Jó reggelt mindenki!
Jaj de jó, hogy ti is itt vagytok megint Livi és Őzi!
Kisbetűvel írom lányok az agyament kutatásom eredményét, mely azért született,mert nem tudtam eldönteni,hogy a madár se jár a téli babás topicban vagy csak nem írtok, szóval tegnap reggel 8-kor felírtam, 168857-en állt a látogatók száma,este 8-kor bekuksiztam,akkor 168977-en.Szóval 12óra alatt 120-an nyitották meg a lapot.Namármost vagy ennyiszer benéztetek ti kedves barátaim,vagy ilyen lelkes olvasótáborunk van.
Más! Képzeljétek már! Tegnap déli csicsikán a lány, 2-kor -én gép előtt ülve Szökést nézve - zörejre lettem figyelmes. Elindulok, hát a közlekedőn, gyerekszoba ajtaja előtt úgy 2 méterrel ül a lány, két cumival a kezében.
Kiszedte a rácsot (ezt már párszor megjátszotta mondjuk) aztán kimászott, hozzott 2 cumit, kinyitotta az ajtót és várt az anyjára..
Most tettem oda egy plédet, ha újra mászni akar meg ne üsse magát, bár tegnap sem volt sírás..
Ja, meg tegnapelőttről hoztam képeket, aznap rájött az öt perc, kutyásat játszott - szerintem - mindent a szájával hurcolászott a lakásban:
labdát...
libát...
építőelemet...
KNiki! Akkor megnyugodtam, hogy majd később érdekelni fogja a dolog! Mindenesetre Kiara nagyon édes lehet ahogy főz! Majd fotózd le a kis konyhatündért!
Brokkolikrémlevest hogy csináltad? Én még nem csináltam,mert apa nem szereti. De Petra biztos csípné!
Tinu! Milyen volt a szülinap? Torta,ajik,jókedv és vidámság?
Livi! Hú ez a babakocsi tényleg nagyon jól néz ki! Mennyi amúgy az ára? Már így itthon?
Kinti lépés: passz...
Hú tényleg nekem is feltűnt, amit Őzi is írt, hogy milyen szépen össze van nőve a foga Dalminak! Hány foga van? Nagyon falat mindkét képen!!!!!
Gyökérkezelés: 2 éve volt 5 ezer nekem. Aztán mégis begyulladt, gyökércsúcsrezekció volt belőle az első és a mellette lévő között, úgyhogy azok el is haltak.. Amúgy minden nagy tömi 5 volt terhesség alatt, kicsi 3, ez kedvezmény nélkül magánon. Most is emleget még a dokinéni, hogy menjek már, ha gondolom hamarabb odamegy, hogy nekem is jó legyen.. na nézzenek már oda, kínozni akar...
Már annyiszor mondtam a családnak, hogy nekem csak akkor lesznek szép fogaim ha hidat rakatok..
Őzi! Köszi, felírtam a gép típust meg ezt a field izét!
Winnie! Csak így tovább egészségben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!