Sziasztok!
Nagyon edes kepeket tettek fel lanyok! Boldog hofordulot Petranak es Balazsnak!
Kulonosen irigylem oket, mert nekik mindig van babatarsasaguk!
... es ...
Boldog szuletesnapot kivanunk Dalminak!!!
Tinu,
Nem mostam le a sebet, csak felitattam a vert es mikor mar vegre lattam hogy honnan jon pontosan, ott elszoritottam. Aztan kabat, kocsiba be es 10 perc mulva mar a doki nezegette.
FNoemi,
Tekergetos jatek: igen, tekergeti es nyomkodja neha, de nem igazan a kedvence. Mikor otthon voltunk jol fejbe vagta vele Anyumat.
"Ez a hany eves vagy" mutatvany nagyon tetszik, megprobalom megtanitani Levinek is
.
Vizsgadij: Az en sulimban sem fogadjak el indoknak az utviszonyokat. Szerintuk ez egyeni szoc. problema. Kedves gesztus nemigaz?
Kaki: Levi is szokszor (4-5x) szopizik napkozben es ejjel is minimum 3x. Nappal pedig mar 2x eszik szilard hamit, de nem kakil tobbet, plane nem higabbat. Nalunk is a kilapulos fajta labdacs a divat, szerintem ha nem lenne rajta pelus, szupi kis kolbaszokat nyomna. Ja es hetente kb 4x van kakker.
Rena,
Huuu, mikor hetvegen olvastam hogy megjott neked, nagyon irigyeltelek! Mi mar lassan rajta lennenk a babaprojekten es meg semmi. Illetve ma IGEN, vegre megjott. Huh nagyon orulok neki. Durva ahogy leirva latni az 1 ev 9 honapot, de meg furabb, hogy 2006 marciusban jott meg utaljara. Nem tavaly, hanem meg azelott
.
Fagyban en sem viszem ki Levit. Lehet hogy lammer vagyok, de kenyelmes
!
Sziszka,
Hatalmasat nott Lili, miota nem lattam!!! Nagyon aranyos, szep kislany!
Igen tengerentulra repulo gepeken van Bassinet Seat. Ez altalaban ugy nez ki hogy eled a falra feltesznek egy kis bolcsot, amibe lefektetheted a gyereket. Ez a bolcso ket helyet foglal, igy melled mar nem ulhet senki. A probema az hogy ebbe a bolcsobe Levi utoljara 4 honaposan fert be
. Ettol fuggetlenul ilyen ulest kertem, es kaptam is, csak nem tetettem fel a bolcsot. Igy viszont volt egy plusz hely mellettem es tobb helyem volt a labamnal, ami nagyon jol jott, mert ott Levi tudott uldogelni, setalni meg jatszani, ha mar nem volt jo neki a kezemben. Persze legitarsasagfuggo is, hogy mennyire akarnak kedvezni a csaladosoknak (szivattak mar meg egy parszor), de most mar egy ideje csak Austrian-nel utazok mert ok abszolut csaladbaratok. Egy zsak jatekot adnak mindig, bio bebietelt, jatszanak a babakkal, stb... , komolyan a tenyerukon hordoznak.
Nalunk: Levi elkezdett rohanni, akkorakat esik mint egy zsak! Probalok ott lenni vele es elkapni, de nem mindig sikerul, es nem all le! Van amikor annyira nevet, annyira tetszik neki az uj tudomany, hogy attol rogyik ossze (szerintem be is pisil
). Pedig en nagyon nem szeretnek tobb szemfelrepedest...