Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jutta:
http://www.teszvesz.hu/search.php?string=sinlac
Én már vettem itthon is vény nélkül, anno volt, h elfogyott és lusta voltam elmenni iratni, így vettem egyet amíg nem jött a doki. Simán adtak, csak úgy nagyon drága.
De pl. a Humana HA1, HA2 vényköteles, a Humana HA Start meg nem. :wink: (mi azt esszük)

Kép
Kép
h@jni

no, lejárt a mosógép, léptem. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Mi van? Humana almapép tejmentes??? :roll:
És nem vényköteles a Humana HA start??? (mikor még Ádi azt ette, mi receptre váltottuk)
És mi az a babatej??? ( a milupának a tejpépei tartalmazzák)
Kezdek megkeveredni. Annál is inkább, hogy most evett Ádi és a 235ml tápi nem volt elég, rá kellett pótolnom 40ml-t .
Szerintetek uzsonnára ( csak akkor nem elég neki a kaja) adjak neki több tápszert, vagy a normál adag tápi és negyed alma???

Kertikiri: pontosan ezért írtam, hogy Nadin irtó ügyes! Kérdeztem már, most még egyszer megkérdezem, hogy Nadin is lenyúzza az arcát a hasonlevés közben?
A hátra fordulást meg motiválni fogja, hogy elfárad hason, vagy nem kényelmes.
Hajni: Lilla tipikus nő! csak azt csinálja, amit szeretne és csakis akkor, amikor szeretné. :D

Kép
Kép
gabcii

kiteregetve. :)

Gabcii:
A Humana HA start nem vényköteles, de én is vényre veszem, mert úgy olcsóbb. :)
Babatej= 3-as tápszer=tehéntej+vitaminok. :roll:
De most ha eszik gyümit és főziket Ádi, akkor simán adj neki azt.
Sztem tápiból a 275ml rengeteg. :oops:
Én így napi 3x is adnék neki bébikaját, gyümit a tápi mellé.

Kép
Kép
h@jni

Csajok, komolyan mondom, h a bőség zavarában inkább szoptatok és megkérdezem egy darab barátnőmet. :shock: :shock: :shock: :lol:

Jutta, annyira röhögtem, h először nem írtad ki, h MID van... ki tudtam egészíteni én is... hehe :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Lányok, látom már sok baba tud fordulni. Rami a közelében sincs! Ahogy hasra rakom sír, hisztisen izeg-mozog de megfordulni...még a fejét is alig emeli. Nyugtassatok meg, ez nem baj?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

hi

na bonyolódik a téma igaz csajszik?

Gabci
nem különösebben akarom védeni a dokinkat,de azt mondja ,hogy csak rá kell nézni a gyerekre nem úgy néz ki mint aki éhezik.Egyrészt.Másrészt meg azt mondta ,ha éhes lenne biztos megenné azt is.Nos ,én magam semtudom eldönteni,hogy a kisasszony éhes vagy sem,mert ha valóban éhes lenne akkor csak megenné amit kap nem?így meg ha nem indul meg a tejci,egyszerűbb ordítani,lusta vagy nem tudom.szóval,ha nagyon ütném az asztalt akkor biztos felírná amit kérek,de én magam sem tudom sokszor ,hogy mi van.nekem nagyon úgy tűnik a cumitól van herótja,lehet ha tápszer folyna a cicimből az kéne neki,csak ömöljön a szájába.Most lesz itthon az a banános is aztán meglátjuk.

Na igen a tejpépek:a tejpépek babatejjel készülnek,ami tulajdonképpen nem ha-s tápszer,ebbe vannak a sűrűsítő anyagok és aromák.Én a vaníliás álompépet "adom" ,a gyümölcsösöket azért nem szeretem ,mert az csak aroma,akkor inkább már abba keverek majd gyümit.Ill. 6,8 hótól vannak a 7 gabonás pelyhek,grízek,ait lehet ízesíteni.

http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.as ... &lng_id=17

MI IS receptre kaptuk a humana ha strartot.

Én személy szerint 1 éves korig akarom a babatejet,tápszert adni.A tejtermékekeet pedig 8-9 hósan már adni fogom.

Hajni
amikor utoljára megpedzettem a drnak,hogy kéne valami,mert nem eszik ahogy kée a gyerek,a tápit meg kiköpi még nem volt ilyen vészes a helyzet.Most majd meglátjuk a banános tápi bejöne neki.Mondjuk ma eddig nem kellett neki semmi szopin kívűl,üvöltött a cumisüvegtől,vérig sértődik tőle.Kis almát kapott ebéd után.

Egyébként megértem,hogy félsz a tej allergiától,valamennyire biztos csökken a kockázat,de ha annyira ki akar jönni úgy is kijön a gyereken :-(

Maja is szeptemberbe kezdi az ovit

Kriszti
1 éves kor után semmi értelme a tejpépnek,akkor majd főzöl neki tejbedarát

Jutta
nektek mindenképp írasd fel a sinlacor és óvatosan a hozzátápival

minket a luxx tól zavarnak állandóan,mert jönni aakrnak porszívózni,oké mondom jöjjenek ráfér egy atkátlanítás a szőnyegre.de úgy akarnak jönni hogy a férjem is itthon legyen,hát mondom én nem tudom megmondani előre mikor jön meg 6-7 biztos,azt mondja kkor jönnek 7re,há mondom az már elég késő max fél 7,mert két kicsi gyerek van.aszongya a nő és akkor van segítségem a fürdetéshez ha nem ér haza a férjem?mondom neki:mért a kollégája segít fürdetni vagy mi?

Ancsa
a védőnőd szerint a baba fülén jön ki a felesleges energia amit a 6 hós tápiból kapna?:-)

Vicuska
Bibus se forog,nyugi
Vendég

Andi, szoptass... az marha eccerű a hozzátápihoz képest... persze azon is jókat tudtunk / tudunk parázni! :lol: :lol: :lol:

(Szerintem Dorka lassan - de biztosan - hülyének néz! :lol:
Minden gyanús zajra megszagolom a popsiját! :lol: :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Dokinéni azt mondta, hogy fürcsi után mindenképpen szoptassak, és az előtte lévő kajánál adjam a tápit. Meg szerinte Nadin nem szereti a HA-sat, anyatej után ezért nem fogadja el, mert nem jó az íze, és szerinte is kevés amit eszik. Nem nagyon jutottunk előrébb :cry: Javasolta, h próbáljuk ki a sima tápszert, és ha kiüti akkor elvesszük, na gondoltam magamban, már csak ez kéne, megkóstoltani egy finomabbat amit aztán visszacserélünk a keserűre...
Gabci, nem nyúzza le az arcát, de ha nagyon nyüglődik akkor általában megfordítom. A térde viszont mindig tiszta piros.
Hajni köszi a válaszokat.
Akinek nincs kedve/ideje természetesen ne nézze meg a táblázatot, nem fogok megsértődni, csak gondoltam hátha segít. Mindenesetre mi dokinénink sem korai hozzátápi párti, bár azért cukrot meg citromot már ő is javasolt egyszer :lol:

KépKép
kertikiri

Kriszti, nézném én a táblát, de besz*rt az excelem. így nem nézem. ez van. viszont megint ennék. sztem tejbegríz lesz belőle. Huba 3/4óra nyűglődés után el tudott aludni, Petra meg vmi állattal birkózik a játszószőnyegen :D

Jutta, oké, h Dorka szuperértelmes, de hülyének még senkit nem tud nézni :lol: kész vagy, komolyan :lol:

na, még egy fórum. már az ikresbe sem írok... :? hihi

Kép
an°°di

Vicuska, ha megnyugtat Dorka most újból nem forog...
Már 2x kezdet neki, akkor pár napig próbálgatta... de most megint nem próbálkozik...

Jutta

KépKép
jutta

Gabci. boldog hófordulot Ádinak!

Kép
mogyoland

Kertikiri:
ja, bocsi, én megnéztem. :) Amugy jó, nekem is hasonló van.
http://otlettar.try.hu/articles/0/26/sz ... lek-1.html

Timi:
tudom, h ha akar, akkor kijön a tejallergia. De én megteszek mindent, ami tőlem telik.
És én tejet sem adtam 2 éves korig. :)
Szval ha Kerti sem szeretne, akkor simán jó neki 1 évesen a tejpép. :)
Savanyított tejtermékeket természetesen és is fogok. Csak a tejet hanyagolom. Amugy erre sokan azt mondják, h az a bocinak való. :wink:
Figyi, nem próbálod meg a csőrös poharat?? Mert ha a cumi nem jön be, lehet, h azt szeretné. Vagy az Aventnek van ilyen fehér izéje, asszem varázsitató a neve.

Humana HA start:
http://www.pirulapatika.hu/230227121/adatlap

[/url]

Kép
Kép
h@jni

Móni:
merre jársz?

Zsuról és Pankáról valami hír?

Ebi: hova tüntél el?

Kép
Kép
h@jni

ez tök jó ez a táblázat (Hajniét meg tudom nézni)! és hol szerepelnek a citrusfélék? Mogyó! sztem ne adj még semmiképp!
és jé, itt is azt írják, h szopi után kínáljunk. nekem is így tűnik logikusnak. ha jóllakottan nem kell (mint anyukámnak a desszert néhanapján ;) ), akkor még nem érdemes erőltetni. sztem sem.

:evil: :evil: :evil: nem lisztből volt itthon kevés, hanem grízből. most ehetem folyósan a tejbegrízt :evil: bezzeg liszt, az van

Kép
an°°di

Hajni
gondoltam már a csőrősre,a tuppernek van egy nagyon jó,puha ,könnyű,csak aranyárba mérik,100 % hogy Majának is kell majd egy

Kép
Vendég

jah a mai kedvencem

kéne csinálni krumplit egy tojássárgájával összekeverve ,akkor nem lenne éhes :-)

nem szóltam rá semmit
Vendég

jah még a tejhez :-)
amióta Majával terhes voltam kihányom :shock: tejterméket nem csak a tejet
Vendég

ki nem lenne éhes? :shock: :shock: ez komolyan hülye :?

Petra fél órája 'kínozza' a zsiráfot. most kezd a papagájjal szemezni. hát, nem sieti el, az tuti :wink:

Kép
an°°di

ügye Andi,ügye? :-)

én baromira éhes vagyok,apa hoz pizzát,nyammmmmmmmmmmm
Vendég

Andi, és az állatokat ő is megeszi??

Mert Dorka a pillangó szerű amorf képződményt állandóan zabálja... a kis húsevő...

Hajni, Zsu elvileg ma megy haza.

Kiscsaj alszik...hiába ez a biztosítós ürge még fel is ébresztette kifelemenet az elvileg hosszú délutáni alvásából...
Ennek hatására össze-vissza ettünk, így vagy 6 evés lesz, vagy sírás, vagy korai lefekvés vagy csoda... :evil: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Timi, ez a tojás anyós volt... nálunk a korai (már megbántam) almába akart kekszet reszelni, mert az úgy laktatóbb... na ekkor jött a tápi... majd persz 2-3 hósan keksz, nem ám baba (mondjuk az is 6 hótól van) hanem a háztartási...

Apósom meg megkerdezte, hogy miért nem ehet epre a nyáron a gyerek... mondom mert esetleg allergiás... óóó az nem valószínűű... nem, de ha véletlen az akkor mondjuk befulladhat... hamarabb mint egy 3 éves... :twisted: :twisted: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

nem eszi meg, mert fel vannak függesztve. amúgy sem ehet még húst! :evil:
mondjuk ma magára rántotta a zsiráfot. anyós szerint kissé megszeppent. enni pelenkát eszik. azt mikortól lehet? :wink:

Móni, Ebinc??? hahóóóóóóó :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

Timi, ezt ki mondta? :shock:
Nem kell a tupperest venni sztem, más márkának is van jó minőségűje, és nem tudom csak gondolom h nem ennyi, mert ez aztán nem semmi ár egy pohárért :shock: Pláne ha esetleg többet vennél...
Andi, Tőled mindig megkívánom a tejbegrízt, Juttától meg a kávét.... összefut a nyál a számban.... kávét szereztem koffeinmenteset, de mindig akkor innék amikor Jutta írja, aztán mire oda jutnék Nadi nem hagy :lol: A tejbegrízhez meg ugye nagyobb konyhamágusnak kellene lennem :lol:
Kajaötlet: tegnapi finomfőzelék, tejfölös húsgombócleves (ez utóbbi gyártásával ment el az egész alvásidő, a romok még most sincsenek eltakarítva)
Forgás: sztem mi azért, mert én anno eröltettem a hasonlevést, a forgást meg elkezdtük gyakorolni amint magától megcsinálta. Peluson görgettem, a két szélét felemelve. Egy napig csináltuk, azóta megy neki. Most nem tudom már, hogy ez az Anya taníts engem-ben volt így leírva, vagy máshol...?

KépKép
kertikiri

Sziasztok!
Csak gyorsan, mert kajaidő, és időm meg semmi. (Jön a Filmszemle és én a gyerek mellett is el vagyok havazva ezzel... :? )
Meg lettem szólítva! Andi, már kaptál tanácsot csak ciciztetőktől, csak tápisoktól, most a vegyes táplálású kiságyas bandás ötlet: próbáld ki a tápit (Spock is írja, h néha-néha lehet! :wink: ), estére meg azért lehet pláne jó, mert tovább tart megemészteni! De sztem ne adj sokat (nálunk 50-60 megy este, van amikor annyi sem, plusz anyatej!). Kísérletezz! Te gyerekeid! :wink:
Nem akarok senkit hergelni, de Janka vasárnap 7, 25 kg volt és kb. 68 centi (Jolka, sztem meg pont a pocakos gyerekekre szabják a cuccokat, nem a kissé pocakos és nyurgákra! :wink: ). És tegnap este f10 kor beraktam a kiágyába és 10-8-ig aludt! Azért ne utáljatok! :lol:
És holnap sem leszek (temetés)...
Visszaolvasok majd és reagálok! Majd! (Mennyit írtatok! :shock: )
Kriszti, megyünk mi is úszni, beszéltem a csajjal! Nagyon kedves volt....

Kép
ermoni

Csak egy mondat: én rohadék egy anya vagyok, most látom! Én biza semmit nem erőltetek: egyrészt neki kell felfedezni a világot, én csak kis segítség lehetek! Másrészt, hangsúlyosan: kis segítség! (Én nem görgetem peluson, pl. Pedig lehet kéne... :roll: ) És én nem szórakoztatom állandóan! Egyedül is olyan jól megvan, akkor mit izélgessem. Van amikor meg nincs el egyedül, mert kell neki a társaság: na akkor viszont ott vagyok. (Tök jó az új kengurunk, szeret benne lógni! :wink: )
Jaj, remélem nem bántottam meg senkit ezzel! :roll: Ugye, nem?! :wink:

Kép
ermoni

Móni, rohadék vagy.. ezt még nem írtad! ;) :lol: filmszemle? dolgozol? :shock: wow.
tökéletesen egyetértek az utolsó hozzászólásoddal, DE nekünk muszáj erőltetni a koraszülöttség miatt. ez a kötelező torna és masszázs esténként. amúgy én sem izélgetem őket. nézegetni szoktam, h mit művelnek, meg unaloműzök, vagy énekelek, de mást nem. azt a könyvet azért ajánlom mindenkinek jó szívvel ;)
és köszi a tápis-Spockos tanácsot. uerre jutottam. meg hát ja, az én gyerekeim...hihi

na, el Apukázni
:arrow:

Kép
an°°di

Móni
mért abajgatnád ha el van Janka,örülj neki,lesz ez még így se

Kriszti
persze hogy nem kell tupperest venni csak nekünk ez bejött,volt nekünk már minden féle,az összes folyik vagy nehéz vagy csöpög,ez jött be a legjobban,bár ezt is tönkretette Maja

amúgy a varázsitató is több mint kétezer ft,csak az elég nehéz,teli

én nem erőltetem a hason fekvést mert Bibu szeret úgy lenni,még se forog,de már gyakorol bőszen :-)

Jutta
a kekszet már hetek óta mondja :-)
Vendég

itt vagyok, kivagyok, fáradt vagyok. föleg miután elolvastam az összehasonlitó elemzést a tápikról. nem irtok belöle egy szakdolgozatot?
nekünk anno irt fel a régi dokink ha-s vaniliás milupa tejpépet. én nagyon szerettem :lol: mindig kicsit többet csináltam
Timi, ha van avent cumisüvegetek akkor elég megvenni a varázsitató-szipókát
azt tudjátok, hogy a nuk-os üveg végét rá lehet tekerni a hippes üvegre.
mára ennyi

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szakdolgozat? Tápiból? Milyen szakon? Erőszak? Eszed-nem eszed nem kapsz mást?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Akkor én is belépek a "rohadék anya" csapathoz!
Mert én sem ugrálok délelőtt abszulút elvan egymaga ha szól akkor bemegyek hozzá!
Délután van már az igazi nyúzás hisz akkor már elvárja erre van rászoktatva!
Főleg apát mert hát imádja! :roll: :D
Mert hát szóval velem van egész nap!

Kép
mogyoland

Kép

Kép
mogyoland

Oscar gálán találkoztunk!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mogyoland

Ciripke! Tecccetttt a hozzászólásod! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mogyó! Mit keresett Victoria a gálán? Mer', h Ágika, azt értem.... :lol: :wink:
Andi! Dehogy dolgozom! Mondtam még a nyáron, h ameddig lehet én Jankázom! Csak besegítek ide-oda. Főként a sajátba! (Mer' abból legalább lóvét látok!) Tavaly a Filmszemle vége felé lett világos, h terhes vagyok! :wink: Majdnem minden filmbe belealudtam, de akkor még nem tudtam miért! :lol: (Mondjuk a filmek is elég unalmasak voltak! :? ) És az idén egy filmre sem vagyok hivatalos... 18 éve először nem fogok filmet látni a Szemlén! :?
Hajni! Hű, már mingyá' mentek! Pihenj helyettem is! És egyél finomakat! (Férjed keze?)
Kriszti! Annyira bírom, h ilyen kis okoska vagy! :wink: Táblázat, kérdések... :wink:
Jutta! Valamit akartam Tőled kérdezni, de már nem tudom mit... :roll: Ne reménykedj, eszembe jut majd!
Jolka! Gyümölcscentrifuga?
Timi! Mi a helyzet? Úgy látom most jobb otthon a helyzet!
Gabcii! Már 5 hónapos Ádi?! :shock: Hű barátom, öregszünk! :wink:
Csajok, mondjátok már meg, h mi a baj a BEBA ha-val? Egyikőtök sem adja a gyereknek!? Janka ezt eszi... :roll:

Kép
ermoni

Móni, szerintem kevesebb promónyaralásra viszik a BEBA-sok a házidokikat, mint a Milupások! :lol: :lol:

De ha bukós tápit kapunk, akkor mi is olyat fogunk kapni! MErt abból van HA-s bukós tápi csak (asszem)!

Megint egyedül elaludt este! Mit szóltok??
(Mondjuk nappal megint csak babakocsiban hajlandó aludni, de üsse kavics! :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Ja, Jutta! Pillangó szerű helyett pillangó szemű-t olvastam! És komolyan elgondolkodtam rajta, h milyen szeme van a pillangónak!
Mi amúgy kaptunk elefántot, aminek szarva/agancsa van! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
ermoni

Móni:
végre. :)
Holnapra sok lelkierőt.
Janka jól lehagyta Lillát, ő csak 7 kg. :lol:
A Bebával meg semmi gond nincs, az a legjobb tápi állítólag, mármint a legtöbb tápanyag abban van, csak kevés gyerek eszi meg, mert a HA-s nagyon keserű. Nekem egyik gyerekemnek sem ízlett, mindkettőnek azzal kezdtük. Szval örülj, h Janka megeszi. :)

No, mára léptem, jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Mogyo! Tök jó a kép!

És máááán megint klikkesedünk, rohadék anyák klubja??
Hááát megvallom az őszintét én sose rakom le a gyereket és nem hagyom hogy maga játszon, és napi 24 órát lógatom magamon, mégha jól el is lenne magának... :lol: :lol:
Hááát hüjék vagyok én! Még jó hogy az ember olyankor nem cseszteti a gyereket, ha az szépen eljátszik (minek is nevezzem: nézelődés, gügyögés és tsai) és olyankor mos - vasal - eszik - iszik és netezik! Persze ránézek, rámosolyok meg dumálok hozzá... sőt ha annyi ideig elvan hogy már jól kipihentem én is magam mindenféle sírás nélkül odamegyek hozzá játszani... de nem fogom arra szoktatni, hogy csak felnőtt aszisztal képes 5 percet ellenni...
(hogy örültem vagy 2 hónapja az első 5 percnek amit a pihiszékben eltöltött sírás nélkül! :wink: )

Jutta

KépKép
jutta

én is BEBAt akarok. azt ajánlotta a legjobb egy szem barátném. majd beszámolok. nem sokára, sztem.
a mai esti szopi ugyanis enyhén tragikusra sikeredett: lett volna tej, de nem sok. HUba szopizott, oké, utána kapott pótlást. klassz. Petra szopizott. volna. de nem ömlött a szájába. így jól bekeményítette a vákumot. majd' bepisiltem magam a fájdalomtól. ettől azonban elállt a tej. így még erősebben tépte a cicit. tej sehol. maradt a felolvasztás. arra meg kiakadt kicsit, de evett 60at belőle végül. közben meg hüjeség, mert érzem, h lenne benne tej, de Petra védővel meg nem szopizik már. nábrávó, ahogy egy tanítványom mondaná. :? mindegy. sztem tápozok. :? :D

Kép
an°°di

Andi :?
De ha már kitalálták ezt a tápot, akkor legalább van B terv...

Megyek fürödni... mostanság megint 6-kor kelünk, jó lesz időben ágyikóba kerülni...

Jutta

KépKép
jutta

Andi! Ha csak este kapnak egy kis tápijóóót (bár nem vagyok az egyszem barátnőd, de én is ajánlom! :wink: ), akkor is simán bajnokok vagytok cicizésben! Amorfék nyomhatják így is a házibulin! :lol: (De hívjatok már meg majd lécciii! :lol: )
Hajni, mi van az urad kezével? Nem írtad! (És köszi!)
És Jutta, valami újabb hír Zsuékról?
Kriszti! Az úszásról megírnál mindent! Pl. miben volt Nadin, mit csináltatok... ilyesmik!
Mogyo! Ti mikor mentek?
Na, irány az ágy! Majd valamikor...

Kép
ermoni

Jó reggelt!

Fél 7-kor keltünk :evil: :evil:
Ádi tüsszög és tele az orra beszáradt dologgal ( már bocsi, hogy így fél konkrétan). Megkínáltam tegnap este oscilloval, meg nedves fülpiszkával kipucoltuk nagy harcok és oltári sírás árán. Szegénykém. Ti, hogy pucoljátok a babák orrát? Az orrszívó a beszáradt cuccot nem hozza ki. ( erre válaszoljatok lécci)
És kitalálta az én gyerekem, hogy milyen jó szórakozás nyálbuborékot fújni. Börrög és köpköd ezerrel. :D
Móni: gondolok rád ma!
Janka jól utolért / lehagyott itt mindenkit hallod! ( Na jó, Ákos verhetetlen sztem :wink: ) Szép nagylány lett.
Nem frusztrálsz a súlyával, nekünk is megvan a bűvös 7 kiló!
7180g és (még mindig ) 72cm ! :D
Mogyo: Ágika :D
Jutta: ez már nem lehet véletlen!
Lehet, hogy a bűvös 3 hó teszi?! :wink:
Andi: eddig is irtó jók voltatok a szopival akár bimbóvédővel, akár nélküle. Ha meg kell pótlás, adjad. Nehogy lefoggyon az a gyerek! :D
Timi: van tippem ki javasolta. Meséltem Apának, erre válaszolt, hogy hát mért, régen adták... jóvan akkor! :D
Az ötlettár nálunk sem fogy ki. Fater javasolta, ha már úgyis kanalazik Ádi, hogy főz neki paradicsom mártást... tök jó lenne, kis fokhagymával megbolondítva, de akkor már adjuk meg a módját és a húsgombóc se maradjon ki. :D ( jó, ezt már én tettem hozzá)
No és akkor a tegnapi táplálkozási tanácsadáson ismét kiderült, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja. ( Igaz Andi? :wink: )
Tehát én úgy látom jónak, hogy uzsira tápi + alma.
A mennyiségek megállapításában viszont kérnék segítséget. Ha 200ml tápit adok, sztetek fél almával okés lesz??? Most nehogy azt mondjátok, hogy amennyit megeszik Ádi, mert Ő akár 3 almát is megenne. Kis zabagép.
Várom a megerősítéseket, vagy ellen véleményeket.

Kép
Kép
gabcii

Hát nekem sajnos Nadin nincs el ilyen jól, mint a Ti babáitok, pedig próbálgatom én hagyni, de nem szeretem ha nyüglődik, na.
Dokinéni-féle etetési tervet úgy megszívtam, az igaz, hogy a fürcsi utáni cicin tényleg egy pillanat alatt elaludt, de mégsem elégszik meg a fürcsi előtti tápival, mert kelt 22, 0030, 0330, 0600, 0720.
Bár talán még egy-két napot megpróbálok így ha birom, mert lehet, h azért nappal így többet eszik, aztán csak eltelik estére (két normál adag tápit javasolt a több pótlás helyett).

Úszásról mindjárt..

KépKép
kertikiri

Gabci, tengervizes orrspray orrszívás előtt

KépKép
kertikiri

Kriszti!

Minden orrszívás elött sprayzek neki. Így se...

Kép
Kép
gabcii

szegééééény Gabcii :(
mi is 7kor keltünk. előtte pedig 2kor és 4kor. olyan nyűgös vagyok, h még Gyulával is össze tudtam veszni, mielőtt elment volna melózni. pedig vele nem könnyű :? brutál kaka hangulatban vagyok. asszem, le is lépek Móni-módra, és nézegetem kicsit a gyerekeket (Huba eddig nyűglődött, de el tudott aludni, Petra nem is reggelizett... ez ám a kiszúrás. inkább a hajnali kaja maradt volna ki :evil: ), aztán séta, meg szopik, meg mittudomén... :| kedvetlen vagyok
ja, sztem fél alma elég. aztán ha nagyon nyűglődik, add oda a másik felét is.

Kép
an°°di

Kriszti, bakker, azt hittem még mindig én kelek a legtöbbet. bocs a panszkodásért. szegény Te :?

Kép
an°°di

Gabcii!

Sterimar?? Az nem oldja fel a takonyt? És utána orrszívó!

NA :arrow: Dorka nyűglődik...

Jutta

KépKép
jutta

húúú csajok, ti hogy bírjátok??? Én a 6-kori keléstől is zombizok...
Persze mert nem fekszem le a gyerekkel egyidőben, csak éjfél körül... (de valamikor Apával is kéne beszélgetni legalább)

Jutta

KépKép
jutta

Jóvan, akkor fogjam be? Jobban tenném mi?!
Magunkhoz mérem a fél hetes kelést. És Kriszti, Andi a ti helyetekben ennyi ébresztővel nem hogy kiegyensúlyozott nem lennék, sztem bediliztem volna. ( Jutta féle tecnikát alkalmazom, éjfél körülis fekvés )
Jutta: Marimer. Az ua, mint a Sterimar.
Most részletezzem? Az olyan beszáradt taknyot, ami fáj, ha kipiszkálod, nem oldja. ( oké, gusztusos voltam no )
Megyek , a jól ellevő gyerekem mellett megmosom a hajam
(most szégyenljem össze magam? )

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?