hi
na bonyolódik a téma igaz csajszik?
Gabci
nem különösebben akarom védeni a dokinkat,de azt mondja ,hogy csak rá kell nézni a gyerekre nem úgy néz ki mint aki éhezik.Egyrészt.Másrészt meg azt mondta ,ha éhes lenne biztos megenné azt is.Nos ,én magam semtudom eldönteni,hogy a kisasszony éhes vagy sem,mert ha valóban éhes lenne akkor csak megenné amit kap nem?így meg ha nem indul meg a tejci,egyszerűbb ordítani,lusta vagy nem tudom.szóval,ha nagyon ütném az asztalt akkor biztos felírná amit kérek,de én magam sem tudom sokszor ,hogy mi van.nekem nagyon úgy tűnik a cumitól van herótja,lehet ha tápszer folyna a cicimből az kéne neki,csak ömöljön a szájába.Most lesz itthon az a banános is aztán meglátjuk.
Na igen a tejpépek:a tejpépek babatejjel készülnek,ami tulajdonképpen nem ha-s tápszer,ebbe vannak a sűrűsítő anyagok és aromák.Én a vaníliás álompépet "adom" ,a gyümölcsösöket azért nem szeretem ,mert az csak aroma,akkor inkább már abba keverek majd gyümit.Ill. 6,8 hótól vannak a 7 gabonás pelyhek,grízek,ait lehet ízesíteni.
http://www.milupa.hu/asp/show_milupa.as ... &lng_id=17
MI IS receptre kaptuk a humana ha strartot.
Én személy szerint 1 éves korig akarom a babatejet,tápszert adni.A tejtermékekeet pedig 8-9 hósan már adni fogom.
Hajni
amikor utoljára megpedzettem a drnak,hogy kéne valami,mert nem eszik ahogy kée a gyerek,a tápit meg kiköpi még nem volt ilyen vészes a helyzet.Most majd meglátjuk a banános tápi bejöne neki.Mondjuk ma eddig nem kellett neki semmi szopin kívűl,üvöltött a cumisüvegtől,vérig sértődik tőle.Kis almát kapott ebéd után.
Egyébként megértem,hogy félsz a tej allergiától,valamennyire biztos csökken a kockázat,de ha annyira ki akar jönni úgy is kijön a gyereken
Maja is szeptemberbe kezdi az ovit
Kriszti
1 éves kor után semmi értelme a tejpépnek,akkor majd főzöl neki tejbedarát
Jutta
nektek mindenképp írasd fel a sinlacor és óvatosan a hozzátápival
minket a luxx tól zavarnak állandóan,mert jönni aakrnak porszívózni,oké mondom jöjjenek ráfér egy atkátlanítás a szőnyegre.de úgy akarnak jönni hogy a férjem is itthon legyen,hát mondom én nem tudom megmondani előre mikor jön meg 6-7 biztos,azt mondja kkor jönnek 7re,há mondom az már elég késő max fél 7,mert két kicsi gyerek van.aszongya a nő és akkor van segítségem a fürdetéshez ha nem ér haza a férjem?mondom neki:mért a kollégája segít fürdetni vagy mi?
Ancsa
a védőnőd szerint a baba fülén jön ki a felesleges energia amit a 6 hós tápiból kapna?:-)
Vicuska
Bibus se forog,nyugi