Új privát üzeneted érkezett!

Beu: nem igaz a 80 ezer, csak az Isofixre, de az nagyon nem muszaj. Egy uj Romer King Quickfix 50-55 ezer ft. Ajanlani szoktak meg a Maxi-Cosi Priori XL-t (ez allitolag meg jobb mint a Romer). Nekunk Bebe Confort Iseos van, ez is jo, draga is (mi 46-ert vettuk). Mondjuk en azret azt is neztem, hogy kenyelmes legyen, ne csak biztonsagos.

Bocsi, kisse szar a kedvem, majd ha javul, bovebben irok.

orsoly
orsoly

Bocsi, megint nem olvastam rendesen, ezért csak röviden:

Évi, Franyó!!KépKép
Boldog születésnapot Nektek!!!!
(Én is leszek még 29-én 29 Kép )

Én éppen fürdőkád, meg csempe után rohangálok, mert most közölték, hogy akkor vihetjük és hogy azonnal. És most még 4-re megyek balhézni velük, mert beszóltak, hogy túl sokat variálunk. Pedig csak a terveket változtatják folyamatosan, ha egyáltalán ezeket a méretaránynélküli rajzocskákat annak lehet nevezni. (HA a suliban én ilyen tervet adtam volna le, az tuti évismétlés lett volna)

Ráadásul most untam meg, hogy a pici automba nem fér be a babkocsi, illetve ha kiszedem a hátsó üléseket akkor befér, de akkor meg egyedül tudok csak utazni. Persze ügyesen kinéztem egy állat nagy terepjárót, aztán elmentem megnézni, de nem látok ki belőleKép Pedig elég biztonságosnak tűnik. Kengururács, vovóhorog... Aztán apa mondta, hogy ez egy kicsit nagy lesz, most elkezdtem kisebbeket keresgélni, lehet Picasso lesz a nyerő.

NA bocsi, hogycsak magamról írtam, de ezek a történések vannak nálunk, ami miatt nincs semmi időm, ráadásul Dani is még mindig úgy köhög, mint egy rossz bagósKép

A képeket természetesen megnéztem és annnyira, de annyira tündériek a babók!!!Kép

Réka
muki

Anita,
Anyu régi készüléke nálam van és azzal mérem a cukrom. Ha minden igaz, holnap már meg lesz a terhelés eredménye, telcsin megkérdezem. Izgulok is rendesen.
Hinta még mindig Ronira vár, úgy tűnik az idők végezetéigKép
Roni a sütőtököt imádta (most is a kedvenceKép), a céklát is nagyon szerette. Ezek alapban édeskések. De ette a krumplit és a répát is az első hónapban. Először csak kóstoltattam. Pár napig ugyanazt az új ízt. Ha ízlett neki és nem lett semmi baja tőle (szerencséreKép), akkor legközelebb többet adtam neki. Én mindent úgy csináltam, hogy megfőztem vagy pároltam picike sóval, majd összeturmixoltam (főzőlével vagy tejcsivel).

Beu,
Párom az ágyhoz kötözést akkor javasolta, amikor (a korábbiak után) még jól neki is mentem valaminek és jól bevágtam a csípőcsontomat. Szóval már önveszélyes is vagyokKép
Milyen sok foga van már LőrincnekKép

Magdi,
Gratula a kutyázáshoz és a mászáshozKép

PsAndi,
Te kérdezted, hogy mikortól kaphatnak a babócák ecetet? Nem találom, pedig engem is érdekelne. A fűszereket nem nagyon emlegetik az ilyen lapok.
A csipkebogyó is téged érdekelt? Vettünk HIPP gyümölcsteát (6 hónapos kortól) és tartalmaz csipkebogyót.
Autósülés jó téma. nekünk is kellene majd venni (autóval együtt).
Hasonló a helyzet nálunk is, csak főtt krumpli kerül az almához is, akkor hajlandó enni a kiscsajomKép

Heppi,
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégeKép

Zulu,
Jobbulást az egész családnak!

Orsoly,
Jobb kedvet!!!

Miszike, Leszter, Toffifee,
Merre jártok?

Maci_2
maci_2

Maci, tegnap beírtam 2 linket... nem a sulinetes, hanem a másik... tuti jó neonato ülések vannak 21000 és 24000 Ft körül, újak Kép

Nézd majd meg Kép

Réka,
306-os kombi Peugeot rulez... az már régi nektek ?
Voltaképpen régóta Peugeot rajongó vagyok, de nem elfogult.. viszont ez a kocsi valami tutkó. (bevallom, nem alapgép, mert egy 2000-es 16 szelepes moci van benne, meg egy sportkipuffancs rajta... hát megy mint a golyó, és elég nagy a kasztni is, csomagtartója meg egy hodály...)
NEM eladni akarom, csak a modellt tudom mindenkinek javasolni, akinek a tér és a kényelem is fontos Kép

Klár
clarissa

Beu Kép
Valamiért visszadobja a válaszomat, ami (egyelőre) IGEN! Köszi Kép

Kangi
kangi

Sziasztok!

Gratula a hófordulósoknak, meg a szülinapos nagyoknak (Évi, Franyó, meg akit még suttyomban érint), meg az új foghoz Ankának!

Tesco:én a Pesti útiban (XVII) voltam szombaton, ott akkor bébipempőkből rendes választék és mennyiség is volt. De utálom a céget, hiszen péntektől volt akciójuk, de az igért ruhák jelentős részének nyoma sem volt.

Maci2:ecetet én (is?) kérdeztem, mondjuk eddig túlélte kiscsaj, hogy egy kicsit evett ecetesen is céklát.

Anita:anyatejbegrizt teljesen úgy főztem, mint a rendes tejbegrizt, csak anyatejjel. Tény, hogy jobb, ha az ember nem forral anyatejet, de itt most részemről az volt a "cél", hogy a többiekével megegyező, de neki is ehető kaja legyen. Grizt meg a simát adtam neki, hiszen ha a bolti kenyeret adom neki, akkor már szerintem nyugodtan adhatom neki a bolti grizt is. Főzelék témát előttem már leirták. Szerintem várj még egy kicsit, előbb találd meg a kakimegoldást, mert a főzelékek még inkább fogni fognak!!!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Mostanában nem vagyok a topon, de talán elnézitek nekem, esendő kismamánakKép
Tegnap anyósvész volt, le is fárasztott rendesen, de még a férjemet isKép
Mostanában azon töröm a fejem, hogy adjam elő a családnak az újabb babát, és valahogy nem visz rá a lélek a vallomásra, mert nem akarom a fancsali képüket nézni, meg az "ez már nem fér bele az életetekbe" dumát hallgatniKép Szerintem csak akkor fog kiderülni a dolog, ha már pocakot eresztekKép
Orvosnál még nem voltam, ezt is halogatom erősen, nehogy véletlenül aszongya, hogy egyelőre ikrek (most olvastam,hogy a terhességek 40 %-a így indul), mert akkor kiszaladok a világbólKép
Az autósülés téma engem is roppantul foglalkoztat és nagggyon tanácstalan vagyok. Először arra gondoltam, Zsebi kap egy 9-18 kg-ig jót, hisz már beleszorul a hordozóbaKép Aztán felötlött bennem az is, esetleg Timi kap egy 15-36 kg-ig példányt, és Zsebi örökli az övét. Igen ám, de Timi még csak 13 kg és csak nem tömhetem csokitortával, hogy passzoljon rá az ülésKép Segítsetek, akinek van már nagyobb gyerkőce, számít az a 2 kiló difi ebben az esetben????
Na persze, attól is ráncosodik a homlokom, hogy fér majd el a három gyerekülés az új autókánkban? (Még nincsen, de már nagyon közelg a pillanat, hogy vehetünk egyetKép) Tudom, hogy nem kötelezhet a KRESZ nagyobb autó vásárlásra, ha nem tudom beszuszakolni az üléseket, de én nagyon szeretném biztonságosan szállítani a kölköket, viszont egy egyterűt vagy még nagyobbat már nem bírunk megfizetniKép Van valami ötlet?

Franyó, Évi NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!Kép

Betegeknek jobbulást, depizőknek verőfényes napsütit kívánokKép

Bocsi, hogy most ilyen önző voltam, olvasásilag képben vagyok, csak írni nincs már erőm. Azért ugye nem tagadtok ki???Kép De igyekszem visszarázódni, igéremKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Klár,
én vaksi nem találom a neonatos lelőhelyet, hiába nyálaztam végig 2 archívotKép
Nem tennéd fel mégegyszer szétszórt Momo kedvéért???Kép

üdv
Momo

Momo
momo

Momo Kép
hívj fel sztem egy bababoltot, de az is lehet, hogy az autósülésesek honlapján van kontakt kukac cím, és válaszolnak rá.

Pussz
Csakolvasó Kangi, Bocs
kangi

Momo,
Mi tavaly ilyenkor (szinte napra pontosan) vettunk Gyurinak (akkor 2 eves, 3 honapos volt)Concord Fixmax-ot (nem tudom, hogy ez milyen sulyhatarral fut), akkor mar passzolt bele a kolok!

Anyakatiek, es mas tapasztalt sokgyerekesek Peugeot 307-est vettek, allitolag jo, es az ulesek is elfernek! Szerintem keresd meg a chat-en Anyakatit, o biztos sok erdekesseget tud kis korkulonbseggel szuletett trio ugyben!

Mara a ket kicsi belazasodott. Gyuri vezet 38,5-tel, Miki csak 37,5 honaljban. Egy egesz hetet birt ki az oviban...

Zsuzsi
zsuzsi74

momo, cijja, dehonnem Kép

http://www.babashop.hu/babashop/diskusi.php
és ott oldalt választhatsz, hogy mit szeretnél Kép
asszem a 9-18 kilóig-ban vannak (Monza néven..)

Klár
clarissa

Bocs, Peugeot 307 SW, ez lemaradt, nem mindegy!

Zsuzsi
zsuzsi74

Ja.. én az 517-es szinűt néztem ki magunknak.. az elég bizarr Kép
clarissa

Momo Kép
ez a CAM kontakt oldala angolul.

http://www.camspa.com/inglese/azienda/scrivici.html

Kangi
kangi

kangi, ezen ülések egy része van fenn azon a linken, amit leírtam KépKépKép

Nézd meg a Ciao Lusso-t pl.. Kép
clarissa

Sziasztok,

orsi már nagyon éhes, úgyhogy csak kutyafuttában vagyok itt.

momo,
ügyvéddel vmi előrehaladás? sztem az egyik ülést (a Timiére gondolok) a középső övhöz is lehet csatolni - nem bizti, csak gondolkodok "hangosan" Kép

most muszáj rohannom enni adni a kis perpétum-mobilének Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Zsuzsi,
és a FIXMAX-ot lehet valamennyire dönteni, vagy ebben már csak úgy alszik a kölök, mint a tanyasi ló?Kép Mert Timi még elég sokat szunyál útközben, azért nem tudom eldönteni, hogy vehetek-e neki nagyobb ülést...én úgy tudom, ezeknek max. az üléshez igazítható a támla dőlésszöge és slusszKép
Na ezért nagy az én gondom...

Kocsikérdés asszem letudva, ma lefoglalóztunk egy bazi nagy 3 éves Opel Omega kombit, épphogy befér a garázsbaKép. A férjem 3x is visszament, hogy lemérje a hátsó ülés szélességét, aztán a Timi nagy ülését és az én s..gemetKépKépKép Alig nézték hülyének a kereskedésbenKép

üdv
Momo

Momo
momo

Heppi,
Timié pont az a fajta, ami csak 3 pontos övvel köthető beKép Egyébként ránézésre sem lehet másképp bekötni.
Ügyvéd csak a jövő héten fogadja a férjemet, addig várakozó álláspontKép Többet meg nem sopánkodok, mert majd kapok a fejemreKépKépKép

Klár, Kangi,
köszi az oldalakat, megyek csemegézniKép

Zsebi megette a sütőtököt, pedig én hogy úúúútálomKép

üdv
Momo

Momo
momo

Klár,
az 517-esnek tök tuti színe van, én is azt választanámKép
Engem ezen a babashop oldalon csak zavar, hogy kevés az infó az ülésekről, mert engem pl. érdekel, hogy 2 pontos övvel is beköthető-e, hány fokozatban dönthető, stb... És jártam már úgy is, hogy hirdetésben jól kinéző ülést megtapiztam a boltban, és akkor jöttem rá, milyen fapadosKép Szóval igazán nem lettem okosabbKép
Asszem muszáj leszek kicsit megugráltatni majd egy Mega Toys-os vagy egy Brendon-os eladót, aztán majd jól megrendelem valami ócsó helyrőlKép

Na most már tényleg húzok, mert Zsebi berágja magát az ajtónKép

pussz
Momo

Momo
momo

MomO, próbálok más oldalakon keresni további infokat... ha találok, megosztom veled Kép

Yóóóóóóó étvágyat nektek (illetve stilszerűbb már az "egészségetekre" KépKépKép)
clarissa

Na... ha én valamit erről találok...

Mindenesetre azért ha lesz törzsvásárlói kártyám, felhívom őket, és meg fogom kérdezni, mi fán terem az az ülés. Túl jónak néz ki ahhoz, hogy csakúgy elsétáljak mellette...
clarissa

Sziasztok!

Kicsit régen jöttem, ennek oka, hogy Zsanka még mindig beteg. Pontosabban az infuenza egyik szövődményét a tüdőgyulladást sikerült beszereznie. De hogy miért lett neki, azt nem tudom. Mindent betartottunk: Kapott antibigyót, köpetőt, C vitamint, légzéskönnyítő kenőcs is volt. De ennek ellenére ujjbenyi beszűrődése van. ilyenkor olyan rssz anyának érzem magam, hogy miért pont vele történik az ilyesmi. De most megnyugtaott a doktornéni, hogy minden 2. baba tüdőgyulladással végzi az influ szezont. Ez most tényleg ilyen gyakori.

Momo
Mi is babaülést nézegetünk. Zsanka is kezdi kinőni a hordozót. Mi a Brevi Grand Prix Silverline-t néztük ki neki. De ez még változhat. Van valainek ilyenje? Mik vele a tapasztalatok?

Na most megyek fürcsitájm. utána ha elalszik jövök olvasni.

Nadine + tüdőgyuszis Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine

Momo,
A Fixmax nem allithato, de allitolag lehet hozza kapni valami eket, amivel kicsit megdontheted, de ezt csak hallomasbol tudom.
A Trimax viszont dontheto. Mi tavaly 89 euroert vettuk a Fixmaxot, es akkor a Trimax volt 109-119. Bar hozza kell tegyem, az ADAC statisztikaiban egyedul a Romer termekei szerepeltek jol, az osszes tobbi ismert ules (Maxi Cosi Priori, Concord, ...stb.) elegge hatul vegeztek!
Mikinek pedig egy Priorija lesz, ezt hasznaltan vettem, remelem nem balesetes...amugy egy nagymamanal volt csak befogva, hogy amikor az unoka nala van...

Nadine,
Nem te vagy a hibas!
Mi is kuzdunk, Gyuri 2 honap alatt harmadszor lazas beteg, mar volt egy tudogyuszija is. Ma megint belazasodott.
Az oviban meg ki van irva, hogy tudogyulladas jarvany van. Miki reggel ota kohog, de most mar o is tok lazas.
Es en is rossz anyanak erzem magam, mert benyomtam neki egy kupot, ahelyett, hogy hutofurdoztem volna. Es mert utalok ejszaka ebren lenni, marpedig lazas gyerek mellett meg lefekudni nem merek. Azert nehanyszor igy is meg fogom nezni, de kozte legalabb alszom.
Most akkor ujabb adag antibigyot kaptatok?

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok,

köszi lányok a szülinapi jókívánságokat,nagyon arik vagytok. Kép

Látom új téma az autósülés....eddig még nem is gondolkodtam azon,hogy milyet kéne venni Petrának,ha egyszer kinövi a hordozót,de most azt hiszem én is beleásom magam a témába.bár eddig ahányan vagytok,annyifélét néztetek ki,úgyhogy nehéz egy bizonyos ülés mellett elköteleznie magát az embernek. Kép

Képzeljétek Petra lefogyott...most mértük fürcsi előtt....már csak úgy tudjuk mérni,hogy velem együtt ráállunk a mérlegre,aztán én egymagam és osztunk szorzunk,aztán ki is jön a közelítőleges végeredmény...Kép szóval utoljára 2-3 hete a védőnéni 7,6-ot mért most meg csak 7 kg Petra.Mondjuk beteg is volt az elmúlt héten,de akkor is...ez azért elég sok nem?!?!?! Bár szerintem ránézésre elég jó húsban van,meg mikor volt kint a dokinéni,ő is azt mondta,hogy annak ellenére,hogy beteg jól néz ki,jó husika,meg minden.....

A msáik nagy aggodalmam,hogy mostanában elég nyüszöge Petra.Szinte mindentől sírvafakad....nyúlok egy játékért mellette,felállok mellőle,nyílik az ajtó,megszólal a tévé....olyan,mintha mindentől megijedne.....eddig sosem volt ilyen,és fogalmam sincsmitől alakulhatott ki.elég anyás is mostanában,ha le akarom tenni bárhova,kézzel-lábbal kapaszkodik belém és elkezd nyüszögni,hogy csak le ne tegyem.Nálatok is előfordult,hogy az eddig egyedül is eljátszogató,"idegenektől" nem megijedő,nem nyafogó gyerekőc egyszercsak sírósabb lett a megszokottnál?Néha úgy érze,hogy egy kis hisztérika lett a lányomból,ami elszomorít,mert tényleg nem volt ilyen....Kép vagy csak én fogom fel túl drasztikusan a dolgokat és el kéne fogadnom,hogy egy gyerek így működik,egyszer ilyen,egyszer olyan!??!?!?!

Nadine,
Zsankának mielőbbi gyógyulást.Remélem gyosrsan kilábaltok a tüdőgyusziból.Szegényke...., nagyon sajnálom.gondolom jól megijedtél,mikor a dokinéni mondta,mi van Zsanival.Ne aggódj,kis virgoncod biztos hamar meggyógyul. Kép

teszek fel képet,már olyan régen raktam
Petra még nem nagyon tud ülni,kis imbolyda még,de azért néha sikerül lencsevégre kapni....olyan mintha profin csinálná,de vigyázzatok a látszat néha csal...Kép

Kép
Kép

puszi mindenkinek és jó éjt
Évi+Petra
Évi24

Klár,
KösziKép

Momo,
Drukk, hogy a rokonság ne fancsali képpel reagáljon (ha majd rászánod magad a vallomásra)Kép

Zsuzsi,
Jobbulást a kicsiknek!

Nadine,
Jobbulást Zsaninak!

Évi,
Majd ha meggyógyul Petra hízik megintKép
Roni is kb. ennyi idősen kezdett el félni az idegenektől (nagymamától is!), tárgyaktól... Szerintem korral jár.
Nagyon aranyos Petrád vanKép

Megint sok lett a cukrom vacsi után.Kép Pedig már kezdtem reménykedni, mert az utóbbi napokban egész jó volt.

Maci_2
maci_2

De jjókor kezdtek ülésekről írni, nálunk is kezd aktuálissá válni a dolog. Az I. kettővel CAM ülésünk volt, elég jók voltak, szerették. Ezt találtam egy autós tesztoldalon

Bébéconfort http://www.bebeconfort.com/: francia termék, főként drágább üléseket készítenek, de ez meg is látszik rajtuk, masszívak, szép huzatokkal és jó kialakítással
Easybob http://www.bobob.com/: holland gyártmány, árai a közepestől kicsit fölfelé húznak, jó kialakítású, erős székek, a hordozók visszafogott súlya mindenképp pozitívum
Brevi http://www.brevi.co.uk/: angol ülés, a legjobb ár/érték viszonnyal rendelkező márka, a termékek jó minőségűek, jól kidolgozott részletekkel
Chicco http://www.chicco.it/: olasz cég, az egyik legrégebbi babatermék gyártó, az árak átlagosak, a termékek pedig a tapasztalat alapján jó minőségűek
Graco http://www.graco.co.uk/: amerikai márka, árai ennek megfelelően magasak, de az ülések minősége abszolút top, ha pénz nem számít logikus választás
Maxi-Cosi http://www.maxi-cosi.nl/: szintén holland áru, a külföldi teszteken általában megnyeri az ár-érték viszony rovatot, szép kivitel, de nincs túl nagy választékuk
Römer http://www.britax.co.uk/: német termék, angol változata Britax névre hallgat, olcsótól a drágáig mindenféle ülést kínálnak, a német honlap nem működik.

A többi típusról sajnos nem írnak. Én használtan csak ismerőstől vennék, mert sosem lehet tudni, hogy a príma állapotú székkel történt-e baleset-mármint az autóval- mert akkor belső repedések keletkezhetnek, amik egy ne adj isten másik balesetkor derülnek ki.

HeppiKép köszi az ötletet, holnap kipróbálom.

MagdiKép gratula Zsuzsinak a mászáshoz!Kép

BeuKép azért adjál néha darabosat Lőrincnek, meg kell tanuljon rágni! És leharapni is. A Biscotti ilyen szempontból príma, valahogy elolvad a szájában, még soha nem nyelt félre Julka. Hogy tetszett a túró? Fogacskákhoz gratulaKép

NorkaKép nálunk bébitaxi tolás volt I-II. számunál, a 3 kerekű motorra ültek fel igazán és a szívbajt hozták rám a sebességükkel. (tuti cipőnyüvő járműKép) Túró: kefirt áttöltöm valami hőálló pohárba, csészébe, be a mikróba, 1 perc kb. 600 W-on, túró feljön, lötty lent marad.

ZsuzsiKép beteg Miki, GyuriKép

MaciKép drukk az eredményért++++++++ Nem próbáltál játszótéri hintába beülni Ronival?

Urszila
urszila

De jjókor kezdtek ülésekről írni, nálunk is kezd aktuálissá válni a dolog. Az I. kettővel CAM ülésünk volt, elég jók voltak, szerették. Ezt találtam egy autós tesztoldalon

Bébéconfort http://www.bebeconfort.com/: francia termék, főként drágább üléseket készítenek, de ez meg is látszik rajtuk, masszívak, szép huzatokkal és jó kialakítással
Easybob http://www.bobob.com/: holland gyártmány, árai a közepestől kicsit fölfelé húznak, jó kialakítású, erős székek, a hordozók visszafogott súlya mindenképp pozitívum
Brevi http://www.brevi.co.uk/: angol ülés, a legjobb ár/érték viszonnyal rendelkező márka, a termékek jó minőségűek, jól kidolgozott részletekkel
Chicco http://www.chicco.it/: olasz cég, az egyik legrégebbi babatermék gyártó, az árak átlagosak, a termékek pedig a tapasztalat alapján jó minőségűek
Graco http://www.graco.co.uk/: amerikai márka, árai ennek megfelelően magasak, de az ülések minősége abszolút top, ha pénz nem számít logikus választás
Maxi-Cosi http://www.maxi-cosi.nl/: szintén holland áru, a külföldi teszteken általában megnyeri az ár-érték viszony rovatot, szép kivitel, de nincs túl nagy választékuk
Römer http://www.britax.co.uk/: német termék, angol változata Britax névre hallgat, olcsótól a drágáig mindenféle ülést kínálnak, a német honlap nem működik.

A többi típusról sajnos nem írnak. Én használtan csak ismerőstől vennék, mert sosem lehet tudni, hogy a príma állapotú székkel történt-e baleset-mármint az autóval- mert akkor belső repedések keletkezhetnek, amik egy ne adj isten másik balesetkor derülnek ki.

HeppiKép köszi az ötletet, holnap kipróbálom.

MagdiKép gratula Zsuzsinak a mászáshoz!Kép

BeuKép azért adjál néha darabosat Lőrincnek, meg kell tanuljon rágni! És leharapni is. A Biscotti ilyen szempontból príma, valahogy elolvad a szájában, még soha nem nyelt félre Julka. Hogy tetszett a túró? Fogacskákhoz gratulaKép

NorkaKép nálunk bébitaxi tolás volt I-II. számunál, a 3 kerekű motorra ültek fel igazán és a szívbajt hozták rám a sebességükkel. (tuti cipőnyüvő járműKép) Túró: kefirt áttöltöm valami hőálló pohárba, csészébe, be a mikróba, 1 perc kb. 600 W-on, túró feljön, lötty lent marad.

ZsuzsiKép beteg Miki, GyuriKép

MaciKép drukk az eredményért++++++++ Nem próbáltál játszótéri hintába beülni Ronival?

Urszila
urszila

Zsuzsi
igen, újabb adag antibigyót kapott. 7 napig kapta a Cedaxot, ezt írták fel a takonykóros torokgyuszira, meg a köhögésre Ambroxol Q-t. Enek ellenére kialakult a tüdőgyuszi. Így most Klacidot kap + maradt az Ambroxol (mert jól szakítja a slájmot). Remélem használ. Egyébként most csak azon buktam ki, hogy mi is december eleje óta betegek vagyunk. Kezdte a férjem tüdőgyuszival, ami majd 1 hónpig tarott, közben Zsani torokgyuszija, majd egy hét szünet január elején, most meg már lassan másfél hete Zsani megint beteg, a férjem is újra dögös, és engem is elkapott ma reggelre a takonykór (szerencsére én nem vagyok lázas típus, így ápolgatok). Tényleg fogzásra igaz jó a Chamomilla vulgaris 5CH. Mert persze Zsanka fogai most gondolták úgy hogy megindulnak kifele, nincs neki elég baja enélkül is. Mondjuk furcsa mert egyáltalán nem levert vagy ilyesmi, nappal többet alszik, este meg 11 nem alszik, hogy örüljek neki. Na mindegy nem sopánkodok, megpróbálom lefektetni Zsankát, mert itt ül az ölemben az aztalra hajtott fejjel és tetszik neki hogy kopogok a bilentyűzettel Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Bocs, ez 2x ment.

ÉviKép PetraKép tényleg olyan profin ülKép és tényleg a korral jár, sőt, az a baj, ha nem jelennek meg ezek a tünetek a gyereknél, mert akkor érzelmileg, szociálisan stb. nem OK a gyerek fejlődése. Szó sincs hisztérikáról, tessék örvendeni neki, hogy van akarata, és hogy különbséget tesz közted és az idegenek között, és hogy felfogja és lereagálja a hirtelen ingereketKép Julka 9 hónaposan, a 3 hetes betegség után 6,90-re fogyott (8 hónaposan 7,25 volt) Most bezzeg egész nap eszik és továbbra is kb. ugyanannyit szopikKép

MaciKép küldök egy képet a hintázó Julkáról, mutasd meg Roninak, hátha kedvet kap hozzá!Kép van videóm is, csak az egy kicsit nagyKép Jaj, most látom, hogy megint magas a cukrodKép

Kép

Urszila
urszila

Sziasztok!

Évi:ha jól értem, akkor két teljesen eltérő mérlegen és mérési móddal mért eredményről van szó. Én ezt a kettőt a helyedben nem hasonlítgatnám. A veled együtt történő mérésnek simán lehet plusz minusz egy kilós hibája, gondolom normális személymérleget használtatok, az kb ennyire pontos, jobban nem. A védőnéni meg gondolom még babamérlegen mért, nem?
Szóval ha ez van,akkor szerintem ne vonj le messzemenő következtetéseket, mert simán lehet, hgoy téved a mérés!
(teljesen zárójelben, ezt a tanácsot fizikus adja nekedKép )

Ildi

Ildi
pildi

urszi, tied a pálma mára Kép Tényleg kimerítően keresgéltél Kép
Majd végigmazsolázom én is őket Kép

Lányok mára pussz, betegeknek jobbulást (kicsiknek és nagyoknak egyaránt Kép)

Petra édes volt a képen, Julkám is édes pofa abban a hintában Kép

Pusssz :

Klár
clarissa

Sziasztok!

Momo!
Miki is 13 kg(3 éves mérés) és nemrég kapta a Römer Zoom-ot éppen passzol hozzá a legkisebb állásában. Menjetek be egy boltba és ott ültesd bele Timit, hogy melyik típusú ülés jön be nektek. Nálunk is Zsuzsi örökli Miki előző ülését. Kép
Mennyi szántok autóra? A mi kombi astránk 1,1 milla volt és 96-os születésű. Kép Elég nagy.
Ja most látom, Ti is az Opel mellett voksoltatok, at Omega még szélesebb mint az Astra. Kép

Nadine!
Nekünk is Brevi Grand Prix-nk van, most örökölte meg Zsuzsi Mikitől. Az össz bajom az vele, hogy a nap egy kicsit kiszívta a huzatját.

Zsuzsi is elkapta Mikitől az influenzát, de nála csak abban nyilvánul meg, hogy kicsit folyik az orra, néha lázas és egy picit nyűgösebb a megszokottnál. Viszont Miki napjában 2-3x lázas nagyon köhög és néha kivágja a taccsot, egyébként mikor nem lázas, akkor eleven kisördög. Kép Zsuzsi tegnapi mázsáláson 7,54 kg volt és 69 cm magas. Dokinéninek is bemutatta a hasizomból felülést, mikor megfogta a lábát, amin nagyon csodálozott, mert állítólag ilyet nagyon ritkán csinálnak a babák.
Ja és tegnap Zsuzsi megkóstolta a répát, nem ízlett neki, de kicseleztem, összekevertem almával és úgy már falta. Kép

Na megyek, csak felkeltünk egy cici erejéig és én addig olvasgattam.

Magdi
gallainémagdi

Évi Kép
Én is pont azt akartam írni, amit PIldi, ne higgy a mérlegnek, nagy a mérési pontatlansága!!! Édes pofázata van KépKépKép

Urszila Kép
Julka nagyon édes!!!! KépKépKép

Nadine Kép
Tüdőgyuszi Kép Nem te tehetsz róla, ne vádold magad!

Most bocs, de ennyi. Ma délután megyünk kontrollra a gasztrora, majd referálok.

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok,

Évi,
Nálunk is Orsi bújósabb lett, dettó úgy ahogy te írtad. Aztán voltak esetek, amikor muszáj volt letennem, és otthagynom pár percre pl WC, és kimentem a szobából. Kb 1 percig sírt, aztán találta vmit, amivel lefoglalta magát. Ma már úgy van, hogy általában árnyékként követ, mindig ott kell lennie, ahol nekem, de egyébként lefoglalja magát - nincs gond.

Kangi,
Gasztro kontrollon mi volt? Még mindig Julcsit hordozod a kaja miatt? Hú már tök kíváncsi vagyok, írj hamar!

Csajok,
Mit lehet csinálni egy kis éjjeli tündérkével, aki fél 4kor felébred, apája át hozzá, majd fél6-ig teljesen csöndben nézi a tv-t apájával, hogy anyája tudjon pihenni. Enni nem kér, nem nyűgös, nem ásít, hangja sincs, csak éppen nem alszik. Asszem mégegy ilyen éjszaka, és aZuram elköltözik Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi Kép
Nyugalom, fél négyre megyünk csak, addig bírd ki valahogy Kép Éjjeli bagolyságra nincs ötletem. Az én lányom is bújós angyon mostanában, pedig már 11 hós is elmúlt ... nemtom, miért ...

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok,

Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat kicsi Artúr nevében! Kép Kép Kép

Ne haragudjataok,hogy csak most jelentkezem és csak most köszönöm meg a névnapi gratulákat,de Artúrnak nagyon csúnya vörös foltok jelentek meg (láz más tünet nem volt)a mellkasán, a karjain,a lábán és én azzal voltam elfoglalva,hogy állandóan kenegettem meg nézegettem,rosszabbodik-e,menjünk-e a dokihoz vagy ügyeletre vagy mi legyen. Csüt-ön felhívtam a rendelőt,egy másik asszisztensnő volt,nem a mi körzetünké,aki egyáltalán nem volt megértő,se megnyugtató,csak közölte,hogy du 3-5ig van rendelés,nincs időpont,hozzam a gyereket és várjuk ki a sorunkat. Mivel influenza járvány van,úgy döntöttem,nem megyek és várok min 1 órát a bacikkal/vírusokkal teli váróban,mert hétfőre volt időpontunk egészséges rendelésre.
Végül jól tettem,hogy nem mentem mert a dokinő nem írt fel semmit,csak beutalt a Budai gyerekkórházba bőrgyógyászatra. A bőrdokinő azt mondta,hogy ez öröklött hajlam,(anyukám pollenallergiás meg én is,de én nem minden nyáron) és hiába szoptattam meg vigyáztam a kajákkal,ez belső eredetű,nem kaja miatt van (szoruláskor kapott 2 kiskanál bifiduszos Activiát)úgyis előjött volna bármit csinálok. Már 3 hósan is volt két foltja,amit kenegetem és eltűnt,de most nagyon csúnyák a foltok. Kaptunk krémet,2 félét és 3 hét múlva kontroll,ha nem javul,akkor vérvétel és allergénszinteket néznek.
Szóval velünk ez van,Artúr megkapta a Menjugate IIIat,lemérték,ugyanannyi centi (75) de hízott 20 dekát,aminek örülök. Foga még nincs,de duzzadt ínye igen,úgyhogy Dentinox-szal próbálkozom,de ő nem nagyon engedi,hogy kenegessem.

Bocs,hogy ilyen hosszan írtam magunkról,az olvasást most pótoltam be,emlékezetből 1-2 dolog.

Nadine,
Szerintem se okold magad,nem tehecc róla,reméelm hamar meggyógyultok!

Heppi,
Artúr új szokása,hogy 3-kor ébred és nem alszik vissza,és én se tudom miért,úgyhogy segíteni sajna nem tudok,mondjuk nekem könnyű,mert mellettem alszik az ágyon (tudom,azt tanácsolják a pszichológusok,hogy ne aludjunk egy ágyban,de nekünk ez így jó)így félálomban szórakoztatom és akkor fél óra múlva visszaalszunk. És még mindig nem alussza át az éjszakát,nem tudom ki írta,hogy 3 éves korában bizti átalussza majd,addig már csak 2 és 1/3 év van Kép

Évi
A mérés szerintem is pontatlan,úgyis te látod Petrát,ha jókedvű,eszeget,stb akkor ne aggódj! Artúr is olyan bújós lett,én se nagyon mehetek ki a szobából,idegenektől megijed,méregeti őket,hangos hangra ő is megijed,köhögésre elkezd sírni szegény,van hogy a nap nagy részében ölben kell hordani,szóval ugyanolyan,mint amit te leírtál,úgyhogy ne aggódj.

Ne haragudjatok,hogy a többiekhez nem szólok,de Artúr már nagyon hív!
Azt szeretném kérdezni(már a neten olvastam egy csomó dolgot,de a saját tapsztalat biztos hasznosabb infókat ad),hogy akinek a babája ekcémás volt le tudná írni a tapasztalatait? (mire kell vigyázni vele, használt-e a kenőcs,viszketnek-e a foltok,bizonyos ételeket elkerül-e stb.)
Előre is köszi Kép

Azur
azur

Sziasztok,

na én már meg is nyugodtam,mind súlyügyileg,mind nyüszögés ügyileg. Kép Olyan jó,hogy vagytok és meg tudjátok nyugtatni az ember jányát. Kép

Kangi,
elfelejtettem tegnap írni.....végignézegettem az összes képet Julcsiról és hát nem tudok mit mondani,csak azt,amit a Soma szokott a tévében,hogy KÖSZÖNÖM...EGY ÉLMÉNY VOLT TITEKET NÉZNI!!!! Kép Legszívesebben jól meggyurmáznám édes kis pufóka,kis husika,kis gombócka pofikáját és az egész csajszit. Kép Kép Tündéri.....Kép

Azur,
nálunk Petra ekcémás....de vanegy nagyon jó krémünk,amivel,ha előjönnek a foltok,bekenem és gyönyörűen tünetmentessé teszi.
Egyenlőre semmi olyat nem kap,amivel ekcémásoknál érdemes jobban vigyázni(tojás,tej,fehérje...),úgyhogy kajaügyileg nem nagyon tudok hozzászólni.Én ezeket próbálom,amilyen sokára csak lehet bevezetni.

Urszila,
Julka........szintén nem találom azokat a szavakat,amivel bűbáját ki tudnám fejezni. Kép Kép Kép

Heppi,
aZUrad hajnali fél 4-kor önszántából tévézik,vagy a lánya kedvéért?Azt értem,hogy Téged hagyni akarnak tovább pihizni,de ha Orsi nem kelne fel,akkor is tévézne?Mert akkor azt mondom,ÚRISTEN.....én ilyenkor alszom a legmélyebben. Kép

na megyek Urszila féle linkeket csemegézni. Kép
vagyis előbb megebédelek,mert a lányom alszik Kép

puszi
Évi+Petra
Évi24

Sziasztok!

Nem vagyok éppen valami jó kedvű.
Tegnap közölte velem a fönököm, hogy az egész éves munkája a controling osztálynak egy nagy rakás.... .
Így mondta, hogy írjak egy utasítást a kedves beosztottaimnak, hogy a jövőben mire figyeljenek oda. Ebben csak az a gáz, hogy nem egyértelmű, hogy csak mi hibáztunk, hisz a fökönyv is hibázhat, de az tutkó, hogy nem , mert a kedves nejéé a cég...

Így erősen elgondolgoztam minek dolgozok akkor én itt, ahelyett hogy a kicsi lányommal lehetnék itthon, és nem idegeskedném magam szanaszét a munka miatt, és a vezetésnél a sok nem egész komplett sofförök miatt, mert még mindig majrézok egy kicsit, valahogy eu nekem még mindig egy plusz stress a vezetés, lehet hogy kinevettek, de én nem lennék jó f1 pilóta az tutkó.

Csak ez a rohadt pénz miatt kell dolgozni, megvettük a citroent a munka miatt kellett egy másik autó, hogy tudjak mivel járni dolgozni, hát kiszámoltam a citoren havi törlesztődíjja, +casco, kötelező, és a havi munkábajárás tankolása éppen annyi, mint a gyed (mit kapok én) családi pótlék, így ha nem dolgoznék, nem kellett volna még 1 kocsi ugyan itt lennék, és mennyivel nyugottabb lennék.

Már kezdem megbánni, hogy így döntöttem, de sajna nincs vissza út, pedig azt hittem milyen jó lesz.
Ha azt az oldalát nézem, hogy heti 2 napot nem vagyok itthon az nem sok, valahol egy kicsit kikapcsol, (mert szerintem van aki néha így érez)
mert az hogy éjjel nappal a gyerköccel vagy egy idő után nagyon fárasztó, és unalmas, így ezt az oldalát nem sajnálom (ne kövezettek meg) imádom a lányomat, hisz a tündérke ma reggel hogy ébreszt áll a kiágyban és mondja ANYA, ANYA azt hittem megzabálom.Csak ez a piszkálódás ne lenne, mert, hogy Ő jót tesz velem, komolyan ez azt hiszi én vakarodzok itthon, pedig azért dolgok itthon is rendesen nincs olyen nap. hogy ne hívjanak valamelyik boltból, hogy gond van.

Más.......

Franyó: Gratula a 2, fogacskához, Dorkának még mindig 4 van de csak felül...Imádja a kenyeret rágni, na meg a banánt majszolni.

Momo: Gyerekülés téma igaziból szerintem, az hogy melyiket vedd meg az attól is függ milyen gyakran utaztok.
Na meg milyen növésű a gyerköc, mert szerintem hiába van 15kg, ha olyan alacson, hogy a biztonsági őn nem jó helyen van, mert ha jól emléxem a 15-36kg ig már a kocsi övét használja, szerintem ki kellene egyett próbálni. Ha jó a gyerköcnek a méretéhez, akkor a nagyobbat venném meg.Dorka römmert kapot a 9-15kg (ha jól tudom a súlyhatárt) kinget 47e volt dec a mega toysba, és nem volt még csak 8,2kg most sincs még szerintem 8 kb, igaziból nem tudom miért kg hoz kötik az alsó határt, mert ha kicsi a gyerek akkor mi van, hiába 10 kg.

Na most befejezem fáj a fejem.
Éhes vagyok
Jók legyetek
Manó2

Kép
Kép
dorka2

Nem igaz, nem veszik fel a telefont a diabetológián. Pedig már tűkön ülök.

Urszila,
Julka édes a hintábanKép de Ronit nem győzte meg.
Majd ha jobb idő lesz, hintázunk a játszótéren.

Magdi,
Gyerekeknek jobbulást!
SZép méretekKép

Heppi,
Ötletem sincs. Roni egyszer csinált ilyet, amikor a vendégek miatt egy szobában aludtunk vele.

Azúr,
Szegény ArtúrKép Esetleg kinőheti ezt az allergiát?

Voltam reggel usziban, meg masszázson. Szupi volt. Gondoltam pihenek majd amíg Roni alszik.
Viszont most nem hajlandó aludni, pedig ilyenkor szokottKép

Most felvették, 10 perc múlva hívhatom megint. Azt hiszik kötélből vannak az idegeim?

Manó2,
Szegénykém, főnöködKép
De jó, hogy már Anyát mond!Kép

Maci_2
maci_2

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert sehogy sem tudtam letölteni a babanetet Kép

Nadine
szegény Zsani Kép jobbulást neki, Te meg ne okold magad! Egyébként vhol azt olvastam, hogy a betegségek idején vhogy jobban nőnek a fogak

Évi
egyetértek az előttem szólókkal, 2 kül. mérlegen mért eredményeket nem célszerű összehasonlítani. Ráadásul ha te ráállsz a szobamérlegre, az nem is nagyon mér tizedeket, úgyhogy nem hiszem hogy aggódnod kellene Petra súlya miatt
üldögélő Petra zabbantani való Kép

Zsuzsi, Magdi
jobbulást a gyerkőcöknek

Urszila
hintázó Julka éééédes Kép

Azúr
foltos ARtúr Kép drukk, hogy hassanak a krémek

Ma megkóstoltattam Danival a meggyet (igaz banánnal kevertem, mert nagyon savanyú lett volna), és ízeltt KépKép úgyhogy pénteken csinálok neki meggyszószos husit. Most meg épp anyatejberizst főzök neki.
Reggelire papírzsepit evett, nem tudom, hogy szedte ki a táskámból. Na mindegy, idejében elcsíptem, csak arra lettem figyelmes, hogy csámcsog és lóg ki vmi fehér a szájából, remélem nem nyelt le belőle.

Köszi mindenkinek az autósüléses linkeket, infókat, ha lesz egy kis időm, megnézegetem mindet.

Andi
ja, ma 1 éve, hogy nem dolgozom Kép
psandi

Nagyon szomorú vagyokKép 11 fölött lett a terheléses cukorm és a pajzsmirigyem is túlműködikKép

PsAndi,
Nem eteted szegény Danit, kénytelen azt enni amit találKép

Dugámba dőlök...

Maci_2
maci_2

Maci
na mit mondtak????

Manó2
szegény, látom, tényleg kivagy Kép legalább van öröm is, csodás lehet hallani, amikor úgy ébresztenek, hogy ANYAAA KépKépKép

Andi
psandi

Maci
KépKépKép

Andi
psandi

Manó2!

Ez elég rosszul hangzikKép De legalább Dorka meggyógyult már?

Emma is így ébred, nem sír, csak kiabál hogy Anya!

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Maci KépKépKép, és most mi lesz???

F.
franyo

Szegény MaciKépKépKép
Ez az érték mennyire magas a normál értékhez képest? Ez a terhességtől alakult ki?

Réka
muki

Sziasztok,

Megjöttünk a napi sétából,Artúr nem ébredt fel,írok,amíg alszik.

Évi,
Köszi szépen a választ. Ti milyen kenőcsöt használtok? Mi 2 félét,egy testápolót,a másikat most váltottam ki,ez sajnos szteroidos,de hígított,utánaolvastam és az orvosok közt most vita van ezügyben,hogy károsak-e a mellékhatásai vagy sem,én mindenesetre csak óvatosan kenem vele és csak szükség esetén. A kajákkal én is vigyázok,eddig a tilosakból Activiát adtam, szorulás miatt,de most már azt se fogok és még csak a gyümölcsöknél meg a répa sütőtöknél járunk és Artúr már 8 hós múlt. Csak azt nem értem,hogy 3 hósan mitől volt a folt (ekkor még tisztán anyatejes volt) és a régi dokinő akkor miért nem küldött bőrgyógyászatra?

Manó2
Nem valami kíméletes a főnököd Kép Drukkolok,hogy jobb legyen a helyzet. Kiabáló Dorka édes lehetett Kép

Maci_2
Köszi a kérdésed,azt olvastam kinőheti,pár éves korára,ajánlják a napsütést meg a tengeri levegőt. Szerencse,hogy nem viszket neki,meg hogy nincs láza se(van olyan eset,hogy a vakarástól begyullad és fertőződik és ekkor magas láz lép fel).
Sajnálom a cukor meg a pajzsmirigy eredményt. Kép De az a rosszban a jó,hogy teherbeesés előtt derült ez ki és nem kell azon idegeskedj,hogy árt-e a babának. Anyukámnak is pajzsmirigy problémája van (nem tudom túl vagy alulműködés) és gyógyszerrel be tudják állítani. Én reménykedem,hogy kapsz olyan gyógyszert,amit terhesség alatt is szedhetsz,ugye létezik ilyen? Vagy hátha addigra rendbejön és nem is kell szedni terhesség alatt? És a cukorszintedet diétával tudnád kezelni? Azt hiszem van a babaneten egy orvos, DR CSákány M György,aki ebben a témában szakértő,hátha ő is tud segíteni.

Psandi,
Kösz a drukkot,én is remélem,hogy hatnak majd a krémek.
Papírzsepi evő Dani Kép Valaki írta régebben,hogy a kisfia véletlenül papírlapból evett egy darabot,felhívta a toxikológiát és azt mondták,nem mérgező. gondolom a papír meg a zsepi kb ugyanolyan összetételű,úgyhogy ne aggódj,ha véletlenül lenyelt egy darabot.
És ízlett Daninak a tejberizs?

Autósülés téma:én is nézegetek,de valószínű csak májusban veszünk és a Kismamában találtam a bobob ülésnél,hogy Bobob plus 9-18kg:
Az ülést az oldalán lévő kar segítségével úgy dönthetjük ülő helyzetbe,hogy közben az ülő felület és a háttámla közti szöget megnöveljük így sokkal kényelmesebb benne az alvás.(a hagyományos ülések billenthetők,de a közbezárt szög állandó)

Nem tudjátok véletlenül,hogy a Maxi cosi priorinál meg a Bébé Confort Iseosnál ill a Römernél is állítható-e ez a szög?

köszi,
Azur
azur

Sziasztok,

Maci_2,
KépKépKép MOst mi a kovetkezo lepes? Mit mondott az orvosod?

Norka,
mail nem jott. Kép

Zulu,
fel a fejjel! Nyaron majd Telkiben a medanszieban hogy fogsz mosolyogni, ha eszedbe jutnak ezek a hetek Kép

PsAndi,
Zsombim az, aki papir-iratmegsemmisitokent mukodik, es en hivtam a toxikologiat. HA ez megnyugtat, errol az iratmegsemmisito uzemmodrol Zsombit azota sem tudtam lenevelni, gyakorlatilag naponta benyom egy kis ujsagot, konyv-csucskot, csomagolopapirt, papirzsepit, adasveteli-szerzodes darabot stb. Meg nincs baja, es se celluloz, se tinta kicsapodast nem latok rajta ...Kép

Evi,
drukk, hogy mihamarabb elmuljon a borbetegseg! Kép

Momo,
gratu az uj kocsihoz! Kép

Es most en is kernek egy kis drukkot, holnap kell mennem az orvosomhoz azert a gyulladascsokkento gyogyszerert. Na meg hogy megbeszeljuk a tovabbiakat. Kép
Kulonben az elmult napokban mar azt hittem, babas vagyok, tisztara olyan tuneteket produkaltam, erre ket nappal ezelott elkezdtem barnasozni, ma meg olyan erovel tort ki rajtam a mikulas, es olyan eros gorcsok kisereteben, hogy azt hittem, megpusztulok. Kép Asszem ezt is megkerdezem a dokimtol, mert ez szerintem nem normalis...Kép
(Viszont tunderi ZSombi megerezhette, hoyg nem vagyok a topon, mert egezs nap csendesen eljatszogatott magaban a jatszokaban, most meg mar 2.5 oraja alszik...Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Gombóc
iratmegsemmisítő Zsombi KépKép
holnapra megy a drukk +++++
erős mikulás Kép viszont rendes Zsombi Kép

Azúr
tejberizs nem annyira jött be, csak úgy, amikor tartottam az egyik kezemben egy banánt, időnként abból szopogatott egy kicsit, közte meg becsempésztem 1-1 kanál banános rizst Kép

Láttátok a Jakupcseket? Többnejűség volt a téma.
Hétvégén már a férjem is felvetette az ötletet (remélem csak viccelt Kép) , amikor sopánkodtam, hogy egyszerre sok a gyerek is meg a háztartás is, arról persze hallani sem akart, amikor megemlítettem a többférjűséget, hogy akkor nem elégedetlenkednék, hogy keveset van itthon, hisz addig velem lenne a másik Kép

felébredt, megyek
ANdi
psandi

Sziasztok!

Azur: Márk is ekcémás. Neki is 2 hónapossan jöttek ki először a pöttyei és akkor ő is még csak anyatejet kapott. Akkor nem foglalkozott a mi dokinénink se vele csak kenöcsöt adod ami még akkor hatott is. Félévessen elküldték allergiás vizsgálatra ami kimutatta, hogy a szójára allergiás amit még egyszer se kapott. Még olyan kaját se amibe szója van mindig olvasom az árukat, hogy nincs-e benne. Ennek ellenére állandóan kiütéses és már egy kenőcs se használ akár mit csinálok bekenem elmúlik és 2 nap múlva újra kijön. Igaz ő már mindent eszik mert elmúlt 1 éves, és mivel nem találtak nála semmi allergiát a szóján kívül ezért ehet mindent. Én is és a férjem is allergiásak vagyunk azt mondták, hogy a hajlam a gyerekbe is megvan. Sajnos ezzel nem elkeseríteni akartalak, mert azt kívánom, hogy nektek használjanak a kenőcsök, de ne lepödj meg ha az allergia vizsgálaton nektek se fog kimutatni semmit. Szerintem már a levegőbe is benevan ez a sok nyavaja és a gyerekek bőre érzékenyebben reagáll mindenre. azt mondták, hogy 5 éves korig kilehett nőni ha nem élelmiszer allergia de hát senki nem tudja pontossan. azt is olvastam a neten, hogy nem tudják, hogy mitől lehet ez az egész. Na bocs, hogy ennyit írtam neked. És drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Gomboc: Neked megy a drukk ezerrelKépKépKépKépKép

Nálunk nagy változás történt a drága kisfiam nem fogadja el a bébikajákat már azt eszi amit mi. Tudom itt aggodtam, hogy soha nem fog rászokni azokra a kajákra amiket én főzők és láss csodát 5 napja nem eszik mást csak amit mi. Úgy őrülök neki. Voltunk mi is mérekezni sajna most csak 80grammot hízzot 2 hét alatt pedig mostanába 300grammokat hízzott.

Na jó nem untatok senkit
Sziasztok
Andy és a ma 13hónapos Márk
És egy pár kép
Kép
Koszos a kezem és igy megpucolom
Kép
Megprobálok ráülni a kutyusra néha sikerülni si szokott.
andy78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?