Sziasztok,
Eloszor is NAGGGGGGYON SZEPEN KOSZONJUK A GRATULACIOKAT ZSOMBI NEVEBEN, es hat a drukkokat is!
Akkor kezdem az elejen:
Zsombi a mai egeszseges rendelesen body-ban es pelusban 8640 gram es 77 cm. Es hivatalosan is 3 fogu...
De mivel eleg sovanyka szeginyke, ezert igaz, hogy elmult 1 eves, de a kov. honapban is vinnem kell merickere. Es nyaron sebeszetre megyunk, ahol (remelhetoleg ambulansan) meghuzigaljak a kukijat, mert nagyon eros szukulete van.
Aztan esti programkent irany a nogyogyasz, tok rendes volt, vagy fel orat voltam nala, es egy filler penzt nem fogadott el a maganrendelesen, es probalt nyugtatgatni.
KAptam egy irrigalo szert, azzal kell 2 kurat vegigcsinalnom, mindketszer egy-egy hetig napi ketszer....brrrr...
Es min. marc. vegen, de inkabb aprilis kozepen ujabb rakszures. Aszonta, egyenlore csak azt lehet megallapitani, hogy a sejtek nem normalisak, de nem tudni meg, hogy a DNS-uk serult (rak) vagy csak a sejtmag (gyulladas vagy ösztrogen problema). Most csak remenykedhetek abban, hogy valamelyik az utobbi kozul.
Megkerdeztem tole a menzesz dolgot is, azt mondta, lehet, hogy veteles volt.
Es ha ez ujra megismetlodik, akkor el kell gondolkodni azon, hogy a terhesseget a kezdeti idoben meg kell tamogatni sargatesthormonnal (Zosmbinal is kellett
). Meg minidg orulok, hogy O az orvosom.
Maci_2,
igen, en szedek a pajzsmirigyemre gyogyszert, ezt is a dokim talalta meg 2 evvel ezelott. Meg a cukrommal is volt egy kis gond, ezt is O ellenorizte a terhessegem alatt.
Tenyleg nagy drukk, hogy mielobb rendben legyel, es johessen a kisteso!
Sofka,
vege, hogy elokerultel! Sajat cernaszedes.
Reka,
de edes lehet a puszilkodo Dani!
Franyo,
Anka nem szorult be? Szuper ez a kep!
MIszike,
Jobbulast a csaladnak! Egy kis gyogydrukk!
Norka,
Minijatszohaz! JO lehetett!
MOst nem tudok valaszolni a leveledre, de holnap remelem, mar igen!
Zsombi mar 3 honapja torokhangon szovegel, de a dokino szerint csak rossz szokas. Remeljuk, nalatok is csak megtetszett JAzinak.
Beu,
Lorinc nagyon ugyi hogy mar ennyi mindent megcsinal!
PsAndi,
bolodg 9 honapossagot!
Zsurlo,
Vegre Te is megvagy!
Beszeleshez gratula!
Azur,
baratodnak jobbualst! Miert mentetek a Budai Gyerekkorhazba? KOntroll vagy torna volt? Mit mondtak? Ez a hoban babakocsizas ismeros, en hulye is babakocsival kuszkodve vittem ZSombit a dokihoz. Meg is fogadtam, hogy legkozelebb szankoval megyunk...
Zsuzsi,
sikerult a gyerkocok szemet letakarnod? Anyukam azt meselte, regen kvarcoltattak minket, es valami hegesztoszemuveg-feleseget raktak rank. Te olyan ügyin talalsz a bolhapiacon mindenfelet, esteleg egy ilyen szemuveget nem keresel?
Heni,
pakolos gyerekek.
Aztan pikk-pakk meg par ev, es a mi ruhasszekrenyeinekt fogjak kipakolni valami jo göncöt keresve!
Heppi,
nalatok ejszaka megy a TV?
BAgoly Heppiek!
De azert drukk, hogy legalabb Teged hagyjanak aludni!
Klar,
nincs fotod az uj babakocsidrol?
MOst megyek, almos vagyok!
Pussz,
Gombóc