Sziasztok!!
Veronikát Isten éltesse sokáig első szülinapja alkalmából!
Majd jössz mesélni Noémi! Meg képek ugyebár..
Sziszi! Nagyon szép ajándékokat kapott Csanád. FP szék engem is érdekel,élvezi? Az a tologatós is jó, erről jut eszembe,mikor kell,hogy beletaláljon a gyerkőc ezekbe a formaválogatósokba?
Beszti! Jó hogy jöttél! Boldog születésnapot így utólag is.
Még beleférek. Puszirecept nyomtatva,majd kipróbálom! Nagyon ügyes vagy tényleg,hogy ennyi mindenre van időd! Le a kalappal!
Brigó! Nagyon jó a levelezőprogi!!! Köszi! Először szívbajt kaptam,mert a céges levelek nem jöttek át, mondom engem ezért megb@sz apa,
de aztán sikerült áthozni.
Mekkora volt Zsombi láza a Prevenar után? Azért hatott a lejárt kúp? Neisvacot is beadattad neki? Tulajdonképpen a prevenar mi ellen hatásos? Rota vírus ellen beadatja valaki? Nagyon durva ára van,
de hogy a betegség is milyen durva.. Gratulálok a foghoz! Gyorsan kinőttek!
Kniki! Helikopter
Apa mindig távirányítós kisautóra vágyott,mondta,hogy ha majd gyereke lesz,azt vesz neki karira,még ha lány is. Na de mégsem azt kap Petra (még jó),viszont anyu elárulta,hogy vett a kis kedvenc vejének (nincs is másik) távirányítós autót karira bónusz ajinak. (Falexa: pszt!!!!!!, én sem tudhatok róla)
Fasírtsüni nagyon jó ötlet. Ezt is ellopom a Petra partijára. (tényleg milyen jó,h mi vagyunk az uccsók,teli leszek ötlettel.Brigótól a lufi, Anditól a torta,Knikitől süni.. Noémi?? mondj valamit..
)
Na és gyógyító puszik Kiarának!!! :-******
Winnie! Szegény Réka, még mindig/már megint. Vitaminról éppen tegnap olvastam a Babapatikába, h van multivityi is babáknak,mindjárt meg is nézem. Na itt is vagyok. Multikid Multivitamin szirup 4 hós kortól. Van Calcium és D vitamin és C is ebben a márkában. Nektek is gyógyító puszik! :-******
Falexa! Ti hogy vagytok? Nem esett bele megint Bazsi,ugye?
Na ja, én is olvastam a Kismama cikket. Oké, leírom a lényeget,úgyis villámujjaim vannak.
Gondolom mindenki az uccsón akadt ki - én legalább is azon.
Részletek: "évi 3 %-al több lány születik,mint fiú.most 1 férfira 3nő jut,2010-re 4,azért mert a nők 35-42 év között szülnek már, így az erősebb X kromoszóma a nyerő,ezért lesz lány.ha a férjed (levélíró kérdésére a válasz) nem tudott a 20-as éveiben lányt csinálni,már ne is próbálkozzon.várd meg 2009 után a törvényt,mely engedi a választást. AKI KÉT LÁNY UTÁN MEGKOCKÁZTATJA A HARMADIK,NEGYEDIK LÁNYT AZT A NŐTÁRSADALOM ÁRULÓJÁNAK ÉRZEM. nagyon haragudtam a 4-es ikerlányokat szülő nőre is, mert ki tudta volna vetettni 2-t,de nem engedte. dicsőség 4 lány,mikor amúgy is nőuralom van? Kénytelen lezs majd mindenki elvenni az idősebb nők férfijait,mert nem jut."
Kiss Gabriella az író. (üzenem neki: bocsi,de ha Petrának húga lesz,annak is örülök és kész,- még jobban
igenis kell tesó)
Kismama reagált: reméli,hogy az emberek többsége nem népesedési szempontok alapján tervezi a gyereket. Az életkor amúgy nem befolyásol.
Na kimaradt pár rész,de ez a lényeg. Remélem nem írta most le más is,mert kiakadok!