Sziasztok, csak egy gyors kukk...
szombaton megyunk Pestre -tom, mar irtam- érdemes vhova benezni, babanak érdekes holmikat latni? Igazabol nem hianyzik most ugy semmi, de ha van vmi, amit erdemes lenne megnezni, akkor oda beugranank.... kerek hsz-t
Itt jar vedono. Abban maradtunk, hogy zoldsegek ram vannak bizva (mar kinaltam egy kis karfiolt is nem csak brokkolit), majd latom mi puffaszt még...
7 honapos kortol adhatom a sajtot, reszelve a fozelek tetejere, nem sokat, csak kicsit...
sovany, vagy félzsiros (ovari, aniko) heti 3-4x
8honapos kortol adhatom a natur joghurtot. Eloszor erdemes megismertetnem a natur izzel, de tehetek bele gyumolcsot is. Bolti gyumolcsos nem lett ajanlva, allitolag van babaknak gyari, de nalunk nem kaphato....
ezt uzsonnara, tizoraira ajanl
9 hotol turo, gyumolcsot is adhatok hozza, vagy snidlinggel, korozottnek torottpaprika nelkul...
Tejtermekeknel figyeljem a hajlatokat, hogy van-e szaraz, voros folt.... ez konnyen lehet a tejtol!!! Akkor par nap szunet, majd ujra -hatha kiutes mastol volt- szeklet szaga, megvaltozasa is arulkodo lehet.
8 hos kortol johetnek a rakott etelek (cukkini, karfiol, karalabé, daralhus, zoldbab.....
Rizs is johet majd innen, de babarizs jobb, csak allitolag nalunk nem kapni.
Ha már ÜL a baba, és merolegesen (!) akkor johet kiflicsucsok, babapiskota, szogoruan felugyelettel, és kotoraszassal ha kell (szajban)
Ez utan mar lehet villaval torni, johet a ragas... ha eleinte fuldokol, akkor minden nap par kanallal igy kinalni, majd megszokja....persze pepessel etetni, de darabos kinalassal nem szunetelni, folyamatos kinalgatas
Kérdeztem, a kifli szolgal a mértékletes szoktataskent a lisztes (gluten) cuccok teren. Még nem kell fél évig terhelni a mi kajank szerint (ha egyetertek-és igen, egyetertek). Hiaba nez kunyeralosan, én sem akarom, h ido elott egyen vmit, h aztan ez miatt allergias lesz. Én olyankor banant szoktam neki adni (utcan, vagy gyumlevet), itthon meg volt, hogy egy falat nekem en kajambol, egy neki, ő kajajabol
Remelem nem voltam mar megint szoszatyar... ha igen, bocsi
csinaltam ma meggyes gesztenyet. Nem is volt rossz, csak kicsit tovabb kellett volna foznom
vegyuk kostolgatasnak a muveletet. Bar most a cici a nyero a napokban (megint a fogak).
Azert mert rolatok még nem írtam, érdekel kivel mi van... és folyamatosan olvasom is (azt állva is lehet, kezek nelkul
)
Beuka: mikor Veronika kelt éjjel, és valoszinu tul sok volt a vacsi, akkor nalunk is ratamadt hajnalban a cicre, és nem ksipalyazott. De ha nem tomom meg este, akkor tenyleg atalussza, max par korty vizet kert minap hajnalban, és aludt is tovabb
(én is ehesebb leszek, ha bezabalok)
Melodia: De kap vacsorat, csak nem tukmakolom, mint eddig
sok ember nyugtalanul alszik, ha nagyon bekajalt este... (én bezzeg nem
) de embere valogatja, és babaja is
Beuka, én ugy tudom, egy term.film alapjan, hogy mar fél éves kor korul a dominans kezet kezdi tobbet hasznalni. De ezen ne aggodj szerintem.
Melodia:
mi még bukunk. Tegnap is ketszer dobta ki a taccsot a boltban, apa kezeben
Van, hogy eves utan 3 oraval is bukik... igaz nem annyit, mint regebben, de meg szokott... és mindegy mit eszik
Vedono szerint nem gond.
Nalunk egesz nap egy r.u.body, és slussz, néha mar be se takarom a kis vekony lepedoszeru takarojaval, mert annyira izzad, és olyan meleg a szobaja (panel)
Most elszaladok innen jo meszire
begorcsolt a vallam
Nektek szep napot!!!!