Sziasztok!
Jól el voltam tűnve, elvittük a nagyfiamat a messzi mamához, hát ne mondjam tegnap vittük, de este már másfél órát bőgött a telefonba, hogy ő ezt nem bírja ki, mert nagyon hiányzunk neki. Nem tudom most mi lesz, sajnos apa nem volt itthon este, reggel beszélt vele, úgy tűnik, most megnyugtatta, de lehet, hogy csak pár nap lesz a nyaralás...
Én nem tudom, milyen gyerekeim vannak nekem, ma meg Hanni megharapta a Levi kezét... Én főzök a konyhában, ordítás, rohanok,... És ez már a 2. alkalom. Olyan lelkiismeretfurdosásom van, hogy én rontok el valamit a gyerekek nevelésén... Biztos, hogy féltékenység miatt csinálják, dehát mit csináljak? Komolyan mondom, Levivel foglalkozunk szinte a legkevesebbet, mert állandóan azon vagyunk, hogy a nagyok nehogy mellőzve érezzék magukat, erre mind lelkibeteg. Ha van valami tippetek, szívesen fogadom... Na ennyit a panaszkodásról.
Hettie: szerintem ne aggódj ennyire a kaják miatt! Ha szépen, fokozatosan vezeted be a dolgokat, nem lehet semmi baja Artinak. Ennyi idős korban már kaphat tejterméket, és ha nem allergiás, akkor a tejpéptől sem lesz semmi baja. A cukorral meg az a helyzet, hogy nemsokára már azt a kaját fogja enni, amit ti, ti sem esztek cukrot? És ha kap majd ajándékba egy csokit, nem fogod megengedni, hogy megegye? Nálunk pl. az a helyzet, hogy én nem nagyon veszek nekik nasit, amit kapnak, abból ehetnek, de pl. még a húsvéti csokitojások bent sorakoznak a szekrényben, majd ha sütit sütök, rárakom máznak.
Amúgy én már Levivel nem nagyon vigyázok, sokmindenből azt eszi, amit mi, egyedül tojást nem igazán adok neki, és lisztes dolgot is keveset. (Bár múltkor betolt egy Kinder Pingut, annyira bámulta és nyújtogatta a kezét, hogy nem volt szívem nem adni neki... de szerencsére semmi baja nem lett).
Jubi! Marcinak is volt a lábán érdaganat, igaz, pici volt, de észre sem vettem, mikor múlt el. Hannának a homlokán van nagyon világos, de csak ha sír, vagy melege van, akkor látszik. Biztos, hogy Jázminnak is nyomtalanul el fog múlni. Amúgy úgy irigyellek téged, te valahogy olyan kiegyensúlyozottnak tűnsz, persze biztos nem mindegy a korkülönbség kérdése, és nálatok nem is volt testvérféltékenység? Nálunk még néha Marci meg Hanna is összevesznek, mert Marci megelégeli, hogy Hannának mindig az kell, ami nála van, és kész a cirkusz! Pedig köztük 7 év van
Édes a fürdőruci, Hanna meg most kapott bikinit, majd rakok fel képet. Ja, a mosogatás: én most ki vagyok akadva, állandóan a Levinek kell szűrő, daráló, turmix, reszelő, kiskanál nagyknál... Ezek miatt mosogatok rengeteget, meg a nagyok is állandóan egy kakaó, egy turmix, én nem tudom, más gyerekek nem így működnek?
Edi, meg másoknak is szól, van egy DVD, apa szerezte tök jó, ovis karaoke, gyerekdalok vannak rajta, nagyon aranyos illusztrációval, és szöveggel (persze, még nem tudják elolvasni), de Hanna már kívülről fújja a dalokat, és Levinek is tetszik! Sajnos, nem tudom, honnan van, de nagyon jó! Gratula, hogy mászik Kata, van még valaki Levin kívül, aki még csak vidáman üldögél?
Ja, a F.P játékok! KÉpzeljétek, én nem kaptam ilyen Pampers-ös akciót, csak a barátnőmtől tudok róla! Ő azt mondta, csak a 2006. első félévi babák kerültek be az akcióba, én sajna a Tesco-ban vettem a csigabigát. (4500-ért) Azért szemétség, miért kivételeznek egyesekkel, hogy nekik van akció, másnak meg nincs? Egyébként neki árpilisi a gyereke, és most kapta meg az utolsót, a Pancsimanókat. A kaka ügy nálunk tuti beválik sárgabarack vagy őszibarack, turmixolva, magában. Egyébként neked eszméletlenül jól eszik Kata, mondjuk a súlyán meg is látszik! Örülhetsz neki!
Timi! Nálunk Hannának volt ilyen időszaka, igaz, később, hogy nem akart aludni este, hát az nagyon gáz! Nem lehet, hogy már sok neki két alvás? Próbáld ki, hogy hamarabb ebédelteted, hátha alszik EGy nagyobbat, és este hamarabb kifárad! Egyébként mindenkinek szól: hányszor alszanak a babák? Nálunk Levi most tért még csak át a 2 alvásra, de rájöttem, hogy ez is csak azért, mert most, hogy isiszünet van, tovább alszik. Szóval nálunk még a 2x2 óra simán kell neki. De lehet, hogy Dórinak kevesebb is elég.
Chesti: Niki mint egy kis bájos Hófehérke!
Most megyek, mert megint csatatér a konyha! sziasztok!