Sziasztok!
Timi, örülök, hogy jobban vagytok! A prolkatinom anno nekem is picit magas volt, de nem volt vészes. Ányá..
elképzeltem, nagyon édes lehetett!
Hettie, gesztenyeét már lehet neki adni, meg tejpépet is, csak a 4 hónaposoknak valóval kezdd. voltál már azóta nőgyogyónál?
egy barátnőm ugyanígy volt, sírt a fájdalomtól, a dokija nem talált semmit, közölte, hogy a gátmtszés nem lehet, meg a repedés se, menjen el pszichológushoz, mert ott van a baj, különben is ne legyen hisztis.
meg megkérdezte, hogy hogy akar így több gyereket???
na, elment egy másik nőgyogyóhoz, aki végül megtalálta a bibit (naná, hogy nem pszichés volt): egy cseresznye nagyságú vadhús volt a hüvelyében, az ellső doki hanyagsága miatt, amit úgy kellett lekezelni. a doki csak ennyit mondott: hát, ez nekem is fájt volna...
azóta minden ok.
Beuka, drukkhegyek a vizsgádhoz!!!!! Tampon: szülés után megváltoznak picit odabenn az erőviszonyok
vegyél nagyobbat, amit már szült nőknek javasolnak, az valszeg jobb lesz. Én megutáltam a tampont, pedig régen szerettem, most betéti társasággá alakultam.
ma vagyok a 37 napon, sehol semmi, de ha a Balatonon jön meg, akkor
... a görbém szerint ráadásul a 14 napon volt pé, úgyhogy végképp nem értem, mi van
tegnapi teszt persze neg.
Edi, nekem szájban mérve sem ok a görbe, lásd feljebb..
köv. ciklusban (ha lesz
), akkor hüvelyi mérésre váltok, hátha.
Kata baba nagyon drága, uolyan a lábtartása, mint Gergőnek! helyes az a rongybaba! Tényleg, Kata Kata, vagy Katalin? jókor kérdezem...
zabpehely van bio a dm-ben, de nem tudom, hogy főzve kell-e adni, vagy nyersen darálva????
True, üdv itt! Kéépeket kérünk, meg adatokat, súly hossz, ilyesmi!
már két hós kora óta megjön? te szegény...és rendszeres?, azért kérdem, mert már gyúrunk a tesóra, de a rendszeres cklus az még álom nekem. január óta jön meg, 42-50 napra...
cseresznyét már lehet adni! Nálunk a kedvenc kaja a reszelt sajtos brokkoli. (krumpli, brokkoli, 2 púpozott ek trappista)
de vasárnap paradicsomos spagettit ettünk (mármint a szülők), és a sajtos brokkolijához tettem 2 kanállal a fokhagymás-paradicsomos szószból
ováció volt...
mozgás miatt ne aggódj (bár rutinos 3 gyermekesként biztos tudod), mi csak 2 hete ültünk fel, addig hason-háton kúszott Gergő.
Anita, láz, torokgyulladás
remélem, hamar rendbejöttök!
pocilakó miatt ne aggódj, tudja ő jól, hogy szeretik
.
hát igen, a Gergő az egy jó név
sztem ahogy nőni a fog a pocakod egyszercsak be fog ugrani egy név, amire addig nem is gondoltatok és az lesz az igazi. Ötletek (az én kedvenceim): Ádám, Bálint, Benedek, Barnabás, Márton, Balázs, Áron...még van, de most nem jut több az eszembe...
Jubi, jót mosolyogtam a "csajos" játékokon...Gergő tegnap kapott apájától egy lábbal hajtós piros motort...
finoman próbáltam rávezetni, hogy sarjunk még épphogy ül, de apa szemei ragyogtak a gyönyörűségtől, hogy ilyet vehet már az ő nagyfiának, úgyhogy nem volt szívem tovább ellenkezni, elhoztuk..
apa már a dömpereket is párás szemmel nézegeti, sztem csak napok kérdése, és azt is venni fog
gulyásleves
nálunk a töltött paprika a nyerő, és múltkor nagyapja paprikás krumplijából kunyerált (helyesebben verte a konyhaasztalt, és cuppogott
) úgy látom, bukik a magyaros ízekre a drágám
Nagyon édes Jazus abban a sapiban! élvezte a vizet?
buláta: a kismama-naptár szerint egy éves kortól lehet kölest adni, de ők mindent nagyon soká engednek bevezetni. Sztem már adhatod.
Nózi, ez a nézés....
gyönyörű! Mizújs veletek?
Melódia, gratula a fogcskákhoz! micsoda tempó!! egy barátnőmnek 5 nap alatt jött ki négy...9 és fél hónaposan, addig semmi, csak rengeteg sírás meg éjszakázás...
Zsebi, gratula a cumisüveghez!!! én forralt vizet adok, meg csecsemőteát, ami ugyan édes (de jóval kevesebbet rakok belőle), de abból többet iszik. A gyümölcsleveket nem szereti.
Kamillateát még nem adtam Gergőnek. Mi csőrős pohárból nyomjuk, egyre ügyesebb, már csak a fél pohár köt ki a nyakában...
és rájött, hogy remekül lehet berregni, köpködni vele
esetleg próbáld meg a csecsemőteát, csak jóval nagyobb higításban.
milyen husit evett már Lola?
Livimami, rendbejöttél?
Puszi, Angel