Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Majd visszaolvasok, meg beszállok a közös beszélgetésbe is, de most először beszámolok!
FELADTAM!
Lúzer csődtömeg vagyok!
Majd jövök a részletekkel!
Szép napot!

Kép
ermoni

Ja igen...
Andi, jól hangzik a lakás.... új építésű házban van? És miért ilyen rossz a kedved? :shock:
Ellenőrizgetésben meg túlaggódásban teljesen igazad van, de azt hiszem én ezt otthonról hoztam. Anyukám mindig úgy védett minket, mint egy anyaoroszlán. A mai napig naponta kétszer telefonálunk, és ha eljövök tőlük akkor felhívom, hogy hazaértem. Csak annyit még, hogy mikor felhívtam, hogy szerinte bemenjek-e Nadinhoz, mert már 7 órája alszik, akkor az volt a válasz, hogy igen kislányom, feltétlenül. De már eleve az abnormális, hogy ezzel a kérdéssel felhívtam, nem? :D

El akarom még panaszkodni, hogy kiderült, hogy a családunkban öröklődik a bulldog-harapás. Ez vagy kívül hordós állkapocs-feszítős fogszabályzóval korrigálható, vagy műtéttel. Tesóm kislánya most kapja a fogszabályzót, és reménykedünk, hogy nem kell műteni, és tuti, hogy a mi családunkban van, mert a tesóm foga is határeset, és fogdoki néni szerint nekem meg a bátyámnak azért nincs valószínűleg, mert mi nagyon sokáig szopiztuk az ujjunkat, úgyhogy a mi esetünkben kimondottan hasznos lesz, ha Nadin is az ujját szopja, és nem cumizik :cry:

Móni???

Mindjárt rakok képeket is.

KépKép
kertikiri

Ja, ha valakinek van feles lóvéja: a h&m-ben a bébiholmik is le vannak árazva! (Én nagyon bírom azokat a holmikat! Ha emlékeztek a sapkás képekre: a sapik is onnan vannak!)

Kép
ermoni

Móni??? Egy kicsit részletesebben lszi!

Jutta

KépKép
jutta

Kép

KépKép
kertikiri

Most a délelőtti 45 perc helyett már 2 órája alszik, és iszonyatos kísértést érzek, hogy bemenjek :shock: Úgy döntöttem addig netezek, amíg nem ébred. Jó lenne, ha lenne itt valaki, aki szóval tart, különben bemegyek :x

KépKép
kertikiri

Nekem még a cunda kuponom is megvan, az Árkádba aztán a jóég tudja mikor jutok el :cry:

KépKép
kertikiri

Persze most borul a mi "napirendünk" is, legalábbis ebéd után biztos nem lesz teraszon alvás, de levegőzni meg kell, úgyhogy talán uzsi előtt.....

Igaz ma hajnal 1-től 2-ig már levegőztünk, mert felébredt, és nem volt elég a cici, és mire Csabi ideért a tápival már elég játékos kedvében volt, de úgy döntöttem még mindig inkább a kényszeraltatás (bocs Andi), mint az éjszakai játék, úgyhogy sapi-bundazsák és ablaknyitás volt a program.

KépKép
kertikiri

Na sehol senki. Asszem bemegyek.

KépKép
kertikiri

Kriszta,

Nagyon édes Nadin a képen! Milyen szép kék szeme van! A Szentkirályis kérdés engem is érdekelne. A könyvet hol vetted?

Timi, borzalmas lehet a kórházi helyzet. Az viszont jó hír, hogy Maja vérképe jó lett, komoly baj tehát nincs, és nagyon drukkolok, hogy hamar rájöjjenek mi is a baj, és nemosokára hazamehessen.

Jutta, szerintem is kell napirend, nekem nagyon sokat segít abban, hogy rájöjjek, épp mire van szüksége Esztinek. Hasfájás: Eszti is hasfájós volt az első hónapban. Édeskömény-teát, infacolt, és egy homeopátiás szert kapott. Ez utóbbi azért is jó volt, mert vízben kellett feloldani, a laktóztól édesebb lett a víz íze, és szívesen itta. De lehet, hogy csak éhes volt... :shock: Az igazi áttörést azonban az hozta, amikor átállt a 3,5-4 órás etetési rendre. Ki kellett ürülnie a beleinek ahhoz, hogy a következő adag kajával gond nélkül megbírkózzon. Ha nem javult volna a helyzet, a természetgyógyász lett volna a következő lépés.

Körömvágás: nálunk apa vágja a körmöket, evés közben. (Mármint Eszter eszik, apa vág...)

Kata, [/b]mi újság szopi-ügyben? Nekem is volt többször is, hogy megcsappant a tejem, nekem a rendszeres fejésen kívül egy homeopátiás szer segített, szinte azonnal.

Nálunk tart a szopi-sztrájk. :cry: Tiszta hülye ez a helyzet: amíg nem szerettem szoptatni (csúnya dolog, de én bizony nem élveztem az első két hónapban...), Eszti szívesen szopizott akár egy óra hosszat is. Most meg, amikor már szeretnék szoptatni, mert végre megéreztem, milyen jó is az, ahogy a kis teste az enyémhez bújik, és issza a tejemet, amit csak neki termelek, nos, akkor a kisbabám mondja azt, hogy neki ez nem tetszik... :( Úgyhogy fejek, fejek és fejek, szerencsére cumisüvegből hajlandó meginni. Valószínűleg ha nem tél lenne és influenza-veszély, hagynám a csudába. De így lelkiismeretfurdalásom lenne, ha leeállnék csak azért, hogy nekem kényelmesebb legyen. Hát, nem könnyű dolog ez az anyaság!

Kép
waterlilly

Egy állat vagyok, na mindegy ez van. Bementem, és minden oké, de még jó is hogy bementem, mert le volt véve a fűtés, mert pont szellőztetni akartam mielőtt elaludt. Nem ébredt fel szerencsére, mondjuk a kézorraládugást most kihagytam.

KépKép
kertikiri

Lily, melyik képen kék a szeme??? Mert a fentin konkrétan piros, béna egy fotós vagyok. De amúgy tényleg kékszemű :D
Könyv: www.tudatosszulo.hu

KépKép
kertikiri

Én idáig óbudai gyémántot vettem Ágikának meg anyósék hordják a városi vízet!
A sima szénsavmentes ásványvíz is jó?

Kertikiri: Nadin nagyon fajin kiscsaj! :lol:

Kép
mogyoland

Sziasztok.

Timi. :( ++++++++++++++++++++++++++++++++ mennek a drukkok. Meg millió gyógypuszi. :)

Jolka: holnap megyünk méretni a kisasszony hátsóját, de a 8 kilót már meghaladta. Szerintem. Legalábbis az apja is panaszkodik, hogy nehéz, ha sokat kell ölben tartania.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

gyönyörűek a babák. :) Nem tudok betelni velük. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

[quote="kertikiri"]L írta:kertikiriily, melyik képen kék a szeme??? Mert a fentin konkrétan piros, béna egy fotós vagyok. De amúgy tényleg kékszemű :D
Könyv: www.tudatosszulo.hu

Nem igaz, látni, hogy kék, csak a pupillája piros. Nálatok is Te vagy a fotós? Na, nálunk se lesz sok olyan kép, amin a gyerek az anyjával van, apa lusta fotózni... :cry:

Kép
waterlilly

[quote="kertikiri"]E írta:kertikirigy állat vagyok, na mindegy ez van. Bementem, és minden oké, de még jó is hogy bementem, mert le volt véve a fűtés, mert pont szellőztetni akartam mielőtt elaludt. Nem ébredt fel szerencsére, mondjuk a kézorraládugást most kihagytam.

Kriszta, nem vagy állat, anya vagy! :D

Egyébként ma én is bementem hozzá, miután már 4 órája aludt a reggeli óta... Lelki szemeim előtt hirtelen megjelent, hogy a fejére húzta a paplant, és jaj... De nem, természetesen semmi baja nem volt, édesdeden aludt...volna, ha nem hallja meg, hogy a anyja kifelé menet a kilinccsel sz@rakodik... :D

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Kivagyok...

Este már nem jöttem, szarul voltam, hánytam, meg ilyenek...
Lillával sem tudom, h mi volt. Este szépen elaludt maga fél10 után.
Keltettem enni fél11kor, alvás.
Ébredt: negyed1, fél1,1, fél2, fél3, 3, negyed4, és negyed5kor akkor adtam neki enni. Majd 6 után felkelt. Azzal szórakozott, h lerúgja a takarót és az milyen vicces. Hagytam, és így visszaaludt 7 után éd negyed9kor kelt, de elvolt 9ig.
Én közben szédültem, fájt a fejem, élmény volt... :?

Délelött voltam lent dokinál. Vírus és tüszős mandula. Fasza. :evil: :evil:

Zsu:
drukkolok++++++++

Timi:
Nektek is. Szegény Majci. :( Hihetetlen a magyar EÜ. :(

Móni:
gyere!!!

Kat.
drukkkk a szopihoz.

Jutta:
szegény Dorka. :( inőhetné már azt a hasfájást. :(
Kaptatok AR tápit?

Kép
Kép
h@jni

Hajni, jobbulást! Borzalmas lehet betegnek lenni két kicsi mellett... Főleg úgy, hogy Lilla ilyen sokszor ébred éjszaka... Hogy bírod???
Nem is tudom, én mit csinálnék. Fura, de úgy emlékszem vissza, hogy az én édesanyám sose volt beteg gyerekkoromban. Pedig biztos volt, csal éppen akkor is tette a dolgát, nem tarthatott szünetet 3 gyerek mellett. :cry: :(

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Kertikiri: Nadin nagyon nagyon szép. Mutattam Ádinak is, hogy nézd ott a szép kislány, erre sztetek érdekelte? :D
Csak azt a baba vizet lehet forralás nélkül adni, amire rá van írva. A Janáról és a Humánásról tudok csak.
Jajj, hagyd már azt a gyereket aludni teee! Persze, rá kell nézni, de ha baja van azt meghallod...
Én most gyakrabban nyitok rá Ádira, mert kb 10 másodpercenként ki kell szabadítanom szorult helyzetéből. Ugyanis annyira megtetszett neki a hasonlét, hogy egész nap azt gyakorolja. Ha elfárad, vissza kell fordítanom, mert az még ugye nem megy. És a kiságyban is pörög örökké, ennek eredménye, hogy beszorítja magát a sarokba, vagy a rácsba akad el a lába.
Nadin nem nyúzza le az arcát, miközben hasal? Ádinak tiszta piros az arca és az orra hegye. Nem nagyon lehet már egyedül hagyni :roll:
Anett: jajj, de szépek vagytok a közös képen! Nagyon tetszik.
Kat: de jó, hogy előkerültél! Már teljesen lemondtam rólad. Nem egyszerű nálatok sem az élet. Vmit benéztem, vagy 3 fiad van?
Drukk a szoptatáshoz és tej serkentéshez.
Móni: nem vagy csődtömeg!!! A gyerek akarata győz, nem mindennel tudunk megküzdeni! Azért is fogtam be mikor kérdeztél erről, mert nem akartalak elkeseríteni. Nekem az a tapasztalatom, ha a gyerek komolyan elhatárolódik a szopitól, anyukája bele szakadhat, akkor sem tehet semmit. Ismerem a teli torokból, lila fejes ordítást, miközben közelít az ember lánya a cicivel.
Sajnálom hidd el!
Zsu: gondolok rátok! Kitartsát a kórházi napokra és gyógyultan érkezzen haza Panka azt kívánom!
Timi: neked is kitartsát, Majci meg végre gyógyuljon meg. Én allergiára gondolok, de kevés vagyok én ehhez, hogy kiderítsem mi is a baj! Nagy nagy puszi nektek!
Akartam még vmit... ha eszembe jut, jövök.

Kép
Kép
gabcii

Hajni!
Jobbulást neked is!

Vicuska: egyszerűen gyönyörű Ramika!
Jaaa, egy rég nrm látott rokonnal összefutottam és megdícsérte Ádit, milyen szép kislány! :shock:

Kép
Kép
gabcii

[quote="gabcii"]H írta:gabciiajni!
Jobbulást neked is!

Vicuska: egyszerűen gyönyörű Ramika!
Jaaa, egy rég nrm látott rokonnal összefutottam és megdícsérte Ádit, milyen szép kislány! :shock:

Nekem Esztire csodálkozik rá egy szomszéd rendszeresen, hogy de édes kisfiú!!! :shock: Kb. hússzor mondtam már, hogy de nem, lány, Eszter... :D

Na de ugye Ádika elég tündéres.

Kép
waterlilly

Köszi csajok, remélem a gyerekek nem kapják el. Próbáltam maszkal etetni az előbb, de Lilla úgy megijedt, elkezdett visítani, így levettem inkább és nem hajoltam közel.

Móni:
nem vagy csődtömeg!
Engedtél Janka akaratnának! Hidd el ő jobban tudja, h mi a jó neki, mégha ez most kegyetlenül hangzik is.
És nem attól vagy jó anya, h medig szoptatsz.

Vicuska:
nagyon szépséges Rami.

Kertikiri:
így ül már Nadin? ügyike. Nekem Lilla ha így rakom le, akkor eldől, mint a zsák. :lol: :lol:

Gyerekek alszanak, nekem is pihennem kéne....
Asszem főtök kv-t és netezek, végülis az is pihenés. :)

Ja,, visszajött Lilla étvágya. Megint 5x180-t eszik. :) Ill. tegnap 6x.
Lehet a róta elleni oltás miatt nem volt neki...

Kép
Kép
h@jni

Gabci,

Köszi a bókot! Jó ilyet olvasni/hallani... :D

Sajnos a hajam már nem olyan szép, mint a képen. Csomókban hullik.... :cry: Most azon gondolkodom, hogy levágatom rövidre. Pedig nagyon szeretem a hosszút, de így, hogy ritkul, már nem szép.

Kép
waterlilly

Na, lelőttem magam, megyek fejni. Merazolyanjó! (all rights reserved by Jutta)

Anett

Kép
waterlilly

Azt karom kérdezni ,hogy van -e határ ,hogy mennyit ehet meg tápszerből a baba?

Kép
mogyoland

Mogyo:
a védőnőm nekem azt mondta, max. 1000 ml-t.
De én soha sehol nem találtam erről semmit. :?

Kép
Kép
h@jni

Hát nekem meg nem mondtak rólla semmit!

És hát én sem olvastam rólla ,hogy volna-e határ!

Gondolom ,hogy ezért mondta nekem is a doki ,hogy mostmár kezdjem el a répát adni jövőhéten meg a krumplit!

most akkor gondoljunk bele ha nem adok semmit csak a tápszert féléves koráig akkor már 2 liter tápszert kell csináljak neki! :shock:

Kép
mogyoland

Hajni jobbulást!

Kép
mogyoland

Mogyo:
dehogy is kell 2 liter. :)
Nekem Marci csak tápit evett 6.5 hós koráig.
egy idő után eltelnek.
kb 5 hósan 4x 210 ml az adag.
6 hósan meg 4x 230 ml.
Nekem Marcim soha nem ette meg az előírt adagokat.
Bár ugye gyereke válogatja. Anno nekem is mikor ezt mondta a vődőnő, akkor Lilla 7-8x evett 120-150 ml-t. :oops:
most meg 5x180 m-t. Sőt.. voltak napok mikor 5x 120 ml-t.
Szval akkor nekem is mondta, h ha ennyire étkes ( ez milyen hülye egy szó) marad, akkor vagy előbb kell a 2-es tápi ( abból nem esznek ennyit) vagy pedig 5 hósan gyümi...

Kép
Kép
h@jni

Ma alvós nap van :shock:, mint amikor bébike volt. Reggel 3 óra, délután 3 óra :shock: Közben meg megbírt enni 40 ml-t két alvás között, és tápi se kellett neki.
Hajni, jobbulást! Lehet, hogy Lilla már nem fog kelni, hogy újból sokat eszik, és hagy pihenni. Nem ül még Nadin egyáltalán sehogy, csak a kép kedvéért tettem egy kicsit oda.
Mindenkinek köszönöm a Nadin dicséreteket!
Gabci, Nektek annak idején hogyan váltott Ádi a korai lefekvésre?
Szentkirályit akkor forralom.
Lily, az én hajam is most kezd hullani, de mondjuk nekem előtte sem volt egy kimondott hajkoronám. Nem akarom levágatni, csak akkorára, hogy még össze tudjam fogni, mert félek h a gyerek különben megeszi. Egyébként is mióta megszületett csak összefogott hajjal létezem, egy-kétszer még éjjel is úgy alszom :cry: De a hullás elmúlik állítólag amikor rendeződik a hormonháztartás, úgyhogy ne vágasd le, ha bánnád.
Timi, Maja hogy van?
Móni????

KépKép
kertikiri

Megint hasfájós napunk van... felhívtam a dokit, egy másik vette fel (helyettesítés van), hááát... azt mondta, hogy jóeséllyeltejcukor- vagy tejfehérje-allergia és gyógytápszer kellene... ha ezek közül valamelyik, akkor 2 héten belül javul a gyógytápszertől a dolog, ha nem javul akkor gasztroenterológushoz kell menni...
Ilyet még az én dokim nem mondott (csak olyat, hogy majd kinövi, illetve hagyni kell sírni... :twisted: :twisted: )...

Úgyhogy megyek dokihoz receptért!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
:(
De reméjük kiderül és megoldódik. A tejallergia, diét mellett 1-2 éves korra kinőhető.
Nekem is az van, mondjuk nekem 11 évesen derült ki. :?

Kép
Kép
h@jni

sziasztok

még kérnék drukkot,most Bibinek,őt is nagyon elkapta,nagyon köhög.Maja holnap haza jöhet,már ma jöhetett volna ha a doki nem lett volna rest a papírokat megírni.Az van hogy az orrmanduláját majd ki kell venni,nem szabad porszívózni ha folyi az orra :shock: és ha betölti a 3at akkor allerigia és asztma vizsgálat lesz,addig kap gyógyszert ami hatásosabb,mint a sprayk.Köhög de jól van,iszonyat dacos,hisztis.Alig várom,hogy haza jöjjön. :D Ma volt egy holtpontom,sírva fakadtam a rendelőbe,majd elmesélem és jövök,de szól a kisebbik betegem :-(
Vendég

Jutta
sajnálomlehet nektek is kéne kivizsgálás,marha jó hogy minden doki mást mond

Hajni
jobbulást

mi üthetett Lillába????

Móni
ne stresszelj,te megtettél mindent,lassan kezdődik a hozzátápi,ügyesek voltatok.

Gabci
emlékszel?nyáron mondtam,hogy rendszeresen másneműnek nézik a gyerekeket,Maját full rózsaszínbe fülbevalóval is lekisfiúzták

Kriszti
csak így tovább :-)

nagyon édi Nadin

Lily
nálunk megoldódott most a szopisztrájk,örül ha kéznél vagyok

Kenguru gold:imádom,de nekem is drága,Maja kapott két méretből párat újonnan,de most Bibusnak vettem egy csomót használtan 8-900 ért darabját.

bizony egy anya sosem lehet beteg

Macsek

köszi szépen megjött,ma megcsinálom a dvdket és amint tudom küldöm a lóvéval együtt
Vendég

Kat
most látom te is beteg vagy,jobbulást nektek

nálunk a kölykök csinálják a napirendfélét :-) eddig 8 körül keltek 9 örül feküdtek.Most a betegségek miatt borul minden.Maja 5-6 felé kel szegényem így alszik délután aztánn 11ig fent van,hát remélem vissza állunk.

Zsu
drukkdrukk

Vicuska
Rami nagyon édes

Tea:mindenn nap csinálok sose kell neki,max két korty

Andi
az ikrek egyre szebbek :-)

Most beszéltem Majával,tök jó kedve van :-)
beszélt Maja és Bibu :-)
Vendég

Sziasztok!
Mi reggel 6-kor keltünk, aztán szinte egész d.e. fent volt Matyi, csak 5-10 perceket aludt. Majd mikor Gerit lefektettem, megpróbáltam elaltatni. Sikerült! D.u. 5-kor ébredt!!!! Remélem fog aludni az éjjel……ennyit a napirendről. De annyira jól aludt, hogy nem volt szivem felkelteni.

Jutta, Hajni köszi a drukkot a szopihoz.

Macsek, ügyes vagy tejci ügyben. Majd én is igyekszem. Ha minden kötél szakad, akkor én is kipróbálom a „csodaszert”.

Szia Móni, eddig te hiányoltál engem, most én téged!!! GYERE!!!!

Tápszeren mennyi a támogatás? Nagyon húzós? Az „anyatejgyártás” bizti gazdaságosabb, csak kiwi vagyok az árakra is. Egyelőre azonban szeretnék az anyatejesek között maradni!!! Jaj annyira izgulok, hogy sikerüljön többet termelni, de még nem érzek változást.

Hajni, gyógyulj meg te is!! Még én sem vagyok jól, val.színű ezért is lett kevesebb a tejem.

Gabci! Nem tűntem el végleg, nem kell lemondani rólam. 3 fiam van, csak a férjemnek van kettő. Ugye érted?

Jajjaj, a hajam nekem is hihetetlenül hullik, a hormonok miatt van??? Akkor megnyugszom!

Timi, de jó, hogy Majci hazajöhet!!! Bibinek is mennek a gyógypuszik!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most mennem kell………… ha tudok, még jövök !!

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Na voltam dokinál, közben Dorkára barátnő vigyázott 2,5 éves lányzóval! Hááát pörgött a csaj, nevettek együtt!! :lol: :lol:
Utána persze fáradt lett!

Tápi, hát hogy hatása lesz -e nem tudom, de úgy benyomta a csaj... pedig állítólag nem jó az íze és nem szokták szeretni a babák, de Dorka nem reklamált! Nagy zabás! :P

Tápszerárak? 1 doboz 2000-3000 pénz közt (ez amit te fizetsz, vmi támogatás van rajta) és 4-5 napra elég.
Gyogyótáp 1500 pénz, 3 napra elég (kisebb kiszerelés).

Timi, mennek a drukkok!! Bibusnak ++++++++++

Kat, Matyi jól kiüthette magát délelőtt! :lol:

Hajni? Gyógyulgatsz?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
remélem használni fog. :)

köszi jobban vagyok, csak a fejem ne akarna szétmenni. :?

Timi:
Bibusnak is drukkkk++++

Tápszer:
Humana Ha Start: 2011 ft receptre 4-5 napra elég
Beba ha.ar 2500 ft 6 napra elég kb.
Mi ezeket próbáltuk, de mindegyik kb 2000-2500 ft vényre. / hó után, ha nincs gond, akkor a doki már nem tud felírni, így a sima 3000 ft kb.

Kép
Kép
h@jni

:evil: :evil: :evil: hát én mindjárt felrobbanok. alig aludtam az éjjel, Huba megint elfelejtette, h tud egyből ciciől szopizni, elb*sztama délutánunkat is (na persze, majd én vásárolok szieszta alatt, mi? leshetem. akkur*aéletbemán!)olyan dühös vagyok... és nem tudok rá nem haragudni, na és persze magamra, mert tökre nem fair. 4 hónapos, az istenért... de egész délután azért harcolok, h bekapja a cicit, amit napok óta elfogad gond nélkül. :evil: :evil: :evil:
na, kicsit bőgök, aztán megyek, h hellgassam, h Huba még mindig sír (persze cumisüveg lesz a vége gondolom), h Petra sikít, mert iszonyú éhes, és h Gyula engem b*sz le (jogosan), h ne beszéljek úgy a gyerekkel :evil: :evil: :evil:
fasza kis este. még jó, h aludtam 4 órát az éjjel. jaaa, h 3 részletben? kit érdekel? :evil:

Kép
an°°di

Kat: tejhozam nem állandó, bár az lenne...

Van közetetk vki, aki tapasztalta a bébiknél a "fejlődési ugrást"?. Amikor állandóan éhes, kicsit nyűgi, nem alszik... ilyesmire gondolok.

KépKép
1macsek

Regi volt ilyen!!
Ajaja 4-5 hetesen... 550 ml-ről 800-ra! Akkor még a cici volt a nagy haver...

Andi.... háááát.... miértisnemjó azzal a bimbóvédővel? Mert ennyit nem ér? Vagy úgy nem tud annyit enni? Vagy mi is a gond? Vagy mostmár úgy se?

Jutta

KépKép
jutta

Timi: de jó,hogy végre jutottatok egyről a kettőre Majcival.
Most akkor Bibusnak megy a puszika, hogy gyógyulgasson.
Macsek: nálunk asszem 2 hós korban volt, meg nem is olyan rég,hogy egyszerűen nem tudtam jóllakatni Ádit. (ezért iskezdetem el a hozzátápit)
Kertikiri: 2 hete kb,hogy egyedül alszik el Ádi és normál időben. Ez úgy történt,hogy elfáradtunk benne, hogy éjfélkor még program van és ringatjuk. Betettük a kiságyba és láss csodát, elalszik.
Így az esetek nagyrészében 8 körül kel.
Jutta: nem azt mondtad,hogy elégedett vagy a dokitokkal?
Nekem furcsa,hogy ennyiben hagyja az emésztési problémáját Dorkának.
Reméljük a gyógytápszer eredményt hoz.

Kép
Kép
gabcii

Macsek!

a szopis tanácsadó nénivel nem beszéltél még? Engem irtóra érdekelne,hogy miért int be minden baba,olyan 3 hónapos körül, hogy nem kér többet anya cicijéből?!

Kép
Kép
gabcii

na, csönd... tyű, ez nagyon nem esett jól lüktet a fejem.
Jutta, az az igazság, h addig nem zavart a bimbóvédő, amíg
1) ha úgy hozta a sors, anélkül is simán evett (szüleimnél, ha nem volt épp ott, dokinál, stb)
2) amíg nem ettek ennyit, és nem volt gond, h éhes marad Huba míg a ciciben ott figyel a tej.
3) mert tud anélkül is, de nem akar!
na, megy ez még jobban is. volt rá példa az elmúlt napokban.

Regi, fejlődési ugrás volt 3 hónapos korukban. várok egyet fél évesen is. újra 3 óránként keltek éjjel. ó, be szép is volt :evil: :twisted: :twisted: :twisted: na, megyek enni
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Kis és nagy betegeinknek jobbulást!

Andi!
Elő azt a bimbóvédőt, ha Hubának az kell. :)Ne szégyeld, ha néha kifakadsz, más is szokott, főleg, ha ennyire fáradt mint Te. :(

Jutta!
Nekem anno a dokinéni tea helyet, almalét ajánlotta hígítva vízzel. Nálunk sem jött be semmi, Manó majd 1 éves koráig nem ivott, utána egyből pohárból, egyedül. Addig csak tejcsi és kaja.

Hajni!
Marcivel mi van? Róla nem írsz. Otthon van veletek napközben?

VElünk minden ok. Ákos izeg-mozog. Most már az öltözés és peluscsere is nehézkes, állandóan mozgolódik, forog. Ja és hason emelgeti a sejhaját, már mászó mozdulatokat tesz. :) Amilyen "dagi", olyan mozgékony. Nagyon aranyos. Nyála ezerel folyik.

Móni!
Ne légy elkeseredve a tejcsi miatt. Előfordul, Te mindent meg tettél.

Anyucik!
TÉnyleg felesleges azt nézni, kinek indu l el előbb a gyerkőce. Mert Manó is kihagyott egy fontos mozgást. Vagy inkább cserélte,
előbb járt mint mászott. Majd később kezdett négykézlább kotorni, mikor rájött, hogy ez azért még mindig gyorsabb.
Tehát csak azt akarom mondani, hogy lehet, hogy lesz a gyerekek között 1-2 hó lemaradás. De később félévek is lesznek a különböző fejlődési szakaszok között. Pl. Lehet, hogy később mászik, de hamarabb beszél, hamarabb lesz szobatiszta, vagy jobb tanuló lesz az iskolában. TEhát emiatt felesleges rossz órákat szerezni magunknak. Élvezük, hogy itt vannak velünk a gyerkőcök.

Rami és Nadin gyönyörűek!!!!
Nadinak ez a testhelyzet...:)Nagyon komolyan, elegánsan ül. :)

Ja csoda gyogyi, a tejserkentő engem is érdekelne. Nálam minden ok, van tejcsi. Csak a barátnőmnek kevesebb, hátha neki is bejönne. Valaki elküldené a nevét, és hogy honnan lehet beszerezni?

Tényleg nektek mi a vélemyényetek a tejcsi adásról más babáknak. Ti adnátok? Szeintetek várja meg az ember míg kérik, vagy ajánlja fel...

Ja és a lényeg....
Marek mindenkit puszil!!! És reméli, hogy nem felejtették el... Újra dolgozik.

Szép estét mindenkinek!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Szerintem Huba egy nagy kópé. Egyszer akar mindent. Cicizni és cumizni is. :) Tudja mi a jó. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, Huba egy nagy kópé. mi már első naptól tudjuk. akkor még csak úgy nézett ki, most már úgy is viselkedik- és ő is rájött, h az. kár volt neki annyit mondogatni :D :twisted: 8) :wink:
na, befekszem egy kád vízbe házikat javítani. mert én is tudom, mi a jó :? :wink:

Kép
an°°di

jóccaka :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Itt már mindenki alszik? Hát akkor megyek én is, csak röviden elmesélem mi is történt.
Szal próbálkoztam mindennel (lassan szoptatási tanácsadónak is érzem magam :? ), de sajnos nem sikerült!
Pedig tényleg fektettem bele időt, energiát. Már a legdrasztikusabb módszernél (semmi cumi, se játszó, se semmi, kanálból etetés...) tartottunk. Összevesztem a férjemmel, bőgött-visított Janka, na ekkor úgy döntöttem elég! Semmi értelme, h mindenki frusztrált! És sajnos ígyis-úgyis cumihoz kell folyamodnunk a pótlás miatt. Vagyis azért még minden kaja elején felkínálom neki a cicit (néha el is fogadja, de max. egyszer naponta!) és megy neki a lefejt tej és a tápió! Ez van!
Fejek, mint annak rendje s módja! (Andi, köszi! Jó a Pesztonka! :wink: ) És mindig megkapja. Ezzel jól bebonyolódott a dolog, de sebaj, amíg van tejem, addig így lesz!
Na ennyi röviden!
Hát nagyon akartam, de Janka valamiért nem volt partner ebben! És hát legyünk őszinték: ő a főnök! :lol:
Amúgy is dög fáradt vagyok, mert most karácsonyítlanítottam le a házat, jó alapos takarítás, mosás, vasalás, főzés...
Olvastam, h vannak betegeink, kicsik és nagyok!
Timi! Maját nem kéne valami specialistának megmutatni? Bibusnak gyógypuszi! Ő is hamar rendbejön, ne félj! Te meg ne nyúvadj ki! Mert annak a határán lehetsz!
Hajni, hát Te? Jobban vagy? Mi volt ez Veled?
Jutta! Majd számolj be, h segített-e a tápi!
Andi! Rafkós ez a Huba! Hogy mi ütött ezekbe a kölkekbe? :shock: Hát én 4 óra alvással már megdöglöttem volna!
Kat! Itt vagyok! :wink: Örülök, h Te is! Megnéztelek Benneteket a fotón is! :wink:
Zsu! Hát remélem jó körülmények között vagytok ott benn és gyorsan kiderítik, h nincs nagy baj!
Anett! Esztella (jé, ezt én is szoktam mondani az egyik Eszter nevű kislánynak... :lol: ) szintén rafkós! Remélem Neked sikerül úrrá lenned a szopisztrájkon! (Bár, ha őszinte akarok lenni, akkor nem lehet! Sztem!)
Ancsi! Köszi! Írtam Rokicának! Nagyon rendi és gyors volt! Azért pár mondatban leírhatnád mi újság veletek!
Gabci! Igen, én is sejtettem, h ez lesz! De jólesett a biztatás!
Jolka! Ti nem voltatok mázsáláson mostanában? Hol tart vasgyúró-Ákos? (Janka több mint 7 kiló! Bár a szopisztrájk egy kicsit visszavett...)
Ciripke! Hol vannak a Te fotóid! Hát én soha nem akartam 3 gyereket! :lol: Ha mégis valamiért megtáltosodnék eszembe fog jutni, amit írtál! :lol:
Kriszti! Hát tényleg klinikai eset vagy! Ennyit nézegetni Nadint! Mi lesz még itt később!
Macsek! Te olyan keveset írsz mostanában, h azt sem tudom mi van Viliemmel!
Vicuska, Mogyó (gratula az új masinához), Rita meg aki még rakott föl képeket! Szépek a gyerkőceitek!
Na lépek! Szép álmokat!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?