Sziasztok,
Elli,
Nagyon jók a hurkás fotók! neked gyors jobbulást
Évi,
Kutyázáshoz gratula
Szerintem se gond,hogy Petra ilyen jó étvággyal eszik,én örülnék neki,ha nálunk így lenne.
Sofka,
Dokihoz drukk! hamar túlleszel rajta és ne izgulj,biztos Marcipán is eszik-iszik majd szépen.
Maci_2,
Örülök,hogy Roni iszik a HIPP teából meg a narancsléből valamicskét. Nálunk az ivás szerencsére nem volt gond,úgyhogy a múltkor írtakon kívül sajnos más tippem nem lett volna
Heni,
Dorina ujja
Most már teljesen rendben? Ismerősötök gyermekét nagyon sajnálom
Beu,
Jobbulást Lőrincnek!
Artúrnál is volt ilyen nátha,kb. 1 hétig tartott.
Láza nem volt, ezért orvoshoz sem vittem. Porrszívóztam,párologtattam a szobában,orrcseppet nem adtam.
Nadine,
Ácsorgó Zsani nagyon édes
Kaska,
nagyon jók a gifek
Hozzátápihoz kitartást
Myssnia,
Nagyon édesek a nagyfiús Szilifotók
Sétával kapcsolatos válaszokat én is várom.
Toffi
Álló fogashoz gratula
Karácsonyi és kedvenc képek szuperek
Tina,
Az általad soroltak mellé még őszibarit szoktak ajánlani. Szurkolok,hogy megtaláld Niki kedvencét
Ari,
Nagyon ügyes Bori
Csak ámulok,mi mindent tud már
Artúrral majd egy időben születtek,de Artúr nem kutyázik,nem ül és még foga sincs
(persze tudom,hogy minden baba egyedi és nem szabad más egykorú babához hasonlítani) Viszont ő is szereti az egyszerű de nagyszerű játékokat,mint pl a zörgős zacskó,vagy a pillepalack
Mariann
Marci is édes
És milyen vidám
Momo,
Hosszú hajú Timi nagyon aranyos
Eszembe jutott,hogy azt írtad régebben,hogy mindig kisimogatja a csatot a hajából. A képen nem úgy tűnik,hogy a hosszú haj zavarná
Nagyon jól áll neki
Norka,
További jobbulást
Zulu,
Kis betegnek jobbulást
Heppi,
Kórházban nekem is kisebesedett a mellbimbóm és rajtam se segített senki,már amikor itthon voltam akkor se. Aztán valahol láttam,talán az Avonos katalógusban,hogy létezik mellbimbóvédő,én azt használtam és így már nem fájt annyira.
A Kismamában biztos azt írták volna erre,hogy ne használjam,mert zavart okoz,stb stb,de én mégis használtam,mert se az anyatejjel kenegetés és szabadon hagyás, se a Garmastan, se semmi nem segített és akkor úgy gondoltam,hogy inkább a bimbóvédő,minthogy minden szoptatás közben a könnyeimmel küszködjek.
Én azért haragszom a Kismamára (persze,erre mondhatják,hogy ha nem tetszik,akkor ne olvassam) mert szerintem sok anya ígyis parázik mindenfélén,hogy jól csinálja-e,mindent megad-e a gyereknek,elrontott-e valamit stb stb és nagy kudarcként éli meg,ha valami nem úgy alakul mint ahogy az a "nagy könyvben" ill a Kismamában meg van írva. Szóval amikor az ember ilyen lelkiállapotban,sok küszködés után azt olvassa,hogy az a jó kismama aki csak 10 kilót hízik,jár terhestornára és az a jó anya,aki minél tovább szoptat,aki éjjel nem hagyja sírni a gyereket stb stb akkor biztos,hogy még jobban elbizonytalanodik és ezt a gyerek is megsínyli valahol. Nem értem,hogy miért nem lehet az elkseredett anyákat egy kicsit bíztatni,miért nem írhatja azt a Kismama,hogy pl nem ajánlatos bimbóvédővel szoptatni,mert zavart okozhat DE van olyan eset,amikor ez a megoldás és van olyan gyerek,akinek a szoptatásánál nem zavar be a védő,ellenben a seb meggyógyul és utána lehet nélküle is szoptatni. (bocs,ha kicsit hosszúra sikeredett,de muszáj voltam kiírni magamból
)
Magunkról: dec 30án elmentünk az új dokinénihez,ide a közelbe és nagyon örülök,hogy átmentünk. Nagyon lelkiismeretesen megvizsgálta Artúrt,lemérték -hadd dicsekedjek kicsit: 9.2 kiló és 75 centi 7 és fél hósan-és kaptunk beutalót is a feljődésneurológiára a Svábhegyre ill ultrahangra a Madarászba. Megkapta Artúr a Menjugate II-t is,szerencsére nem volt különösebb gond és jan 26án megyünk megint.
Mariann,ha van időd és tudnál segíteni (meg bárki,aki volt már ilyen vizsgálaton,megköszönném,ha megírná)akkor leírnád egy pár szóban,hogy mi várható egy ilyen vizsgálaton? És aki volt már a Madarászban ultrahangon,meg tudná írni,hogy kellett-e sokat várni,meddig tart a vizsgálat meg bármi tippet ami fontos lehet? Előre is köszi
Sziasztok,
Azur