Új privát üzeneted érkezett!

Helló! Sehol senki? Nekünk írtó nyügi éjszakánk volt. Nem tudom front, vagy fog vagy rossz álom vagy más fájdalom. :roll: Na megyek.

omr

Boldog hófordulót Petrának!!!

Nálunk is elég zaklatott éjszaka volt. :?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Petra babának is nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Mi ez a pangás csajok?
Mi lebontottuk ma a fát, meg takarítottam, most meg amíg apa itthon, addig főzök pár adag babakaját!
Aztán majd jövök is!

Kép
kernico

Sziasztok!
Nagyon edes kepeket tettek fel lanyok! Boldog hofordulot Petranak es Balazsnak!
Kulonosen irigylem oket, mert nekik mindig van babatarsasaguk! :)

... es ...

Boldog szuletesnapot kivanunk Dalminak!!!

Tinu,
Nem mostam le a sebet, csak felitattam a vert es mikor mar vegre lattam hogy honnan jon pontosan, ott elszoritottam. Aztan kabat, kocsiba be es 10 perc mulva mar a doki nezegette.

FNoemi,
Tekergetos jatek: igen, tekergeti es nyomkodja neha, de nem igazan a kedvence. Mikor otthon voltunk jol fejbe vagta vele Anyumat. :)
"Ez a hany eves vagy" mutatvany nagyon tetszik, megprobalom megtanitani Levinek is :) .

Vizsgadij: Az en sulimban sem fogadjak el indoknak az utviszonyokat. Szerintuk ez egyeni szoc. problema. Kedves gesztus nemigaz? :(

Kaki: Levi is szokszor (4-5x) szopizik napkozben es ejjel is minimum 3x. Nappal pedig mar 2x eszik szilard hamit, de nem kakil tobbet, plane nem higabbat. Nalunk is a kilapulos fajta labdacs a divat, szerintem ha nem lenne rajta pelus, szupi kis kolbaszokat nyomna. Ja es hetente kb 4x van kakker.

Rena,
Huuu, mikor hetvegen olvastam hogy megjott neked, nagyon irigyeltelek! Mi mar lassan rajta lennenk a babaprojekten es meg semmi. Illetve ma IGEN, vegre megjott. Huh nagyon orulok neki. Durva ahogy leirva latni az 1 ev 9 honapot, de meg furabb, hogy 2006 marciusban jott meg utaljara. Nem tavaly, hanem meg azelott :) .
Fagyban en sem viszem ki Levit. Lehet hogy lammer vagyok, de kenyelmes ;) !

Sziszka,
Hatalmasat nott Lili, miota nem lattam!!! Nagyon aranyos, szep kislany!
Igen tengerentulra repulo gepeken van Bassinet Seat. Ez altalaban ugy nez ki hogy eled a falra feltesznek egy kis bolcsot, amibe lefektetheted a gyereket. Ez a bolcso ket helyet foglal, igy melled mar nem ulhet senki. A probema az hogy ebbe a bolcsobe Levi utoljara 4 honaposan fert be :) . Ettol fuggetlenul ilyen ulest kertem, es kaptam is, csak nem tetettem fel a bolcsot. Igy viszont volt egy plusz hely mellettem es tobb helyem volt a labamnal, ami nagyon jol jott, mert ott Levi tudott uldogelni, setalni meg jatszani, ha mar nem volt jo neki a kezemben. Persze legitarsasagfuggo is, hogy mennyire akarnak kedvezni a csaladosoknak (szivattak mar meg egy parszor), de most mar egy ideje csak Austrian-nel utazok mert ok abszolut csaladbaratok. Egy zsak jatekot adnak mindig, bio bebietelt, jatszanak a babakkal, stb... , komolyan a tenyerukon hordoznak.

Nalunk: Levi elkezdett rohanni, akkorakat esik mint egy zsak! Probalok ott lenni vele es elkapni, de nem mindig sikerul, es nem all le! Van amikor annyira nevet, annyira tetszik neki az uj tudomany, hogy attol rogyik ossze (szerintem be is pisil :) ). Pedig en nagyon nem szeretnek tobb szemfelrepedest...

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Meg egy gyors de bena kerdes! Amikor eloszor megjon, ugye rogton lehet tampont hasznalni? Vagy celszeru ilyenkor is a betet?

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Köszi csajok a köszöntéseket!!!
Dalmi ma 1 éves?? Hű!
Akkor Boldog születésnapot Dalmi!!!!
Kép

Jaja, nagy a pangás! Mintha csak kari lenne, vagy kint plusz 30 fok! Mi kint voltunk apánál a garázsba, gardróbba csinál polcos szekrényt,meg akasztósat. Nem is tudtam,hogy ilyet is tud. Mondjuk ő se, csak megpróbálta és most naon büszke magára, mert jól alakul. Az azstalos 200 ezret akart kérni a gardróbba szekrényért! :shock: :shock: Na eddig vártunk... Most eddig a faanyag 12000 volt, meg egy gyalupadot vett 7 ezerért.

Na nem kaptam a tegnapi Uncle benses kérdésemre választ, de adtam belőle Petrának. Nem lett semmi baja. Vagy lehet,h attól volt extranyügi este?? :roll: :oops:

KNiki! Mi jókat főzől? Tippeket kérek én is! Petrának még főzök minden nap. Jövőhéttől részünkre hordatjuk a kajcsit házhoz, 500 Ft egy menü, így legalább többet tudok Petrával foglalkozni és a lakás sem szalad majd. Remélem..

omr

Őzi! Én utálom a betétet. Még éjjel is tampont használok, bár nem egészséges állítólag. :roll:

omr

Uppsz, én benéztem hétvégére Dalmi szülinapját! :oops: :oops:

Dalmi: nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk neked! :wink:

Rena: apa is így kezdte, azóta mindent csinál! :lol:
Úgy szoktam, hogy van általában itthon bolti babakaja, ha megyünk valahová, aztán általában azt eszi, amit főzök. Ha meg olyat csinálok, amit nem ehet, akkor arra van ez, hogy hónap elején csinálok jó pár adag kajcsit neki, fagyóba, és csak ki kell kapni onnan!
Brokkolis csirkés krumpli, cukkinis paradicsomos krumpli, cukkinis krumplis husi sajttal, leveszöldség, meg még ezeket variavera. kb. 15 kisüveg, elég egy darabig.

Ma reggel adtam a csajnak tojáskrémet kenyérre kenve sárgájából. A nyakán volt most 3 pötyi, ha felkel megnézem megint, lehet csak irritálta a pulcsija, vagy apa szakálla! Remélem! :roll:

Kép
kernico

A délutáni írásom, Csanád törölte, :oops: . Most rövid leszek.

Dalminak nagyon boldog születésnapot!
Kép

Őzi: sztem nyugodtan használhatod, csak szülés után nem jó közvetlen a tampon. Levi is jó korán kezdett járni. :D

KNiki: mi volt az eredmény, remélem nincs pötyi. Te hogy készíted a tojáskrémet?

Rena: én is pont ezt beszéltem apával, cserélje le a hidegjegyet melegre. Aztán hozatunk kaját, hát nem egyszerű főzni, 1 órákat alszik, du. meg tiszta nyügi. Ma töltött paprikát főztem. Petrának boldog hóforit. Na gyorsan csinálok egy lapot neki is.

Kép
Na nem lett túl szép.
sziszi22

Sziasztok!

Sziszi: pötyik nem látszódtak már, mire felébredt, de holnap megyünk szurira, és akkor megemlítem dokinéninek. De szerintem nem a tojglitól volt. Legalább is nagyon remélem!
Tojáskrémet csak összepepecseltem: tojássárgája, vaj, kicsi tejföl, hogy higítsa, só, meg kicsi petrezselymet raktam bele. Ízlett neki, csak még ez volt az első az olyanokat leszámítva, hogy a tésztában, meg kenyérben lévő tojás!

Őzi: tampon passz. Szerintem lehet. Én eleinte betéteztem, de ennyi idő után csak lehet már. Ha szexelni lehet ... :lol: :lol: :lol:
Levi nagyon aranyos lehet. Kiara járni is csak akkor jár magától, ha pl. mandarinért indul hozzánk, vagy becsapjuk és azt hiszi fogjuk. Kell a tuti még neki, és fogja a kezünket, de úgy már ő is szaladt egyszer-kétszer. Én meg utánna ... :roll: :lol: ú
Azért ez tök jó, hogy vannak légitársaságok, akik figyelnek erre.

Kiara meg mostanában azt csinálja, hogy kérdezem, hogy jössz ide? És ő meg bólogat, hogy igen, vagy nem, és ha nem, akkor kérdezem, hogy nem jössz? Ő meg mondja, hogy de, aztán jön. Persze nem mindig csinálja, de annyira édes, megzabálom! :D

Kép
kernico

Kernico: a kenyérben nincs tojás. :wink:

Kép
Kép
tinu

Na most csak ennyit!

Boldog hóforit Petra babának! 1 hónap múlva buli lesz!:)

Remélem Livi tudsz mihamarabb jönni!:)
Nagyon sok boldogságot kívánunk Dalmi első szülinapja alkalmából!

Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok!

Sziszka., alvásjelentés :)
tegnap 1 óra 10 perc, utána 20 percig altattam további 20 percre, de nagyon álmos volt, muszáj volt...
ma tök jó, ébredés nélkül 1+3/4 óra...

ja, és csajsim végigaludta az éjszakát!!!
1 körül megébredt, megszivatott kicsit, mire megmelegítettem a tejciét, visszaaludt, majd ébredezett 7 körül, de végül 8-kor kelt. Remélem, lesz még ilyen... :)

Kernico, bólogatás, na, az nálunk még abszolut ninsen. mondjuk lehet, abban én sem vagyok annyira következetes, azt hajlamos vagyok elfelejteni.
Ami mutatásba megy, az az óra, gyűrű, lámpa néha, és mostanában tanulta a fület, orrot, meg a gombot :)
ma tanultuk a hápikacsát, kivi vagyok, marad-e valami holnapra :)

Őzi, én először nem használtam tampont, de igazából csak azért, hogy lássam, mi újság, mennyire erős, stb, érted, hogy megismerjem, mi változott...
aztán másodiknál már jött a tampon.
Éjjelre én nem használok, meg kül is most sokszor csak akkor, ha elmegyek itthonról, amennyit én pisilni járok, macera :)

ÍPetra, boldog hófodrit!!!

Dalmi, boldog szülit, majd elfelejtettem, pedig még mondtad is... :oops: mármint Livi, nem Dalmi, szóval érted :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok lányok!

Köszönjük a köszönjük a köszöntéseket! Winnie! Hófodrit? Azt is köszi! :lol: :lol:

Noémi! Nem lesz még egy hónap múlva buli, mert az unokatesómék fiának lesz február elején (amúgy pont ma 2 éves), aztán ügyeletes apa, úgyhogy valszeg febr 23-án lesz.

17-en leszünk ha jól számoltam. Eddig a tuti: fasírtsüni, franciasali,kolbászos falatkák,töltött szűzérme hidegen felszelve,somlói,zserbó,habosmákos,valami torta a csajszinak.
Ajiötleteket várok csajok! Mit kapjon Petra??

Most megyünk méreckedni 1-kor, fel kell, hogy ébresszem szegény cicát.

Jajmár olyan irigykedve olvasom a lépkedéseket meg a mutogatást meg hasonló produkciókat! Mondjuk van még egy hónapunk. :D Na de 2 napja óránként megkérdezzük: Hány éves vagy? Aztán mutatjuk és mondjuk, hogy 1. :oops: :oops: Annyira tetszik ez, bocsika. :lol:

omr

Megérkeztünk a mázsálásról. (Itt azóta sem volt senki?? Enyje-benyje)

8900 gramm (570 g hízás) és 74 centi (2,5 centi növés)

omr

Sziasztook!!

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET!!!!!!!!

Képzeljétek ÚJRAA VAN NETÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁÁÁ!!!!!! :lol: :lol:

Dalmi szülinapja nagyon jól sikerült!!! Előző este miután lefektettem, fújtam neki vagy 20 lufit (imádja őket!!!! meglátja és már kezd fújni a kis szájável) Szóval regge ahogy felkelt ott volt a sok luffancs neki!!! Aztán anyóséknál voltunk, kapott tortát és azon röhögtünk, hogy milyen jólnevelt a csaj, mert vagy 20 percen keresztül csak kanállal nyúlt bele... :lol: NA de aztán felbátorodott és tunkolt rendesen :wink: . Utána irány haza és ajibontás. Érdekes, hogy karácsonykor még göze nem volt, hogy a csomipapírt le lehet tépni, de most azonnal tépte le őket!! :) Na szóval ari volt.
Ja és szombaton lesz a 2. felvonás, ahol kisgyerkőcők bébik lesznek nálunk. Babazsúr ezerrel... :)
Képeket sem ússzátok meg, csak fel kell még tölteni!

Ja és szilveszterről még nem írtam. Megtörtént az első éjjel külön Dalmitól... Anyóséknál aludt (azt a terepet ismeri legjobban) Naagyon paráztam mi lesz, de a közelben voltunk így 10 perc alatt odaértem volna bmi van. De nem volt.... :D CSajt este7kor lerakták aludni és reggel 7kor ébredt!!!! :D :D :D Úúúúúgy örültem!!!!!!

Kistesó:
Tegnap voltunk genetika uh-n! Minden okés vele!!! CSak a lábát nem akarja szétrakni... JA és a méhlepény a méhszájnál van. Volt valakinek ilyen??? Remélem még elmozdul onnan...

Naa jó hosszú lettem :lol: Ha már alig írtok az utóbbi napokban :P

Őzi!
Mééég képeket Leviről!! Olyan régen láttuk be kell pótolni!!!
Vendég

[quote="omr"]J írta:omrajmár olyan irigykedve olvasom a lépkedéseket

Eme sor érvényét veszti!! Az előbb megvoltak az első önálló lépések!!! Kép

omr

Rena: nem semmi kis csajod van, hogy ilyen hamar nekiindult! TÜnci még messze van ettől. Elvan a kapaszkodással. Viszont neki meg kijött a két felső foga! Úgyhogy végre 4 db. foga van. :)

Kép
Kép
tinu

Rena: GRATULÁLOK a lépésekhez!!! Ügyi a csaj!!!!

NA sikerült letöltenem e képkeket, de rá kellett jönnöm, hogy a legjobbak anyóséknál vannak. :?

Kép

Kép Lufihegyek már korán reggel

Kép No comment
Vendég

Kép bealvós
Vendég

Sziasztok!

Livi, miket kapott Dalmi?
Tök jó a tortás :) milyen tortát kapott?

Lépések, hát mi is még szerintem messze vagyunk tőle...
Furi, mert eddig mindent hamar csinált, felülés, mászás, felállás, aztán azóta meg nem. Lehet, a sok beteegség fogta kicsit vissza...
néha próbálkozik 4-5 mp-re önállóan állni, oszt ennyi, de ma pl még azt sem.
no mindegy ,ráér még...
Szóval, Rena, gratula!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
winnie27

Rena : gratula az első lépésekhez! Aji ötlet: tanulószék, fürdőjáték, fakirakó, zenélő nyomkodnivaló izék, hát ennyi amit mi kaptunk, meg amivel szeret játszani. ja meg fajátékok, az egyik kalapácsos le kell kalapálni a farudacskákat, a másik meg 4 színű karikát kell karóbahúzni, a teteje meg bohóc, az is jópofa.

Livi: de édes Dalmi, azért jól megmasszírozta a tortáját :lol: , kis maszatos kép tetszik, bealvós :D Örülök, hogy minden redben kistesóval! Van már rendesen pocakod? Méhlepény a méhszájnál passz.

Winnie: jelentem ma kialudta magát a kisfiam, korán kelt, délelőtt aludt 2 órát, délután 1 1/2-et, a kiságyban, igaz du. el kellett altatnom. :shock: Végigaludta lánykád az éjszakát szupi!

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép
sziszi22

Jó reggelt!
Köszönjük a gratulációkat! Na nálunk sem volt semmi jele, tegnap kérdezte a doktornő, hogy önállóan megtesz-e néhány lépést? Mondom nem. Aztán itthon kipróbáltuk, és igen. Persze még szerintem kell pár hét, mire teljes gőzzel beindul, aztán jönnek újra a prezúrok. :roll: :cry: :)

Livi! Nagyon cukorfalat Dalmi! Milyen kis fürtös a haja! :D Tényleg miket kapott? Engem is érdekel! Az a zongora ott elöl a képen milyen? Méhlepény. Nem tudom. Valami rémlik, amikor a csasziról olvastam,mintha ez is fel lett volna sorolva okként. De nem akarok hülyeségeket állítani.. :oops:

Sziszi! Köszi az ötleteket! Ezek a zenélős kütyük tényleg bejönnek, van 2 zongoraszerűség, azt nyomkolássza, de most valami állathangosra gondoltam. Múltkor apa beindított minden zenélő kütyüt egyszerre... hát :shock: volt hangzavar. 2 zongora,1kutya,1bödön,1kotkodáló autó,1cica,1taxi...
Karóba húzós karika. Olyan van 2, fél perc alatt rápakolja. Csak a sorrenddel vannak gondok. Fakirakót vettem tegnap Rossmannba 400 Ft-ért, meg egy mesekönyvet a boltba szintén 4-ért. Szerintem nálunk most jön a sok apró ajizás.

Tinu! Gratula a foghoz! Nem volt nagyon nyügi hozzá. Vagy csak nem írtad? Egyszer írtad csak, hogy rossz éjszaka volt, mikor nekünk is!

Lányok, ha tök tiszta marad 1 ruci a manón (pulcsi,naci) akkor is másikat adtok másnap? Nekem annyira bennem maradt ez pici korától fogva, hogy új ruci, hogy most is ez van, de tegnap agyaltam, hogy felvehetné ugyanazt is 2 nap. :roll:

omr

Sziasztok!

Petranak meg Balazskanak boldog hofordulot

[color=red]Dalminak meg sok boldog szulinapot kivanunk[/color]

Rena
Gratula az elso lepesekhez. En is pont valamelyik nap gondolkodtam, hogy vissza kene adni ra az 1napos ruhat ha nem koszos. Nadragot visszaadom, de felsot inkabb kicserelem. En is szeretek frissbe lenni minden nap :D
Ajandek: nalunk a babahaznak van nagyon nagy sikere, meg az epitokockaknak.
Kerdezted tanitottam-e Lilyt szeretgetni a babajat. Kiskora ota azt csinaltam, hogy amikor mutattam neki valamit elotte magamhoz oleltem. Most mar o is minden plusalattal meg a babaival igy csinal. Eloszor magahoz oleli utana meg puszit ad nekik :wink:

Livi
Mar mindjart feluton jarsz. Tenyleg nagyon rohan az ido. Gondolom ez a terhesseg mar sokkal gyorsabban megy mint az elozo Dalmival.Nagyon jok a kepek, a haja nagyon cuki :D

Nekunk 2 napja mar nagyon rosszak az ejszakak. Megfaztunk mind a ketten, emiatt nem nagyon akar aludni este. Na meg szerintem a masik felso foga is jon. Most mennem kell.

Szep napot!
Szilvi&Lily baba

Livi

Kép
]Kép
sziszka27

Rena: nálunk nagyjából majdnem minden éjszaka sz@r. :? Ma éjjel is vagy 5x kellett kelni Tündéhez, aztán már majdnem sírtam, mikor fél 6-kor már nem is tudtam visszaaltatni. De egy óra múlva már nagyon nyafizott. Elkezdtem vele járkálni kenguruban, de csak nem aludt el. Kivettem, mert már a derekam leszakadt. Leült a földre, kb. egy perc múlva fogta magát, felmászott az ölembe és elaludt. :) Kicsit ringattam persze, de hamar elaludt. Így vissza tudtam feküdni egy kicsit és végül 8-kor keltünk.
Én vissza szoktam adni rá másnap, ha nem lesz koszos, a nadrágot, meg a pulcsit is. Bodyt persze mindennap cserélek. De ritkán van amúgy is, mert folyton összekoszolja magát. Mindenhol feltöröl, a ruhájába keni a bulátát, és hát etetés közben is kajás lesz, hiába az előke. :roll:

Kép
Kép
tinu

Rena: én is úgy, ahogy Tinu, bady minden nap tiszta, nadrág ha még tiszta, akkor másnap még ráadom, meg a vastag pulcsikat is többször, abban addig van amíg elmegyünk valahova. Én is nemrég váltottam, hát megszoktuk, h minden nap tiszta rucit adunk. Tényleg ritkán marad tiszta. :lol:

Sziszka: jobbulást nektek!

Csanádnak is kint van a 7-dik fogacskája.

Egy kis gyümi:
Kép

Szép napot mindenkinek!
sziszi22

Sziasztok!
Koszi a mensis valaszokat!

Rena,
Gratula a kis tipegohoz! Kivancsi vagyok, hogy Petra mashol is hajlando-e menni, vagy csak otthon (persze az is erdekel, hogy hogy volt ez a tobbi lepegetonel). Merthogy Levi csak ismeros helyen trappolt regebben. Sot tegnap mikor kirandulni voltunk, csak ugy jott, hogy ha kozben foghatta a kezem. Pedig megy neki enelkul is, de idegen terepen ugy latszik joval felenkebb.

Ajiotlet: Ami nalunk a lenginkabb bejon: mesekonyv, mesekonyv, mesekonyv, ja es a Montessori jatekok, de azt mar irtad hogy van.

Ruhacsere: Siman ujra raadom ha tiszta. Persze a bodyt nem.

Livi,
Dalmi nagyon sokat valtozott, igazi kiscsaj lett belole! Latom a zongora nalatok is bejatszott, na meg a lufik! :)

Sziszka,
Jobbulast mindkettotoknek!

Na pa mara!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

Hé! Levit Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!!!!!
Kép

omr

Boldog születésnapot a nagy-nagy fiú, Leventének!!! :D

Kép
Kép
tinu

Leventenek nagyon sok boldog szuletesnapot!

Kép
]Kép
sziszka27

SZiasztok

Boldlg szülit Levinek!

Livi, méhszáj.... hát tudok olyat, hogy már odébbment...pedig félidőben még lent volt, szóval simán odébbmehet, reméljük...
ha nem, akkor sajna esélyes egy fekvés... persze, gyerekkel, ez nehéz. De ha így marad, akkor sajna csaszi :(

Rena, de hogy próbáltátok ki, hogy megy-e? :shock:

KépKép

KépKép
winnie27

Rena gratula az első önálló lépésekhez:):):)

LEVENTÉNEK és DALMINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT

Petrának és Balázskának meg boldog hófordulót igy utólagosan is :):):)

Bacilivi és a többiek is nagyon jk a képek :):):)

Nekem méhszáj hátul volt végig igy ehez nem tudok hozzászólni :):):):

Tampont már első alkalommal használtam pedig már 4 hónaposan megjött :):)::)
Ruhacsere: én is simán visszaadom rá nadrág pulcsi ha még tiszta bár a pulcsi néha nem marad tisztán :):):) de a többit naponta cserélem

Gege mikor elindult még nem volt 11 hónapos akkor már ment anyóséknál is és azóta is ha bárhol vagyunk simán lépeget. Cipőt viszont még nem adtunk rá mert az utcán nem megy lakásban meg egy kis kötött mamusz van rajta.

nika70
Salgótarján

Winnie! Apa előtt állt én odaléptem egy méterre, hívtam oszt jött! :D

omr

Sziasztok!

Winnie!Mi is kipróbáltuk,hogy tud-e egyedül menni Martinka.Leültünk apával egymással szemben a szőnyegre,és hívogattuk.Ő meg nagyon vigyorgott,és óvatosan totyogni kezdett.Aztán nem lehetett leállítani,annyira belejött.Két nap múlva már az egész lakásban járkált! :D

Boldog Szülinapot Levinek,és Boldog Hóforit Petrának,Bazsinak!!

Rena!Gratulálok az első lépésekhez!Jókat hízik Petra,Martinka már csak kb. 25 dekákat szed fel havonta.

Ruha:Én is naponta cserélem a bodyt,de ha a nadrágja vagy a pólója,pulcsija tiszta,akkor 2 napig hordja.

Sziszka!Jobbulást Nektek!

Livi!Nagyon helyes Dalmi!Örülök,hogy minden rendben van a kistesóval!
Vendég

Jaj,hát Boldog szülinapot Dalminak is!!
Vendég

Ejha,itt megállt az élet! :roll:
Vendég

Én be szoktam nézni naponta sokszor, de olyan égő, ha csak én írok! :lol: :oops: :roll:
Foggggalmam sincs, hol van mindenki. Falexáéknak sz--rkszik a Netjük. Ezt tudom.
Remélem egészséges mindenki, nem amiatt vagytok távol!
Brigó! Veled oszt mi újság?? Rég voltál!

omr

Tényleg rég volt Brigó!Tudom,hogy én sem jövök túl gyakran,de pl. ezen a héten készülődünk a jövő heti felújításra.Kicsit félek tőle,jó nagy kupi lesz!Meg kosz.Na mindegy,inkább arra gondolok,hogy utána szép lesz az előszobánk meg a konyhánk.Aztán május körül köv. a WC,fürdő.Na,még az is jó móka lesz! :roll:
Vendég

Rena, Alexa, de nektek már állt egyedül a babó, amikor menést gyakoroltatok, nem?

Rena, nektek mikor hívtak, hogy megvan a taxi és hozzák? mert nekem eddig semmi reakció, pedig azt hiszem, még kedden megrendeltem...

KépKép

KépKép
winnie27

Gyors bekukk csajok!! Köszi a képdícséreteket!!

LEVINEK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOOOOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Winnie!Martinka addig csak kapaszkodva járkált,semmit vagy senkit nem engedett el,egy pillanatra sem.Egyedül,egy helyben álldogállni is most kezdett.
Vendég

Alexa, ez tök elkézelhetetlen, hogy totyogni kezdett, nem mászni, ha még nem is állt, eleve az elindulást nehezen tudom elkézelni, na majd mi is kipróbáljuk :)

Más, Ti csináltatok olyat, hogy ékzen fogva vezetni? két kézzel fogva?
mert én eddig nem, úgy tudtam, hogy az nem jó, de anyós ma csinálta, és hát úgy sétálgatott, és még tetszett is neki, most nem tudom, lehet-e...

KépKép

KépKép
winnie27

Winnie!Csináltuk,azt hittük leszakad a derekunk,állandóan menni akart,fogta mindkét kezünket!Nagyon élvezte!Sztem ha nem érezné magát elég erősnek,úgysem sétálna!
Vendég

Ma Csanád kigyalogolt a konyhából, az előszobába hozzám :shock: , jól meglepődtem, pont mikor nem számít rá az ember. Nagyon édes volt, örült nagyon magának, jól megdícsértem, még tapsoltam is neki.

Alexa: mi lesz a felújításban, taposó, új konyhabútor, tapéta, festés? Én új beépített szekrényt szeretnék, de 200e árajánlatot kaptam, nem tudsz olcsó asztalost? Talán a Rena férje?

Rena: nem vállal a férjed, úgy szeretnék egy nagy nagy szép szekrényt én is.

Isten éltesse Leventét 1. születésnapja alkalmából! Kép
sziszi22

Martinka mászott már!8 hós kora óta!
Vendég

Winie: mi sétáltunk vele, de a két kezét csak rövid ideig engedte fogni, egy kézzel a mai napig, megfogja a kezem, beleteszi az ővét, és húz, ha nem megyek földhöz vágja magát, úgy tud hisztizni. Mondjuk már állni tud, szokott egyedül. Csak még nem bizti magában, inkább nem engedi el a kezem.
sziszi22

Sziszi!

Most konyha és előszoba taposózás ,csempézés lesz.Az előszobában tavaly májusban cseréltettük a beépített szekrényt,220 ezer volt.Nagyon szépen dolgozik ez az asztalos,és mikor Nekem ajánlották,azt mondták,hogy Ő még nem is olyan drága! :shock: Ezek szerint mégis? :shock: Majd mailben küldök képet,jó?Holnap,jó?

A konyhabútor kb. 5 éves,úgyhogy még marad.Az még jól néz ki.Bár vannak terveim.... :) Csak pííz legyen!!
Vendég

Látom,már nem jöttök,úgyhogy jó éjt!!!
Vendég

Alexa, nem úgy értettem a mászást, persze Réka is mászik 6 hós kora óta, hanem a volt a fura, hogy ott, mikor hívtátok, nem mászott, hanem ment :)

KépKép

KépKép
winnie27

ja, én vagyok, apa még fürdik, én fejtem edidg :)

KépKép

KépKép
winnie27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?