Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Először is elnézést a betolakodásért. Minden, ami GAP baby, gyerek, felnőtt új ruhák a következő, linken: http://www.vaterabolt.hu/index.php?page ... eID=170099

Üdv.:
rubin

Anett, Esztella nem átalvós? Azt hittem...

Móni, azt hittem jössz, hát ezért olvasztottam ki a libamájat??? :lol: Na jó, holnapra olvasztottam ki a diakónusunknak! 6 hónapos hozzátápi elv ismertetése?

Vilkónál kicsit jobb a helyzet, köszi a gyógypuszikat!! Egész jókat alszik viszont itthon! Ügyes kisfiú! Egyébként 8-ig, 9-ig szokott aludni (rekord a 10 óra) reggel, ezért elnéző vagyok vele éjszakai kelés ügyben. Még két hónapot kap!

Valentin nap. Mi néha tartjuk. Azért reménykedem... :lol:

KépKép
1macsek

Zsu:
hát normálisan 5-6x evett, azt most h nem evett 7-8x próbáltam. :oops:

Móni:
és mikor eszik utoljára és reggel először Janka?

Kép
Kép
h@jni

Macsek,

De, átalussza, csak sokszor felébred 1x-2x, és ilyenkor a cumit be kell tenni a szájába, és alszik tovább. Bár gyanítom, hogy az a baj, hogy a férjem minden nyikkanásra már ugrik is. Ugye apa alszik a gyerekszoba melleti hálóban, én meg egy szobával arrébb, a
a nappaliban. Amikor apa nincs itthon, Eszti átalussza az éjszakákat, valószínűleg azért, mert én meg sem hallom a nyöszögést, és így nem is megyek be.

Kép
waterlilly

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok többnyire olvasó üzemmódban. Kedden jöttünk haza Kehidáról, jó volt csak rövid. Jókat kajáltam, sokat pancsoltunk, még egy mézes masszázst is megengedtem magamnak. Marci jól elvolt, mig fürödtünk vagy felváltva szórakoztattuk, ha aludt akkor meg odatoltuk a medence szélére (befékezve!) aztán fél szemünket rajta tartottuk. kaptunk babaszobát rácsos ággyal, cumimelegitöt, kiskádat, bilit, ülőkét, bébifont szóval mindent ami kellhet.
Ami miatt nem tudok irni, mióta elköltözött a bolt egy percünk nincs annyian jönnek, ami persze nagyon jó!
Jutta volt ma nálunk, Dorka baba élóben még szebb! Nagyon kis husi, de nem duci, pont csinos! és tök jó látni, hogy más is olyan dolgokat csinál mint marci.
MIKOR TALIZUNK??? NÁLUNK BÁRMIKOR LEHET.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hát igen, akkor jó nyomon vagyok... rakom be a cumit a szájába hajnalban és visszaalszik, de 6 után csak próbál visszaaludni, de nem megy... de én tuti nem vasalok olyankor!

Ma fórumos napot tartottam, voltam Ciripkénél a boltban is!

Ja és gyógytornász... Dorka csak a nyak, váll, kar masszázst utálja (főleg a nyak, itt van a probléma kulcsa) a többinél konkrétan élvezte, a lábiját amikor nyújtotta és visszaeszítette a gyógytornász konkrétan röhögött! Na jó a nyakánál meg üvöltött...

Hajni, nálunk is 4-5 kaja van, szerintem NE etesd azt a gyereket állandóan, a végén még fruztrált lesz...
Na így nézzük, akkor 150 ml-ket simán megenne egy alkalommal (4 óránként) az meg okés... jó evett már többet, de te sem eszel mindnnap ugyanannyit. Nyugi, majd ki esz a vagyonodból ha megint rájön az evőke!

Ja és ha TÉNYLEG nem gond, vennél és küldenél nekem 2 doboz Sinlacot? Szerintem Dorka nem lakik jól azért kel 6-kor, de a tápit meg bukja, így ördögi kör... Tejpép ugyebár szóba se jön a laktóz-érzékenység miatt (doki szerint meg ne aggódjak, hát kössz... nem aggódom, csak hajnal 6-kor még aludnék mint 1 hónapja :roll: )
És nyugodtan vedd recept nélkül (gondolom korlátlan mennyiséget nem ír fel a Ti dokitok sem). Persze utalom az árát meg a postaköltséget.

Az a "baj" amúgy, hogy Dorka 7-kor fürdik, eszik és 8-ra már alszik... ezt próbáltuk (volna) kitolni de nem megy... 6-kor már nem tudom elaltatni bent (kint csak nem hagynám a sötétben / hidegben) és 7-kor elkezd nyűgös lenni, ami 10 perc alatt üvöltésbe megy át, ha nem visszük fürdeni... tehát ő relative sokat alszik (10 órát) csak korán fekszik és kel. :?
Mondjuk alukálhatna tőlem 12 órát is egyben, de gondolom ez itt a vágyálom ktegória... majd ha sulis lesz, persze ki nem imádkoom reggel az ágyból! :lol:

Móni, megírjam neked a forgatás technikáját amit nekünk is kell itthon gyakorolni? Vagy már megírta más?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
küldök szívesen.
Vényre 1334 ft, vény nélkül 2965 /db. 650 g-os.
Vegyek most teljes áron vagy március elején jön a dokinő és akkor tudok iratni. :oops: De amugy nem kell ám sok belőle, szval ha napi 1x adsz, akkor sztem 1 doboz 1 hónapra elég.
Biztos kettő dobozt kérsz? És ha nem eszi meg? :oops:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Csak életjelet adok, azért, hogy ne feledkezetek meg rólunk. :) ;)
A fiúk egészségesek. Újra nagyokat csavargunk. Manó nagyon élvezi, Ákos meg végig alszik.
Ma voltunk csípőszűrésen, minden ok.
Visszaolvasás nuku, egyszerűen időhiányba szenvedek.:) Összehasonlítgatás. Miért ne, mindenki ezt teszi, még, ha nem is akarja. Az anyukák csak dicsekedjenek a gyerkőcükkel, ez a természetes. Főleg, hogy büszkék rá.
Ha találkozunk kismamival, mindig ez az első téma, és a tiéd.... Valahol el kell kezdeni a beszélgetést. pl. a játszin. Igazat megvalva sokszor már magamat unom, na és a baba témát, de ez van, nem tudom lelőni magam. ;) :D Na meg más érdeklődési kör nincs, de már dolgozom rajta. ;) Sok ez a 3 év már. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na akkor sorjában...
Jutta, ha elküldöd priviben, azt megköszönöm. (Még nem írta meg senki...) Nagyon mászkálósok voltatok ma! :wink:
Hajni, az első 8 körül az utolsó 9 körül. (Bakker, ez olyan ideálisnak hangzik, h el sem hiszem, h az én gyerekem csinálja így! :D )
Macsek! Libamáj... ezt buktam... next time! :wink: Szal 6 hó: ez abszolút az én véleményem (némi tudományos magyarázat is lehet hozzá, de én nem fárasztalak vele, meg magamat sem!). Kb. 3-4 hónapos korra készen áll a gyomor, az emésztőrendszer, a belek meg minden arra, h anyatejen/tápin kívül mást is kapjon, de... ez nem jelenti azt, h kell is kapnia. Én azt gondolom (itt jöhetne tudományos okoskodás is), h 2-3 hónap kitoldással csak azt erősítem meg, h ezek a szervei is erősödnek és nincsenek már ekkor ingerelve mindenféle számára addig idegen dologgal/kajával. És (bocs Ebi) szerintem sem igaz az, h minél hamarabb kap mindenfélét, annál inkább nem lesz pl. válogatós.
Itt vagyok én az élő példa! (Én az általatok kirötyögött 70-es évek gyereke vagyok, sőt majdnem a 60-as... a 75-ös könyvet én majdnem saját magam is olvashattam volna... mindjárt itt a szülinapom...nem is tudom, h örüljek-e vagy... örülök, oszt kész, na vissza...) Engem etettek mindennel, itattak fekete teával. Válogatós vagyok (nem is akárhogy), és voltak-vannak titokzatos bőrbajaim, érzékeny a gyomrom stb.
Ja és nekem nem esik nehezemre, hisz már csak másfél hónap van addig hátra, és persze nem szentírás, mert lehet, h egy-két héttel hamarabb (vagy később) kezdünk.
Na így, nagyjából!
Hogy én miért nem tudok tőmondatokban válaszolni? :shock: Ti szegények, biztos unjátok már, na megyek is!

Kép
ermoni

Jolka! Szted van olyan, aki nem büszke a gyerkőcére? :shock: Sztem nincs! És, hát ez a dicsekvés és összehasonlítgatás (bocs) nálam nem pálya akkor sem! Bár tényleg örülök annak, ha a topik babák (és mások is!) ügyesek, okosak, egészségesek!
És komolyan, én annyi dologról tudok fecsegni... Ha van aki meghallgassa! :lol:

Kép
ermoni

Móni

válaszolj már,fordul oldalra Janka?
Vendég

Móni, na jó, elárulom neked, mert én marketinget tanultam, hogy nem csak attól lehet piacvezető valami,mert jó, hanem hogy jó a marketingje. És hát valljuk be az Avent nagyon nyomul mindenhol.

És belőlem is kikivánkozik, aztán többet én se szólok a forgás és társai témához. Szerintem itt mindenki 90%-ban a gyerekéről ir, hogy mit csinál, mit nem, mit eszik, milyet kakil, stb. Természetes, hogy büszkék vagyunk, ha valami újat tanul, lehet, hogy ez dicsekvésnek hat, de szerintem csak az érzi úgy, akit frusztrál, hogy az ő gyereke nem csinálja még.
Engem is frusztrált régen, hogy mekkora babák vannak a topikon, mert Panka a topikbabákhoz képest kicsi, bár megjegyzem, egyébként teljesen átlagos. És ez a súly dolog is állandóan téma, főleg a nagy babások állandóan meg is emlitik az éppen aktuális súlyt (ma is pl tudjuk, hogy Janka éppen 8 kg). Akkor ez most dicsekvés?
Szóval Móni, ha érzékenyen érint ez a téma, akkor szerintem téged mégiscsak frusztrál, vagyis lehet, hogy meg kéne magad nyugtatni valahogy, esetleg mutasd meg egy orvosnak. Az nem kerül semmibe!
Remélem nem sértődsz meg. :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Avent = Angelcare

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, szerintem Móni már irta tegnap, hogy nem fordul oldalra se Janka.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
hát én nem találom :-( biztos béna vagyok :-( pedig úgy szeretném Mónit megnyugtatni ,Maja is 5 hós már elmúlt amikor elkezdett forgolódni.

kicsit kezdem szarul érezni magam,az enyém gyerek a legkisebb,nem forog,nem eszi meg a tápszert és én mégsem parázom,kéne????kiegyensúlyozott,szerintem ügyes,formás baba :-) meg a drnő és a védőnő is
Vendég

Móni
erről a könyről beszéltem,de ez még nektek odébb van :-)
http://bookline.hu/control/producthome?id=32220&type=22

a balekot elolvastad?én nem bírom,ezeket a kölökneveléseseket olvasom most épp a Ranschburg Jenő bácsi könyvét
Vendég

Én azt gondoltom beszélgetünk mindenfélékről...
és örülök, h belém van dumálva a frusztráció...
és én is tanultam marketinget...
:shock: :arrow:

Kép
ermoni

bár nem vagyok marketinges egyet értek. mellesleg az avent is ilyen... de azért még jó, csak a marketingköltséget mi fizetjük meg...
mi álomvirágot szoktunk árulni és nagyon jó!
Csajok! mi ez az összehasonlitgatás. persze elkerülhetetlen, de felesleges! Egy barátnémnak 6 hónaposan állt a gyereke. magam se hiszem, ha nem látom! szerintem ez nagyon durva!
Jutta babája 62 es ruhákban nyomul és 230-at eszik. Marci 74-esben és 120-at. És mindketten bazi édesek!

Dicsekvés: Bettike lányom jó ideje megfordul, viszont ma 5 éves!

Képzeljétek Marci kedvenc játéka a teregetés. Berakom a zokniteregető alá és rángatja a harisnyákat. Mit nekünk játszószőnyeg!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

[quote] írta:gyes,formás baba meg a drnő és a védőnő is

Mi van Timi??? :shock: :D

KépKép
kertikiri

:) :) :) Csajok ez egy babás topik, még jó, hogy erről írunk csak szinte. Az ismerkedési köröket lefutottuk nagyából, egyelőre a baba téma van a középpontba.
Én mindenkit szeretek olvasni, ha időm nincs is mindig rá. Engem nem zavar, ha valaki "dicsekszik", inkább csak híreket add magukról, vagy büszkélkedik. Igenis én szeretek a fiúkról beszélni, néha elhallgattom a rosszakat. :D De a hsz-ból nagyon sok tapasztalatot szerzek, megerősítést....ja és bátorítást.

Móni!
Értelek én mit mondasz, de ne mond, hogy ha kérdeznek, akkor nem beszélsz Jankáról. ;)

Forgás, azzal egyáltalán nem vagytok elkésve. Emelgeti a kezeit, lábait, és nyúl tárgyakért, megfogja, akkor minden ok. Ő kénylemes baba, később meg majd lehet szaladni utána. Emiatt tényleg ne izgulj.

Az enyémek meg, 10 után 11 kor alszanak el este. Ez van... Reggel is pattan a szemük, ha megy Apa. Ákos nap közben sokat alszik. Délután 3-4 órákat alszanak szinkronba. Tehát panasz nincs. Ja és Ákos hajnalban mostanában mindig kel. 1-2 kaja. / után,m ár csak hordüban, vagy mellettem van el. De akkor meg szétrugja a hasam. :)Na majd, ha ovisok lesznke, lesz rend. :) Remélhetőleg.

Hajni!
REmélem már jobban van a kistündérkéd, és eszik rendesen. Ti is gyógyuljatok gyorsan.

Bocsi többiek, az elmúlt napokban tényleg csak csipegettem a hsz-ak között. :(

De legalább Manó újra a régi, élvezi a kint töltött időket, tavasszal többet megyünk.

Szép estét mindnekinek!

Ja zsu!
Nagyon szép Panka,olyan jó, hogy mindig teszel fel. Ja és minidg olyan rucci van rajta, nagyon tetszik.

Ági!
a Ti képeitek is szuper.

És persze mindenki képei

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ó pedig már mióta készülök, de elfelejtettem. :oops: :oops: :oops: bocsi.

Bettike isten éltesen 5. szülinapod alkalmából!!! Sok boldogságot neked és örömöt egész életedben!

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke!
Torta? Nagy buli lesz?
Várjuk a kis ünnepeltről a képeket. Mit kapott?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

bocsi off-ért, de ez még Bettikének küldöm.:)
Kép Kép Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ciripke,

Bettikének nagyon boldog 5. születésnapot kívánunk!!!

Anett és Esztella

Kép
waterlilly

Zsu!
tehát mindig olyan szép rucikban van, Panka. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hajni, közben rájöttem, hogy a mi étrendünk nem annyira érdekelhet Téged, gondolom nem akarsz beiktatni egy jó kis hajnali vasalást Te is :lol:
Estére már nincs ám 150, csak 90. De az előzőekre mind volt, viszont csak üvegből. És elég sokat fejtem, ami nyilván nem lesz minden nap így, mert anyukám vigyázott addig Nadinra.
És már nappal sem akarja a cicit elalváshoz, szóval most vagy átszoktatom a ringatásra mondjuk, vagy összeszedem magam, és megpróbálom a kiságyasat. Legközelebb lehet hogy csak 3 év múlva lesz ilyen alkalom :shock:
Fejés lactina + kézi váltva. Lactinám sajnos nem egykezes ám, a könyök elemen rá kell fognom a fehér szelepet, mert hallom, hogy ciripel ki mellette a levegő. Nektek nincs ilyen gond? Ha egykezes tudna lenni, akkor esetleg tudnék közben Nadinnal foglalkozni a másik kezemmel, adogathatnám neki a játékokat meg ilyesmi.

Ciripke, hogyhogy most többen vannak a boltban? Jobb helyen van? Vagy jól meghírdettétek?
Nálunk is favorit a teregetés, meg még a porszívózás is. Marci még mindig vegyesen eszik? Bettikének nagyon boldog szülinapot!

Macsek, örülök, hogy alakul a torna. Vilkó ügyes nagyon az alvással is.

Timi, Nadi is 10 órát alszik nagyjából, de ha közben fent van kettőt, akkor tizenkettőnek tűnik :)

Zsu, remélem Panka megszokja hamar a tornát!

Móni, a lábkeresztezős módszer amit Macsek írt az biztos jobb, mint a görgetés. A görgetés az semmi extra, ráteszed egy plédre vagy nagyobb pelusra háttal, és az egyik oldalánál megfogod a rongyot, és átfordítod a gyerekkel együtt, mint a piskótatekercset.

Jutta, Nadin is f8-kor fürdik, f9 körül alszik. Volt párszor, hogy később aludt el, 10-11 között, akkor reggel 6-ig aludt, és rövid kaja után tovább 9-ig. De én nem bírom addig az igát, pláne most, hogy elalvás után még fejek, szóval örülök, ha részéről hamarabb vége a napnak, aztán majd később nem is lesz baj, ha ezt szokta meg, fog még többet is aludni.

KépKép
kertikiri

Arról nem is beszélve, hogy márciusban óraátállítás, és a fél 9 már fél 10 lesz! :shock:

Kép
waterlilly

Ciripke: Bettikének boldog szülinapot!

Kép

Kép
mogyoland

bűbűbű én is tanultam marketinget :-)

szval a drnő és a védőnéni is mindig díícséri Bibust,senki nem mondta még hogy baj lenne hogy nem forog

na mindegy tudjátok mit nem is érdkeel,forog majd ő,tudom meg Janka is :-)

más már mindneki forog??????

én szeretem tudni ki mekkora és mit csinál,de ne paráztassuk má egymást

Ciripke

Bettikének nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Bibus meztelenkedik az ágyonezt a műsort :-)
Vendég

Bettike a csillogást képzelje hozzá :D
Vendég

Kerti:
érdekel a Te etetésed is. :)

Timi:
Te csinálod jól, h nem parázol. Most ha én is szoptatnék, akkor megsem tudtam volna, h Lilla mennyiket eszik. :roll:
És Lilla nem forog, tud forogni, csak nem akar.

Marketing:
Az Angelcare-nak 6 nemzezközi díja van. Rengeteg H ajánlásával...
A Baby Control magyar termék, a Heim Pál ajánlásával.
A Maxi cosi terméke a Maxi Phone Total. Asszem a legdrágább, de alig ismerik Magyarországon, mert kevés helyen értékesítik..
Nekem Baby Control van, megfelel. Az Angelcare ma nem jött meg, így tapasztalatom nincs, de gondolom az sem rossz..
Szval ezen kár vitázni. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Timinek új vonalzói vannak! :D

Macsek, Te hogyhogy mostanában ilyen keveset vagy?

Mogyó, akartam mondani a közös képetekre, hogy Ágika a Te szép arcodat örökölte!

Ciripke, hajrá topictali! Mi bármikor benne vagyunk, mondjuk én mostmár úgy nézek ki, mint egy tehén, és nincs egy rongyom se, lassan jön a tavasz, és rám újabb depi zuhan emiatt :?

KépKép
kertikiri

Bettikének boldog szülinapot!

Kép
Kép
h@jni

Bettikének bolodog szülinapot!!! :lol: Mit kap?

Jolka, köszi a dicséretet :lol:
Együttalvásnál engem is szokott hasbarugdosni Panka :lol:

Timi, nem vagy egyedül, ne aggódj, Panka se forog. Oldalra igen, illetve hátról hasra már néha átbillen, de a kezét nem húzza ki, szóval az még nem igazi. Ma a torna után hasra tettem és már kezdte lenditeni az egyik lábát a forduláshoz, szóval lesz ez még jobb is :lol:
És Panka még 7 kg sincs, tanácsadáson meg lekövérezték. Na jó, nem szó szerint, de mondták, hogy jó husi :lol: Bibus is az, jó kis gömböc!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bettinek boldog szülinapot! És éljen, éljen hogy tud forogni!! :lol:
(nomeg gondolom stabilan átaludja az éjszakát, nem bukik sokat és bármilyen kaját meg tud emészteni :lol: :lol: )

Hajni, írok privit Sinlac ügyben!

Csajok, ez a topik már átélt sok mindent... tucatnyi terhes nőt, ezer parát, korábban, időben és későn jött babákat, anyatejes és tápis babákat, hozzátáplálós és nem-hozzátáplálós anyukákat.... és akkor most min is kezdünk civakodni?

Móni, engem meg az átalvós éccakáitok frusztrálnak, no! Meg az Eszter és az Ádi hosszas bennalvásai... meg Jolka kiegyensúlyozottsága... stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én gondolom meg Hajnit frusztrálom azzal, hogy Dorka minden mennyiséget benyom... :lol:

Hajni, mielőtt frusztrációd lenne, azzal azért tisztában vagy hogy a Sinlac 1,5x kalóriadúsabb mint a tápi? (direkt kiszámoltam Neked)

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, ugyan élőben tényleg nem hasonlít annyira a 2 csaj, de:

- mint tudjuk egyiknek sincs nyaka (gyógytornász)
- mindkettő szőke, kékszemű, nem kopasz (de nem is egy Bibus)
- fehér (kicsit sápadt) bőrű - vashiány (nálatok már elmúlt :lol: )
- átlagosnál ducibb (hááát mondjuk nem ebben a topikban) ellenben átlagosnál rövidebb...

És mindkettő Veresen készült! Van ebben a levegőben vmi! :lol: :lol:

Tényleg, Panka is nyújtogatja a nyelvét? Mert a gyógytornász szerint ez a hipotónia miatt van...

Jutta

KépKép
jutta

Engem senki nem frusztrál bebebebeee. :)
Marci után Lilla egy álombaba, akarhatok jobbat?? Nemhát. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

bebebebe... én meg elfogadtam, hogy bukunk... meg újabban álmunkban sírunk, meg marhára 6-kor kelünk, meg kint alszunk (csak), meg minden... és azóta szebb és jobb az élet no!

Azért tudok fáradt is lenni, meg jó lenne, ha már vmi pocak fronton is átlendítene minket az összes nyűgönkön... de gondolom 20 éves korában már nem én altatom vissza ill. nem kell a tápszer adagján se agyalnom! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, Dorka nem készült ki a tornán?
Panka annyira elfárad ilyenkor, hogy ma is 2 órát aludt utána a teraszon, aztán nekiállt szopizni, de azon is elaludt és igy bent is aludtunk együtt egy órát. Igy elég fura egy nap volt, összevissza evett és aludt. Fél 3-kor kelt a szopis bealvás után, utána viszont mostanáig nem is aludt, és nem is volt annyira nyűgös.

Jövő héten nem leszek, lemegyünk a 7végén Pápára anyósékhoz és én ott is maradok Pankával a következő 7végéig (persze ha birja a kiképzést és nem üvölti át az első 2 napot).

Ja, és tényleg kezd már kopni a barna csik a hasamon. Nektek?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta:
várom a pü-t. :)

No én lépek, jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Panka meg csak ölben hajlandó elaludni, bebebeee :lol: És nincs nyaka se, bebebeee :lol:

Jutta, Panka a nyelvét nem nyújtogadja, de a gyógytornász csaj már mindent hipotóniára fog, majd figyeld meg! Bármit mondasz neki, mindenre azt fogja mondani :lol: Szerintem ez hülyeség! És mondta neked is, hogy addig kell járni kezelésre, amig el nem kezd mászni vagy járni? Hát Panka addig fog, amig én úgy gondolom :D :P

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, már mire én felöltöztem bealudt, és Ciripke boltjában kelt kb. fél 1-kor utána fél óra után még 2 órát aludt...

Már volt egy sírás... álmában... háááát nem készülök semmi jóra az éjszaka...

Jutta

KépKép
jutta

Zsu, szerintem Dorka meg amíg én... de amúgy rendi csaj volt (szerintem) és amennyire tele van, nem gondolnám, hogy azért járat minket magához, hogy meg legyen a klientúrája...
nekünk még nincs fix időpontunk (jövőhéten pl. a ti helyetekre ugrunk be) mert csak 3-4 hét múlva lesz üresedése...

Jutta

KépKép
jutta

Ja, nem is úgy gondoltam, hogy feleslegesen járat, mert tényleg nagyon tele van. Örült is, hogy lemondtuk a jövő hétre, hivott titeket rögtön :lol: Csak olyan sokáig én nem akarom vinni, de majd meglátjuk. :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ciripke: akkor neked is szülinapod van, ugye jól emlékszem? Boldog szülinapot a lányoknak a családban!!!!

Kiri: nemtom... Szívesebben olvasgatok! És a torna meg a hasaztatás sok elfoglaltság. Meg rászoktam a főzésre is. De raktam új képeket, a profilomban van honlap cím, ott vannak :lol:

Én szívesen beszélgetnék pl filmekről is, de eddig nem reagált senki... Pedig minden héten írok ajánlót :lol: És én is szívesen dicsekszem amivel csak tudok, vagy sajnáltatom magam! :lol: Mozgás ügyben mi meg hivatalosan is le vagyunk maradva. Persze mikor látom a fotókon milyen szépen hasaznak a babák, meg fognak meg csörgőket stb... akkor kicsit sajnálom, h Vili nem, de nem magam miatt :cry: meg nem is gőgicsél, de majd (ezt is)megnézik a rehab központban. Tegnap Timi összefoglalójában volt, és meg is környékezett a rosszkedv.

Hát, sajnálom azt a libát akinek a máját megkaptuk, mert hattalmas! Nem eukonform, az tuti!

Jó éjt! :arrow:

KépKép
1macsek

Zsu: fontos, h a következő mozgásfázisig kell járatni Dévényre, mert az agy megjegyzi a rosszul beidegződött mozgást. Ezt mondták nekem, vagy vmi ilyesmit. És mi ingyen járunk, tehát nem hiszem, h profitálni akarna belőle.
Egyébként én is gyanakodtam, h Vili azért nem szopizik jól, mert hypoton, de azt mondta a gy.tornászunk, h az látszana! És akkor kezdettől fogva nem jól szopizna!

Na, tényleg el, sterilizálni, fejni, mosogatni, zuhizni. Alvás talán majd... A síron túl, ugye :lol: :lol:

KépKép
1macsek

[quote="jutta"]
írta:
jutta
Tényleg, Panka is nyújtogatja a nyelvét? Mert a gyógytornász szerint ez a hipotónia miatt van...

Jutta, ezt légyszi fejtsd ki nekem! Miért baj, ha nyújtogatja a nyelvét???

Kép
waterlilly

Ja, Kriszta, én is észrevettem, hogy a Lactina szelepénél ereszt a levegő,és erősebb, ha leszorítom, de nem szoktam, nekem enélkül is elég jól működik, nem mondom, hogy tökéletesen, de jól, és hát igen, sokszor szükség van egy Esztert szórakoztató szabad kézre... :D

Lányok, mikor alakul ki a végleges szemszín? És mikor kezd nőni a hajacska? De ne Timi válaszoljon haj-ügyben, Bibus sérója döbbenet..! :D :D :D Eszti olyan kis kopaszka... a szeme meg még mindig kékes-barnás, fura, de ez a legtalálóbb elnevezés arra a színre!

Kép
waterlilly

Nekünk új játékunk van, tök olcsó, csak nagy: anya! :D Lefekszem mellé a földre, ő meg oldaltra fordul, és matat az arcomon, mit matat, szétszed! Imádom!

Kép
waterlilly

Eszter, tök édi lehet! Dorka is megtalálta az Anya nevű játék (szerinte) csavargatható / húzható alkatrészeit: szem, száj, orr, fül... :lol: :lol:

Anett, nem baj... vagy mittudomén... nyújtogatta a nyelvét Dorka ott is, mire megkérdete a gyógytornász, hogy szokta -e. Mondtam, hogy igen. Mire ő: " Ez is ahipotónia jele." Témát tovább nem veséztük... de Zsu szerint kb mindenre ez lesz a válasz, tehát mittom én... Tudok én egyáltalán vmit? Asszem lány vagyok, talán ez biztos. :roll: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?