Sziasztok!
Képzeljétek, Veronika, tegnap este már felállt a kiságyba kapaszkodva pár másodpercre. Meg előtte való délután is próbálkozott, apára támaszkodva -féltékeny is voltam. Miaz, hogy nála áll fel előbb
de mint megtudtam, apa mögött volt eldugva a kajás edénye...
Beuka: köszi a táblázatot. Valamiért én azt hittem, hogy valahol itt Baja mellett laksz.... nem Kalocsán. (Vaskút, vagy ilyesmi...
) Hogy-hogy Baján szültél? És utána is ide jöttetek?
Timi: nálunk este 8 körül alszik el Veronika (attól függ délután, hogy aludt... úgy fürdetjük, hogy utána már fáradt legyen...aludjon. De jobb ha délután 4 után már nem alszik) És jobb esetben kel hajnali kettő körül. Legjobb eset persze a nem kelés lenne
Szinte mindig reggel 7-ig alszik. De ha éjjel sokszor kelt, akkor kihuzza 8-9-ig.
Van hogy megébred elalvás után fél órával, vagy még éjfél előtt, de ez elég ritka, és cicin mindig tovább alszik.
Összegezve: szinte egyszer legalább kel, de van, hogy négyszer is
Kicsiny korában, Veronika is felkelt fürdés után, és ugy 11 körül tettük csak le
majd reggel kilenc-tizig huzta simán.... aztán leszokott erről a késői elalvásról. Meg este hótunalmat árasztunk köréje...egy könyvben olvastam (Hogyan ne legyünk tökéletes anyák -lilly purse vagy ki írta)
Na már megint nem sikerült tömören kifejtenem magam
Lányok, szerintem hiszti, és sírás és sírás között is van ám különbség. Nem minden hiszti.
pl. mikor kisebb volt, rászóltam, hogy a konnektort és a virágomat nem szabad. Megértette, nem bántja ! De a homokozoban, ha nyomatékosan szolok már, hogy ne egye a homokot, akkor képes elsírnia magát... De szerintem azért, mert összezavarodott, és nem hisztiből. Hiszen ő még csak a kezét venné a szájába, nem érti, most mi bajom vele...szerintem!
Vagy a könyvespolc...eddig az alsó polcra játékokat tettem a könyvek elé, az volt izgi... de már nem érdekesek...viszont a könyveket, amiket eddig simán békén hagyott, azok most lettek érdekesek, és most szedné ki őket, esetenként egy-egy gerinc bánja (könyv külső része) és ha rászólok, akkor is sírt már--szerintem ez is összezavarta, hogy most mi bajom vele....miért tiltok... mert még nem érzi a kis különbségeket....
Viszont a hiszti a telefonnál, távirányítónál, hintából kivételnél jelentkezett, de valóban jobb ilyenkor terelni (nekem)
A fáradtság miatti sírás se nevezhető hisztinek, csupán nyűgösségnek. Nem?
Én kiabálós szülő lennék, de láttam, hogy ha rá kiabáltam akicsire, akkor mégjobban rossz lett a helyzet, mégjobban üvöltött....nem szabad ezt tennem...igyekszem higgadt lenni. Bár már jobban megértjük egymást, mint anno
Mosollyal győzhetek csak!
(azé nem olyan nagyon kiabálós vagyok...mielott valaki félreértene, csak helyenként kimerült, fáradt, gőzös)
Jana-s kis vizet már mi is vettünk DM-ben, mikor elfogyott a forralt séta alatt, és még a saját üvegéből is tudja inni
Melodia: kivánok neked sok erőt ezekhez a hetekhez!!! Ügyes vagy!
Mamy:most is árulnak még ilyen cikoriás kávékat. én terhesség végén már csak koffeinmentes kávét ittam, az íze miatt (korházban bent voltam terhességi cukor miatt majd egy hetet, ott rákaptam. Meg kicsi miatt a vege felé a teakat is el kellett hagynom, mert ct-n rossz lett a szivveres, (hiperkardiabigyo), és tea elhagyas után megszunt
mai napig nem nagyon iszom két kortynál tobb koffeint sos esetben sem, mert félek átmegy anyatejjel, és mégjobban pörög itt nekem, főleg ha este jönne ki
)
goodfairy: tetszel. Szimpi anyuka vagy. Máté is édes.
Kép, örülök, hogy tetszett. Valami ilyen, tetszeni akarásból is tettem fel
(tetszett, tetszeni, tetszett---ebbol sem jovok már ki, ilyen későn, sok szoismétlés, bocsi!)
Linda: mi direkt mindig 5 és 7 között sétálunk, homokozo, bolt, levegőzés... Kell neki, nagyon.
Tök jó a cangátok.
Önállóság? Hááát az anyafüggés után az is eljön majd
A héten már én is nyitott ajtonál voltam kénytelen... értitek...de az engem zavart először
Dorkamama biztos megért
Edi, jo nyaralást!!!!!!!!!!!
Dorkamama: örülök, hogy neked is tetszett a két kiskép. Nálam Veronika a varrás közben is ott volt nagyrészt mellettem. Kis kiázott kezeivel...kissé szörnyesre vette a figurát, értsétek jol, fura kis lénynek hatott
Amikor a melkasomra tették legelőször, meglepödtem, hogy nem is olyan mint a filmekben (csunyabb dologra szamitottam), elámultam, és nagyon tetszett
:D:D
Kriszti, nincs felejtés, és nincs harag
Lecsot már csináltam a babának direkt is. Izlett neki is. Vedőnő ajánlotta anno
Sue: veronika is kevesebbet eszik mostanaban...ez van. Cici jöhetne bezzeg mindig
Andy: üdv, gyere, írj
mindenkinek jo éjt, és jo hetveget
UI: sutotokot kerdezte vk. Én félbevagom, azt is félbe, és a két negyedet beteszem egy lábasba, héjjal lefelé, annyi vizet engedek rá, hogy szinte majd ellepje, de annyi nem is kell, és fedo alatt megpuhul. Kanállal látom, mikor jo... Néha nem árt kis víz még...minap megegettem az aljat a hejanak (sult tok lett
) ha kész újabban felkockazom