Sziasztok,
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat kicsi Artúr nevében!
Ne haragudjataok,hogy csak most jelentkezem és csak most köszönöm meg a névnapi gratulákat,de Artúrnak nagyon csúnya vörös foltok jelentek meg (láz más tünet nem volt)a mellkasán, a karjain,a lábán és én azzal voltam elfoglalva,hogy állandóan kenegettem meg nézegettem,rosszabbodik-e,menjünk-e a dokihoz vagy ügyeletre vagy mi legyen. Csüt-ön felhívtam a rendelőt,egy másik asszisztensnő volt,nem a mi körzetünké,aki egyáltalán nem volt megértő,se megnyugtató,csak közölte,hogy du 3-5ig van rendelés,nincs időpont,hozzam a gyereket és várjuk ki a sorunkat. Mivel influenza járvány van,úgy döntöttem,nem megyek és várok min 1 órát a bacikkal/vírusokkal teli váróban,mert hétfőre volt időpontunk egészséges rendelésre.
Végül jól tettem,hogy nem mentem mert a dokinő nem írt fel semmit,csak beutalt a Budai gyerekkórházba bőrgyógyászatra. A bőrdokinő azt mondta,hogy ez öröklött hajlam,(anyukám pollenallergiás meg én is,de én nem minden nyáron) és hiába szoptattam meg vigyáztam a kajákkal,ez belső eredetű,nem kaja miatt van (szoruláskor kapott 2 kiskanál bifiduszos Activiát)úgyis előjött volna bármit csinálok. Már 3 hósan is volt két foltja,amit kenegetem és eltűnt,de most nagyon csúnyák a foltok. Kaptunk krémet,2 félét és 3 hét múlva kontroll,ha nem javul,akkor vérvétel és allergénszinteket néznek.
Szóval velünk ez van,Artúr megkapta a Menjugate IIIat,lemérték,ugyanannyi centi (75) de hízott 20 dekát,aminek örülök. Foga még nincs,de duzzadt ínye igen,úgyhogy Dentinox-szal próbálkozom,de ő nem nagyon engedi,hogy kenegessem.
Bocs,hogy ilyen hosszan írtam magunkról,az olvasást most pótoltam be,emlékezetből 1-2 dolog.
Nadine,
Szerintem se okold magad,nem tehecc róla,reméelm hamar meggyógyultok!
Heppi,
Artúr új szokása,hogy 3-kor ébred és nem alszik vissza,és én se tudom miért,úgyhogy segíteni sajna nem tudok,mondjuk nekem könnyű,mert mellettem alszik az ágyon (tudom,azt tanácsolják a pszichológusok,hogy ne aludjunk egy ágyban,de nekünk ez így jó)így félálomban szórakoztatom és akkor fél óra múlva visszaalszunk. És még mindig nem alussza át az éjszakát,nem tudom ki írta,hogy 3 éves korában bizti átalussza majd,addig már csak 2 és 1/3 év van
Évi
A mérés szerintem is pontatlan,úgyis te látod Petrát,ha jókedvű,eszeget,stb akkor ne aggódj! Artúr is olyan bújós lett,én se nagyon mehetek ki a szobából,idegenektől megijed,méregeti őket,hangos hangra ő is megijed,köhögésre elkezd sírni szegény,van hogy a nap nagy részében ölben kell hordani,szóval ugyanolyan,mint amit te leírtál,úgyhogy ne aggódj.
Ne haragudjatok,hogy a többiekhez nem szólok,de Artúr már nagyon hív!
Azt szeretném kérdezni(már a neten olvastam egy csomó dolgot,de a saját tapsztalat biztos hasznosabb infókat ad),hogy akinek a babája ekcémás volt le tudná írni a tapasztalatait? (mire kell vigyázni vele, használt-e a kenőcs,viszketnek-e a foltok,bizonyos ételeket elkerül-e stb.)
Előre is köszi
Azur