Új privát üzeneted érkezett!

Kaska: Vilcsi biztosan hamarosan jobb evő lesz majd. Nagyon drukkolok nektek. Nálunk is hasonlók az éjszakák amúgy.Nem tudmo mikortól várható jobbulás. Hullámzó hangulat így nálam is elő előfordul, főleg ha nem alszom csak két órát este. Akkor tiszta depi tudok lenni. De szerencsére gyorsan el szokot múlni.

Psandi: köszi a hozzátápis infókat. Ari vagy.

ZSuzsi: karácsonyfa szupi ötlet.Muffinhoz gratulaKép.Ügyi vagy te nagyon. Hogy van mnég erre is időd? remélem majd beavatsz engem is, hogy csinálodKép.Jó, hogy van náélatok ilyen bolhapiacKép.Édes lehet Miki hozzátápijaKép.Homeoszakértő!: immunrendszer erősítőt szerinted adjak Robónak, hogy kicsit erősödjön, és ne kapjon el semmi vírust ebben a vacak időben? Ha igen mit/mennyit? Fogzásra hanyas Ch kell? kösziKép

Maci: gratuálok Roni mászásához. NarancsléívásKép a kis huncut!

Csucsuka: gratula a vizsgákhoz. Spok van még hátra??

Klári: üdv. itt. Jó nagy babád vanKép. Nagyon jó , hogy jötteél, szeretem az ilyen humoros anyukákat.Kis vidámságot csempésztél ám ideKép.partedli old. nem sikerült megnyitnom, vagy csak én vagyok a béna?? sajnállak a mostohalány miatt, de gondolom nagy gond lehetett közötettek, ha egy ilyen jó természetű anya , mint te is vagy , nem tudtad megoldani /datni a problémát. Talán később könnyebb lesz vele. Azért nem semmi, hogy az anyja nem foglalkozik vele...
Gratulálok az álláshozKép.

Réka: sok sikert terveidhez. Biztosan menni fog, főleg, hogy ilyen kitartó vagyKép.Édes Dani mosolyaKép.

Sofka: nagyon örülök, hogy jöttélés hogy jó a hangulatod is. Már nem kell visszamenned kontrolra? Apátok meg maradjon ilyen mint mostKép.

Momo: csak annyit kívánok, hogy úgy alakuljanak a dolgok , ahogy te szeretnéd. Édesek a lányok, mégis milyen kölönbözőek. Egyik szebb , mint a másik.Kép. BogyózásKép, óvatos nasizást.

Andy: gratulálok Márk átalud éjszakájához. Maradjon is így mostmár!Kép.

Heppi: köszi a soraid. Orsi új kollekciójára kiváncsi vagyok ámKép.

Beu: Lőrinc dobáló mutatvámnya nem lehet semmi.Köszi a vigasztalást, ari vagy.

Mókuska: leesésKép, szegényke. Látom nagy nálaok a pörgés már. Gratulálok a végigaludt éjszakához.

Zulu: szegénykém, jobb hetet neked!

Urszila: köszi az ötletet, örülök, hogy Julka jobban van.

Képzeljétek, Robó ismét forog. Már azt hittem hogy kimarad nála a forgás, sőt már hason is szeret ismét lenni. Alma ma nem igazán izelt neki, vagyis nem tdom...Eddig szopi után adtam neki, de úgy vettem észre, hogy lehet azért nem kell neki, mert addigra telieszi magát. Ti mikor adtátok az első/későbbi falatokat?Jaj, olyan bénának érzem én magam a hozzátáplás terén, nem tudom mi lesz majd ha esetleg nem izlik majd neki ez+az?

Talisoknak jó kikapcsolódást.
Mindenkinek egészséges szép napokat kívánok: Anita
anita77

Na sziasztok Kép

Henike, azért kapok GYESt, és nem GYED-et, mert az utolsó munkaviszonyom 1998-ban megszűnt, utána kinn éltem 3 évet New Yorkban, és a hazajövetel, meg a szülés között nem volt állásom. Namost ha a szülést megelőzően 180 napon belül.. etc... akkor nem jár GYED, csak GYES, de az alanyi jogon... Kép

Anita, szerintem megálltál a főoldalon, ott csak bele kell klikkelni a partedli emblémába, és megy. Bár nem mondom, hogy nem jártam még úgy, hogy nekem sem nyílt meg az oldal...
http://www.partedli.hu/elso.htm próbáld akkor innen, ez átugorja az első oldalt...

Egyébként lehet, hogy my name is Fonák Tamás, de én először adom a főzeléket (á 200 gr), utána egy százas körüli gyümit, és még ezek után előferdül, hogy egy kis cicit is kér a leányzó. Ez az 1 órai kajánk (1/2 2-2, ahogy sikerál). A következő kaja kicsit kevesebb... aztán a 7 órás kajához (vagy után) van megint gyümi, de nálunk nincs gyümölcsLÉ...
Tehát a kanalas étkezés először, és csak utána a cici, ha még kéri.

Egyébként aki depis, annak bármikor szívesen küldök meghívót a kis családom (és egyéb állatfajták) napi spontán bemutatóira. Garantálom a fülig vigyort Kép

Lányom : megint próbálkozik, dobott egy akkora hátast a járókában, mint ide Lacháza.. röhögtem rajta egyet teli pofával, odamentem, felültettem, erre hangosan vigyorog... ezt a szédült túúúúkot Kép Tiszta anyja Kép

Sőőőt.. mintha ma valami "csodanap lenne".. almával hajlandó volt a leturmixolt 3 gerezd narancsot is megenni a kisbanyám. Még mi öröm ér ma ??? Kép

Na menjen üzi, oszt olvasgat6ok Kép

Pussz :

Klár
clarissa

Kangi,
úgy első nekifutásra, amikor rájött, hiába az ordiba, kb 1,5 óra lehetett. Volt is másnap két pandamaci felmenőjeKép Osztán egyre kevesebb szipogással is beérte és úgy 2 hét alatt visszatért a normális kerékvágásbaKép Azóta is egy angyal, annak mindíg nyomós oka van (láz, köhögőrohamKép), ha ő éjjel szól.

Klár,
én is egy ilyen falánk macát akaroooookKép Nálunk ma a répa volt fujjjjj, de legalább a kutyánk szép kerekre hízik Zsebi mellettKép Viszont szegény lyányra az apja új nevet ragasztott, mivel egyre vékonyabb és nincs egy perc nyugta: versenygilisztaKép
A mostohalányod egy külön regény ezek szerintKép Te egy nagyon nyugodt lélek vagy, én már biztos tettem volna róla, hogy ne kelljen vele egy fedél alatt élni.

Zsuzsi,
lehet, hogy az én kölkeim is bepróbálkoznak majd, de asszem a férjem hamar helyrerakja őket. Remélem, örököltek annyi észt a csajok, hogy kamaszkort is kiheverik nagyobb károk nélkülKép

Na megyek valami marhaságot nézni.
pusssz
Momo

Momo
momo

Csak egy gyors bejelentkezés:
MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A BÓKOKAT DODO NEVÉBEN IS!!!! Nagyon jól esettKépKép

Klár!
Ikertesóval nem jöttök a talira? Jó lenne személyesen is megismerni Titeket.Kép Lehet, hogy már írtad, de nem volt időm végigolvasni, annyit írtatok.

Beu!
Nekem ez tökéletes, bár én nem ehetek sütit, de lehet elgyengülökKép

Jó éjt Mindenkinek!!!!

Réka
muki

Momo Kép
auuuuu, 1,5 óra KépKépKép Hát momentán még nem érzem magam elég erősnek ehhez ... Na, majd megláttyuk.

Klár Kép
megagratula a kis zabagép Ancsikádhoz! Aki nem mellesleg külsőleg meg tündérszerű!!! Kép

Isteni székelykápit főzök, úgyhogy megyek is!

Pussz
Kangi
kangi

Na meggent pussz csajok Kép Tali most nem jön össze - ne egyetek meg pls... de előbb-utóbb előkerülünk, de akkor jaj a pasiknak, és kismamiknak előre Andaxin a hülyeségeim könnyebb elviseléséhez Kép

Momo, add kölcsön a kiscsajt egy hétre - versenyevőt csinálok belőle. Egyébként egyszer részletesen is leírhatnád, mikkel és hogyan/mikor kísérletezel kajaügyben... hátha akad valami értelmes 5letem, ami seg(gggggg)ít.... mondom, ma a narancsot is belevarázsoltam a csajomba, pedig eddig nem ette... Egyébként népszerűek ezek a dzsájlisztis becenevek : Enyém meg a Sajtkukac Kép

Rékus, jönnénk... csak azért itt állunk egy influenza kellős közepén (pénteken egész nap lázas volt a kisbanya), és se ragasztani nem szeretnénk, se visszaesni.

Egyébként sírjatok csak... annyira jó gyümikenyeret sütöttem 2 napja.. annyira 1szerű, és ká sokáig eláll Kép
Tegnap éjjel meg 10 perc alatt teremtettem Apának meggylekváros császármorzsát...
Mellékesen megjegyzem, hogy a muffinért ölni tudok KépKépKép Meg a fokhagymás lángosért is Kép

Na megint olvasok. Meg babakocsit kellene keresnem... ma láttam egy egész jót a Brumi Maciban (gyorsan egy ezresért egy aranyos pamut rugit is vettem a kisasszonynak, hogy ne jöjjek haza üres kézzel): a Cardennek van egy újabb fajta, kicsit nagyobb kerekű, szintén bringafogantyús sporijárgánya, na ahhoz hasonlót szeretnék apróhirdetésben találni Kép

Kicsit Lásom magam :

Klár
clarissa

Minyu: mi most vettunk a kisfiunknak ilyen hintat, minnya irok elerhetoseget a csajhoz. Nincs boltjuk, a hazuknal arulnak Diosdon, de olcsobb mint a bolt es nagyobb a valasztek. Itt a mailcime: helimex@fw.hu, tel: 20-5371762

Klar: udv itt es reszvetem az eloelet miatt.Kép Telleg nem lehet konnyu.

orsoly
orsoly

Klar,
De legalabb nem fure, meg Ecstasy-ra koltotte! Bar 24 rugo kontaktlencsere, az legalabb egy fel eves adag! Es hat hiu az ifjusag! Raadasul nehezen ertik meg a mai gyerekek, hogy mi az, hogy nincs, es nem telik ra! De azt hiszem hasonlo dolgokat szinte minden tini elkovet egyszer, esetleg ketszer. Kitartas!!! En is rengeteget balhezom Danival, de ra kell jonnom, en sem voltam egy szorgalmas, pedans kiscsaj, mi is beprobalkoztunk egy kis iskola utani csavargassal! Csak akkor meg mas vilag volt...na ez is tipikus szulo-duma kezd lenni, pedig csak 18 ev van koztunk!

Iszonyatosan fuj a szel, futyul, majd betori az ablakot, es raadasul EK-i iranyban vilagossag latszik a horizonton. Tudja valaki mi ez? Eszaki feny?

Almas-zabpelyhes muffin (Prima Konyha januari szamabol): 12 darabhoz
2 tojas
1,25 dl cukor (kb. 12 deka)
1,25 dl olaj
1 pohar tejfol
2 alma (kb.25 deka)
3,125 dl finomliszt (kb.20 deka)
2,5 dl zabpehely (kb.10 deka)
fel-fel kiskanal szodabikarbona es sutopor
1 csapott kiskanal orolt fahej

Tojast cukorral, olajjal (aprankent hozzaadva) es a tejfollel habosra keverjuk. Almat felapritjuk apro kockakra. Lisztet zabpehellyel szodabikarbonaval, sutoporral, fahejjal vegyitjuk, masszahoz hozzaadjuk az almaval egyutt. 180 fokon kb. 22 percig sutjuk.
Szovegen kicsit roviditettem. A "vegyszerekbol" en kevesebbet tettem bele, almabol pedig tobbet! Nagyon fini lett, es a formaja is vegre muffinos.

Zsuzsi
zsuzsi74

Igy reggeliztek:
Kép

Aztan igy vacsiztak:
Kép

Es utana (vagy helyette) igy vigyorgott:
Kép

Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Hú, hát ez a jófeleségesdi eléggé kifáraszt... Kép Főleg hogy Bekikém csatlakozott a rosszalvók táborához, és éjféltől óránként kelt. Csak úgy. Nem szomjas, stb, csak sír és sír... Én meg hulla vagyok, de hősiesen tartottam magam az elhatározáshoz, lett is belőle kétfogásos vacsi. Azt mondanom se kell, hogy 8-kor az altatásba én is bealudtam. Kép

TALIVAL KAPCSOLATBAN: Még egyszer megkérdezem, hátha valaki talizónak elkerültem a figyelmét (mint Beunak, hogy jönni szeretnék Kép): ha valaki kocsival megy, fel tudna venni a 4-6-os vonalán vagy a kék metróén? Sajna ellenkező esetben nem megyünk, nagyon sokszor kell átszállni, és ilyenkor ennyit BKV-zni elég gyerekellenes Kép.

Elli,
bizti jó lehet a Stahl-féle szakácskönyv, már sok finomat hallottam róla Kép. Az én kedvenc könyvem Frank E. Perettitől az Ez élet sötétsége, szívesen kölcsönadom.

Maci,
jobbulást a pocidnak!

Kangi,
Julcsi nem alszik otthon napközben, csak a babakocsiztatás alatt? Én Bekivel visszafekszem a délelőtti alvására, így kevésbé vagyok zombi.

Momo,
jujj, Timibogyó elég morbid édesség Kép.
Én annyira fáradt szoktam lenni reggel, hogy berakom a kenyeret a hűtőbe, meg ilyenek Kép.

Tina,
jobbulást a kis betegeknek!

Klár,
álló gyerkőchöz gratula! Kép

Zsuzsi,
fogas Miki Kép. Egyre jobban hasonlít rád!!!

Összes baba gyönyörű!

Huhh, na megyek aludni, bocsi hogy nem írtam mindenkinek!
Pusz
Miszike
miszike

Zsuzsi Kép
azok a fogacskák!!! KépKépKép Nyammpofi! Gyurikád viszont eléggé kataleptikus állapotban mered a semmibe vacsi közben, vagy tévézik?! Kép
Mind a HÁROM gyereked nagyon cuki KépKépKép

Pussz, jó éjt, drukkoljatok, hogy ne ébredjen a kis cukorkám!

Kangi
kangi

Sziasztok!

Előre is bocsi mindenkitől, hogy nem irok személyre szólóan, de találtam itt anyu szekrényében klassz fonalakat és hát....Kép
Már ezer éve nem kötöttem, de most nagyon élvezemKép
Voltam ma edzésen, szupi volt és végre kipróbálhattam a karácsonyi ajándékomatKép
Erről még nem irtam, szóval apa naggggyon nem tudta mivel lepjen meg. Aztán ugye én anno tollasoztam-azaz ha tudok még néha néha eljutok egy versenyre- viszont az ütőm már évek óta eltört és azóta kölcsön ütővel játszok. És hát karácsonyra kaptam egy szupi ütőt apátólKép Gondolhatjátok hogy meglepett!!!
Aztán: dajkálás megy ezerrel -ugye még kötögetni is van időmKép és a délelőttök meg szánkózással telnek.
Ezt olyan jól kitaláltam, mert nem volt a szánkónak karfája és anélkül még nem lehet a csajszit szánkóztatni. Fogtam a babakocsi ülőkés részét /még a régi tipusu 2 funkciós/ és rákötöttem a szánkóra igy olyan lett mint egy trojkaKép Lili nagyon élvezi, kb. 5 perc után már alszik mint a bundaKép
Na megyek kötögetek még egy kicsit mert az egerem önálló életre kelt és igy nagyon nehéz olvasni meg irogatniKép
Ja és netem itt nekem is csak azért van, mert hoztuk a gépet is magunkkal. Mondtam is apának, hogy ha láttak a szomszédok hurcolkodni a kocsiba bizti azt hitték elköltöztem a csajjal.

Na megyek, üdv. mindenkinek:

MókuskaKép

Kép
Kép
mókuska

Zsuzsi pussz Kép

Ehh, itt annyi kispasi van - csak nekem lett Balázsomból Ancsa a szülésre KépKépKép

Tééévedés - ez 2 pár ocsmány színes kontaktlencse engedményes ára !!! Mellékesen mégcsak nem is dioptriás. A marhaság meg az, hogy ezek után 1 hónapot hordta, aztán elment nyárra a nagyihoz, mire ezek a sz*rok egyszerűen kiszáradtak egy nyomorult műanyag pohárban. Kisasszony hazajött, és 24 ezer Ft-ot egy laza mozdulattal kivágta a kukába.
Én nem mondom, hogy rosszul élünk. De amikor azzal is spórolni próbálok, hogy Ancsának egy csomó mindent SK megvarrok, akkor ugyan már a különbözetet (amit én teremtettem) ne egy 16 éves kis csitri verje már el...Helyettem persze.Kép
Mellesleg az összeg, amit elsőre megdurrantott, nem 30 ezer Ft volt...

Muffinrecit köszi, ki fogom próbálni. Bevallom, Anyós is kísérletezett valami hasonlóval, de a végeredmény nem volt elég bizalomgerjesztő .(

Almás gyümikenyér recije :

fél kiló alma durva reszelőn lereszelve, rá 25 deka cukor. Ennek el kell rajta olvadni. + ebbe 1 egész tojás.
Ha cukor elolvadt, belekeverek 30 deka lisztet, 1 sütőport, durvára vágott diót, mandulát, meggyet (mélyhűtöttet, vagy kompótot, esetleg lekvárt), darabos csokit, fahéjat, citromhéjat. A gyümölcs benne mindenkinek olyan legyen, ami van, amit szeret és amennyit szeret.
Ez a mennyiség 2 kikent és kilisztezett őzgerincbe kerül. A tészta nagyon megdagad, tehát a formákat max. 2/3-ig kell tölteni.
Kb. 160-170 fokon egy órát sül. És sokáig eláll .)

Na, kicsit mennem kell Kép

Puussszz Kép
clarissa

Julka most éli világátKép AnyánakKép Tipikus esti történet, fél 9 fürdi, szopi, szopi közben szunyál egyet, és máris frissen éli tovább az életet. Irigy a taliért.

KangiKép felébredőset fordítsuk megKép Mint a pohár félig üres-félig tele vanKép Szal a kis rendes Julcsi 2 hónapig átaludta az éjszakát!!!!KépKépKépNa, nem jobban hangzik így???Kép

MomoKép TImibogyóKép

ElliKép szőrös KevinKép Bár szerintem 20 évesen nem veled fog már aludniKép

TinaKép részvétem a betegségért, egy cipőben járunkKép

ZsuzsiKép én is néztem, hogy mi a manó, Daninak már nő a bajusza???Kép

MiszikeKép Jófeleség + Jóanyát épeszű ember nem sokáig bírjaKép Erről jut eszembe, még meg kell terítenem az asztalt reggelire, tűzhelyre kell tennem a teafőző fazekat, stb. mert reggel Apa semmit nem talál megKép

Kép

Urszila
urszila

Mókuska! Hogy én hogy irigyellek(a pihiért) Hol vagytok, hogy olyan nagy a hó? Itt tavaszi olvadás van.

Zsuzsi! Tényleg édesek a gyerkőcök. És Miki milyen nagyfiúsan eszik. Tányérból, egyedül! Ez nem semmi. Én azt hiszem, kisbabásan tartom Lőrincet. Ez elgondolkodtat. Ma ette meg az első igazi kenyérhéját anélkül, hogy két falat után kikapartam volna a szájából. Kép
Zabpelyhes sütit már kétszer próbáltam, mindkétszer a kukába ment. Van valami titka, amitől jó lesz? Megfogadtam, hogy többet nem csinálok, de a receptek mindig felkeltik az érdeklődésemet.

Miszike!
Jaj-jaj-jaj bocsi! Igen, időnként elfelejtem fölírni a listára, amit olvasok (mert olvastam, és örültem), és akkor annyi. De csak a metróig kell eljönnötök, az Örstől már gyalog is megközelíthető, 10-15 perc séta. Gyertek már!!!!! Jófeleségeskedéshez gratula, és minden elismerésem a tiéd. Ügyes vagy! Beki meg cukorfalat a hintában.KépKép

Elli! Bulátaevést elég pontosan leírtad. Csak az én idegeimet nem nyugtatja meg. Bár a mai kenyérhéjevés után más világ lesz. Kép

Klár!
Gratula az álláshoz. Ez a mostohaanyaság elég rossz lehet. Mondjuk a mostohalánynak se lehet könnyű. Kép És pont gázos korban van. Nem ül rá a mindennapok hangulatára ez a dolog? Férjed hogy viseli a ti konfliktusotokat?

Momo! Miért nem tudtok jönni holnap? Férjed nem tud eljönni a melóból? Vagy besztrájkolt, hogy nem akart egyedüli pasi lenni? Mondd meg, hogy Lőrinc is ott leszKép CsokibogyóKépKépKépKép Csacsizást megnéznémKép Ha másra nem jó a csacsi, csak a férj szórakoztatására, már megérte. Igaz, arra vannak olcsóbb módszerek is. Bár nálatok az lehet nem olcsóbb, mert mindig egy újabb gyereket felnevelni…Kép VersenygilisztaKép Nálatok a kutya eszi a maradékot? Nálunk apaKép

Anita! Én még mindig bénának érzem magam hozzátápi terén. Elvileg szopi után kéne adni a szilárdat, de akkor tényleg nem eszik. (Én se ennék, ha előzőleg jól laktam volna.) Én még most is azon gondolkodom, hogy mikor adjak neki, hogy napközben szopizzon is, egyen is. Valahogy be kell lőni két szopi között, vagy kinézni valami alkalmas időpontot. Én a vacsorát lőttem be. Délben szopi, utána próbálok neki adni szilárdat. Aztán estig nem nagyon eszik, esetleg egy kis nasi, vagy szopi, mikor hogy. Aztán fél hét körül vacsi, rendes kaja. Fektetéskor meg szopi, így estére is megvan minden. Ez elég bonyolultan hangzik. És ilyen bonyolult is. Kép legalábbis nekem. Forgáshoz gratula.

Mariann! Remélem, csak átmeneti a sztrájkhangulat. Nálunk is vannak rosszabb napok, de teljes tagadás még nem volt. De ami késik…

Kangi! Remélem, már alszol, szépeket álmodsz, mert Julcsi hagyja, és holnap jókedvűen érkeztek a talira.Kép

Heni! Szegények. Tényleg borzalmas lehet nézni, hogy mindkettő szenved.KépKépKépKép Jobbulást nekik!!+++++++++++++++++++++++++++++

Heppi! Lemaradtam. Ki influenzás? Vagy csak a járvány miatt nem akartok kimenni?
Lehet az, hogy szeptember óta a frontok miatt nem alszunk egy normálisat?

Myssnia! Most ez jó vagy nem? (hogy dolgozol) Nem is tudtam, hogy mire készülsz. Szilárd? Bölcsi vagy nagyi?

Toffi! Voltatok úszni? Hogy sikerült újra elaltatni az erkélyen? Lehet én is meg fogom próbálni. A nagy hidegben nincs mindig kedvem kimenni. Viszont Lőrinc olyan jól alszik. Szívem szerint bemásznék hozzá a kocsiba szunyálni. Csak tologatna valaki.Kép

Franyó valamit kérdezni akartam, de elfelejtettemKép

Andi! Priviben (mert apa kinyírna ha feltenném, ő is rajta van) küldök majd egy képet, milyen voltam a fölös húszas nélkül. Csak hogy dicsekedjek. Na, olyan már sose leszek.Kép Elképzelem Győzikét, amint ujját bekapva olyan ízesen mamának szólítgatja édesanyját, és apró lábacskáit maga alá húzva kucorog anya ölébenKép

Urszila! Jó a csoportkép! Meg az életszemléletedKép Kár hogy nem jöttök talizniKépKépKép

Dokinénit ma megkérdeztem, mit gondol a ne álljon fel dologról, de azt mondta, hogy a mozgásfejlődésben előbb van az állás, mint a mozgás. Meg hogy lekötözni mégsem lehet. Szóval egyet értett velünk, átment a vizsgán.Kép

Na, lassan elkészült a süti. Mindenkinek jó éjt, talizósokkal holnap talizunk. Hurrá!

Beu
beu

Urszila,
Szepek vagytok!- a hoemberetek is!
Zsuzsi
zsuzsi74

Urszila!
Nagyon jó a hóemberes gyerek sereg kép!!!!KépKépKép

Minden holnap talizónak jó talizást!!!!IRIGY IRIGY!!!!KépKépKép

Na azért estére csak lenyomott Marcuska 340ml főzeléket!!!!KépKépKépHURÁ!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Nálunk tegnap volt hatalmas szélvihar,olyan horror filmbe illő!Kép Fák kidőlve,autók össze törve stb.....

Mariann&Marcus
Mariann

Már hulla vagyok, csak azért ugrom be, hogy Beunak megírjam, nekem is oké az ötleted KépKép

megyek aludni, holnap talizunk!!!!!
Andi
psandi

Ja, és ma beszéltem Manóccsal. Sajna nem tud jönni holnap, de jól vannak, Manócskája négykézlábazik, próbálkozik az állással, és mindent eszik. Netük nyárig biztosan nem lesz. Puszil mindenkit.

Gyerekem ma még nem kelt fel. Ez már a negyedik este, hogy a fektetés utáni ébredések kimaradnak. De közeleg a normális éjféli felkelés. Bár ma este dokinéni tanácsára 8-kor adtam neki egy nagy adag sinlacot. Benyomta gond nélkül, persze ez már vacsi után volt. És még szopizott isKép

Na, azért még két képet én is.
Kép
Kép

Süti kész, húzok aludni. Ha valamely baba dicséretét kihagytam, az csak a véletlen műve lehet. Megcsodálni megcsodáltam. Már eszembe is jutott egy: Dani édes pofázmányaKépKép Ha még kimaradt valaki bocs.

Beu
beu

Urszila,
tökjó ez a fotó!Kép
Remélem, igazuk lesz a jófej pszihomókusoknakKép!

Momo,
csokidrazséKépKépKépKépKép. De csacsinugráló Momot is megnéztem volnaKép.

Kaska,
az én Malackám roppant praktikus lélek, világgámenés ide, vagy oda, a komfortérzete nem szenvedhet csorbátKép.

Klár,
szellőztetőpóló nagyon elmés kis darab, megf. helyen kivágva. Csak nem túl praktikus abban fogadni a postástKép.

Zsuzsi,
recipét ki fogom próbálni, hátha nekem is sikerül normális muffint alkotni. Eddig többnyire homorúakat sikerült alkotnom.
Mennyi foga van Mikinek!Kép És milyen szép fogai vannak.

Elli,
az úúúgy van, hogy többnyire már akkor írok, amikor már pozitív kicsngést is tudok produkálniKép.

Anita,
ne izgulj a hozzátápi miattKép. Macka is alig fogadott el valamit, aztán tessék, itt állok egy fenektelen bendőjű ropivalKép.

Maci_2,
remélem jobban vagy már!Kép Integető csajszi édes lehetett!

Beu,
én hallottam a H&M-ről, állítólag a Vörösmarty téren lesz, a ronda irodaház helyén. És Zara is leszKép. Szegény, szegény ApasasKép.
Cserepesháznak van saját parkolója? Vagy ahol találok helyet, álljak meg? Remélem, nem tévedek el, bár igaz, az "ismerjük meg Zuglót" túra már megvoltKép.

Kangi,
Apasasnak megcsináltam a csirkemájas cuccot, nagyon ízlett neki, tsókoltatKép.

na puszka mindenkinek,

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Zsuzsi!

A Muffint milyen formában szoktad sütni? Fém vagy az a spéci műanyagos (olyan gumiszerű) ?????
És ha a műanyagos akkor azt is ki kell kenni?
Na jó több hülyeséget nem kérdezek!!!KépKép

Mariann
Mariann

HalászJutka FanokKép!

Ugye nem baj, ha nem feliratozom a cédéket? Malacka eltüntette az összes tollat az íróasztalomról, zsírkrétával meg nem állnék neki...Kép
Majd lefotózom a borítót, és feldobom, jó?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Túl az első ébredésen. Megpróbáltam simivel visszaaltatni. Nem ment. Viszont vigyorgott ezerrel, mikor kihoztam szopini. A gazemberKépKép

Zulu!
Van saját parkolója.

Beu
beu

Hogy ti mennyit tudtok írni alig 2 óra leforgása alatt KépKépKép És mi marad holnap a talira ? Kép Aki megy, annak nagyon kellemes szórakozást kívánunk, aki pedig nem, az legalább itt marad árvácska KlárAnyunak dumapartnernek Kép Igaz csajok ? Kép

Zsuzsi, aprólékok édesek KépNekem is kell kispasiiii....

Miszike, te is 4-6-os ? Csaknem IX. ker ? Kép
Egyébként egy röhej: minden nap tudok 4-5 órát egyben aludni Kancussss mellett, ugyanis utolsó fejésig nem fexem le aludni, de hogy már volt olyan, hogy arra riadtam 11-kor, hogy nem emlékeztem, hogy reggel 8-kor szoptattam-e...

uRszi, irigylem a hóemberes képet.. én ezer éve nem csinyátam ilyet. Tavaly csalogattam Apát, hogy legalább hógolyózzunk egyet a telken, hát 2-2 hógolyóra futotta összesen Kép Megjegyzem, az is mind az akkor már nem is olyan kicsi pocakomon csattant KépKépKép Arról meg, hogy elmenjek korizni, hallani sem akart Kép

Beu - az a baj hogy Apa egyikünkkel sem akarna kitolni (pedig ezzel a nemlépeksemerre magatartással pont ezt teszi), tehát várja, hogy magától megoldódjon a helyzet. Azt nem is sejti, hogy pont miattam nem fog.. egyébként meg pont az az érdekes, hogy a kis szinésznő ha apja itthon van, jópofizik/na velem, ha csak 3-an vagyunk, semmi adatforgalom nincs közöttünk. Az érdekember szobrát (meg a sunyi dögökét is) róla kellene mintázni. De az erősebb kutya b*****k elven... nem valószínű, hogy én húznám a rövidebbet...

Mariann KépKépKép Díjbirkózó, vagy nagyonerősember lesz ebből a pasiból Kép Reszkessen csak a Fekete Laci KépKépKép Ügyik vagytok Kép Mi volt az, ami ennyire csusszant ? Kép

Beu Kép Hihihi, szőke kéxemű pasi... na majd csak győzd hessegetni a csajokat körüle Kép

zulukám, kellemes a kitalált darab. Én a helyedben szabadalmaztatnám. Ha megnézed a mostani modern divatbemutatókat, az ottani modellek ruháiban sincs túl sok anyag. Az meg, hogy honnan "csippented ki" azt a kis fölösleget, már az alkotás szabadsága Kép Remélem, legalább jól kilógattad, hadd essen ki a postás szeme KépKépKép

Szia orsoly Kép Nagy hali neked is Kép

Egyébként hadd dicsekedjek már egy kicsit. Ancsa este még kétszer előadta a felállok a járókában-t. Apa egész estig aludt, de az utolsó produkciót épp látta. És a kiscsajom akkor csak áll és áll, és hangosan röhög. Aztán egy seggrepotty, és megy az élet tovább. Szédületes. Máskor meg attól is elszeppenti magát, hogy apa tüsszent egy jóízűt mellette. Kép

Na most megnézem, miket irkáltam, aztán mehet. Pusssssz nektek, és mindenkinek NYUGODALMAS jó iccakát :

Klár
clarissa

Hali Csajok!

Olvasni nem tudtam, csak a frisset... Klári, üdv itt, dobj meg egy méllel jó?

Nálunk horror van, vasárnap délelött kiscsaj elharapta az inyét, így kibujt + 1 fog iszonyat gyorsan, jó sok vér kiséretébenKép. Volt ott pofadagadás, anyaszívbaj, hidegvizes cirkusz, fogorvos hajkurászás... szal minden, ami ilyenkor lehetséges. Ma már gyönyörűséges, kivülről nem is láccik, fogai nem mozognak - nincs törés, és állítólag pár nap múlva nem fogom én se látni az inyén...

Féléjfélkor kiscsávó kezdett bőgni, bemegyek és tüzel a teste, nosza fülhőmérő 9,4 jajajaj, rendes lázmérés hónaljban 8,8, panadol, hűtőfürdő soksok idő, sírás-rívás de csak lenyomtuk 7,6ra és bealudt. Mondanom ugye nem kell, hogy a cirkusz végefelé kicsilány is felébredt, ráadásul most nem vethetem be a dentinoxot, mert megzazulna, de félóra hősies babusgatás után ő is bealudt. Azért mák, hogy ilyen éjszakám csak nagyon ritkán van!

Holnapi talizóknak jó hepajkodást, én meg tanulom a villamosságot... De legalább ez lesz az utsó vizsgámKép. Írásbeli eredménye 4-es lettKép és köszi a gratukat!

Kori ügyben kiderült a meglepiKépKép Apamackó kivisz az EB Gálára (mivel már évek óta igérget, a tavalyi VB gálát meg megtorpedózta a lány) úgyhogy nagyon örülökKépKép

Bocsi, hogy csak magunkról, de majd bepótolom az olvasást, no meg az írást, ha kicsit nyugodtabbak lesznek a körülmények.

Pussz
Zsófi
csucsuka

Sziasztok,

képzeljétek, tegnap este fejnem kellett!! Ki érti ezt, már 2-3 hónapja nem fejtem, erre úgy bedurrant estére a bal cicim, hogy 160 ml kijött, fájt is rendesen. Aztán még Kevin abból vacsizott... Ennyit "csúcsidőben" tudtam fejni, de inkább másfél ciciből, nem egyből!!Kép

Nem akarok hosszútávú következtetéseket levonni 3 éjszakából, de Kevint valszeg az éjjeli szopi zavarta be az alvásba. 3 napja csak hajnalban (kb 5h) kap enni, és ált. éjfél körül ébred 1x. Akkor eddig szopiztattam, most csak cumi, vagy max kiveszem egy ölelésre, és visszarakom, és így alszik f5-5ig. Amíg szopit kapott, már 1-2 óra múlva fenn volt. (Pedig még mindig csak 10órait meg uzsit kap hozzátápiból...) Csak egy dolog, akinek nagyon reménytelenek az éjszakái, érdemes kipróbálni, nekem eddig bejött, kopp-kopp.Kép

Na, és igaziból azért jöttem, mert mindig elfelejtek szólni, de mielőtt meghirdetem, meg akartalak kérdezni benneteket: kell valakinek GRACO-s Quickfix autóba való fix talp babahordozóhoz? Be kell kötni, aztán csak rá kell kattintani a hordozót, nem kell ki-be fűzögetni az övet. Én nem szeretem, pedig praktikus lenne. Kb 1 hónapot volt a kocsiban, szinte új, és féláron adom, 13e az új ára, tehát 7ért elvihető. Kék. Ha nem jelentkezik senki, jövő 7en feldobom az apróba.Kép

pusza
Elli
ellimami

Két percem van, míg kinyílik a mosógépKép
Zsombi alszik az erkélyen, én meg bicózni fogokKép

Maci_2
Hinta: kicsit pihentessétek a dolgot, aztán pár nap múlva újra. Talán... Egyébként lehet, tavasszal le sem tudjátok majd robbantani Ronit rólaKép

Kangi
Már megint depi... na már

Mariann
Az egyszerűen főzni-t vettem meg, azokból a receptekből is van benne, ami a sorozatban ment. Felvettem videóra, de elég uncsi ide-oda tekergetni, amíg egy ötletet-receptet keresek, így jobb. Elég színvonalas könyv szerintem, mondjuk a halas-kagylós receptek nekem kicsit túlvilágiak, de ez vanKép

Tina
Lányoknak jobbulást!!! Ilyen dokit kifogni Kép(és még hány ilyen van)

Mennem kellKép, majd folytatom, ha még lesz bennem annyi erőKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!
Megjottunk noveremektol, eleg hamar mert mindenki belazasodott, lebetegedett Kép Remelem mi nem esunk vissza!

Beu
Falvedo foto jon Kép

Lanyok
Kesobb meg visszaolvasok, de most be kell ide raknom ezt a "hasznalati utasitas, piacon vasarolt kinai jatekhoz" Kép
Kép
Meg1 kerdes: mikortol ehet uborkat a gyerkoc? Nyersre gondolok. Most lepek, kesobb meg jovok.
Norka
norkini

Sziasztok,

Anita,
Én mindig "szopi" előtt adtam neki az új falatokat, de mongyuk én nem vagyok mérvadó, hiszen a jányom 3 hós kora óta tápis. De utána mindig kapott tápit, hogy ha nem lakott volna jól, vagy csak inni szeretett volna. Mióta azonban egy fél üvegnyi bébikaját bevág, már nem kap utána tápit, viszont eleinte 1,5-2 órával már nyüszögött az éhség miatt. Szal télleg nem könnyü elkezdeni, mert nála kb 1 hóanpja alakult ki ismét a kajálási napirend. Addig mindig figyelni kellett, mikor éhes, mert kiszámolni azt nem lehetett Kép

Momo, Klár,
Az én jányom itthon csak MocsokRozi, mert bármit csinálok, ő fél órán belül olyan koszos lesz, hogy más anya bizti már adna rá másik ruhát. Csak azt nem értem, hogy ha ennyi koszt összeszed, akkor miért nem csill-vill a lakás????

Beu
csak a járvány miatt parázok. hála istennek mi nem vagyunk betegek

időközben félkezes lettem Kép és orsi is szeretne belekottynyeleskedni, ezért inkább most lépnék

ja, receptek elmentve Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Elli: Ancsi meg is eszi -értsd le is nyeli- a bulátát, kenyérhéjat! Előbbiből 2 marékkal is bevág egyszerre (kaja után, avagy nagyokkal hazajövet a babakocsiban-addig is csöndben van alapon.)

Klar,Anita: szopi után fél -egy órával adtam eleinte a kaját Ancsinak, addigra már fér bele. Most már közvetlen utána is tud enni!!
Amikor szopi előtt adunk kaját, azt elválasztásnak hivják, akkor csináljuk, ha az a célunk, hogy leszokjon egy cicizésről és teljesen kiváltsuk főzelékkel. A hozzátápinál nem ez a cél, csak az, hogy ha nem elég neki a tej, ehessen keményebb kaját is, de ne csökkenjen a napi szopik száma. Lehet, hogy hihetetlen, de ezzel is előbb-utóbb átállnak a szilárd kosztra!
Ancsi most már szopi után meg tud enni másfél dl főzeléket, majd utána még egy halom kenyérhéjat vagy bulátát (érdekes, főziből többet nem kér, de kenyér, rágnivaló még jöhet utána desszertkéntKép)

Klar: mostohalányod elég durva!Kép Ancsád viszont nagyon ügyes!!! Én Ancsim mostanában alig kapaszkodik, néha csak játékba, de persze ilyenkor eldől és meg van sértődveKép

Nem hiszitek el, de ANcsi MÉG alszik, az éjjelit!!! Na persze volt 2 óránként kelés, és este 10 után valamivel aludt el.

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi

KépKépKép Csucsu, megy majd ma mail mcígérem, csak reggel úgy indított a gép, hogy freemail nuku... pedig arról szeretek levelezni.

Jujj de röhögtem a kínai játék leíráson Kép de megálljatok csak, kaptok tőlem is egy marhaságot, csak találjam meg Kép Szerintem idevág a téma Kép

heppikém édesem, nálunk meg én takarítok állandóan, és mégis fél óra múlva maréxámra szedhetném össze a pormacskákat az asztal alől újra Kép Rohadt belváros. Bezzeg kis "óhazámban" ilyen még nyáron a nyitott ablakok mellett sem volt Kép

Na a marhaság nektek Kép Utána lehet nyilatkozni.. Kép
Kép
Majd jövök, de még hunyok egy órát a kiscsajjal Kép

Klár
clarissa

Itt vagyokKép
Tekertem jó nagyotKép

Angolról nem is nyilatkoztam még: nem vagyok elájulva a tanártól sem, a csoporttól sem, ha ez megy végig, keresek másik sulitKép (a mi csoportunk elkopott, a mostani is háromból van összegyúrva)

Klár
Gratula az álldigáhozKépKép
Zsombi is szokott szájjal kapaszkodni, azt hittem, ez természetesKép
Nem semmi csajszi, apája nem csinál semmit? Muszáj, hogy Veletek lakjon? Csak kérdezem...

Momo
GyerekvisszaadásKép néha mi is gondoltunk ráKép éjszakánkénti megőrzésre viszont Zsombit is leadnám néha
NasiKépKép
Nálunk Apa a nagy csacsi-lovaglóKép

Zsuzsi
Jóképű pasikKép

Mókus
Szupi ajándékKépKép
Én kötésem már beporosodottKép

Urszila
De jó, gyerkőcök együttKépKép

Beu
Nem voltunk úszni, millió dolgom van és 19-én sem megyünk.
Most csak kitoltam az erkélyre, mire kiteregettem, aludt. Ha közben nem alszik el, dumálok neki kicsit, ha nagyon nem akar, akkor rángatni kell 5-10 percig a kocsit. Ennyi, de nem mindig működik, csak gyakranKép

Mariann
340 ml főzi? Eeez igenKép. Zsombi max. 250-et.

Zsófi
Gratula az új fogacshozKép, körülményekKép
Írásbelihez is gratulaKép

Norka
Összekeveredett az agyam ettől az irománytólKép

Klár
Ettől isKépKép

Megyek, eszek egy kicsitKép
PusziKép
Toffi + 2 óra 17 perce alvó Zsombi
toffifee

Jajdejó a talizóknak!!!Kép Nekem meg Kép Julka alszik 2 órája, én meg végigporszívóztam a lakást, hogy majd tudjon mászkálni is valahol. Szegény Zsuzsi, ma mentek volna korizni az osztállyalKép

KlárKép gratula az álláshozKép
Lehet, hogy el kéne mennetek egy kapcsolatanalízises pszichomókushoz. (mi az I. gyerek után kerültünk válás szélére, amint látszik a II. és III. sz. utódból, segítettKép) Lehet, hogy mostohalányodnak nagyon fáj a világ, azért olyan, amilyen. Bocs, de én egy kicsit megsajnáltam (persze, mert nem én lakom veleKép, téged azért jobban, áll. feszültséges állapotKép), írod, hogy nem számíthat pl. az anyjára. Az elég nagy kitolás, nem? És az apja hozzá nem állása is értékelhető úgy tinikorban, mintha nem is érdekelné a nagylánya.
Hóembert bizti csináltok jövőre, akkor már Ancsa is értékelni fogja. Sőt, besegítKép

MariannKép 340 főzi????Kép az én szemem is megakadt rajta. Nálunk most a bifiduszos joghurt a menő, biztosan kivan a gyomra szegénynek az antibiotikumoktól. Most már itt is olvadKép

ToffiKép tekerésről mindig eszembe jut a szülinapomra meg nem kapott szobabringaKép De nyáron átépítünk-újraosztjuk a tetőteret-és akkor ha nem kapom, akkor veszem!

ZsófiKép fog+lázKép és ma? Mármint a láz, betegség? Vizsgához gratulaKép

ZuluKép az én lelkem minden esetre nyugodtabb, amikor gyepálják egymást. Mert pl. játszótéren, oviban, suliban, sőt előttünk isKép már egész kiskoruktól védik egymást.

Urszila
urszila

Na pussz csajok Kép

Pildi Kép Igazad van, de csak számold össze, hogy a Sajtkukac a napi 1 konkrét szilárd kaja mellett még 5 teljeset szopik ! Mindezt napközben. A szilárd kaja után meg szintén lecsusszan azért valamennyi mamitej... csak abba gondolj bele (a tejadás mennyiségén látom), hogy nem lett kevesebb a tej ezek után sem, pedig már 1 hónapja főzelékezünk.
Egyébként ahhoz képest, hogy kisasszony tegnap állt fel először egyedül, ma már nemtudom hányszor próbálkozott újra (soxor nem is látom, mert azért teszek-veszek a lakásban, és nem vagyok mindig látótéren belül), és még ráadásul azért sincs pontos infom, mert ha elfárad, akkor seggrecsüccs, de azt is ügyesen, tehát nincs üvöltés.
Egyébként akkora mázlim van ezzel a kicsivel... tényleg.. kaja minden megy, napközben azért 2 szundi tuti van, éjjel ha ébred is mostanában (foga, influenza), akkor is csak 3-4 korty tea, és már alszik is újra. Ez az éjjel ébredés is még általában akkor van, mikor én még ébren vagyok... tehát tényleg egy szavam nem lehet. Igaz, ő alapból nyugis, a Sajtkukac jelzőt is csak azzal érdemelte ki, ha ölben van, vagy az ágyon játszunk, hát akkor lelőni nem lehet, meg ha valami után nyúlkál, azt ezerrel teszi, akaratosan, és győzd megtartani Kép

Na egy kicsit L... menek főzni neki Kép

Pussz :

Klár
clarissa

Na mégegy gyors. Toffi, muszáj. Apja ragaszkodik hozzá. Hogy el ne vesszen (az a kis drága ártatlan)...
Egyébként csak az a szar a dologban, hogy Ancsának is kell papa, meg szeretem is ezt a süket Kopaszt, ha nem így lenne, már rég hazacuccoltam volna a kislakásba.

urszi... az eset után elbeszélgetett vele pár emberke. Semmi ilyen világfájdalom dolog nincs benne. A baj az, hogy 2 évig (mig az anyjával lakott) olyan társasága volt, ahol mindenki lopott, csavargott etc. Mondjuk én ezt leszarom.. és a szép az egészben, hogy meg sem bánta, amit tett. Bocs, hogy ezt mondom, de egy akkora, de akkora kis szemét ribanc a gyerek... huhh..KépKép Most jól felhúztam magam Kép De télleg menek és kotyvasztok ..

Pussz Kép
clarissa

Zulu!
Bocs a következő kérdésért, ha már egyszer régebben feltette valaki, de olyan hatalmas ez a társalgó, hogy képtelenség átnézni, pedig minden szabadidőmet a gép előtt töltöm.
Annyit tudok rólad, hogy két gyereked van, Anna hasonló korú, mint az én Kírám (2002.09.01).
Az elvesztett babákkak és sovány gyerekekkel kapcsolatban már találkoztunk...
Én is az Istvánban szültem, te melyik orvosnál?
Amiért ebbe a topikba írok, az a következő:
Az előzményekben láttam, hogy ti is voltatok a kardiológián. 27-re van időpontunk a Tűzoltó utcába és nem tudom mire számíthatok.
Nektek mikor derült ki a baj és mivolt az? Milyen vizsgálatokat végeztek, és hogyan bírta a kicsi?
Ha nem voltam eléggé érthető kérdezz, mert mástól nem igazán tudnék választ kapni a kérdéseimre!
Egyébként Anna most mekkora méretekkel rendelkezik, mert Kíra a mai napig nem érte el a 9kg-ot, miközben kb 80 cm, nagyon rossz evő.
Köszi a válaszod: Anikó
Névtelen

Szia Lányok!
Én mindig csak úgy kutyafuttában jövök most már Kép, de tényleg minden időmet igénybeveszi kiscsaj + munka Kép. Most is önző módon kérdezni szeretnék, tapasztaltabb anyukákat elsősorban:
tegnap belázasodott Ankám, 39 volt popsiban. Reggelre semmi, délben semmi láza nem volt. A kérdés, hogy lehet-e ekkora láz a fogától??? Ugyanis, az első fogacska előtt pár nappal volt egy ugyanilyen, ugyanígy jó magasra felment a láza, akkor 38,5 volt popsiban, másnapra semmi. Ja, és nem köhög, nem taknyol. Tegnap még a kedve is jó volt, mondjuk az ma már elmúlt Kép, kis nyüszi, ÉS ami nagyon furi, aluszékony, ma már kétszer másfél órát aludt, és most megint egy órája alszik... Próbálok neki sok folyadékot adni, de nem nagyon lehet, cumisüveget, varázsitatót nem fogad el, pohárból pár kortyot iszik, egyedül a cici az, ami megy, szerencsére az legalább műxik.
Azért kérdezlek itt titeket, mert NAGYON nem szeretném fölöslegesen a betegrendelésre vinni, a sok beteg gyerek közé Kép. Lécci-lécci, tanácsokat várok!!! (Doki 4-ig rendel, de kiscsaj alszik, nem szívesen ébreszteném fel...)

Pusz
Franyó
franyo

Tina,
Szegénykém. Gyors gyógyulást a lányoknak!

Kangi,
Köszi hogy aggódsz értemKép Meglátogattam lakásunk legiksebb zugát, aztán még fél órát fájt, utána már csak sajgott. Estére meg nyoma sem voltKép
Remélem depit száműzted.

Mariann,
Lehet hogy tényleg a foga. Én is úgy vettem észre, hogy szakaszos a nyűgösség.
Esetleg próbálkozz új ízekkel, lehet hogy megunta a régieket. Én így jártam a gyümikkel. Pár nap pihentetés után újra ette.
Látom estére befalt annyit, mint Roni egész napKép

Klár,
Vagy amikor a felnőtt gyerekeink böngésznek az archívbanKép
Azért ez tényleg durvaKép, megértelek, hogy nem könnyen békülsz.
Gratula az egyedül álláshoz Ancsának!Kép
A receptet mentettem, majd kipróbálom vendégkínálónak.

Elli, PIldi,
Már akartam kérdezni, hogy a bulátában lévő szúrós micsodákkal (mag maradvány) mit kezdenek a babócák?

Kihalok, Még fél órát sem aludt Roni. BrühühüKép
Várok egy kicsit, hátha visszaalszik.

Momo,
NasiKépKépKép Még szerencs hogy gyanút fogtál!
Hinta most pihen a gyerekszoba padlóján. Hátha idővel összebarátkoznakKép
Csacsigoló MomoKép

Anita,
Én szopi előtt adtam neki, hasonló megfontolásból.
látod, nem kell aggódni, forogKép

Zsuzsi,
Receptet mentettemKép. Bár ki tudja mikor ehetek én is belőle...
KépekKép

Mókuska,
És mit kötsz? Már ezer éve nem kötöttem én sem.

Miszike,
Azért legalább jelentkezelKép

Lánykám azért sem alszik vissza. Hogy bírjuk ki este 7-ig?! Visítozik, megyek kiszabadítom.

Urszila,
KépKép

Beu,
KépekKép
Kár, hogy csak olyan soká lesz Manócskáéknak netükKép Kíváncsi lennék a kiscsajra, már biztosan nagyra nőtt ő isKép

Csucsuka,
HorrorKép
Kiscsávó hogy van? Jobbulást neki!
Gratu a jó jegyhez!

Toffi,
Hinta most pihen a gyerekszobában. Majd csak összebarátkoznakKép
AngolKép

Norka,
Nyers ubi 1 éves kortól.

Franyó,
Szerintem előfordulhat. Ha buzonytalan vagy, hívd fel a dokit, hátha telefonon meg tudja mondani.

Igényelnek...

Maci_2 + Roni
maci_2

Franyó!

MÁr nem lepődve meg semmin, lehet a foga is, de az, hogy ma aluszékony -legalábbis enyém kölköknél - az simán lehet valami kezdődő betegség jele. Ha azóta nem volt láza és semmi egyéb tünet sincs, szerintem várj ki egy napot, hogy ma este mi lesz, ha lesz ma is láz (vagy egyéb) akkor lássa orvos, akár hivd ki, lázas beteg gyerekkel nem vagy köteles rendelésre menni.

ILdi

Ildi
pildi

Franyó!
Lehet, hogy a torka fáj, ha ennyire nem fogadja el az innivalót.
Szerintem vidd el az orvoshoz és legyen otthon lázcsillapítód!
Ha a fogától lenne, nem hiszem, hogy ennyit aludna, hanem folyamatosan rágcsálná pl. a kezét.
Minden jót!
Anikó
Névtelen

Maci!

Ancsi megeszi cakompakk, vigyorogva. Kakiban nem ismerek már fel semmit, szóval nem tudom odabent mi lesz veleKép

ILdi

Ildi
pildi

Franyó szia Kép

Mi is így kezdtük múlt pénteken, csak Ancsa már reggel 38.3-at produkált (levonva). Doki néni látta, csak Cebiont, meg lázcsillapítót rendelt. Meg is értem, antibiotikumok a vírusos dolgokon úgysem segítenek Kép... csak a baba saját szervezete, meg az anyatej. Egyébként Ancsa se volt se náthás, nem is köhögött. Aztán napközben nem is volt láza, csak este. De akkor a lázcsillapítótól is csak 2 tized fokot ment le 1 óra alatt... pánikoltam is rendesen. Aztán az esti pancsiból egy enyhe hűtőfördőt csináltunk, utána melegített nagypelusba törülközés, cici és alvás. A fürdő levitte a lázát... másnap már csak egyszer mértem neki 37.2-t. De ebből lábalgatunk mi is ki...

Lázat magasat és tartósat is produkál influenza minden egyéb tünet nélkül is (esetleg amit nem látsz, végtagfájdalmakkal, ólmossággal jár együtt). Jó, hogy alszik a babócád... azalatt gyógyul. Szóval lázcsillapítóval szerelkezz fel... de szerintem ennyi lesz a mai történet. Ha viszont holnap sincs jobban, vagy hány, esetleg nagyon nem megy le a láza, akkor lássa orvos hamar....

Jobbulást és pussssz :

Klár
clarissa

mire írnék, a jányom itt terem és igényli a foglalkozást Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Nálunk is új felemények vannak. Besokalltam Zsanikám hisztijeitől. Múlt héten végig hiszts vot, mert nem körülötte forgott a világ mint ünnepek alatt. Szeparációs szorongás, meg csak úgy általános hiszti ha nem úgy történt valami, ahogy kigondolta. A végső csepp a pohárban vasárnap este 8-tól 3/4 12-ig ordított majd elájult és reggel 8-ig aludt. Ekkor eldöntöttem, hogy én ezt nem bírom, mert a diliházban kötök ki. Így most szokatás van. Napi 2* másfél óra alvás. este 8-tól reggel 8-ig szintén alvás, napi 5-ször kaja szpival, plussz egy éjszakai szopi.

Klár
Üdv itt köztünk így utólag is. Tündéri Ancsid van.

Zsuzsi
Milyen nagyfiús már Miki. Tündériek a fiaid!!!

Na most jöttek hozzánk, majd még jövök, ha mennek Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Klár,
azért ezt az "el ne kallódjon" dumát én nagyon rühellem, mert anyám ilyen indokkal nem vált el az alkoholista apámtól, aki ezen felbuzdulva jól meg is keserítette (sajna nem csak múlt időKép) az egész család életét. Anyám most pl. azért nem mer nyugdíjba menni, mert akkor össze lesz zárva az apámmalKép
Szóval én keresnék valami kollégiumos vidéki sulit a gyereknek, oszt pá. Aztán, ha ott is lop, vonják csak nyugodtan felelősségre. Szerintem nem a lelke sérült a szegény picikének, hanem elfelejtették neki elmagyarázni, hol a határKép
Bocs a belehápogásértKép
Zsebit küldhetem postán?Kép Azért azt csodálnám, ha valakinek sikerülne rávenni az evésre. De legalább tudom, hogy a boszik az anyjukra ütöttek, aki vitamininjekciókat fogyasztott kaja helyett. Csak tudnám, milyen mellékhatás az, amikor 20 évvel később az ember átfejlődik vitamingombócbaKép Szal ma már a kutya se mondaná meg rólam, hogy evésből az anyák réme voltam.

Mariann,
te csak ne panaszkodj erre a Marci gyerekre, ennyi főzit az én lányom 4 nap alatt eszik megKép

Csucsuka,
rémes lehetett ez a fogmizériaKép Minipasi is remélem, már jobban vanKép Uccsó vizsgához drukkKép

Norka,
kínai játék használati utasításaKép

Elli,
nálunk is csak úgy műxik az éjjeli alvás, ha nem lóbálom a ciciket a kiscsaj előttKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Sziasztok,

gyors leszek majd otthonról jövök bővebbenKép.

Franyó,
én nem vittem le Macót dokihoz, pont azért, amit Te is írsz, csak még betegebb lenne. Már az elején valószínű volt, hogy torokgyuszija van, mert 1, járvány van, 2., uncsitesó pár nappal korábban ugyanezeket a tüneteket produkálta.
De telefonon beszéltünk, és abban maradtunk, ha makacs a láz, akkor kihívom. Mivel fokozatosan javult, erre nem kerül sor.
Kapott köpetőt, lázcsillapítót, Cebiont, és homeós szereket.
Egyébként én máskor sem vittem őket automatikusan dokihoz, csak ha valami szokatlant észleltem.
Ankának pusz, gyógyuljon meg gyorsan!Kép

Anikó,
Annánál szívzörejt észleltek, még újszülött korában. A Heim Pálba küldtek, ott csináltak EKG-t, és dopplert. Pitvari és kamrai sövényhiánya volt, szerencsére azóta rendeződöttKép. 2-3 havonta volt kontroll, 9 hónapos volt, mikor záródtak a lukak. Ha nem javult volna, akkor katéterezés várt volna rá, ez nem olyan komoly, mint a nyitott szívműtét, de azért nagyon jó, hogy elkerültükKép. A vizsgálat nem fájdalmas, tulképp olyan, mint egy sima UH, kicsit hosszabb talán. Az volt csak macerás, hogy az asztalon tartsuk a gyereketKép.
Súlya neki sem az igazi, soha nem hízott sokat (újszülötten 10 dekákat, most annyit sem), igaz, nem is magas, olyan 73-74 centi lehet most. Viszont jól eszik, sőőőőőtKép.
Remélem, tudtam valamit segíteni, drukkolok, hogy ne legyen semmi komolyKép.

pusz

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Jöttem megintKép

Urszila
Már akartam kérdezni, mi van a bicóddal, de ezek szerint még a boltban vanKép

Klár
Világos a helyzetKép (de így is elkallódhat, nem?)

Franyó
Én felhívnám a dokit...

Ordítás van...
Toffi
toffifee

Olyan drágák vagytok!!! Köszi! Kép
Szóval megint elkezdett fölfele csúszni az a fránya láz, igaz, még csak 7,5 volt, de gondoltam, lehet még magasabb is, úgyhogy kaptam a lányt, és mégis elvittem. Dokinéni jó alaposan megvizsgálta, és azt mondta, semmit nem talál, ami miatt lázasnak kéne lennie Kép vagy Kép, most nem tudom... Annyit mondott, hogy ha lázasabb lesz, csillapítsuk, ha bármi más is van, hívjam. Végül is, legalább én megnyugodtam, ha másra nem is volt jó ez a vizit...

Köszi-köszi nektek mégeccer!

Franyó
franyo

Franyó,
lehet, hogy a 3 napos, az szokott ilyen semmilyen tünetekkel járni. Ha negyednap kipontozódik, akkor az volt.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,

Mostanában sajna csak az olvasásig jutottam,de most megpróbálok újra becsatlakozni a társalgásba!

Barbi,
Nagyon sajnálom Kamillát és családját Kép Ez szörnyű,nem is lehet rá mit mondani Kép
Húha,akkor ott jó hideg van! A múltkor gondoltam, rátok,amikor mondták a Tvben,hogy Quebecben (bár nem tudom ti ott laktok-e) mínusz 44fok van! A férjed a nagy mínuszokban hogy jut el dolgozni? És te bírod a bezártságot? Bár ezekben a nagy mínuszokban nekem se lenne semmi kedvem kimozdulni.Tényleg,ott mit mondanak az orvosok hány fokig lehet kivinni a babákat sétálni? Itt mínusz 5-öt mondanak.

Sofka,
Szurkoltam neked és örülök,hogy minden simán ment és hogy újra otthon vagytok. REméelm mihamarabb felépülsz.

Ari,
Diétás nővér nem semmi Kép De a lényeg,hogy túl vagy rajta és hogy már nem kell diétáznod Kép Borinak már nem kell terpsezpelus,ugye? Lehet,írtad,csak lemaradtam róla.

Beu,
Babanetes kosárcsapatba én is beneveznék Kép Olyan rendes vagy a taliszervezéssel,sajnálom,hogy mi nem tudtunk menni.

Zulu,
Világgámenés Kép
Nem semmi lehet,amikor 4en ötfélét akarnak enni. És apuka nem segít be a főzésbe?

Kaska,
Jó,hogy megint itt vagy Kép Éjszakákkal mi is úgy állunk,mint ti,én is gyűrődöm,de már hozzászoktam. Hozzátápi: csak a gyümölcs,talán a sütőtök,nem erőltetem a főziket,örülök,hogy ezeket eszi.

Zsuzsi,
Új szék(ek)hez gratula. Almamegjelölő Miki Kép Gyurit viszitek az oviba az új évben is? Hogy viseli?

Miszike,
Hintás kép nagyon jó Kép Már elköltöztetek?

Gombóc,
Mindjárt egy éves? hogy repül az idő! Hátha 1 éves korában jön majd meg az étvágya!

Urszila,
Örülök,hogy Julka jobban van! most akkor talán megint megjön az étvágya és hízik is majd megint.
Hóemberes kép Kép A naggyok maguk építették?

Heppi,
Altatásügyben nem tudom mit mondjak,mert én magam egyáltalán nem vagyok sikeres ezen a téren. Végül Orsi igényelte a nappali altatást is? Most lehet,hülyeséget írok,de hátha csak az esti szertartás része lesz ez nála és nem a nappalié.

Elli,
Utazásért előre irigyellek! Síelni is fogtok?

Toffi,
Hogy sikerült a vakondtúrás torta?

Franyó,
Hát én azt hiszem,hogy felhívnám a dokit és tanácsot kérnék tőle. Én se szívesen vinném rendelőbe ebben az influenzás időszakban.Ha magas a láz,akkor csak kijön a doki,nem? Remélem mégsem lesz láz.

Tina,
Szegények Kép Gyors jobbulást a lányoknak.

Kangi,
Remélem a tali felvidított Kép Nem hiszem,hogy elfelejtettek a cimbik,lehet,hogy csak épp sok dolguk volt.

Momo,
Drazsés sztori Kép Hány napot kell még várni,hogy biztos legyen az eredmény? Drukkolok,hogy úgy legyen,ahogy szeretnéd.

Nadine,
Nem csodálom,hogy besokalltál. Szoktatáshoz kitartást kívánok.

Csucsuka,
Nem semmi ez a sztori,jó,hogy túl vagytok rajta. Jó jegyhez gratu.

Klár,
Üdv,nagyon aranyos lánykád van Kép Remélem megoldódik a helyzet a mostohalányoddal,nem lehet könnyű.

Norka,
Jobbulást! Játékleírás nem semmi.

Mariann,
Örülök,hogy Marci végül evett. Szélvihar Kép Akkor gondolom most nem tudtok kimozdulni egy darabig.
Tegnap letudtuk a fejlődésneurológiát a Svábhegyen,Dr Szabados Péter vizsgálta Artúrt,kikérdezett a terhességről szülésről,aztán jó alaposan megvizsgálta Artúrt,koponya uh-t is csinált és hálistennek azt mondta,hogy nincs kóros eltérés csak egy kicsit lassabban fejlődik mozgásilag,mert nagy súlyú és hosszú is,ne aggódjunk. Szóval végre megnyugodtam. Azt is mondta,hogy szerinte nincs értelme a Dévényezésnek meg a tornának,mert nem fogja meggyorsítani a fejlődést,nincs gond az izomerejével és majd halad a saját ütemében. Szóval lemondtam a Dévényt és őszintén szólva örülök is ennek,mert Artúr úgy sírt majdnem végig a kezelések alatt,nekem meg a szívem szakadt meg. A másik tornát azért megtartjuk,heti 1szer,mert legalább látja gyógytornász,meg Artúr is szereti.

Amit kérdeznék,hogy a szilván,barackon,sütőtökön,facsart narancsleven,kamilla és édesköményteán,bifiduszos joghurton kívül mi az ami még hasnzál szorulásra? Mert ezeket már mind próbáltam és nincs eredménye,szegény Artúr meg úgy erőlködik már 2 napja,úgy sajnálom.
A másik meg,hogy írtam,hogy az új dokinő elküldött a Madarászba koponya és hasi uh-ra. De mivel tegnap megvolt a koponya uh és van egy szept 24-i negatív koponya és hasi uh lelet én úgy döntöttem,hogy nem viszem el jövő hétfőn uhra,mert nem látom értelmét,mert nincs semmi panasz,ami a hasi uh-t indokolná,akkor meg minek tegyem ki egy újabb vizsgálatnak? Szerintetek?

sziasztok,
Ildi
azur

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?