Sziasztok!
Hát volt itt pörgés rendesen az elmúlt napokban, azt olvastam du, meg én is szórakoztam a photofunos progival...
de előbb szülifotók:
1 éves vagyok
tortám
torta után
maga a buli jól sikerült, a lakás díszítése, lufik nagyon tetszettek neki, kicist azért sokan voltunk, az látszott rajta, elég bújós volt... a bátyámtól tökre megijedt (kopasz szakállas), de a végére azért megbarátkoztak az ajándékok tökre tetszettek, meg a torta is, a tortatűzijátékot tökre nézte. A tortából a meggy ízlett, de azt is tök nehezen akarta megkóstolni, de utána pakolta a szájába. a többi része nem annyira jött be, a gesztenye szerinem nem ízlik neki.
alvás, hát nálunk most ötk jó, nappal ugyan mostanában csak 1 órát alszik, de éjjel közel 12-t egy ébredéssel! fél 9 -9 között rakom le ált, és ma fél 9-kor én ébresztettem, mert mentünk dokihoz... és ma nem is kajált éjjel, f1-kor megébredt, de lefektettem, visszaaludt, meg fél 7-kor megébredt, de két nyekkenés után visszaaludt. TÖk jó!
voltunk ma mérickedni, végre 8 kg-n túl 8130 g, és 71 cm, fejkörfogat 42,5 cm.
és megkapta a Prevenart is. Végülis olcsóbbra írta fel a doki, így nem került annyiba, Pedig legutóbb még azt mondta, hogy teljes ár, na még ezek után volt a decemberi hörghurut, mindenesetre nem bántam, hogy 10 eFt-tal kevesebb, össz 20 eFTt-tal főleg, hogy karácsony óta makkegészséges
REna, taxi, hát barátkozik, a duda kapásból tetszett, majd rájött az indexre is, már nyomja, tegnap megmutattam, hogy kell bele pakolni, már az is megy, ma meg ráültettem, tologattam, hagyta, eddig mindig le akart mászni.
Kajatéma:
nasi nálunk sincsen, babakeksz néha de csak ebéd után, ha jól evett, vagy ha nagyon rosszul, hogy valamit azért egyen... de egy egészet sem eszik meg.
Glutén: én 9 és fél hósan adtam előszür kiflit, a édőnő mondta, de neki ugye kell(ett) a kalória, mert nem egy súlybajnok
és az tökre megy.
Tejtermék, hát csak próbálkozunk, 11 hó után adtam először sajtot, joghurtot, pötyi lett az arca, bő 2-3 hét szünet, most próbálkozom a joghurttal, de annyira nem is ízlik... a túrót fgom majd próbálni, lehet, hogy Túró Rudibél formájában.
napközben kaja, vagy az enéymből, ha eheti (rizs, zöldség, csirkehusi, ezeket imádja), vagy ált üveges... főzni ritkán főzök
mivel elég válogatós a lelkem, és kevés dolgot szeret, nincs nagy sikerélményem a főzésben, megvan az a 3-4 bébikaja, amit szívesen megeszik, inkább azokat adom.
Banán: ja, én itt a fórumon hallottam ezt a 3 napi egy banán dolgot, konkrétan nem kérdeztem meg a dokimat, de ő viszont magától mondta, hogy adjam a banánt, az is hízlal...
két orvos barátnőmet kérdeztem, abból az egyik nem is hallott róla, a másik igen, de azt mondta, hogy ahhoz bazi sokat kéne enni, hogy gáz legyen, tehát napi többet... így engem ez a dolog nem izgat. mondjuk Rékababa napi felet sem eszik meg, de adok neki minden nap.
Kaja még, van még valakinél ilyen? Rékámat bazira nem köti le a kaja (kivéve ha kedvenc van), és csak úgy tudom etetni, ha folyamatosan adok a kezébe tárgyakat, azzal eljátszik, addig szépen nyitja a száját, majd megunja, ledobja, jöhet a következő játék... nagyon gáz, de kül meg nem eszik, hanem néz mindenfelé és löki el a kezem...