Na,itt vagyok!
Mindenkinek köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok! Ajándék télleg klassz volt, de azért várom a karácsonyt, amikor talán a digigépet is megkapom...
Nálunk megy a hozzátápi, fél üvegnyi bébikaja, egyelőre a gyümik, meg krumpli, répa, sütőtök rendszeresen, meg 1x pasztinák... Nagyjából mindent megeszik.
Kérdéseim lennének, tudom, ezerszer volt róla szó, de pont ezeket nem mentettem el magamnak
* a Sinlac tejpépet mikortól lehet adni? (És hol lehet kapni?)
* Milyen pelyhekkel lehet dúsítani a bébikajcsit? (kukorica? rizs? más?)
Nagyonköszi előre is
És csatlakozom a karácsonyi menülistához:
Szenteste halászlé, rántott hal és husi, sült kacsa, lilakáposzta, fr.sali, kr.püré, meg anyu-féle babapiskótás süti, gyümisali.(Ezeket anyával közösen csináljuk, szétosztva ki-mit)
Másnap Peti rokonainak tatárbeefsteak, rántott és sajtos-tejfölös husi, maradék rántott hal és fr sali, kr.püré, gyümisali, fagyi (ezt én, de nagyrészt ugye előző napról is megmaradó vagy előre elkészíthető dolgok)
Franyó
SK koszorú? Nagyon szép!
Nekem sikerült vásárolnom egy ezüsttel díszített szalma koszorút 3 rugóért, mire apa kijelentette, hogy neki nem ez a karácsonyi, hanem a fenyő pirossal.
Mondhatta volna előbb. Én meg tudhatnám így 4 év után
Maci
Iszonyú klassz az üvegfestésed!
Anyukád
Télleg durva, ez nem pénzkérdés, és ha a felknőttek meg is egyeznek, a gyerek az mégiscsak más...
Nadine
Jobbulást Zsaninak!!!
Toffi
Én még nem is gratuztam a vizsgádhoz.
GRATU!!!
Zsombi karácsonyra állni fog??!!
Magdi
Alma magában nálunk se megy, csak banánnal, sütőtökkel...
Andy
Ment a homeolevél másik mélcímedre, hátha most okés.
Képek szuperek, Szilárd, Vilcsi, Robóka, Dorka-és a többiek.
Na, asszem utolértem nagyjából a topicot, de még holnap jövök, aztán úgyis készülődés ezerrel...
Jó vásárlást/csomagolást/főzőcskézést mindenkinek!
Pusza
Elli