Új privát üzeneted érkezett!

Kakukkfű
Óriási gratula, és írigy-írigy!

Kaska
Nekem még annyira pici babaként van előttem Viola. És tessék! a képeken már hihetetlen nagyot nőtt! Cukorbogár kis aranyos csajszi.

Anita
Bocsi, hogy azóta sem beszéltünk meg a talit, de ami késik, nem múlik. Kép Legalábbis remélem. Kép Robó is hogy megnőtt, és egyre tündéribb, és "pasibb". És végre a belőled is látni valamit. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Virga. szánom bánom, az előbb kiamardt, pedig írni akartam:BOLDOG SZÜLINAPOT LEVENTÉNEK!!!!!!!!

Myssnia: természetesen a tali nincs elfelejtveKép. Majd összehozzuk, talán az ünnepek után, ha nektek is jó úgy.Belőlem nem igazán látni a képeken sokat sajna, mert álltalában én fotózom...Talán egy két szopis kép van amin rajta vagyok én is ,de azt most inkább ide nem tenném felKép

Anita
anita77

SZIASZTOK!

Nem győzöm olvasni a termést,főleg hogy 2 hetet kellene bepótolnom....képtelenség!Kép

Minden baba szépséges és ennivalóak!!!KépKépKépKép
A betegeknek jobbulást kivánok!

Sajna sikerült elkapnom ezt a jó kis náthát,de elég gyorsan múlik,remélem Marcit megkiméli!
A legrosszabb a repülőn volt ,mert a bal fülem nagyon bedugult meg lüktetett,és csak másnap reggelre dugult ki,és hallottam vele rendesen.Marcim -el ne kiabáljam-jól van ,még semmi jele ,hogy elkapta volna.
A nappali alvásokkal szenvedek vele,-jó ha 20 percet alszik összesen egész nappal. Aztán éjszaka ok,szépen végig aludja az éjszakát,de nappal kevés és ettől nyűgös is.Egy tuti módszer van csak az alvására,a babakocsis séta a levegőn.Csak most itt hurrikános szél van -hát igy kinem viszem.

Próbálom magam karácsonyi hangulatba hozni,de nem nagyon megy. Pedig már november elején már úgy vártam.
Már csillog villog a lakás,és a diszeket is elő kaptam vizitre,hogy mit vegyek még hozzá.
Az a tervem hogy idén plafonig érő fánk lesz,és piros (bordó), arany kombinációba öltöztetem Marcikámnak az első karácsonyfáját.
Holnap vesszük meg a fát ,ha minden igaz...

Ti hogy álltok? Fákat megvettétek már?

Mariann & Marci
Mariann

Sziasztok!

Azért kérdeztem a nestlé ean kódot, mert most azon puffgok milyen sok beba2+ dobozt dobtam ki...
Mi a kisvonatra hajtunk..

De sebaj van bent a cégnél ean kód nyomtató majd kreálunk egyet....Kép.

Addy78: Nekünk is ilyen kádunk van, sőt a fogkefe is hasonló:
Kép
na meg még egy a háromfogú Dorkűból:
Kép
Kép
és ilyen a harcias Dorka rá ismertek?
Kép

Ma voltunk a körúton sétálni, babakocsival olyan jó volt a karácsonyi hangulat, sokkal hangulatosabb volt mint a plázákban bámészkodni, ugyan át is fagytunk egy kicsit, de jó volt.

Manó: akkor mennénk holnap, ha nem baj, ha gond akkor sms-ez ok?

Orsoly: ha erre jársz nyugodtan benézhetsz, csörögj rám, és akkor kiszaladok a ház elé. mert nem lehet csak úgy bejönni, az értékbecslö is teljesen fel volt háborodva, hogy miért nincs csngő, de hát ez van, múltkor a vizes ortájozott a ház elött hogy jött a víz dijjért...

Dorka már megkapta az egyik mamától (anyukámtóé) az ajándékot hát egyik egy fiser price ha jól írom ilyen tologató valami, nagyon tetszik neki tolja és megy utána, és az zenél. Így közlekedik a lakásba, csak az a fránya küszöb ne lenne..
Meg egy zenélő fiser price sütit, bele kell rakni a formákat a helyére és zenél, ez is tetszik neki.

Nálunk a karácsonyi menü: húsleves
párolt lazac, párolt pácolt pulykamell, rizi bizi zöldséges krumplival.
Ugyan ez lesz az első önálló karácsonyi menüje, mert eddig anyu, vagy anyós fözött és kaptunk, de most már külön család vagyunk, meg anyukám elutazik, anyós meg inkább nem fözök én...
De azért bejglit ben sütök...Nem vagyok egy konyha tündér..

Na jók legyetek
Manó 2+Dorka a kis 3 fogú 2 szemfog +1 első fog de csak felül nekünk alul még nincs fogunk...

Kép
Kép
dorka2

Na,itt vagyok!
Mindenkinek köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok! Ajándék télleg klassz volt, de azért várom a karácsonyt, amikor talán a digigépet is megkapom...Kép
Nálunk megy a hozzátápi, fél üvegnyi bébikaja, egyelőre a gyümik, meg krumpli, répa, sütőtök rendszeresen, meg 1x pasztinák... Nagyjából mindent megeszik.

Kérdéseim lennének, tudom, ezerszer volt róla szó, de pont ezeket nem mentettem el magamnak
* a Sinlac tejpépet mikortól lehet adni? (És hol lehet kapni?)
* Milyen pelyhekkel lehet dúsítani a bébikajcsit? (kukorica? rizs? más?)
Nagyonköszi előre isKép

És csatlakozom a karácsonyi menülistához:
Szenteste halászlé, rántott hal és husi, sült kacsa, lilakáposzta, fr.sali, kr.püré, meg anyu-féle babapiskótás süti, gyümisali.(Ezeket anyával közösen csináljuk, szétosztva ki-mit)
Másnap Peti rokonainak tatárbeefsteak, rántott és sajtos-tejfölös husi, maradék rántott hal és fr sali, kr.püré, gyümisali, fagyi (ezt én, de nagyrészt ugye előző napról is megmaradó vagy előre elkészíthető dolgok)

Franyó
SK koszorú? Nagyon szép! Kép Nekem sikerült vásárolnom egy ezüsttel díszített szalma koszorút 3 rugóért, mire apa kijelentette, hogy neki nem ez a karácsonyi, hanem a fenyő pirossal.Kép Mondhatta volna előbb. Én meg tudhatnám így 4 év utánKép

Maci
Iszonyú klassz az üvegfestésed!Kép AnyukádKép Télleg durva, ez nem pénzkérdés, és ha a felknőttek meg is egyeznek, a gyerek az mégiscsak más...Kép

Nadine
Jobbulást Zsaninak!!!

Toffi
Én még nem is gratuztam a vizsgádhoz.Kép GRATU!!!KépKép
Zsombi karácsonyra állni fog??!!

Magdi
Alma magában nálunk se megy, csak banánnal, sütőtökkel...

Andy
Ment a homeolevél másik mélcímedre, hátha most okés.

Képek szuperek, Szilárd, Vilcsi, Robóka, Dorka-és a többiek.Kép

Na, asszem utolértem nagyjából a topicot, de még holnap jövök, aztán úgyis készülődés ezerrel...
Jó vásárlást/csomagolást/főzőcskézést mindenkinek!
Pusza
Elli
ellimami

Végre visszaolvasok, erre tiszta pangás vanKép
Na, mindegy, úgyis jön a barinőm ebédelni, van mit csinálnom.KépMéghozzá... tádáááám... Kangi-Apacuka féle baconba göngyölt csikemájat!Kép Remélem sikerülszik.

Manó2
Még mindenképp le akartam írni, hogy az uccsó képen Dorka úgy néz ki, mint Billy Idol, amikor énekelKép

E
ellimami

Sziasztok!

Arit mégsem kell újraműteniKép, szerdán engedik haza.

Nálunk mindenki köhög, kivéve a dohányzó Apát (szigorúan csak kint cigizik, még le is fagy, és mégsem beteg soha. Ki érti ezt?Kép)

KaskaKép a Corás habtapi 36 dbX 30x30-as és jó nagy betűk meg számok vannak benne. De volt kisebb méret is. Pillepalack vadászatKépKép mozgást értemKép Julka csak hátrafele kúszott.

ElliKépA Sinlac rizs és szentjánoskenyérmag liszt keveréke. Van benne még növényi olaj és citromsav, ásványi sók, vitaminok. 4 hónapos kortól van ráírva. Kell bele anyatej vagy tápszer. Van még Milupa HA vaniliás vagy sima rizspép. Ezek mind vényesek asszem. Puliszka:kukoricalisztet, ha eszi az enyhén darabosat, inkább darát főzd meg a mikróban pici sóval. 1 deci vízhez kb. 2 teáskanál dara.

ToffiKép úgy érted, hogy esetleg van a Corában, diszkrét helyen Csipp.???Kép

Ügyes Apa tegnap este kacsát sütött és megcsinálta a töltött kápit. Rám hárul a megfőzés nemes feladata..

Urszila
urszila

Arit ma hazaengedikKépKépKép

Valaki írt meggyes muffinról. Kérném a receptet!

Neten ezt találtam:
Tippek a muffinkészítéshez
1. A receptet mindig olvassuk végig még a sütés megkezdése előtt!
2. A kivajazott muffinformákat a tészta beletöltése előtt kis időre tegyük a fagyasztóba, így majd könnyebben kijönnek a kész sütik.
3. A muffinformákat újratöltés előtt hagyjuk teljesen kihűlni!
4. Minden hozzávaló szobahűmérsékletű legyen a felhasználáskor, hacsak nincs más utasítás a receptben!
5. Az aszalt gyümölcsök aprítása egyszerűbb, ha a kést megmelegítjük.
6. A tojásfehérjét mindig szobahőmérsékleten verjük fel: először alacsony fokozaton, majd növeljük a sebességet. A kész habot utoljára keverjük a tésztához!
7. Ha egyszerre több muffinsütőt használunk, ügyeljünk arra az elrendezésnél, hogy mindegyiket egyenletesen érje a hő!
8. A formába töltött tésztát már ne kevergessük, ha túl sokat tettünk a formába, egy kanállal kiszedhetjük a felesleget.
9. A muffinokat jobb sütőpapír nélkül sütni. (kivéve az olyan muffinokat, amelyekben pl. gyümölcsök vannak, mert azok sütésnél leszállhatnak az aljára, és beleragadnak a formába)
10. Muffinsütéshez jobb vajat használni, mint margarint: egyrészt jobb az íze, másrészt megnöveli a muffinok eltarthatóságát.
11. A tészta készítésénél először keverjük össze jól a "nedves" hozzávalókat, egy külön edényben a "száraz" hozzávalókat, majd ezt a kettőt gyors mozdulatokkal (csak rövid ideig!) elkeverjük egy fakanállal/evőkanállal. (Ha maradnak kisebb csomók a tésztában, az nem baj.)
12. A sütőt mindig jól előmelegítjük.
13. A sütőt a sütés első 15 percében ne nyissuk ki, különben a muffinok össze fognak esni!
14. Ha marad üres "lyuk" a formában, töltsük meg vízzel, így tegyük a sütőbe! (ettől a muffinok könnyűek és lazák lesznek)
15. A muffinok akkor vannak készen, ha már szép aranybarnára sültek, és tűpróbánál nem ragad a tészta a fogpiszkálóra/hústűre.
16. A muffinokat hagyjuk kb. 5 percig a formában hűlni! Ha a formát ilyenkor egy nedves ruhára tesszük, a muffinokat könnyebb kivenni!
17. A frissen kisült muffinokat lefagyaszthatjuk, és kb. 2 hónapig eltarthatók így. Felengedés után rövid időre tegyük forró sütőbe, és már fogyasztható is!
18. A még nyers tésztát is lefagyaszthatjuk: egyszerűen beletöltjük a formákba, formával együtt betesszük a fagyasztóba, amíg a muffinok meg nem fagynak. Ezután kivesszük őket a formából és fagyasztótasakba tesszük.
urszila

Urszila: a Sinlachoz szvsz viz kell, legalabbis mi igy esszukKép Lackonak bejon natur isKép

Mano2: oks, bar lehet az unnepekig mar nem setalunk el feletek, de ha igen, csorgokKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

minden babó nagyon édes a képeken Kép

Elli
ajándékok... az igen Kép főleg a masszázsért vagyok irigy Kép

Mariann
jobbulást! nekünk is bordó-arany fánk lesz Kép

Karácsonyi menünk semmi extra: pulykaleves, rántott ponty krumplisalátával, tiramisu, tarka tészta vagy kuglóf, gyümisali

Dani olyan drága, egész nap magyaráz: mammmma, bba-bbba, vavavava, jejejejeje... KépKép

TEgnap főztem Daninak barnarizst, és banánt kevertem hozzá, de nem kellett, csak néhány kanállal Kép Vettem barna rizslisztet is, azzal mit kezdjek? Kép CSak úgy keverjem hozzá a főzihez (már ha megenné a főzit)?

Haladás, tegnap megvettem Apa ajándékának egy részét, ma még ki kell egészítenem, és KÉSZ vagyok Kép nem kapkodtam el a dolgokat

ébredezik, megyek

Andi
psandi

SziasztokKép

Mindjárt visszaolvasok, de egy kérdés:
Nem tudja valaki, hogyan kell hercegnő burgonyát csinálni? Csak tojás a kész krumplipürébe és süthető, vagy kell még bele valami?

Toffi
toffifee

Sziasztok!
Itthon vagyok egy cso meg log az oldalambol csurog belole a trutyi minden este kell szurit kapnom de mar szopiztunk egyet!

Puszi Ari
ari

Sziasztok Kép
bocsi az eltűnésért, kicsit betegek vayunk mindannyian, hálistennek Julcsi a legkevésbé, egyelőre, kopp-kopp-kopp! Torokfájás, köhécselés, tüsszögés, kicsi hőemelkedés, ergya közérzet Kép Ő szerncsére itt köszköpülködik a lábamnál, felálldigál a már említett doboz segítségével, én meg drukkolok, nehogy hanyattessen ...

Na felvettem. Ömlik a nyála, valszeg jön egy (vagy több) felső metszőfoga. Már ügyesen rájött, hogyan kell az összegyűlt nyálat a szájában zubogtatni, nagyon guszta hangokat ereget, mondhatom Kép

Most nem tudok rendesen visszaolvsani, viszont lécci segítsetek! Az öcsém "Wheels" autópályát szeretne, állítólag TESCO-ban is kapható, tegnap nem találtam, létezik ilyen egyáltalán? A weben nem akadtam nyomára Kép

Bocsi, de mennem kell, mert közben eszi az arcomat és kicsi ujjával a számat berregteti a lányom Kép

Pussz
Kangi
kangi

Hát én ritka béna vagyok mézessütés terén. Ami jól néz ki, az nem ehető, ami ehető, az gyalázatosan festKép. Mint ez a mostani. Szerintem soha többet meg sem próbálom. Majd valami mást sütök holnap karácsonyra, ez a mai nap nem az enyém.

Virág
Boldog szülinapot LevinekKépKép

Timici
Gratula a 11 hós BencénekKép

Ari
Gratula a 7 hós BorinakKép
De jó, hogy otthon vagy!!KépKép
Cső meddig marad?

Anita
Robó nagyon aranyosKép
És már milyen nagy ő isKép

Mariann
JobbulástKépKép
Nálunk is piros-arany a fa, Apa kérésére.
Fa még nálunk sincs, de azt Apa veszi.

Manó2
Édes kiscsaj DorkaKép
Mérgesen tényleg nem semmiKép

Elli
Köszi a gratutKép
Nem tudom, karácsonyra állni fog-e Zsombi, de erősen próbálkozikKép
Láttalak az Árpád üzletháznál kora délután, tesóddal voltál, a Virág u-ról kanyarodtatok az Árpád útra, de hiába integettemKép

Urszila
Lehet, hogy összefűztem, de nem a Corában van/voltKépKép
Ha arra a meggyesre gondolsz, amit én sütöttem, az Timici muffin alapreceptje szerint készült + meggybefőtt.

Andi
Az új ízekből Zsombi is csak néhány kanállal eszik, aztán másnap becsúszik a normál adag.
Én még mindig nem csomagoltam...

Béna védőnő lemérte Zsombit, aztán levont 20 dekát a pelenkára (csont száraz volt, kisboltban lemértem, 20 g!), így fogyott Zsombi 10 dekát. Ezek után már hosszra nem mérettem le.
Doki néni el volt ájulva Zsombitól és SzanditólKép. Szerinte adhatok Zsombinak tojássárgáját és csirkemájat. Holnap tojáspróba leszKép. És szerinte csak a mi kitarásunkon múlik, meddig nem alussza át Zsombi az éjszakát.

Megyek, mert tejpép idő vanKép
Toffi + Zsombi (aki ma 8 hónaposKép)
toffifee

Na csak visszalógtam egy kicsit, bár a CD-k felé tart a csaj ...

Ari Kép
huhhh, de jó, hogy már otthon vagy! Kitartást! És kíméletet a családtagok részéről! Kép Gyors felépülést!

Mariann Kép
üdv itthon Kép Nálunk vegyes lesz a fa, mi szombaton béreltük, Vízkeresztkor váltjuk vissza Kép Tök aranyos kis fa, remélem, túléli a megrázkódtatást Kép

Elli Kép
hogy sikerült a máj? Biztos fini lett, elrontani sem lehet, csak leégetni, de mivel az illata sokkal hamarabb jelez és nagyon ínycsiklandó, az ember természetes érzékkel ragadja ki a sütőből és tömi be az arcába Kép

Toffi Kép
egyet se búsulj a mézeskalács miatt! Béna védőnő Kép

Maci_2 Kép
Anyukád Kép
Viszont a micimacis üvegmatricák GYÖNYÖRŰŰEK!!!

Na tényleg megyek, mert veszélyben a haza. Vagyis az otthon. Szóval a lakás.

Pussz
Kangi
kangi

Hali,

Csak bejelentkeztem, mert már olyan régen voltam itt. Szal nálunk nagyban mennek a karácsonyi készülődések, csak egyvalamink nincs még, és az a karácsonyfatalp!
Amúgy minden okés, apa is én is voltunk fodrásznál, minden beszerezve, kaja nagyjából előkészítve.
Már csak pihenni kéne kicsit, meg a fát felöltöztetni.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Megint itt vagyokKép

Ezt a képet kapják a mamák karácsonyraKép
Kép

Kangi
Már csak kicsit búsulok a mézes miatt, feldíszítettük SzandivalKép És Apa is hazaért közben, azt mondta, hogy jó az úgyKép
Elkérhetem a máj receptet? Vagy kb. hol keressem?

Zsombi ül a folyósó közepén és vágyakozik a fürdőszobába. Már megtanulhatta, hogy az tiltott övezet?Kép Vagy fürdeni szeretne?

Megyek, hátha fürödneKép
Toffi
toffifee

Sziasztok!

Ellimami: Mél ment köszike.

Andi: Köszike az infót

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy a licopodim és a licopodium ugyanaz?

Köszike a válaszokat

Gyönyörű az összes baba.
Én is rakok fel egy képet Márkról

Kép
Pusz
Andy
andy78

Sziasztok Lányok!

ARI! Nagyon ügyes vagy!!! Valódi hős. Gyógyulj ügyesen, gyorsan! Kép

Ma megjött Kata torokváladék eredménye. Pozítív. Azaz a gyerek skarlátos volt. (Marci is, de az már a múlt.) Úgyhogy most (két hét nyösszögés után) elkezdi szedni az antibiotikumot. Anyjával együtt, akinek dokinéni levizitálta a torkát, és immár mindenféle kaparék nélkül mondta rá, hogy ez skarlát. Mindenesetre szerencse, hogy csak a bevásárlás után ejtettem útba a rendelőt. Bár azoknak, akik esetleg mégis tőlem kapják el, valszeg nem annyira. Kép Viszont senkivel sem csókolóztam útközben, márpedig ez a vírus cseppfertőzéssel terjed. Kép (Nem is köpködtem, úrilány ilyet nem tesz.)

Ma 20.50-kor rtl-en Télapu. Ha karácsonyi hangulatra vágytok, érdemes belekukkantani. (Igaz, mi kikölcsönöztük pénteken a könyvtárból, és már csak jövőre kell visszavinni a kazettát, de most egyedül nézem majd, és nem tekerem el az unalmas ill. gonoszos részeket. És nem hozok ber pzs-t, vizet, nem szedek le senkit a lépcsőről.)

Ajándékokat idén környezetbarátan csak masnival díszítem. Utálom kidobálni a sok szép papírt. (Azokból majd dekupálunk.)

Toffi, mézes ehylett érdemes linzert sütni a dr. Oetker vanicukor hátulján lévő recept szerint.

Heppi, jó pihenést. Azért a fadíszítésig még mintha lenne két nap, vagy én tévedek?

Képzeljétek, már ma van karcásonyfánk. Apa, mint már említettem 24-én szokja beszerezni.És magától jutott eszébe. (Különben nem rossz az ötlete, cxsak nehezen kivitelezhető: Ünnepeljük mi két nappal később a karcásonyt. Ingyenfenyő, leárazások tömkelege, és a rokonoktól összehordott bejgli...)

Na megyek, mert szegény Mária nagyon várja már Józsefet. Asszem apászülés lesz. Úgyhogy legyártom a pasit. (Ha nagyon zűrös lenne, a Betlehemünk lakóiról van szó.)

sofka
sofka

Sziasztok!

Mióta itthon van a párom, még kevesebb az időmKép Ki érti ezt? Tv-nk mára megjavulódott (20000 pénzért számla nélkülKép), viszont rajtam kívül az egész család göthös: Zsebi hörög, mint Dart Vödör legkisebb gyermeke, férjem Dörmögő Dömötörre hajaz, Timi meg épp most mászik bele a nyavajába kissé lázasanKép Na ennyit az ünnepekről...de legalább én makkegésszséges vagyok, hogy nyugodtan ápolhassam őketKép
Ja és a nagy újság: Zsebi is az önálló járókelők útjára lépett. Mint egy kamikáze, feltartott kezekkel trappol és vigyorogKép

Gyerkőcök nagyon szépek a képeken, bocsi az általános dícséretértKép

Kakukkfű, neked külön naaaaagy gratulaKép
Majd figyeljétek meg csajok, az ilyen hírekre szokott általában megindulni a kétcsíkos lavina a topikbanKépKépKép

Betegeskedőknek jobbulást, többieknek jó készülődést!

És mivel nem tudom, mikor tudok megint jönni:

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEKKépKépKép

pusssz
Momo

Momo
momo

Toffi Kép
a máj oly eccerű, hogy megszakadsz a röhögéstől, ha ideírom: csirkemájat keresztben elfelezett bacon-darabkával tekersz körbe, és tepsibe teszed. Ezt ismétled 20-szor, majd fóliával letakarod, és 200 fokos sütőben 20 percig sütöd. az utolsó 3 percben már megőrülsz az illatától. Mi majonézes kukoricával esszük. Isteni.

Sofka Kép
skarlát KépKépKép Karifához gratula! És drukk, hogy József komplikációmentesen megszülessen! Kép

Pussz
Kangi
kangi

Elli Drága Kép
remélem, nem azért nem írsz, mert elrekkentettél mindenkit a májjal!!! Jelentkezz!!!

Kangi
kangi

Sziasztok!

Sofka! Remélem, már ott ülsz! Most kezdődik!

Ari! De jó, hogy otthon vagy!

fáradt Beu
beu

Lányok!

Mi a csoda van Csucsukával? Komolyan aggódom, úgy eltünt.

Elli! Épp gyömbéres sütit csinálok.

B.
beu

Már 40 perce szórakozom, de azértis felrakok 3 képet a Dagimadár-cdről, amit a barinőm hozott.

A boldog szülők és a kevéssé boldog babaKép:
Kép

Dagimadár cenzorált dagisága:
Kép

Versenyben Dorkával és Szilárddal a "legnagyobb és legkékebb szem" címért:
Kép

Úgy látom, sikerült!!Kép
jó éjt, a méretért bocs, de talán megbocsájtjátok, végre én is tudok képet mutatni DagimadaramrólKép
pusza
E
ellimami

Beu Kép
szerintem karácsonyi őrületben van. Remélem. Dobok rá egy smst.

Pussz
Kangi
kangi

Beu, Kangi
Na, eccere írtunkKép
Máj szupi lett, fél kilónyit eltakarítottunk ketten.Kép Vagy Kép mer' azér' nem diétás!!Kép
Annyira bűvöltem a képeket, hogy az uccsó hozzászólásokat nem is olvastamKép
Beunak sütidrukk megyKép remélem, legalább annyira sikerül, mint nekem a máj.
pusza
E
ellimami

Ja, köszi a Sinlacos infót (Urszila, meg többiek) és még 1 kérdés a sportosaknak: itthonra milyen tornakazi a jó? Norbi van, az nem gyün be. Cindy C, vagy Béres A? Tapasztalat? Tuggyátok, az újévre, a fogadalomhoz (minden nap mozgás) kell feltétlen!!Kép
E
ellimami

Csucsukáékkal minden rendben, majd jelentkezik.

Elli Kép
gratula a fini májhoz és az édes Dagimadárhoz!! Na meg Apához, a Zistenlábához is KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

Sofka
SkarlátKép, drukk a gyors gyógyuláshozKép
Linzert majd akkor próbálok, ha ezt a mézest kiheveremKép

Momo
Drága tv-gyogyiKép
Gratula a kis kamikázéhozKép
Mindenkinek hipergyors jobbulástKép

Kangi
Köszi a világ legegyszerűbb receptjétKép, lehet, hogy megpróbálom, Apa imádja a májat, én meg már unom a máj-pörit.

Elli
Csudajó képekKépKép
Cenzurált dagiságKépKép

Jó éjszakát mindenkinekKép
PusziKép
Toffi + dorbézoló Zsombi
toffifee

Toffi,
Melyik meggyes-joghurtos sütit szoktad csinálni (Orsoly félét)? Párom érdeklődött, hogy én is lementettem a receptet, amiről beszéltélKép
Gratula a 8 hóhozKép
Mézes legközelebb még jobb lesz!
Béna védőnőKép
Kép nagyon tuti!Kép

Myssnia,
Szilcsi édesKép Tehetnél fel gyakrabban képet.

Kaska,
Képek nagyon jókKép

Timici,
Gratula a 11 hóhozKép

Magdi,
Gratula a fél évhezKép

Anita,
Köszi a vigasztalást.
A Micimackós matricára gondolsz? Mit szeretnél tudni? Kinyomtattam a képet, kontúr, festés (egy nap egy szín és árnyalatai). Be kell valljam, hogy kétszer is elszúrtam. Belenyúltam a féligszáradt festékbe, illetve Füles nagyon sötét lett (szinte fekete). "Kivágtam" és előről kezdtem az érintett részt.
Robó nagyon falatKép

Zulu,
Köszi a vigasztalást.
Kép sajnos nem készült. Viszont kiderült, hogy a baba eper illatúKép

Mariann,
Jobbulást! Drukk, hogy Marci ne kapja el!

Anyu megmérte párszor a cukromat. Hát teljesen elkeseredtem.KépKépKép Az éhgyomri is 6 fölött van. Pedig azzal soha nem volt gondomKép Gondolhatod a reggeli utánit...KépKépKép

Manó2,
KépekKép

Urszila,
Jobbulást a köhögőknek!

Ari,
De jó, végre otthon!Kép Mielőbbi gyógyulást! Pihizz sokat!

Kangi,
Jobbulást nektek!

Andy,
KépKép

Sofka,
SkarlátKép
Hogy sikerültek a betlehem lakói?

Momo,
Jobbulást a családnak!
Gratula a kis önjárónakKép

Beu,
Remélem Csucsuka csak az ünnepekre készül.

Elli, Beu,
Kipróbáltam a gyömbéres sütit (ahogy le van írva), de túl omlós lett (alig lehet szeletelni). Mi lehet a gond?

Elli,
Képek jókKép

Na, leléptem.

Maci_2
maci_2

Maci_2
Nem tudom, Orsoly-féle e a süti, a sima joghurtos, én meggyes joghurttal és meggybefőttel csinálom. Azért elküldöm a receptetKép

Toffi
toffifee

Maci Kép
cukor KépKépKép És most mi lesz, orvos?

A választ már csak holnap olvasom, mert ágyba bújok a húgomnak szánt karácsonyi ajándékkal.
Még mielőtt felhördültök, hogy tán Apacukát adnám oda, vagy netántán egy másik fiatalembert, sietek leszögezni, hogy a húgom 14 éves és az új Harry Potter-könyvet kapja KépKépKép

Pussz
Rosszra Gondol Kangi Kép
kangi

Kangi!
Nem is vagy Te olyan beteg!Kép

Maci! Szegény! Gyógyító, drukkoló++++++++++++++++++++++++++++

Elli! Mi is vízzel, illetve gyümölcslével csináljuk a Sinlacot.
Megyek sütit szeletelni.

Mai képek naggggyon jók!

Toffi! Nagyik meg fognak őrülni.KépKép

Beu
beu

Hali Csajok!

Jól esik, hogy hiányoltok, Kangi smse hatására olvastam vissza egy pár napot, így lassan, de biztosan kihullik a szemem...

Egyébiránt kicsit kiakadtam a mávos topikon, a hozzá kapcsolódó tv-s "híradásokon", ennek "köszönhetően" eccerűen nem léptem fel a netre néhány napig... Amit kedvesem nagyon értékeltKép

Öreg s fiatal öregedőknek boldog szülinapot!
Kakukkfű pocaklakójához nagy gratula, kívánom, hogy legalább annyira élvezd, mint énKép!

Képek nagyon jók, de nem részletezem név szerint, mert bizti kimaradna valaki...

Ja, nálunk is van karácsonyi menű, a szentestei vacsit én adomKép: tárkonyos raguleves cipóban, kelttésztában sült husik (szűzpecsenye baconban, csirkecombi szintén), sopszka- vegyes- és majonézes krumpli sali, rizibizi. Mellé bólé. Nálunk ez a hagyományKép

Karácsonyi örület nem igazán van, holnap megfőzöm a levest és előpárolom a husikat. szerdán csak berakom frissen a sütőbe. Ajándékok nagy része már hetek óta meg van, sk-ek már majdnem készen (vasalás elött állnak) - idén konyhai szettben nyomulok: abrosz, kötény, 2féle edényfogó).

Toffi, mézesem nekemis nagyon vacak lett, hiába várom, hogy felpuhuljon (pedig ízre, szagra tökéletes...) majd jövőre...

Sütöttem még dupla adag darálóst - bár Danó fogyasztása alapján lehet, hogy 26.-án sütöm a következő adagot... csináltam keksztekercset, kókuszgolyót. De a beigli is illatozik a spájzban, de azt a nagyival csináltattam megKép

Kangi, és jó a könyv? Kép

Maci2 cukorKép, remélem egy kis diéta elegendő lesz.

Ari, Te HŐS! Bár nem írtam, nem olvastam, rengeteget gondoltam rátok!

Minitaliért irigy vagyok ám nagyon! Képek alapján nem szomorkodtatok, sőt a gyerkőcök se éheztekKép

Na menek, koppan a kobakom...
Pusssz
Zsófi
csucsuka

Zsófi!

Jó, hogy megvagy! Skacok?

Süti sikerült.

Beu
beu

Sziasztok!!!!

Köszi mindenkinek a drukkot, Zsanit ma gyógyultnak nyílvánították, csak még holnap be kell adnom neki az utolsó adag antibigyót, amitől persze üvölt mint a kissakál. Na mindegy azt az egyet már kibírjuk.

Kangi
Én is megvettem a Harry pottert, de én magamnak Kép (pontosabban Zsaninak, mint klasszikust, mire ő olvassa már az leszKép)

Ari
Gyógyulj meg mielőbb, és szünjön meg a truyizás a csőben és hipphopp kint lesz, te meg teljesen meggyógyulsz!

Na megyek mert még hlnap venni kell ajándékot, mert még nekem és apacukának nem vettünk semmit. Majd holnap megvesszük közösen, és becsomizzuk egymásét, és jól meglepődünk mikor kibontjuk.

puszi mindenkinek. Minden baba tündéri!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

Hú, nagy ám a híráradat Kép

Momo,
Zsebinek gratula, már én is árgus szemekkel figyelem Orsit, hogy mikor fog ellépni, mert állni már nagyon tud.
Többieknek gyors gyógyulást. Nem ér ilyenkor betegnek lenni - karácsony lesz/van Kép

Sofka,
Skarlát Kép De legalább most már tudod, hogy akár gyerekdoki is lehetnél Kép A lényeg, hogy jobbulást!

Maci2
Cukor Kép és van elképzelésed, hogy mitől lehet? Esetleg örökölhetted a hajlamot?

Nadine,
Zsani gyógyultnak nyilvánításának sztem mindenki örül. Így azért mégiscsak szebb a karácsony, nem?

Nálunk tegnap este óta nincs nagy változás. Csak annyit felejtettem el, hogy a jány tapsol, egyedül feláll (úgy értem nem a bútorok mellett) és ügyesen áll nagyon sokáig. Közben szépen jáccik vmivel a kezében. Szal fejlődik ezerrel. Most viszont mennem kell!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

SziasztokKép

Kangi
Már előre magyarázkodszKép? És meddig jutottál?

Beu
Ha a nagyik nem is őrülnek meg, én biztosanKép Két hisztis manó, pont ünnep előtt...
Gyömbéres hogy sikerült?

Zsófi
Karácsi ebédet amennyire lehetett, én is előre elkészítettemKép
Én mézesem puhulKép, csak hát hogy néz kiKép Lehetne velük frizbizniKép
Jövőre én mást sütök.

Nadine
Gyógyult kissakál ZsaniKép, de jóKép
Nálunk a nagy vásárlásban végül senkinek nem maradt ajándék, mert egyiket az egyik mama, másikat a másik, dédi, nene (Kép), sógornőmék, tesómék... aztán nekünk nem maradt mit adniKép. És Apa nekem még nem vett semmit, és állítólag ötlete sincs Kép. Én egy ajándékot csomiztam be, az övét.

Heppi
Álldogáló tapsoló OrsiKép, bizti klasszKép

Behoztam a képnézegetési lemaradásomat isKép, nagyon jó képek (Mikitali, tali Beuéknál)

Mi is szeretnénk kellemes karácsonyt
Kép

sok-sok ajándékot
Kép

és boldog új évet kívánni minden babának és családjánakKépKépKép
Kép

PusziKép
Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee

Jól lerövidítettem: karácsi=karácsonyi, de szerintem tudjátokKép
Toffi
toffifee

Még egy:

Maci_2
Roninak boldog 9 hósságotKépKép

Toffi
toffifee

Sziasztok!

Elli,
én a Cindy Crowford Új dimenzió c. kaziját tudom ajánlani. Szülés után csinálta. 3 edzés programot tartalmaz A. 12 perc, B. 17 perc és a C. 44 perc.

Mindenkinek Boldog, békés karácsonyt és sok szép ajándékot a lurkóknak.

Tina
tkriszta

SZiasztok!

Reménytelenül nem marad időm most netezni, úgy hogy ezúton kivánok nektek boldog békés karácsonyi ünnepeket!!

Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Elli!
Én is Cindyre szavazok. Jó az 'Új dimenzió' is, meg az is amit előtte csinált. Nem kell ugrabugrálni a szobában, mégis elfáradsz. Nekem ezek jöttek be a legjobban.

Sofka!
Skarlát Kép.

Toffi!
Mi is így jártunk: mindenkinek ajánlottam, hogy miket vegyenek a gyerkőcnek (még azt is megmondtam, hol és mennyiért) aztán nekünk nem maradt semmi jó ötlet, csak a kismotor. De szerintem Levit igazán a fa fogja érdekelni, meg az égők, és persze a csomagolópapírok, így aztán nem gond.

Kangi!
Ágybabújós ajándék Kép. Rossz az aki rosszra gondol...

Maci2!
Ez elég magas cukorérték. Mindig ilyen volt vagy csak mostanában? Orvos mit mondott?
Nekem meg a másik véglet: mindig alacsony szokott lenni, így a terhesség alatt emiatt nem kellett aggódnom,mert akkor volt normál tartományon belül.

Egy kicsit szomorú vagyok, mert úgy volt, hogy ma megyünk le anyukámhoz, nagymamámhoz vidékre, azért hogy holnap minél hamarabb hármasban lehessünk itthon, de a férjem telefonált, hogy nem tudja ma meddig dolgozik, olyan sok munka van. Én meg már lelkiekben készültem arra, hogy együtt pakolászunk (fenyőfa előkészítése, díszek kötözése stb.), csomagolunk itthon, kényelmesen lemegyünk. De ebből nem lesz semmi, csak a rohanás Kép holnap egy nyűgös gyerekkel. Jól indulnak az ünnepek Kép.
Na nem rontom itt tovább a hangulatot, bocsánat.

Mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyt kívánunk Kép!
Pusza, Virág és Levi
virga

Meghitt,boldog és békés karácsonyt kívánok minden topiclátogató anyukának,babócának és természetesen minden szeretteiteknek is!
Teljenek az ünnepek babakacagással,csillogó szempárokkal és feledhetetlenül sok meglepetéssel.Köszönöm,hogy ebben az évben támaszkodhattam tanácsaitokra,remélem "jövőre,veletek,ugyanitt"!!!
Anita ,Robóka és Apucija

Kép
anita77

Sziasztok!

Elég régen nem jelentkeztem és olvasni sem volt időm, ezért bocsi mindenkitől, hogy nem reagálok.

A képeket megnéztem és nagyon édesek a babók, nagyon jól sikerült képek voltak ezek mostKép Persze ilyen szuper alanyokkal könnyű jó képet csinálniKép

Szomorúan olvasom a jobbnál jobb recepteket, amikhez többnyire sütő kell és közben nézegetem az egy szem gázégőnket és mérgelődök a kivitelezőkre, akik novemberi átadát ígértek és most még Dani májusi szülinapját sem biztos, hoyg ott töltjük.
És erre az egyszem gázégőre jut holnap 6 éhes száj, ráadásul még fogalmam sincs mit esznek. A tárkonyos pulykaragu leves az adott, mert anyukám él-hal az általam készítettért. Valszeg aztán tonhalhab pirítóssal, majd kétféle göngyölt (aszaltszilvás sertés és cukkinis borjú).
Szerencsére a sütit a nagyim átvállalta, azzal nem nekem kell majd bajlódnom.

Holnap már biztos nem lesz időm gép elé ülni, ráadásul a fa egyetlen lehetséges helye a számítógép asztal lesz, így lehet, hogy idén nem is tudok már jönni.

Mindenkinek Békés Boldog Babamosollyal teli KArácsonyi Ünnepeket és Sikeres Babaprojekttel teli Új esztendőt kívánunk Szeretettel!

Dani és Réka
muki

Sziasztok!

Kisse elhavazva, de Mi is kivanunk Mindenkinek Bekes Karacsonyt! Kép Uj esztendot meg nem, mert addig ugy is jovok! Kép Lanyok a menuk amiket itt felsoroltok....szoval beindult a nyalkepzodesem rendesen Kép

Puszi Nektek
Norka & Jaziboy
Kép
norkini

Hali Lanyok!

Kellemes Unnepeket MIndenkinek!Kép

A menuk telleg nem semmik, Csucsuka, kerhetnek receptet a cipoban talalt tarkonyos raguleveshez?Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt kívánunk mi is mindenkinek!

Kép

Beu és Lőrinc
beu

Sziasztok,

csak beugrottam,hogy....óóóóó...miért is Képjaaaa....csak,hogy Boldog,békés,szeretetteli ünnepeket kívánjunk Mindenkinek!

sok-sok puszi
Évi+Petra

Kép
Évi24

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?