Zsuzska!
Jaj, úgy fájnak a soraid
az hogy már nem lehetsz velünk
Brü-hü-hü!
Szegénykém, én is mindig megkönnyezlek, el tudom képzelni, hogy neked csak a sírás jut ezekben a napokban!
Ha lennének csodák, azt kérném, hogy kapd vissza a babádat!
Lélekben nagyon veled leszek, legyél nagyon erőss, erőssebb mint én vagyok!!!!!!
Most már tudom, hogy úgyis jössz hétvégén, és gyere is, hátha jót teszel magadnak vele, ha kisírhatod a bánatod nekünk!
Szeretettel:Megann
Hari, Cirmike!
Ha hagyagolva érzitek magatokat, kérünk titeket, ne nehezteljetek ránk, hiszen ha hiszitek ha nem én már úgy írok ide a topicba, hogy veszek egy lapot, és ahogy olvasom a hozzászólásaitokat, leírom a neveteket és mellé hogy milyen témában kérdeztetek, reagáltatok, vagy akarok én írni...
Nekem általában jó a memóriám, de mostanában valahogy azt se tudom megjegyezni, hogy 2 percel ezelőtt mit olvstam!
Cirmike!
Álomkór ügyben: ne aggódj, szerintem előbb utóbb múlni fog, én a 13 héten vagyok és már nem vagyok olyan mormota mint január-februárban
Viszont rosszul alszom egy ideje
Hari!
Kajálásra sajna nekem sincs receptem!Viszont valaki írta a sok ivást, az szerintem jó tipp és nekünk nőknek egyébként is legalább napi 2-2,5 litert kellene inni babó nélkül is
Meácska!
Hihetetlen nagynak tűnik a babád!
Remélem az enyém nem volt tul pici 53 mm-esen 11+4 napostan!Ugye nem??
Már alig várom a holnapot, hogy ujra meglássam
és megtudjam, hogy rendesen növekszik!
Falina!
Sajnálom hogy nem vagy valami jó bőrben!
Mikor volt 68 mm a babád?Kerestelek a tábliban de nem láttalak
így nem tudtam visszaszámolni hogy melyik hétben volt 68 mm.
Tudom a kaját erőszakolni nem lehet, de esetleg ha egy kis béres cseppet szednél, talán jobb étvágyad lenne!
Penna!
De ari vagy, de tényleg nem kell ennyit küszködni miattam a tábliban.
A védőnő szerint viszon 09.11-ére vagyok akuális, úgyhogyha ezt beírod, akkor szerintem helyreáll a rend és Meával is megközelítőleg stimmelni fogunk!
Nemesek, Jucc!
Én is úgy vettem ki a soraitokból, hogy nem teljes az összhang nálatok otthon a párjaitokkal!
Nem akarok tapintatlanul faggatózni, de mi az oka, hogy nem akarják a babákat???
Anyagi, félnek a jövőtől, vagy a túl sok feladattól a gyerekek körül???
Újak!Gmano és BKriszta!
Remélem hamar fel tudtok iratkozni a tábliban, mert így sokkal könnyebb követni mindenkit, látjátok a sötét komor tél meghozta gyümölcsét
, és rengetegen leszünk az ősziben
(Biztos mindenkinek bedöglött a TV-je,Videója,DVD-je és inkább sex volt alvás helyett
)
Csilla!
Ugye nem azt akrod mondani, hogy a képen te vagy?
Te jó ég!!!!Nagyon édi!!!!
Szerintem simán mondhatnád hogy ikreket vársz
Na meg ne sértődj!
Nagyon jól áll, olyan jó neked, tényleg nem tudod eltitkolni
Én 12+3 vagyok és marhára aggódom, továbbra sincs semmi hasam(kivéve úszógumi), csak a méhemet tudom kitapintani egyre határozottabban, de nem mindig...Ugye minden ok nálunk???
(Ja és marha jó kis golyókat tudsz rajzolni, nem merem letölteni az incradimail.com-ot mert mindíg bekapok egy csomó vírust
)