Új privát üzeneted érkezett!

Mea!

Isten hozottKépKép
Nézd pont 3 hozzászólással előtted írtam Pennának,hogy készítse a helyet neked a tábliban!KépKépKép
Olvasd el mindenképpen, úgy örülök hogy ujra itt vagy!KépKépKép
Szerintem nagyon jók az adataidKépKépSzerintemKépKép
Akkor leírom neked mégegyszer(Zsófyval üzentem volna), hogy az én babóm 11+4-en volt 53 mm és mi is jól vagyunk!Nyaki redő ehét csütörtökén!
Nagyon izgulok!

Penna!
Akkor most hogy is van ez a tábla dolog, nem mintha zavarna, hogy Bodza előttem van, csak nagyon szeretnék Mea mellett csücsülni, tudod, mi szinte egyszerre lettünk babásak, csak 1 nap van köztünk és az elejétől még a "megint megjött" topicból ismerjük egymást!

Kép

Kép
megann

Megann,
hát úgy van, hogy a sorrend az a baba szülinapja alapján van. Az elég "hivatalos" és fix.
A másik ok, hogy a táblázatkezelő "sorba rendezés" funkciója nem tudja kezelni a heteket, a 9. hét az neki nagyobb mint a 10. mert csak az első számot nézi az ostobaKép
De a kedvedért konzultálok a táblás gurummal (HumiKép) hátha van 5lete, és igyexem kiköszörülni ezt a csorbát.KépKépKép
üdv
P
penna

PennaKép

Nagyon szupi lett a táblaKép
KöszönjükKépKép

MeaKép

Végre már ,hogy te is itt vagy,Megann folyton téged keresettKépKépKép
Nekünk is hiányoztál! Arról volt szó ,hogy ripsz -ropsz bekötik a netet aztán jösszKép
Már a te babád is jó nagy gratulálok hozzáKép

Az elevitet nekem a 16.-hétig mondta a doki,hogy szedjem.
De én azon gondolkodtam ,hogy így legalább megkapja a babóKép a neki kellő vitamintKép

Amíg nem lesznek friss gyümölcsök ,én addíg fogom szedni ,mert amúgy nemnagyon eszek vitamintKép De majd még rákérdezek a dokinál ,hogy mit szól hozzá.

MegannKép

Csak annyit tudok mondani ,hogy igazad van.
Te nem hazudtálKép
Na de ezt a témát mostmár inkább hanyagoljuk:9Kép

Csilla
Kép
csillam

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok!
Köszönöm a sok megnyugtatást mindenkinek.
Megann, tényleg szinte egyformák lettek az eredmények!!!
Pocika!
Csak pár nap van a babóink között!!
Penna!
Nagyon szép ez a táblázat. Belekerülhetnék estleg én is? Igaz nagyon új vagyok, bár januártól olvasgatlak benneteket. Babonából nem írtam..
Adataim: első baba
baba várható szülinapja: 2005. szept. 5.
kórház: Győr
kor:29
baba kora: 13+1
utolsó mensi:2004. nov. 29.

Az ilyen elrettentő riportokkal én úgy vagyok, hogy inkább meg sem nézem. Régen bármit láttam, hallottam, bármilyen betegséget, másnap egyből produkáltam a tüneteket. Na, most nincs szüksége erre a babónak egyáltalán... Így is összeálmodom minden hülyeséget... Dolgozik a tudatalatti..
Valaki írta, hogy ki szokott járni Ausztriába vásárolni. Meg tudná mondani, hova érdemes menni kismamaruháért? Nekem elég közel lenne... Bár a hasam még nem igazán nő... A fenekem bezzeg hegyesedik. Lehet, nálam irányt tévesztett a pocaklakó?
Egy tipp az apukáknak: Frank Mungeam: Kispapakönyv szerintem haláli. A férjem folyamatosan hangos felolvasást tart belőle. Már amennyire a kuncogástól tud olvasni!

Puszi mindenkinek!
popoka

Megann, én is csak annyit tudok mondani, hogy ezennel megkövetlek, mea culpa, nem vettem észre, hogy azt írtam "tuskó", még majdnem most se, hogy idézted. Úgyhogy minden nem érintettől emiatt elnézést kérek, sajnálom, hogy kiszaladt a számon. Természetesen nem az ártatlan emberekre céloztam vele, de nem akarok mentegetőzni.

A másik topicban úgysem emiatt fognak vagy nem fognak segíteni, ha bárki kérdez tőlük valamit, sőt, szerintem mivel itt nem túl szivélyes fogadtatásban volt részük, annál is inkább rendesek lesznek, ha bármi kérdésetek lesz feléjük.

ancsipancsi

Sziasztok, én is meg vagyok sértődve, engem sose keres senki ha nem írok akkor semKép Mindig keresem, hogy hátha valaki hiányol, de nem. Persze tudom, hogy ilyenkor túl érzékeny lehet egy kismama, meg én ráadásul előtte is az voltam már, de valaki néha kérdezze meg mi van velem, ha nem írok!Kép És én is szeretnék nagyon a táblán szerepelni!!!!
első baba, 29 éves vagyok, az Istvánban fogok szülni, ha minden igaz a baba okt. 14-én születik, és most 8+3. Ja, és Budapesti vagyok (XIX. ker.)
És nem győzöm mondani, hogy iszonyú igényem van rá, hogy néha hiányoljon valakiKép
Zsuzska, pont akkor lesz az esküvőd, mikor én születtem, ez biztos jó jel, úgyhogy használjátok ki az éjszakátKép
Uxi te meg jelentsd sűrűn, hogy mi a helyzet veled, mert én figyellek ám titeket!
Mondjatok valami jót farkasétvágy ellen! Én még a vitaminokra sem foghatom, mert ugye nem szedek. Viszont mindig a kaját jár az eszem, ami nem lenne baj, de utána eszem isKép
Szerintetek az mi "korunkban" már pocakosodhatok én?
Zsóci 8+3

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Csak pár napig nem voltam, de nem győztem visszaolvasni.
Teljesen magam alatt vagyok, mióta Zsuzskát olvastam. Én sem tudok mit mondani, remélem, azóta már kicsit ülepedett is Benned ez a szörnyű dolog. Én az előző terhességemet is végigrettegtem a hasonló dolgok miatt, most sem vagyok nyugodt. Nem tudom, mi lenne velem, ha hasonló dolgot kéne átélnem. Csak arra tudok gondolni, hogy akkor a férjem megkönnyebbülhetne, és tuti, hogy ezerszer jobban odafigyelne, hogy mégegy ilyen "baleset" be ne következzen, csak ha ő is akarja. Szóval reményem sem lenne arra, hogy újra terhes legyek. Az a legrosszabb, hogy hiába tesz meg mindent az ember, ezt nem lehet megelőzni igazán. Ha el kell mennie, elmegy a baba Kép

Nagyon sokmindent akartam még írni, de teljesen elment a kedvem. Jövök holnap.

Sziasztok!
Judit
jucc

KépHari!

Már úgy hiányoztálKép

Akartam is kérdezni ,hogy hogy vagyKépKép

Így jó???Kép

Várunk a táblába isKép

Csilla
csillam

Köszi CsillaKép
Pont erre volt szükségem! Most már megnyugodtam, így fogok tudni aludni.
Tudjátok mit szerettem volna még kérdezni? Van közületek valakinek otthon cicája? Nekem azt mondta a doki, nem okoz semmi gondot, mert én már rég átestem azon a betegségen amit terjesztenek, meg már a baba is megkapta. Ha megmaradt, akkor már a későbbiekben sem okozhat nála gondot. Ő nem is ajánlotta ezt toxoplazma vagy milyen vizsgálatot. Ti mit tudtok róla?
Csilla, Neked köszi mégegyszer!!!Kép

Kép
Kép
hari

Ja, és utolsó üzenet mára ígéremKép
a táblázathoz: utolsó menzi: 2005. jan. 1.

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hari,
a kajálással kapcsolatban nem tudok jó tanácsot adni, de én sem szedek vitamint (mivel egyiket sem bírom öklendezés nélkül bevenni), azért minden nap megeszek 1-2 kivit. Viszont ami nekem bevált - esetleg próbáld ki -, nagyon sokat iszom. Napi 1-1,5 liter ásványvíz elveszi az ember étvágyát... persze ez csak a két étkezés közötti nassolásra vonatkozik!
Szerintem a pocak még korai. Nekem most kezd látszani, bár kg-ra még nem híztam, mégis egész komoly és kitapintható pocim van (főleg, ha a hátamon fekszem, akkor lehet jól érezni)KépKépKépKép

Penna,
nagyon szép lett a táblázat, gratula KépKépKépKép

Judit,
úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem akartátok mindketten a babót. Ha így van, mélyen együttérzek Veled. Nap mint nap hallgatom, hogy kell nekünk még egy gyerek? Mondhatom elég lehangoló KépKépKépKépKép

Jó éjt mindenkinek
Kati 14+6
Vendég

Megann!Csilla!Penna!Kép

Olyan édik vagytokKép
Jólesett mindegyik hozzászólásKép

Én híztam már 2 kg-ot mert nem volt hányingerem, csak néha délutánonként émelygek meg néha majdnem elájulok, meg állandóan aludnék.

Ti hogy viselitek a várandósságot???

Híztatok már?

Olyan happy vagyok a net miatt hogy végre veletek lehetek megint!!!Kép

Holnap talizunk!!!

Jó éjt!!!Kép

Mea
mea

LányokKép

Aki a pocakja miatt aggódik.

Ezt nézzétek meg : döbbenetes(15+4)

KépKép
csillam

Sziasztok!

Penna,
De jó, hogy ilyen sikere lett így a táblicskunak!Kép
Egyszerűen cseréld meg Megannt és Bodzat! Ha ezután beírod Meat, akkor Megann elé kerül, azaz egymás mellett lesznek. Legalábbis addig, amíg nem írsz be senkit aki szept.13 vagy 14-én szül. Ha lesz valaki, akkor át kell állítani a rendezési algoritmust, úgy hogy csak a többi sort rendezze. Majd akkor súgok a módszert illetően.Kép
Érdemes megtartani a szülés várható ideje sorrendet, mert - tapasztalatból, másik topikból:-) - ha eljön a szülések ideje, szupi jó lesni és szurkolni, hogy ki van a táblázat elején, ki a "soros" babaszülésre.

Zsuzska,
Gratula így előre is a május esküvőhöz! A legszebb hónapot választottátok.Kép

Közérzet? Hát az nem az igazi. Nincs kedvem semmihez, ráadásul hányingerem van, sőt nem csak inger. Mindig esténként jön, reggel kutya bajom.

Humi (10+3)
humi

Penna, gyönyörű a táblázat!!!Kép

Hari, néha én is érzem úgy hogy mintha senki nem reagálna a leírtakaimra, de aztán észreveszem, hogy vki rámkérdez és annak nagyon örülök. Szerintem ez csak terhességi túlérzékenység.

Én még soha életemben nem keveredtem ilyen csatározásba, mint amilyet végigolvastam ma (tudom szerencsés életem van...)

Mea, álomkór nekem is van, de javulni látszik, igaz minden ebéd után tudok szunyókálni egy kicsit amikor a fiam is alszik. Ez nagyon jó, csak néha túl sokat itt lógok ahelyett, hogy aludnék. Én is híztam 1-1,5 kg-t. De ez attól is függ mikor mérem magam, este mindig több vagyok, de szerintem mindenki. A vérnyomásom rettentő alacsony, de sose volt magas, kivéve a császár után, miután befektettek a kórterembe, a nővérek percenként rohangáltak hozzám a mérővel és csak egy óra múlva mondták, hogy minden ok már, mert túl magas volt addig. Még jó hogy nem tudtam róla...

Megyek pihizni, de még nem alszom el mert várom haza a férjecském (vidéken volt dolgozni).

Kép
[KépKép
cirmike77

Szép jó reggelt!Kép

Csilla!Kép

Tényleg szép "nagy" már a poakod, de ne aggódj én is híztam már elég rendesen, mert én elég vékony voltam előtte 51-52kg körül, most meg esténként már 54,7 kg vagyokKép

De nem érdekel, még a nadrágjaim nagyjából rájönnek, addig még jó.Kép

Humi!Kép

Én is esténként émelygek, reggel semmi.
Mondjuk ahogy felkelek rögtön eszem kekszeket meg iszok egy nagy bögre kakaót, megyek is mindjárt, nyam-nyam....Kép

Cirmike!Kép
nálam még tartja magát az álomkórKép

Általában 9 órákat is alszom.
Olyan jó, hogy nem kell dolgoznom.Eleinte furcsa volt áltállni, de már jó.

Penna!Kép

Köszönöm, ha Megann mellé tudsz tenni.
Viszont érdekes, hogy neki más a szülési időpont pedig egy nap a különbség ut. mensiben?!?

Megann!Kép

Hogy lehet ez?
És köszi, hogy így gondolsz rám, hogy egymás mellé kerüljünkKép

Mindenkinek szép napot!Kép

Puszi

Mea
mea

Rokica

Többek között azért is császároznak még mert a gyermek bele kakil, vagy bele pisil a magzatvízbe,és ez nem egészséges.
Én azt nemértem, hogy az uh-án annyi mindent lehet látni. Hogy van az mégis, hogy úgy születnek meg gyerekek, hogy 1szer-2szer is rá van tekeredve a köldökzsinór.Ha a picinek látszik még a hugyhólyagja is, akkor ezt miért nem veszik észre? És ez is nagyon veszélyes, mert bele tud halni a pici! Mikor szülésre kerül az anyuka akkor már nincs uh?

Penna
Nagyon jó a táblázatunk!Egy szavunk nem lehet rá!Kép, és még színes isKép!

Csilla
nekem tök tetszik a pocid,nekem midig mutogatnom kell meg leskelődenk az emberek, de én még csak a hájamat tudom mutogatni.Kép.A tiéd olyan igazi kismamásKép, gratula hozzá!!!!!

Zsófy
Boldog szülinapot!

Jucc
tesód egyben van még?Ha jól emlékszem te írtad, hogy a hétvégén talán megszül?

Kép
Kép
kismama2004

Csilla,
szép poci KépKépKép le sem tagadhatnád!!!

Mea,
Te szerencsés KépKépKép 54,7??? lánykoromban sem voltam annyi. Írigy vagyok!!! Hány cm vagy mindehhez?
Én 160 vagyok és 59 kg. A seggem, mint a ház KépKépKép, de sajna mindig is ekkora volt...

Zsófy,
tényleg szülinapod van? Isten éltessen!!!

Kati (15+0)
Vendég

Ma megyek dokihoz, szorítsatok, hogy minden rendben legyen!!!

Szilvi,
úgy hallottam Veszprém környékén dúl az influenza. Vigyázz magatokra!!!
Vendég

Nemesek!Kép

KösziKép

160 cm vagyok én is, de a seggem már nekem is jókora meg lötyi isKép

Mea
mea

SZIASZTOK LÁNYOK!

Már egy ideje olvasgatlak benneteket és szeretnék csatlakozni hozátok.
A táblát egyenlőre még hanyagolnám.
Magamról annyit, hogy 35 éves vagyok, van egy 11 éves nagylányom és a babát szept. közepére várjuk.Most pénteken töltöm a 12. hetet.
Remélem, hogy minden ok. lesz, nagyon úgy akarom.
Kellemes napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

puszi
Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Itt a mi kis babócánkKép
A Levike vagy LivikeKép

Kép

Mea
mea

Ja és itt 10 hetes volt.

Imádom mőt már mostKép

Mea
mea

Kriszti!Kép

Üdv. nálunk!
Mikorra vagy kiírva?
Hogy vagy? Tünetek? Híztál már?

Na jól lerohantalakKép

Mea
mea

Szia Mea!

Kösz a gyors reagálást!
Szept.17-re.
Egyébként jól vagyok, túl a januári álomkóron.Legszívesebben mindent átforgatnék.Nagyon vároma tavaszt!
Hányingerem szokott lenni 1x hánytam csak, de az öklendezések rendszeresek napszaktól függetlenül. Ha ennyivel megúszom nem szólok egy szót sem. Ivettel azért többször hánytam annak idején.
Hízni is sikerült már vagy 1,5 kg és elég tisztességesen látszik a hasam, mert előtte meg tök lapos volt, de majd úgyis ledolgozom amikor itt az ideje. Nem untatlak tovább csinálom a melót, mert még be kell húznom a városba is.
Majd du agy este újra írok.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kismama!

Pont most olvastam, persze már megint nem tudom, hol, hogy semmi baj ha a baba magára tekeri a köldökzsinórt, mert rugalmas és két artéria is van benne ami ellátja a babát vérrel. Állitólag akár csomót is lehet rá kötni, akkor sem áll le a baba vérellátása. Természetesen észreveszik ultrahanggal szülés előtt, hogy mi a helyzet, de szerintem a tekeredett köldökzsinór még nem indikálja a feltétlen császározást, max figyelnek hogy mikor előbukkan a feje, letekerik a nyakáról, nehogy az tartsa vissza a további kibújástól.

Egyébként az eredeti kérdésem nem feltétlenül a császározásra irányult, hanem a meginditott, "rásegitett" szülésekre, mikor infúzióval inditják be vagy gyorsitják fel a méhösszehúzódásokat, kézzel tágitanak a méhszájon, rákönyökölnek a kismama hasára, ilyesmi. Az ilyen beavatkozások állitólag sokkal gyakrabban vezetnek durvább sérülésekhez (szakadás, repedés, stb) mintha hagynák a szülő nőt hogy a saját teste által szabott tempóban szüljön.

A bepisilés/bekakilásról annyit, hogy a baba már azt hiszem a tizenvalahányadik hét óta használja a veséit és "bepisil" a magzatvizbe, aztán visszanyeldesi (guszta, mi?) és igy tovább. A kakis, illetve mekóniumos viz az amiről konkrétan tudom, hogy indikáció a szülés beinditására, mert gondolom fertőző lehet, de ez csak a legvégén tud megtörténni, ha jól tudom.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok csajok!
édes-drága Hari,remélem jól vagy és jól érzed magad köztünk,mi mind nagyon örülünk nekedKépKépKép
és ugyanez vonatkozik minden elhanyagolt kismamára.minden új kismamának is örülök,legyenek szép napjaitok!Kép
egyre többen vagyunk és egyre nehezebb észben tartani mindenkit,a nagyon fontos kérdésekre,aggodalmakra úgyis odafigyelünk és segítünk egymásnak,de a pici lelkeket ápolni már nem mindig megy,persze próbáljuk,igyekszünk,de néha elsiklunk fölöttük.de azért itt mindenki szeret mindenkit,mindenki aggódik a másikért,mégha nincs is mindig írásos nyomaKépKépKép

az én pocim nem nőtt,már úgy babailag.a derekem vastagodott illetve a bendőm nőtt,de az a sok zabálástól.
mennem kell fogorvoshoz is,amúgy is kell,az én fogaim elkezdtek ugyanis fájniKép,nagyon érzékenyek lettek,lehet több kálciumot kellene bevenni?
9+2

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea,
csodaszép a babóka!!!
én gondolkozom,hogy elmenjek vlhova ultrahangot csinálni,mert marha messze van a 12.hetem(márc.22)és 6hetesen voltam elötte és így most,hogy nem kapok képes bizonyítékot olyan,mintha nem is lennék terhes.és Meáé(hűha,micsoda ragzásKép)is olyan szép és az enyém se lehet sokkal kissebb,mit gondoltok?és hova menjek?a 11.-22.ker határán lakom.

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Csilla!
Gratlálok a pocakhoz. Nekem még semmi sem látszik sajnos. Úgy szeretném már büszkén "viselni!"
Kati!
Szerintem fenékben én vagyok a verhetetlen. (Az azonosító nevem is erre utal) Máshol pedig nem voltam soha erős, minden zsír hátra megy... Oda aztán rendesen!
Mea!
Nagyon szép a Levike vagy Lívike? Melyiket szeretnétek jobban? Milyen jó, hogy már tudjátok a neveket!
Lányok! Ti hogy vagytok vele? Azt mondják, az ember megérzi, kisfiú vagy kislány van a pocakjában. Nekem valahogy mindig egy kislány ugrik be. persze a fiúnak is ugyanúgy örülök, de csalódnék a megérzéseimben..
Kriszta!
Álomkór nálam is volt, kb a 12. hétig. Képes voltam 12-13 órákat aludni.

Évi
13+2
popoka

Mostanra olvastam vissza a civakodást,nem is értem hogy jutottunk idáig,nem kívánok belefolyni,pláne így utólag,de remélem vége van.
tipikus női tulajdonság,hogy ennyi csaj egy helyen, egyszer csak kibukik valaki valamin és elindul a lavina,mint hallom voltak ennél cifrábbak isKép.valószinüleg lesz is,de ne feledjük,hogy pláne,ha írásokat olvasgatunk,mindenki a saját hangvételében értelmezi,mindenki a saját szókincshasználatával és értékrendjével.elkerülhetetlen egy-egy vita.így van ez az életben is,nem?hány összeveszésen ment már keresztül mindenki,barátságok mentek szét és kötettek újra.
ez ellen nem tudunk tenni,csak ha a világ gyökeresen megváltozik a genetikáról nem is beszélve.tudományosan be van bizonyítva,hogy a nők a hanglejtésekből érzékelik azt is,ha egy pali hazudik,mit akrunk akkor a sorok között kiolvasni?max amit szeretnénk vagy amit sikerül.na csak ennyit szerettem volna mondani,tényleg sajnálom a történteket,próbáljunk odafigyelni,de LESZ EZ MÉG ÍGY SE!Kép(jó kis film volt).
na csók
a táblázat tényleg állat!!!én viszont megint éhes vagyokKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Mea Kép
Úgy örülök! végre itt vagy Kép
Mi hétfőn eléggé megjártuk. 8-10-ig várakoztunk az Ambulancián a dokimra. A pultnál szóltam többször is, mondták, majd szólnak neki. Harmadszorra már eréjesebb voltam, és mondtam, hogy mivel éhgyomorra jöttem mostmár inkább adják meg a számát(új telcsim van, és még nem írtam be én buta) majd én felhívom. Na erre nagy nehezen felhívták, és már jött is. Szóval 10 után mentem a laborba, és 11 körül az uh-ra.
A baba 69mm volt akkor volt 12+4 , a nyaki redő 1,5mm
Kinél fogsz szülni?
Mész szülésfelkészítőre?
Édes a kép nagyon! Kép

Rokica,
szerintem sokszor elkerülhetetlen az infúziós rásegítés, pl:nekem nem voltak fájásaim, pedig a burok megrepedt, a magzatvíz sziárgott, vártak majdnem 1 napot, sétáltam, feküdtem, sétáltam, de semmi nem történt, még egy apró fájás sem. Ezután jött az infúzió, mert már nem igazán lehetett várni tovább. Semmi hatása nem volt. Ezért lett császár. Egyébként a köldökzsinor 2x a nyakára volt tekeredve. Az én dokim nem császár párti, nem is sürgette a szülésindítást, de nem volt más választás, mindkettőnk érdekében ez volt a legjobb. Sokszor muszály az orvosnak rásegíteni, mert ha leáll a szülés a baba meg már úton van, nem lehet mit kezdeni vele. Előre meg kell beszélni, hogy mit hogyan szeretnél, és ő majd elmondja, hogy mit lehet. Legalábbis nálunk ez így működött.

Évi,
Irigyellek a 12-13 óra alvás miatt! Kép Én örülök, ha 8 órát tudok egyfolytában aludni Kép

Penna,
Remek a táblázat! Kép

Megyek ebédelni,
Edina
12+6

nedinabp

Sziasztok!

Végre megtaláltam ezt a topicot, ahol kb. velem egy idősek vagytok. Remélem nem zavarok! Én 14 hetes és 5 napos vagyok. És kb. két napja pánikban, hogy ne legyen baja a babának, mert nem érzek semmit és olyan furcsa. Veletek is volt ilyen?
gmano

Persze, hogy nem zavarsz! Kép
Mit jelent, hogy nem érzel semmit?
Arra gondolsz, hogy nincs hányinger és társai?
Mert ha igen, akkor nyugodj meg, nekem sincs szinte semmi tünet, csak a fáradság Kép

nedinabp

Nyúlné,
Én voltam 10hetesen fizetős uh-n a Brendonban. Elég húzós az ára 10eft körül volt. A Praxis rendelő a XI.kerben van, oda be kell jelentkezni, az ár ott is ennyi kb. Szerintem érdemes megvárni a 10.hetet, akkor már látod ahogy kalimpál, izeg-mozog Kép

Edina

nedinabp

Szia Nedinabp!

Köszi a gyors választ. A hányinger és társai nekem teljesen kimaradt, szerencsére. De tegnap már nem is voltam éhes. Meg furcsa, hogy még alig látszik valami. A fáradtság az nálam is megvan. Tudsz valamit ellene?
gmano

Sziasztok Őszi Babások!

Ne haragudjatok,hogy ide írok,de olvasgatok mindog tavaszi ,őszi babás topikba egyaránt.Én a nyári babásoktól írok.Csak egy kérdésem lenne egyikőtökhöz.Kép

POPOKA!
Ne haragudj,hogy igy ismeretlenül "letámadlak",de láttam,hogy Te Győri vagy.Mi most fogunk Komáromba költözni egy hónap múlva és csak azt szeretném tudni,hogy szerinted jó-e,ha Győrben nézek majd dokit?Csak azért kérdem mert én nem tudom milyen távolság Komárom és Győr és tudni szeretném,hol érdemesebb érdeklődnőm,Komáromban vagy inkább Győrben.Remélem nem baj,hogy kérdeztem,előre is köszönöm a válaszod.

További jó babavárást Mindenkinek!Kép
Gömbölyű
gömbölyû

Edina!Kép

Még nem tudom kinél fogok szülni, mert Paulin professzor most fog majd 4.hónapban valaki mást ajánlani maga helyett, ő már nem vezet szüléseket.

Te kihez is jársz?

Mikor is lesz a szüléselőkészítő?
Te mész?
Párod is megy?
Enyém nem hiszem, ahhoz túl sok a melója mindigKép

De engem nem zavar, igazából úgyis rólunk szól az szerintemKép

Ti apás szülést terveztek?

Mi még nem tudjuk, a párom még nem rajong az ötletértKép kicsit fél szerintem tőleKép

Popoka!Kép
Inkább Levikét szeretnénk de szerintem Lívike lesz és a kínai naptár is azt jósolKép

Sajnos nekem is popsimra megy a felesleg legelőszörKép utána meg hasi, combiKép
Most szerencsére mellre is ment egy kicsiKép
kemény 75A-ról 80 B-reKép

Mea
mea

A fáradság ellen nem igazán. A szervezet így védekezik, figyelmeztet, hogy sok pihenésre van szükség. (ezt olvastam) De majd pár hét múlva elmúlik, de aztán a 3.trimeszterben ismét beköszönt. Emlékszem, szinte mindegy volt mennyit aludtam éjjel, napközben simán tudtam szundítani. Kép Ez az első babánál nem volt gond, de most, hogy Bálint 1 éves mellette nem nagyon lehet szundítani. Kép Az, hogy nem látszik, az inkább alkati kérdés, hamarosan roham léptekkel nőni kezd a poci. Kép
Hol fogsz szülni?
Ha nagyon ideges vagy, akkor hívd fel az orvosod, és ő majd megnyugtat. Kép Nem tudom, hogy voltál-e már védőnőnél, de náluk elvileg van szívhang hallgató készülék, estleg megkérheted, hogy hallgassátok meg. Kép

nedinabp

A pihenéssel az a baj, hogy én most is dolgozom reggel 8-tól este 5-ig Kép
Egyenlőre úgy néz ki a Szabolcs utcai kórházban, de még próbálok információkat gyűjteni, de úgy néz ki nem sokan ismerik az orvosom, dr Kovács Pétert.
Ez a védőnős ötlet jónak tűnik nagyon köszönöm!!! Fel is hívom ma a védőnőmet.
gmano

Mea,
Én a Kazy doktorhoz járok. Biztos jó orvost fog ajánlani.
Az előkészítő áprilisban kezdődik. Én nem hiszem, hogy megyek, mert valószínűleg császár lesz most is, és így nem hiszem, hogy érdemes. Ami miatt mennék az a kismamatorna. A párom nem jönne, ő is sokat dolgozik, na és valakinek Bálinttal is kell lennie, mert nem hiszem, hogy egy 1 éves gyerkőcöt lekötne ez Kép
Szerintem beszéld rá az apás szülésre. Mi mindenképp azt szerettünk volna. Az orvosom szerint az apák nehezebben viselik, pont azért, mert látják, hogy a párjuk szenved, és nem tudnak segíteni, csak nézik. Különben, menet közben is kimehet, de szerintem akkor már nem hagyna ott Kép Nálunk ő látta először a Bálintot, még meztelen volt, csak egy türcsivel volt betakarva, és odaadták a kezébe Kép
Mikor mész legközelebb?

nedinabp

Gmano,
üdv itt. én is pont annyi idős babás vagyok, mint te. Kép igaz az uh-s méretek szerint 1 héttel fiatalabbnak tekintik a 12 uh óta, pedig a ciklusom abszolút normális volt...
nekem sincsenek tüneteim a fáradságon kívül, a cicijeim abszolút nem nőnek még. Kép pedig ráférne! Kép
eddig -2 kg az eredmény, amit fekvés mellett sikerült összehoznom. keveset eszem, nincs étvágyam, sőt fújkodom mindenre. ez most már pszihés alapon lehet nálam (veszélyeztetett terhes vagyok az elejétől)
az én Babócám 1 hete 68 mm volt.
te tudsz méreteket mondani? nem vonnék le belőle messzemenő köv-t, de azért kiváncsi lennék! Kép

hú de nehéz fekve gépelni...

Falina
falina

Sziasztok Lányok!

Egyszerűen nem bírom ki, hogy ne olvassalak benneteket állandóan. Már úgy megszoktam, hogy hozzátok tartozom.
CSilla! Gratulálok a pocidhoz. Gyönyörű vagy!!

Felsorolhatnék rengeteg nevet, Csillam, Megann, Rokica, Pipacsvirág, Nemesek, Nyúlné, Kismama, Anikó, Jucc, Cirmike és a többiek akikkel talán a legtöbbet leveleztem, nagyon hiányoztok. Kár, hogy már nem tudom, úgy mond megosztani a dolgaimat veletek a babuciról.Köszönöm mindenkinek a kedves sorokat és ne veszekedjetek. Nem kívánom senkinek, hogy ilyen problémával küzdjön mint én, mert ez a dolog igazán elveszi az ember energiáját.

Én így a háttérből azt üzenem Ancsipancsinak, hogy tegye össze kezét-lábát hogy egészséges gyermeke lesz, és nem kell ilyen tragédiát átélnie mint nekem. Valószínű más véleményt alkotna másokról ebben a helyzetben.Én mindig azt vallom aki mond á-t, mondjon bé-t is.

Lányok! Szorítsatok és gondoljatok rám holnap este és péntek reggel úgyanis akkor műtenek. Csüt délelőtt lesz még egy ultrahang és utána már a táskámmal irány a kórház ( Bajcsy Zsilinszky kórház, X. kerület, Maglódi út)és csüt este felteszik a tágító pálcikát, majd Pénteken hajnalban elvégzik rajtam a műtétet. 6-8 óra után felébredek és a ha nincs lázam péntek este a párom hazahozhat a kórházból. Még nem vártam talán soha ennyire a hétvégét.

Ha van kedvetek írjatok, hétvégén ha lesz erőm visszaolvaslak benneteket és írok!

Sok puszi mindenkinek és Szeretettel ölel mindannyiotokat

Zsuzska

Kép
pgsuska

Szia Falina!

Sajna nem tudok méreteket mondani, mert már elég rég voltam (febr. 14.) UH-n, és majd csak márc.15.-én megyek újra, de otthon megnézem a régi leletet, hogy akkor pontosan mekkora volt, de úgy emlékszem 48 mm. A cicijeim nekem jól megnőttek, ami a leendő apukának nagyon tetszik Kép A súlyom szerencsére lassan, de biztosan növekszik, én 48 kg-ról indultam, most 52 kg körül járok.
Miért vagy veszélyeztetett?
gmano

Zsuzska!

Gondolunk rád! Sok szerencsét a hétvégén!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Edina!

A Brendonban orvos csinálja az ultrahangot? Mert azt hallottam, ez a különbség a Praxis meg a többi között, hogy ott orvos ül a gép mellett, és nemcsak mozizni lehet, hanem az egy tényleges vizsgálat hogy nincs-e baja a babának. De hozzánk a Brendon közelebb van, úgyhogy inkább oda mennék, ha ott is orvos van. Nem tudod véletlenül? Köszi!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsuzska!

Jaj, úgy fájnak a soraidKépaz hogy már nem lehetsz velünkKépKépKép Brü-hü-hü!
Szegénykém, én is mindig megkönnyezlek, el tudom képzelni, hogy neked csak a sírás jut ezekben a napokban!Kép
Ha lennének csodák, azt kérném, hogy kapd vissza a babádat!
Lélekben nagyon veled leszek, legyél nagyon erőss, erőssebb mint én vagyok!!!!!!
Most már tudom, hogy úgyis jössz hétvégén, és gyere is, hátha jót teszel magadnak vele, ha kisírhatod a bánatod nekünk!
Szeretettel:Megann

Hari, Cirmike!
Ha hagyagolva érzitek magatokat, kérünk titeket, ne nehezteljetek ránk, hiszen ha hiszitek ha nem én már úgy írok ide a topicba, hogy veszek egy lapot, és ahogy olvasom a hozzászólásaitokat, leírom a neveteket és mellé hogy milyen témában kérdeztetek, reagáltatok, vagy akarok én írni...
Nekem általában jó a memóriám, de mostanában valahogy azt se tudom megjegyezni, hogy 2 percel ezelőtt mit olvstam!
Cirmike!
Álomkór ügyben: ne aggódj, szerintem előbb utóbb múlni fog, én a 13 héten vagyok és már nem vagyok olyan mormota mint január-februárbanKép
Viszont rosszul alszom egy idejeKép
Hari!
Kajálásra sajna nekem sincs receptem!Viszont valaki írta a sok ivást, az szerintem jó tipp és nekünk nőknek egyébként is legalább napi 2-2,5 litert kellene inni babó nélkül isKép

Meácska!
Hihetetlen nagynak tűnik a babád!Kép
Remélem az enyém nem volt tul pici 53 mm-esen 11+4 napostan!Ugye nem??
Már alig várom a holnapot, hogy ujra meglássamKép és megtudjam, hogy rendesen növekszik!

Falina!
Sajnálom hogy nem vagy valami jó bőrben!
Mikor volt 68 mm a babád?Kerestelek a tábliban de nem láttalakKépígy nem tudtam visszaszámolni hogy melyik hétben volt 68 mm.
Tudom a kaját erőszakolni nem lehet, de esetleg ha egy kis béres cseppet szednél, talán jobb étvágyad lenne!

Penna!
De ari vagy, de tényleg nem kell ennyit küszködni miattam a tábliban.Kép
A védőnő szerint viszon 09.11-ére vagyok akuális, úgyhogyha ezt beírod, akkor szerintem helyreáll a rend és Meával is megközelítőleg stimmelni fogunk!

Nemesek, Jucc!
Én is úgy vettem ki a soraitokból, hogy nem teljes az összhang nálatok otthon a párjaitokkal!Kép Nem akarok tapintatlanul faggatózni, de mi az oka, hogy nem akarják a babákat???
Anyagi, félnek a jövőtől, vagy a túl sok feladattól a gyerekek körül???

Újak!Gmano és BKriszta!
Remélem hamar fel tudtok iratkozni a tábliban, mert így sokkal könnyebb követni mindenkit, látjátok a sötét komor tél meghozta gyümölcsétKépKépKépKépKép, és rengetegen leszünk az őszibenKépKépKép(Biztos mindenkinek bedöglött a TV-je,Videója,DVD-je és inkább sex volt alvás helyettKépKépKépKépKépKép)

Csilla!
Ugye nem azt akrod mondani, hogy a képen te vagy?KépKépKépKép
Te jó ég!!!!Nagyon édi!!!!
Szerintem simán mondhatnád hogy ikreket várszKép
Na meg ne sértődj!KépKépKépNagyon jól áll, olyan jó neked, tényleg nem tudod eltitkolniKép
Én 12+3 vagyok és marhára aggódom, továbbra sincs semmi hasam(kivéve úszógumi), csak a méhemet tudom kitapintani egyre határozottabban, de nem mindig...Ugye minden ok nálunk???
(Ja és marha jó kis golyókat tudsz rajzolni, nem merem letölteni az incradimail.com-ot mert mindíg bekapok egy csomó vírustKép)

Kép

Kép
megann

Davallia!Kép

Üdv.köztünk!

Én is használtam 5.hét körül és rá van írva, hogy terhesség első harmadában nem ajánlott.

De a dokim professzor a klinikán, már csak tudja mit ír fel, úgy hogy használtam.

Az azigazság, hogy ha jobban elfertőzödik, akkor attól lesz baja esetleg a babának.

Szerintem használd nyugodtan vagy kérdezz rá a dokidnál, hogy ez a legjobb erre ilyenkor.

Mea
mea

Davallia!
Szia! Én kb dec 18-19-én estem teherbe, és dec 26-28 ig termálfürdőbe karácsonyoztam, és ott minden nap feltettem egy canesenes tampont.Ezt mindig így csináltam, a fertőzések elkerülése végett. Most is igy volt, csak nem tudtam még hogy terhes vagyok, de nem lett semmi baj, és mástól is hallottam már, hogy ezt javasolták neki!

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Nem pici a babád, hisz nekem 12.hét+1 napon volt ekkora, neked meg 11+4 naposan akkora.

Ilyenkor szerintem nőnek mint a gombaKép
Naponta 1-2 mm-et biztosan, úgy hogy nyugika minden ok.

Mikor mész legközelebb UH-ra?

Én szerintem csak AFP után most már.
Amúgy is 4x UH-tak engem így az elején, elég sokat, jobb pihentetni most már.

Mea
mea

Penna:

A táblázatban úgy tudod megoldani, hogy a gépezed a 9. hetet többnek látja mint a 12. hetet, hogy beszúrsz egy 0-t elé. Igy: 09. De szerintem az Excelben át lehet ezt valahogy állitani, hogy ne csak az első számjegyet nézze a besoroláshoz, de ennyire már nem értek hozzá.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?