Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pann: Nálunk is általában f9-től alszik és ált f5 és f7 között szokot felekellni. Semmi gond nem volt még belőle.

Mazsi: Nagyon jók a képek, nagyon csinik vagytok és Leán egyáltalán nem látszik, hogy gond lenne a kevesebb hízás.

Mai éjszakánk egy kicsit rosszabb volt. f12, f2, f4 sírás, de nem ébredt fel, cumit odaadtam és nem volt semmi gond. F5-kor evés aztán f9-ig visszaalvás.

Ma meg okozott egy nagy meglepetés. Jövök ki a WC-ről és erre megyek be a szobába:
Kép
Úgy láttom jól tettük apával, hogy valamelyik nap lentebb tettük a kiságyat.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Én is elkérhetem a jelszót?

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ágiboldi,
Menjetek el fülorrgégészhez, inkább egy fölösleges út, mint fölösleges parázás. Ha nem vesz tőle normálisan levegőt, akkor a majd kinövi-re várni nem perspektíva.
A férfiak még akkor szoktak nagyon horkolni, amikor részegek, nem lehet, hogy Boldi zugivó? Akkor meg lenne a sörhas magyarázata is. :lol: :lol: :lol:

Mazsi,
Lea még mindig annyira hasonlít rád!

Megébredés,
Mostanában előfordul, hogy felsír, aztán átcsap "áriázásba" és ezzel visszaaltatja magát. (Ettől függetlenül még marad elég ébredés a normál fajtából)
Nálatok nem "énekelgetnek" a gyerkőcök? Sebi a kocsiban szinte mindig (nem lehet tőle beszélgetni), néha velem is szokott. Meg az állandó ujjszopás, ami új jelenség. Persze alváshoz nem használja.

Előre is bocs, nem akarom borzolni a kedélyeket, de meg kell kérdezzem, hátha nekem kell pszichológushoz mennem:
Vajon mikor múlnak el az anyák agyából a rém képek? Nekem lefekvés után még mindig olyan képek villannak be, hogy Sebi majd bele fog esni az udvari kútba anyáéknál, vagy kiesik a nyolcadikról anyósomnál, stb. Másnak is van ilyen? Én úgy tudom, hogy ez "normális", hogy az anyák 1000-szer átélik a gyermekük halálát, de azért mégis... (ezeket a szavakat még leírni is borzasztó)

Orsi
Kép Kép
sno

Na a vacsi kész. :D Gergő viszont felébredt és nem tudtam visszaaltatni. :( Tegnap 2.5 órát aludt így de., ma viszont csak egy órát. Tipikus egyszer hopp, másszor kopp. :lol: Kár, hogy nálunk jóval több a kopp. :(

Hűha! Lea szép nagyra nőtt az utóbbi időben! :shock: Ez egy klasszikus növekedési ugrás. :wink:
Vendég

Lin,
Gréta nagyon ügyi!!! Láttátok már azóta, hogy hogy csinálja? Négykézláb hátratolat a fenekére? Egy ismerős gyereke csak a falnak tolatva tudott leülni :) .
Tegnapelőtt mi is lejjebb tettük a kiságy alját.

Orsi
Kép Kép
sno

Lin, Gréta nagyon kis ügyes, gratula!!!

Sno! Éneklés nálunk nincs, de kivi lennék rá! Ha legközelebb összejön egy tali, remélem bemutatja a repertoárját! Megígérem, h n hálás közönség leszünk! :wink:
Rémképek: érdekes, erre én eddig nem gondoltam. Sokkal jobban elfoglal és pánikba ejt az a gondolat, hogy ÉN meg fogok halni. :oops: :oops: :shock: Új teret nyitottál a negatív gondolataim számára!:wink:

Gergőm üvölt, mint a fábaszorult. N n örülök, hogy felkelt. :x
Vendég

lin
ez igen!!!Gréta kisügyi!
egyre inkább azt gondolom Lea kisasszony kis lustaság...
most kezdte nagy kegyesen a hasról hátra forgást :lol:

lora
jobb már a pocid?

na most megyünk füvet nyírni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ja, köszi az alvós infókat, akkor lehet, hogy megpróbáljuk a teljes éjszakai megvonást. Kivi vagyok. Csak sír majd, ha éhen akar halni. :roll:
Vendég

Köszönjük!

SNO: Ez olyan reggel f10 körül volt és 15 perce letettem aludni, közben nem csinálta. Én is kivi vagyok hogy hogy csinálja.

Május: Köszönöm a jelszót

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Pann! Beni este 9-kor eszik utoljára és reggel 7-kor eszik legközelebb. Ha megébred akkor csak hátsimi ilyesmi szokott lenni. Nem hinném hogy a tápszer miatt mert van amikor csak 100-at eszik és akkor is kibirja.

Mi kétszer keltünk éjtszaka hátsimi dentinoxal kenés és szundi kelés 6:50-kor :cry: végleg.

Neki áltam vasalni és mosni legalább már mindennel kész vagyok. Délután megyünk szőnyeget venni. :D

KépKép
csongria

Lin! Gréta nagyon nagyon ügyi :)

Ma lenne anyukám szülinapja! 46 éves lenne! Biztos fentről nézi Benikét és engem! A férjemet már nem ismerhette meg. Biztos őt is nagyon szeretné! Hát negatív gondolatok néha vannak mindenkinél. :(

Beni meg már holnap 7 hónapos! Úristen el se hiszem...

KépKép
csongria

sziasztok!

Lin, neked most én is elküldtem, nem olvastam végig :( bocsi.

Ági, Pann, Mazsi nektek is küldtem!

SNO: nekem nemcsak álmomban, hanem ébren, pl séta közben is átfutnak hasonló gondolatok az agyamon.. de inkább nem is írom le! Ez is valami ösztönszerű lehet nem? Az anyák túlélését szolgálja?

Na a reggeli pelus megint véres volt szerintem (de az is lehet, hogy vasas... )
Néha elbizonytalanodom ebben, és nem tudom, hogy a hmg tesztet hogyan csinálják, remélem nem kever be a vas a tesztbe....

nanica

Sziasztok,
Gyors kérdés:
GYED-hez (még csak most adom be :oops: ): Magánnyugdíj pénztár belépési nyilatkozatból eredeti kell, vagy elég a másolat?

KépKép
bozotka

Fú, ezt jól elcsesztem! Meg se néztem csak, hogy köles legyen. :oops: :oops: :oops: Még szerencse, hogy csak 2x evett belőle egy keveset. Gyorsan lementem és vettem tejnélkülit, ma már ezt kapja.

Mazsi
Köszi, már egész jól van a pocim. Azt hiszem a Timi írta, hogy biztos a belső sebek, varratok fájnak. De már sokat javult. Meg ma már annyira megfelejtkeztem róla, hogy Brigit hagytam, hogy a hasamba rugkapáljon, és nem is fájt. Ill. csak annyira, mint bárkinek fájt volna, mert van ám erő ezekben a kis törpékben! :lol:
Ja és tündéri Lea! És hogy hasonlít rád! Főleg a szeme a tied szerintem. :)

Ria
Nálatok ez biztos egy szomorú nap. Én a nagyszüleimmel vagyok így. Ők fentről vigyáznak rám.
Viszont az én anyukámnak is ma van a születésnapja! Ő ma 58 éves!
És igen, még a gyerekek is öregszenek. :)

Lin
Nagyon ügyes Gréti! Ezt Brigi is a napokban kezdte csinálni és ahogy SnO is írta, négykézlábról rakja le a popóját. De azért nem kell hozzá fal! :shock: :lol: :lol:
lora7

Bozotka
Nálam a miskolci Oep elfogadta faxon is, mert kihagyták a munkahelyemen a kérelemből.

Végre alszik Brigi! Ma eddig csak nyűgi volt. REmélem kialussza magát és nyugi lesz.
lora7

Egy kicsit behavazódtam. :wink:

Pakolnám a lakást. Reggel rámszólt a szerelő, hogy holnap reggel 8kor kéne fizetni a szerelvényekért, úgyhogy irány a bank. Én jóhiszeműen arra gondoltam, ráér az vasárnap is, így most irány a bank. Persze törvényszerű, hogy ilyenkor nincs segítség.

Kép KépKép
lorca

mindenki sziesztázik? :lol:

lorca
bank 5ig van nem? :shock:

nálunk fű lenyírva,receptek kiváltva sőt még egy óriásit sétáltunk is mert Lea bealudt a kenguruban és nem volt szívem hazajönni így sétáltam, csak sétáltam míg fel nem ébredt :lol: :lol: :lol: olyan jókat alszik a kenguban :lol: végül 2 órát sétafikáltam :shock: :lol:

bozotka
én nem vagyok tag úh nem tudok segteni :lol: szóval már ti is gyümiztek?
akkor lehet h mégiscsak merev vagyok ahogy a védőnőm mondta :?: :shock: :wink: mindegy ...

lora
dokinak mondtad már h neked is tejallergia gyanúd van Birgit illetően?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi
Mondtam én már a kezdetek kezdetén és azóta is, mert nekem is problémás a tej és párom édesapjának is.
Most is majd jövőhéten megyünk és majd rákérdezek, addig probálok tejmentesen étkezni. Bár nem tudom, mert ami a legjobban zavar, az a taknyosság és most a neten utánaolvastam, az nem egészen a tejallergia tünete. Tanácstalan vagyok ezzel kapcsolatban. :?
lora7

Sziasztok! :)

Mazsi!
Milyen kengurud van? Lillus már alig fér bele, pedig még 7 kg sincs és folyton ficereg! :roll:
Nagyon helyes Lea, látszik rajta, hogy nem éhezteted! :D :D

Pann!
Nem fog Gergő éhenhalni, ha nem eszik éjszaka. De szerintem, ha hajnal 4 után ébred, ne vond meg tőle a szopit... vagy persze, te tudod! :lol: Mindenképp számolj be, hatásos volt-e a projekt! :)

Lin!
Gréta nagyon ügyes! :) Nem hiába, Lillus kis húsgombóc... :) Kiváncsi lennék, milyen technikával ül fel. Ha megfigyeled, megosztod velünk?

Lora!
Beszéltél már az uszival?

Lorca!
Kitartás! :)

Kladi!
Másolat elég. Sőt, ha esetleg személyesen intézed, csak bemutatni kell.

Ria!
Jössz hozzám vasalni? :wink:

Mióta Lillával egyszer a zebrán majdnem elütött egy kissebbségi autós a zöldnél, azóta fokozottabban vannak negatív gondolataim. De próbálom elhessegetni őket! :(

Timi
Kép Kép
timocska

Felhívtam. Hívtam én már, de úgylátszik mindig rosszkor, mert nem vették fel. Azóta sikerült beszélni velük és megyek hétfőn. Meg szerdán is, mert a két elmaradt órát be kell pótolni. Szóval írjatok meg mindent, hogy mit kell vinni meg mi van ott. Meg majd valakihez csatlakoznék a keletinél. :D

Rémálmok
Nekem mostanság anyós rémálmaim vannak. De komolyan! Mostanság volt egy-két összezördülésünk. :x
lora7

Sziasztok!

Lin,
Nagyon ügyi Gréta!!! Tegnap Peti is felült és ő négykézlábból ült a fenekére Z ülésben. Na azóta sem ismételte meg. :lol:

Mazsi,
Nagyon édi Lea.

Lora,
Törölközők, fürdőruci, úszónaci-azt lehet ott venni-, papucs, úszósapi, na meg a szokásos pelusozós cuccok. Te nem Zuglóban laksz? Miért kell a Keletihez menned?

Orsi,
Rémképek nálunk is vannak, főleg amikor atópályán száguldunk vagy amikor a párom egyedül megy haza, na akkor van igazán para nálam. " Mi lesz velünk nélküle...." Jajjj, nem is gondolok ilyenre. :oops:

Május,
Ma is csavarogni voltunk azért nem jelentkeztem, de látom Te sem voltál ma aktív! :lol:

Küldtem a közösre egy cikket a "szívbarát margarinról".
Ma csavarogtunk, pénztköltöttünk. Vettünk hálózsákot, szakálvágót és nagyot sétáltunk, az utolsó szakaszt a Blahától hazáig tettük meg, mert nem volt kedvünk tömegezni és egész jó idő alatt, 70 perc alatt tettük meg kényelmes sétával. :D

c xf vgvyjmkíjn 6gt cfvscxg :lol:
Vendég

timo
Fillikid kengurunk van.állíható a ősége,ülésmagassága egyenlőre Lea imádja mert ha kifelé fordítom mindnet lát befelé fordítva pedig nagyokat alszik :lol:

sági
az utolsó mondathoz a kódot vagy a jelszót szeretném kérni :lol: :wink:

lora
ne parázz már az allergia miatt!!! :lol: milyen színű az orrváladék?víztiszta?zöld? stb? bocsi :oops: mennyiség?

anyós :evil: :evil: :evil: én is rosszul vagyok az enyémtől :lol: de én már oda mondogatom neki úgyh nem nyelek mint nagyon sokáig tettem...

pocakfájás
nem akarlak elkeseríteni de nekem a mai napig frontérzékeny a 2005ös laparoszkópiás 3 sebem :shock: nemvészesen de érzem

rémképek
nekem is sok van :shock: :shock: :shock: de ezk szerint normáis vagyok :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

ősége=bősége :lol: ez a nyavalyás új billentyűzet :twisted: :twisted: :twisted: olyan erősen le kell nyomni a billentyűket :shock:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Voltunk szőnyeget venni nagyon szép lett! Meg persze kaptam új nacit a hidegebb időkre, mert a szülés előttiek nem jönnek rám :( Nem baj ennek az újnak is nagyon örülök. :D Beni ma nagyon rendes kiscsávó volt meg se nyikkant egész nap még a vásárlást is tűrte. Egyre többet áll négykézlábra bár a kis gerince nem az igazi még... Viszont a kommandózást azt nyomja. Ja és 80%-ban nyitott tenyérrel. A ti babáitok?

Na megyek mert apa is várja a gépet.

KépKép
csongria

Mi az a kommandózás? :?
Vendég

ria
nem mennek rád a régi rucik? :shock: hány kiló voltál Te korábban :shock: a fürdőrucis kép alapján már most is igen vékonka vagy :lol:

sági
szerintem a csúszás mászás :lol: tudod mint a nagyok a sárban lopakodva :lol:

na elmegyek aludni nagy nehezen Lea is bedobta a szunyát de be kellett vetnem a hajszártót :shock: már rég nem kellett :cry:

Jó éjt!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Ria,
Szomorú, hogy már nincs veletek. 46 éves... nagyon fiatalon szült téged.
Beni már 7 hónapos, akkor ezért ehet már ilyen felnőttes dolgokat :D . Lassan már a sörét is kérni fogja a májkrémes kenyeréhez vagy egy kis lilahagymát.

Nanica,
én is ébren szoktam rémeseket gondolni.

Hordozás,
hétvégén az outletben és ma a BNV-n Sebi 5-6 órát (!) volt ERGO-ban, és egy hangja nem volt, nézelődött, aludt. Mostanában elő sem vettük a babakocsit, mióta nincs meleg, és nem sülünk össze a hordozóval.

Pann,
én még mindig elöl hordom, a csípőn hordozást eddig nem tudtam eltalálni, és nem kényelmes. Nálatok hogy megy?
"örülök", hogy hozzátehettem valamit a félelmeidhez. :P

Orsi
Kép Kép
sno

Szabi ma köhécselt egy kicsit, úgyhogy lehet, hogy hétfőn kihagyjuk az uszit. Egy repülőúthoz más sem kell, mint egy csorgó bébi.

Ria,
Szabi elég lusti ujjnyújtogatás terén. Ha hason van, akkor általában valami után nyúl vagy már eleve fog valamit. Vagy ordít, akkor meg szorosan markolja a levegőt. A maradék időben nemigen van nyitva a tenyere.

Lora,
Ha nem sieted el az uszi pótlást, mi is veled tartunk vmikor. Nekünk is 2-t kell majd októberben pótolni.

Ma egy kicsi bankfóbiát éltem át. Hát elég szürnyű a belváros két pici gyerekkel. Egy csomót filóztam itthon, hogy is menjek. Két fiók is van a közelünkben, pár perc alatt ott lehetnék BKV-val. Apró bibi, hogy nem tudok, csak alacsony padlós buszra felszállni, még az sem túl egyszerű. Metro kilőve, le sem jutok, nincs mozgólépcső a térre. Az Astoriánál meg nem tudok átmenni az út túloldalára. :shock: A másikhoz meg kéne busz, villamos. Így kellemesen kenguruba az egyik, kocsiba a másik és tolom a 8kerekűm. Felér egy jó edzéssel, amíg odaérek, pláne, hogy kerülgethetem málhás szamárként az utcán beszélgető embereket, mert miért is állnának arrébb?? A bankba meg alig tudtam bejutni, mert pont rossz távolságában volt egy kis küszöb, Szabi miatt meg nem tudtam emelni a kocsit, amit a lépcsőn kellett feltolni. Meg kellett állapítanom, hogy két gyerekkel hatványozottan nehezebb közlekedni, mint azelőtt. Nem is akarok belegondolni, milyen lehet ikrekkel.
A másik, hogy a két törpével ott álltam jó 20 percig az ürességtől kongó bankban. Jóval több volt az alkalmazott, mint az ügyfél. Egy bankban miért nem tudnak pénzt kiadni?! Mert más ügyintézés az ment volna.
Na, nem szép dolog morogni, de XXXtra ideges vagyok a holnapi bulitól. Kellett nekem ez az egész lakásfelújítás. :?

Rémképek:
Pannhoz hasonlóan nekem szülés után sokszor járt a fejemben, hogy milyen lesz Natinak ha én nem leszek. Ahogy az iszonyat veszélyes Baross téren átmentem a zebrán, bevillant, hogy elüt egy autó, még szólni sem tudok Robinak, Nati meg otthon sír, mert senki nincs, aki megszoptassa. Sokkal óvatosabb vagyok, egy csomó (vélt és valós) veszélyt meglátok, amit előtte nem. Szerintem ez az anyasággal jár.
A másik rendszeresen visszatérő nagyon logikus rémkép, hogy elesek a lépcsőn, Nati/Szabi meg kiesik a kezemből. Vagy átesik a korláton, amikor tartom. Pedig a falra cuppanva megyek és nem is emlékszem az utolsó alkalomra, hogy megbotlottam volna. Harmadik éve nem jutottam túl rajta. :?

Felülés:
Nati már rég tudott mászni, ülni, mire rájött, hogy nem csak segítséggel tud felülni. Neki az kellett, hogy egyszer nekiütközzön az ágynak tolatásban. Onnan torlódott fel a fenekére, spárgában. Már kezdtük azt hinni, hogy soha nem jön rá magától.

Nagyon korán kezdődött az éjszakai jaj de szomorú vagyok...

Kép KépKép
lorca

Jóreggelt! :twisted:

Reggelre elért a dögrovás: fáj a torkom, köhögök és folyik az orrom! Mit lehet bevenni vagy vmi jó népi gyógymód??? Mit csináljak, hogy Lillus ne kapja el?

Timi
Kép Kép
timocska

timo
hát ez igen rosszul hangzik. sztm ha nincs lázad, akkor a meleg tea, sok pihenés ( :lol: ) megteszi. lillust meg ugye elvileg védi az anyatej. próbáld meg nem puszilgatni és sokszor kezetmosni. gyors jobbulást!!!

snorsi
6 óra az egoban nem semmi! bár ha belegondolok, kele is le szokott néha húzni kendőben ennyit, de csak ha apa viszi, nekem azért már sok ennyi időre

lorca
tényleg, nemsokára utaztok, de jó is nektek!!!!

sági
70 perc, az n jó szintidő, nem is gondolnám, h "csak" ennyi. ezentúl más szemmel nézek majd az elintéznivalókra :wink:

önparáztatás
érdekes, ebben én is jó vagyok, ha belelovalom magam képes vagyok pár perc alatt a bőgésig eljutni. nálam minden műfaj játszik, mindhármunk halálát képes vagyok gondolatban lejátszani :(

majus3

Sziasztok!

Timo, köhögésre, torokfájásra: kakukkfű tea! Elég gáz az íze, de nagyon megéri! :wink: Orrfolyásra, felső légúti panaszokra: hársfa tea (mézzel) ez jó, és nem kell megijedni, ha az állás során pirosasra vált a lefőzött tea színe, az a normális "hársfáéknál". :) Ja, és lórúgásnyi C vitamin is mehet!
Sztem Lillus nem fogja elkapni, legalábbis tőlem/tőlünk még semmit nem kapott el Gergő - az anyatej csodája! :wink:

Éjszaka: 5:15-ig bírtuk szopi nélkül, de vagy 1000x keltem hozzá. :( Ma folytatjuk és remélem minden éjszakával egyre ritkábban fog ébredni. Ezt az éjszakát elkönyvelem a mélypontnak, aztán meglátjuk. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Már megint nem volt túl jó éjszakánk. Nem tudom mi van a tündérkémmel, de egyfolytában sír, nyöszörög éjszaka, forgolódik. Néztük egyáltalán nincs fent. Ha kiesett a cumi visszaadtam, vagy egy kis hátsimi és akkor egy időre megnyugszik. Kb ötször keltünk, de teljesen csak 7-kor kelt, akkor ettünk.

Sági: Mi se csináltuk még többször.
Csak sejtem, hogy hogy csinálja, mert próbálkozni próbálkozott. Ő is négykézláb van és a popsiját tolja ki oldalra z ülésbe.

Rémkép: Nekem is van, hogy azt képzelem nincs itthon senki és történik velem valami, Gréta meg ott marad egyedül. Szőrnyű érzés!!!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Timi jobbulást! Remélem gyorsan kilábolsz belőle!

Beninek boldog hófordulót!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Jóreggelt!

Timi, a szopi miatt nem nagyon fogja elkapni, és hátha te is gyorsabban gyógyulsz! Amúgy meg adhatnál neki C vitamint (Cebion cseppek). Mikor Boldiapu nagyon meg volt fázva, és aztán én is, akkor mondta a gyerekdoki, h adjak Boldinak, pedig akkor még csak 6 hetes volt, és már simán kaphatott. Ja, és te is egyél C vitamint túladagolva.

Önparáztatás, dettó. Nekem helyekkel is van, h felvillan, h na itt milyen szomorúan gondolnánk vissza erre a boldog pillanatra, ha velamelyikőnkkel valami történne :oops: Azért megnyugtat, h ti is így vagytok vele. Ja, és a kialvatlanság fokozza sajnos...

Pann, nagyon éredkel ez az éjszakai projekt, és szurkolok! Ha bejön lesznek követőid!

Beni, gratula, a 7 hónapos az már majdnem egy éves.

Lin, ez nálunk is jellemző amúgy, h Boldi fel se ébred, csak csukott szemmel sír amíg nem csinálunk valamit, és sajnos a hátsimi nem számít valaminek :?

Kép
Kép
agiboldi

Sno, nálunk Ádám elöl hordoz, én meg csípőn. Nekem kényelmes a csípő hordozás, meg sztem neki is, csak aludni nem tud benne, úh ha látom, hogy álmos, előre fordítom, de onnantól limitált a szállítási időm. :) Próbálgatom a háti hordozást, de még csak itthon, és közben nézegetem a tükörben, hogy mit művel hátul (a hajhúzáson és nyaklánctépésen kívül :lol: ). Nem merném így vinni pl. vásárolni (amit elér, az veszélyben van), tömegközlekedni (úgy érzem, akkor ő van veszélyben), de hétvégén ha eljutunk kirándulni, akkor így fogom vinni/vitetni. :wink:
Vendég

Jaaaaaj, nem is írtam, hogy tegnap séta közben megszemléltük a helyi játszótér kínálatát, és felfedeztem, hogy van bébihinta, úh rögtön ki is próbáltuk! N tetszett Gergőnek, roppant boldognak látszott, h ő most hintázik! Annyira aranyos volt ahogy vigyororgva nézegetett körbe, kár hogy nem volt nálam a fényképezőgép! :(
Vendég

jó reggelt!

20 perce keltünk :oops: :lol:
kitaláltam h időben lefekszem (ez 22 órát jelentett) h mire éjféltájt felébred friss legyek :shock: 1kor ébredt próbáltam simizgetni ,cumi vissza nem jött be rángatta a pólómat :shock: :shock: :lol: OK akkor gyors cicizés ülve a szobájában (mint a régi szép időkben) és visszatettem az ágyába (egy hős vagok h nem aludtam el igaz? :wink: :lol: ) és láss csodát n6ig aludt :lol: akkor persze teljesen felébredt úh kiköltöztünk a nappaliba de gyors szopi +játék (ez kellett mert totál éber volt...na itt azért én kornyadoztam mellette de végül 1 óra múlva bedobta a szunyát és n10kr ébredtünk ja közben persze egy "álomszopit " levágott :lol: mindenesetre határozottan pihentebb vagyok mint amikor együtt alszunk :lol:

timo :cry: :cry: :cry:
hársfatea mézzel nagyon fincsi...emlékeszel még amikor terhesen ittuk vagyis én biztos h ittam nem tudom Te próbáltad-e :lol: :wink:
Lillus nem hiszem h elkapja...

ria
Beninek nagy nagy gratula!!!!már igazi nagyfiú :wink:

és így utólag minden elmaradt évfordulósnak (pl.Zsuzsa) hófordulósnak Lillus ....más nem jut eszembe :oops: :oops: is GRATULA!

lin
nem lehet h a fogacskái?

lorca
a bankban már én is mérgelődtem h miért nem lehet lépcsőtleníteni :shock: :shock: :shock:

na most mennem kell mert csirkemájas rizottó lesz a menü csakhogy itthon anyukám által féltve gyűjtögetett csirkemáj figyel a fagyóban Lea számára úh most vennem kell májat :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Pann, pedig fényképezd le mindenképp, márcsak azért is, mert elképzelni se tudom, h hogy néz ki egy bébihinta, ezért lehet, h szegény Boldit megfosztom a lehetőségtől... mivel nem jövök rá, h neki való :shock:

Kép
Kép
agiboldi

Jó reggelt!
Tegnap du. olyan jó volt! Elmentünk pizzázni, itt nálunk van egy DonPepe. Olyan fincsi volt, pedig nem is szeretem a pizzát annyira. Brigi meg tök jól ejátszott a babakocsijában. Kapott egy új játékot és azt csócsálgatta, meg az étlapot akarta végigkóstólni! :)

Sági
Igen, Zuglói vagyok, de az Örsnél lakom. Innen szerintem a keleti a leggyorsabb. Vagy még a Bosnyák lenne, de nem szeretem a 3-as villamost. Meg olyan kis tetű. Meg ti babakocsival jártok? Oda fel sem tudnám rakni. Igaz a Keletinél meg mindenhol lépcső van. A 32-es buszról tud valaki, hogy az most babakocsis, vagy nem? Lehet kenguruval jobban járunk közlekedésileg. :roll:
Ott szoktatok zuhanyozni? Tusfürdő ilyesmi kell? Meg egyáltalán hová teszitek a gyerkőcöket, míg öltöztök? Van ott járóka vagy ilyesmi? Bocsi a sok kérdésért :oops:

Lorca
Lehet akkor megvárunk a pótlásokkal, akkor lemondom a szerdát, mert anyut akartam elcsábítani, de sajna ő is csak októberben lesz, mert elutaznak. De jó, akkor legalább ketten leszünk már! :)
Szabit nagyon sajnálom, remélem hamar kilábal!

Timi
Gyógyulj meg te is hamar. Meg lehet valami vitamint kéne szedni, mert te is már többször voltál beteg, mióta Lillus meg van. És én is félek, mert engem néha még egy nyamvadt nátha is le tud dönteni a lábamról! Szerintetek lehet valami felnőtt vitamint szedni? (úgyértem nem elevitet, vagy társait :))

Rémképek
Nekem is vannak mindhármunkról. Ráadásul mostanság kezdtem el vezetni Brigivel (eddig nem mertem, mert nem bízom a női vezetőkben!), de a párom sportos stílusa határozottan zavar mióta Brigi megszületett. Pedig tényleg jól vezet. Meg amikor műtöttek, akkor is belegondoltam, hogy mi lesz Brigivel, ha nem ébrednék fel. Meg párom ha később jön haza és nem szól. És a többi...

Mazsi
Meg szabad kérdezni, hogy téged mivel műtöttek?
Egyébként általában halványzöldes fehér. Van hogy szinte csak vízszerű jön, és volt már zöldesebb nagy darab fikusz is. :lol:

És a legfontosabb a végére maradt!
BENI öregfiú, nagyon boldog 7. hónapot!!!!! :lol:
lora7

pann
de jó neked h apa fel tud váltani cipelésben :lol:
nálunk nem fér bele apa a kenguba :lol: :lol: :lol:

pann
lesz még jobb is :lol: látod?nem halt éhen :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Lora, igen van egy járóka. Előbb mi átöltözünk (célszerű magadon vinni a fürdőrucit, csak ne felejts hozni száraz bugyi-melltartót), és aztán őket átöltöztetjük. Visszafelé is előbb őket, mi addig majd megfagyunk, és aztán magunkat. Csak nagyon zsúfolt az öltöző, ezért elég húzós a dolog, ráadásul a járóka kicsi, szétszedik egymást ha három gyereket beleteszel. Tusfürdő nem kell, úgysincs idő, és utána nem zuhiztunk, nem olyan klóros a víz. Úszósapit ne felejtsd (csak neked kell, Briginek nem) :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Na ma csak egyszer sírt fel!!! :D És fél 8-ig aludt. :D

Sági! Kommandózás: Hasonfekve kézzel húzza magát előre és így kúszik! :lol

na sietnem kell majd jövök!

KépKép
csongria

Mazsi: Nem tudom. Érezni még nem érzünk semmit, pedig már többször néztük.
Mondjuk attól még belülről nyomhatja neki.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Timo,
Jobbulást!!! Sok vitamin, meleg tea, pihi!!!

Lora,
A 32-ből van új, alacsonypadlós is és arra nem kell emelni a babakocsit.

Lorca,
Bank :evil:
Szasza remélem már jobban van!
Tényleg nemsokára utaztok! Nem izgulsz?

Ria,
Beninek boldog 7. hónapot! Húúú, ripsz-ropsz 1 éves lesz!!! :D

Pann,
Mondhatom neked, hogy van remény! Nálunk is ez volt a helyzet, heteken keresztül keltünk éjjel ezerszer és nem szopizni. Aztán egyszercsak egyre kevesebbet kelt és most már csak max 2x. Ma pl este fél 8-tól aludt fél 4-ig, majd reggel 8-ig. Azért örülnék ha megtartaná jószokását Peti. Szóval szerintem napokon belül javulni fog a helyzet!!!

Tegnap küldte Barbi, gondolom többeknek is, de aki még nem hallott róla: www.kismamaberlet.hu
Vendég

Sziasztok!

Tudom, már nagyon régen jelentkeztem... :oops:
Annyi minden volt mostanában, hogy nem jöttem. Elromlott a gépünk, szóval olvasni sem tudtam, közben a szüleimnél is "nyaraltunk", szervezzük a keresztelőt, ilyesmi. :)

Amúgy minden ok, nagyjából, de tényleg csak nagyjából végifutottam a sok mindent, amiről lemaradtam, de a legvégét el sem olvastam még. :(

Minden esetre nagy gratula a sok ügyes tornásznak, akik már ücsörögnek. (Mi még nem tartunk itt, tegnap megint kipróbáltam a sportészt, nem nagon van oda érte Laura, de ma megint azzal sétálunk, hátha csak szokatlan a mózes után. De rá kell szoktatnom, mert a mózesben lassan végig ér. :) )

Mindenkinek boldog hófordulót, akiről lemaradtam!
De MA legnagyobb boldogságot Beninek!
Illetve Lillusnak is picit megkésve boldog felediket!

Minden hozzátápi kezdéshez is nagy gratula és sok türelem! :)

Lauri nagyon igényli mostanában a sok törődést, játszást, ha nem alszik, máris azt akarja, h foglalkozzam vele. Így még nehezebben tudok jönni, vannak napok, amikor be sem tudom kapcsolnia gépet.
Minden babus "ne hagyjatok egyedül"-t rikoltoznak folyamatosan? :)

Egyébként pedig készülünk a keresztelőre. A keresztszlülők fülbevalót gonoltak Laurának. Kicsit aggodalmaskodom, hogy hogyan fogja viselni. Mit fog szólni a kilövéshez? Állítólag ma ez a trendi, h a piciknek is belövik a fülbevalót. Van tapasztalatok? A fülbevalót mi megvehetjük Laurinak, csak fogalmam sincs milyen való egy ilyen pici babának... Na mindegy, amjdcsak segítenek a boltban, mert a hétvégén el kell intéznünk. :)

Na, már megint mennem kell, készítek neki enni valamit, ugyanis a kiscsaj már naponta 3x kap "rendes" kaját, szóval egész nap csak főzőcskézek!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Viszont ha Lorca nem jön, akkor kihez lehet csatlakozni valahol? Meg egyáltalán a Pólusnál merre van?
Vicces lehet ennyi gyerkőcöt egy járókába tenni! :shock: :lol: :lol:

Pann
Remélem javulnak az éjszakák mostmár!

Egyébként van még olyan baba, aki nem hajlandó inni? Mit lehet tenni ez ellen? Egyelőre még jó, mert sokat szopizik. De mi lesz később? Vagy ez hülyeség és majd iszik ha akar?
lora7

Szia Dinyuska! Jó hogy újra itt!
Igen szinte minden baba egyre inkább igényli anyát! :)
lora7

Szia Dinyus!
Már hiányoltunk!!!
Fülbevaló: passz, Peti nem kapott :wink: :lol:
Mesélj mi mindent eszik Laura!!!

Lora,
A Pólus Hotel a Polus Center előtt van a Meki mellet az a csúf, zöld épület és a piros Mekis busz mellett van a bejárat.
Vendég

Lora, Boldi se iszik... egyelőre kaja után szopizik (nemtom mennyit mert mint tudjuk nincs benne akármennyi és tápit már nem kap csak reggel, este)

Mi Májussal a Blahán találkozunk a buszmegállóban 3/4 1-kor, nemtom az jó-e neked.

Dinyus, tényleg mesélj miket eszik Laura. Fülbevalót nem tudom, de Lillusnak van, Timi biztosan tudja.

Kép
Kép
agiboldi

Köszi, aranyosak vagytok! :)

Sági!
Hát igen, nem Peti a fő célcsoport az ügyben. :wink: Még! A mai világban...izé...sose lehet tudni... :roll: :lol:

Laura tízórai gyümölcsöt eszik (alma, barack, körte, szőlő), ebédre főzelék (krumpli, répa, cukkini, cékla, sütőtök, alma), uzsonnára pedig vagy simán gyümölcs, vagy Beba HA Rizspép gyümölccsel. Illetve vettem Holle rizskrémet. Ezt még nem próbáltam ki, most vettem nemrég. Hát kb. ennyi. :)

Nagyon jók a fürdőzős képek (is)! És támogatom a kismamabérletet! Ha VÉGRE megszokja a kiscsaj a sportrészt, akkor belevágunk a városjárásba. Végre.

Lehet, h azért nem szereti, mert nagyon sokat feküdt. Mindenhol azt olvasni/hallani, hogy nem szabad ültetni a babát a mai trend szerint, mert nem egészséges, csak akkor üljön, amikor már tud magától. Dehát honnan tudjam, h ül, ha nem lehet kipróbálni? Na egy tapasztalt mama unszolására kipróbáltam, h az ölembe vettem a napokban, pl. az asztalnál, meglepő volt, milyen ügyes!

dinyuska
KépKép
dinyuska
Vác

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?