Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és mégegy info : a cukros doktornénit dr Kis-Gombos Piroskának hívják, a XIII. kerületi rendelőben rendel, belgyógyász-diabetológus, időpontot kell kérni,holnap-holnaputánra tudok telefonszámot is. Állítólag Apu terheseket is szokott nála látni....

Zulu, manapság nem javasolják se az itatást, se a hánytatást ezesetben, de nagyon hamar kiderülne, ha valami gáz lenne (perceken belül!!) .... mondjuk 1 csepptől nem valószínű, hogy bármi gáz is lenne. Nyugodj meg.. Kép

Klár
clarissa

Jaaaj, Zulu, nem tudok mit mondani! Sorry! Remelem nem kajalt bele!
Etesd, itasd, esetleg adj neki aktiv szenet, vagy nem is tudom!
De nyugi, abbol nem lehet ugy inni, mint uvegbol, szerintem veszelyes mennyiseghez nem jutott!

Zsuzsi
zsuzsi74

Köszi csajok, drágák vagytok.Kép Kicsit megnyugodtam, közben sikerült rekonstruálni a történetet. És kiderült, hogy néha nagyon jól jön a testvérharc, ui. Mac halászta ki a klotyóból a szert, Malac persze rögtön elvette, és feltette a konyhapolcra, ott találtam meg én.
Malac azt mondta, hogy kivette a csaj, és megnyalta. De nem ivott bele.
Azért kicsit izgulok még...

köszi mégegyszer

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Jaaaj csajok. Regenyt irtam es eltunt Kép Kép Bruhuhuuuuu, mikor fogom mar megtanulni,hogy kimasolom mielott elkuldom???????? Kép
Most csak roviden...

Zulu
NYUGI, biztosan kiderult volna, ha barmi komoly lenne.+++++++++++++++++++ Jol van, latom picit talan megnyugodtal.
Kepek nagyon jook, szankozasert irigy.

Gomboc
hogy birta Zsombi a rokonhadat?

Franyo
Nalunk alvas detto...akkor marad is igy.

Ari
Ez a gyerekfulladas szornyu Kép

Tuni
Nem lehet,hogy Gergo tulporog es azert nem tudod letenni?

Kangi
++++++++++++++++++++++

Urszila
Lehet meg Pulmex Babyt kapni? Itt mindenhol azt mondtak, mar nem gyartjak.....
Laz Kép jo,hogy lement!!!

Lanyok
koszi apa neveben is a drukkokat es gratulakat. Annyira jo esett neki (is Kép )!
Elegem van!!!! Elegem van abbol,hogy az egesz rokonsag tudja,hogy mikor, mennyit es MIT kell ennie Jazinak. Es en doganyanak erezem magam,mikor anyos 10x elmondja Jazinak,hogy o adna neki tortat, higsz O LATJA,hogy azt szeretne enni, de anya nem engedi....aszittem felrobbanok Kép
Tegnap baratnoekhez mentunk ottalvos bulira. Hat minden volt, csak alvas nem.... Kép Kép Letezik,hogy a lanyom, aki nyaron meg barhol hajlando volt elaludni, mara mar semmi esetre sem tud/akar idegen helyen durmolni? Letezik??????
Na kifujom magam....
Regenyt irtNorka de elszallt...
norkini

Huuuu bocsi, kicsit negativ lett. Semmi bajom, csak kiakadtam,hogy elszallt az soksok iromyany! Kép

Klar
Meg akartam koszonni a csaszarmorzsat, mert sztem elfelejtettem, amikor irtad.

Norka
norkini

Gombóc,
Holnap diabetológus, kedden pajzsmirigy ambulancia.
Milyen volt a dupla szülinap?
Kiságyba ugrás félelmetes lehetett.

Beu,
Toffit már én is hiányoltam, többször is. Ezek szerint nem olvas bennünketKép Remélem nincs semmi baj! Úszni járnak?

Urszila,
Ne is emlegessük, a párom elment az Auchanban pelenkáért. Persze maxi nem volt sem Liberó, sem Pampers. Nem is voltunk mérgesek.Kép

Ari,
Borit kínzó fogacskaKép

Csucsuka,
Elkapott kórKép Jobbulást a többieknek!

Kangi,
Néma kacsidnak jobbulást!
Depi hess! Fel a fejjel!

Réka,
KépekKép
Mondókákat találsz a neten is. Pl.:
http://www.babapont.hu/egesz/hhour/gyerekdalok.html
http://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/szepirod alom/versek/gyerekversek,_mondokak/
Hirtelen ezeket találtamKép

Myssnia,
Szilcsi édes, mint mindig.Kép

Momo,
Apának is jut a jóbólKép

Évi,
Jobbulást!
KépekKép
Gratula az ücsörgéshezKép

Zulu,
HóemberkékKép
Hogy van Macókád? Drukkolok, hogy ne legyen semmi!

Norka,
Nem vagy döganya! Érzést ismeremKép
NemalvásKép Az éjszakát itthon töltjük, de máshol nem alszik Roni sem napközben.

Séta közben megálltunk a játszótéren hintázni. Roninak ez sem teszett, így is félt (az ölemben).Kép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!

Kangi:fel a fejjel!!! Egy kis pozitiv energia:++++++++

Egyébként figyelitek, most már bő félórával tovább van világos!!!! És holnap medvét is nézhetünk!!!

Rekedt Julcsi: azért erre figyeljetek, gyereke válogatja, de az én krupp-hajlamos nagyfiamnál a rekedtség mindig azt jelezte, hogy nagyon sűrű váladékos betegség kezdődik, az a fajta, amelyikkel hajlamos volt krupposan köhögni is. Szóval őnála ha még semmi más nem is volt, csak a rekedtség, akkor nyomtam bele a nyákoldót.

Autó: Momo: anno mi is úgy kezdtük, mikor láttunk Zafirát, hű, ez már egész tetszik, autóforma meg be is férnénk, csak hát az ára. Aztán itt a neten volt egy 4 gyerekes lány, nekik ilyen volt, de 3 egysorban nem fért el benne. Aztán párom beleszeretett a 307 SW-be. Na ja, pénzünk erre se lett volna. Viszont amióta Mitsu meg van, azóta nem is tetszik neki a 307-esKépKépKép

Még egy alvásról: van egy olyan, hogy túlfáradás. Ez van azt hiszem akkor, mikor próbáljuk nem altatni, abban a reményben, hogy hosszabb ébrenlevés után majd jól alszik. Viszont ha bekövetkezik a túlfáradás, akkor semmivel sem fog jobban aludni, sőt!
Amúgy marha érdekes, ANcsinál is van olyan, hogy 2 óra ébren levés után álmos és el is alszik. MÁskor (mint pl ma) meg 4-5-6 órát is ébren van, ma pl 6,5 óránál jött nekem azzal, hgoy nehogy már altatni akarjam, mert ő még nem akar aludni (aztán egy negyedóra hancúr után pillanatok alatt elaludt).

Bogár: üdv itt!

Már nem tudom, kik is irtak olyat, hogy gyerkőc lemászik, meg hasonlók. Asszem Klár. Szóval: nálunk Ancsi 5 hós kora óta csak a szőnyegen van, semmi járóka, meg lerakott szivacs meg hasonlók. Csak úgy szabadon. Most már teljesen bejárja a lakást, de ismeri is, gyönyörűen jön le az egyszem lépcsőfokon (mondjuk most már ágyról is le tud jönni), tolja a székeket stb. Csak lesem, mikor olvasom, hogy más babák elmaradnak járókában vagy hasonlóbanKép.

Betegeknek jobbulást!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Maci!

HIntaKép. Én azt próbálnám, hogy csak leülünk rá, semmi mozgás. Aztán ha ez oké, akkor egy icipicit ringatnám, csak annyira, hogy lábam folytonosan lent legyen. És amikor már ezt megszokta (több alkalom), akkor lépni tovább.
De végül is, azért az sem katasztrófa, ha nem fogja szeretni sose a hintát, nem?Kép

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Koszi a gatyos tippeket, egyenlore a zoknival probalkoztam, de nem hasznalt. Lehet, hogy nem is a csuszas a baj?

Kangi depi hess, idonkent mindenki van igy! Baratok ahol nincs baba sokszor azert nem hivnak,mert nem mernek, hatha nem jo az idopont.

Zulu remelemnem lesz semmi baj! Hoembereid fagyosan es kiolvadva is nagyon szepek!

Bogár, üdv itt, gyere gyakran!

Evi Petra nagyon ugyi.

Reka, lopkodos kicsi fiadnak nem adsz enni? KépKépKép, hogy ily galad tett elkovetesere vetemedik? KépKép Ugy varom mar a rantott husis idoszakot amikor nem kell a kajakkal ennyit pepecselni feleslegesen mert a vegen meg sem eszi Bori.
Versekkel mondokakkal pont igy vagyok en is, es ugy fel tudom huzni magam, hogy ilyen lokott vagyok!

Momo az SW-k mar csak ilyenek belejuk lehet szeretni. Mi az elso latasra beleszerettunk a 206 SW-be a bemutato napon Vacon. Majd kimentunk a Dunapartra osztottunk szoroztunk, visszamentunk a kereskedesbe es megrendeltuk. A szep meg az egeszben, hogy az auto 2 hettel fiatalabb mint Bori azon a napon kellett volna megjonnie de 5 nap mulva 2 csikos lett. Kép

Andy, mindenkinek vannak valos vagy velt felelmei, nekem tobbek kozott ez is (gondolom ez elegge megalapozott). Ha ilyenrol hallok, olvasok felall a szor a hatamon es latom a kissracot... Bocsi, hogy megemlitettem.

Pusz: Ari
ari

Zulu!
Azért máég jelentkezz be, hogy minden oké. Most már biztos, hogy nincs baj.
Hóemberek nagyon édik! Maca a fürdős képen pedig ennivalóKép

Réka! Legközelebb, ha találkozunk, megmutatom!Kép

Kangi!
Teljesen kivontad magad????? Holnapra tessék kialudni a depit!KépKépKépKép

Momo!
Jajjj-jajjj-jajjj! Bocs hogy csak most reagálok, de idáig hamut szórtam a fejemre! Kép Tényleg, Te mást is írtál, nemcsak az árat, de most már tökéletes volt az élménybeszámoló. A kulcsos házról meg fogalmam sem volt, hogy micsoda. Kép

Amit végül vettünk, az így néz ki.
Kép

Felül bedobod, a zöld gumifogak közül kiveszed. Na szegény gyermekem ettől a zöldségtől ijedt meg rettenetesen. De azért nagyon izgatta a dolog, közelebb merészkedett, kikapta a formát, elugrott, beleremegett, majd éktelen sírásba kezdett.Kép TEgnap már megérintette, ma pedig már bele is nyúl. KépMi lehet a kicsi agyukban, lelkükben, hogy így tudnak félni?

És egy kép a félősről. Épp lufik közé keveredett.Kép
Kép

Beu
beu

Maci_2 akkor holnapra meg keddre mennek a drukkok.
Kristof sem szeretett hintazni kb. 2 eves koraig.

Norka nem is gratulaltam a parodnak de most utolag megteszem. Nem alvas Kép, Bori mostansag szopizni nem akar idegen helyen, meg apukamnal sem pedig ott sokszor evett mar.

Ari
ari

Pildi,
Hasonlóan próbáltam. Persze egy alkalomtól nem vártam csodát.

Beu,
SzörnyetegKép Lőrinc csak ettől fél? Roni nagyon sok dologtól. Nem tudom mitől van.
Lufis képKép

Jó éjt!

Maci_2
maci_2

Maci!
Időnként megijed dolgoktól, de nem jellemző. A szörny elődje Julcsi volt, aki halálra tudta rémíszteni egy kiáltásávalKép A veszett kutyák ugatását meg egykedvűen hallgatja.Kép

Beu
beu

Sziasztok!
Jó húzós volt ez a nap, de most úgy néz ki végre elaludtKép
Köszönöm a jókívánságokat. Eszméletlenül sokat írtatok 1 nap alatt is, én alig bírtam visszaolvasni.

Jaj képzeljétek ma először fogta meg Eszter úgy igazán a kis pingvinjét. Fel is írtam rögtön a dátumot a babakönyvébeKép

KaskaKép
Irtó édes a kiscsajod. Éjszaka hányszor szopizik, hogy azon töröd a fejed, hogy leszoktasd? Eszter hál’Isten végigalussza az éjszakát és csak az esetlegesen bennmaradt pukik miatt ébred. Nálunk a cucli jött be.

NorkaKép
Gratula apának az új munkához.

MaciKép
Bocsi, de milyen összefüggésben írtad a szopit és a pajzsmirigyet? Neked gyogyit kell szedned rá? Nekem még egy izotópos vizsgálat hátra van.

KangiKép
Átadom Manócsnak az üdvözletedet. Eszter cicin nem nagyon alszik el, na jó nagy ritkán. Ha nagyon nyűgi leteszem, még az ágyban nyűgösködik aztán bealszik. Úgy látom viszont, hogy már előre félhetünk a fogtündérektől?!Kép az éjszakai átalvás miatt.
Fel a fejjel, tényleg nemsokára jön a tavasz. Julcsi pedig meggyógyul.

Maci2Kép
Manócséknak nincs (még?) netük, így csak tőlem tudna írni, de üzizni rajtam keresztül is lehetKép

GombócKép
De jó, most látom, hogy Te is itt vagy. Nagyon örülök. Nagy akrobata a fiadKép Igy kívülről tök vicces, na jó, de tényleg azért nem lettem volna a helyedben.

PildiKép
Gratu én is a védéshez.

TüniKép
Hajtépés?! Csak hirtelen belegondoltam, hogy milyen meglepetéseket fog még nekünk is okozni a lányunk! A mi manónk itt most a legfiatalabb a 3 hónapjával?

UrszilaKép
39,9? Hát nem semmi. A priznic is segít, vagy azt nehezen viselik a lurkók? A Hippeket én is nézegettem (igaz még nem aktuális), de amiket árultak azok finomak? Én azért nem mertem előre venni, mert félek, hogy lehet, hogy nem is ízlik majd a csajszinak.

KlárKép
Remélem a főzőcskézésben én is ilyen profi leszek majd, mert most még csak kapkodom a fejemKép

CsucsukaKép
Nem igazán tudom pontosan milyen infókra lenne szükséged a táblához, de majd írok vmit.

Momo
Jót kacagtam a kakis sztorinKép

MyssniaKép
Nagyon tuti képek és mennyire hasonlít rád, eszméletlenKép

Évi24Kép
Mi nem Dunakeszin, hanem Budakalászon lakunk. Manócskáék költöztek oda a nyáron.

Na puszka lányok, most már én is hulla fáradt vagyok, az’hiszem megyek csicsizni a lányom után…

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Maci_2,
drukkhegyek+++++++++++++++++Kép

Beu,
eddig minden oké, koppkopp, békésem szuszmákol a csajszi.Kép
LufisLőrinc tündéri, mint mindig!Kép
És milyen kis bátor felfedező! Én is el szoktam merengeni azon, hogy mennyire jól működnek a srácok, sokkal erősebb a természetes kíváncsiság és felfedezőösztön, mint a félelem.

Andy,
hááát, én is Ari nézetét osztom, lehet, hogy paramami vagyok, de én nem mertem egyedül hagyni az itókával soha a srácokat. Hiába jön lassan, félálomban félrenyelhet, főleg fekve, bekerülhet a folyadék a tüdőbe, és csúf dolgokat tud csinálniKép. Ha szomjas a csajszim, igyon az üvegéből, mielőtt lefekszik, ha tápizunk, akkor azt a karomban, és utána mehet lefeküdni.

Norka,
Macus sem alszik el sehol, most télen ez rémes, ha meglátogatjuk pl.Anyut, akkor is le kell vinni sétálni, bármennyire is farkasordító hideg van, mert nem hajlandó elaludni fent. Pedig nem idegen a hely, de mégsem. Csak a saját ágyában, vagy babakocsiban. Régebben ez nem volt gond, de most olyan rigolyás a szentem, hogy őrület.

Ari,
lehet, hogy az autóvásárláskor már súgott Bori odabentrőlKép?

na puszka, elcsattogok aludni, jóéjt mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Andy, Ari, Zulu!

na most kicsit elgondolkodtamKép Ugyanis nálunk úgyvan hogy teán alszik e Emma, illetve iszik az ágyában, én fogom, aztán hasra fordul és akkor általában 1-15 percen belül alszik.De a maradék teát én is ott szoktam hagyni cumisüvegben a pelenkázón az ágy mellett. Meg kell mondjam általában nem nyúl hozzá, nem is azért hagyom ott, hanem hogy ha éjjel ébred és mi átmegyünk meg tudjuk itatni, d evolt már rá példa hogy reggel bevette magához. De ahhoz hogy el tudja venni neki fel kell állnia, eddig eszembe se jutott hogy gondot okozhat.

Andy!

Azért amit írtál hogy 2 üveggel kap, azon én is picit meglepődtem, az nem rengeteg egy éjjelre? nem valami más a baj, pl száraz levegő? Nálunk amíg nem párásítottam lefekvés előtt Emma mindíg felébredt inni,d eazóta szinte soha, illetve nem emiatt ébred ha ébred, sokszor még ha kínálom sem kell neki. Tényleg nem okoskodni akarok, mint írtam én is ott hagyom az üveget, de két üveg az kb fél liter, szerintem ennyire nem lehet ok nélkül szomjas (száraz levegő, éhes, vagy egyszerűen csak rossz szokás).

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Nya repussz csajok Kép

Kiscsajom ma annyira édes volt egész este, aztán még jól le is fárasztottam, most alszik, mint akit fejbevágtak KépKépKép

Norka,
Meg is csináltad ? Tök yó lett ? KépKépKép

Momo, olyan jó, hogy meg tudjátok kicsit nyugtatni az embert Kép

kangi,
Tök normális, hogy kivagy, mikor egyedül vagy, és mintha Julcsi érezné, még csibészebb, még inkább nem úgy csinál semmit, mint várnád. Tudod, expresszcsomag, és megjavítom Kép

Szilárd édes, hamar tanítjátok olvasni KépKép

Réka Kép Ikertesónak isteni a járgánya Kép És meg is marad rajta rendesen ülve ? Kép De a rántotthusis kép sem rossz Kép

Évi, Zulu, fotók... hmmmm Kép

Norki, ismered a szimpadi 32 fogú mosolyt ? Bárki megjegyez bármit a gyerek etetésével kapcsolatban : ezt kell elővenni, aztán úgyis azt és úgy csinálsz, ahogy te akarsz Kép Nálunk hálistennek mindenki nagyjából követi azt a vonalat, amit én alkalmazok...ha meg nem, akkor 32 fogú színpadi mosoly.... etc. etc. Kép

Ildi,
valljuk be, hogy az én csajom azért alapból halvérű.. olyan nyugis (tud lenni)....
De ugyanakkor nálunk a szőnyeg kissé bonyis dolog, mert Tompa utca annyira poros, és az egy nagy szőnyeg annyira gyűjti ezt, hogy reggel porszívózok, estére megint merő mocsok. A parkettán járkálás meg még nem lenne nyerő, annyira még nem állunk biztosan, hogy a lakás többi részében rohangáljunk. (Bevallom, kicsit tartok is attól az időszaktól, mikor ez megkezdődik.. Kép)

Beu,
Lufis fotó First class Kép

Bogár,
De ez a jó, a többiek már olyan tapasztaltak lesznek dolgokban, mire Ti szembesültök egy-egy problémával... meg gondolj csak bele, ugyebár ezek az idősebb kispasik.. hmmm (Fujj Klári, hol jár a fejed ? Kép)
Főzés nem nagy show, én is csak szedegetem össze azokat a dolgokat, amiket hallok.... aztán átkomponálom a saját belátásom szerint Kép
Majd nyárra mindenkinek leírom kedvenc narancsos tortám recijét, és úgy fogok nevetni, mert szerintem azonnal lesz több jelentkező, aki szintén próbálkozik majd Kép

Macikám te Kettő,
Ha nem válik be a cukidokinéni, szólj... Kép Egyébként drukkolok nagyon neked.. Kép

Manó... most legalább megnyugodtam. Napközben nálunk nincs tea, csak ha nagyon csuklik a kisasszony, de akkor sem sok, viszont este vedel. (Illetve hittem, hogy sok az, amit akkor megiszik). de most megnyugodtam Kép Köcc nektek Kép

Na menek. Akit kihagytam, attól bocsesz, de mindenkinek nyugodalmas jó éjt :

Klár
clarissa

Sziasztok!

Zulu,
írtam neked mailt még szerdán, remélem nem nézted vírusnak és egyből törölted Kép. Megkaptad?
Hóemberek aranyosak Kép.
Remélem nem lesz semmi baja a kis kotnyelesnek! Kép

Norka,
Apának gratula az álláshoz! Kép
Beki sem alszik ott már a vendégségben, én úgy szoktam megoldani, hogy amikor jön az alvásidő, elviszem babakocsizni, abban elalszik, ha fáradt.

Maci,
cukor-támában sok-sok drukk!!!! Kép
Ne aggódj, Roni majd belenő a hintázásba Kép.

Beu,
már ne is haragudj, de tényleg ijesztően néz ki az a zölt izé Kép.
"A szörny elődje Julcsi volt" KépKépKép

Momo,
remélem sikerül kocsit választanotok még a kicsi születése előtt Kép.
APÁÉ-kaka nagy megtiszteltetés lehetett a címzettnek Kép.

Évi,
ülő Petrához gratula Kép.

Myssnia,
húúú, Sziszka mennyire nagyfiús lett! Kép

Réka,
nagyon édi Dani Kép. Ha gondolod, küldök egy csomó gyerekdal szöveget, én is azokat magoltam Kép.
Dani már tudja rendesen használni a babytaxit? Én is filózom, hogy azt kapjon-e szülinapjára Beki.

Kangi,
fel a fejjel! Gondolj csak arra, hogy nem is rég még hogy áradoztál Juliskádról, a rosszat pedig szorítsd háttérbe. Mi is megállapítottuk, hogy Beki azért olyan bájos és szép, hogy egy átnyafizott éjszaka közepén ne legyen szívem berakni a mosógépbe, vagy az ágyneműtartóba, ahol nem hallom Kép.

Klár,
a statisztika azt mutatja, hogy az ANYA nevű élőlénynek nincsenek kötélből az idegei, vagyis néha kiakad a gyerekére. Persze utána lelkifurdal. Én ilyenkor azt szoktam felhozni a mentségemre, ha kiabálok nagyritkán, hogy legalább fizikailag nem bántom, annyira nem akadok ki.

Csucsuka,
örülök, hogy nem lettél komolyabb beteg! Kép
Babaillattal való alvás nekem is bejön Kép.

Urszila,
mozi közbeni lázért nem irigyellek Kép. Én is ilyen titkos félszek miatt nem voltam már vagy egy éve...

Betegeim már nem lázasok, de mindketten kaptak antibiotikumot, mert nem akarnak kilábalni... Kép Remélem nem vágja tönkre Beki belecskéjét, mondjuk tömöm belé a bifiduszos joghurtot.

Képzeljétek, 2 hét múlva költözünk. Elég vegyes érzelmekkel nézek az ügy elébe, de majd csak megszokjuk az új helyzetet is. A tavaszt már én is nagyon várom, hogy meghívjalak Titeket és a manókat egy kertipartira Kép.

Szeretnék venni Bekinek valami mozgásos játékot, pl. rugós hinta, hintaló, babytaxy, stb. A lényeg, hogy most kapható és OLCSÓ legyen, és persze hogy egy 1 évesnek tetszen. Van valami ötletetek?

Sütöttem nosztalgikus ízű bundás almát, nagyon nyami lett Kép.

Pusz
Miszike
miszike

Sziasztok!

Momo: El is felejtettem az autóval kapcsolatosan írni, hogy nekünk citroen sara picassonk van, elől nagyon tágas, hátul is 3 különálló ülés van, a hétvégén itt volt az a mamám a 5 éves unokájával, így 2 gyerekülés, + én ültem hátul, elfértünk kényelmesen.

Manó: Mi újság valamikor tényleg elnézek felétek a héten, van valami programod?
Mit írtál mekkora Emma ágyneműje elfelejtettem.

Képzeljétek Dorka már 2 önálló lépést tett egymaga.Nemsokára szaladgálhatok utána.

Jók legyetek
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Zulu!
Remélem nem lett baj!!!
Emiled még mindig nem jöttKép Van egy másik címem, esetleg próbáld meg erre, hátha a freemail vacakol: rlengyel@hotmail.com
Édesek a gyerkőcökKépKép

Beu!
Nagyon édes Lőrinc a lufik közöttKépKép
Dani is van amitől megijed, teljesen rapszódikusan, aztán elmúlik. Én azokat a játékokat elpakolom, aztán pár hónap múlva újra előveszem. Általában addigra már nincs haragKép
Oké, mekegést mondtam Daninak, ő is kiváncsi ráKép
MEntek pénteken usziba? Mi szerintem igen.

Norka!
Dani sem alszik sehol, csak anyukámnál és itthon. Ezért kell úgy vendégségbe menni, hogy előtte itthon jól kialussza magát. Már az autóban sem alszik el, illetve van hogy elbóbiskol, de nem pihenteti ez az alvás, után még fáradtabb.
Apának új munkához gratula!!!!

MAci!
Köszi a mondókákat, mentettemKép
Szerintem hinta ügyben majd lesz javulás, most ilyen korszaka van. Ne erőltesd, majd megjön a kedve.

Miszike!
Ha küldesz szövegeket, annak nagyon örülnékKép Köszi!
Dani még nem nagyon tudja használni a taxit, de ha én tolom, azt élvezi.
Igazából azért vettem meg, mert baráti volt az ára (1990.- a Cora-ban), és nem akartam neki sokkal jobbat venni, mert úgyis hamar megunja. Aztán nemsokára úgyis jön a kismotoros időszak.Kép

Ari!
Néha adok azért neki enniKép
Én is várom már nagyon azt az időszakot, amikor nem kell neki külön kajával bajlódni.

Kaska!
Nagylányod nagggyon aranyos!!!!Kép
Éjszakákról az jut eszembe, mikor Dani nem aludt, mindig azt mondtam, hogy jöjjön már el az az idő, amikor a barátnőjénél akar majd aludni, vagy Discoba menni és akkor én mondanám, hogy jóóóó. Kép

Bogár!
Gratula a lánykádnakKép

Klár!
Boldog 9 hósságot ikertesónakKép
Dodo addig ül a taxiján, amíg ott vagyok és tologatom. De ma reggel megtanult róla leszállni is. Majd csak belejön. Vagy nem. Akkor majd a kistesó.

Timici!
Lehet ma megnézem a boltot amit írtál és majd beszámolok.

Nemsokára megyünk védőnénihez mázsálásra a 9 hónap tiszteletére. De majd még jelentkezem.

Réka
muki

manó2!

Itthon vagyunk, csak szóljatok hogy mikor jöttök. Délelőtt bölcsibe szoktunk menni, de délután általábans sehová.
Ágyneműre én sem emlékszem, majd visszakeresem.

Dorkának nagy gratula!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

SziasztokKépKép

Nagyon hiányoztatok ámKép Lent maradtunk anyukámnál, mert a "kis" lakásfelújításból nagy lett. Anyukám vigyázott a két gyerekre, én meg gletteltem, csiszoltam, festettem, takarítottam - egyedül, Apa dolgozott, akik miatt meg csináltam, azok csak a háttérből pofáztak. Össze is vesztem apámmal és öcsémmel (két nagytudású, de segíteni egyik se jött egy percet sem, de a markát már vakarja mindkettő, majd jól pofára esnek)Kép. Már nem érdekel az egész, tegnap este hazajöttünk. Anyámra bíztam a lakás eladását, legközelebb csak akkor szeretnék lemenni, ha alá kell írni a szerződést.

Csak átfutottam ezt az uccsó oldalt, köszönöm a hiányolást (Beu, Maci2). Sok mindent nem értek, szerintem visszaolvasni esélytelen, ugyanis Zsombi nyomában kell lenni egész nap (most éppen alszik, én meg teregetek, látjátok?Kép). De rájöttem, hogy a mi lakásunk egyáltalán nem ekkora gyerkőcnek való, nem is tudom hova elpakolni ezt a sok kacatotKép

Zsombi megeszi a darabos kajákat, már nem akad meg a rizsszem sem. Pl. reggelinél adni kell abból, amit mi eszünk, lehet az pirítós, vajas kenyér bármi...Kép

Agyam tele van infóval, de annyi időm nincs, hogy megosszam Veletek, úgy hallom, már fel is ébredt Zsombi (sajna egyre kevesebbet alszik nap közben, max. 2x fél órát, éjjel sem alszik 4-nél többet elsőre, utána kb. óránként kel, de semmi okosat nem tudtam elérni nála).

Megyek, kibányászom Öcsit a kocsiból, kiteregetek, utána meglátogatjuk a doki nénit méricske céljából.

Megpróbálok ma még jönni (ja, tegnap felhívott az angolos csoporttársam, hogy ma tesztet írunkKép)

Gyerkőcök édesekKépKép már akiket most láttam (Petra, Lőrinc, Szili, Dani)

Betegecskéknek jobbulást!!!

PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok,

Mivel nagyon sok a lemaradásom, ezért csak átfutom az írásokat...

Pildi,
Gratula Dr Ildinek. Meg lehet tudni, milyen témában Phd-ztél? Igazán minden elismerésem 4 lurkó mellett!

Tüni,
Én is kísérleteztem, hogy Orsi délután ne aludjon, hátha akkor nem kell vele 11-ig bulizni. És hát mitmongyak, nem jött össze. Szerintem ilyenkor túlpörgik magukat. Úgy tudom elképzelni, mint amikor mi elmegyünk bulizni. Éjfélkor már minden bajom, de ha átesek a holtponton, akkor reggel hatig is jól tudja magát érezni az ember - velük is vmi ilyesmi lehet Kép

Bogár,
Én még nem ismerlek, még netről sem, de azért üdv itt, és várunk ám igen gyakran Kép

Zsuzsó, Kangi,
Orsinak még csak két foga van! Menjek vele dokihoz ? Kép

Kangi,
Hétfő van Kép Voltatok dokinéninél? Én úgy tudom, hogy a rekedt gyermeket mindenképpen meg kell mutatni dokinak (az esetleges gégegyulladás miatt). Remélem, csak egy kis megerőltetés miatt repedtfazék Julcsi Kép

Ari,
Totál nem akarok belepofázni, csak.... A barinőm kislánya Borival egyidős. Őt sem lehet kanállal etetni, szabályszerűen kirázza a hideg. Mondtam az anyjának, hogy lehet, hogy a kanállal "van a baj". Azóta felesben higítja a főziket tápival, és pohárból egész ügyesen benyeli a kis huncut. Bár a pohár már régebb óta izgatja a fantáziáját Kép

Na, nálunk persze most indult be a nyüszögés Kép bocsi, de muszáj mennem

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Miszike,
nem kaptam megKép. Mi van az ímélekkel mostanában?Kép

Réka,
oké, megpróbálom. Mostmár kezdek gyanakodni, hogy az én gépemmel van valami.
Happy 9 hónapot a srácnak!Kép

Lányom túlvan a kaladonKép, de még mindig klotyótisztítószaga vanKép.

puszka

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok Kép
Mindenkinek köszi a vigasztalást. Aztán takarítottam meg elmentem Anyuékhoz, meg Apacuka hazajött, most kicsit jobb. Julcsi estére totál kuka lett Kép

Dokinéni megállapította, hogy piros is kicsit a torka meg ki is ordította (elképesztő! Pedig tényleg nem órákon át ordított akor éjjel!), Cataflamot kapott, 3x7 cseppet 3-4 napig, szerintetek?

Most bocs, de mennem kell, elaludt az autóban és ha felébred, azonnal viszem sétálni, úgyhogy stanby üzemmódban vagyok Kép

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

CSatlakozhatnék újra hozzátok???

Mostmár, hogy félig pesti vagyok, jobban illek ide, mint a szegedi topicbaKép

Aki nem ismer, vagy nem emlékszik rám: Bencém 2003.06.27.-én született. Mostmár több mint hét hónapos. Már ül, áll, bébikomp-ba kapaszkodva megy. Két foga van még mindigKép

Remélem visszafogadtokKépKépKép

Itt van két kép Bencéről:
http://www.napnet.hu/bestelelke/2004_0121/Bence-kicsi.JPG
http://www.napnet.hu/bestelelke/2004_0121/Bence-2004_01_08-1.JPG

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha befogadtokKép
Magunkról annyit, hogy 2003. december 9-én születtünk, holnap leszünk nyolc hetesek és Dániel névre hallgatunkKép

Néhány kép rólunk:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1471&page=1
http://babanet.hu/album/main.php?album=1525

Én budapesti, kicsit későn jött babás anyuka vagyok, vagyis sajna már nem a legfiatalabb, 37 múltam, de hát eddig nem jött össze a baba.

Olvasgattalak titeket, és látom elég aktívak vagytok, és ez most sokat segitene nekem ,mert kezdek kicsit depis lenni a bezártságtól, és legalább az interneten tudok másokkal kommunikálniKép

Most megyek, mert manó felébredt és elég hangosat alkotott, jön a pelus programKép

Mindenkinek szép napot kivánunk.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

voltunk délelőtt doki néninél. Kicsit szomorú vagyok, mert azt mondta, hogy Dani kicsi KépKép egyébként 8340 g és 68 cm 9 hósan.
MÁskülönben mindent rendben talált, jövő hónapban kell menni megint méreckedni.
Kérdeztem a tejtermékeket, mondta, hogy túró, sajt mehet, a májat nem nagyon ajánlotta, mert lehet benne valami latin szó Kép, amiről fogalmam sincs mi lehet. Naponta menjen 1 púpozott ek husi, a zöldségutálatra meg azt mondta, hogy ne almába bújtassam hanem banánba mert az táplálóbb. Petrezselyem és zellerzöld mehet az ételhez turmixolva.

Most ennyi, visszaolvasok és próbálok még írni.

Andi és (kicsi Kép) Dani
psandi

Andi Kép
Hehe, kicsi Dani KépKépKép Két hónappal fiatalabb és alig több, mint egy kilóval nehezebb, mint Julcsi, nem mellesleg közel egy magasak KépKépKép Ez olyan, mint közepesen fejlett Lőrinc KépKépKép

HELP!!!!! Lányok! KépKépKép
Cataflam infot kérek!!! A recipén 1,5%-os oldat van, javallat 3x7 cspp/nap, plííííz help, nem túl erős ez???

Köszpussz - ja, Julcsi azóta is alszik, már kimostam, kiteregettem és krumplit is pucoltam azóta, s rég nem látott bátyámmal is beszéltem, nemtom, mivan ...

Kangi
kangi

Andi,
hihi, kicsiDanin jót kacagtam, akkor én leányom mi? Törpe?KépKépKép Nyugi, nem kicsi a srác, nem egy óriás, de abszolút nem kicsi!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hi Zsófi!
Már össze is költözöl a harmadik számú apukával? Nem vagy semmi, ezt a tempót nem sokan csinálnák utánad. Tán már az esküvő időpontját is kijelöltétek? És miért gondolod, hogy jobban illesz ide, mint a szegedi topikba? Itt nem csak pestiek vannak.
kakadu
kakadu

Mérésről jut eszembe, mekkora baromságot álmodtamKép. Elvittem Macust orvoshoz (tegnapi nap után nem csoda, hogy orvossal álmodom), aki 16 kilósnak mérteKépKépKép. És csodálkozva mondta, hogy nem is gondolta volna, így ránézésreKép.
Azt hiszem, tényleg meghülyültem...KépKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

kakadu, a b.szogatást kérjük magánban bonyolítani, biztos van Zsuzsófinak emilcíme. Semmi közünk ehhez. És még ordenáré is. Nem éljük a másik életét, nem tudjuk, mit miért tesz. Úgyhogy az ilyes beszólogatásokat mi itt nem naon szeretjük, vilu?

Kangi
kangi

Nem is gondoltam, hogy ilyen gyors a "babanet-rendőrség"! Elismerés! Kép
kakadu

Húúú, Kangi! De csípős kedvedben vagy. Nem szeretnélek most felbosszantaniKép Mellesleg igazad van. Julcsinak jobbulást! Gyógyszerügyben nem tudok segíteni.

Toffi! Végre megjöttél! Nem sokat értettem, hogy mi is történt most veled, valamiről lemaradtam. De azt látom, hogy sokat dolgoztálKép És még bosszantottak is.KépKép

Miszike! Hu-húú, vigyázz, ha rossz leszel, jön a nagy zöldfogú játék és elkapja a kezedKépKépKép

Andi! Dani Lőrinchez viszonyítva valóban kicsi, de miért is kéne hozzá viszonyítani?? És mint látod, van akihez képest nagy. Úgyhogy semmi szomorkodás.

Zulu! Na, most már megnyugodtam Macus miatt!Kép

Ági!
Zsófi!
Gyertek gyakran!

Réka! El is felejtettem, hogy már február van. Ha jó idő lesz, megyünk.

Infókat és dicséreteket köszönjük.

Beu
beu

Beu Kép
Elfelejtettem, hogy jogvédő vagy KépKépKép
Zöldfogú rémetek tényleg vuááááá, és te ehhez hasonlítod az én mindössze 4 fehér fogú kislányomat?!!! Nahát, Beu!!! KépKépKép

Kangi
kangi

ZsófiKép, ÁgibosziKép,
üdv itt, gyertek gyakran, nagyon jó a csapat!Kép

Kakadu,
ez a hozzászólásod nálunk tényleg nem jön be, ha lehet mellőzd az ilyen stílust itt, köszi.

Zulu,
álomKép
viszont tök jó, hogy Macónak semmi bajaKéphurrá,hurrá! nagyon örülök!!!
szagKép, de majd elmúlik...addig legalább tudod merre jár/járt a lányKép

Toffi,
végre újra ittKép
képzeld az Ovizuáltól kértem árlistát és küldött is postán, na nem képes, de jó sok mindent árulnak, egyszer most már csak elmegyek megnézniKép.

Réka,
kösziKép, várom az infót bolt-ügybenKép

Beu,
jól néz ki a zöld szörnyes játékotok, honnan való?
Lőrinc a lufik között ééééédes és csini, hisz a lufik szinéhez öltözöttKép. Bence is imádja a lufikat, a lufik már kevésbé őtKépKépKép

Most ennyi, mert megyünk ebédelni, pusza
Timici
timici

Sziasztok!

Kangi:Cataflamra a szokásos adagolás a testsúlykilónként 1 csepp és naponta max 3-szor. Viszont tudtommal túl kicsinek nem jó, nekem inkább 2 év rémlett (mint a kalmopirinnél), valaki irta mostanában, hogy egy éves kortól lehet. Más kérdés, hogy nem tudom, mire adta? Mondjuk gyulladás csökkentő, fájdalomcsillapitó, de nálam úgy csapódott le, hogy egy olyan valami, amit akkor használok, ha más nem működik.... (én influ szerű marha magas, lehúzhatatlan lázra használok a nagyoknál)

Zsuzsófi: üdv újra itt, persze , hogy jöhetsz!
(beszólásokat meg észre sem kell venni)

Ágiboszi:üdv közöttünk!

Heppi:fizika, közelebbről szupravezetésKép. Csak az benne a durva, hogy ezzel most befejeztem és sose többet (legalábbis most úgy tűnik). Már két három éve látszott, hogy nagy valószinűséggel ennyi, de már akkor menetben volt, be akartam fejezni.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Kangi, gyogyszerkonyv szerint 1 eves kortol napi 1-4 csepp/ttkg a korkep sullyossagatol fuggoen 2-3 reszben.

Ari
ari

Kangi!
A zöldfogú szörny és Julcsi között a hasonlóság nem a fogaik száma s színe, hanem rémísztő hatásuk Lőrincre! Bár a zöldfogú erősebb, mert Julcsitól L. nem remegett.Kép

Timici!
A szörnyeteg a Brendonból származik. És már nagyon szereti Lőrinc, a hős.Kép

Beu
beu

Köszi a Cataflammal kapcs. hozzászólásokat. Eszerint tényleg elég lórúgást írt a dokinéni, mondjuk kétségtelenül be van gyulladva a hangszalag. Mert különben lenne hangja. De nem nagyon van.

Beu Kép
Ugye, ugye! Nem is olyan rémítő az én lányom! Pláne így hangtalan! Kép

Julcsi szereti a kakukkfüves tejfölben sült csirkecombot majorannás krumplival. De én sem köptem ki KépKépKép

Pussz
Ínyencék
kangi

Nem majorannás. Rozmaringos. Bocs.
Kangi
kangi

Halihó,

Beu,
nekünk is van olyan formazabálónk,mint Lőrincnek...karira kapta Petra,játszani még nem tud vele a golyó formát viszont imádja....azzal gurigázni szoktunk.Kapott még Fisher Price-osat is,amit most még jobban szeret,mert az zenél,meg beszél,meg mindent csinál,csakhát még ezt sem rendeltetésszerűen használjuk. Kép
...áááá látom,már megbarátkozott Lőrinc a szörnnyel. Kép

Zulu,
hótaposó hoemberkéid falatkák. Kép

Homeoguruk kérlek segítsetek,(Zsuzsi,Zulu) Kép
....naszóval arról lenne szó,hogy a múlthéten csináltam egy tejciszaporítós kúrát....ami elég jól szokott sikerülni,vagyis annyira talán mégsem,mert csak akkor több a tejci,mikor eszem a bogyókat....az lenne a kérdésem,hogy milyen gyakran lehet megismételni ezt a kúrát ( 3napig 3*5,2 napig 2*5......) vagyis,mikor lehet a következő adagot beszedegetni,ha már megint úgy érzem,hogy nem elég a tej,sőt nem is úgy érzem,hanem tudom,mert már 3-szor tápikiegészítést is kellett adni Petrának.Egyébként már csak reggel és este szopizik,napközben meg általám kutyult kajákat zabál, szó szerint.Képde néha van,hogy így se elég a tejci. Kép

Toffi,
jó hogy végre előkerültél. Kép Már kezdtem én is aggódni...

Ági,Zsófi,
üdv! Kép

alvás: Petra kétszer alszik napközben...délelőtt és délután 1,5-2,5 órákat,néha a délutáni 3-ra is sikeredik. Kép Kép Kép (na megjegyzem ez a ritkábbik eset)
És képzeljétek mióta megtanult ülni olyan ügyesen eljátszogat egyedül is.Mostanában gyakran előfordult,hogy egész nap nyafogott semmi nem volt jó,aktívan játszanom kellett vele,de mióta ücsörög,mint egy kis buddha,azóta elvan egyedül is. Kép....az élet apró örömei.....Kép

pusszancs... megyek ledőlök,mert kiscsajom elaludt én meg még mindig tiszta takonykóros vagyok

Évi+Petra
Évi24

Sziasztok!

Gyakran olvaslak benneteket, már a friss kismamiknál is. Én nem jelentkeztem be oda, mert akkor még itthon nem volt netem, de előtte sokáig tartozkodtam a "ma megint megjött" topikban. Orsoly, Timici, Zsuzsó rátok emlékszem, nektek előbb sikerült pocaklakót szereznetek. Kép De aztán nálunk is megérkezett akire oly régóta vártunk. Éppen ma 4 hónapos Péter baba. És amiért most írok, annak az oka, hogy segítséget szeretnék kérni. Az utóbbi 3-4 hétben nagyon rosszul alszik a babám. Este gond nélkül elalszik (9 körül), általában cumi és minden hang nélkül. Ám miután megébred (2-3 körül), utána már fél-egy óránként felsír. Van úgy, hogy elég neki a cumi, néha kell egy kis tejci is, aztán alszik tovább, de már nem olyan nyugodtan. Előtte csak akkor kelt fel, ha éhes volt. Külön szobában alszik, de már próbáltam itt aludni mellette, és mostanában hajnalban átviszem hozzánk, mert nincs erőm félóránként felkelni. Még el sem aludtam, de már újra ébreszt. Kép De ez sem segít. Ott is úgyanúgy kel. Kép Tejcim már sajnos 2 hónapja nincs elég, de attól félek, hogy lassan el is fogy, mert rettentően fáradt vagyok. Nappal sajnos 10-15 percnél többet nem tudok aludni. Egyébként nagyon nyugodt, vidám baba Kép , még beteg sem volt, egyszer-kétszer kellett csak az orrát kiporszívózni. Tudom Ti már mint átéltétek ezt az időszakot, nincs valakinek hasonló tapasztalata? Nagyon örülnék minden ötletnek, tanácsnak, mert mi már kifogytunk a párommal. Kép

Babáitok gyönyörűek, imádok képeket nézegetni róluk. Kép És irigykedem, hogy ilyen sok barátra tettetek itt szert. Én is úgy vagyok, mint Kangi írta, hogy a barátnőim rám se néznek. Kép
Bocsánat, hogy idepofátlankodtam. Nagyon szép és vidám napot mindenkinek! Kép
És köszönöm előre is a segítséget!

Andi
andi28

Köszi mindenkinek a drukkot! Sajnos úgy tűnik nem segít.
Ma voltam a dokinál (endokrinológus), továbbra is a leválasztást szorgalmazza (hétvégéig kaptunk haladékot)Kép, és Metothzrin szedését. Hétfőn vagy már pénteken, ha már nem szoptatok, vissza kell mennem a receptért. Febr. 16-ra kaptam UH-ra időpontot. Izotópos vizsgálatot pici gyerek mellett nem csinálnak.
A háziorvos adott beutalót, holnap elmegyek itt újpesten is... Álmodik a reményKép
Egyébként kedves volta nő, és az én egészségemre hivatkozott (pl. szívelégtelenséggel rémisztgetett).

Bogár,
Az élet apró örömeiKép Én is felírtam, hogy mikor mit csinált Roni.
A terhesség alatt magas cukrom volt, ezért diétáznom kellett. Volt egy kontroll szülés után, ami határértéken volt, ezért meg kellett ismételni később. Ez volt most. Pajzsmirigyet is nézték, kiderült, hogy túlműködik (sajnos a cukrom is magas, de előbb a pajzsmirigyet kell rendezni). A doki (MÁV) szerint azonnal válasszam le Ronit.Kép A többit fent leírtam.
Neked milyen problémád van? Mióta? Szedsz gyógyszert?

Miszike,
De jó, hogy lassan költözhettekKép Bekinek biztosan tetszeni fog.

Manó2,
Lépegető DorkaKép

Réka,
Mennyit mutatott a mérleg?

Toffi,
De jó hogy előkerültélKép. Már kezdtem aggódni.
Méricske volt? Mennyi az annyi?
Angol teszthez drukkkkk!!!!

Zsuzsófi,
Üdv újra ittKép
Bencéd nagyon ügyes, és milyen nagyfiú lettKép
Fogak miatt ne aggódj. Az én lányomnak ennyi idősen még nem volt fogaKép, most bújik a 4.

Ágiboszi,
Üdv itt, gyere gyakranKép
Depi ellen jó helyKép
Képek nagyon jók DanimanórólKép

PsAndi,
Roni 10 hósan 8600g és 70 cm volt és nem mondta a doki, hogy kicsi. Szóval ne aggódj!

Kangi,
Szívesen segítenék, de még nem használtam Cataflamot.

Zulu,
16 kg-s MAcóKép

Évi,
De jó, hogy ennyiket alszik Petra, irigykedem ám.Kép

Maci_2
maci_2

Andi28 Kép
Szia, üdv köztünk! És, hogy ne keseredj el, megírom, hogy az előbb felhívott egy barátnőm, és átjön, hurrá! Hurrá! KépKépKép Neked is biztosan előkerülnek majd, csakhát tényleg úgy van, hogy nem vagy jelen, kiesel az eseményekből, ők meg mindig arra fogják, hogy jaj, nem tudják, mikor alkalmas telefonálni (nálam azért volt múltkor akkoraa depi, mert én írtam nekik sms-t, ők meg tojtak válaszolni is Kép).
Szóval rosszul alvó Péterke. Mennyit alszik nap közben? Az első éjszakai ébredésnél mindig eszik? Érzésed szerint mennyit? Büfizik utána? Hasa nem fájhat? Mennyit és mikor eszik lefekvés előtt?
Könnyen lehet, hogy amikor éjjel eszik, utána, mivel nem kalimpál, nem mocorog, bántják a szelek. De a fogától is lehet, erre nincs orvosság. Vagy még mindig éhes utána, illetve hamar megéhezik.
A végső elképzelésem, hogy ez egy rossz szokás. Sírnihagyáshoz hogy álltok? Mert elképzelhető, hogy 5 prec nyafi után visszaaludna ...

Na elsőre ennyit Kép

Momo Kép
Nem is írtam, hogy mennyire röhögtem Timi apás akcióján a pelussal KépKépKép

Ági Kép
Üdv itt! Kép

Zsófi Kép
Ja, neked is üdv, bocsi, az előbb nem üdvözöltelek (újra). Bencéd szép, mint volt, sőt! Kép

PIldi Kép
A gyulladt hangszálra írta a dokinéni a Cataflamot. Kicsit hezitált, mert Julcsi épp 3 hét múlva tölti be az 1 évet, és akkortól lehetne adni, de megpróbáljuk asszem.
És gigamega-gratula a Ph.D-dhez! Szupravezetés, vááááá, mi csak érintettük a témát anno, de nagyon izgalmas ...

Pussz
Kangi
kangi

Kangi,
hogy kell csinálni a kakukkfüves tejfölben sült csirkét? Nagyon jól hangzik.

Lányom 9 hónapos volt amikor először kapott Cataflámot. Szerintem ha felírta a doki érdemes beadni nehogy betegebb legyen.

Pilidi,
gratula a Dr-hoz.Kép

Bocsi össze-vissza írok mindenkinek. Kép

Beu,
amit Momo ajánlott Chicco kulcsos házikó tényleg nagyon jó. Mi a Börzén vettük használtan 2000 ft-ért. Lányaimnak már van kb. 5 fajta formadobáló. Legjobban a hagyományos gömbformájú vált be.

Ágiboszi, Zsófi
üdv itt. Igaz én csak ritkán jövök.

Miszike,
lányomnak bevált a hagyomásnyos baytaxi. 10 hósan kapta, elkezdte tolni majd másnap már egyedül ment. kb. 2000 forint.

Valaki kérdezte, hogy lehet-e még kapni Pulmex Babyt? BabyLuf is jó ha nem kap olyat. És van még valamilyen indiai krém az is jó.

Niki 20-án lesz 8 hónapos. Ha felültetem egy darabig elül egyedül majd eldöl.Kép Mászni még csak próbál de nagyon nehéz a popsi.
Viszont enni nem akar. Csak szopi van még. Nem nyitja ki a száját a kanálnak, pohárnak, de még az újjam se jó neki. Bevált ötletetek van???

Tina
tkriszta

Tina Kép
Egy árva csirkecombom volt, azt úgy bőröstül besóztam. Egy kis pohár 20%-os tejfölbe kakukkfüvet kevertem (egy teáskanálnyit kábé, bár én csak úgy érzésre fűszerezek, úgyhogy ez csak sacc), azzal bekentem a csirkecombot. Egy cseréptálba leraktam kis margarinra krumplidarabokat, azokat is megsóztam kicsit és behintettem őrölt rozmaringgal. Rátettem a bekent csirkecombot és az összes tejfölt is, a csirkecombra. Ja, reszeltem egy kis füstölt trappistát rá, alufólia és gázsütő nagy lángon 50 percig. Én meggybefőttel ettem, de tudom, hogy perverz vagyok Kép

Etetésre nincs ötletem, pont nekem lenne?! Kép Az én gyerekem itt a legropibb Kép Julcsi a husira nyílt meg, ez biztos egyedül.

Pussz
Kangi
kangi

Kangi,
nem tűnik nehéz kajának.Kép Nem kell píritani? Szerintem a héten megcsinálom a páromnak. Vagy Valentin nap. Habár lehet addig nem várok vele.Kép

Tina
tkriszta

Maci2,
A kedvemert (meg talan Roni kedveert is) nem mennel el Csakany dokihoz is? Olvastad, amit irt neked a masik topikban?
Keeeeerleeeeek!
Zsuzsi
zsuzsi74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?