Jó reggelt
... bár nem kívánom senkinek ezt a mai éjszakát: kispapával éjfélig társasoztunk (úgy kell nekünk), majdnem 1 óra volt, mire elaludtam, 2-kor ébredt Julcsi - azt hittem, nem tudok hozzá felkelni, az első mélyalvásból iszonyú lassan tértem magamhoz
-, meg kellett szoptassam, aztán fél 6-kor megint ébredt, de hiába szoptattam, nem volt elég tej, csak nyűglődött, úgyhogy meg kellett reggeliztetni, azóta fent vagyunk
Eléggé zomboid a hangulatom. Kispapa alszik. Én irigykedem.
Orrocska továbbra is vérzik kicsit, pont az a lik, amelyik a betegebb (jobb oldali), de hálistennek étvággyal, lázzal nincs gond.
Beu
Váááu, nagy gratula az ügyes szakácsnéninek és jó étvágyú kosztosának!
Drukk a szemecske további javulásához, és a dáthából is lábaljatok kifelé!
Gombóc
kanálra ordító Zsombi
Ujjadról se fogad el semmit?
Urszila
Ismerem a mondást, és remélem, hogy nem egy hisztis, elkényeztetett kölyök nevelésének útján indultam el ... mert akarat, az van! Tegnap nagy sikoltozást csapott, mikor nem tetszett neki valami ... abban reménykedem, hogy ha (tőlem telhetően) türelemmel, higgadtan állok hozzá, akkor beáll előbb-utóbb (olyan 18 év múlva
).
Ami a nem-merem-bevallanit illeti, nekem is van egy titkom ám: a múltkor én is szárazbablevesből passzírozott babocskát adtam neki, mert rosszul emlékeztem, hogy 1 éves kortól mehet a bab. Imádta, de egy nap kaki kimaradt
Hálistennek nem lett baja ...
A szaftba mártott kenyérnek nálunk is nagy sikere van. Valamint bárminek, ami embereledel, nem pedig bébitáp
Anita
Elvileg az őszibari kompenzálná az almát, de úgy látszik, Robó érzékenyebb. Szilvát én is tudom ,hogy jó, meg nekünk a HIPP sárgabarija is bejött, és a nyers paradicsom is (passzírozva).
A kép nagyon édes, mit eszeget,UFO-t???
Maci_2
jujj, gyors gyógyulát neked! Kenyérhéjas figyelemelterelés nálunk is megy, valamint egy sünivel is szoktam neki bábozni, érdekes lesz az érettségi banketten
Heppi
aha, én is erre gondoltam, meg arra, hogy haspók, és imádja az ízét
Momo
Hogy vannak a boszik?
Leszter nagyon eltűnt ...
Kaska
Hogy sikerült a Versdallam? Egyetlen átaludt éjszakához gratula, és drukk, hogy az eset sűrűsödjön!
Mammammma ... hát, igen ... így kezdődik, aztán tizenkét év múlva elmagyarázza neked a matekpéldáját, te meg majd csak lesel
Apropó, duma, a héten megtanultuk, hogy a boci "Bú"-t, a kacsa "Háp"-ot mond. Igaz, a hápogás még csak suttogva megy, éppúgy, mint a lámpa ("hápa"). És iszonyatos sokat gagyog. Annyalánya, bár Apacuka sem sülthal éppen
Réka
hajrá kedvjavulás, szuper, hogy már jobban vagy! Daninak gyógyulást!
Magdi
Mikike is gyógyuljon meg! Kék csillámos körömlakk, ejha!
Püff neki, Anyu most telefonált, hogy húgom lázas beteg
Szegény ... ráadásul nem is mehetünk látogatóba
Jajj, nagyon kapaszkodik már felfeé, és sivít, úgyhogy megyek ...
Pussz
Kangi