Hajni, közben rájöttem, hogy a mi étrendünk nem annyira érdekelhet Téged, gondolom nem akarsz beiktatni egy jó kis hajnali vasalást Te is
Estére már nincs ám 150, csak 90. De az előzőekre mind volt, viszont csak üvegből. És elég sokat fejtem, ami nyilván nem lesz minden nap így, mert anyukám vigyázott addig Nadinra.
És már nappal sem akarja a cicit elalváshoz, szóval most vagy átszoktatom a ringatásra mondjuk, vagy összeszedem magam, és megpróbálom a kiságyasat. Legközelebb lehet hogy csak 3 év múlva lesz ilyen alkalom
Fejés lactina + kézi váltva. Lactinám sajnos nem egykezes ám, a könyök elemen rá kell fognom a fehér szelepet, mert hallom, hogy ciripel ki mellette a levegő. Nektek nincs ilyen gond? Ha egykezes tudna lenni, akkor esetleg tudnék közben Nadinnal foglalkozni a másik kezemmel, adogathatnám neki a játékokat meg ilyesmi.
Ciripke, hogyhogy most többen vannak a boltban? Jobb helyen van? Vagy jól meghírdettétek?
Nálunk is favorit a teregetés, meg még a porszívózás is. Marci még mindig vegyesen eszik? Bettikének nagyon boldog szülinapot!
Macsek, örülök, hogy alakul a torna. Vilkó ügyes nagyon az alvással is.
Timi, Nadi is 10 órát alszik nagyjából, de ha közben fent van kettőt, akkor tizenkettőnek tűnik
Zsu, remélem Panka megszokja hamar a tornát!
Móni, a lábkeresztezős módszer amit Macsek írt az biztos jobb, mint a görgetés. A görgetés az semmi extra, ráteszed egy plédre vagy nagyobb pelusra háttal, és az egyik oldalánál megfogod a rongyot, és átfordítod a gyerekkel együtt, mint a piskótatekercset.
Jutta, Nadin is f8-kor fürdik, f9 körül alszik. Volt párszor, hogy később aludt el, 10-11 között, akkor reggel 6-ig aludt, és rövid kaja után tovább 9-ig. De én nem bírom addig az igát, pláne most, hogy elalvás után még fejek, szóval örülök, ha részéről hamarabb vége a napnak, aztán majd később nem is lesz baj, ha ezt szokta meg, fog még többet is aludni.