Új privát üzeneted érkezett!

Mártikám, csodálatos a kis családod. Szépek vagytok. :)
Vendég

Sziasztok!!

Edith,igen készülünk a szülinapra,csak nálunk nem egyszerű egyeztetni a dolgokat.
Ugyanis,az apósom és az anyósom külön élnek,ráadásúl haragban vannak.
Úgy kell megoldanom,hogy nehogy véletlenűl is találkozzanak.
Úgyhogy szombaton tartjuk a nagyobb bulit,vasárnap meg jönnek az anyósomék a sógornőmékkel. :cry:
Kérdezted mit kap a Martin,a qellétől rendeltem meg úgrálóváras medencét.
Külön is lehet használni.
Meg Thomasos vonatot kockákkal.
A többiektől még nem tudom.

Na tegnap segített a lelkem ablakot pucolni..........
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Na és a kiskutyák Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

Márti, nagyon bájos ez a kicsilány... És jól sikerültek a közös képeitek is, pláne ahol elég volt a fotózásból :) Nagyok is szépek, egyenpólóban :)

Regi, tök jó fej fiad van, h segít ablakot pucolni.
Kiskutyák aranyosak. Mi lesz velük?

Hát igen, a vásárlás. Nagy kaland. Samunál én még távolról sem vagyok olyan következetes, mint ahogy Edit, írtad.

Samunál megvolt az első komolyabb bölcsis baleset: ma délelőtt olyan szerencsétlenül esett el, hogy a jobb felső ínyén lett egy csúnya repedés. Mint később a dokinál kiderült, inkább csúnya, mint veszélyes, szerencsére nem mély a seb, a vérzés vizsonylag hamar elállt. 1 óra körül hívtak fel a bölcsiből, hogy a baleset még délelőtt történt, és sírva riadt fel az alvásból Samu, kapkodott az arcához és újra vérezni kezdett a bibi... Gondolhatják, milyen ideges lettem. Szegénynek jól be is dagadt az arca jobb fele.
De ma is tanultam valamit a dokinál: a szájsérüléseknél ha viszonylag hamar eláll a vérzés, akkor nincs nagy gond, nem kell vinni tovább, úgysem varrják össze, csak ha makacsul vérzik. Fertőtleníteni, öblögetni kell naponta többször: 1 dl langyos kamillateába néhány csepp Betadine, az sem baj, ha lenyeli. Meg hogy a nyál tök jól fertőtlenít. Szerencsére Samu mostanában tanult meg köpni, meg most bürrögi is a kamillás lötyit, így nagyjából megvan az öblögetés.
Ja, meg azt is mondta, hogy ha most 1-2 napig nem hajlandó szilárd ételt elfogadni, azon ne csodálkozzak. Erre este bevágott 2 fasírtot petrezselymes krumplival, no meg sok fagyit :) Hiába, az éhség. Egész nap szinte semmit nem evett... Ha még vasárnap is fájlalja a száját, akkor érdmes esetleg megmutatni fül-orr-gégészeten, vagy fogászaton, szájsebészeten, ahol ki tudják fertőtleníteni a bibit. Remélem, h erre nem kerül sor...
No, megyek aludni, Samu egyelőre 8 óra óta egy hang nélkül durmol.
Julcsi, fotók?
Zsu?

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Napok óta szarakodik a babanet nekem.Olvasni tudok,de ez az alsó panel nem jött fel,igy irni egyáltalán nem tudtam.

Képeket végigböngésztem,mindegyiken nagyon aranyosak a gyerköcök :lol: ,köszönhetően az anyai-apai géneknek :lol: .
Barbi,a Gergőnek annyira tetszett ez a 2 cumis fotó,hogy egyből rohant is a sajátjáért :oops: .

Edit,Enikőnél már nagyjából le is zajlott a fogváltás minden különösebb probléma nélkül.Most 1 mozgó rágó fogát kellett kihuzatni a fogorvossal,mert 1x nagyon ráharapott és iszonyúan fájt neki és dölt a vér belőle,de ezen kivül csak annyi volt a baja,hogy épp ahol mozgott ott nem tudott keményebbet harapni.
Gergőnek meg még mindig csak 16 foga van-ez kb 15 hónapos kora óta igy van.Hogy hol van a maradék 4?És hogy mikor akar kijönni,ezt megkérdeztem a dokitól is,de azt mondta,hogy ha eddig szépen jöttek sorban,akkor nem probléma,hogy most már 1 éve nem jön több.

Nálunk a vásárlás pont a 2 véglet /mármint amit irtatok/ közötti.A Gergőt kiveszem a kocsiból ha kikéredszkedik,de nem rohan el,tolja a kocsit,vagy általában szót fogad.Ahogy ezt elfelejti,egyből megy vissza a bevásárlókocsiba.

Márti,azt nem tudjátok megcsinálni,hogy csak 1 gyerekkel mész be vásárolni?Azért az autóban mégis csak biztonságban vannak, mégha kiabálnak is.És igy talán te is jobban tudnál koncentrálni a vásárolni kivánt dolgokra is.
És Márti,már nem tudom ki irta,hogy fogytál,de a képeken az arcodon nagyon látszódik a fogyás /meg egy kicsit az alvás hiánya is :oops: /

Évi,azért ez kicsit durva.És ha Samu nem ébred sirva álmából,akkor lehet,hogy nem is szólnak neked?

na,mire nagynehezen be tudtam lépni,most meg mennem kell-a fiam nagyon bűzös,de legalább már szól,hogy kakás a pelus :lol: :lol: :lol:
bibolya

Sziasztok!
Már legalább 100 éve nem jöttem. Mire odajutok, hogy írok is addigra megelégelik a csajok a dolgokat és jönnek "segíteni". Na ezt meg én elégelem meg a 3. "mindent kitörlök csak tudnám hogyan" dolognál...

Képeket majd 7 végén teszek, akkor tartjuk a keresztszülős bulit. Vagyis a szülinapok utolsó buliját. :lol:

Képek csodaszépek, mindegyik gyerek annyit változott!!!!!!!!!!!

Mi jól vagyunk, teljesen lekötnek a csajok. Élvezem, hogy milyen értelmesek és kommunikatívak. Annyira jókat tudunk dumálni, énekelni. Nagy kedvenc a Boci,boci tarka... két versszaka. Olyan aranyosan énekelgeti a Dorka (egyedül is). Készülünk a szombatra, itt lesznek a keresztszülők, két keresztanya és keresztapa / gyerek. Leszünk páran... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Most csak ennyi, vagyunk, jól vagyunk, de időm semmi :( Este megpróbálok írni pár sort :(

Bocsika.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Évi,nagyon sajnálom Samu bibiét.Szegény picikéd,biztos nem lesz nagyobb baj belőle,még jó,hogy gyorsan regerenálódnak ezek a gyerkőcök.
Martinnak is szinte mindennap van valami "balesete".
De nem komolyak. :lol: :lol: :lol:
Két kutyusnak van gazdija,egy még gazdira vár. :lol:

Ibolya,nekem is nagyon lassú a babanet,nem is jön be mindíg. :cry:

Julcsi,drágák lehetnek a lánykáid,gondolom milyen lehet.
Én sokszor agyilag vagyok inkább ki,mint fizikailag tőlük. :lol:
A Gábornak már teljesen más problémái vannak,mint a Martinnak.(ez természetes)
De annyira jó lenne,néha egy kis nyugis csönd,amikor nem történik semmi.
Unatkozni szeretnékkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

A mi bevásárlásaink is a Barbiékéhoz hasonlít inkább :oops:

Edith,hogy vagytok??

Márti,én csak ismételgetni tudom magam,szépek vagytok!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Na itt vagyok..................szóval nem megy a szopi :( , eddig persze szopizott, az hogy helyesen volt -e mellen nem hinném, azért tartott ilyen sokáig egy egy kaja, tudom engem is akart, de éhes is volt a drága.
Már elfogott az a szorongás mint régen a depinél, ezt nem akartam, így írattunk tápszert, de még nem kapott amíg van tejem addig fejem neki és üvegből eszi, nagyon ügyes tegnap negyed óra alatt megevett 100-at és jól bealudt.
Nekem nem ment a szopi, sajnálom nagyon, de a nagyok miatt is már tarthatatlan volt a helyzet.
Tehát van még 1 tápos csibém. :lol:
Tudom, hogy a szopi lenne a legjobb neki, meg biztosan nem vagyok elég kitartó, de szeretném a depit megúszni azt hiszem ez a legfontosabb és a család.
És aki hitt és bízott bennem attól elnézést, de nem vagyok elég erős!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Márti,
csak ismételni tudom önmagam,a gyerekek csoda szépek!És te is jól nézel ki! :wink: A bevásárlás tényleg nem könnyű két gyerekkel.Nyáron,amikor kénytelen voltam 3 gyerekkel Tescozni,hát nem unatkoztam,mert nem volt autós bevásárlókocsi.Nálunk inkább azon megy a cirkusz,hogy legyen kettő Tescos autó,mert Hanna is abba ülne és Zsolti is.Szerencsére a Rebi már nem cirkuszol a boltban.Én nem engedem kiszállni a Hannát egyik bevásárló kocsiból sem,Zsolti meg már nem megy el(általában).

Regi,
látom Martin is mennyire segít a házimunkában!

Évi,
sajnálom Samu balesetét.Hát a száj nagyon tud vérezni az biztos,és milyen nagy dudor tud keletkezni a sérülés helyén.De általában ezek tényleg maguktól rendbe jönnek,de ijesztő tud lenni az biztos!Hanna a múltkor a nyelvét harapta el,mert valahogy megcsúszott,és elesett.Nem ütötte meg magát,de a nyelvét elharapta.Ömlött belőle a vér rendesen.

Julcsi,
várom a képeket! :roll:

Csütörtökön voltam a megújult Nyírőben,ami szintén magánklinika lett,a szülészeti részlege.Anno ott voltam tanuló szülésznő,és a régi csapatból is maradtak ott egy páran.Sőt az ügyvezető főorvost is ismerem,azt mondta próbál nekem helyet szerezni,de most náluk sincs üres szülésznői állás,mert még nincs olyan sok szülés,de megkérdezte mik az elképzeléseim.Mondtam,hogy egy asszisztensi meló is jól jönne,amíg nem dolgozhatok szülésznőként.
Különben úgy kerültem oda,hogy a páromnak felajánlottak ott egy másodállást,hétfőn már kezd is ott.Miután ő végzett a gazdasági igazgatónál,a fődoki bement az igazgatónőhöz,és beszélt vele.Remélem sikerül nekem is állást szereznie.Ilyenkor bánom,hogy nem vagyok műtősnő.Annak már most elmehetnék ide melózni.
Ez csak vicc volt.....a szakmámat imádom,így nagyon bízom benne,hogy hamarosan szülésznőként dolgozhatok!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Márti,
te megpróbáltál mindent!Ha úgy érzed nem megy,akkor inkább legyen a tápi,mert rád az egész családodnak szüksége van!!!!!!!Sajnos te jól ismered a depi kialakulását,ezért jobb elémenni ennek!Szerintem kitartó vagy,hisz most sem egyből nyúlsz a tápihoz,hanem lefejed neki a tejcsit!
A gyerekeidnek meg te vagy a legjobb anyukájuk!!!!!!Fel a fejjel,és űzd messzire a depinek még a gondolatát is!!!!! :wink:

Pusz
timiban

Ja és boldog hófordulót a kis Anisszának!!!!!

Edith,
utólag Borókának is,asszem lemaradtam róla! :oops:
timiban

Mártikám, én reméltem, (csak miattad) hogy sikerülni fog, de ha mégsem, hát sebaj. Nagyon örülök annak, hogy így eltudod fogadni. Fasza csaj vagy és erős. (bármit is hiszel magadról)

És minden tiszteletem a tiéd és az Edithé. Mert bizony én nem vagyok ennyire kitartó sem mazohista, én már az Edith helyében is biztosan régen feladtam volna.
Nagyon ügyesek vagytok, és büszke vagyok rátok, hogy küzdötök/küzdöttetek.
Megint csak azt tudom elmondani, túlvan spilázva ez a szoptatás dolog. És igen, nagyon jó annak aki tud szoptatni, de aki sosem küzdött és szenvedett vele, az nem értheti sem a lelki vívódásodat, sem a küszködésedet.
És az én gyerekem SEMMIVEL SEM kevesebb azon társainál, akik tejcsit kaptak és nem tápszert. Ja, és én sem vagyok kevesebb. Mint ahogy ti sem.
Úgyhogy ennyi, továbblépünk és arra koncentrálunk, hogy a Nissza legalább olyan édes kicsi lány legyen, annyira egészséges és boldog, mint a testvérei. Ugye?

Barbi
Kép
b_barbie

Márti,nagyon sok-sok boldogságot kivánok a kicsi Nisszának az első hófordulójához!!!!
[quote="bmo"]
írta:
bmoÉs aki hitt és bízott bennem attól elnézést, de nem vagyok elég erős!!!!! :?

Márti,már nehogy elnézést kérj :!: :!: ,ehhez senkinek semmi köze,ha te megosztod mással és tanácsot kérsz,próbálunk segíteni,de aki ezért el mer itélni,annak soha semmi gondja nem volt a szopival.És jól mondja a Barbi,agyon van spilázva ez a szopi téma-még a csapból is ez folyik.
Adjál csak nyugodtan tápit a kicsinek,ameddig birod és van kedved fejjél és azt is add oda.Én azt hiszem már irtam,hogy én akkor adtam fel a fejést is amikor az egész napi már 1 etetésre sem volt elég.
Örülj az életnek,a szép és összetartó családodnak,ne foglalkozz semmivel,sétáljatok nagyokat a szép időn,és ne foglalkozz azzal ami elmúlt vagy nem megy-nézz előre,és fel a fejjel.Mi itt vagyunk neked,ird ki magadból,majd mi vígasztalunk.
Azt akartam már kérdezni tőled,hogy a depit lehet előre érezni?A hangulatváltozásokból gondolom lehet következtetni,ugye?

bocsika lányok,hogy senki máshoz most nem szólok
:oops: ,de ugy érzem a Mártinak most kell egy kis lélekmelegítés,viszont délután farsangi buliban megyünk és addig még sütit is kell sütnöm a suliba,meg az ebédet is el kell készítenem.
Irjatok sokat,este megpróbálok jönni.

Pusszancs mindenkinek.
bibolya

Barbikám:UGYE!!!! :wink:

Ibolya:depi:hát én éreztem csütörtökön :? , ez ilyen szorongás szerű, na meg mindíg sírva fakadtam persze ilyet más kismami is tud produkálni, de nem akartam megvárni, hogy mi a vége!!!!
És sokat köszönhetek a Rolandnak, mert ő végig bíztatott, a szopival is meg most is, hogy persze fejjek, de ha elfogy ott a tápi, és igen van már 2 csemetém akik túlélték ezt a pici kort, sőőőőőőőőőt most már kis gézengúzok szóval próbálok miattuk is nem rágódni ezen!!!!!

És ha nagyon bíztatni akarom magam, "ne sírj azon, hogy elmúlt örülj annak, hogy metörtént" :wink: ez az egy hónap is ajándék volt és ez a kis csomag meg méginkább az!!!!! :lol:

Timi:neked is köszi a bíztató szavakat, szorítok, hogy most már itt találjanak egy jó kis melót!!!!! :wink:

Évi:remélem nyom nélkül és mihamarabb felépül Samu ebből a bibiből :lol: !!!!Elhiszem, hogy megrémültél.Meg a látvány :shock: , a Barbi már edzve van ilyen téren, ahogy az Ádám kiszokott nézni!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: 8) Na jó ilyenje még neki sem volt biztosan!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Márti!

Megdöbbentem, mikor elnézést kértél a Benned bízóktól. Szerintem ez a Te legbelsőbb ügyed, nem nekünk vagy másnak kell megfelelned. Nézz a gyerekeidre és rájössz, hogy semmivel nem kevesebbek az anyatejes babáknál. Fel a fejjel, hidd el, az egy hónap is rengeteget számított. A családodnak fenntartások és feltételek nélkül kellesz és csak ez számít.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Sziasztok!

Csak nem volt időm jönni :(

Márti, nagyon szépek a gyerekeid, kivétel nélkül mind a három :)

A szopi miatt meg tényleg nem kell tőlünk elnézést kérni :) Nagyon nagyon sokat jelentett már ez az egy hónap is a kicsinek, és lehet hogy fejéssel lesz még két hónap is :) Ha pedig tápszer, akkor az, van már két gyönyörű tápszeres babád, ez lebegjen a szemed előtt :)

Fényképet most nem hoztam, viszont videót igen :)

http://www.youtube.com/watch?v=SQqYwNdB07k

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu:ügyes Kata nagyon , a végén az a remix haláli!!!!! :wink:

Edit:persze nem ezért kérek bocsánatot, mert ez valóban a mi dolgunk, hanem talán csalódtatok BENNEM mint emberben, nem ilyennek ismertetek meg meg ilyesmi :? ..............van lelkiismeretfurdalásom, de én is örülök ennek az 1 hónapnak...én Nissza miatt sajnálom, mert ez lenne a legjobb neki, de próbálok fejni amíg csak birok(bár lassan leesnek a cicibimbóim :shock: :oops: , de sebaj)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsu, besz@rás, hogy énekel Kata! :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Jó régen nem írtam... de volt mit tennem! :wink: Meg aztán sokat éjszakáztunk is, úgyhogy napközben hulláskodtam is... :roll:
Napirendünk nincs, de kezd ügyesedni a kis kisasszony, már elvanogat magában is egy-egy rövidebb ideig. De már hallgatott 1 órát is a kiságyában teljesen ébren! A hasija továbbra is bántja, úgyhogy ezzel küszködünk még.

Márti, sajnálom, hoyg abbamaradt a szopi, de ne legyen miatta lelkiismeretfurdallásod. MÁst nem is írok, már leírtam, amit akartam... :)

Zsu, de édesen énekel Kata! A dallamra is rá lehet ismerni!!! :shock: :D Nagyon ügyes. :)

Timi, szorítok a munkahellyel kapcsolatban!!!

Ibolya, milyen volt a farsangi buli? Képeket kérek!!! :)

Boró felébredt!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith,
jó hallani rólatok is.Bár mostanában mindenki ritkábban jön.Ahogy nőnek a gyerekek egyre több dolog van.Na meg a csöppségek is lefoglalják az embert! :wink:

Évi,
Samu szája rendbe jött?

Bandinak tetszett az első napja az új helyen.Vicces,hogy olyanokkal dolgozik akiknek a 80%-t ismerem.Ma pl.azzal a dokival operált akinél az Ákit szültem! :roll: Remélem valamelyik kórházban lesz már helyem!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Sziasztok!

Végre megvan a videó arról, amikor Kriszta először találkozott Borűkával. HA van időtök, kedvetek, nézzétek meg. HA nem megy a hang, ott az ablak alatt a jobb sarokban fel kell húzni...
http://www.videoplayer.hu/videos/play/131494

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

És még van egy rövid arról, ahogyan Kriszta táncol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.videoplayer.hu/videos/play/131400

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Márti: Nissza babának utólag nagyon boldog 1. hófordulót kívánok!!
Szopival kapcsolatban meg csak annyit, hogy én így is büszke vagyok rád, és örülök neki, hogy eddig sikerült. Számomra felfoghatatlan, hogy a két „nagy” mellett még a fejésre is marad időd, nagyon ügyes vagy!!
A depit meg remélem már jó messzire elzavartad.
A két gyönyörűség segédkezik a pici szépség körül?
(hova tűntek a vonalzóid?? :shock: )

Zsu: nagyon édes Katica, ahogy énekel!
Hogy vagy, voltál mostanában orvosnál?

Edith: hát én megkönnyeztem Kriszta első találkozását Borókával, nagyon édes volt. A Szandi szerintem lazán összenyomta volna a picit. :oops:
A tánca is nagyon édes, a Szandi is így nyomja. :wink:

Edit: nálatok az éjszakák már nyugodtak?
Nyugtass már meg, hogy valaha kinövik a 2-3 ébredést. És nagyon remélem, hogy nem csak tizenéves korukba. :roll:

Évi: Samu nagyfiú meggyógyult már?
Még egyedül vagytok, vagy már itthon van apa?

Timi: én is drukkolok, hogy végre találj valami jó munkát.

Ibolya: farsangi képek!!!!!!!!!!

Julcsi: elmúlt a hétvége, kérjük a képeket!! :wink: Ne rejtegesdd már a szépséges csajokat!!!

Nálunk minden rendbe, Szandi élvezi a bölcsit, én meg az itthoni délelőtti csendet. :oops: Tegnap éjjel kemény migrénem volt, nem tudom, hogy ennek a hatására vagy valami front volt, de ma olyan voltam, mint a mosott sz@r. :(

(A Ferkó szombaton megvette nekem a HP legújabb részét és mára már sikerült is kiolvasnom. Nagyon jó!)

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Jó reggelt!

CSak két szóra, illetve mondatra jöttem. (ha nem baj...)

Regina, (ne haragudj :oops: :oops: :oops: ) de így utólag is kívánok
MARTINNAK NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT!!!!!! ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!! :) :) :)
Kép

Julcsi, LIVINEK pedig mára NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :) :) :)

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

MARTINNAK NAGYON BOLDOG 2.SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kép

LIVINEK MEG BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Sziasztok!

A farsangot "túléltük",sikerült kemény 2 képet készítenem a lánykámról,majd mindjárt feldobom.Számunkra nem volt túl érdekfeszítő /minden évben ugyanaz a műsor/,mert az Encsi nem akart beöltözni,igy végül is csak mint néző voltunk ott.Egyedi és csoportos beöltözések is voltak,ahol is az Encsi osztálya 1.helyezett lett -100 lábúak voltak 14-en :lol: .Közben volt táncbemutató,majd tombola ,ahol az Encsi nyert egy vizipisztolyt gyurmával és órarenddel :oops: :lol: .
Viszont a Gergő vasárnap estére belázasodott / 39,2 /, és azóta is vendég nálunk a láz, 38-38,5 alá nem megy le neki hiába a hűtőfürdő,a kúp.Viszont más -szemmel látható tünete nincs.
Viszont tegnap du.óta én már elfujtam egy 100-as zsepicsomagot, az éjszakám is igy telt /állandó orrfújásokkal / viszont nekem meg nincs lázam ,csak a torkom kapar.Én gondolom szombaton az Encsi farsangján megfázhattam,mert kabát nélkül jártunk ki az utcára "cigiszünetekre".
Időközben megébredt a Geri,már csak 37,5 -talán ma már jobb lesz,viszont enni megint nem akar.

Videókat megnézegettem,hát csak ámulok megint a csajok beszélőkéjén,és irgykedem egy ici-picit :oops: .A Geri még mindig fényévekre van ezektől.Igaz,most már egyre több szót mond,de még mindig javarészt mutogat meg babanyelven dumál.
Tegnap olyan édes volt,elkezdtem tüsszögni,és vagy 10x mondta egymás után,hogy hapci.

Zsuzsi,én azt tapasztaltam,hogy amikor az Encsi leszokott teljesen a cumiról,attól kezdve átaludta az éjszakát-nálunk ez oviba menés elötti nyáron sikerült.A Gergő még javában cumizik,és mostanában egyre többet kéri napközben is /gonosz anyja meg nem adja oda :roll: /,de ettől független nála az éjszakai ébredése.Van olyan ,hogy 1-2-3x is ébred és kéri a cumit -majd nyomban vissza is alszik-,de olyan is van,hogy egyszer sem ébred.Nála ez még nagyon változó,de ettől én nem érzem fáradtabbnak magamat egyáltalán.

Timi,munkaügyben kaptál már valami kecsegtető ajánlatot?Gyerköcöknek hogy tetszik az ovi-bölcsi?

most megyek,mert még rendet is kéne tenni,beágyazva sincs :oops: ,és a mosógép sem indul magától :lol: .
bibolya

még valami:

Livinek nagyon boldog névnapot kivánok!

Kép

Martinnak,nagyon boldog szülinapot kivánok!

Kép

és a farsangon készült képek: Kép Kép Kép
ez az utolsó még itthon készült indulás elött
bibolya

Martinnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kicsi Livinek meg boldogságos névnapot!

Zsuzsi, én is most kezdem a HP-t, már alig várom, hogy nyugi legyen és olvashassam. :wink: Nálunk mindig a faterom veszi meg, ő gyorsan, 2 nap alatt kiolvassa, aztán én és végül a hugom. De gyorsnak kell lenni, mert mindenki nagyon szereti. Viszont nagyon drága, úgyhogy csak egy könyvet veszünk és azon osztozunk. :lol:

Gergőnek jobbulást. Ibolya neked is. Én 2 hete voltam ilyen takonykóros, de gyorsan átment rajtam. Szerencsére az Ádámnak semmi baja nem lett.

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!!!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket,aranyosak vagytok.

LÍVINEK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! Kép

Kép
Kép
Kép
regina74

Képzeljétek,meghalt egy gyerekkori jó barátom,szolgálatközben,lelőtték.
Annyira magam alatt vagyok miatta,szörnyű!!!!
Nagyon jól ismerem a családját,a nagylánya a Gáborommal egy idős,a kisfia még csak 8 éves.
Néztem a híradót,és ott láttam meg a képét.
Látni alatta az évszámot,mikor született és mikor ..............
Utána a felesége is írt,hát nem tudom,hogy tudja majd "túlélni".

Kép
Kép
Kép
regina74

Ibolya,sajnálom,hogy betegek lettetek.
Gyors gyógyulást kívánok mindkettőtöknek.
Enikőd kész hölgy már :lol:

Edith,tényleg nagyon drága volt Kriszta,ahogy fogadta Borókát.
Ez a felvétel milyen kincs lesz majd a csajoknak felnőtt korukban. :lol:

Timi,munka????

Márti,hogy vagytok????
Sokat vagy egyedűl a gyerekekkel???

Kép
Kép
Kép
regina74

Csajok,videót,hogy lehet ide feltőlteni??? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
regina74

sziasztok!

Írtam kb két napja egy hosszabbat, aztán valamiért nem szeretett babanet, és bár elküldtem, nem jött át. El is ment a kedvem egy időre...
Márti, ne marcangoljad magadat, és pláne ne mentegetőzz a szopi miatt - tök jól csináltad eddig is és így lesz a továbbiakban is. Azt meg nagyon elhiszem, hogy amikor a baba egész nap csak a cicin lógna, akkor a nagyobbakra meg semmi időd nem jut... Mostanában néztem meg a naplómban, hogy Samu még két hónaposan is 70-80 parcig szopizott, és aztán 1 óra múlva ismét éhes volt - megállt az élet mellette...

Regi, én is olvastam az indexen, hogy mi történt egy fiatal rendőrrel. Szörnyű. És részvétem.
Martinnak utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Hogy telt? Miket kapott?

Julcsi, Livinek add át névnapi jókívánságaimat! Magadnak pedig varázsolj egy kis időt, hogy mesélhess nekünk (fotókkal illusztrálva!) az ünnepdöppingről. Meg úgy általában magatokról.

Ibolya, lányod miért nem akart beöltözni a farsangon? Már nagylány ehhez? Egyébként nagyon szép a csajszi!

No, lépnem kell, majd még este bekukkantok!
Üdv:

erpé

Regina, ide szerintem nem lehet videót feltölteni. Én a www.videoplayer.hu - ra töltöttem fel őket, és ide belinkeltem. Jó lenne, ha mutatnál képeket, videókat a szülinapról! :)

Nagyon sajnálom a halálesetet. :( Valamilyen üldözés során történt? mindenképpen kiakasztó. Őszintén sajnálom a családját is.

Merre van mindenki? Azt hittem, rengeteg olvasnivalóm lesz! :D
Aludjatok jól! (Én csak szeretnék, de Boró lányom még olyan éber! Pedig du. 5 óta már csak egy félórácskát szundizott, amikor azt hittem, hoyg már éjszakára aludt el! :roll: )

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Merre van mindenki???????? :shock: :shock:

Regi: Martinnak utólag nagyon boldog születésnapot kívánok!!
Szülinapi képeket tegyél ha vannak!
Sajnálom az ismerősödet, én is láttam tegnap a híradóba az esetet.

Julcsi: Livinek boldog névnapot kívánok!

Barbi: jó szórakozást a könyvhöz, nekem az eleje nem tetszett, de a vége nagyon jó, jó kis csavarok vannak benne.

Ibolya: hogy van Gergő? És te?
Nagyon csini volt a lánykád a farsangon, a nővérem kisfia se öltözött már be idén. :shock:
A Szandi csak alváshoz kér cumit, onnan tudom, hogy álmos, hogy megy az ágyába és hozza a pelusokkal együtt (az új dilije, hogy a cafat pelenkákat cipeli, már annyit mostam őket, hogy szanaszét szakadtak).
Most azt vettem észre, hogy ugye reggel 2 órával korábban kelünk és napközbe is csak fele annyit alszik, mint itthon, így éjjel szinte fel se ébred. Ami jó, mert végre én is tudok aludni, de délután már annyira fáradt, hogy nem lehet bírni vele. Tegnap leraktam 5-kor, de nem használt még rosszabb lett, hogy egy háromnegyed órát aludt.
Azt hiszem előrébb kell hozni az esti fektetést. :roll:

Edith: előbb utóbb csak beáll a kisasszonynál valami napirend evés-alvást terén, addig is kitartás!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Hát tényleg rendesen belassult a topik. Mi van csajok, nem történik semmi érdekes körülötetek? Ezt azért nehezen hiszem - ismerve a (majdnem) kétévesek lendületét... Vagy ez a topikok sorsa? (nem tudom, nem nagyon ismerek másikakat - de remélem, hogy nem)

Samu szája rendbejött. Köszi az érdeklődét. Azóta már túl vagyunk egy fosós-hányós-lázas vírusfertőzésen. Többes szám nem véletlen: először ő volt az áldozata a vírusnak (a hétvégén), aztán én következtem a hét elején. Hát, régen voltam ilyen szarul utoljára...
Balázs ezen a héten itthon van, de a hétvégén megy vissza, még bizonytalan mennyi időre. Ahhoz képest, hogy eredetileg két hétre tervezték a dolgot...

Zsuzsi, és mikorra hozod előre a fektetést? Most mikor teszed le Szandit? És kiderült már, hogy mikor kezdesz újra a munkahelyeden?

Edith, én is remélem, hogy Boróka hamarosan kissé kiszámíthatóbban fogja tölteni a napjait.

Többiek, akik eltünedeztetek: írjatok! Remélem, nincs sehol semmi baj, és nem ez a hallgatás oka.

erpé

Sziasztok!

Nálunk minden ok, csak ahogy az Évi is írta, időm semmi a kiscsávó mellett. Komolyan mondom, néha arra gondolok, hogy ha 5 ember állandóan figyelné az is kevés lenne.

Évi, örülök, hogy rendbejött Samu szája. Igaza van a Mártinak, az Ádám már sokfajta sérülést szerzett úgyhogy én már meg sem ijedek semmitől, de ilyenje még neki sem volt. Szörnyű lehetett, ráadásul az hogy fáj! :?
Balázst még meddig nélkülözitek? Hogy boldogultok ketten a hétköznapokon?

Zsuzsi, ahogy írod a HP-t. A közepéig szerintem nagyon vontatott. De már a vége felé járok, itt már felpörögtek az események. :wink: Szerintem ma befejezem (cserébe alig alszom :lol: )
Utána meg megkaptam a Szívek szállodája 4. évadját. Az kb. 4 nap, mire végignézem. Csak tudnám mikor fogok tanulni. :wink: (mondjuk most ráérek, megkaptam a vizsgarendet, csak júniusban lesz)
Mikor kezded a melót?

Andi, Edit, merre jártok? Tudjátok, füstjel.

Mennem kell, a fiúk fürdenek és ahogy hallom valamin összevesztek. Megyek, szétválasztom őket és rendet teszek.

Barbi
Kép
b_barbie

Anyám, azért mi nem unatkozunk...
Olvasni is ritkán tudok, írni meg... látjátok.

Először is: Martinnak boldog szülinapot, Livi nevében meg pedig köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedden Mártiéknál voltunk, kicsit pofozgattuk a Márti lelkét. Megpróbálok sűrűbben menni, mert olyan hülyeségeken agyal. Nem "áll jól neki" a gondolkodás, pont mint nekem. Pedig olyan szépen fejlődik mind három gyerek, semmi, de semmi gond nincs, egyenlőre tejcsi is szépen van, Nissza akkorát aludt amíg ott voltunk... Szép kis elégedett baba. És megőrjít a sérójával komolyan mondom én is olyat akarok!
Nálunk fogzás és dackorszak ezerrel, plusz kétnaponta 4 gyerekem van. A szomszéd anyukának az édesapja nagyon beteg és sokat vannak itt a törpéi megőrzésre. Így 3 fogzó, dackorszakos kétévesem van és egy kéthónaposom. Hááát, vicces.... Közben próbáljuk túlélni a napokat, úgy, hogy estére mindenkinek meglegyen az összes szeme és foga. Mennek a "hatalmi harcok" a játékokért (amiből persze mindig kettő van...) és már olyan durván verekednek. Legalábbis nekem...
Szóval ezek vannak, bocsi, hogy nem reagálgattam, de megint nyúzzák egymás. Megyek is...

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Éldegélünk... :)

Julcsi, de jó lenne nekem is egy kis lélekpofozgatás. :roll: Két és fél hét után először ismét muszáj volt cumisüvegből adnom enni Borókának. :( Nem volt elég a tejcsi neki. Tegnap du-tól éjfélig egyik mellről a másikra tettem, szünetek alig voltak közöttük, de minden alkalommal megébredt szopi után és az ökleit tömködte a szájába. Utolsó mentsvárként odaadtam neki a cumisüveget 100 ml tejjel és bevágott belőle 90-et. Szóval tök éhes volt. :( Pedig már azt hittem, hogy csak a sebes bimbó lehet akadálya a szopinak!
Mert a jobb mellem nem akar gyógyulni. Tegnapelőttől még nagyobb lett a seb rajta. Egy ismerősöm küld Írországból valami csodaszert, ami kb. jövő héten megérkezik, addig szeretném még húzni a dolgot, hogy hátha tényleg beválik, de ha akkor sem, akkor a jobb mellemről leválasztom. Ameddig tudom, azt még fejem. CSak ez már tudjátok, mit vonz maga után! Egy mell nem lesz elég, a többi tejet cumiból kell adnom, abból könnyebben megy majd, tehát ellustul, és szép lassan nem fogunk szopizni. De mindegy én már nem fogom tovább bírni. És mártírkodni se akarok, hogy de bizony én aztán akármit kibírok, mert nem ez a fontos.

Na, ennyi volt, megint sír. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Márti, Edith: mindkettőtöknek írom, ne hagyjátok, hogy a szopi miatt beforduljatok! Tudom könnyű mondani, én is sokáig rágtam magam rajta, de a ti segítségetekkel túljutottam rajta. És ma már tudom, hogy enélkül is lehetek jó, teljes értékű anya. Nézetek a manókra, mindegyik gyönyörű és egészséges picik és nagyok egyaránt. És ez a legfontosabb, ha nem megy a szopi, hagyjátok, a babának egy kiegyensúlyozott boldog mamai kell, nem pedig a cici. És ezt mi tudjuk a legjobban, akik már átéltük ezt.
Fel a fejjel lányok, tudom ez nem jelent semmit, de én így is nagyon büszke vagyok rátok!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Barbi: azért kíváncsi vagyok a könyv vége, hogy fog tetszeni. :wink: :lol:

Évi: eddig 9 után került ágyba este a Szandi, tegnap egy fél órával előrébb hoztuk, de kb. ugyan akkor aludt el. Gondolom idő kérdése és ő is átáll.
Samu nem lesz délutánra zizi? Mi hazaérünk a bölcsiből és kb. fél egy óra múlva már nem lehet bírni vele, semmi nem jó neki. Mintha az egész napi rosszaságát, akaratosságát, délután adná ki. :?

Julcsi: nem lehet semmi ennyi gyerekkel, kitartás. Nagyon rendes tőled, hogy besegítesz a szomszédnak.
Én már előre félek a dackorszaktól, mert már most is néha elviselhetetlen a Szandi, annyira akaratos. Egyenlőre, le lehet csillapítani, de nem tudom később mi lesz.

A munkát eredetileg 1-én kezdeném, de megint kavarnak az irodában, ezért lehet, hogy hamarabb kell mennem.
Sajnos annyi negatív dolog van az irodában, hogy már nincs is kedvem az egészhez, már nem az a jó kis hely ahova szívesen jártam be.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi, már nem sok van, mindjárt végzek! :wink: (cserébe alig alszom :lol: )

Edith, én is csatlakozom a Zsuzsihoz, ha nem megy hát nem megy. Egy a lényeg, hogy ne legyen a gyerekeidnek egy magába forduló, önmagát hibáztató, dilis anyjuk.
Nem ismétlem folyton magam, de hidd el, én már a helyedben sokkal előbb feladtam volna. Úgyhogy le a kalappal előtted!

Képzeljétek, a hétvégén itthon lesz az István és parkettázik a szobákban. Talán még kicsi festésre is lesz idő.
Ja, nem is meséltem, találtunk egy festőt is, aki befejezte a glettelést. 3 napig dolgozott, egy nagyon aranyos fiatal srác, és naaagyon szépen megcsinálta. Komolyan, már olyan hitetlenkedve vártam, hogy ez is milyen lesz, de kellemesen csalódtam. Reggel jött és estig megállás nélkül dolgozott. Kicsit visszaszívom azt a sok-sok rosszat, amit a szakemberekről gondoltam. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Unalomról nálunk sincs szó... :wink:
Gyerekek pörögnek, anyjuk meg utánuk. Most már kijelenthetem, hogy sohasem fáradnak el. Én néha abba is, ha csak nézem őket. :roll:

Friss mamiknak kitartást kívánok, szerintem igenis büszkék lehettek magatokra már azért is, hogy ennyit sikerült megvalósítani. Nem akarom ismételgetni a többieket, de egyetértek velük. Jobb kombináció a lefejt tej/tápszer+nyugodt, kiegyensúlyozott anya, mint a nem mindig elegendő anyatej+depressziós anyuka.
Képeket meg dobjátok a legújabb nemzedékről, ne kíméljetek bennünket!!!

Martinnak nagyon boldog 2. szülinapot, Livinek pedig nagyon boldogságos névnapot kívánok utólag is. :oops:

Julcsinak pedig már most kívánok holnapra nagyon boldog névnapot, mert van egy sejtésem, hogy különben megint lenne pár hét lemaradásom. :wink:
(Le a kalappal a 3 db kétéves és egy pirinyó felállás miatt, asszem én nem bírnám, még alkalmanként sem. :roll:)

A következő bejelentkezésem most nem csak a halmokban álló tennivaló befolyásolja majd, hanem az is, hogy ott folytatjuk a ház rommá tételét, ahol szilveszterkor elkezdtük. Azóta ugyan már helyreállt a rend, most viszont teljes fürdőszoba átalakítás, belső falak szigetelése és festése jön az egész házban, így elköltözünk anyukámékhoz arra a pár hétre, amíg lecseng. Az időpont még nincs lefixálva, a festőtől függ, de a szülinapozást még tuti itthon ejtjük meg. A húsvét lehet nem itthon ér bennünket, de annyi baj legyen, valamit valamiért.

Zsuzsi, Barbi!
HP-t már én is kivégeztem, nekem nagyon tetszett ez a rész is, úgy mint az előzőek. Most már csak az a bánatom, hogy vége, nincs több rész. :(

Na, még pár kép a manókról, aztán lépek, mert lassan szerintem kelnek is a percre pontos 1 órás alvásukból. :?

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andi
Kép
zsandi

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást, rám is fér néha nagyon elvagyok anyátlanodva :( , ez a pontos kifejezés :? .
Fejem a tejcsit, a fagyóban már csak 1 doboz van, így eddig kitartott a mennyiség, mert amúgy az 1 napi adagot nem tudom teljesíteni, boci mégsem vagyok, ma hajnalban kapott először tápit, de azzal sem volt gondja!!!! 8)
Édes nagyon, bár aludni nem sokat szokott napközben, persze ha van itt valaki akkor simán :shock: , lásd Julcsiékat :lol: .
ÍGy nem igazán tudom, hogy mikor ,mit akar, mert a nagyok ettek aludtak ébredtek és abból tudtam, hogy akkor van kaja idő!!!!
Na mindegy majd csak belerázódunk előbb vagy utóbb :shock: 8) .

Martinnak sok boldogot még !!!! :wink:
Livinek és Julcsinak is boldog névnapot!!!

Zsandi:tündériek a törpék, elhiszem, hogy nincs nagyon időd!!!!!! :D

Zsuzsi:nekem sokat jelent, hogy büszke vagy ránk!!!!! :wink:

Na megyek ,mert a kiscsávó nem értékeli, hogy itt ülök!!!!! :roll: 8)

Ja azért nincs vonalzóm, mert elakartam bújdosni a világ elől..................még gondolkodom a dolgon!!!!! :roll: :shock: :oops: :? 8)
bmo

Használt valaki MAM-os cumisüveget????Amiből állítólag nem szív levegőt a bébi?????????Ügyesen büfizik a drága(mi Aventet használunk), de bukni is szokott és szerintem nem csak a felesleget, hanem néha a büfi hozza vissza. :roll:
bmo

Márti!

Jó hallani Rólatok! Légyszi gyere hozzánk vissza! Már leírtam véleményemet, csak ismételném önmagam. Én szopi nélkül is büszke vagyok Rád!

Használtam Mam-os üveget, mit akarsz Róla tudni?

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Edit!!!!!!!Aranyos vagy, de TE is eltűntél :shock: irgum burgum.
Mam:tényleg nem nyel levegőt :shock: , csak mamos cumi jó bele???????????

És még annyit Nisszáról, hogy nagyon nyugis, nem sokat kiabál, pedig aztán hangoskodnak a tesók :roll: , szerintem már pocakban hozzászokott!!!!

Jó de ha jövök és írok akkor jöjjön mindenki!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Puszi mindenkinek

Regi:sajnálom azt a jóbarátodat :cry: , szörnyű részvétem :(
bmo

rendben Márti,ha jössz,akkor én is :lol: :lol: :lol:
bibolya

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?