Psandi,
én meg csak a Jakupcseket láttam
Az M1-en mi volt???
Szegény Dani, de ne izgulj, az ilyen esetek annyira az ember agyába vésődnek, hogy egyre jobban figyelsz majd minden apró részletre, később már szinte automatikusan
Leszter,
örülök, hogy megvagy
Gratula Petra fejlődéséhez!
A bolti kenyérben nincs tej, ezt elhiheted egy élelmiszeripari mérnöknek
Az otthoniba viszont én is teszek tejport, az más tészta.
Az építkezéshez sok drukk, még mi sem járunk a végén, talán nyárra használatba vehetjük
Beu,
tényleg disznóság számonkérni rajtam, ha néha bennefelejtem az elütést a két visító gyerek mellett
Most a lelkembe gázoltál...hüpp
Azért valami jó viccel esetleg kiengesztelhetsz, pl: Drágám, súgj valami mocskosat a fülembe!....Konyha
Zsuzsi,
na végre, hogy előkerültél, már nagyon hiányoztál
Reptéri sztori
A népszerűség átka
Az ünnepek alatt mi is folyamatosan betegek voltunk, átérzem a dolgot
Urszila,
most már aztán tényleg huss a nyavajának! Ne legyen lelkifurkád, engem is kiborít a folyamatos ápolósdi, no és a tehetetlenség
Magdi,
még jó, hogy írtad, hogyan kell majd Timi ovis cuccaiba a jelet bevésni, különben én viziló még elkezdtem volna hímezni
Heppi,
meglapulva ugyan, de én is pont erre az Echinaceás infóra várok, mert ugyan már vettem bogyeszt, de persze a kis fiolán ohne adagolás
Szerintem Leszter azért kerüli a tejpépeket, mert egyszer már volt ekcémája valszeg attól Petrának.
Gombóc,
még egy rövidet a szülőszoba témához: én csak azért szedtem le a keresztvizet a topmenedzser macáról, mert 1.)én nem túl nőiesen kidobtam volna a férjemet akár fájás közben is a szobából, ha mobilozik (ezt vele is tisztáztam az elején
) 2.) nekem jólesett a férjem keze és tevékeny részvétele vajúdás közben, azt hittem, ez másnál is így van (tévedtem) 3.) velem ugyan nem próbált meg a szülésznő a munkámról diskurálni, de valszeg nem akkor akarom az évszázad üzletét nyélbeütni, amikor épp egy csodát élek át a maga fájdalmával és szépségével együtt
Ez mind az én magánvéleményem, de aki ország-világ előtt közreadja legintimebb pillanatait, annak az ilyen véleményekkel is számolnia kell, nem?
Sofka,
örülök, hogy a kedved már éledezik
Mintagyerekeket kívánok, míg tűzre nem dobhatod a mankót
A szülés tényleg kreatívabb, csak utána pár heti mankózás már nem segít a gondjaidon
Zulu kedves,
mesélj, hátha okulok...vagy vigyorgok legalább más nyomorán (bocsi). Nekem is vannak ilyen fullnullás napjaim
A boszik ma kibírhatatlanok voltak, dúl a testvérféltékenység
Timi a csúszdát kizárólag akkor veszi igénybe, ha Zsebi ölében landolhat, miáltal mindketten hanyattvágódnak... Zsebire
Ja és nagylányom elkezdte rendszabályozni a kicsit
Tegnap Zsebi kipakolta a videokazikat a TV állványból, mire Timi odarobogott és elkezdte visszapakolni, miközben az orra alá dörmögött: Kisjányom, kisjányom de buca van
Na megyek, mert Zsebi mindíg visít, ha nem vele foglalkozok
pussz
Momo