó!

Nálunk már ma iszonyat rossz idő van,reggel mentem a kocsival és feltekertem a fűtést :lol: Ha ilyen marad akkor a cserépkályhát is megrakom,a gázt még nem indítjuk el,igen drágás nálunk :x
Laura ma 11 hónapos!Egy hónap múlva ilyenkor...juhé...party-tájm...tortazaba... :lol: :lol: :lol:

Edi,végre hazajöttetek :lol: Már nagyon vártam az élménybeszámolót.Remek kikapcsolódás lehetett mindannyiotoknak,a sok új dolog ,a vidámpark a vásárlási láz.Mi is készülünk az osztrákokhoz ,csak ide a határ mellé vásárolni,ott is kedvezőbb árakat talál az ember. :shock: nálunk 23 fok van,(mármint a lakásban)Laurának vékony lebedője van,plussz ő hálózsákban alszik mert egész éjjel jön-megy a kiságyban :roll: :lol: a takarót tuti nem vinné magával :lol: Várjuk a képeket!

Tru,fini kajákat írtál!Imádom a lángost ,én is kefirrel készítem :wink:

Melódi,hogy hogy visszamész melózni?Mi lesz Pistikével mikor te dolgozol?Nekem a sütőm villany,imádom:nagyon finiket és szépeket süt :wink: én csak azt vasalom amit nagyon de nagyon muszály :oops: :lol:

Sue,remélem meg lett a manid!Ne legyen büntudid Viki miatt,már úgy is mindegy,legközelebb ha ilyen szitu lesz :jusson eszedbe az a múltkori dolog ,és akkor bizti nem hagyod csak úgy ott :wink: Én is császáros voltam(nem csaszis,az egy olyan hülye szó,bocsi!!)de én végig jól voltam,nem fájt semmi,az orvossokkal végig dumáltam,annak ellenére hogy Laura a 34.ik héten született,és lehet izgulnom kellett volna.Na jó azért izgultam de nem annyira :lol: Hála Istennek minden rendben volt,nekem másnap,12 óra elteltével fell kellett kellnem,na az nem volt kellemes.....

Ági25,talán már szaladni is tud a lányod?Nagyon helyes :wink:

P.Orsi,én pont arra gondoltam amit Jubi írt,vagy esetleg ilyen nagy darabos legó,az a dupló fajta,vagy fa építőkocka,ezekkel évegig tud játszani,egy nagy autó is bizti lenyűgőzné :wink:

Timi,ma rakott zöldbabot készítettem ebédre és úgy döntöttem hogy Laurának is abból fogok össszeturmixolni.Remélem izleni fog neki.KUKÓ???? :lol: Próbáld már meg!

Linda

Kép

Kép
czmelinda

Sziasztok!

jujj,lányok,én ma iszonyatosan kikészültem,még most is remegek...
Az úgy történt,hogy reggel engedtem volna ki az ajtón a lányom suliba,és nem találtam a lakáskulcsot :roll: Átkutattam mindent,felhívtam apát,és nem lett meg!!! szaladgáltam mint pók a falon,semmi...Apa felhívta a nővérét,hogy jöjjön már ela melóhelyéről,valahogy nyissuk kis zárat! Kb. fél órán belül itt volt,ladobtam neki a kocsikulcsot,és basszus,abban volt! :evil: :roll: Modtuk a párommal,hogy minket lassan le kell már lőni! A Fatit bekísértem a 2. órára,a,tanítónő nagyon megértő volt,de szerintem azt hitte,hogy elaludtunk,mert nagyon csapzott voltam! :roll:

majd még jövök ma,és válaszoloka kérdéseitekre,csak ki kell pihennem ezta sokkot,egy kis házimunkával! Melódia

Kép
Kép
melódia78

Sziasztok!

Már írtam egy ideje, amikor kicsi fiam felmászott a kanapéra (ezt másfél hete tudja), ahonnan eléri a billentyűzetet, és megnyomott valamit, mielőtt észbe kaptam, s mindent kitörölt!!! :( De nem adom fel…

Jubi!
Jó manapság ilyen házasságokról hallani! Én is büszke vagyok kis családunk FEJÉRE, igazi TÁRS mindenben. Amúgy mi is 3 gyerkőcöt szeretnénk. Kb…
Egy kérdés – a többiekhez is. Milyen cipőt vegyek Sámuelnek?? Őszintén szólva én még mindig mezitláb járatom… Sokan azt mondják, nem szabad használt cipőt adni rá. Valaki csak Siestát vesz. Valaki meg azt mondja, a Siestától lett lúdtalpas a gyereke… Nem mintha lenne 12ezer forintunk egy kiscipőre, de azért nem szeretném, ha baja lenne a lábának. A Te fiaid már nagyok. Nem volt probléma a lábukkal, igaz? Mire érdemes odafigyelni?

Linda!
Tök jó, hogy furulyázol! Múlt héten Velencén voltunk a szüleimnél, és Rád gondolván előkerestem a furulyámat, és elhoztam, hogy ne csak zongorázzunk… Köszi az ötletet! :)

Ági!
Nagyon szép a kislányod! Tényleg így szalad már? Ügyes!!! Csak egy nap van a gyerekeink közt! :)
Merre jártatok Székelyföldön? Gimiben voltam ott osztálykiránduláson. Gyönyörű vidék!

Timi!
Olyan kedvesen, figyelmesen írsz mindenkinek… :) Ha tudod, vedd meg a Suttogó 3. részt. Sokat lehet belőle tanulni, bár nem kell mindent az alapján csinálni. Nekem az alapszemlélete tetszik – a szülő nevelje, tanítsa a gyereket, ne a csemete irányítson. Sámuel 11 hónapig cicin vagy ringatva aludt el. Rájöttem, hogy én tanítottam erre… Vagyis, hagytam, hogy így legyen. Csak nem bírtam, mert nagyon „elfajultak” a dolgok. Egyre hosszabb ideig és éjszakánként egyre többször kellett szoptatni vagy ringatni (mert ha letettem, felébredt). Amit csinálunk azóta, amióta elszántam magam a változtatásra, az hasonlít ahhoz, amit Bea-Tápika írt az altatásról, de én nem hagytam egyedül, 2-3 hétig ott ültem a kiságy mellett, míg elaludt, mert Sámuel bizony sírt jó sokat eleinte. Aztán lassacskán eljutottunk oda, hogy csak leteszem – a szertartások után (szopi, mese, villanykapcsolás, éneklés, puszi) – kijövök a szobájából, és ő elalszik. Nappal is ilyen könnyen megy, de akkor nincs nagy szertartás, csak elsötétítünk és eléneklem a Bóbitát. Azért előfordul néha, hogy visszamegyek hozzá, ha nyüszög vagy valahogy hív (fontos, hogy bízzon bennem, hogy tényleg ott vagyok, ha szüksége van rám), de ilyenkor csak szépen visszafektetem, mondom, hogy aludjon és újra kijövök. Kicsit bonyolultabb azért a „módszer”, de már így is nagyon sokat írtam erről… Bocs. :oops:

Orsi!
A formadobálós játékok nekünk is bejöttek. A nagy autó is jó ötlet, bizony! Mi olyat vettünk, amin lehet dudálni, meg van nyitható "csomagtartója", amiben lehet fuvarozni ezt-azt. Tologatni, szerelgetni is szereti Sámuel, s pörgetni a kerekeit... (Hajtani még nem tudja magát.) Íme a járgány:
Kép

Van még két ötletem. Az egyik így néz ki:

Kép

Nagyon jó!!! Ha van kedved, a www.voilatoy.com honlapon találsz még hasonló, színvonalas fajátékokat. Ez 2600 ft volt. Gumisak a pálcikái, így nem tudja magát "felnyársalni" a gyerek...
Aztán van még egy nagyon egyszerű de szuper fejlesztő játék: a hordós játék. Különböző színű és méretű (egymásba illeszthető), szétszedhető hordócskák. Kb. 600 ft, Sámuel ezt is nagyon kedveli, mert szereti összeillesztgetni a dolgokat amúgy is, pl. flakonra a kupakot rátenni...

Elnézést a terjedelemért...

További szép napot mindenkinek!
Eszter

Kép
Kép
h_eszter

Melódia!
Most látom a sztorit. Remélem, azóta sikerült megnyugodnod... Jó, hogy végül meglett a kulcs.
Minden jót Neked!
Eszter

Kép
Kép
h_eszter

Melódia!

Örülök, hogy meglett a kulcs. Mi lenne ha másoltatnátok egy pótkulcsot, ami mindig egy adott helyen lóg a lakásban, így nem lehet ilyen gond többet? A kilövésnél mindenképpen jobb megoldás :wink:

Egyébként ismerős a szituáció. Talán egy hete dolgoztam életem első munkahelyén, amikor ugyanígy bezártam magam a lakásba. Végül engem is "megmentettek", és bejutottam jókora késéssel a munkahelyre. A főnököm toleráns volt.

Eszter!
Hajrá a három gyerkőchöz! Szerintem remek dolog nagy családban felnőni. Nem tapasztaltam, a gyerekeimnél látom. Beni eddig úgy tervezte - 9 éves :D - , hogy két gyereke lesz, de mióta megérkezett Jazi, már ő is hármat szeretne. Gyakran mondogatja, hogy úgy szereti Jazit, hogy ha ránéz, könnybe lábad a szeme. Olyan drága, nem az a macho típus :D
Cipő: Az az igazság, hogy az első gyereknél ha úgy álltunk volna anyagilag lehet, hogy megvettem volna a Siestát, hiszen majd használják a tesók is. Annak idején sem engedhettük meg magunknak, csak arra figyeltem, hogy bőr és harántemelős cipőkben járjanak a fiúk. Ezekben is szépen felnőttek, nincs gond a lábukkal, járásukkal. Egyébként szerintem lehet kapni hasonlóan jó minőségű cipőket olcsóbban is, mint a Siesta árai. Márkákat nem tudok mondani, de érdemes utána járni.
Esetleg nem írnak valami okosat a Suttogóban az éjszakai felkelések elhagyásával kapcsolatban?
Úgy látom Sámuelnek tele van a szája fogakkal :shock: :D Mi még mindig ötnél tartunk, de most próbálkoznak már felül is néhányan kibújni.
Jázmin annyira megérzi a frontokat :roll: Ma pl. csak most aludt el először, kihagyta a délelőttit, és most is nehezen sikerült neki. Végre alszik, de lassan ébreszthetem fel, hogy induljunk a fiúkért. :?

Kép
Kép
Kép
juborka

Teszek fel két képet a testvéri szeretetről :)

Jazi Benivel:
Kép

Jazi Danival:
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Eszter,
Írtam emilt.....
:)
ezek a képek Nekem is megvannak..
ja cipőt elfelejtettem írni,van olyan márka,hogy MOYA erről is jókat hallottam,de a Richterről is odákat zengenek,csak az olyan árban van mint a siesta.

Cipő kérdés,mennyivel lehet nagyobbat venni,hogy ne dobjuk ki 2 hónap múlva,mert kicsi rá...?

Jubi,
na jó képek láttán lehet lesz Vikinek kistesója,bár most nagyon kivagyok,mert éjjel is 6x szopizott,ja igen megtaláltam pénzt,bugyik közé rejtettem.Ilyet sose csináltam még.

ugylátom megint rossz éjjelünk lesz 4 rágófog egyszerre.Mit adjak Neki??????
sue

KépKép
suezika

Halihó!

Inkább Wordben írok, mert megőrülök amikor az irományom elszáll. Csak itt nem tudok használni Emotikonokat.

Linda!

Boldog Hófordulót Nektek! Ez a kukó, nem egyenlő a kukival? Olyan hosszúkás, és szétolvad a szádban? Finom lesz bizti amit csinálsz. Még jó, h adsz Launak!

Zsuzsi!

Nem szeretnél csinálni vonalzót ? Úgy könnyebben tudjuk nyomon követni, h ki mekkora. Akkor Réka baba is nagyon ügyi már! Ő is hamarosan egyedül fog lépkedni.

True!

Jó dolog ez a turi, de éppen tegnap mondtam anyukámnak, h annyi ruhája van amiről azt gondoltam, h még nagy, és tessék szinte jó mindegyik. Barátnőm kislánya 3 éves lesz, és Ő adogatja a jobbnál-jobb ruhákat, és én kis naív azt gondoltam, h messze van még, h jó legyen rá a ruha. És tessék, itt van szinte jók rá. Úgyhogy ma holnap rendet is kell tennem a szekrényébe, és csoportosítanom kell a ruhákat. Már a múlt héten már megtettem, h az egyik szekrényét kiürítettem, mert még a tavaszi bodyk voltak ott. 68-74-es. Na azoknak is lőttek már!!! Megy egy dobozba, és majd a következő bébinek jó lesz.

Tápika!

Örülök, h nektek bejött. De érdekes egy dolog ez. Dóri este 8ra általában már álmos, és amikor a tápszert megkapja elalszik alatta. Amikor nem akkor van a kiságy, és sírva álomba ringatja magát. Éjjel amikor felkel akkor cicin visszaalszik secc-pecc. Lehet, h nem kellene Neki adnom már cicit? De még nem vagyok arra elszánt, h ne adjak Neki! Írtam Zsuzsinak,h tegyen fel vonalzót. Te is tegyél fel.

Jubi!

Megígértem a Dvd-t!!!!!!! Szeretem akkor be is tartani, de elég nyögve nyelősen megy. Bocsi!! Bizti valami front lehet, mert Dóri mai alvása= 0-val. Kivagyok, mert én is szeretek ám aludni

Melódia!

Ne aggódjál ilyenek! Minden családban szerintem előfordult már. Csak persze akkor kínos amikor időre kell menni valahova. Bizti nem vette olybá a tanár! Megnyugodtál már?

Eszter!

Jó a kisfiad humora, h ilyeneket csinál! Simán ki tudják idegelni a felnőtteket. Most már Dóri sem sír 30 perceket. Max 10 perc , és szunya van. Addig persze kb 50*szer bemennék, mert nem szeretem sírni hallani, de valahol el kellett kezdeni. Úgyhogy ez megy! Csak az éjjeli kelések lennének jók ha abba maradnának. Szép nagy fiad van!!! Valami hasonló kisautót szeretnék venni Dóri 1 éves szülinapjára, csak azt nem tudom pontosan, h milyet érdemes venni? A cipőkkel én is hadilábon állok, mert Dóri mindig úgy tartja a lábát, mint a sas! Így elég nehéz lesz neki cipőt venni. Most néztem elefánt márkájút . Nagyon könnyű, bőr, és betétes. Az ára igen borsós, de szerintem minden betétes bébi cipőnek ilyen drága ára van. Bár ezt a nagyszülőktől kapja. Akkor meg lehet pazarolni………………..(anyóséktól):-) Most vettem a börzén Neki egy olyan Siesta cipőt amiben lépegethet. Nagyon büszkén lépeget előre.

Készüljünk fel lányok a holnapi nagy lehüléshez :-(

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Sziasztok!
Hogyan kell vonalzót csinálni? A babafalva.hu-n és aztán? mindig csatolni kell az irományhoz? Tök sötét vagyok a géphez.
santos

Sziasztok megint!! :wink:

jubi!

igen,már megnyugodtam,de nem volt semmi ez a nap...Történt még egy pár szitu ma,de azért vettem az akadályokat,viszont feltört e a cipő a sarkam és az baromira fáj :? Két nagy vízhólyag éktelenkedik rajta :roll:
Erre a kulcsmásoltatásra mi is gondoltunk a párommal,pont az eset után mondta a párom,hogy szétszedjüka kulccsomót,mivel ezen a csomón,mindegyikből kettő van :roll: ,és eltesszük egy helyre,hogy meglegyen!! Aztán nehogy úgy járjunk vele,mint szegény Sue a dugipénzzel :roll: :lol:

Lányoka cipőkérdés engem is érdekel,mivel mi siestát készülünk venni Pistinek,de olyan ára van,hogy megszédültem!!Jelenleg Fati bőrbakancsát adom rá,jó állapotban van 20-as,de azért kéne neki egy saját!!

Éjszakai kelés:nem tudom,hogy mi van a babákkal,de Pisti is éjszakás mostanában :roll: Újra eszik olyan 2-3 óra körül,és utána is elég sokat nyöszörög! Tegnap éjszaka tettem a vastag hálózsákjára egy vastag takarót,így már nem nyöszörgött,viszont azért enni felkelt! :roll: Fogára is gondoltam,ha már nagyon balhés,Nurofen szirupot szoktam neki adni!!

Lányok!!
Apával oldjuk meg Pistike felügyeletét,ha visszamegyek dolgozni! Ápolónő vagyok,idősek otthonában dolgozom,de mivel az elöző munkahelyem nagyon messze van,új után kell néznem valahol itt a közelben! sajnos muszáj visszamennem,mert anyagi helyzetünk ezt kívánja,de szerencsére apa melóhelye elég rugalmas,és meg tudjuk oldani!A bölcsit meg se próbáltam,iszonyatos várólisták vannak!! :roll:

Na,megyek,mert nálunk is dúl a testvéri szeretet,a földön bírkóznak!! :lol: :shock:
Sziasztok!!Melódia

Kép
Kép
melódia78

Melódia,
Sződligten van egy tutii öregek otthona vagy micsoda...Meg Dunakeszin a temetőnél is.Én ezt a kettőt tudom itt a közelben.
sue

KépKép
suezika

Sziasztok!

Jubi:Köszönöm a kedvességet,élnék vele,feltéve,ha eljutok odáig.Ír a suttogó az éjszakai kelésről is,ha oda jutok,megnézem.
Sue,Czmelinda:Én is császáros voltam,36.héten,toxémia miatt,de minden renben ment.Kérdés:nektek is érzékeny még?Nekem a Nurofen vált be fogzáskor,tök jót szunyál tőle,néha a dentinox.
h-eszter:Nekem nappal nem megy a lefektetés,kipróbáltam,kb.1.5 óra viháncolás :shock: után elaltattam.
Timi:Szerintem akkor működik,ha az ember elszánt,nekünk ezért nem megy nappal,mert akkor ha sír,v nyüglődik,inkább elringatom,hiszen nem vagyok olyan fáradt.Ha este sírt volna,nem biztos,hogy erős lettem volna.n sajnos csak 4 hós koráig tudtam szoptatni,így Marcika nem cicifüggő,lehet ezért is volt könnyebb a dolgom.Tennék fel vonalzót,de én is hülye vagyok a géphez. :oops: Némi segíiséggel,talán... :)
Melódia:Én nemrég a párom egész családjával kb.20 percig kerestettem a slussz kulcsomat,mindenkit a víz vert már és ekkor elővettem a táskám oldalzsebéből.Mindenki négykézláb a kocsi mellett persze az utcán.Tudod hogy néztek rám?Teljesen kiesett a fejemből,h ott van.
Jó éjt,Bea
tápika73

Hali, csak egy gyors infó! Némelyik jobb kínai üzletben is van bőr, lépésbetétes bakancs, 4-5 ezer pízér! Igaz, az se kevés, na de mégsem 13! Én már olyat veszek a gyerekeknek, és semmi gond velük! Én annyit nem tudok adni 3 gyerek cipőjéért! Vagyis Marcinak muszáj, mert különben 1 hónap múlva vehetek újat, de ő legalább 1 évig használja a márkás cipőket.

Ma én is egész nap shoppingoltam, Levivel, hát nagy élmény volt... Olyan drágaság van, hogy el vagyok ájulva! Mindennek az ára rohamosan megy fel! Azért mégiscsak durva, hogy 1 kg csirkemell 1700 Ft!!! Mostanában pulykamellet veszek, de az is 1400 akciósan! a cukor, az olaj, minden! Na meg én a zoknikon vagyok felakadva! Beraktam Hannának a kosaramba egy csomag zoknit, aztán vissza is raktam. 1200 ft 3 pár zokniért! Akkor a 3 gyereket zoknizzam fel 10 ezerből??!! :twisted: Muszáj a kínaiból venni azt is, és ott is lehet pamutot kifogni, 150-200-ból, csak meg kell nézni jól. Hát az biztos, hogy 3 gyereknél már meg kell gondolni. Még szerencse, hogy mi is rengeteg rucit kapunk, inkább csak elmenőseket kell vennem a kicsiknek. Bár inkább a lányokkal van gáz, egy fiúnak elég, ha van valami sportcipő, pólók meg gatyák, de a lányok... Cipőből is egy sportos, egy ünneplős, meg egy hétköznapi... Hálistennek, múltkor én is szortíroztam, és találtam neki 24-esben bakancsot, kiscsizmát, meg még egy szép fekete lakkcipőt is.... Úgyhogy vele szerencsém van.
De amúgy nálunk is rezeg a léc a külföldre menéssel... Az öcsém Skóciában él, a volt férjem Spanyolban, a férjem haverja meg készül Angliába... Ahol biztonsági őrnek menne, akik ott több mint 1000 fontot keresnek.... (1font=400Ft...) A férjem végzettségével ő is lehetne az... Ha nem fog változni semmi, akkor nekünk se lesz más választásunk, mert utálom, hogy mi felelősséggel bevállalunk 3 gyereket, aztán beleköpnek a levesünkbe...

Jubi: Marci is úgy imádja a kicsiket, mondta a tanítónéni, hogy higgyem el, ennek a kisfiúnak minden gondolata a kicsik körül forog! Olyan jó az ilyeneket hallani! Marcika is nagyon érzékeny kisfiú, néha ki is vagyok akadva ez miatt, dehát mi is ilyenek vagyunk, milyen lenne! Nagyon szépségesek ám a te gyerekeid is, és Beni tisztára mintha téged látnálak! Ti rövidlátók vagytok? Nálunk is örökölte Marci!

Melódia! biztos ügyes leszel, én nagyon drukkolok neked, hogy minél kisebb gonddal átvészeljétek ezt az időszakot! Minden elismerésem a tiéd :!: Akkor nemcsak mi vagyunk ilyen hülye család :lol: :lol: Néha gondolkodom, hogy a tantónénik mit gondolhatnak rólunk.... Marci minden papírt háromszor hoz haza, vagy ő veszíti el, vagy itthon elkeveredik... Mindig adnak neki papírt, hogy fizesse már be a kaját, mert apa elfelejti.... stb. stb... De akkor más is van ilyen :lol: :lol:

Santos: vonalzóhoz most nincs energiám, de ha felmész a babafalvára, és végigolvasod a használati útmutatót, nem túl bonyolult, először én se tudtam, aztán újraolvastam! Sok sikert! :)

Timi: szerintem már az is nagy siker, hogy ezt el tudtad érni Dórinál! Menni fog ez, majd meglátod! Ügyes voltál! Nekem Hanna mindig egyedül aludt el, de volt neki olyan hülye időszaka kb. 1 évesen, hogy este az istenért nem volt álmos, és sem akart a kiságyban maradni, fetrengett a mi nagy ágyunkban. Attól félek, Levire is rájön ez, akkor nekem kampec :roll: Amúgy a turival most nem volt szerencsém, nem találtam semmit. Én is múltkor szortíroztam a ruhákat, akkor készült a nyárimikulás kép :))))

Szia Eszter, veled még nem "beszéltem" :) Sámuel nagyon ügyes kisfiú, ha ilyeneket csinál! Levire még nem jellemző, igaz, bő egy hónappal fiatalabb, ilyenkor nagyon sokat fejlődnek a gyerekek. Nekünk Hannától örökölt ilyen ráülős kisautót, egyedül még nem tud ráülni, de ha ráültetem és tologatom, ANNYIRA boldog! És brümmög, imádja az autókat!

Timi, és mindenki más is: a fakocka szerintem az egyik olyan játék, amit valóban rengeteget használ a gyerek, és fejleszti is! Nálunk legalábbis Marcinál bevált nagyon, és Hanni is szereti! A rakott zöldbabot darált hússal készíted? írj még reciket, ígérem, én is fogok!

Bocs, többet most nem tudok visszaolvasni, ennyire volt energiám! Így is jó sokat írtam, bocs mindenkitől, sziasztok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true

Hello Csajok!Nagyon köszönöm az információkat,sokat segítettetek!Az a formába illesztős játék már megvan neki,de mivel az volt ráírva,hogy" 2 éves kortól"eszembe sem jutott elővenni! :oops:
Hát most megtettem és olyan édesen eljátszogatott vele!Azt a dobálósat majd megnézem,jó ötlet!

Sajnos nekem is vissza kellett mennem dolgozni,pont ma kezdtem a munkát. :( Tulajdonképpen szerencsém van,mert Anyukám idén ment el nyugdíjba,így tudja vállalni Bálintka felügyeletét.Meg az APA is elég jó munkabeosztásban dolgozik,úgyhogy du. már Ő is Vele van.Minden másnap kell mennem dolgozni.Hála Istennek Baluka nagyon bírja a nyüzsit,remélem ezután sem lesz ez máshogy!

Sue:Ti hogyan készültök a nagy napra!Lesz torta,tombola meg minden földi jó? :lol:

Na megyek aludni.Még egyszer köszi az ötleteket!

Jó éjt:Orsi

KépKép

Bálintka albuma: http://www.oribalint.atw.hu/
putnokiorsi

Na sziasztok!

Remeg a kezem a hidegtől...a hősugárző meg mindig kikapcsol..szegény gyerek pizsi,hálózsák,ötszáz takaró...nem csoda,hogy alig tudott aludni (nem jó a panel...amikot 40 fok volt 52 volt idebennt most meg mínusz 4...)

Megpróbáltam a vonalzót,remélem sikerült,másoltam ide - oda csak lesz valami!

Réka megfázott szívom az ormányát,de ti hogy csináljátok ezt a nagy műveletet? Eddig röhögött és ő dugdosta az orrába,de most ordítás,kapálódzás és hatalmas erőfölény...nem tudom még lefogni sem.

Bár lehet,hogy bekapcsolom a porszívót és amíg haroclok vele és ordít, dugok valami darabosat a szájába... :D ( Nem kínzom ám...)

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Na még erőlködöm majd ezzel a képfeltöltéses volnalzós dologgal...[/img]

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Sziasztok!

Sue!

Izgulsz a nagy nap miatt? Sokan lesztek? Vettetek már ajándékokat? Nálunk 16. lesz a keresztelő is, és már nagyon izgulok. A nagy család lesz, és rá következő hétvégén meg a gyerekes barátainkkal lesz egy zsúr megtartva. Ezek szerintem olyan nagy dolgok nem?

Orsi!

Bizti fáradt leszel amikor ezt olvasod! Azért gondolom nehéz visszaállni a munkába. Hol dolgozol? Ti merre laktok?

True!

Nem én csináltam a rakott babaot, hanem Linda! :lol: :lol: Sajnos ez a kínai bolt úgy van, h mindent amit vásárolsz, legyen az pláza vagy valami nívós bolt a termék ott is kínai. Nyilván ilyen árak mellett a kínai NYER!!!!!!!!!!!!!!!!Mondjuk a cipőkben amíg nem tanul meg rendesen járni, addig valami jobb bőr betétes cipőt veszek Dórinak. Utána meg meglátjuk.

mELÓDAI!

Már 20-as cipőt hord Pistike? Mekkora a belső talp hossza a cipőnek? És mekkora a lába Pistikének?

Zsuzsi, Bea!

A vonalzót itt tudjátok készíteni: http://babafalva.hu/portal/index.php, és még van ez is: http://lilypie.com/

Nagyon hideg van, és Dóri nagyon nem aludt jól éjjel. 5:30 kor magam mellé vettem, és aludtunk ugyan 8:30ig, de addig 4*szer cicin volt. Remélem nem így lesz tavaszig, mert akkor felkötöm magam!!!!!!!!!!!!!!!!

Timi

Kép

Kép
hogyor timea

Jubi: de jol elkaptátok azt a képet, Jazi Benivel. A másik is tundéri, de az első nagyondenagyonédes!!!!!!!!!!!

Tegnapelott én is zöldbabot csináltam a kicsinek. Tegnap meg pirongattam karalabet, hozza kis zoldborso... osszefoztem -egesz jo lett :wink:

Szepek a babak! De ez az ido....
Szep napot

KépKép
rizibizi

Santos, vonalzo:

a profilodnal az alairas rublikaba tedde be azt amit a babafalva kiad ([url=http://babafalva.hu][i mg]http:/ /babafalva.hu/ tickers/....balablabla....[ / im g][ / u rl] -valami ilyesmit)

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

Jubi:Elkűldtem 3 képet,remélem meg is érkezik.Legalább ez sikerűljön,köszi!

Timi:Az én kisfiamnak jót tesz a hideg,20.30-tól7,7.30-ig alszik,eddig 6 körül kelt.Mondjuk a hideget jobban bírja,tavaly télen 18-19 fokban altattam és nem szoktam nagyon beöltöztetni,ezt szokta meg.(még nem volt náthás sem)Megpróbálom a vonalzót én is,köszi!

Sziasztok,Bea 1188978914.2.zip
tápika73

na most ...hátha

Zsuzs

Kép

Kép
santos

Fogalmam sincs,h mit csináltam és hogyan,de ez a számsor 1 képet takar a nevem mellett.Persze a profiknak ez biztosan egyértelmű.
tápika73

:) Tápika: mi hasonloan vagyunk ahideg-meleggel.
Mi is igy szoktattuk, és hidegben, én kincsem is jobbat alszik :)
Persze épp ebben a percben tettem le aludni, es jol betakargattam :) de telen mi is 20 korul, 22 a max.

KépKép
rizibizi

:):):) aranyosak vagytok
én anno, van itt valahol a forumon egy "proba" oldal, ott jatszottam :)

de biztos kozel vagytok a celhoz ;) :P:D

KépKép
rizibizi

Szia Rizi!
Na most az én próbálkozásaim jönnek,lehet ma nem ebédelünk :lol:
Ha az aranyosat a kukisomra értetted,akkor köszi!

Kép
tápika73

Szia Rizi!
Na most az én próbálkozásaim jönnek,lehet ma nem ebédelünk :lol:
Ha az aranyosat a kukisomra értetted,akkor köszi!

Kép
tápika73

lehet lemaradt a vege?
és ne href-est hanem az url-es kezdetut tedd be-szerintem :)

KépKép
rizibizi

...és aranyosak vagytok ti is, de az "aranyos" kifejezést neked tápika, és santosnak szantam :) aranyosak vagytok, ahogy probalkoztok... ;)
én drukkolok ;)
rizibizi

:evil:

Kép
tápika73

Most...?

Kép
tápika73

Timi,Orsi,

Szülinap miatt aggódom,hiszen nagy a család,no meg Keresztszülők kint laknak és nehéz összehangolni,De most úgy néz ki 22-én lesz a párom rokonaival és 23-án meg az Én rokonaimmal.Kajával nem szeretnék sokat szenvedni,mindenki kedvence a pudingos teszínes gyümölcsleves,Párom minden nap azt enne,meg csinálok mellé hortobágyi palacsintát és csibemelles palacsintát,rendelek 2 tortát,meg sütök is olasztúróst,meg egy gyerektortát.Illetve az Én rokonaimnak meg falatkákat és paradicsomot és paprikát megtöltök vmi finommal.erre gondoltam,igaz nem kis meló,emelett Nekem is a 30. szülinapom lesz.De azt remélem mindenki elfelejti,mert gáz,hogy ennyi idős vagyok..... :roll:

Ajándékok.mi vettünk Neki egy ügyesítő játékot az ikeába,meg egy cirkuszt,felállítjuk majd és elbújhat benne.Annyi mindene van,legót még nem tudja használni,a rokonoktól meg remélem téli és őszi ruhákat kapunk,mert rossz belegondolni,mennyibe kerül majd.

eddig ugye volt 7 body és 7 rugi,meg 2 kezeslábas,most hogy már nagy és ide oda megy....ilyen kabát,meg cipő,meg nadrág....nem is sorolom.

Lányok Viki 4 napja semmit nem eszik,se cici nem kell,se tápszer,se főzi,tegnap evett nagyon kicsi levest,délben,majd 5kor egy egész hatalmas FÉL virslit,leszemezte a szőlőt,mindegyikbe beleharapott majd eldobta,cicibe beleszívott kettőt elfordult.Este már sírtam,most reggel,meg csak ültem és magamba roskadtam,mert megint nem evett,se víz,se vajaskifli,se semmi.....fogyott is,de Párom azt mondja ne vigyük dokihoz,mert majd fog enni ha éhes lesz.De látom rajta,hogy éhes,de nem eszik,mit tegyek?Segítsetek,mert nemsokáig bírom.Kaki pisi van rendesen,de most még cici se kell ez bosszant.Van valakinek vmi ötlete mit tegyek???

köszönöm
Sue

KépKép
suezika

Sue: doki!!!!!!!! ha nincs baj, akkor legalabb megnyugszol. De doki. fiuk meg levannak szolva :o
Tápika: valami nem jo, biztos csak egy kis dolog :) Az alairas rublika mellett nekem a html kikapcsolva all, a BBCode meg bekapcsolva áll. Nem tom, ez neked, hogy, meg segit-e...probacseresznye:D

KépKép
rizibizi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

wunschkinder-most nem sikerul.
ezeket meg regen csinaltam
tapika, elkuldes elott elonezetben is megnezheted a hsz-odat, és ott is latszodnia kell az alairasnak, ha jo

Lanyo: bocsi a sok off miatt
abbahagytam :oops: :roll: csak segiteni akartam

KépKép
rizibizi

Sziasztok!

BRRR jo hideg lett. :(

Arti mostanában mindig felébred éjjel, nem tudom nem az e az oka hogy este csak gyümit eszik, ugyhogy fözit fog kapni mostantol.
de amugy én is cicin altatom, lehet hogy az is baj? De tegnap előtt 3 orán át altattam, mire elaludt fél 11-kor. Ha meg otthagyom csak áll a kiságyban és ordit. igy hogy lehet rászoktatni hogy egyedül aludjon?

Tápika
Látom nektek is az a gond(volt)mint most nekünk, nem volt nehéz?
Nekem csak ordit.... Nem alszik el.

Üdv az ujaknak!

Beuka, Linda
Boldog hofordulót!

Én manóra hálozsákot adtam, de kinlodott mert nem tudott benne mozogni, de csak az a jo, mert kitakarózik.

Vasalás: én is vasaltam régebben, mostanában meg már semmit. Gyorsan lelohadt a lelkesedés...

:)
A hajam nekem egyenes, de mindig daueroltattam, mert nem szeretem ha egyenes, én a göndört szeretem, most is kéne de készen van a hajam.. :cry: Amugy mindig az kell mindenkinek ami épp nincs, pont az ellenkezője. :lol:

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?