Sziasztok,
Orsoly,
Egyáltalán nem veszem beledumálásnak,tudom,hogy jó szándékkal írod.
A Dévényezést most tuti,hogy hanyagolni fogjuk,mert én nagyon őszintén szólva nem vettem észre,hogy olyan nagyon használt volna (6 kezelést kapott),ezért nem erőltetem. Tudom,hogy Lackónak meg Zsombinak meg egy csomó mindenkinek bejött a Dévény és nagyon használt,meg használ is,de mi maradunk inkább a Katona féle tornánál,mert azzal is szépen fejlődik.
A babakocsi tuti lehet. Német gyártmány és jól bírja majd a strapát,nem baj,ha nem pillekönnyű,ha jól emlékszem azt írtad,hogy ott elég göröngyösek az utak. Én is nagyon meg vagyok elégedve a Hauckkal,bár ez se pillekönnyű (8 kg) de ezekben az elmúlt hidegekben tök jól lehetett téliesíteni,a pár centis hóban sem akadt el.
PIldi,
Jó ez a dokinéni féle minilabor. Én még ilyesmiről nem is hallottam csak cukorszint mérő hasonló szerkezetről. Hintás képek nagyon aranyosak.
Klár,
Barátnének gratula.
Éhség nekem is ismerős. A koplalós diétákat én sose bírtam betartani. Tegnap beleolvastam a "Ducin babát vállalni" meg a "fogyókúra "topikokba és ott van egy anyuka,Ágiboszi aki terhesség alatt 160g-os szénhidrát diétán volt a cukra miatt és tett fel egy pár receptet is,sütiket pl édesítőszerrel,meg írtak egy linket is
www.kcal.hu ahol megvan az ételek kalória és szénhidrát zsír stb tartalma.
Én most azt próbálom pár napja,hogy eléggé lecsökkentem a bevitt szénhidrátot és helyette fehérjedús kajákat (húst,sajtot)eszek. Van egy ilyen diéta is,az Atkins féle fehérje diéta,az viszont nagyon radikálisan lecsökkenteti a szénhidrátot, első 2 hétben csak napi 20gr ch megengedett (ez 2 dl frissen facsart narilében van)viszont az a jó benne,hogy fehérjét,zsírt lehet bármennyit enni,nem kell éhezni. Mondjuk szoptatás alatt én nem fogok ilyen radikálisat kezdeni és lehet,hogy ha nem tartom be a 20gr szénhidrátot,akkor semmit sem ér,meg azért sem merem teljesen követni,mert olvastam,hogy a nagy fehérjefogyaztás megterhelheti a vesét,de azért megpróbálom.
Itt írnak az Atkins diétáról:
http://www.origo.hu/noilapozo/egeszseg/20030702biztos.html itt írnak a hátrányairól is:
http://www.sulykontroll.hu/services/articles.php?a_id=15&b=1 Mindenesetre ha valakinek van valami tuti fogyis ötlete légyszi ne tartsa titokban
Kangi,
Hogy van Julcsi? Orrszívás: volt,hogy 10 percenként szívtam,amikor kellett,nem hiszem,hogy árt ha gyakran szívod,még mindig jobb,mintha középfülgyuszi lenne belőle (azt olvastam,hogy ha bentmarad a váladék akkor lehúzódhat a fülre)
Úgy láccik,Julcsi a felnőttes kajákat kedveli,örülök,hogy megtaláltátok,mit szeret
Sofka
Pénztárcalopás
nagyon sajnálom.
Alvás: Artúr este 8-másnap reggel 5ig vagy 6ig alszik,persze közben min 3 szopi,ez 9-10 óra,aztán de 10 körül szunyókál egy fél órát,dél körül sétálunk,akkor van,hogy egy órát is alszik a jó levegőn,du ill este már áltl nem alszik.
Marcipán mennyit alszik?
Zsuzsó,
Drukkoltam,mi volt az alváslaborban?
Franyó,
A dokinő mobilszámát én se tudom
Még nem volt ilyen helyzet,nemtudom kijönne-e,mindenesetre nem nagyon értem,hogy mikor jönne ki,ha 39 fokos láznál nem?
Remélem Anka azóta jobban van. Hogy telt az éjszaka?
Psandi,
Bár kicsit késve,de azért leírom,hogy nálunk 22fok van,Artúr hosszúujjú bodyban meg plüss rugibak alszik,hálózsákba belecsavarodott így egy pléd van rajta,ami elég nagy és ezért keresztben tesszük rá,így nem tudja lerúgni (és olyan széls,hogy végigér rajta).
Karifát elvitte apa? Nekünk még mindig megvan,bár mű,nem hullik,Artúr úgy szereti nézni a fényeit így valószínű az égőket nem rakom el ha leszedjük a fát,hanem kiteszem valahová és akkor néha bekapcsolom neki.
Magdi,
Kösz a szőlőlé tippet.
Zsuzsinak grtula az új mozgáshoz
Mikinek hogy tetszik az ovi?
Nadine,
Én is úgy hallottam,hogy akkor kell a cipő,ha már stabilan jár.
Csucsuka,
Jó eredményekhez gratula. Masszőr miatt irigy!
Beu,
Tavasz feeling
Hát a napsütés az én kedvemre is jó hatással van.
Bogyós kaki: szerintem is valami fogósat evett Lőrincs,nálunk is volt,de aztán hajtósabb kaja hatására elmúlt.
Tina,
Jaj de jó,további jobbulást
Maci_2
Már többször akartam írni,de mindig elfelejtem,hogy Artúrnak is idő kell,amíg megszokik új játékokat. Amikor megmutatjuk neki,akkor először kicsit félve méregeti,aztán én játszom a játékkal először és akkor már ő is elfogadja. Ha esetleg Roni kedvenc babáját vagy plüssállatkáját meghintáztatnátok először? Drukk,hogy megszeresse.
Tapsikoláshoz gratulálok,aranyos lehet
A hétvégéd milyen volt?
Gombóc,
Én meg tudlak érteni. Én is olyan szívesen mennék néha kikapcsolódni,de nem teszem,mert Artúr szep szorong,20 perc után rohanhatok haza,mert nem lehet megnyugtatni. A múltkor kari ajándék vásárlásból rohantam haza taxival (na jó,nem 20 perc,de 1 óra után) és persze lelkifurkám volt,hogy miért hagytam otthon. Dehát a párommal csak nem mehettem megvenni a saját kari ajándékát? Ráadásul hideg is volt,meg a boltba sem lehetett babakocsival bejutni.
Most úgy vagyok,hogy maradok Artúrral és remélem,hogy elmúlik ez a szep szorongás,bár lehet,hogy az még jópár hónap.
Szerintem egyáltalán nem arról van szó,hogy te nem bírsz a gyerekkel. Csakhát veled van többet, a te közeledben nyugszik meg. Van olyan baba,aki alig eszik meg valamit és ez egyáltalán nem a szülő hibája,hisz minden trükköt bevetettél,hogy egyen. Olyan kár,hogy nincs egy olyan normális hely,ahova babástul is elmehetne az ember és ott kikapcsolódhatna kicsit.
Mindenesetre kitartást kívánok és hogy jobb kedved legyen
Heppi,
Hátha mégis elmentek telket nézni. És ez családi ház,kerttel? Orsi biztos nagyon élvezné a kertet. Drukk,hogy összejöjjön.
Tanácsot kérnék,hozzátápi ügyben. Artúr nem eszi a főzit,csak a gyümölcsöt. Szerintek hány naponként érdemes megpróbálni,elfogadja-e? Répát próbálok neki adni,eddig biorépát próbáltam,de elég bajos beszerezni. Ti adtok rendes,bolti répát is vagy csak biot?
Köszi,
Azur