Érdekesen működik ez a babanet.
Reggel írtam, aztán eltűnt, ezért újra írtam. Majd még egyszer (mást). Az utolsó 2 iromány látszott, februári dátummal! Most meg az első hozzászólásom előkerült a többi eltűnt.
Látom, Timici és Zulu februárban írtak
Timici,
Bence már 1 éves nagyfiú, már sok mindent ehet. PL.: paradicsomos krumplit, -káposztát, tésztákat (krumplis, káposztás, brokkolis, sajtos...), halakat... (és ezzel még nincs vége) csak kicsit össze kell turmixolni/aprítani.
Mariann,
Annál a dokinál voltam, akihez pocakosan jártam (Tóth Ágnes). Vagyis még nem voltam, csak vérvételen. Febr. 9-ére kaptam időpontot
szerettem volna hamarabb, de a dokinő hétfőn és kedden rendel (11-16), a párom meg csak hétfőnként tud vigyázni Ronira.
Nem is az inzulintól félek a legjobban, hanem attól hogy be kell feküdni a kórházba amíg beállítják.
PsAndi,
Én még akkor csináltam hasonlókat, amikor sárga volt Roni és 3 óránként ébreszteni kellett (egy órát szopizott, fél órát fejtem, másfél óra alvás és kezdődött előről). Pl.: a szopis fotelban ébredtem, gyerek sehol. Vagy egy másik nem hagytam megfordulni a páromat, mert azt hittem, hogy a gyerek és le fog esni (pedig soha nem aludtunk egy ágyban Ronival), persze a 3. után már rámszólt
Toffi,
Boldog 3/4 évet
Nagyon eltűntél!
A délelőtti gubanc miatt nem válaszolt senki a kérdésemire?
Adtok a babáknak valamilyen fogerősíőt?
Mit lehet venni egy 11-12 éves lánynak névnapjára?
Help, please.
Voltunk a dokibácsinál. Roni ha lehet még az eddigieknél is jobban hisztizett a mérlegen. 8600 gramm, pont mint az előző hónapban
De legalább nem fogyott, persze ez nem vigasztal.
Azúr,
Boldog névnapot Artúrnak!
Maci_2