Császtok, Csajok
Ma nekem is jó kedvem volt a pszeudotavasztól, pedig tudom, hogy szombattól majd a szó szoros értelmében az arcomra fagy a mosoly ...
Viszont ma két barátnőm is kisfiút szült, úgyhogy szuperséges nap a mai! Az egyik programcsászár, második baba, a másik meg napra pontos természetes, első baba, pluszban lánynak várták, úgyogy először nem is értettem, miért kell egy lányt Máténak hívni, aztán leesett
Szal tök érdekes, hogy ezzel a másodiknak említett lánnyal még pár éve a badacsonytomaji kemping kerítésén másztunk át hajnali négykor, midőn épp a diszkóból tértünk haza, oszt most meg Mátét szült, ki érti ezt?!!!
Clarissa
Mézes KV nem olyan rossz, én is úgy iszom! De azért
a sztori
Meg a Miszike-féle sztori sem rossz, hát így híresülünk el tudtunkon kívül
Csajszid gyönyörszép ám!
Mano_2
Jobbulást!
(ezek energiacsomagok itten)
Momo
Kitartást az émelygős korszakhoz, és bár eddig még nem írtam, de megesz a sárga irigység a babásság miatt, holott egyszem krampuszkámat is oly nehezen viselem néha ...
150 eFt nagyon elszomorító, micsoda szemétség ...
Anita
Szafarikalapos Robó
Elli
Micsoda, amatörizmus?! Na, ha én ilyen katicát tudnék festeni, örömömben még jódliznék is, pedig azt sem tudok
Dagimadarad nagyon cukor a képeken, és növi ám el a dagimadárságát, tudod te azt?!
Heppi
Drogos lányod
Andi
A te férfirokonaid vagy igen erőst gentleman-ek, vagy hiába igyekeztél, mégse sikerült elrontanod annyira a kaját!
Ordítástól bizonyhogy lehet rekedt, Julis is csak negyedórát üvöltött, oszt tök kuka lett tőle! De drukk, hogy hamar múljon!
Ahh, nagyon örvendek, hogy ennyien kipróbáltátok a csirkereceptet, saját találmány, úgyhogy megyek is glóriát fényezni ...
De nem, mégsem. Hanem azt még megírom nektek, hogy hétfőn kibújt a bal felső egyes, immár bizonyosan, és azóta Julcsi totális pempőbojkottot vezetett be. Úgyhogy bájbáj Sinlac, viszlát egyszerű élet, darabosat nyamázik a szentem, és hát mi mást enne, mint sajtocskát, kenyérkét, húscafrangokat és durumtésztát?! Mindezt lehetőség szerint saját kezűleg. Úgyhogy íme két tízórais sajtevős kép:
Nyammmmm
Megettem!!!
Ja, és reggelente a mi ágyunkban ugrál, de már kipatentolja (lábbal feszítés útján) a hálózsákot és kibújik belőle, így kényelen vagyok medvejelmezbe öltöztetni, mert fagyos a drágám, (a rekedtségből a Cataflam lassan de biztosan kisegít), szóval itt egy kolduló barát is:
Pussz
Kangi