Sziasztok!
Dóra: jobbulást!
Nem jöttem tegnap, mert én is ki voltam dőlve
(nem beszéltünk össze Dórával
): egyszerűen úgy érzem (még ma is), mintha az egész testem egy gulladt góc lenne
a fejem is fájt, én bedobtam egy Algopyrint, mert nem bírtam tovább
Lehet, hogy a tejcsatornák gyulladtak be, mert a cickó is fáj kétoldalt
Saci nem eszi ki az egészet, lehet, kénytelen leszek átmenetileg fejni
Algopyrin: a terhesség utolsó 6 hetében nem ajánlott, de a dokinénim azt mondta, hogy nyugodtan lehet. Befolyásolja a fájástevékenységet, állítólag, szóval csak annyi, hogy szülés környékén nem tanácsos...
Szoptatás alatt csak fokozott figyelemmel... én inkább majd Aspirint szedek, azzal kapcsolatban több a tapasztalat, és az Algopyrin elég erős szer. De nekem csak az hat a fejfájásra
Köszi az alvásos ötleteket, Lányok
A homeos bogyót megpróbálom beszerezni, hátha van itt nálunk is... Egyébként lekopogom: most két éjszakája alszik... beszélgettem vele, hogy ez így nincs rendben, és az alvásra szüksége van, meg, hogy nem kell félni, mert Anya vigyáz rá a szomszéd szobában. Nem tudom, hogy mennyire tartós ez az állapot, de figyelni fogom, ha nem javul hosszú távon, akkor megyünk dokihoz vele. Attól tartok egyébként, hogy az van vele, mint Vikivel: kicsit túlpörög az agya... néha olyan témákkal jön elő nekem, hogy csak nézek, és látszik, hogy már jól átgondolta, megfontolta, foglalkozott vele.
Kriszti: az esték teljesen szokásosan telnek, nincs változás azóta, hogy kikerültek az ágyikómból. Igaz, az elég friss élmény lehet, végülis pár hónap.
Kira: üdv köztünk
Szép nagy fiú Olivér
És persze, hogy lehet kérdezni
Katica: én is kaptam olyan papírt a MÁV-ban, igaz, nekem az volt ráírva, hogy 6 hetesen kell bevinni. Szerintem mindegy, hogy hová visszük csípőszűrésre, lényeg, hogy szűrve legyen. Ha esetleg becsilingelsz hozzájuk, megosztanád a tapasztalataidat? Mennyi időre adnak időpontot, mennyire alapos, stb...
Hú, Viki súlya tényleg nem semmi
Zaza 28 kg, Mesi 30. És mennyivel idősebbek
Pont ezek a husis lánykák szoktak tinikorban a nagy nyúláskor topmodell alakot ölteni
Lehet, nekem is meg kéne mérni Sacit? De csak konyhai mérlegem van