Nya repussz csajok
Kiscsajom ma annyira édes volt egész este, aztán még jól le is fárasztottam, most alszik, mint akit fejbevágtak
Norka,
Meg is csináltad ? Tök yó lett ?
Momo, olyan jó, hogy meg tudjátok kicsit nyugtatni az embert
kangi,
Tök normális, hogy kivagy, mikor egyedül vagy, és mintha Julcsi érezné, még csibészebb, még inkább nem úgy csinál semmit, mint várnád. Tudod, expresszcsomag, és megjavítom
Szilárd édes, hamar tanítjátok olvasni
Réka
Ikertesónak isteni a járgánya
És meg is marad rajta rendesen ülve ?
De a rántotthusis kép sem rossz
Évi, Zulu, fotók... hmmmm
Norki, ismered a szimpadi 32 fogú mosolyt ? Bárki megjegyez bármit a gyerek etetésével kapcsolatban : ezt kell elővenni, aztán úgyis azt és úgy csinálsz, ahogy te akarsz
Nálunk hálistennek mindenki nagyjából követi azt a vonalat, amit én alkalmazok...ha meg nem, akkor 32 fogú színpadi mosoly.... etc. etc.
Ildi,
valljuk be, hogy az én csajom azért alapból halvérű.. olyan nyugis (tud lenni)....
De ugyanakkor nálunk a szőnyeg kissé bonyis dolog, mert Tompa utca annyira poros, és az egy nagy szőnyeg annyira gyűjti ezt, hogy reggel porszívózok, estére megint merő mocsok. A parkettán járkálás meg még nem lenne nyerő, annyira még nem állunk biztosan, hogy a lakás többi részében rohangáljunk. (Bevallom, kicsit tartok is attól az időszaktól, mikor ez megkezdődik..
)
Beu,
Lufis fotó First class
Bogár,
De ez a jó, a többiek már olyan tapasztaltak lesznek dolgokban, mire Ti szembesültök egy-egy problémával... meg gondolj csak bele, ugyebár ezek az idősebb kispasik.. hmmm (Fujj Klári, hol jár a fejed ?
)
Főzés nem nagy show, én is csak szedegetem össze azokat a dolgokat, amiket hallok.... aztán átkomponálom a saját belátásom szerint
Majd nyárra mindenkinek leírom kedvenc narancsos tortám recijét, és úgy fogok nevetni, mert szerintem azonnal lesz több jelentkező, aki szintén próbálkozik majd
Macikám te Kettő,
Ha nem válik be a cukidokinéni, szólj...
Egyébként drukkolok nagyon neked..
Manó... most legalább megnyugodtam. Napközben nálunk nincs tea, csak ha nagyon csuklik a kisasszony, de akkor sem sok, viszont este vedel. (Illetve hittem, hogy sok az, amit akkor megiszik). de most megnyugodtam
Köcc nektek
Na menek. Akit kihagytam, attól bocsesz, de mindenkinek nyugodalmas jó éjt :
Klár