Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni, ügyi a férjed! :? Kész rémálom lehet... Nekünk ez csak privát gép, mégis szívszélhűdést kapnék, ha bekrepálna, mert pl. ezen vannak a baba- és cicafotók tárolva... Ja, aszem ebben a korban még csak oldalra fordulni kell tudni. Egyébként én se tudnám, hogy Eszti tud forogni, magától nem csinálja, csak ha hasra fektetetem, akkor visszafordul hátra, annyira utál hason lenni.

Kat, nem vagyok agresszív típus, de spec simán kitekerném a nyakát annak, aki ellopta a macskádat. Komolyan, én a cicáimért ölni tudnék. No meg Esztiért is persze. Meg a férjemért is. Na jó, abbahagyom, a végén kiderül, hogy potenciális tömeggyilkos vagyok... :shock:

Anyós: hát ez a megigézés azért gáz. Én egyébként hiszek az ezoterikus dolgokban, de ezekben a fekete mágiás praktikákban nem.

Eszti ma csak 130 ml-t ebédelt, 4 és fél órával a reggeli után. No comment. Biztos csak jól akar kinézni nyáron bikiniben. :D Bezzeg én... :D :D :D

Kép
waterlilly

Ja, akartam mutatni egy játékot, hátha nem ismeritek!
Tulképp Janka választotta, ugyanis véletlenül hozzáértem és megszólalt! Annyira megörült neki, h meg is vettem neki! Nagyon kedves, vidám muzsika zsól belőle! :wink:
Ilyen:
http://www.arzuhanas.com/Babaj%E1t%E9ko ... t9219.html
(auchanban olcsóbb! :wink: )

Kép
ermoni

Mogyo, hát, jót röhögtem... :D Szemmel verés, piros szalag! :D Ajjajj! Rehabilitálom anyósomat, ő "csak" almát akart etetni a gyerekkel, meg éjszaka akarta éheztetni újszülött korában.

Kat, Matyika nagyon édes a képeken! Eszter is ilyen fejet vág átforduláskor, mindig elámulok rajta, hogy ilyen, számunkra már teljesen magától értetődő mozdulatok is mekkora erőfeszítést és koncentrációt igényelnek az ilyen pici babák részéről! Hihetetlen, de ezen a világon mindent tanulni kell! :roll:

Kép
waterlilly

na még egy: Játék Gerikével Kép

Kép

Kép
katherina

Móni: a férjed vmit nagyon tudhat. Gondolom mostmár csak azt kérik tőle, hogy NE nyúljon a céges géphez! :lol:
Kat: ne haragudj, de én ezen nem nevettem volna. Kiráz a hideg az ilyen falusi öregasszonyoktól. Futva menekültem volna a gyerekkel együtt a boszorkák elől.
Mogyo: ne már, a te anyósod is? Mennyi ideig gondolkoznak, míg "megszülik" ezeket a hülyeségeket?
Jót röhögtem rajta, hogy a rokonok nem azért jönnek, hogy szemmel verjék a lányt! :lol: Végülis igazad van.

Jelentem, Ádikának vehetek ismét egy teljes garnitúra ruhát. Már csak a nagyfiús rucik mennek rá. Abban nyomja ideiglenesen itthon is. :oops:

Kép
Kép
gabcii

[quote="ermoni"]J írta:ermonia, akartam mutatni egy játékot, hátha nem ismeritek!
Tulképp Janka választotta, ugyanis véletlenül hozzáértem és megszólalt! Annyira megörült neki, h meg is vettem neki! Nagyon kedves, vidám muzsika zsól belőle! :wink:
Ilyen:
http://www.arzuhanas.com/Babaj%E1t%E9ko ... t9219.html
(auchanban olcsóbb! :wink: )

Tök jó ez a csiga!

Kép
waterlilly

Jaj Móni, ilyen csigát vegyél!!!! Nagyon jóóóóóóóóóó! nagyon jó kézségfejlesztő, zenél is, a színeket is lehet vele tanítani, és nagyon nagy örömmel játszanak vele a babák. Geri imádta!!!

Kép

Kép
katherina

Anett, annyi, h adatokat külső vinyóra rámentett, de programokat nem lehet! És ugye minden jogtiszta, az egyik ráadásul német, ezeket csak egy gépre lehet telepíteni és egyszer, szal gázos...
Fotók, jó hogy mondod! Rányomom én is az én saját lapitopimról is a külsőre agyra!
Nekem egyáltalán nem forog Janka, viszont sokáig és szépen hasal! Kinyom! Védőnő asszonta, h megvan minden előkészítő mozdulat, meg agyi fejlődés. Csak húsos és azzal nyugtatom magam, h lusta!
Hello Kat! Matyi cuki! Rokonság erdélyi, ugye jól emlékszem!
Ha akartok fura anyós-történetet akkor megosztom veletek... Hogy milyen az, amikor azt hiszed, h tündér az anyós, aztán...

Kép
ermoni

Móni! Tök jól szórakoztam, nagyon jó a stílusod! És ha jönni támad kedvetek a nyházi vadasparkba, szólj! ÉS! Az én fiam sem fordul még, szerintem ez nagy babáknál sokszor így van, mert Levikém is kis husi volt, és elmúlt 5 hónapos, mire megfordult. Úgyhogy sztem ne aggódj. És már azt is írtam, hogy az én gyerekeim 16 ill. 17 hósan indultak csak el (igaz, hogy én nem állítottam, ültettem, kézen meg főleg nem vezetgettem őket, mert utánajártam, és a szakemberek szerint ezeket NEM szabad), itt a falusiak állandóan práztattak (volna, mert én nyugi voltam), hogy még mindig nem jár, stb. Az ő unokájuk, nagynénjük mittudoménkicsodája már 9 hónaposan járt. :shock: Viszont az enyémek hónapoikig másztak hihetetlen tempóban, ami a gerincnek és az idegrendszernek is nagyon jó, és én ennek nagyon örültem. Úgy voltam vele, hogy járni még fognak eleget! Bocs, ha kicsit hosszú lett, de ez az én véleményem/tapasztalatom 2 gyerek után a 3-kal.

Zsu! Az előbb elfelejtettem, hogy nagyon édes Panka a nagy szemeivel a tegnapi képeken. Az én fiam is vagy keresztbe fekszik, mire bemegyek, vagy teljesen átfordul vagy felkúszik az ágy végébe (mindezt hason, mert úgy alszik).

Kat! És maradt a szőke haj? :lol:

Jaj, tudom még, mit akartam. Úgy látszik, ez az "alvás-visszafejlődés" mindenkinél bejátszik. És nem biztos, hogy azért van mert nem esznek este eleget a babák. Érdemes elolvasni Rókica dokumentumát, ott is írja, hogy 3-4 hónaposan lehet, hogy megint többet kelnek, sok változás megy végbe az ilyen idős babáknál. És ahogy visszaemlékszem a nagyokra, hiába ettek már este rendesen, amikor nagyok voltak, így is voltak korszakok, amikor többet keltek éjszaka. És nem voltak éhesek, csak egy kis odabújásra vágytak, vagy nyár volt, és ittak egy kis vizet. Boti is már volt, hogy csak 5-kor kelt fel, és utána még visszaaludt 7-8-ig. Erre pár napja felkel éjfél-1 körül, aztán 5-1/2 6 körül, és van, hogy ilyenkor már nem alszik vissza egyből. Úgyhogy én is kezdek egy zombira hasonlítani...Kislányom pár napja felkel reggel 1/2 7 körül, így ebéd után pár napja alszik. Viszont rendszeresen úgy járok, hogy mire ő elalszik, Botika felébred. Pedig mindig eltervezem, hogy pihenek egy kicsit. Miért is aludnának egyszerre? :roll: Mire Boti megint elfárad, felkel Réka, vagy indulok Leviért az oviba, szóval akkor már nincs megint megállás. És tegnap este is hamarabb elaludtam, mint Réka, majd éjfél körül mellőle kászálódtam ki az ágyból, és bújtam be a saját ágyamba. Nem merek maradni a nagyoknál, mert akkor félek, hogy nem hallom meg Botit. Úgyhogy ahogy már írtam is, nálunk egy nagy vándorlás az éjszaka...

Na, bocs, hogy hosszú voltam. És én sem tudok mindenkire reagálni, de remélem, a betegek jobban vannak már! További szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Csiga már megvan, Kat! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok Lányok!

Már lehet szavazni:

http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 1333#11333

Köszönöm!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Gabci, spec. én se szeretem ez a megígézés dolgot. de mit csináljak, ha nem akarom őket megsérteni? Ilyenekkel jönnek, "nem nézek a szemébe, mert nem akarom megígézni"... én nem hiszek ebben a baromságban, a fekete mágiában se, ez egy oltári nagy baromság! szerintem.
Ja, húsvétkor megyünk anyósékhoz, akkor majd megint busójárás lesz, mert jönnek Matyit nézni. és az a szokás, hogy mindenki hoz egy kis tortát, meg egy kis pénzt, aki jön látogatni. Ezt azért elviselem :lol: :oops:

Kép

Kép
katherina

Kat: az első képen olyan szépen néz Matyika. Az utolsón meg édesek nagyon. Geri már mekkora nagy fiú. Mindig elámulok rajta, hogy egy 2 éves gyerek már mekkora.
Gratulálok a forgáshoz : Lillának, Nadinnak, Matyinak, Esztinek, Ágikának. Remélem senkit nem hagytam ki.
Móni: mennyire nem forog Janka? Ahogy Anett írta, az oldalra fordulást "kell" tudniuk 4 hósan. A többi kb 6 hós korban következne.
És nekem teccik a játék. Ádi is szereti a zenélős játékokat. Tudjátok, hogy kell a hóban angyalkázni?! Na, ő is úgy csinál, ha zenéltetem neki a körforgóját.
Anett: potenciális, tömeggyilkos? Há, há. Ezen is jót röhögtem. Bár ki tudja, kibe, mi lakozik... :P :D

Kép
Kép
gabcii

Ramira megyek én is szavazni! :wink:

Bea, igen maradt a szőke haj! :lol: majd dobok fodrászos képeket is!

Más: valaki nem próbálta a tommee tippee cumisüveget? olyan jókat írnak róla. matyi nem akarja inni az anyatejet (sem) a cumisüvegből, és gondoltam kipróbálom. Nem is olyan drága.

Kép

Kép
katherina

Móni, ide az anyós sztorit!!! :D (Bocs, nem tudok lekattanni a témáról... :oops: )
Bakker, a programok télleg gáz, azokat jó pénzért lehet újra venni, nekünk is van pár... (Számlázó program, angol nyelvű számlázó program, km-nyilvántartás, meg ilyenek.)

Bea, igazad van, tényleg még fognak eleget járni... A nővérem kislánya is kb. másfél éves korában kezdett el járni, mit járni? Szaladt azonnal! Előtte csak térden kúszva nyomta, okos gyerekorvos már a 3. ortopédushoz küldte a gyereket, hogy miért nem jár már???

Kép
waterlilly

Bea: neked is aztán kalap emelős smile. 3 gyereket terelgetni segítség nélkül... Na, én ezért gondolkozom el, hogy lesz-e 2.
Móni: engem érdekel az anyós storyd.
Kat: oké, hozzák csak a pénzt és tortát, de a gyufaszálakkal és szemmel veréssel csak csínnyán bánjanak. :D

Kép
Kép
gabcii

Megyek, betakarom a kiscsibémet, mert MEGINT ELALUDT A JÁTSZÓSZŐNYEGEN. :D
És én függetlenül attól, hogy még nem a földön van, be szoktam takarni. :D
Aztán megnézem maradt-e itt vki.

Kép
Kép
gabcii

Anett, még annyit az ellopott Suzykámról, hogy mikor megtörtént, nagyon bőgtem, mert többek között ő egy ajándék cica volt a férjemtől. Imádtuk, ott aludt éjszaka az ágyunknál. ha találok képet róla, dobok! Már rég történt ez a lopás, még Gerike a pocakomban volt. Mostmár azért től vagyok rajta. Egy darabig biztos nem lesz se cicám, ce kutya ...és pont ezért.

Kép

Kép
katherina

Jaj én annyira ügyes vagyok :oops: rászoktattam a gyerkőcöket, hogy egyszerre aludjanak egy jó nagyot napközben. Ezt fél12 felé kezdik, és alszanak 2-3 között kelnek!!!

Tegnapi tanácsadáson mértük Matyit, 6,45 kg a 4 hós súlya!
Kicsit keveset eszik. de ez lehet, hogy azért is van, mert most megint kicsit kevesebb lett a tejem :? De a mozgását tekintve azt mondta a dokinéni, hogy úgy látja nem lesz gond vele. Mindenesetre egy állapotfelmérés neki se árthat (így fogalmazott). Sőt a torna/gyógytorna minden babának csak használ. így el fogunk menni állapotfelmérésre, csak kérni kell időpontot.

Kép

Kép
katherina

Vicuska, ment a szavazat Ramira!

Kép
waterlilly

[quote="katherina"]A írta:katherinanett, még annyit az ellopott Suzykámról, hogy mikor megtörtént, nagyon bőgtem, mert többek között ő egy ajándék cica volt a férjemtől. Imádtuk, ott aludt éjszaka az ágyunknál. ha találok képet róla, dobok! Már rég történt ez a lopás, még Gerike a pocakomban volt. Mostmár azért től vagyok rajta. Egy darabig biztos nem lesz se cicám, ce kutya ...és pont ezért.

Hát a férjed egy tündér lehet, hogy cicát ajándékozott neked. Gondolom, így duplán fájt, hogy ellopták Suzyt. :cry:

Kép
waterlilly

Anett, már akartam kérdezni, hogy azért próbálod néha Esztit mellre tenni, hátha elfogadja?

Móni, hogy elviszed-e tornára Jankát, vagy nem, az rád van bizva. Bármit olvasok, mindenhol az van, hogy 3-4 hós kor körül általában megfordulnak, de a követelmény a 6 hó. Szóval egy állapotfelmérés lehet, hogy nem árt, legalább megnyugszol.

Jaj, Panka olyan édi, mostanában megtalálta a lábát, és már húzza oda a szájához, nyitja nagyra a száját, de bekapni még nem tudja :lol: :lol: Annyira cuki! Persze ez nektek nyilván nem újdonság, mert az ügyesebb babák biztos már régóta csinálják és mi ebben is le vagyunk maradva, de nekem azért újdonság :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu, próbáltam, kb. egy hete, de az eredmény olyan lesújtó volt, hogy nem sokkoltam tovább magam vele... Talán még azért megpróbálom. Igazából sosem szopott jól, nem tudott vákumot csinálni, addig nyelte, amíg folyt a tej magától, utána már csak nyammogott a cicin, nem csoda, hogy éhes maradt.

Panka nagyon ügyi, Eszti emelgeti a lábát gyertyába, de szerintem nem tudja, hogy azt meg is lehet fogni, mi több a szájába is lehet vinni.

Kép
waterlilly

Sziasztok!
Hétvégén nem tudok jönni. Meg egyébként is megint elegem van mindenből! Miért éreztetik azt egy anyával, hogyha nem tud elég tejet adni a Babájának, akkor ő selejt, nem szereti eléggé a gyereket, stb...?!? Körülöttem mindenki tudta fél éves koráig szoptatni a gyerekét, csak én vagyok olyan rohadék, hogy tápszert, és uram bocsá' almát adok Neki! Hiába mondom, hogy a bálnaszaron kívül mindent megpróbáltam többször, nekem nem lesz 650ml-nél több egy nap! Fú! Ha itt nem olvasnék hasonló eseteket nem is tudom, mi lenne! Tudom, én vagyok a hülye, hogy nem engedem el a fülem mellett ezeket a mondatokat.

most azon gondolkodom, hogy elküldjem-e ezt a hozzászólást :roll: Á, nekem már úgyis mindegy, lemondott már rólam mindenki... :twisted:

Nagylevegő :wink:

Nagyon szépek a Babák!
Kat: nagyon helyesk a Fiúk!
Zsu: olyan kis Tündéri Panka!
Gabci: Ádi tényleg mindjárt fél éves!!! :wink: Neked a légzésfigyelőről nem tornássza le magát alvás közben? Mert ugye amikor nem kel fel szopizni Borcsi éjszaka, akkor a légzésfigyelő riaszt be, és ezért nem alszom... Edzek arra, ha megszületik a Tesó :lol:

Cicák: nekem is volt (jó sok egyzerre :oops: ) nagyon szeretem őket, de allergiás vagyok rájuk, így messziről csak...

Anyós... hú, az ki? :oops: Sajnos még beszélő viszonyban sem vagyunk már régóta...

Most megyek beveszek egy pozitív bogyót :lol:
Vendég

szaisztok
alig tudok olvasni is ,azért képeket nyomok,anulságnak ugyanis ezt a rágókát csak dícsérnitudom,nuk egyedül betudja venni és fél óráig elrágcsálja
betalál ám vele a szájába de amikor fotóztam mindig kivette :-)
Kép
csinibe
Kép
Kép
Kép
akár kéz nélkül is

Gabci

Ádi csúcs,és édes és imádom :-)

és habtapi hát amikor vana tescoba akkor jó áron van,de ritkán van sajnos

Kat
végre képek Matyikáról,nagyon cuki

ilyen busójárást én is bírnák :)

ilyen a tea

http://www.bevasarloszolgalat.hu/index. ... =121510004
TT üveget nem ismrem,cumit kaptunk olyat,de olyan randa áés ormótlan hogy a szekrény mélyén van.

Zsu
Panka bébi nagyon ügyes :-) a lábával is

Móni
Bibu se forog ,csak ha segítem :-)nem gáz szerintem
ma itt volt a védőnő de csak dícsérte :-)

csigánk nekünk van :-)

és meg van az egyenkocka,Maja tök jól eljátszik vele :-)
Vendég

Gömbikém

nehogy már hagyjad magad

körülöttem meg mindenki tápizik

aztán akkor mi van???

nekem tök mindegy,sőt örülnék ha Bibus elfogadná a tápit,tök mindegy mit eszik a kölök

légy büszke hogy ennyi tejci is van

Hajni,Jolka

hogy vannak a betegek?
Vendég

jah és Bibi fél 10től fél 7ig aludt!!!!!!!!!!!!!

bár közbe lehet fent volt de aludtam mint a bunda a bébiőr meg lemerült :?
Vendég

Gömbi, csatlakoznék Timihez, örülj, hogy ennyi is van! Napi 100 ml már biztosítja az immunrendszer erősödését! Amíg nem kezdtem Lactinázni, napi 550 ml-t tudtam összekaparni, és örültem, hogy az is van, és nem apadt el! Most meg ha összejön a napi 650 ml, már örörmtáncot járok. És ez se szopival megy ám, hanem lefejve, de ettől szerintem nem vagyok sz@r anya.

Na és ha valaki tápszert tud csak adni a babájának, akkor mi van? Nyilván mindenki szoptatna szívesen, de ha nem megy, akkor nem megy. Engem anyukám 3 hétig tudott szoptatni csak, mégis felnőttem, szép szál 180 centis leányka lett belőlem! :D És az immunrendszeremnek sincs kutyabaja.

Mogyo Ágikája is tápszeres, és egy tündibündi mosolygós kislány, Mogyo pedig egy kiegyensúlyozott, imádnivaló anyuka.

Az a kretén, aki azt érezteti, hogy aki nem tud rendesen szoptatni, az selejt, az monnyon le!!! :D :D :D

Kép
waterlilly

Köszönöm Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok! :)

Bibus szépséges! És Divatdiktátor! :) Nem marad le Majától, az biztos! :lol:
Na jó, ilyen rágókánk MÉG nincs :lol: Hol lehet kapni?

Mellgyulladás: nekem a párpm maszírozta az első hetekben minden szopi után, én pedig közben az utolsó cseppig kifejtem.

Hajni! Jobbulást. Én ugyan ritkán vagyok lázas, de akkor mindig sok paplan alatt kiizadom. Nekem ez segít.

Waterlilly, Te ugye Anett vagy? :oops: Jól emlékszem?
Vendég

Timi, köszi a teát, megnézem a dm-ben, aztán lehet, hogy Geri fogja meginni!!! :lol:

Hűűűűűűűűű de édes bibus!!!! aztán mondd már, honnan ez a rágóka? ilyet még nem láttam! nagyon tetszik!!!!!!!!!!

Móni, igen anyósék Erdélyből!!!

Anett! igeeeeeeeen, a férjem tényleg egy tündér, ezért menten hozzá, ha itthon van, segít mindenben, fáradtan is!!! Nagyon jó apuci, imádom!!!!!!!!!!
suzykáról kép.....pityegtem, de előástam!!!! ennek már 5 éve!!!
Kép
Kép

Kép

Kép
katherina

Gömbi, köszi a bókot! és jó anyuci vagy! alma? nagyon jó!

Aztán nehogy eltűnj! tessék jönni, bármivel!!!
dobjál te is képeket!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katherina

Gömbi, igen, Anett vagyok.

Kat, Suzyka gyönyörűséges... :cry: Tőlem is loptak el gyerekkoromban cicát, hosszú szőrű volt az is, gondolom, vmi barom azt hitte, hogy fajtatiszta perzsa, oszt jó pénzért el lehet adni.

Kép
waterlilly

Gömbi: ne legyél már ezen kibukva! Ádi kezdettől eszik tápszert. Már a kórházban is kapott, mert nem szopizott és nem indult be rendesen a tejem. Próbálkoztunk mi is szorgalmasan . 4 hós kora elött Ő választotta el magát, de nálunk MINDIG is kellett a tápi pótlás. Most akkor kötöttem volna föl magam? Nemááá.
Láthatóan Borcsi boldog 4 hónapos baba.
Nekünk baby controll légzésfigyelőnk van. Nem tud lemászni róla.
Sőt, ha elfelejtem kikapcsolni miután kivettem a gyereket, akkor sem azonnal riaszt. Szal, hatékony egy szerkezet...
Timi: milyen szép Bibu a csajos rucijában. Nem félsz, hogy tulságosan lenyomja a torkán a rágókát?
Hát, ez naccerű, hogy átaludta az éjszakát!

Ma ebédre Ádi alma-banán bébiételt kapott. Komolyan mondom, már forog a gyomrom a banán szagától. A tápija is banános. Asszem, sikerült megutálnom.(mármint, a banánt)
Na el sétálni, meg gyógyszertárba. Amióta Ádi megvan, oda is annyiszor járunk, mintha haza mennénk.
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Két kiscicám a sok közül: Kép Kép
Vendég

Gömbi/Bea! Nagyon sajnállak, úgy el tudják rontani a kedvet az ilyen megjegyzések! De csak rá kell nézni Borcsira, tök aranyos, kiegyensúlyozott, úgyhogy tudod: egyik füleden be, másikon ki... Persze tudom, hogy ez sokszor nehéz. De az ember bármit csinál, vannak ilyen emberkék. Engem apámék állandóan cs.sztettek, hogy Levi 2,5 évesen szopik, és biztos ezért nem esem teherbe (persze úgy lettem mégis terhes Rékával, na mindegy), és most is, kérdezik az itteni falusi drága nénikék, hogy miket eszik már Botika, mondom, hogy csak szopik. Na, ilyenkor úgy néznek rám, mintha éheztetném. Szóval: BÁRMIT csinálsz, egyeseknek úgysem tetszik, ezt csak azért írtam.

Kat! Édes Matyika! A cicát sajnálom... :cry:

Zsu! Panka édi lehet. Később így fogja állandóan levenni a zokniját is! :wink:

Nos, megint lépek. Muffint akarok sütni. Kértek? (Jó szemét vagyok...)

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Gömbi, Borcsinak boldog mini-szülinapot!

A cicust megrágom, olyan édes! :D

Kép
waterlilly

eztnem tudom szó nélkül hagyni
Suzyka nagyon cuki. Szép kis pofija van.
Enyim vörös dög, meg most vetődött be a kádba ( szó szerint kell érteni), ugyanis ő főméltósága csakis folyó vízből hajlandó inni. :roll:

Kép
Kép
gabcii

Kis agresszív: ha nem tetszik a pólóm, behúzok egyet :lol: :lol: Kép
Vendég

Na, had menjek má. Egyelőre ne tegyetek föl több cicás képet! :D
Gömbi: nagyon kis szépek a cicusok!

Kép
Kép
gabcii

Gabci, a mi macskáink szintén a kád csapjából isznak! :D Meg a mosdókagylóban alszanak! :D

Kép
waterlilly

Szerintem inkább azt mondja Borcsi: ha anyámat leselejtezed, kapsz egy mokeszt! :D

Kép
waterlilly

Csajok
nagy örömet okoztatok a cicákkal,Maja teljesen oda van tőlük :-)

A rágóka Nuk márkája de vana dmnek is ilyenje,több darab van ált összecsomagolva különböző recézéssel.Bibus nagyon ügyesen fogja,jól fent a bigyó alatt és így nemnyomja le nagyon,szépen rágcsálja.Már tökre kivoltam,hogy nem lehet kapni normális rágókát,fisher price ide vagy oda azok is nehezek egy pici babának ,de most felszerelkeztem ezzel mege gy kéz alakúval
Vendég

http://www.forbaby.hu/index.php?productID=1240

na nekünk ilyen van,nem is tudtam mire jó a sárga bigyó

tescoba vettük amúgy
Vendég

Suzyka nagyon szép! Kis különleges!

Csibea! Köszi! Tudom, nem tudok megfeleni mindenkinek! De ugyanez volt a cumival is. Kérdezték : HÚÚÚ, C U M I ZIK??? Az ővé sosem cumizott! Mondom ja, négy hetes lehett akor Borcsi: akkor van csend esetleg, ha cumizik. Nekem sosem volt olyan, hogy sokáig cicizett volna. Kiszívja az egyiket, kiköpi, néha azt mondja: BLEEE, aztán a másikat. Negyed óra maximum! Ha jóllakott elalszik, ha éhes, visít. Már nem cumizik, véletlenül abbahagyta három hónaposan. Azóta kiköpi, de már el is tettem. viszont rágcsálja az ujját. Vagy ami a kezében van.

Tudom, nem kéne aggódnom, mert az élet úgyis hozza magával, de amikor szar kedvem van, nagyon be tudnak találni a megjegyzések.

Köszönjük, négy hónapja ilyenkor mégcsak kicsit érztem a fájásokat. :) Ja Timi! Én is sminkeltem szülés előtt :lol: :lol: Meg gyorsan kitakarítottam. (43m2) :lol:
Vendég

Eszter is cumizik. Amikor emiatt úgy néznek rám, mintha legalábbis a drogra szoktattam volna rá ("és akkor hogy fogod elvenni tőle???"), akkor lazán csak annyit mondok, hogy szerintem érettségizni nem cumival fog, ADDIG MEG NEM ÉRDEKEL!!!

Kép
waterlilly

Anett, Móni köszi a priviket, mindjárt megnézem!
Gömbi, a 650 szerintem fantasztikus!!
Anett, Te is nagyon ügyes vagy a tejcivel.
Móni, félve és halkan írom csak le, próbáld meg a peluson görgetést, egyrészt semmi baja nem lesz tőle, másrészt tökre fog neki tetszeni, harmadrészt lehet, hogy pár nap után magától is csinálni fogja. De csak akkor, ha tényleg zavar h nem forog, mert bizony ráér még arra.
Én is úgy tudom, hogy minél tovább mászik egy baba, annál jobb!
Zsu, ügyes nagyon Panka. Akartam kérdezni, hogy mi a tejmentes édesség? Hirtelen nem jut eszembe egy sem :oops: Még mindig rendeled egyébként a kaját?
Timi, Bibus gyönyörű!
Gabci, jó étvágya van Ádinak! Viszont versenytársa akadt Matyika személyében :lol: Matyika is naggggyon jóképű :lol:

KépKép
kertikiri

Ezek az anyós sztorik elég hajmeresztőek :lol: :lol:

Gabci, az valami speckó játszószőnyeg, amin elalszanak a gyerekek? :lol: :lol: :lol: Mert akkor olyat veszek én is! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, a sárga bigyó pont arra való, hogy ne dugja le a cuccot a szájába. Ráteszed a nyélre, mint egy gallért.

KépKép
kertikiri

Gömbi: boldog hófordulót !
Szerintem ne foglalkozzál ki mit mond ha nincs akkor nincs!
Én a kezdetektől tápit adok hisz nem indult meg a tejem!
Bármit is csináltam és örüljünk annak ameddig van!
Meg nekem mertek volna szólni azt hiszem adtam volna egy matyulit nekik!Ez van ezt dobta a gép!

Cicák gyönyörűek!na majd rakok én is megvannak a lemezek amin vannak majd kikeresem!

kelés: nállunk is többször felkel a csaj adok neki teát meg cumit és alszik vissza és 5 körül eszünk!Utánna általában 8-ig alszunk de ez változó!

Holnap megyünk tanácsadásra meg szurira!
Most meg itt trónol az ölemben! :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Móni: jó az a csiga tetszik!
Nállunk a piramis is nyerő!

Kép

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X