Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Hát én Sterimárt használok hát nem tudom mennyire jó de most már egy napja nem mer hát ugye egy picit már vérzett az orra mert nem tatszik nekik ez a befúvás!
És nem akaarom az ornyálkáját tönkrevágni!
Proba cseresznye!

Na :arrow:

Éhes a banda!

Kép
mogyoland

jajjajjj, Gabcii, mi örülünk. én legalábbis. a magam kissé jófajta irigy módján. Ti vagytok a példa (meg Móniék meg Jolkáék és Ciripkéék), h van remény az átalvásra. az ellevés nálunk is elég jól megy. legalább ennyi. :)
mondjuk, attól még szégyenlheted magad... :twisted: :twisted: :twisted:
én 11kor fekszem. vagy később. előbb vhogy sosem jött még össze :? nem is értem. :roll:

Kép
an°°di

Andi, Nektek nemrég még ment az átalvás, úgyhogy van remény, de lehet tényleg a kaja nem elég már.
Én nem tudom, lehet lehúzom magam a wc-n, a gyerekem nem alszik, nem eszik, nincs el jól, én marha meg peluson görgetem...

KépKép
kertikiri

Móni, úszás. Nem tudom mennyire részletesen akartad, én mindenesetre leírom részletesen, ahogy én szeretném hallani :-)

Úszópelenka volt Nadinon alul (dm-ben biztosan lehet kapni), felette meg 3 rétegű rövidnaci, amit ott helyben lehetett megvenni. Pelus alatt természetesen nem krémeztem. 2 törölközőt vittem neki, egyet amibe a medence előtt és után bugyoláltam (és mi szaunázni is mentünk vele egy kicsit utána, ott is ezt tettem alá), meg egy másikat amibe szárazra töröltem. Vittem még jópár textilpelust meg vízhatlan pelialátétet, azon öltöztettem-vetkőztettem, jó is volt, hogy több volt, mert vizes általában a pelenkázó. Itt szerencsére volt az öltözőben járóka, így abba be tudtam tenni amíg én készülődtem, de az is jó, ha az autósülést beviszed.
Medence után csak sima vízzel zuhanyoztuk le, de legközelebb szerintem elviszem a mosakodókrémet, mert mintha pöttyösebb lett volna estére. És most kívételesen be is krémeztem utána.

KépKép
kertikiri

Én eddig csak 1x tisztítottam Nadin orrát, szerencsére legalább ezek a trutyik elkerülnek minket. Nem lehet, hogy a rendszeres befúvás-szívás nem tesz tényleg jót az orrnyálkahártyának, és megvastagodnak az akármicsodák? Dokinéni nekünk a pelenkavéget javasolta az elején, de azzal én semmit nem tudtam kibányászni. Meg mondják még az anyatejes becseppentést, nem tudom van-e még úgy tejed Gabci, hogy kipróbáld esetleg.

Ha már tisztítás, én rákérdeznék a fül-témára. Ti azt hogyan tisztítjátok? Tudom, h nem szabad belenyúlni, de hát mindig olyan dolgokat látok ott, hogy nagyon nehéz megállni. És komolyan mondom úgy érzem, h kicsit büdös a gyerek füle. De nem vakarássza, vagy ilyesmik. Remélem nincs fülfertőzése :shock:

KépKép
kertikiri

Gabcii, akkor vmi "komolyabb" orrspré kellene szerintem, de azt csak végszükség esetén használd... mert azért jó lenne ha kijönne a cucc... dokidat hívd fel hátha mond vmi cseppet ami kicsiknek is mehet és nem vényköteles...

Kertikiri, mi még nem voltunk uszni, de utánakérdeztem már. Mindenkitől azt hallottam, hogy utána rendesen krémezik a babák bőrét!!!

Jutta

KépKép
jutta

hát mi is megyünk valamikor fürcsizni!
Talán jövőhónapban vagy márciusban az a lényeg ,hogy 6 hó alőtt elkell kezdeni legaláb is nállunk!

Kép
mogyoland

Hali Csajok, na hazajöttünk, nem tudom lesz-e időm ennyi mindent visszaolvasni, de majd igyekszem.

Röviden annyi, hogy beállitották a tápszerét Pankának, 5 napja tünetmentesek vagyunk, remélem marad is. Kontrollra kell majd járni 1,5-2 éves koráig 3 havonta. A tejallergia még mindig csak gyanú, akkor lesz bizonyitott, ha meglesz minden tenyésztés eredménye, kb még 2 hét.

Panka annyit fejlőtött ezalatt a 10 nap alatt! Most az a legújabb, hogy felnyomja háton fekve a popóját, mintha fejenállva akarna hidat csinálni. Olyan édi :lol: És úgy nő a haja! A feje tetején, ahol majdnem tök kopaszra kihullott, már legalább 4 mm! :lol:
És persze hizik mint egy lóbébi, minden doki a hurkáit fogdosta :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Éljen-éljen Panka!! Ő a bűvös 4 hót várta ki a pocival? Na jó, azt még bevállaljuk Dorkával!

Nem is mondtam... "diétáztatom" Dorkát a 180 ml-kel (összesen 900 ml/nap), így ő 2,5 óra után elkezd nyűglődni, a 3 órát úgy húzzuk ki... szerintem ezért kel 6-kor... no most kapott 200 ml-t hátha már ez a fő problémája...

Ja és ma reggel akkorát ... hogy átöltöztettem, és ha már pucér lemértem: 6,03! Juhééé 6 kg felett (tudom ez ezen a fórumon semmiség... de én azért örülök) :lol: :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu: de jó, hogy újra itt!
Örülök, hogy Panka jobban van. És milyen kis ügyes! :D
Mesélj, hogy viseltétek a kórházat? Milyenek voltak a körülmények? Panka nem volt nyűgös, hogy nem otthon vagytok?
Jutta: Dorka böfiztetésnél nem sír, hogy enne még?
Így, hogy van a pocija?
Kertikiri: Nadint egyedül vitted úszni, vagy Apa is ment veletek?
Ádi fülét biztonsági fülpucolóval pucolom (van direkt babáknak fülpuci). Én bizony bele nyúlok, persze óvatosan.
Lehet,hogy összegyűlt a füle mögött a piszok, ezért büdi.
Nálunk is volt már olyan, hogy a füle mögött a kispolcon piszokos volt, annak meg van egy kis szaga...
Ádi orrát meg nem szívom minden nap, csak ha kell. Akkor fújok be neki.
Egyébként, meg nem náthás, csak kicsit tüsszög és sztem inkább a hülye konvektoros fűtés miatt szárad be a trutyi az orrába.

Kép
Kép
gabcii

Jutta!

Gratulálok a 6 kiló (felett) hez.
Nem furcsa, hogy a két nagy zabás topicbaba ( Dorka és Ádi) Majdnem súlyra a legkönnyebbek? :D

Kép
Kép
gabcii

Gabciii... Dorka 4-5 kajából max 1x nem sír... de van hogy csak a büfi miatt... mert utána megnyugszik...
És olyan mint Ádi, amíg kaját lát... addig eszik... (nem emlékeztek hogy 2,5 hósan egyszer 285 milit - szopi + pótlás - nyomot be estére??? nem tudom mennyi lett volna az, amikor abbahagyja a kaját, 4 dl????... tehát ebből nem indulnék ki... marad a 200 ml... esetleg, ha rendben lesz a pocija a 235ml - de ennyi!!!)

Ja és ha nem náthás csak beszárad a levegő miatt, akkor meg párásító, vagy van már?

És igen... itt van 2 zabás gyerek, aki nem is olyan nagy! Tudod mit? Ha felnőttnek is ilyenek lesznek - normál súly + zabálás - akkor mázlisták!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Gabci!
Én fültisztitóval szedtem ki a megszárad cicakakát az Ákos orrából. :D Manónál még pelus csücskével csináltam, de a fültisztító jobb. Nem kell itt fújdogálni, semmi hókuszpók, csak egyszerűen kivenni. :)

Kriszta!
Szerintem is a fületöve lehet a ludas Nadinnak. Fürdés után töröld szárazra és kend be neki popsikenyőcsel, mert ha kiszárad, és "felreped", akkor is büdi.

Zsu!
De jó, végre hallani rólatok. Örülök, hogy minden rendben van. :) Puszi Pankának, hogy ilyen ügyes kislány volt. Te, hogy viselted?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

CSajok, a szakdoga sem rossz ötlet :wink: , de legalább jutalékot lehetne kérni a tápi után, reklám anyagnak és h.útmutatónak sem rossz a topik. :);)szurkálódásból ennyi, mostanában nagyon jó megy itt a topikon, mégha csak viccből is :(

Móni!
Gyümölcscentrifugó. Hát...:D olcsó húsnak híg a leve. :D Nem rossz, de lehetne jobb is, van olyan alma aminek nem a levét sajtolja, hanem első osztályű pürét csinál belőle. :? De répához kiváló, pillanatok alatt levet csinál belőle, és nekem ennyi elég is. Egyelőre magunknak csinálok, de Ákos egyelőre csak tejcsit kap.

Szép napot mindenkinek!
Móni neked meg, hogy minél hamarabb túléld ezt a szomorú napot.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok
Én is örülök zsuéknak olvastam a problémájukat nem lehetett egyszerű az a lényeg hogy minden okés.
Jutta gratu a 6 kilóhoz . De a te lányod nem koplal. Az enyém 1 hónappal nagyobb de még életébe nem evett 170-nél több tápit.
Örülj neki nagyon hogy eszi. Remélem sokáig fogja enni ilyen kis bőszen.
Mi ma egy jót ebédeltünk tejpépet és ezt most tök jól bevágta.
Valaki segít vonalzót csinálni? Légyszike.
az ilyenekben nagyon nem vagyok otthon.
:x
Andi előtt meg le a kalappal hogy még mindig tud szopiztatni (nagyon arik a csöppségei)
De mindenki csöppje nagyon szép.
Az enyémet már 3-szor nézték fiúnak (dühít) :x Na mindegy a lényeg hogy ő lány és kész.
majd teszek képeket hogy szerintetek is fiús? Sztem nem ,de az anyja vagyok.

Ancsa
anikó27

Anikó!
Katt. a vonalzómra, vagy bárkiére. Amelyik jobban tetszik...:D vagy: pl. www.lilypie.com Majd baby and kids birthday, ezután már csak a három lépést kell megcsináni. Create ticker. Kapsz egy url kódot ( középső)ezt jelöld ki, majd másolás (ctrl + c), utána a prifilodban az alaírás dobozba be kell illeszteni. (ctr+ v).

Móni!
Igaz...H&M és a S. Oliveres cuccok tényleg nagyobb babákra vannak kitalálva. De a kenguru gold és asti nem. Az utobbit könnyebben megtudom szerezni. S.olivéres csak leárazáskor, H&M pedig rokonoktól kapjuk, vagy, ha valaki kint jár.
Sajnos a Ciripke által említett márkáról még nem hallottam ,vagy én voltam eddig figyelmetlen. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok

Gabci
jó sok sprayt fújj be,de ha tényleg csak száradt a fika és kipizskálható akkor ahogy Jolk aírta,ill én sokszor a kis újjammal bányászok :-)

Zsu
de ó,hogy újra itthol

jajj mennem kell,Maja lelépett,nem bírom a mikor ennyire csnd van,de mutatok gyorsan egy hajszárítózás utáni Bibit Kép
Vendég

JOlka
nem kéri a barátnőd a cuccot?mert akkor beszedem :-)
Vendég

basszus, nekem nincs ennyi hajam.... :shock: :shock: na, majd estére meghajszárítózom én is ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Köszi Lányok a válaszokat, megnyugodtam! Nem tudom mit idegeskedek ilyeneken. Annyira szépen fejlődik Rami, láthatóan nyílik az értelme. Mondjuk ezt a súlyt ami neki van biztos nem egyszerű megmozgatni!

Timi, én állandóan ledöbbenek Bibu séróján! És hajszárítás után...megzabálom!!!!

Ma akkorát sétáltunk ebben a gyönyörű napsütésben! Szuper volt!
Ja, amúgy Rami megint nem alussza át az éjszakát olyan 2 és 3 óra között követeli a cicit! Utána 6-kor és ezután még alszok kb. 10-ig.
2 friss kép: Kép először van Ramin kertész farmer :) Kép a kis gondolkodó..:)

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Jolka, a helyedben én sem aggódnék semmin... nagy baba, sok tej, semmi pocifájás... :lol:

Timi, azta hajzat az van! :lol:

Raktam fel képeket:
http://picasaweb.google.com/komlosi.judit/Dorka

Jutta

KépKép
jutta

Rami is gyönyörűűűű!

Jutta

KépKép
jutta

Zsu: éljen-éljen!
Reméljük mostmár semmi gond!
És boldog hófordultó nektek! :lol:

Lány is bevág egy almát mint a húzat nem győzőm adni neki!

Rami nagyon szép kislány és ez a gatya! :lol:

Hát én is mértem Ágit és most nem sokat hizott szerintem most hosszra gyúr! :lol:

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Túl vagyok rajta! Lányok, voltunk vagy 200-an a temetésen! És ha nem volt 50 koszorú és akkor még a csokrok, szál virágok...
Nagyon sok tanítványa, kollegája (a fősuli vmilyen szinten saját halottjának tekintette), barátok... És fekete pap temette, magyarul! Akcenttel a 'miatyánk'... kicsit furi volt! Elbúcsúztatta a fősuli, a barátok, és eljtátszották neki azt a dalt is, amit szeretett volna, ha a temetésén eljátszanak. És egy nagy fenyő alatt pihen... :cry:
Itthon meg: a gyerekem nem akarta elfogadni az apjától a kaját! :shock: :evil: Itt cirkuszolt egy órát! A férjem már alig várta, h hazaérjek! Nekem meg majd' szétdurrant a cicim! Új egyéni rekord: 235 ml! :wink:
Kriszti! Igen, így gondoltam! Köszi!
Mogyo! Most száguldottam el Helvécia mellett! Eszembe jutottál! Ez falu-féle?
Andi! Ne b*ssz ki, h mi példaképek tudunk lenni nektek valamiben? :shock: :lol: Amúgy király! :wink: (Jobb a kedved?)
Zsu, én nagyon szurkolok nektek, h végre rendbejöjjön ez a kaki-téma!
Gabcii! A lányok körbejárták a témát! És ne mondd már, h leelőztük Ádit! :shock:
JOlka! Kedvet kaptam előkotorni a gycentrit! Sztem min 5 éve még a port se töröltem le róla! Nekem egy kicsit a haszontalan konyhai gépek kategória (mint pl. a joghurt-készítő, stb.).
Timi! Bibus egyszerűen zabálnivaló! A haja meg... :lol: :lol: :lol:
Na, megyek ebédelni... vagy vacsorázni? :roll:
Majd jövök még...

Kép
ermoni

Marci 6220 volt egy hete a dokinál, de ő keveset is eszik. a rekordja 150ml a nagyszülőknél (no cici). napi 4-5 kaja (2 tápi, kb 100ml vagy egy alma + 1 adag tápi)

vettem bettinek egy csizmát jövőre mert le van árazva. az egyik varrás szét volt jöve igy kicseréltem. erre mondja a kolléganöm, hogy ad egy ugyan ilyet, ők kinőtték. ma kicseréltem szandira. nem néztek hülyének

de. dolgoztam, erre hivnak, hogy bettinek harmadszorra vérzik az orra. bezártam, odamentem, de addigra elállt. egyébként most apja viszi öket, igy kevésbé nyafiznak. nem tudom még mi a baj, lehet, hogy valaki bántja

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hát valami olyasminek nevezhető!

Nem nagyon szeretünk itt lakni!Ez van majd cserélni akarunk házat!

Kép
mogyoland

Zsu! de jó, hogy megvagytok!

Anikó! üdvözöllek köztünk!

nagyon édesek a kiscsajok! Dorka, Rami, Bibi (és de szép nevek)

www.leo-poldi.hu akit érdekel, de nekem élöben jobban bejön (némelyik nem, izlések és pofonok)

Jutta, holnap kori?

marci bekábult a 120tól, megyek összeszedni a száraz ruhát amit vasárnap mostam :oops: :shock:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hányra jöttök korira?

Jutta

KépKép
jutta

de cuki kerekfejű Dorka!!!!!!!! :D tiszta szmájli élőben! :D :D

Raminak meg uolyan kertészgatyója van, amilyen az ikreknek volt 50esben ;) nagyon jól áll neki (is)
nincs ebben melege? ennek is van polárbélése, Vicuska?

Kép
an°°di

köszi, az én kedvem jobb. megyek túrótortát sütni (lopott recept másik fórumról :oops: ), h még jobb legyen. és neked Ciripke???? :roll:
:arrow:

Kép
an°°di

Andi, igen van egy kis bélése, ebben voltunk a baba-mama klubban. Ami teszem hozzá tök béna volt. Főleg olyan 2 évesek voltak csak egy lány volt 5 hónapos babával, mondjuk vele jót beszélgettem. Jött egy lány aki vezeti a dolgot de most éppen nem ért rá, így csak "úgy" voltunk. Összeszokott banda volt, így eléggé kivülállónak éreztem magam, 2 hetente van mindíg. A következő viszont a 4 hónapos szuri nap lesz, így aznap nem megyek.

Jutta, megnéztem a képeket Dorkáról! Annyira cuki. És hogy kitolja magát. Na, Rami ezt sem csinálja!

Kép

vicuska2007

Ja, igen Lányok Ti nyitottatok Start-számlát? Férjem tegnap jön haza, hogy kizárólag csak az anyuka nyithatja meg személyesen. Micsoda hülyeség ez???

Kép

vicuska2007

Vicus, mi nyitottunk, és nekem kellett elmásznom odáig, amikor még nagyon nem volt ahhoz sem kedvem :-(
Nadi sincs még 7 kiló. Csak remélem, h hosszra gyúr, de azt csak jövő héten mérik.
Ciripke, akartam pont kérdezni, hogy hogy alakul Betti meg az ovi dolga. Ovónénit nem kérdezitek meg, hátha tud valami susmákolásról?

KépKép
kertikiri

Csajok!

Mint ex-bankos és mindennek utánajáró férj "birtokosa" szólok hogy NEM ÉRI meg a babakötvény, mert annyira drága a bankok által felszámolt szlavezetési díj!!!
A nyitó állami támogatást kamatostól 18 évesen akkor is megkapják a gyerkőcök, ha nem nyittok hozzá számlát. Ha külön akartok takarékoskodni a gyerkőcnek, akkor ezt máshogy - külön számlán stb... - tegyétek meg!

Jutta

KépKép
jutta

Köszönjük Jutta.

KépKép
kertikiri

Ezt jó ,hogy irtad Juta mert már apa akarta múltkor csinálni!

Dorka nagyon fajin kiscsaj néztem én is fotokat!

Kép
mogyoland

mi nem értjük, Jutta. akkor honnan lehet felvenni 18 évesen? addig hol az állami támogatás? nem csak akkor aktiválódik vagymittomén, ha nyitsz hozzá kifejezett start számlát?

Kép
an°°di

http://www.babakotveny.info/?oldal=attekinto

Na és olyankor ha nem nyitsz hozzá szlát a MÁK vezeti és tartja nyílván ill. számolja el a törvény ált. előírt kamatot.

Ja és ide is lehet befizetni, ami akkor érdekes, ha kapsz hozzá támogatást!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Remélem nem haragudtok, hogy csak így ismeretlenül írok, de már régóta szinte naponta olvaslak benneteket.

Nekem is van egy 3 hónapos kislányom így sokszor szinte ugyanazokkal a problémákkal "küzdök" mint Ti.
Szóval remélem,hogy ha van vmi kérdésem tudtok segíteni vagy Én is tudok a saját tapasztalataim alapján segíteni.

Most megyek mgnézem elaludt e a Petrám.

Majd még később jelentkezem ha nem baj.

Sziasztok
Andi

Andi
KépKép[/url]
andi005

Andi005!

Azért azt tudod, hogy a
[quote]M írta:ost megyek mgnézem elaludt e a Petrám.

mondattal már is jó sok irígyet gyűjtöttél be! :lol: :lol:

Na jó én egy hete kb. büszkélkedhetek hasonló gyerkőccel, egyesek kb az első pillanattól (nagyon mázlisták)... de ha 8-ig alszik, nappal gügyög és akkor is spontán elalszik...

hááát akkor kérjük a módszert! :lol: :lol: :lol:

De bárhogy is legyen, üdv itt!!!

Mesélj magatokról és mutass fotókat!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok...

kukkk....

elolvastam mindent, írni nincs erőm.

jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Na akkor írok:

Most egy kicsit irigyelni fogtok tudom szerencsés vagyok a Petra 3hetes kora óta este 8órától reggel 7-ig alszik.

A módszert nem tudom igy alakult persze voltak azért nehéz napok is.

De amióta tápszert kap teljesen kiszámítható baba lett.Sajnos a tejcsi elfogyott igy maradt a tápszer.De Ő nagyon szereti pedig a BEBA HA Start aktívot eszi.
Szerencsém még az is hogy nem hasfájos.
Szóval eddig jó baba. Kép

Andi
KépKép[/url]
andi005

Jó éjszakát mindenkinek!

Megyek, mert hazaért Apa, majd holnap benézek!

Sziasztok ! Andi
andi005

hm, most akkor andi005 én lennék egy gyerekes anyaként? :roll:
license to kill... hörrrrrrr
asszem, fordítok egy picit.
szia itt andi005!

Kép
an°°di

Bocs Lányok, ma egy percem se volt visszaolvasni, ezt az oldalt leszámitva, talán majd holnap :roll:

Hajni, meg tudnád adni még egyszer annak a nagyteljesitményű mellszivó gép kölcsönzőnek a weboldalát, amit már egyszer feltettél. A kórházban kipróbáltam egy olyat és nagyon tuti. Teszek még 1 kisérletet a tejszaporitásra, most jó passzban vagyok, kicsit van is több, hátha lesz még több :?: Köszi!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Szia Zsu, örülök h kint vagytok! Hogy viseltétek? Tudtatok ott sétálni menni napközben, vitted a babakocsit? És mit csinált Panka, sokat kellett kézben lennie, vagy jól elvolt a kórházi kiságyban? Te hol tudtál aludni? Hogy ment neki az éjszakai alvás? Akkor most még mindig szopi + pótlás van, és a pótlás miatt kapott valami új tápit?

Szia Andi005, aranyos Petra (hú micsoda kavarodás lesz itt :) )

Jutta, megnéztem a képeket, édes nagyon Dorka!
És Rami is gyönyörű, mint mindig :)

Gabci, Jolka, köszi a büdifül válaszokat, tényleg a füle mögött lehetett a kutya elásva, pedig mindig rendesen tisztítom (olajos vatta, fürcsi, szárítgatás), de valóban ki volt neki száradva, talán repedve is. Viszont azt vettem észre, hogy állandóan kapkod a bal kezével a füle mögé, és ha sokat csinálja, akkor a tarkójánál a fejbőrén piros pöttyök vannak. Lehet, h vmi viszket neki ott, és a kezével még jobban irritálja. Talán az uszi óta van, de az is lehet, hogy egyszer beizzadt a sapka alatt, és kiütötte. Szóval hétfőn viszem újból a tanácsadásra, aztán szerdán megint a 4 hós szuri miatt. Lassan törzsvendégek leszünk ott :?

KépKép
kertikiri

Zsu, mire eljutsz a hozzátúpihoz, lesz elég tejed!? :lol: :wink:

Most azon agyalok, hogy a még mindig hasmarsos csajnak elvileg kedden beadják a rota elenit!

Jutta

KépKép
jutta

Szia Andi2 :) !
Üdv a topikon.
Szép ,és ügyes kislányod van. :)

Andi!
Nekem is ez volt az első gondolatom. :D Andiék ugyan azok, csak 1 gyerekkel.

Babakötvényt mi fagyasztottuk. Igazságtalanság. Tehát, ha már Ákosnak nyitok, akkor Manónak is kellene. De akkor már mindegy , ha két külön számára rakok nekik pénzt. Mivel felesleg nálunk nem mindig akad, ezért nincs is bankszámlájuk, pedig nem lenne rossz, de egyelőre annyit nem tudok félretenni, hogy 20 év múlva jól járjanak. ;) Talán majd akkor, ha dolgozok....

Az éjszakánk katasztrófa volt, vagyis annyira nem. Csak Ákos sokat nyüszizett, nem sírt, de nem is aludt, ezért én sem. Szegényt kínozza a foga, férfiasan viseli, de szenved mint egy kutya. A délelőtti alvás is tolódott, most alszik, de nehezen aludt el. Pedig kenem neki, de sz@rt sem ér ilyenkor a dentinox, most kapott egy fél kupot is, hátha kitudja magát pihizni.

Hétvégén nagyiék leszünk. Jöttem köszöni, mert ott nem netezek.
Jók legyetek!
Vigyázatok a picurkákra!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia!

Jolka: boldog hófordulót Ákosnak!

Jó nagyizást!

Andi005: üdv itt köztünk!
De ez már megint milyen ,hogy sokáig csak olvastál?

lilly: merre vagytok?
Eszterke jól van?

Zsu: épp ezen gondolkodtam ,hogy ha netán bekerülnénk mi lenne velünk hisz velünk alszik a lány mit csinálnénk a kórházban!
Na el is terelem ezt a gondolatot ,nehogy még véletlenül előforduljon ez!Se velünk se senkivel!

Macsek?

Hajni: jól vagy már?

Ma jön vissza kontrollra a dokink!Remélem gyógyultnak nyilvánitja a csajszikát!
Egyébként az orrát kell szívni de azt sem sűrűn az éjszakák is jól telnek!HÁLA!!! :lol:

Hát ez a fogzás....mi is nyáladzunk ezerrel!
Remélme nem nagyon fogjuk megszenvedni!

Kép
mogyoland

Jutta. akkor kiderül ,hogy mégis csak tökéletes a csajszikád!(nagykönyv)

Kép
mogyoland

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?