Sziasztok,
Mostanában sajna csak az olvasásig jutottam,de most megpróbálok újra becsatlakozni a társalgásba!
Barbi,
Nagyon sajnálom Kamillát és családját
Ez szörnyű,nem is lehet rá mit mondani
Húha,akkor ott jó hideg van! A múltkor gondoltam, rátok,amikor mondták a Tvben,hogy Quebecben (bár nem tudom ti ott laktok-e) mínusz 44fok van! A férjed a nagy mínuszokban hogy jut el dolgozni? És te bírod a bezártságot? Bár ezekben a nagy mínuszokban nekem se lenne semmi kedvem kimozdulni.Tényleg,ott mit mondanak az orvosok hány fokig lehet kivinni a babákat sétálni? Itt mínusz 5-öt mondanak.
Sofka,
Szurkoltam neked és örülök,hogy minden simán ment és hogy újra otthon vagytok. REméelm mihamarabb felépülsz.
Ari,
Diétás nővér nem semmi
De a lényeg,hogy túl vagy rajta és hogy már nem kell diétáznod
Borinak már nem kell terpsezpelus,ugye? Lehet,írtad,csak lemaradtam róla.
Beu,
Babanetes kosárcsapatba én is beneveznék
Olyan rendes vagy a taliszervezéssel,sajnálom,hogy mi nem tudtunk menni.
Zulu,
Világgámenés
Nem semmi lehet,amikor 4en ötfélét akarnak enni. És apuka nem segít be a főzésbe?
Kaska,
Jó,hogy megint itt vagy
Éjszakákkal mi is úgy állunk,mint ti,én is gyűrődöm,de már hozzászoktam. Hozzátápi: csak a gyümölcs,talán a sütőtök,nem erőltetem a főziket,örülök,hogy ezeket eszi.
Zsuzsi,
Új szék(ek)hez gratula. Almamegjelölő Miki
Gyurit viszitek az oviba az új évben is? Hogy viseli?
Miszike,
Hintás kép nagyon jó
Már elköltöztetek?
Gombóc,
Mindjárt egy éves? hogy repül az idő! Hátha 1 éves korában jön majd meg az étvágya!
Urszila,
Örülök,hogy Julka jobban van! most akkor talán megint megjön az étvágya és hízik is majd megint.
Hóemberes kép
A naggyok maguk építették?
Heppi,
Altatásügyben nem tudom mit mondjak,mert én magam egyáltalán nem vagyok sikeres ezen a téren. Végül Orsi igényelte a nappali altatást is? Most lehet,hülyeséget írok,de hátha csak az esti szertartás része lesz ez nála és nem a nappalié.
Elli,
Utazásért előre irigyellek! Síelni is fogtok?
Toffi,
Hogy sikerült a vakondtúrás torta?
Franyó,
Hát én azt hiszem,hogy felhívnám a dokit és tanácsot kérnék tőle. Én se szívesen vinném rendelőbe ebben az influenzás időszakban.Ha magas a láz,akkor csak kijön a doki,nem? Remélem mégsem lesz láz.
Tina,
Szegények
Gyors jobbulást a lányoknak.
Kangi,
Remélem a tali felvidított
Nem hiszem,hogy elfelejtettek a cimbik,lehet,hogy csak épp sok dolguk volt.
Momo,
Drazsés sztori
Hány napot kell még várni,hogy biztos legyen az eredmény? Drukkolok,hogy úgy legyen,ahogy szeretnéd.
Nadine,
Nem csodálom,hogy besokalltál. Szoktatáshoz kitartást kívánok.
Csucsuka,
Nem semmi ez a sztori,jó,hogy túl vagytok rajta. Jó jegyhez gratu.
Klár,
Üdv,nagyon aranyos lánykád van
Remélem megoldódik a helyzet a mostohalányoddal,nem lehet könnyű.
Norka,
Jobbulást! Játékleírás nem semmi.
Mariann,
Örülök,hogy Marci végül evett. Szélvihar
Akkor gondolom most nem tudtok kimozdulni egy darabig.
Tegnap letudtuk a fejlődésneurológiát a Svábhegyen,Dr Szabados Péter vizsgálta Artúrt,kikérdezett a terhességről szülésről,aztán jó alaposan megvizsgálta Artúrt,koponya uh-t is csinált és hálistennek azt mondta,hogy nincs kóros eltérés csak egy kicsit lassabban fejlődik mozgásilag,mert nagy súlyú és hosszú is,ne aggódjunk. Szóval végre megnyugodtam. Azt is mondta,hogy szerinte nincs értelme a Dévényezésnek meg a tornának,mert nem fogja meggyorsítani a fejlődést,nincs gond az izomerejével és majd halad a saját ütemében. Szóval lemondtam a Dévényt és őszintén szólva örülök is ennek,mert Artúr úgy sírt majdnem végig a kezelések alatt,nekem meg a szívem szakadt meg. A másik tornát azért megtartjuk,heti 1szer,mert legalább látja gyógytornász,meg Artúr is szereti.
Amit kérdeznék,hogy a szilván,barackon,sütőtökön,facsart narancsleven,kamilla és édesköményteán,bifiduszos joghurton kívül mi az ami még hasnzál szorulásra? Mert ezeket már mind próbáltam és nincs eredménye,szegény Artúr meg úgy erőlködik már 2 napja,úgy sajnálom.
A másik meg,hogy írtam,hogy az új dokinő elküldött a Madarászba koponya és hasi uh-ra. De mivel tegnap megvolt a koponya uh és van egy szept 24-i negatív koponya és hasi uh lelet én úgy döntöttem,hogy nem viszem el jövő hétfőn uhra,mert nem látom értelmét,mert nincs semmi panasz,ami a hasi uh-t indokolná,akkor meg minek tegyem ki egy újabb vizsgálatnak? Szerintetek?
sziasztok,
Ildi