Új privát üzeneted érkezett!

Alexa: köszi ha megkérdezed a ringatót, hátha tartanak valahol, a belvároshoz közelebb is. Én sem gondoltam ajtórácsra, mert úgysem marad el, ha én kimegyek. Ha sír, akkor meg nem lesz szívem becsukni. :cry: Majd csak elnővik ezt( a mászok anya után). Babakocsiban alvás :lol: , anya meg fagyoskodjon.

Winnie: én is gratulálok a vizsgádhoz, ügyi vagy!

Rena: Petra alvása :lol: , nem fényképezted le?

KNiki: jobbulást!!!

Nika: mekkorát nevetett Gege, édes a maszatka!

Mági: bizzál benne, hogy kész lesz karácsonyra, még van idő befejezni. :roll: Azézt szorítok minden redben legyen, na meg a babás hírt is várjuk!!! Ne legyél szomorú!

Fanninak és Gegének boldog hófordulót!
Kép

Ihianya: nagyon ügyes Norbi, ágyramászás megy neki :lol: ,fejen állás is jó.
sziszi22

Alexa:
Nálunk is Apa csinált rácsot, be is pácolta.:) Eredetileg a kutyunknak csinálta, hogy éjszaka ne jöjjön be, de mostmár nincs kutya, gyerek viszont van. :)

Sziszi:
Köszi a drukkot, én is nagyon reménykedem, hátha idén már költözhetünk. Azt mondta a kivitelező ma, hogy belehúznak. Hát hiszem , ha látom...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csak egy picit írok :P

Alexa!
Én is nagyon drágának találtam a készen kaphatót és a szárítót tettem az ajtóba. Hiába lát a konyhában, hiába van kb 50 m2 ahol játszhatna, szegénykém többnyire ott áll/ül az ajtóban és sír értem! Ki érti ezt? :roll: Mostanság a rajta lévő csipeszekkel el van egy darabig, de rájött arra, hogyan kell arrébb húzni és kijön :lol:
Írtam újra :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok! Én is csak beköszönök! Jaj,olyan jó volt ez a mai disznóvágás. Olyan jól esett. Csak picit sokáig tartott én is csak akkor tudtam segíteni,ha Petra aludt.

Nem tudom már ki kérdezte, addig aludt feldobott talppal a lányom,míg le nem fotóztam,arra felébredt,de megfordult és aludt tovább. Szóval Sziszi,igen lefotóztam,majd felteszem holnap.

Ajtórács nálunk nincs, de tényleg mindig ott van,ahol én. Tegnap is úgy főztem,hogy Petra a lábamba kapaszkodott és együtt gyalogoltunk hűtőhöz,kamrába,főzőlaphoz stb,úgy hogy nem engedett el.Persze így hátráltat,mert ez azért csigatempó.. Járókában viszont néha jól elvan,akár fél órát is egyhuzamban,ha olyan a kedve.

Holnap még reagálok másra is, de már nem tudom mit akartam írni.

Na jócakát! :)

omr

Kép :wink:
sziszi22

Sziszi!Kaptál privit Noémitől!!
Vendég

Marha jó ez a kép,itt röhögünk apával! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Sziszi, tök jó ez a kép, már ismertem, de nagyon vicces, meg az avatarod is tetszik :)

Én is újította mvonalzót...

Rena, meg többiek, nektek hogy van a konyhában a gyerkőc? mert én nem nagyon engedem... merthogy a kő hideg... vagy nem is tudom, de az eddig tabu volt, max úgy, hogy ő csücsül az etetőszékben, ott egész jól elvan...

Mi ma voltunk pulmonológián, ahova elküldött a doki, kivizsgálni, hogy miért beteg ennyit, hát nem csináltak vele sok mindent (szerencsére), de azt mondta a dokinéni, hogy allergiapróbát még nem csinál, ahhoz kicsi, kül meg annyi vírus volt ősszel, simán lehet, hogy szép sorban benyelte őket, és örüljünk, mert ötk sok csecsemő kórházba is került... :shock: :shock: meghogy pont most vannak abban a korban, hogy az anyai immunanyag megy szépen ki belőlük, a saját meg még nem alakult ki, ezért betegesebb időszak ez... de felvették gondozásba, 3 hó múlva kontroll. De szimpi dokinéni volt, már elég sokfele jártunk, de mindenhol kellemes tapasztalatom volt a dokikkal is :)

utána meg sétáltunk egy jó nagyot a ligetben, tök jó, már rég voltunk, betegség / sz@r idő miatt, de most végre minden stimmelt :)

KépKép

KépKép
winnie27

Ajtórács: mi már felszereltük. Anyumék amit vettek házat ott volt felszerelve mi meg elhoztuk. Így nagyon jól jártunk, mert én is néztem az árakat és hát horribilisek!Persze ha kijövök a szobából ő is ott nyöszög a rács előtt nem kell neki a hat kilo játék meg semmi csak engem sasol. :)

Alvás: 4 napja gyakoroljuk a napközbeni egyedül alvást. Első 2 nap horror sírt délelőtt és délután is vagy fél órát, de olyan keservesen majd meg szakadt a szívem. 3. nap már csak tíz perceket sírt. 4. nap meg csak 5 percig nyavajgott már nem is sírt. Rájön lassan, hogy ez neki lesz a legjobb ha megtanul egyedül elaludni.Tegnap egésznap alig voltunk itthon remélem nem esett kia ritmusból. Majd beszámolok! :)

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziszi! Tök jó az a kép! :lol: :lol:

Winnie! Nálunk laminált van a konyhában is, ezért jöhet.

Falexa! Suttogó titok??? :) Mintha ott olvastam volna ezt, hogy 3 nap és megtörik a jég!! Gratulálok ha sikerül! Emlékszem, nálunk az esti cici cumira cserélése jött be úgy ahogy ott le volt írva! Meg egy ismerősnél is bejött!

CsNiki! Mi újság a szülinapi partival? Hogy áll a készülődés?

Szerintetek rakjak fel a weblapra suttogó titkokat vagy az már szerzői jogok megsértése??

És akkor a talpfeldobás:
Kép

omr

rena tegyél fel a honlapra suttogó titkokat szerintem nem jogsértés ha odaírod a szösszenet eredetét

nika70
Salgótarján

Rena:Ha idézetként írod nem jogsértés ugyanúgy mint a szakdoliban.

Most fektettem le 2 perc nyavajgás majd néma csönd.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

A babanevében ti milyen kariajit adtok? Én arra gondoltam, hogy a mikulásos képhez veszek keretet és üveg festékkel midegyikre csinálok vmi. mintát. Nem gagyi ez szerintetek?

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Rena: megszoktátok a Petra átköltöztetését? Balázs is igényelné a külön szobát,de ahová be tudnánk tenni az olyan messze van a mi szobánktól.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

mézes teát adhatok a gyeköcnek? Valami azt írja 8 hónapos kor után lehet valhol meg azt olvastan csak 1 éves kor feltt.Mit gondoltok?

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Ez már durva én töltöm meg az oldalt! Nemhogy mennék takarítani amig alszik Bazsi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Ú lányok, de elb@tam az időt. Oszt semmire nem jutottam. Karizenét akartam a honlapra,de olyan nem állandóan szólót. Na majd holnap folytköv.
Na akkor kiírok pár titkot a suttogóból

Jaja. Megszoktuk a különalvást! Végre lehet az ágyban tévézni,olvasni,... satöbbi..!

Falexa! A játszós szobába nem lehetne berakni a kiságyat? Mondjuk az a gáz,hogy elég átjárós szoba. Max annyi ötletem van,hogy ti a nappaliba költöztök és Bazsié a háló. Aztán tavasszal törtök egy ajtót a kettő közé! :roll: :lol: Ha nagy lesz se zavarna titeket,ha este megérkezik,miután hazakísérte Petrát,nyugodtan letusolhat és egyenes úton bemehet a pasiszobába! :lol: :lol:

Na megyek mostmár főzni!!!!

omr

Rena: a satöbbit szeretné a férjem is újra a hálóban csinálni nem a vendégszobában! :lol:

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Gyerek felsírt,de visszaaludt hurrá!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Satöbbi: :oops: :oops: :lol:
Na mi az, nem takarítasz??? :lol: :lol:
Feltettem a frankfurti levest, nem tudom mi legyen a második. Nem akarok semmi nehezet így disznótoros után. Tejberizs?

Holnapra becsaltam anyut az Intersparba!! :D Kaptunk katalógust :roll: :roll: , hát körberajongom apát és feltöltöm a pénztárcát.

Ja! Sztem az az aji nem gagyi és nem giccses és írd le,hogy hogy csinálod,lekoppincsolom! Hm, de először kéne egy mikiruhás fotó Petráról is!

omr

Gyertek felénk holnap és csinálsz fotót róla! Egyébként felébredt !Most teregetek és megnéztem írt e vki.,de megyek dógómra!puszi

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!

Martinka ma reggelre náthás lett.Előkerült a porszívó,Nasivin,Sterimar,Cebion csepp. :(

Még mézes teát nem adok neki,én úgy tudom, 1 éves kora után kaphat csak.

Nem semmi,ahogy Petra elaludt!Miket produkál ez a kiscsaj!Jópofa! :D
Másodiknak ajánlom a túrógombócot.Nyami. :D

FAlexa!Én is így szoktattam Martinkát a nappali egyedül alváshoz,és mostmár simán megy.Eddig a kislámpát égve hagytam,és tettem a kiságyba játékokat,mostmár viszont lefektetem a Miszimaszival a kezében,és alszik is.Ügyesek Ők,szépen megtanulják,hogy most aludni kell.Persze kivárom,hogy jó álmos legyen.
Vendég

Ezt a néhány sort a férjem egyik alkalmazottja írta.

3/A Vall Által ségan levö Parkoló süjedése Az utolagos tüzcsap beépítése véget süjet meg.

No comment!!!!!!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ez durva... :shock: ezen a Vall Által-on sokat gondolkodtam,mi lehet.

Na mi az , 3-an tartjuk a frontot? Többiek?

omr

Rena!Majd biztos hamarosan jön Winnie is!
Vendég

ja, vagyok :)
bár most is tv-t nézek, az ötödikest :) bár állítólag le akarják venni a műsorról, pedig én szeretem...

én nem jöttem rá, mi a vall altal.... :oops:

Falexa, én sem adnék mézet 1 éves korig...

egyedül alvás, tök jó, én még nem tartok itt... de majd eljutok oda is...
most az esti ágyban alvás projekt megy, sikeresen, ok, még altatással, de legalább már nem ölben... kb 20 perces részidővel...

mikulásra Ti vesztek vmit a gyerkőcöknek, mert a csoki ok, a mienk, de azon túl? :)

KépKép

KépKép
winnie27

Szép jó reggelt!

F Alexa: tényleg két sorba sokmindent bele lehet sűríteni... :lol: :lol: :lol: Sztem is tök jó az üvegfesték a keretre, én nem vagyok ilyen ügyes.

Alexa: jobbulást!!! remélem hamar túl lesz rajta, és meggyógyul.

Winnie: azért az jó hír, hogy Rékának nincs semmi kül. baja, vírus az mindig lesz sajna, tényleg immunerősitőt kell szedni, sokat jelent.

Mézet még nem adtam, majd 1 éves kora után, ja az mindjárt van :oops: :lol: :lol: .

Rena: különalvás, ugye túl lehet élni! Azért jobb a gyerkőcöknek nyugisabb, főleg akinek horkol a párja, na arra felébred a gyerek.

Egy adóív, hogy jó kedvetek legyen: Kép
sziszi22

Sziasztok!

El vagyok havazva, egyelőre nem is olvastam vissza.....

Most csak annyit, hogy

Csniki!
DANINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Kép

Kellemes napot mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó

3/a-val által srégan( ez de egy hülye szó), azaz szemben.

Rena: beugrotok ma? Ötig itthon vagyunk utána megyünk Bettináékhoz vacsira!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Na, csak gyöttem egy cseppet :lol: De azért mosogatok, csak most épp ázik a spagettiszószos tányér :D

Tanuló kutyus 6400 pénz???? :shock: Brü-hü-hü....

Noémi!
Ja, Korfu jó volt :) , csak még 2002-ben :( Jövőre nagyon jó lenne elmenni Horváto-ba, komolyan, biztos nagyképűen hangzik, de hiányzik a tenger :oops: Nem olyan sem a Balaton, sem a Tisza tó, imádon a tenger illatát, amikor megcsap az a sós levegő!!! :)

Sziszi!
Nagyon édi Csanád, ahogy mutatja, hogy hol az ügyes buksija :D

Zsombi mostanában simogat, mutattam neki hogyan kell :) Bár néha az arcomról is ledörzsöli a bőrt, annyira beleéli magát :lol: Na, meg most lándzsás utifüvet adok neki, hurutos köhögése van. Igaz, doki nem látta, de remélem nem lesz semmi baj. Nekem meg a torkom fáj, most ilyen lepukkant család vagyunk :( :)

Rena!
Jól elintézted a mesét! :lol: És Petra most már nem fél tőle?
Amúgy milyen szolgáltatótok van, hogy jön ez a bebe tv? Mert nekünk, amikor upc volt, akkor sem volt, meg most a digivel sincs.
Nagyon frankó az égnek álló lábú Petra kép! :D
Tetszett: lehet az ágyban tévézni,olvasni,... SATÖBBI..!
:lol:

Kniki!
Hogy van Kiara?

Falexa!
Ti hogy vagytok?
Én a gyerekek nevében külön nem adok karácsonyra ajándékot. Amit kapnak, az az egész családunktól van. Mézzel én még várnék, mert allergizálhat.
Én még mindig nem értem azt a mondatot :oops:

Ihianya!
Nagyon tutik a képek Norbiról!
:)

Nika!
Nagyon jó rólatok is a kép! Persze-persze, elhiggyem (???), hogy nem evett Gege a tortából!!! :lol:

Winnie!
Gratulálok a vizsgádhoz! Ügyi vagy! :D

Mikulásra ajándék: tavaly Jázi kapott egy játékporszívót (tán most is van a tescoban akciósan), Zsombi meg egy zenélő mikut. Szerintem vmi apróságot most is kapnak. Csak még azt nem tudom, hogy mit....

NA, közben elmosogattam, meg kifényesítettem a konyhát :D

Kép

Kép
brigó

DANINAK BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!
Vendég

ISTEN ÉLTESSE DANIT ELSŐ SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL! Kép
sziszi22

Sziasztok!!!

Danikának nagyon boldog szülinapot!!!!
Kép

Falexa! NEm megyek,Intersparba sem.Most kezdek magamhoz térni. Hülye migrén még az este elkapott,reggel már hányingerrel,hasmenéssel,annyira,hogy nem bírtam a szemem nyitva tartani.Petrát beraktam a járókába,nézte Bebét,én meg aludtam mellette.De kb 2 perceket felszínesen. Bettináékat üdv!

Akinek jár a kismama: megkapta a decemberit már?

Mikiaji: Mi veszünk valamit,most az Interspar katalógusban (... :evil: :roll: ) ezt is kinéztem, olyan 4 in 1 készségfejlesztő vagy mi a szösz.
Amúgy 7-én lesz Mikiünnepség Démászos (apa munkahelye) Vásárhelyen,átvisszük Petrát lesz ami lesz. :) De csak az kap csomagot,aki ott lesz,hát akkor jóhogy megyünk.

Aki még nem érti,én így fordítottam:
3/A Vall Által ségan levö Parkoló süjedése Az utolagos tüzcsap beépítése véget süjet meg. =
3/a-val által srégan (ahogy Alexa írja ez szemben kicsit oldalra nézve) lévő parkoló az utólagos tűzcsap beépítése miatt süllyedt meg. :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek,pihizek még!

Betegeskedőknek jobbulást! Kiara hogy van?

omr

Sziasztok csajok!!

Most visszolvasni nem tudok és ki tudja meddig nem is fogok tudni, sajna 1 hónapig nincs netünk.... :cry: :cry:

Velünk amúgy minden okés, Dalmi megtette hétfőn az első lépését egyedül!!! :D :D :D :D

Puszi mindenkinek, ha net közelben leszek jelentkezem!
Vendég

Rena: az alvós képre írni akartam, csak kimaradt, jó lett, olyan édesen alszanak sokszor. Ez a fejfájás nem semmi, nem használ semmien gyógyszer, nem előzör írod, hogy migréned van. Pedig meg van az oka biztos, ami miatt fáj.

Brigó. simogatás :lol: :lol: , majd gyakorolja, aztán menni fog. Jobbulást!

Minden kis betegnek jobbulást kívánok!!!!

Mai evés és alvás:
Kép
Kép
Na a vonalzóval meg mi a hézag megint?
Szóljatok ám ha sok a kép, leállok!
sziszi22

JA kernico,
Mi is betaknyosodtunk :-( Eddig nem jöttem rá honnan szedtük össze. Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Daninak nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!

Bacilivi: Gratulálok Dalminak az 1. lépéshez! :D
És a náthát hogy viseli Dalmi? Kiara most ott tart, hogy este nem alszik, annyira köhög is. Tiszta takony. Vettem ma neki köhögéscsillapítót, de ugye mindenre az van ráírva, hogy 1 éves kora alatt nem adható. 12 nap és 1 éves lesz, úgyhogy mi azt beszéltük a gyógyszertárossal, hogy 3/4 kanállal kap, és csak estére. :?: :?: Remélem jobb lesz. Különben kedélyre semmi gáz, kicsit anyásabb. Majd felhívom Brigit, hogy ők hogy vannak.
Pocaklakó?

Rena:
ugye tudod, hogy az a képen (az Intersparos játéknál) nem az? Én is néztem, de az a lentebbi Chicco játék képe! :evil: :evil:

Kép
kernico

És néhány kép:

Ne izgulj apa, megszerelem:
Kép

Mikulástanonc az oktatáson nagyon nagyon figyel:
Kép

"Kicsit" homályos, de azért állni is álldogálunk néha:
Kép

Kép
kernico

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Brigó: na jó belenyalt kicsit :oops: :oops: :oops: lebuktunk :):):):)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Csak jöttem én is dicsekedni, hogy Kiara ma már másodszor csinálta, hogy magától (nem is hívtuk) lépett 3 lépést, hogy eljusson pl. az asztalhoz kapaszkodás nélkül! Olyan ügyi! A délelöttit még azért nem akartam írni, mert azt hittem véletlen, erre este lenyomta megint! :D :D :D
Livi: utánzunk! :lol:

Kép
kernico

Gratulálok Dalminak és Kiarának is az 1. lépésekhez! Kép
sziszi22

Sziasztok!

Gratula Kiarának és Dalminak is!! nagyon ügyik!

Kniki! Interspar kép: :twisted: Hát a Tesco katalógusban láttátok,h a Bindeez gyöngy ákciós?? Ki a fene veszi meg azt ezek után?

Brigó! Tegnap nem írtam,Upc-n jön Bebe,de nem régóta, kb 3 hónapja. Új sárkányt Petra még nem látta, én már igen..

Na lányok, jöttünk bengások sorába. Este Petra fél óra alvás után felkelt, dumált, forgolódott. Bementem,hát tüzel mint a kányha. 38,9 volt a láza, azaz 38,4. Kúpot kapott, közénk raktam,megszoptattam újra, de nem aludt. 1 óra múlva hűtőfürdő, aztán még annyira sem akart aludni, csuklóra vizes ruha, bár tudom az sz.rt sem ér. Megint szopi,pici alvás. Aztán 1-2 óra körül hosszabb ideig bealudt,akkor nyomtam én is egy fél óra szundit kb, azóta nem. Cseppet álmi vagyok,de nem bírok nappal aludni. Elvittük az előbb az ügyeletre,valami vírust szedett össze,piros a torka, Nurofen szirupot kap,ha magas a láza, továbbra is Germicid estére. Én migrénem estére elmúlt,reggelre újra fájdult,azért is,mert hajnalban úgy aludt el a cica,hogy fél ülésben voltam,szopizott és nem mertem megmozdulni,nehogy ébredjen.
(Sziszi,te kérdezted,azt hiszem,amíg szoptatok nem szedhetek migrénre semmit)

Betegeskedőknek jobbulást! (nekünk is)

Mentem,sziasztok!

omr

Sziasztok,

Ne haragudjatok, hogycsak így jövök, és most is csak röviden, mert még rengeteg dologban kell utólérnem magam. De majd pótolok....
:oops: :oops:
Köszön a köszöntéseket Dani nevében. Hát összasségében nagyon jól sikerült minden. Péntek délután, jól összeszólalkozott a nővérem a párommal miattam, mert hazajött és jól beszólt nekem, hogy éné semmit nem csináltam (holott, annyira volt rend és kitakarítva, amennyire a szülinapra szerettem volna, de ez nem volt elég a páromnak.)
Így egyedül mentem a szülinapi tortát megrendelni, de utána már együtt mentünk bevásárolni, viszont a hitemmel ellenben nem a párom, hanem én csináltam a hidegtálat. Estére már le nyugodtak a kedélyek. Reggel kezdődött a sürgés forgás, a nővérem is itt volt készülőődött mert ő is ment el. Dani etetése: Nővérem beteszi az etetőbe, én meghamiztatom, majd leveszem a tálcát, és viszem a fürdőbe hogy elmosom majd.Már mikor beértem , hallok egy puffanást meg a sírást. Dani szülinapja alkalmából, kiesett az etetőszékből arcra a kőre, mert nem volt becsatolva!!!!! Én meg azt hittem igen ezért mertem tálca nélkül ott hagyni!!! szegény úgy bőgött, azt hittem orvos lesz belőle, de a riadalom után abbahagyta, az arca meg kicsit piros lett, de nem is dagadt fel, somán odanyúlhatunk nem fáj neki. Hát durva indiítás volt így reggelre.
Utána mentünk az egyik dédiért. A problémát igazából az okozta, hogy az apukámnak nem vettünk semmit a szülinapjára, és őt is fel akartuk köszönteni, így délelőtt ment a hajcihő, hogy mit vegyünk, végül dobozos "pia" lett (eredeti mi??Smile), de a fő dolog, hogy sikerült Daninak olyan hintelovat találni, amit szép, Dani méreteinek megfelelő, és még vágtázik és nyerít is (persze csak hanggal), és így Dédi álma teljesült, mert Ákosnak is ez volt az első szülinapi ajándékja.

Mire hazaértünk, akkor már már rá egy fél órára, jöttek is a szüleim, még szerencse, hogy tényleg minden renben volt, meg a kaja is készen volt, csak tálalással kellett bíbelődni, szeletelni, meg díszíteni- "-re anyósomék is megérkeztek, és utána anyira jó volt szerintem minden.
Dani köszöntése Halász Judyra ment (Családi hagyomány) és ahogy énekeltünk Dani tudta hogy neki énekelünk, mert teljesen meg volt illetődve (Ja szerintem már van én tudata, de erről majd később). Utána megkapta az ajikat, hát rengeteget kapott, és mind különböző és hasznos (köszönthető anya jólirányzott sugallatainak:)))) meg a sok kedves vendégnek, akik megvettékSmile))

A kaja isteni volt, az szerencse, hogy a húsételeket a hidegtálhoz a szülők és az egyik dédi csinálta, de Ákos is beújított délben még egy szalonnába tekert májjal, így négyyféle hús, és háromféle sali volt, plussz a sütik. MEg a torta.....

Délután aludt Dani egyet, addig mi elszaladtunk meglesni az Aréna plázát a fiatalokkal, az öregek meg bébisintérkedtek. Hát 2 órát voltunk oda, ebből egy az út volt, a dugó miatt és rengetegen voltak bent is. Utána haza, még egy kis dumcsi, és 8-kor elszivárogtak haza a vendégek.

Én jól éreztem magam, meg szerintem Dani is örült mindenkinek.

Na a képek otthon vannak, így keddnél előbb csak mutiba lesznek, mert akkor jön föl a nővérkém és hozza őket..

Öntudat: Nem tudom minek köszönhető, de pár napja, Dani mutat egy tárgya, utána magára utána pedig egy személyre, aki vigye neki oda a valamit, vagy vigye őt oda a valamihez. Ma reggel így kérte, hogy ültessem fel a hintalóra, vigyük oda a kisautóját.

Tinu,
Lehet ez attól, hogy a nővérem sokat beszél hozzá angolul és nem érti furcsa neki, és ezért kezdett el mutogatni??? Lehet hogy hülyeség.

szeirntem a Kari és a Miki sem lesz ekkora szám mint a szülinapja.Majd meglátjuk, a kiscsizmába biztosan kap valamit, de hogy mit lesz, szerintem valami jelképes....

csernusn

Boldog névnapot Katának!

Niki: szerintem azért mutogat Dani, mert még nem tud beszélni. :D

Kép
Kép
tinu

Na oké Tinu, de eddig nem csinálta.:)))

csernusn

Niki: hát fejlődik. Ez is a kommunikáció egyik formája. Most elkezdte alkalmazni. :) De lehet, hogy csak rosszul értelmezem a szitut...

Kép
Kép
tinu

Sziasztok! Van itt még valaki?
Megiszom a kávét,addig beszámolok. 5-ször keltem éjjel,de Petra csak 3-szor,a cumiját keresni. Jót aludt. Egyszer nyomtam a szájába még Nurofent,most úgy érzem nem lázas,de még alszik. Tegnap délután 39,1 volt. Hűtőfürdő,bebugyolálás vizes pelusba,Germicid kúp. 38,8-al feküdt le,meg bebugyolált vizes karokkal. Nagyon haragudott ránk,akármit csináltunk,átnézett rajtunk,de hát ez van egyem a szívét,neki lesz jobb.

Csniki! Nem semmin indult Dani szülinapja. Én is mindig becsatolom az etetőbe,bizti ami bizti. Na és miket kapott? Hátha tudok ötletet lopni! Amúgy szerintem sincs semmi baj,csak így kommunikál most Dani. Unokatesómék fia is mindent mutat,fejünket mozdítja arra,amit mutatni akar,stb,de nem beszélne két szót sem. De ő már lassan 2 éves. Mégsincs még baj ebből.

Többiek hogy vagytok?

omr

Én vagyok és képzeljétek Gege tegnap megtette első önálló nagyfiús lépését :) ő is meglepődött de masszívan állt és nem esett el csak mikor a második lépére emelte fel alábát :):):) annyira jó volt látni hogy a kis prücsök aki még csak nemrég született maholnap már szaladni fog :):):):)

nika70
Salgótarján

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?