Új privát üzeneted érkezett!

Tinu: :D :D :D :D köszi szépen! Szólj, hogy mikor jöttök, és minitalizunk! :D Remélem műkszik a mi videólejátszónk, mert mi sem próbáltuk már vagy 5 éve tuti! :oops:
Na most már jó estém lesz! :D :D :D

Kép
kernico

Brigó köszi a méleket!Tényleg rengeteg! :shock: :D Van miből válogatni.A joghurttortát már meg is találtam!
Vendég

Kernicó,
Én is szerettem az a sorozatot!!!Meg van egy másik hasonló sorozat is azt hiszem a Dunán megy, de most a címét nem tudom, Sarah Stenley? van benne.:)))MÁrmin korban hasonló, témában nem.

Köszi a tortára a dicséretet, tényleg finom, és www.horvatcukraszda.hu szerintem több is van belőle Pesten.

És a Távirányítós helikopit hol vetted? szerintem az én párom is megőrülne érte.:)))

És még nem is írtál mi lesz Kiara szülinapján, hogy tervezed?

Beszti, Isten éltessen sokáig!!!!!Szépek a puszijaitok:)))

Mi még csak egyszer voltunk náthásak, de az sem tartott olyan soká, és inkább az éccaka vislet meg. kb 3-4 nap volt....

sziszi,
Csanádnak nagyon komoly az a járássegítő!!!

csernusn

CsNiki!

Nem a "Váratlan utazás"?Az tényleg nagyon jó kis sorozat,én még tizenévesen néztem.Nem is vettem észre,hogy most is megy! :shock:
Vendég

Niki:
Tudom az melyik, régen azt is néztem, de azért az nem olyan! De régen az Ann Shirley-t nagyon szerettem, remélem nem lesz csalódás ennyi idő után! :wink:

Repcsit én nem itt vettem, de pont ma találtam ezt az oldalt, és majdnem rosszúl lettem, hogy ennyiért is lehet kapni. Bár én a vaterán vettem újan kb. ennyiért, de ugye erre nincs garancia így. Itt: http://shop.origomodell.hu/
Különben nagyon jó, kipróbáltam azután is, hogy apa megragasztotta, és nagyon komoly. Annyira tetszik, hogy nyárra tervbe vettünk gyorsan egy repcsit is, csak kicsit nagyobbat. De ez bentre tök jó, meg arra, hogy megtanuljuk kezelni rendesen!

Szülinap: egyenlőre annyi biztos, hogy 2 napra lesz bontva, mert ugyebár láttad is, hogy igencsak kicsi a lakás! :roll:
Csinálok fasírtsünit (félkiló kenyérre fogpiszkálóval rátűzni mini-fasírtgolyókat, hogy azok legyenek a tüskék, meg valamiből orrot szúrni meg szemet - édesen néz ki) meg salikat meg valami husit még, aztán rendelünk tortát onnan a .... (izé nem jut eszembe, pedig én ajánlottam :oops: ) meg anyum csinál egyik napra gyümitortát, másikra meg én valami sütit. Ennyi, oszt majd gyünnek a vendígek. Első nap a rokonok, második nap a barátok.
Tőlünk kap egy zenélős játékot, mikire meg búgócsigát. Nem vásárolunk össze játékokat, úgyis azt fog kapni mindenkitől. Azért egy hintalóra még fáj a fogam, lehet, ha találunk egy mecénást! :lol: :lol: :lol:

Beszti: jók a mézeskalács figurák. Hogy van időd ennyi mindent csinálni, meg még ilyen részletesen-szépen díszíteni is????? :o

Kép
kernico

Beszti: most tényleg, írd már meg egy napodat légyszi, mert én mindig csak csodálkozok-csodállak, hogy hogyan tudsz 4 gyerek mellett ennyi mindent csinálni, főzni, takarítani, kreatívkodni, ... hátha el tudom lesni! :o :wink:

Kép
kernico

Sziasztok!

hú, volt ma pörgés!!!

Nátha, meddig, hát mi ugye aug végétől nov közepéig egyszer egy meg egyszer két hét kivételével folyamatosan betegek, nátha, köhögés, mindkettő, úgyhogy nem nyilatkozom...
most csak nátha, ma a második nap, bízom benne, hogy nem tart sokáig...
viszont az éjszaka ne mvolt jó, nem jött be a babyluufos pelus, végül közüttönk aludt a kicsilány, érdekes, ott nem dugult az orra!!! :shock: :shock: :shock:

receptekért én is mindjárt küldöm a privit...

KépKép

KépKép
winnie27

ja, Babakötvény, mi sem csináltunk semmit ezügyben.....

KépKép

KépKép
winnie27

ja, Csanádnak boldog szülit!!!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Brigó:
Nagyon sírt Zsombi, vagy hősiesen viselte az oltást? Sztem nem olyan régi volt a lázcsillapító, ne idegeskedj.

Beszti: jól néznek ki a mézespuszedlik, ügyesek vagytok!

Winnie: jobbulást!!!
sziszi22

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma 1/2 6-kor keltem, hogy tudjak egy kicsit netezni, levelezni. Valamit valamiért.... :?

Winnie!
NEked is kültem a méleket.
Ne haragudj meg, de erre szokták mondani, hogy évente csak kétszer vagyok beteg, fél-fél évig.
Sajnálom, hogy Rékapanka megint náthás. Szedtek vmi multivitamint? Ha nem, lehet, hogy szedni kellene, hogy ellenállóbb legyen a szervezete, mert azért csak megviseli, legyengíti őt is ez a sok baci!

Sziszi!
Zsombi addig sírt, míg a szurit megkapta, bár utána kicsit még pityergett, de szerintem ez inkább az álmosság volt már, mert 1-kor szokott aludni, de a doki is 1-től volt, és inkább mentük a rendelés kezdésére, hogy utána nyugodtan tudjon aludni a drágám :) Ugye a férjem 2m és 100kg. A doki ránézett Zsombira, és csak annyit mondott neki, hogy "te nagyobb leszel, mint apád" :D Hát, majd kiderül, hogy "fejünkre nő" e a gyerek. :D Megkérdeztem a pöttyöket is, azt mondta, hogy ártalmatlan anyajegy. Ezt sajna tőlem örökölte :( Ha ez egyáltalán öröklődéssel terjed.... A heréit is megtalálta, azt mondta, hogy valszeg csak a hideg hatására visszahúzódnak, mert sétálnunk kellett Zsombival egy kört, és utána megvizsgálta, és ott volt lent neki....Szóval emiatt is megnyugodtam.

Beszti!
A te napodra én is kivi vagyok. Bár gondolom, ha otthon vannak a gyerekek, lefoglalják valamennyire Simont, hogy te is tudj haladni. Legalábbis nálunk ez van Jázival és Zsombival. Már most nagyon ügyesen eljátszanak egyedül.

No, meg nem is írom, hogy Zsombi tegnap tett 3 önálló lépést??? :D Szóval tegnap Zsombi tett önállóan 3 lépést!!!! :lol:

Kniki!
Arról a fasírtsüniről tehetnél fel képet!
Bocsi, de jót nevettem a helikopteres baleseten. :oops: :D Főleg, ahogy elképzeltem, hogy a kezedben van a távírányító, irányítod a helikoptert, ami ugye beleszállt a mosogatóba, és neked az az arckifejezés, amit vághattál :lol: Bocsi mégegyszer!

Na, megyek, végzem a dolgom.

Szép napot mindenkinek, és hajrá lakásdíszítés!!!

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó: akkor ezek jó hírek, legalább megnyugodtál, kivi vagyok Te milyen magas vagy?
sziszi22

Én lenni 1,73 mítör :D

Kép

Kép
brigó

Brigó: hát igen, apa látott, de ő nem röhögött! :lol: :lol: Azóta megcsinálta a gépet, úgyhogy már minden ok! A sünit majd szülinapra csinálom meg, de csinálok róla képet és majd megmutizom. Nagyon jópofa!

Winnie: jobbulást Rékapankának! Mi is még benne vagyunk! Hihetetlen! Nem is viszem most sehová, nehogy elkapjunk még valamit így, hogy ennyire le van rongálva az immunrendszere a sok gyógyszertől! :roll:

Kép
kernico

Brigó azokat a recepteket én is megkaphatom :):):)?

Csanádnak BOLDOG SZÜLNAPOT :):):):):):)

nika70
Salgótarján

Ja mi már megkötöttük az opt-ben a babakötvényt de pénzt még nem raktunk rá lesz még időn 18 év alatt :):):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Ne hari de a férjem lefoglalta a gépet különböző elfoglaltságai miatt, most is csak 10 percre ültem ide :x Úgyhogy most nem olvasok, csak egy fontos dolgot szeretnék írni:

Csanád drágának nagyon boldog szülinapot kívánunk! (Így utólag is :oops: :oops: )

Talán hétfőn jövök.... :roll: :roll: :roll:
Úgy látom lesz, mit olvasnom :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok!

Ismét itt :)
Zsombi tegnap du. elég nyűgös volt, hát fürdetés után látom, hogy valamelyik alsó foga (bal alsó 3 vagy 4) jön kifelé, már van kint belőle, de nem az egész terjedelmébe. Lassan 11 fogunk lesz :D
Tegnap nem sikerült teljesen feldíszíteni a lakást, de haladok.

Ja, ugye direkt mondtam mindenkinek, hogy dec 6-án jön a mikulás, erre sógornőmék már a héten odaadták az ajándékot, anyu tegnap :twisted: Legalább ezt a tegnapit kimagyaráztam Jázinak, mert pont kiraktuk az ablakdíszeket, és utána jött anyu, és mondtam Jázinak, hogy biztos azért küldte mamával a csomagot a mikulás, mert látta, hogy milyen szépen kidíszítettük az ablakot :? Szóval ennyit arról, hogy a családom vmibe is nézné a szavamat!!!! :cry: :twisted:

Noémi!
Nincs harag :lol: De azért majd gyere, és mesélj!!!

Semmi nem jut az eszembe, amit ötletként felvethetnék :wink:

Szép napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Olyan jóóó volt szülinapozni, úgy élvezte!Ebéd után tartottuk, akkor még nem volt álmos. Aztán jöttek a mamik, kerestanyuja lebetegedett sajna, Ő nem volt most. Nagyon élvezte, hogy mindenki rá figyel.

Teszek fel pár képet.
Kép ma az asztalon is szabad Kép

Kép torta Kép a sütim, ettem is belőle Kép aji Kép
anyával
sziszi22

Kép másik ajándék
sziszi22

Sziasztok! Olvastalak titeket, de a dáthánk átment köhögésbe. Most csak egy kérdésre jöttem. Köhögéssel mit lehet csinálni? Nem úgy érzem,mintha mélyről jönne. A takony már nem folyós, inkább sűrű és nem sok, de azért dugaszol.

omr

Rena: én SINUPRET-et adtam Csanádnak, most utoljára mikor beteg volt, ezt dokibácsink javasolta, de STODAL-t is kapott már előzőleg. Ezt a kettőt szedte már köhögésre.
sziszi22

Sziasztok!

De jó lehetett a szülinapja Csanádnak is! Na már mindjárt itt a miénk is! :wink:

Köhögésre passz, Kiara is nagyon köhög, úgy, ahogy te is írod, de semmi nem használ. Sinecod-ot ítrak fel, de köhög így is. A Robithusin használt, de azt max. 3 napig írják! Meg mi már antibigyót is kaptunk, pedig a dokink nem szeret felírni antibiotikumot, de már olyan beteg volt szegény! :cry:

Ma apa berakott egy kis zenét, és a csaj olyan táncot levágott rá, még a kezeit is csapkodta, mintha csápolna! :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico

KNiki: Édes lehetett Kiara ahogy táncikált. :lol: Jól néz ki ez a repülő jószág, megtetszett nekem is.

Jobbulást, minden kis betegnek!!!

Olvastátok a Kismamában a Az élet írta/ Csak lányokat ne! cikket, hát teljesen kiakadtam! :shock: :shock: :shock:

Brigó: úgy látom hiába mérgelődsz, hát azért sem úgy csinálják ahogy Te szeretnéd, megkéred őket, akkor sem, bele kell törödnöd. :? Gratula a foghoz! :D

Noémi: köszi a köszöntést!! Aztán gyere ám, várunk vissza.
sziszi22

Winnie: Neked is köszi a köszöntést!!!
sziszi22

Sziasztok!

Köhögésre én is ezeket hallottam amiket a többiek is írtak,szerencsére használnunk még nem kellett.
Úgy néz ki,Martinka mára már jobban van.

Nagyon szupi ajándékokat kapott Csanád,és nagyon csini volt!A tortát hol csináltattátok?
Írtál múltkor a bölcsiről.Mikor kezdi Csanád?Te teljes munkaidőben mész vissza dolgozni,vagy pár órára?

Brigó gratulálok a fogycskához,hát akkor megviselte szegény kis Zsombit!

Puszi Mindenkinek,jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Hát hétvégén nem volt túl nagy forgi :)

Brigó, ja, ne is mondd :( :( :(
vitamin, ilyenkor már lehet? Cebion cseppeket szedtünk, de aztán a vizeletben már tól sok ascorbinsav volt, de szerintem megint elkezdjük, mert ez már kb egy hónapja volt...
de mindegy, úgyis megyünk holnap megint dokihoz, mert megint van köhögés is, igaz csak vízszintesen, meg egy kis rekedtség, hőemelkedés...

Rena, nátha, én is épp ma gondolkodtam, hogy melyik a jobb, ha folyik, vagy ha sűrűbb? mert ha folyik, legalább nem dugul, ugyanakkor az meg az első fázis... bár nálunk két folyós és egy dugulós nap után ma megint folyt...

Sziszi, milyen volt Csanád saját sütije?ez az aji FP tanulószék, ugye? hogy válik be Csanádnak?
Cikket olvastam, én is dobtam egy hátast attól a cikktől... de tök jó, hogy leadtak ilyet is, az meg még jobb, hogy kommentáltk, és nem hagyták szó nélkül...

Köhögés, én még csak köptetőt adtam, Ambroxol, meg nagyon erős köhögésre Fenistil cseppeket.

Beszti, én is várom a napodat :)

Brigó, köszi a recepteket, még nem néztem, de majd odajutok :)

KépKép

KépKép
winnie27

Másoljátok már be azt a cikket légyszi, ha tudjátok, vagy legalább a tartalmát kéretik leírni! Már teljesen felcsigáztatok! :lol:

Kép
kernico

Isten éltesse Veronikát 1. születésnapja alkalmából! Kép
sziszi22

Veronikának sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

Ildikó
ilgya1

Veronikának BOLDOG SZÜLINPOT :):):)

Kép

nika70
Salgótarján

Sok boldogságot az ünneplőkenek!

Balázs is lebetegedett. :( :( Orr folyás, köhögés és a szeme is begyulladt. Ma viszem dokinénihez, ha felébred. Közben kibújt a 4. foga is. A jobb kettes, így most kicsit féloldalasan néz ki. Nálatok is jóval naygobbak a felső fogak, vagy csak Bazsi lesz ilyen kapafogú? :lol: :lol: :lol:

Multivitamin van ilyen korú gyerköcöknek? Szerintetek a Béres cseppet lehet nekik adni? Kicsit fel kellene tuningolni az immunrendszerét, mert olyan sűrűn beteg.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Na nézzük a vonalzóm!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Nem egészen sikerült! Na megyek, mert felébredt Bazsi!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!!

Veronikát Isten éltesse sokáig első szülinapja alkalmából! Kép
Majd jössz mesélni Noémi! Meg képek ugyebár.. :D

Sziszi! Nagyon szép ajándékokat kapott Csanád. FP szék engem is érdekel,élvezi? Az a tologatós is jó, erről jut eszembe,mikor kell,hogy beletaláljon a gyerkőc ezekbe a formaválogatósokba?

Beszti! Jó hogy jöttél! Boldog születésnapot így utólag is. :oops: Még beleférek. Puszirecept nyomtatva,majd kipróbálom! Nagyon ügyes vagy tényleg,hogy ennyi mindenre van időd! Le a kalappal!

Brigó! Nagyon jó a levelezőprogi!!! Köszi! Először szívbajt kaptam,mert a céges levelek nem jöttek át, mondom engem ezért megb@sz apa, :oops: de aztán sikerült áthozni. :D Mekkora volt Zsombi láza a Prevenar után? Azért hatott a lejárt kúp? Neisvacot is beadattad neki? Tulajdonképpen a prevenar mi ellen hatásos? Rota vírus ellen beadatja valaki? Nagyon durva ára van, :shock: de hogy a betegség is milyen durva.. Gratulálok a foghoz! Gyorsan kinőttek!

Kniki! Helikopter :lol: :lol: Apa mindig távirányítós kisautóra vágyott,mondta,hogy ha majd gyereke lesz,azt vesz neki karira,még ha lány is. Na de mégsem azt kap Petra (még jó),viszont anyu elárulta,hogy vett a kis kedvenc vejének (nincs is másik) távirányítós autót karira bónusz ajinak. (Falexa: pszt!!!!!!, én sem tudhatok róla)
Fasírtsüni nagyon jó ötlet. Ezt is ellopom a Petra partijára. (tényleg milyen jó,h mi vagyunk az uccsók,teli leszek ötlettel.Brigótól a lufi, Anditól a torta,Knikitől süni.. Noémi?? mondj valamit.. :lol: )
Na és gyógyító puszik Kiarának!!! :-******

Winnie! Szegény Réka, még mindig/már megint. Vitaminról éppen tegnap olvastam a Babapatikába, h van multivityi is babáknak,mindjárt meg is nézem. Na itt is vagyok. Multikid Multivitamin szirup 4 hós kortól. Van Calcium és D vitamin és C is ebben a márkában. Nektek is gyógyító puszik! :-******

Falexa! Ti hogy vagytok? Nem esett bele megint Bazsi,ugye?

Na ja, én is olvastam a Kismama cikket. Oké, leírom a lényeget,úgyis villámujjaim vannak. :lol:
Gondolom mindenki az uccsón akadt ki - én legalább is azon.
Részletek: "évi 3 %-al több lány születik,mint fiú.most 1 férfira 3nő jut,2010-re 4,azért mert a nők 35-42 év között szülnek már, így az erősebb X kromoszóma a nyerő,ezért lesz lány.ha a férjed (levélíró kérdésére a válasz) nem tudott a 20-as éveiben lányt csinálni,már ne is próbálkozzon.várd meg 2009 után a törvényt,mely engedi a választást. AKI KÉT LÁNY UTÁN MEGKOCKÁZTATJA A HARMADIK,NEGYEDIK LÁNYT AZT A NŐTÁRSADALOM ÁRULÓJÁNAK ÉRZEM. nagyon haragudtam a 4-es ikerlányokat szülő nőre is, mert ki tudta volna vetettni 2-t,de nem engedte. dicsőség 4 lány,mikor amúgy is nőuralom van? Kénytelen lezs majd mindenki elvenni az idősebb nők férfijait,mert nem jut."
Kiss Gabriella az író. (üzenem neki: bocsi,de ha Petrának húga lesz,annak is örülök és kész,- még jobban :oops: igenis kell tesó)
Kismama reagált: reméli,hogy az emberek többsége nem népesedési szempontok alapján tervezi a gyereket. Az életkor amúgy nem befolyásol.

Na kimaradt pár rész,de ez a lényeg. Remélem nem írta most le más is,mert kiakadok! :lol:

omr

Ó de szép hosszú lettem, látom azóta Falexa is idekerült. Szegény Bazsi, szóval mégis beleesett. Nálunk is nagyobb a felső, ráadásul 2 perc szünetes. Szegény olyan lesz mint én. (most hogy kinőtt a bölcsesség 2 éve, átrendezte a felső sort, begyulladt 2- bal 1-2 - csak a gyökércsúcs rezekció segített. Kihúztak alul egyet, nem maradt ott a luk, arrébb tolódott az egész sor. szóval nekem a fogszabi sem segített igazán, próbálom Petránál valahogy jó időben elkapni)

Na jól van,lekopok már tényleg! :roll: :oops:

omr

Igen ma van a nagy nap!!!!!!
Köszönjük a köszöntéseket, majd ha felébred a kiscsaj akkor megmutatom neki, mit kapott tőletek! :D
REngeteg a dolgom, készülödnöm kell, remélem elkészülök mindennel mire jönnek a vendégek! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na majd lehet csak este vagy holnap jövök beszámolni!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Brigó: köszi a recepteket! :)

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!

Na megint itt vagyok en is. Mar egy hete visszajottunk, de volt annyi dolgom, igazabol most se nagyon erek ra, keszulodunk mi is a szulinapra. Kedden hajnalba a gyereknek 39.6 volt a laza. Teljesen bepanikoltam, nem tudtam, mit csinalja. Adtam neki lazcsillapitot aztan hutofurdo, de nem nagyon ment le. Masnap elvittem dokihoz, aki azt mondta jon a fog. Miota lehet a gyereknek ilyen magas laza a fogatol?????? Aztan hasmenese volt,szombaton reggel meg tele lett kiutessel, elvittuk az ugyeletre, ahol mondtak, hogy bekapott valami csunya virust. Most mar szerencsere jol van. Kiutesek is kezdenek eltunni, nincs laza se. Borzalmas volt szegenykemet ilyen betegnek latni. :(

Par szo az utunkrol. Odafele nem volt baj a repulovel eleg jol birta a gyerkoc. (persze a borondre ra kellett fizetni) Hazaertunk szegenyke azt se tudta mi van. Nem ismert senkit minden idegen volt szamara, este alig akart elaludni. Szoval az elso 1het karasztrofalis volt, senkivel sem akart meglenni mindig anya kellett neki. Kesobb mar javult a helyzet, de az ejszakakat nem akarta ataludni. Otthon is megunnepeltuk a szulinapjat, nagyon jol sikerult, kapott egy csomo ajandekot, aminek a felet nem tudtuk visszahozni. Igy legalabb mar ott is lesz jateka. :wink:
A visszafele ut nagyon rosszul sikerul. Mivel este 8-kor indult a gep, leanyzo mar nagyon nyugi volt. (Ilyenkor mar aludni szokott. )Most meg nem tudta mi a fene folyik korulotte. Fel-ala akart maszkalni a repulon. Nem akart megmaradni a feneken. Nem igazan ertettem honnan van ennyi energiaja. De vegul elaludt, aztan fel kellett keltenem. A kocsiba megint elaludt, de hazaertunk szoval megint fel kellett kelteni. Nem volt tul boldog, de vegul elaludt. Ennyit az utunkrol. persze mindenki nagyon boldog volt, hogy lathatta Lilyket.(mondjuk anyoseknak eleg volt 1X1 ora :shock: )

Ennyit rolunk. Visszaolvasni nem nagyon hiszem, hogy lesz idom, de probalkozom.

Veronikanak, Csanadnak, Daninak nagyon sok boldog szuletesnapot kivanunk!!!!!!!!!!
En Zsombor szulinapjarol is lemaradtam. Ot is Istenke eltesse sokaig!!!

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27

VERONIKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!ISTEN ÉLTESSE A KIS NYUSZIPUSZIT!! :D :D :D :D
Vendég

Beállunk mi is a sorba :D

VERONIKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Régi télibabás lévén kereslek meg benneteket!
Minden érintettnek Bolog első szülinapot!

Egy karácsonyi ajándék ötlet:

Miért küldenél valami minden sarkon kapható képeslapot, ha a családodról készült képeslapot is küldhetsz?

Csak a készítéséért kell fizetned (400Ft) és utánna bárhol fotóként előhívathatod!

Akik az izléses képeket szeretik, azoknak a figyelmébe ajánlom a következő oldalt: http://egyedikep.uw.hu

Hasonlóan naptárt is készítek (1000Ft) és utána csak kinyomtatod otthon és a fénymásoló szalonokban összefűzeted.

Ibcsi

Ibcsi

KépKép
fibcsi

VERONIKÁNAK NADON NADON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Na majd később még jövök, és vissza is próbálok olvasni, de 2 napja nagytakarítok (ablakpucoláson kívűl mindent - bútortologatás is :roll: ) és hulla vagyok. Még bevásárolni is lehet ma este megyünk! :roll:

Kép
kernico

Winnie, Rena: bejön neki a tanulószék, eddig ezzel játszott a legtovább, az összes játékot leelőzte. Tényleg jó, aranyos kis szerketyű. Nem gondoltam, hogy ennyire leköti majd. Ki tudja meddig tart, mindent megunnak egyszer. :wink:

A tortába vaniliás krémet kértünk, apa találta ki, finom volt.

Alexa: a tortát a Korzó cukrázdában rendeltük, Mátyás király körúton, máshol is kérdeztem Zrinyiben ott is hasonló árak vannak, ez volt közelebb hozzánk. De nem csalódtam, tényleg fincsi volt.
Bölcsi: én kérdeztem igen, gondoltam hátha valakinek még megy bölcsibe a gyermeke. Hát én beirattam, még nem jött válasz, hogy felvették. De időben kell, azt hallottam 1 évvel előtte, mert sok gyerek van. 08. szeptembertől megy, ha minden igaz, persze lehet, hogy megvárom a novembert, még nem tudom :oops: .A munkahelyemen nem lehet 4 órát dolgozni, nem hinném , hogy megengednék, viszont egy műszak az jó lenne, hát majd kiderül, mit lehet, ha rákérdezek.

Valaki még beiratja bölcsibe a kicsi kincsét?

Beteg kicsiknek jobbulást!

Rena: a formabedobóhoz még kicsik, sztem, bár van amikor sikerül, de az még nem tudatos, hanem véletlen. Még kell egy pár hónap, lehet fél év is, míg okosodnak egy kicsit. Köszi, hogy leírtad a cikket, én nekem sok időbe telt volna. :oops:

Egy kis jókedv Nektek:
Kép
sziszi22

Voltunk dokinéninél! Kezdődő tüdőgyulladása van valamint a torka is és mindkét szeme be van gyulladva. :cry: :cry: :cry: :cry:
Rengetegen voltak előttünk, de Bazsi úgy köhögött, hogy kijött a dokinéni és megkérdezte melyik baba köhög ennyire és behívott minket előre. Kaptunk befúvot vmint. kúpot végszükség esetére, ha már nagyon fulladna. Annyira köhögött már úgy sajnáltam, de hál Istennek a befúvóka sokat segített egyből nem fulladt. Szerdán megyünk vissza kontrollra remélem addigra javul az antibiotikumtól az állapota.

Aloe Vera propoliszos multivitamint ajánlotta hallott vki. róla?

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Veronikának Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánok én is!!!!

sziszka,

Hát nem semmi utatok volt, Azért remélem a eltöltött idő szebb volt.:)Anyósék érdekesek, dehát mindenki családjában gondolom vannak érdekes emberek. :shock:

Sziszi,

Nekem is megy Dani bölcsibe szeptembertől, és én nekem júniusban kellett jelenteztetni őt jövő évre. :shock: Nekünk így tuti helye van, abban a bölcsiben amelyikbe járatni szeretnénk. Viszont nekem lehet hogy már márciustól megy egy magánbölcsibe, ha addig nem találunk ki valami mást, mert én megyek vissza Januártól dolgozni részmunkaidőbe. Márciusig itthonról fgok dolgozni, később meg majd meglátjuk.

Mondjuk most, hogy "ikreim" vannak, eléggé meglepő Dani viselkedése, de Tinu szerint ez normális, hát kíváncsi leszek egy bölcsit, hogy fog fogadni. Most nagyon nyügi és csüngőbüngő lett rajtam, és sír is sokat, viszont lehet hogy a foga is jön. :(

Na megyek mert még van egykét tennievaló, mert holnap már reggel 9-től sittelek...

csernusn

F Alexa: igen hallottam róla futólag, de semmi közelit nem tudok róla.

Erre gondolt?
Forever Bee Propolis (propolisz tabletta):

A méhpropolisz - amely a legjobb természetes antibiotikum - tiszta és természetes egészségvédő anyag, amelyet a teljes család fogyaszthat. A propolisz antibiotikus hatású anyag, amelyet a méhek a méhkaptár sterilen és fertőzésmentesen tartására használnak. A méhpempővel dúsított propolisz hatásos segítséget jelent az egészség megőrzésében, nagyszerű védelmet nyújt gyulladásos megbetegedésekben illetve baktériumos fertőzések esetében.

Jobbulást, szegény Bazsi :cry: .

Délután elfelejtettem írni, hogy 3 éve nem virágzott az orchideám, és Csanád szülinapjára kivirágzott. :D :D Olyan jó érzés volt, még a virágom is velünk örült.

Én is ma ajtókat mostam le, de nem bírtam ki, hogy ne jöjjek. :oops:
sziszi22

Sziasztok!

Na, itt ma sokkal nagyobb pörgi van, mint a másik topicban :)

Fölkalexa, jaj :( jobbulást Bazsinak!!! nekünk az antibogyú után pikkpakk meggyógyult, nagyon látványos a gyógyulás...

Mi is voltunk ma dokinál, de szerencsére tüdeje is tiszta, torka sem piros, "csak" nátha, meg repedtfazékhang.... :? hőemelkedéssel.
Azért mentünk, mert holnap elutazunk, és előtte meg akartam mutatni. Hévízre megyünk péntekig. Azt mondta a doki, hogy menjünk, a Bp-i levegőnél minden jobb, na meg ott van sókamra is, ami segíthet. Vagy ezt már tegnap írtam? :? szóval pénteken vagy szombaton jövök. Péntek du meg elvileg céges Mikipart is lezs, remélem ok lesz addikg a kiscsaj.

Noémi, nagyon boldog szülit a lánykának!!!

Fibcsi, jó, hogy jelentkeztél, amúgy mizujsi veletek? nagyon régen írtál!!!

Bölcsi, én még nem tudom, nem szeretném, a lehet, hogy 6 órába visszamegyek dolgozni, de ha lehet szeretném nagyikkal, babysitterrel, esetleg egy nap magánbölcsivel megoldani, és normál bölcsibe egy évvel később... persze ha majd felveszik, hogyha van itthon kistesó... :?

Sziszka, jó, hogy jelentkeztél!
de akkor most nálatok hogy van, te anyudék, meg anyósék is itt laknak MO-n, csak párod munkája miatt vagytok kint? és hosszú távon? vagy hogy tervezitek?

KépKép

KépKép
winnie27

Sziszka!
Lilyt is Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1196748138.1386.gif[/img]
Gyorsan eltelt ez a 3 hét, szinte most mentél el! (Illetve jöttél el..)
Láz,hasmenés.Nálunk is ez volt, oszt nem jött ki egy foga sem,szóval nem mindig attól van,jól gondolod! Mikor jöttök legközelebb Mo-ra?
Képeket,beszámolót majd kérünk a birthday partyról!!

Falexa!! :cry: :cry: :cry: :cry: Szegény drága Bazsikám! Úgy sajnálom. Most tiszta para lettem. Petra akkor köhög csak végülis,ha este vízszintesbe rakom,vagy ha még szívom azt a keveset az orrából,köhög egyet és akkor jön egy nagy adag. Szerintetek vigyem orvoshoz? Most hozatok apával Sinupretet,könnyebben feloldaná. De azért agyalok ennyit a dokin,mert ezt a náthát is ott kapta el,a láz után amikor elvittem. Mit csináljak?
Bazsikának mielőbbi gyors gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!

Winnie! Na éppen itt az ideje,hogy mentek,olyan rég voltatok valahol is! :wink: Sókamra jó lehet! Tuti használ a lánynak! Meg szerintem a Mikibácsi is meggyógyítja. Mi csak Vásárhelyre megyünk pénteken a Mikihez.

Kniki! Suvickolj csak suvickolj. :D Aztán lehet,hogy követem a példádat. De én nyilván pont az ablakokkal kezdek. :roll: :wink: :D

Sziszi! Amúgy Csanád tud egyhelyben sokáig ülni? Annyira tetszik ez a FP szék, azért kérdem. Mert Petra cica sajtkukac, nem marad 1 percre sem egy helyen, kb 2 percig ha leköti egy játék az már jó. Szóval nem tudom mennyire kötné le egy ilyen szék.

omr

Na nézzenek oda,hol a kép?
Kép
Remélem most jó.

omr

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?