Sziasztok!
A farsangot "túléltük",sikerült kemény 2 képet készítenem a lánykámról,majd mindjárt feldobom.Számunkra nem volt túl érdekfeszítő /minden évben ugyanaz a műsor/,mert az Encsi nem akart beöltözni,igy végül is csak mint néző voltunk ott.Egyedi és csoportos beöltözések is voltak,ahol is az Encsi osztálya 1.helyezett lett -100 lábúak voltak 14-en
.Közben volt táncbemutató,majd tombola ,ahol az Encsi nyert egy vizipisztolyt gyurmával és órarenddel
.
Viszont a Gergő vasárnap estére belázasodott / 39,2 /, és azóta is vendég nálunk a láz, 38-38,5 alá nem megy le neki hiába a hűtőfürdő,a kúp.Viszont más -szemmel látható tünete nincs.
Viszont tegnap du.óta én már elfujtam egy 100-as zsepicsomagot, az éjszakám is igy telt /állandó orrfújásokkal / viszont nekem meg nincs lázam ,csak a torkom kapar.Én gondolom szombaton az Encsi farsangján megfázhattam,mert kabát nélkül jártunk ki az utcára "cigiszünetekre".
Időközben megébredt a Geri,már csak 37,5 -talán ma már jobb lesz,viszont enni megint nem akar.
Videókat megnézegettem,hát csak ámulok megint a csajok beszélőkéjén,és irgykedem egy ici-picit
.A Geri még mindig fényévekre van ezektől.Igaz,most már egyre több szót mond,de még mindig javarészt mutogat meg babanyelven dumál.
Tegnap olyan édes volt,elkezdtem tüsszögni,és vagy 10x mondta egymás után,hogy hapci.
Zsuzsi,én azt tapasztaltam,hogy amikor az Encsi leszokott teljesen a cumiról,attól kezdve átaludta az éjszakát-nálunk ez oviba menés elötti nyáron sikerült.A Gergő még javában cumizik,és mostanában egyre többet kéri napközben is /gonosz anyja meg nem adja oda
/,de ettől független nála az éjszakai ébredése.Van olyan ,hogy 1-2-3x is ébred és kéri a cumit -majd nyomban vissza is alszik-,de olyan is van,hogy egyszer sem ébred.Nála ez még nagyon változó,de ettől én nem érzem fáradtabbnak magamat egyáltalán.
Timi,munkaügyben kaptál már valami kecsegtető ajánlatot?Gyerköcöknek hogy tetszik az ovi-bölcsi?
most megyek,mert még rendet is kéne tenni,beágyazva sincs
,és a mosógép sem indul magától
.