Márti!
NEM LESZTEK BETEGEK! És kész!
És punktum!
Az én gyerekeim meg Afrikába készülnek.
Valamiért egy időben nagyon féltek a madaraktól. De nem is igazán az igazitól, inkább csak a szótól. Lehet hülyeség, de szabályosan megrémültek, ha meghallották. Akkor kezdődött, amikor egyszer az apjuk viccesen azt mondta egy hisztit lezárandó, hogy "Nézd, ott repül a kismadár!" Aztán a dédi előadta nekik, hogy nem kell félni a madarakról, mert elrepültek Afrikába. Azóta nyomják a dumát, hogy elrepültek Afrikába. Ha kérdezem, hogy miért mentek, akkor a válasz: vásárolni. Szóval, Mártikám, lassan király életünk lesz, a te gyerekeid Mexikóban, az enyémek Afrikában, mi meg csak utazgatunk.
MSN partikra én is emlékszem, amikor itt vinnyogtam a röhögéstől, mostanában viszont gyorsan elolvasok ezt-azt, aztán megyek TV-zni, aludni.
Ja, tévé! Ha már a szar anyák előnyben, hát legyen. Mit nem adnék, hogy a manókat
napi laza
fél órára lekötné a mese. Vagy kétnaponta. (Sóhajtozós ikon) Be is vetek mindent a cél érdekében: megmutattam nekik a Minimaxon a Thomas-t, mondtam nekik, hogy ez menő mese, meg vonat, meg minden, de nagy ívben sz@rnak Thomasra, meg barátaira. Meg a TV-re is.
Jut eszembe! Nincs valakinek Teletubbi? Vagy hogy kell írni? Tudjátok, az az idióta mese, amitől 3 perc alatt ki lehet akadni. Szerintem a gyerekeimnek bejönne, főleg ha látnák, hogy én nem bírom. Ezt gondoltam utolsó próbálkozásnak.
Ibolya!
Az jó, ha nem csak az én gyerekeim adnak műsort a rendelőben. Én ugyanúgy égek, de legalább megnyugtató a gondolat.
Viszont amióta szoktuk olvasgatni a Bartos Erika féle Anna és Peti-ben az oltátos részt, azóta nagyon készülnek dokihoz. Lassan megyünk, meglátjuk, hogy használt-e valamit a mese.
De máshol sem tudnak viselkedni: egyszer voltunk zenebölcsiben, hogy megnézzük, milyen is az: több dolgot is leszűrtem abból a fél órából. Nem tudok egyedül menni velük, mert egy csomó ölben ülős feladat van. Flóra szépen közreműködik, Marci addig pantomimest játszik a tükörfal előtt, vagy csak körbe-körbe sétál, mintha legalább ő tartaná az órát. De tapsolni... na azt neeeeeem. És k*rva drága ahhoz a 4 dalhoz képest, ami elhangzik, és itthon is simán énekeljük, hangszerekkel kísérjük, stb. (Szerencsére ezen egyszeri és megismételhetetlen próbaórán Zsolti is velünk volt.)
Zsu!
Azok alapján, ahogy mindig meséled, hogy Kata mennyire szereti a bölcsi, jól érzi ott magát, szerintem sem gáz, hogy folytatni szeretnéd. Ha már az is rossz neki, hogy otthon van, és ehhez még jön egy kistesó, akire alkalomadtán féltékenynek is lehet lenni, simán jó lesz neki a bölcsiben!
A feltételeket én is úgy tudtam, mint Ibolya, szóval szerintem tök mázli, hogy mehet továbbra is.
Zsuzsi!
Aranyos ez a Zsuzsizás!
Mikor kezdődik a meló? Van már pontos dátum? Még mindig gáz odabent a helyzet?