Új privát üzeneted érkezett!

Noémi, férjem is szokta hajszárítózni Lidi haját, de csak viccből mert LIdi szereti. Egyébként hamar szárad a haja úgyhogy annyira nem kellene.

Rena, köszönöm szépen a köszöntést!
Megvagyunk, nem sok időm van, így mostmár örülök ha a másik helyre tudok írni. Lidi egy kis sajtkukac. Bújós, sokszor jön egy ölelésért játék közben is, meg evés közben is kér ölelést. :-)
Nagyon huncut.

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!

Veronikának és Anténak nagyon boldog névnapot kívánunk utólag is!

Rena: extra hű de csini voltál-vagy! :wink:

Jeep: örülök, hogy bejött a Jyskes, 6900-ért a Kikába mi sem vettük volna meg! :roll:

Dalos oldal szupi!

Noémi:
én még türcsivel dörzsizem, de lassan mi is megpróbáljuk a hajszárítót! Jó erős haja van akkor Veronikának, ha nehezen szárad! Legalább ennek örülj!
Apás-magány! :(
Én is néha kivagyok, és úgy érzem, hogy semmi másból nem áll az életem, mint etetés, peluscsere, játszás, házimunka, de azért hamar túljutok szerencsére rajta. Azért persze ilyen szempontból nagyon várom a tavaszt!
Agyilag meg néha úgy lefáradok, hogy pl. a kenyeret később a hűtőben találom meg, és még hasonló finomságok! :lol: :oops:

Na azért Kiara is szokott ölelgetni engem, de mostanában vadórzóskodik is. Harap, meg bele akar nyúlni a szemembe, és röhög rajta. Hiába nem engedem, meg mondom, hogy fáj anyának, nem szabad! Kis szadista.
Puszit még mindig csak úgy adunk, hogy odanyomja a kis nyálas száját az arcomhoz. Magában persze szokott cuppogtatni, de nekünk ...! :roll:

Ma voltam vizsgázni Szombathelyen! Lányok, én nemtom, honnan van rajtam ekkora balszerencse! Kihúztam egy olyan tételt, ami rosszúl volt kidolgozva (egy részét megkaptam a tételeknek). Még puskázni is lehetett volna, de mivel tanultam, kihagytam ezt a lehetőséget, és fejből írtam az egész tételt. Erre minden mondatomnál belémköt a csaj, hogy ez nem igazán így van, ez nem jó def. ide. Már a felénél elszállt minden önbizalmam. Jól meg is húztak. Ebben az dühít a legjobban, hogy tudtam az összes tételt, apa még ki is kérdezte. Aztán másokét is megnéztem és nekik is ez a verzió van, nem csak nekem. És én meg belenyúltam az egyetlen sz@rba! De annyira dühítő, hogy most tényleg tudtam az összes tételt. És ezért leutaztam Szombathelyre jó sok pízért, 4kor keltem, csomó időm elment tanulásra, ... Ááááááááááááá

Jól kezdődik az Újévünk! :evil:

Kép
kernico

REna, imádom ezt a számot!!!
AZ eredeti az Óz a nagy varázsló zenéje, ez a verzió, meg asszem az otp reklámzenéje volt, amikor betört az új imidzs...
most is hallgatom a háttérben :)

Hajszárítás még nem próbáltuk, mi is törlünk, de már kéne vmi...ill szülinap után kicsit fogunk hajat vágni.
addig most csatozunk, majd teszek fel képet :)

Noémi, ezt a hintát hogy kell felszerelni? tutik a képek!
ja, én is le szoktam fáradni... meg az állandó követésében, elindul az egyik helyiségbe, de menni kell utána, meg-megáll útközben, és visszanéz, hogy megyek-e már.

Pöttyök szépen csökkennek

KépKép

KépKép
winnie27

KNiki,mi ma egyszerre írunk :) de mindkétszer Te nyertél :)

KépKép

KépKép
winnie27

Kernico!
Hú, remélem hamarosan rád mosolyog a szerencse, mert ez már tényleg durvi. Legalább kaptál volna egy kettest. :?
Kenyér a hütőben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mondjuk te neked még tanulnod is kell, pláne elfáradsz agyilag-én nem is panaszkodok csak halkan. :lol:
Szemkinyomás nálunk is bejátszik, persze a babán is mutogatja a szemet és ő nem szól érte, gondolja nekem se fáj, ha nyomja. :lol: :lol: :lol:

Winnie!
A barkácsboltban lehet venni hintahorgot (bár valahol gyárilag adják a hintához), ez egy kampó, amit a plafonba vagy ajtófélfába lehet felcsavarni, a másik felére meg a hintát kell felakasztani. 5 perces munka, utána pedig bármikor egy mozdulattal le és fel lehet rakni a hintát. Amúgy a kinnt lévő vége olyan mint egy csiga, így egy nagyobb lökésnél nem tud elrepülni a hinta.

Ha már a balszerencséről beszéltünk: meséltem, hogy férjem Prágában, ma este 8-ra ígérte, hogy hazaérnek, délután jött sms, hogy ellopták a kocsijukat (nem a mienk) az éjjel a szálloda elöl :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ment értük egy ismerös, talán hajnalra itthon lesznek....remélem épségben.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Jó reggelt!

Jó Isten, milyen szerencsétlen bagázs! Itt egy gázos tétel, amott egy kocsilopás... :twisted:

KNiki! Nem irigyellek! Egyszer túlleszel ezen az egészen remélem benyakalsz egy üveg Malibut! :wink: Nem lehet panaszkodni a vizsgáztatónál, hogy mindenki így tudta azt a tételt, ne szivasson már? Kenyér a hűtőben! :lol: :lol:
Köszi a dícséretet, inkább maradjunk a "voltál"-nál. Én az a fajta vagyok, aki csak akkor mutat jól, ha kikészítik.. :oops: Amúgy gyönyörűen ki tud rügyezni az arcom.. :roll: :twisted: :twisted:

Noémi! Nagyon jók a képek, még tegnap megnéztem, akkor Petra az ölemben volt, itt vigyorgott Veronikára. Mutattam, hogy neki is van kutyulija, meg mondtam, hogy majd talizol vele idén valamikor. (szóval lányok nem tudom áll-e még a szegedi vadasparkozás, de én beígértem a lánynak! :oops: )
Mi hajszárítóztuk már a cica haját, de amúgy dörzsi megy törülközővel, meg apa szokta fújni! :D

Winnie! Én már le is töltöttem az egész albumát a csávónak! Tök jó hawaii zene az egész! De ment neked e-mailbe valami! :wink:

Tinu! Készülsz már a szülinapra? Tündi van soron! :D

Lányok, nem is meséltem! Szombat éjjel illetve inkább vasárnap hajnalban én éppen már meghumtam (oan 3-4 körül lehetett) tudjátok ott a szállodában. Egyszer kopognak. Apa is felébredt, de mondta, hogy ő fel nem kel. Aztán dörömbölnek,majd csend. 2 perc múlva zörög az ajtó és nyílik, bejött egy csávó indul a fürdőszobánkba - nem volt már szomjas - apa felült az ágyban, mondja, hogy nem hiszem, hogy jó helyen jársz. Csávó kicsit meglepődött, a nője kint volt még a folyósón, szitkozódott, a recepciós meg akkor kérdezte, hogy akkor őket hogy is hívják.. Elhagyták a kulcsukat, elfelejtették a szoba számukat.. Még jó, hgy be nem feküdtek mellénk.. :roll: :shock: :shock: :D

omr

Ismét anyuméktól írok,de talán este sikerül megcsinálni a gépünk egy ismerősnek.

Csak annyit akartam írni, hogy Bazsi is megtette az első lépéseit vasárnap! :D

Holnap már remélem jövök rendesen! Addig is mindenkinek szép napot!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

REna, köszi, szupi, most is hallgatom :)
Látogatók! :shock:
na, erre nekünk is van egy jó sztorink, ami csak utólag vicces, akkor nem volt az, éjjel volt, még a régi lakásban, elfelejtettük bezárni kulcsra a lakásajtót, kívülről nyithtó, apa ébredt zajra, meg hogy nyílik az ajtó, persze felpattant, rohant ki, kérdezte, hogy ki az, na muksi ezerrel lelépett, felkapta a zacsit, amit ott talált, ami a másnapra levitelre kikészített szemét volt. Azaz, járt nálunk betörő az éjjel, és levitte a szemetet..... :roll: :lol: :lol:
akkor persze az elején még nem találtam ilyen viccesnek, azóta inkább húszszor megnézzük az ajtót...

KépKép

KépKép
winnie27

Fölkalexa, gratula!!!

Noémi, remélem minél hamarabb hazaér ember...

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Hááááát, valami tényleg lehet rajtunk, mert reggel apa ment dolgozni, és elszállt a féke! Azt mondta, szerencsén múlt csak, hogy nem ment bele másik kocsiba. :shock: Még jó, hogy nem tegnap a csajjal. Meg aztán még ezt is megcsináltatni! :evil:

Winnie: akkor tuti nem lehetett az, de így utólag nagyon nagyot nevettem! Elképzeltétek már, milyen arcot vágott, amikor észrevette, mit hozott el? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rena: ti storytok sem egyszerű! :lol: :lol:
vizsga: hát ez a begyöpösödött, vénkisasszonyt biztos nem érdekelte volna. Gondoltam, hogy megkérem, hogy a délutáni csoportba maradhassak, és húzhassak új tételt, de annyira felhergeltem magam, hogy inkább eljöttem, majd a kövi félévben. Még ha a pasit meg is győzöm, a nőt ... Különben említettem neki, (amikor élcelődve megjegyezte, hogy biztos én is azt húztam ki, amit nem tanultam meg), hogy de, én tudom a tételeket, csak úgy látszik ezt nem jól, mert ezek szerint rosszúl van kidolgozva. Erre mondta, hogy az ő óráján is volt erről szó, nézzem meg a jegyzeteket. Persze én az ő óráján nem voltam soha (szerencsére) és az ott lévők sem. De majd megszerzem valahonnan! :roll:

Bazsinak gratula a lépésekhez!

Lányok! Karira kaptunk kiskonyhát, és a csajom rendesen főz rajta. Keveri a lábasban a cuccot a merőkanállal, és aztán kóstolás. Utánna nekünk is meg kell kóstolni, aztán megint keverés, kóstolás. Annyira édes! És vigyorog közben, hogy milyen jót főzött! :D :D :D :D

Kép
kernico

Na apa szerencsésen hazaért, tegnap hajnal 5-re! Azt mondta minden tök jó volt, csak ez a kocsilopás eléggé lerombolta az egészet. Úgy volt egyébként, hogy a szálloda előtt, szinte a főbejárattal szemben parkoltak és reggel mikor felébredtek nem látták a kocsit. ELőször poénkodtak hogy biztos valamelyikünk arrébb állt, de aztán hamar rájöttek, hogy nem így van. Hívták a rendőröket, jött autó értük, bementek a rendőrörsre. Sajnos nem igazán tudnak semmit tenni, nem valószínű hogy meglesz valaha. Egyébként még riasztó is volt a kocsiban, de nem voltak üvegszilánkok, úgyhogy biztos másik autóval húzták el. A fiúk szerint a recepciós is benne lehetett, mert elég közel volt a bejárathoz és pont az utolsó éjjel és egyedül ők voltak magyarok......

Tegnap voltunk szemészeten, szerencsére minden ok a bébi szemével, csak az orrnyerge miatt tünik úgy mintha behúzna, de azért egy év múlva újra meg kell nézetni.
voltam a C&A-ban, hihetetlen milyen leárazások vannak (legalábbis a bébiruciknál), egy body 390-590 Ft, 3 harisnya 2 ezerért. Láttam egy gyönyörű irha kabcsit szintén 2 ezerért. Csak mostanra van téli rucink, kövi télre meg ki tudja, hogy mekkora lesz, nem mertem venni, pedig olyan gyönyörű volt. Na de olyasmi köntöst vettünk mint Bazsinak va (92-98-as :P ), kicsit nagy, de ebben ez a jó. Persze türcsit sehol se találtam csak pici méretben. :?

REna,Winnie!
Hú ilyen éjszakai látogatóktól én biztos szívbajt kapnék, még jó, hogy apák veletek voltak. Így utólag vicces, de tényleg jobb, ha mindig bezárkozik az ember.

KErnico!
Még jó, hogy férjednek nem lett semmi baja! Durva!
Nekünk nincs kiskonyhánk, de adtam már én is kislábast a gyereknek meg fakanalat és ő is rögtön tudta, hogy kell vele játszani, szerintem egy jó félórát el volt vele, dumált, verte a lábast, evett, még nekem is hozott belöle. :wink:

Na képzeljétek vasárnap óta elég repedt fazék a hangom, éjjel meg elég csúnyán köhögtem-remélem a babó nem kapja el. Úgy sajnálom, mert ma mentünk volna zenés klubba, utána meg babazsúrra egy csomó babával. Még sose hívtak ilyenre, most meg nem tudunk menni, pedig Veronika úgy imádja a többi babát. :cry: :cry: :cry:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Jelentem kipróbáltam én is ezt a lábasos-kanalas dolgot. Petra nem tudta mit kell vele csinálni, sőt isssszonnnnnyatos módon beidegelte magát, hogy nem volt semmi benne, csak az üres kanalat lehetett enni, úgyhogy jól földhöz vágta és sírva fakadt. :roll: Na majd pár hét múlva...

Noémi! Jobbulást neked!
Winnie! Szemétlevitel! :lol: :lol: Ja, szívesen!

omr

Ja, és ide is írom: tereget a lányom! Eddig csak ott téblábolt körülöttem, és rázogatta a ruhákat és adta, ma meg fel volt rakva az alsó rács is és elkezdte pakolni rá a ruhákat! Annnnnyira édes volt! :D :D

Rena: zene nekem is megvan, én nagyon szeretem! :wink:
Mutasd meg neki, hogy hogyan kell! Nekem szokta látni azt is amit én főzök, meg megmutattam a játékon is, hogy kavarni kell, meg mondtam, hogy vacsi lesz belőle, és egyből megkóstolta! :lol: Aztán eleinte csodálkozott persze, hogy semmi íze, de már tudja, hogy ne is várjon mást! :lol: Utánna meg nyújtja, hogy én is, persze a legnyálasabb felét tartja oda! :lol: :lol: :roll:

Kép
kernico

Tinu!
Tündit Isten éltesse sokáig első szülinapja alkalmából!!!
Kép

omr

KNiki! Megmutattam én, meg is kóstoltam, aztán ő is és onnan jött a full sírás, hogy azon nincs semmi. :cry:
Mostanában nem tudom lekötni a figyelmét, nem is tanult meg új dolgot már vagy 2 hete. Ja de, járni. :lol:
Gondolom most ilyenje van, aztán majd lesz egy fejlődési ugrás. Nem? Vagy nem jól látom?

omr

Nagyon sok boldogságot kívánunk Tüncinek első szülinapja alkalmából!!!!

Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Tinu: Isten éltesse Tüncit szülinapja alkalmából!
Kép
sziszi22

Köszönjük a köszöntéseket! Sziszi, neked külön is, mert annyira szép ez a kép. Könnybe is lábadt a szemem. :oops: :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Jó nagy pangás van mostanában!
Mondjuk mi sem unatkozunk! És még csak takarítani sincs időm! Pedig most nem is tanulok! :lol:

Noémi: a kis háziasszonyok. Ennyire figyelnek főzés közben, vagy ... a vérükben van! :lol: :lol: :lol:
Hangod?

Rena: majd ő is fog főzőcskézni, úgyis csak 1,5-2 éves kórtól mondják, hogy érdekli őket!

Többiek? Jól eltűnt mindenki tényleg!

Mai menü ma brokkolikrémleves meg palacsinta. Kiarának úgy ízlett a leves (sajttal belereszelve meg kenyérrel) hogy ugrált a székben! Olyan édes volt. Vacsira is ezt kapja. Uzsira meg kapott egy palacsintát. Raktam bele reszelt almát. Ette, aztán apa adott neki egy falat kakaósat, és .... onnantól már csak kakaós kellett. Bár az almás tényleg nem volt jó, utánna én ettem meg! :roll:

Kép
kernico

HEló csajok!!

Hú tényleg keveset írtatok, de legalább nem maradtam le nagyon... :wink:

TINU!!!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

kernico,
ez nagyon komoly, hogy Kiara főz!!! Én is úgy tudtam, hogy csak 2 év körü kezdik!! Lassan lesz egy kis segítséged :wink: !!
Vizsgád: :evil: :evil:
Fék: :shock: ez durva.... iszonyat mákja volt!!!!

Fnoe,
Jobbulást nektek!!! Épp most hallottam a tvben, hogy járvány van... :evil:

fölkalexa:
GRATULA az első lépésekhez!!!!!!!!!! :D :D

Omr,
szállodás sztori: mint a fimekben... :lol: bár gondolom ott annyira nem volt vicces...

Noémi:
épp tegnap próbáltam ki a hajszárítót...utálja....

Őzi!
NAgyon jók a képek!! NAgyon sokat változott LEvi!!!! Kicsinek is imádnivaló volt, de most meg.... :P :D

Az utóbbi 2 nap nálunk sem volt rózsás...Bedurrant a fogam mint az állat....Gondoltam valahogy csak kibirom ma délutánig,mert ma rendel a dokim, sztk meg kilőve. DE mivel éjjel SEMMIT nem aludtam úúúúgy fájt, ma reggel elmentem egy másik dokihoz, aki bmikor fogad sürgős esetet. gyökérkezelték... és otthagytam egy 20ast... NAgyon kemyény...vagy csak én szoktam el, hogy ilyen rohadt drágák???

Kérdés:

Képzeljétek Dalmi az utcán eddig egy lépést sem volt hajlandó megtenni, ha meg a kezét megfogtam rögtön hiszti és húzza ki... Azért gondolom, hogy ha megszokja a nagy teret babakocsi nélkül, akkor majd csak felbátorodik....HOGY TUDNÁm rávenni, hogy elinduljon kültéren is , de legfőképp, hogy kézenfogva lehessen vezetni????? VAgy ebben a korban ez normális??? LEginkább amiatt aggódok, hogy ha jön a kistesó, akkor hogy lesz.
JA egyébként kinéztem egy szuper tesókocsit amit majd csak most kezd forgalmazni a berndon. A lényege, hogy kevés helyet foglal és késöbb egy gyerkőcnek is tudom használni - Ilyen: http://www.philandteds.com/nz/doublekit_07_1.htm
Az a durva, hogy angliában meg usában az itthoni ár HARMADÁÉRT árulják..... :roll: :roll: Arra gondoltam ha esetleg DHL-el hozatnám haza akkor is jobban járnék. VAgy van ötlete valakinek?
Vendég

Tinu,
most látom mit írtam :oops: ... PErsze neked is sok boldogságot, de TÜNDÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Végül 2 cuki kép... Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Rena, ne hülyéskedj, nem tanult semmit, csak járni :) nem elég ez??? :)

Livi, tök jó ez a kocsi, de ezt lehet újszülöttkortól is?
nagyon édik a képek, nekme a napszemcsis tetszik jobban :)
ja, én terhesen egy sima tömésért fizettem 8-9-et, de ez kismamakedvezmény volt, kül asszem 10...

nálunk semmi különös, ill az hír, hogy még mindig egészségesen, 3,5 hete, ez már tök jó :) kivi vagyok, meddig húzzuk influ nélkül... bár nagyon nem vágyom rá...

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Tuncinek nagyon boldog elso szulinapot kivanunk!!!

Kép

Rena,
Nikon D40. Ha az utso kep tetszik, akkor neked bejon a Depth of field effekt, ezt vedd figyelembe a fenykepezogep valasztasnal.
Zene: igen, ezt en is szeretem de nekem ez mar mindig Green doki halalaval fugg ossze az ER-bol. Szoval abszolut szomoru :( . Amugy tok erdekes, hogy szinte mindenki ismeri, es total mas dolgok jutnak eszebe rola :) .

Niki,
Kar hogy nem josz gyakrabban, de ha lesz egy kis idod, meselhetnel hogy megy Daninak a bolcsi. Mikor is kezd?

Fnoemi,
Kicsit megkesve, de Veronikanak boldog nevnapot kivanunk! Az utolso hintas kep eeeedes! Gaz a kocsilopas, de a lenyeg, hogy egyben hazajott az urad :) !
Jobban vagy mar? Remelem a picilany nem kapja el. Nalunk Apa volt dogrovason, de mi megusztuk szerencsere. Igazabol nem is ertem hogy, mert a kehes para most mar 3x esik vissza.

Kniki,
Azta meghuztak?!?! Ez annyira kiakaszto! Ez olyan gaz, mintha kihuznak a talajt alolad, gyerek mellett ennyit keszulni, utazni, kolteni. De ne keseredj el, a kovetkezo biztos sikerul. Persze tudom konnyen beszelek... Amugy mindig erdemes beszerezni valakitol a jegyzeteket, mert ezeket baromira nem erdekli, hogy kismamakent te nem tudsz jelen lenni minden konzultacion.

FAlexa,
Gratula Bazsinak az elso lepesekhez!

Winnie,
Szemetlopas? :D :D :D

Livi,
DHL-el rendelni baromi draga es tok bonyi. Nezhetsz arakat a honlapjukon. Sima postaval is megrendelheted, az joval olcsobb en is ezt csinaltam amikor otthon voltam es kellett valami.
Tok jo, jol latom hogy Dalminak mar osszernek a felso fogai?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Jó reggelt mindenki!

Jaj de jó, hogy ti is itt vagytok megint Livi és Őzi!

Kisbetűvel írom lányok az agyament kutatásom eredményét, mely azért született,mert nem tudtam eldönteni,hogy a madár se jár a téli babás topicban vagy csak nem írtok, szóval tegnap reggel 8-kor felírtam, 168857-en állt a látogatók száma,este 8-kor bekuksiztam,akkor 168977-en.Szóval 12óra alatt 120-an nyitották meg a lapot.Namármost vagy ennyiszer benéztetek ti kedves barátaim,vagy ilyen lelkes olvasótáborunk van. :lol: :lol:

Más! Képzeljétek már! Tegnap déli csicsikán a lány, 2-kor -én gép előtt ülve Szökést nézve - zörejre lettem figyelmes. Elindulok, hát a közlekedőn, gyerekszoba ajtaja előtt úgy 2 méterrel ül a lány, két cumival a kezében. :shock: :shock: Kiszedte a rácsot (ezt már párszor megjátszotta mondjuk) aztán kimászott, hozzott 2 cumit, kinyitotta az ajtót és várt az anyjára.. :lol: :lol: :lol: Most tettem oda egy plédet, ha újra mászni akar meg ne üsse magát, bár tegnap sem volt sírás..
Ja, meg tegnapelőttről hoztam képeket, aznap rájött az öt perc, kutyásat játszott - szerintem - mindent a szájával hurcolászott a lakásban:
Kép labdát...
Kép libát...
Kép építőelemet...

KNiki! Akkor megnyugodtam, hogy majd később érdekelni fogja a dolog! Mindenesetre Kiara nagyon édes lehet ahogy főz! Majd fotózd le a kis konyhatündért! :D Brokkolikrémlevest hogy csináltad? Én még nem csináltam,mert apa nem szereti. De Petra biztos csípné!

Tinu! Milyen volt a szülinap? Torta,ajik,jókedv és vidámság? :D

Livi! Hú ez a babakocsi tényleg nagyon jól néz ki! Mennyi amúgy az ára? Már így itthon?
Kinti lépés: passz...
Hú tényleg nekem is feltűnt, amit Őzi is írt, hogy milyen szépen össze van nőve a foga Dalminak! Hány foga van? Nagyon falat mindkét képen!!!!!
Gyökérkezelés: 2 éve volt 5 ezer nekem. Aztán mégis begyulladt, gyökércsúcsrezekció volt belőle az első és a mellette lévő között, úgyhogy azok el is haltak.. Amúgy minden nagy tömi 5 volt terhesség alatt, kicsi 3, ez kedvezmény nélkül magánon. Most is emleget még a dokinéni, hogy menjek már, ha gondolom hamarabb odamegy, hogy nekem is jó legyen.. na nézzenek már oda, kínozni akar...
Már annyiszor mondtam a családnak, hogy nekem csak akkor lesznek szép fogaim ha hidat rakatok.. :roll: :oops: :cry:

Őzi! Köszi, felírtam a gép típust meg ezt a field izét! :D

Winnie! Csak így tovább egészségben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omr

Mit össze hablatyoltam! :oops: :roll:
A "már így itthon" után nincs kérdőjel...
Fog: első és mellette lévő is, nem között... (hogy került az oda?) korán van..

omr

Rena: tegnap csütörtök volt, úgyhogy mikor hazajött a férjem, akkor adtunk egy ajándékot TÜncinek, de a buli majd szombaton lesz és akkor kapja meg a többit és akkor lesz a torta is.

Kép
Kép
tinu

Rena neked még: szóval nekem kint van a monitoron egész nap a babanet és időnként frissítem. De a héten végig takarítottam itthon, hogy szombatra ne úgy nézzen ki a lakás, ahogy szokott. :lol: Időm nem volt nagyon írni. Ma is még megy a takarítás, vásárlás, főzés...

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Csaj bealudt!

Livi: nagyon komoly ez a babakocsi, nagyon tetszik! Én átszámítottam, mennyibe kerül, hát ... azért így is húzós, de mondjuk tényleg baromi praktikus.
Fog: részvétem, és igen, ennyit kérnek el a magánfogdokik. Nekem kb. 6 évvel ezelőtt feldagadt az arcom, mert a gyökér nyomott egy ideget. Nem sok mindent csinált vele, de elkért kb. 23 ezer forintot! :shock: Azóta váltottam, még jó, hogy a nagynéném asszisztens egy fogászaton. Bár sztk-s, de oda így legalább nyugodt szívvel járok!
Kiara még ugye csak kézenfogva rohangál, de kint eleinte ő sem akart elindulni. Sokat vittük ki az udvarra, és hozzászokott. Meg lépcsőn szeret kint is menni, és ott gondolom Dalmi is igényli még, hogy fogd a kezét. De passz, csak megpróbáltam okoskodni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Őzi: azért nem voltam az előadásán, mert 2 éve halasztok, és akkor még más tartotta. De az újaknak is ezek a tételkidolgozások vannak meg, megnéztem! Szóval most kutathatok! :evil:

Rena: Kiara is mindig a szájában cipel valamit, illetve már kezd leszokni róla! :D
Én is benéztem sokszor, hátha írtatok, de estig az én hsz-om volt az uccsó, magammal meg nem beszélgetek! :lol:
Brokkolikrémleves:
Felrakod a brokkolit majdnem ugyanannyi krumplival főni nem túl sok vízben, só, 1-2 gerezd foghagyma, most pici vegetát is raktam bele, de azt nem szoktam nagyon használni :oops: aztán ha megfőtt, kiveszed a foghagymát, összeturmixolod botmixerrel az egészet (pár brokkolit hagyhatsz benne), kicsi tejszín bele, és eheted is. Illetve sajtot érdemes belereszelni, fincsi lesz tőle, és a gyerkőcnek tartalmasabb is. Vagy foghagymás pirítóssal.

Kép
kernico

Rena én is vagyok csak kevés időm van írni mert apa itthon van és elég keveset ülök én a gép előtt ő van itt többnyire:):)

Amúgy voltunk mérésen tegnap:) Gergő 10950g és 80 cm de a 86-os ruhák némelyike nem jó már rá én nem tudom hogy méreteznek össze vissza.lassan már a gyerek nélkül nem tudok semmit sem venni :)

nika70
Salgótarján

Kedves Anyukák!

Egy különleges ajándékot szeretnék Neked ajánlani, bármilyen alkalomra! Slide-show(zenés fotóbemutató) készítését vállalom dvd-re szerkesztve menüvel, borítóval, 4000.Ft-tól fotómennyiségtől függően!
Eredeti ajándék Párodnak, Nagyszülőknek, Rokonoknak, Barátoknak gyermekedről, családodról készült fotókból!
Részletekért a milakmeli@freemail.hu címen érdeklődhetsz!
Én is egy itthon lévő, 16 hónapos kislányomat nevelő anyuka vagyok, és a Róla készült slide-show családunk minden tagjánál könnyekig ható örömet okozott, arról nem beszélve, hogy egy örök emlék!
Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom leveled!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Melinda

zsebzebra

Sziasztok!

Azta, Rena, kis kutató :) ;) én naőőal ritkán nézek be, de akkor is max 1-2 katt.
nálunk szájban cipelés nincsen, csak minden szájbavétele...

KNiki, brokikrém leves, tök jó, basszus, lassan elkezdem kiírni a receptjeidet :)

Livi, Beszti is rendelt már külföldről, esetlg kérdezd meg, ő hogy csinálja.

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Rena,
Biztos van olvasotabor is, de ha pl mindenki csak 10x rafrissit a lapra egy nap, mar mi magunk is osszehozzuk a 120 oldalbetoltest. Ha itthon vagyok napkozben akkor minimum 5 az enyem :) .
Amugy meg persze hogy en is jovok, de nekem nem megy minden nap. Igazabol nem tudom ti hogy csinaljatok, ha megszakadok sincs idom irni minden nap.

Regebben Levi is a szajaban hordozott mindent, a csucs az volt mikor szajjal is vette fel a foldrol. Kis kutyulik. Mi van Petra szajaban a 3. kepen?

Fnoemi,
Remelem nem lettel sokkal rosszabbul...

Tinu,
Majd meselj hogy sikerult a szulinap!

Jo hetveget mindenkinek es par uj bejegyzest a forumnak... :D !

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Sziasztok!

Winnie: :lol: bár néha nagyon szeretek főzöcskézni.

Ma sem vittétek túlzásba az írkálást, bár betudható, hogy hétvége van! :wink:

Voltunk ma babaúszni, még mindig imádja Kiara. Meg utánna uncsitesóéknál, de annyira fáradt volt, hogy nyüszizett végig, úgyhogy eljöttünk.
Képzeljétek, jövünk haza, és a szomszéd megint elkezdte a hülyeségét. A mi házunk előtt a járda magasan van az úthoz képest, nem lehet ideállni kocsival. Eléjük nem lehet, mert jön ki k@va anyázni az alkoholista pics@ meg a fia, hogy kiszúrják a kerekünket (bár én úgy tudom, hogy az utca közterület, és a házuk oldalához álltunk vagy kétszer (csak a budiablakuk nyílik arra - sarokház) erre direkt megbeszéltük a szembeszomszédjukkal, hogy oda (szintén a házuk oldala) állhatunk-e. Ők mondták, hogy persze, miért zavarná az őket. Erre most jön ki a csaj, hogy .........., mert hogy minket ki kell kerülni a többi autónak az utca őfelöli részére, és kinyomják a kerítését. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ááááá, nem a 2 méteres árok miatt mennek fel oda a kocsi, miattunk. Nem is ott parkolunk, az utca meg annál nagyobb, hogy ne férjenek el az autók, és a kerítést kinyomni! :shock: :shock: Olyan ideg lettem. De már nem is szóltunk vissza, csak bejöttünk, meg Andris mondta neki, hogy most már fejezze be, mert tényleg kezd elegünklenni belőle! :evil:

Kép
kernico

Képek a "buliról". Nem voltunk sokan, de nem is férünk nagyon el többen ebben a lakásban. A szüleim, a tesóm és a családja, valamint apósom, anyósom voltak itt. Két tortát csináltam, az egyik gesztenyés-meggyes volt (ez Tüncié), a másik csokis (a férjemé). Mindkettő egyszerű volt, de fini lett. Tüncit egyáltalán nem érdekelte a gyertya, viszont a torta ízlett neki. Ennek örültem. Szendvicseket csináltam még (almás-diós sajtkrémeset, meg tojáskrémeset), hozzá itthon sütöttem olivabogyós olaszos kenyeret. ENnyi volt részemről a készülés. A tesómék kicsit későn értek ide, Tünci meg ma 6-kor kelt, úgyhogy sajna hamar elfáradt. Emiatt 17-kor már el is mentek a vendégek, mert látták, hogy TÜnci kivan. De végre Flóra, a tesóm lánya és Tünci jól elvoltak (korábban Flóra kicsit féltékeny volt, meg agresszívke Tüncivel), Flóra meg tündéri volt mindenkivel. SZóval jól sikerült szerintem. Jövőre majd nagyobb buli lesz, ha nagyobb lakásba megyünk. És ittam két pohárka bort is. :wink:
Szóval a képek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép a torta - már gyertya nélkül, meg kicsit megvágva
Kép
Kép Flóra is segített Tüncinek tortát enni
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Tinu: nagyon jók lettek Tünciről a képet! Tetszik a csat a hajában, megnöveszted neki a haját? Nem lesz levágatva? Úgy látom élvezte az új játékokat. Olivabogyós olaszos kenyér jól hangzik, meg is kóstólnám. :lol:

Rena: én is beszoktam nézni, engem is beleszámolhatsz. Azért nem írok, mert nem jól érzem magam, ha 2 embernek írok, a többieknek meg nem érek rá válaszolni. Pedig mióta 1x alszik prüntyi, örülök, h főzni tudok mindig neki(k), amíg alszik. Ha fent van, és leülök a gép elé, úgy visít mint egy kismalac.

KNIKi: szomszédotok nagyon zizi. :(

Livi: babakocsi nagyon tuti, a kinti séta meg sztem, várjál vele, csak egy kis türelem és menni fog, pár nap múlva próbálgasd mindig egy kicsit megszokja, hidd el. :wink: Csanád mondjuk egyből ment, úgy h fogta a kezem, bele a legnagyobb sárba, azt nem engedtem, így azért sírt.

Na sírdogál a gyerkőcöm megyek.
sziszi22

Tudok járni, így könnyebb labdázni: Kép
sziszi22

Jó reggelt!

Tinu! Azta! Micsoda hajkorona Tüncinél!!!! :shock: :shock: Mindig ledöbbenek a haján, de most nagyon látszik,hogy milyen hosszú! Tűri a csatot? Jók a képek nagyon és nagyon csinatos abban a ruciban!!! Építőkockát most kapta? Tetszik neki?

Sziszi és a többiek! :D Kutatásom befejeztem! :lol: Amúgy én úgy szoktam,ha már itt tartunk,hogy reggel (azaz most) a kávém mellé a babanet jár. Amúgy ez a kezdőlapunk. :oops: Szóval megnyitom,utolsó hozzászólót megnézem,oszt ha az én vagyok :roll: ,akkor becsukom.Szóval ettől nem számolja az én frissítésem! :wink: Punktum!

Tegnap volt itt a kórházi szobatársam a fiával meg a férjével. Hát én :shock: :shock: így néztem!!! Egy napon szültünk és Szabi fel-alá rohangált a lakásban! Önállóan! Karácsonykor kezdett önállóan lépkedni, most meg simán rohangál és meg is tud állni! Ezek szerint ilyne gyors fejlődés van az első önálló lépés és a szaladgálás közt?? Bár úgy látom Csanád is nagyon belejött! Pedig ő sem rég kezdte,ugye? Pár hete!
Ja, napközben Petra sem enged a géphez,múltkor mondta is,hogy: ajaaaaa! levette a kezemet az egérről és utána: nemmmmmmmmmm! :D

omr

Sziszi: ha van kenyérsütőgéped, szívesen felteszem a kenyér receptjét. :) Tünci haja nem lesz levágva. Én sem szeretném, meg az apja sem hiszem, hogy engedné. Ő még az enyémet sem engedi levágatni. :wink:

Rena: egész jól tűrte a hajcsatot. Mikor meg kiszedte, akkor megpróbálta visszatenni. :D Igen, most kapta az építőkockát, az volt a kedvence. Igaz, nem rendeltetésszerűen használta. :lol:
A járás miatt meg ne aggódj. Tünci egyelőre még egyedül nem is áll, nemhogy egyedül elindulna. Odébb van az még nálunk jócskán. Mondjuk az unokahúga is jóval egy éves kora után kezdett menni egyedül. A szobatársad gyereke fejlődik túl gyorsan. Egyébként azt mondják, hogy az se jó, ha a gyerek túl gyorsan fejlődik mozgásilag. Jó az, ha minél tovább mászik.

Kép
Kép
tinu

Rena: tényleg így van, én is csodélkoztam, mikor írta Alexa, h 1 hét alatt belejött Martinka, Csanádnak is elég volt 1 hét, hihetetlen szinte 1 hét alatt tanulnak meg menni. :shock:
"Kutatásom befejeztem!" :lol: :lol: :lol: Nálunk más, apa hazajött reggel, mert éjszakás, és csak akkor férek a géphez ha felkelt. :wink:
sziszi22

De gonosz, ezt ma kaptam mailbe:

Használati utasítás a WC csésze tisztításához:

1. Nyissa fel a WC tetejét és öntsön bele 1/8 csésze állatsampont.

2. Vegye a karjába a macskáját és simogassa, miközben óvatosan halad a fürdőszoba irányába.

3. Egy alkalmas pillanatban dobja be a macskát a WC-be és hajtsa le a tetejét. Lehetőleg álljon rá a WC tetejére.

4. A macska most önállóan elkezdi a tisztítási folyamatot és elég habot is fog előállítani. Ne zavarják meg a WC-ből érkező hangos zajok, a macska élvezi!

5. Többször nyomja meg az öblítő gombot, hogy aktiválja a „power-wash“ funkciót és az utóöblítést.

6. Amennyiben a WC tetjén áll, kérjen meg valakit, hogy nyissa ki a bejárati ajtót. Biztosítsa, hogy a WC és a bejárati ajtó között ne álljanak emberek.

7. Kellő távolságból nyissa fel a WC tetejét. A magas sebességnek köszönhetően a macska bundája a huzat által gyorsan megszárad.

8. A WC és a macska ezennel tiszták!

Üdvözlettel

A kutya
sziszi22

Tinu: sajna nincs kenyérsütő gépem. :cry: Szóval apa is ragaszkodik Tünci hajához. Szép is egy kislány hosszú hajjal. :wink:
sziszi22

Ha valaki most olvassa a babanetet, akkor nézzen ki a holdra. Szabályos kör van körülötte, jó nagy, és olyan, mintha a körön belül ki lenne tisztulva az ég, kívűl meg homály, nem látszanak a csillagok se. És szerintem nem fénytörés, mert szabályos, és nem fokozatosan van, hanem fényes a kör. Nagyon furi, de szép!

Kép
kernico

KNIKI: szép a holdacska, meglestem. :wink:

Holnapra :arrow: nem tudom mikor tudok jönni:

Kép Kép Kép
sziszi22

na, én most a hétvégén csak olvastam, nagy nyáry nyaraláskeresően vagyok, meg ajándékkeresőben...

KépKép

KépKép
winnie27

Jó reggelt!
Huppsz, majdnem rádőlt az előbb a billentyűzetre a kávém... Folytatódik a tegnapi gáz nap... Kezdem: a zselatin fix nem nagyon akart szót fogadni,majdnem szilárd állapotban a gyümitortára öntve is lefolyt. Ez még semmi. Anyukám itt hagyta a telefonját,visszajött érte,ez még semmi. Apa garázskaput rakott Csongrádon, a távirányítója kontakthibás,ott hagyta a mienket,most fel kell törni baltával az ideiglenesen beszögelt műhelyajtót.Na de én mindeközben mostam. A mosógép meg sztrájkolt, mikor beléptem úszott a háztartási helyiség a víztől, fura hangot adott a gép és büdös volt. A legrosszabbat sejtettem,de alig mertem belépni kikapcsolni,meg nem értettem,miért nem írja le a szokásos hibaüzit nekem vagy kapcsolja le a fírelét. :? Na Petrát betettem járókába,persze ő meg egész nap hisztit nyomott. Felmostam. Beléptem a nagyi szobájába becsukni az ablakát, erre ott is vízbe lépek. :shock: Átfolyt! Ott is kitakarít,de már ríva. Apa hazaért (telefonáltam már neki,tudta) tök nyugis, közli én se idegeljem magam,attól nem lesz jobb. Szétszedte a gépet, a motor szétfüstölt, kidobós... :evil:
Ja! Közben elromlott a mobilja is, meg a fényképezőgépünk sz-rakodik!
Múltkor eltörte apa véletlen a tükröt, attól van ez????????

Holdat nem láttam sajna, holnap lesz teli állítólag. Úgy nem szeretem a teliholdat. Nyugtalan alvás,fejfájás,tök világos....

Winnie! Merre akartok nyaralni?? Én is nézem ezerrel, mert ha törik, ha szakad menni akarunk. A nyaralási alapot külön elhatároljuk, a katasztrófák fedezésére gyűjtünk amúgy.
Azon gondolkodtam,hogy nyitok valami 2008 Nyár- picivel - hova topicot. Mert gőzöm nincs. Illetve van...de...

omr

Gegének nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!
[color=darkred]
Mági!!! Nagyon sok boldog névnapot!!!![/color]Hogy vagytok????

Kép

omr

Ez itt nagy és piros! :evil: :roll:
Mági! Nagyon sok boldog névnapot!!!

omr

Rena: jó kis napod volt. :roll: Mi valszeg Horvátországba megyünk, mert apósom cégének vannak ott kitelepítve lakókocsijaik és ott lehet nyaralni a dolgozóiknak. És akkor elmegyünk együtt. Így mindig lesz valaki, aki vigyáz Tüncire. :D Remélem, összejön, mert különben nem lesz nyaralás, az tuti. Én még sose voltam Horvátországba, de nagyon szeretnék tengerhez menni és megmutatni a jányomnak.

Képzeljétek, a gyerekem leggyakrabban használt szava a "kaka". :lol: Még nem vagyok benne bizti, hogy érti is, mit mond, de mikor felteszem a pelenkázóra, akkor szoktuk együtt mondani. Van, mikor ő mondja. Meg ha én mondom, akkor rögtön ismétli. Más szavaknál nem csinál ilyet.
Ráadásul, olyan okos volt ma reggel, mert kérdeztem, hol a lámpa és mutatta a nagyszobait (szerinte csak az az egy a lámpa, a másik szobai az nem :) ); kérdeztem, hogy hol a Süsü, mutatta a sárkányt; kérdeztem, hol az anya, mondta, hogy kaka :lol: ; kérdeztem, hol az apa és odamászott az ágya végébe és sasolt be a nagyszobába, ahol az apja még feküdt az ágyban.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Néha benéztem olvastam, de nem tudtam írni, viszont mostanra már elfelejtettem, hogy mit akartam, úgyhogy olvassok újra. :) A kiscsaj mostanság nappal kevesebbet alszik és erősen érezni a szeparációs szorongást. Ha foglalkozom vele vagy csak ülök mellette tök jól el van, de a gép elé nem szabad nekem se leülnöm, mert cirkuszol. Most is ép le akar lökni a székről. :lol: :lol: :lol:

Gegének sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából!
Kép

Máginak boldog névnapot!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

winnie,
a kocsit lehet újszölöttnek is használni, így : http://www.regallager.com/products/pt/e ... sform.aspx
Köszi a Besztis tippet, megkeresem!!!

Őzi,
Oké, hogy sima posta, de azt nem értem, hogy hogy adassam fel? Kinézem a boltba és megkérem őket, hogy "bocsi, de adjátok fel postán"....? :oops: Ezt szerintem nem csinálnák meg. VAgy, hogy??

Omr,
Petra 'kiskutyás' képei: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
Ja a kocsi itthoni ára kb 200 e lesz a Brendonban, vagy több... :evil:

KErinco,
Akkor én még fogjabe a számat a 19 ezres gyökérkezeléssemmel, mi...? Egyébként lehet a saját dokim is ennyiért csinálja, de ott mindig apa fizetett kártyával, így nem tudom... :oops:
Hát lehet ez a hátrány, hogy Dalmi soha nem volt hajlandó kézenfogva járni, mert most is csak kihúzza a kezét...Bár kezdek erőszakosabb lenni, mert mégis az utcán majd nem engedhetem el...

Tinu,
aztaa, micsoda szép hosszú haja van már tündinek!!! Mindig csatolzzátok, hogy ne lógjon szemébe?

sziszi,
látom Csanád is labda fanatikus... :wink:
Köszi a bitatást neked is, azért már javul a helyzet, kezdi élvezni a kinti járást is :D :D
Wc-s : :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek voltunk mi si babauszin szombaton. Most először. Apával lubickolt a csaj én meg fotóztam ezerrel :D :D :D Annnyira ÉLVEZTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alig várom, hogy ismét mehessünk!!! JA Winnie: ez a hely ahova mentünk a 16. kerben van, annyira nem messze tőletek. Nincs kedvetek jönni? www.babauszi.hu
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?