Sziasztok, ismét itt!
Nagyon rossz passzban vagyok, késik a mensim, és annyira idegbeteg vagyok, hogy már magamat is utálom, a gyerekekkel is csak üvöltözök, de néha tényleg kiakasztanak. Alig akarnak enni, pedig egész nap a konyhában vagyok, tök fincsiket főzök nekik, ráadásul Levinek mindig külön pancsolok (mondjuk neki megéri, mert ő mindent élvezettel hamizik), állandóan mosogatok (mosogatógép mellett még legalább 3x egy nap), és mindenre csak fitymálgatnak. Marci ráadásul sokat fogyott, tavaly ilyenkor szabályosan kis duci volt, most meg csont és bőr, és állandóan csak válogat. Na, jó, nem panaszkodom, de mindenki becsülje meg magát, akinek csak 1 v. 2 van, mert én visszasírom azokat az időket
Tejem szinte nulla, hálistennek reggel Levi hosszas próbálkozásra szopi után (ami sztem 30 gr volt) megivott pohárból majdnem 100 gr babatejet! Ennek nagyon örültem, mert úgy néz ki, nekem ez a mensi nagyon bekavar, ráadásul érzem, hogy a hormonjaimmal valami nincs rendben, annyira feszült vagyok, hogy már gondolkodtam, inkább abbahagyom a szopit, mert ennyit nem ér a szoptatás, hogy ennyire idegbeteg legyek. Ennek már a gyerekek isszák meg az árát. Amikor mondjuk említettem a nőgyógyásznak, kapásból lehurrogott, hogy azt a pár napot ki lehet bírni. Kíváncsi vagyok, ha az ő felesége lennék, segítene-e rajtam??
Hettie, én ki vagyok akadva, hogy neked még annyi a tejed, hogy begyullad a melled
Mondjuk az se lehet leányálom, de ez a kínlódás, amit én csinálok, ez is szörnyű.
Edi: Levivel azt csináljuk, hogy leültetem a nappali közepére (Mivel csak ott marad meg, kiságy, gyerekszoba, járóka kizárva), a háta mögé körben kispaplan (de még akkor is mindig odadől, hogy a fejét beüsse), és elérakok egy nagy műanyag dobozt, amiben mindenféle olyan játék van csoportosítva, ami nem apró, és nem tudja lenyelni. Autóktól kezdve csörgőkig, a Hanna tányér-kanál-pohár villa piknikkészlete, meg mindenféle, mesekönyv, stb. Van neki a Fischer-Priece csigabigája, azt is nagyon szereti, persze még a formákat nem tudja beledugdosni, de kinyitja, és úgy pakolgatja össze-vissza. Ezekkel sokáig elvan nagyon. Délután pedig az udvaron plédre rakom le, ott is nagyon szeret lenni, vagy fürcsizünk, ha olyan az idő.
Sue: látod, mennyi fog ez! Az biztos, hogy nem jó, ha túl gyakran szopizik, mert akkor nem éhes! Jobbulást!
Ribizli, gyönyörű a kislányod, nem félsz, hogy kiesik úgy a hordozóból? Nekem Hanna egyszer beborult a szék meg az asztal közé, úgyhogy azóta csak becsatolva mertem őket beletenni, főleg, mivel Levi úgy hintázott vele, hogy egy idő után túlfordult a holtponton, és fejreállt. Persze, nem lett semmi baja, csak nézett, olyan édes volt! De már eladtuk a hordozót, mert kicsi volt neki. Hány kg a kislányod? Az ásványvizes palack nálunk is menő játék!
Gesztenye: nagyon ügyes a Barni, hogy ennyi mindent tud, én el sem tudom képzelni, hogy Levi mikor fog csinálni valamit. Nálunk olyan furcsa, Marci mindent nagyon korán csinált, (9, és fél hósan egyedül ment) Hanna meg mindent nagyon későn (önállóan csak 17 hósan tanult meg járni!) de szerintem Levi még ráfölöz, hasrafordulni is elmúlt 6 hós, amikor megtanult.
Melódia, jó nektek, hogy már itt tartotok költözés szintjén! Mi is házcsere előtt állunk, de sajnos nekünk sokminden miatt halasztódik a dolog, előtte még apukám lakását és házát kell eladni, meg hát a miénket is, de addig meg sem tudok hirdetni, szóval nekünk még messze van sajnos, pedig sürgős lenne, hogy beköltözzünk Bonyhádra, mert Hannát is oda írattuk oviba, és mostmár így nehezebb lesz a bejárás.
Amúgy mindenkinek köszi a dicséreteket, Hannának tényleg nagyon gyönyörű a haja, a múltkor nem bírtam magammal, és kivasaltam neki
úgy is aranyos volt, de göndören az igazi Hanna
Na, most megyek, mert kaka lett! sziasztok