Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Niki én szerintem sem lesz semmi baj több orvossal is nézesd meg magadat szerintem!

Már én is szeretnék túl lenni az AFP-n! :roll:
cicalány83

Kami!

Már kérdezni akartam hogy tudtad lekicsinyíteni a képet a neved alatt!
Nekem is van egy pár kép amit kiraknék de túl nagy a méretük :( !
cicalány83

Hat, a kepszerkeszto programban van ilyen, hogy resize es ott... megprobalok most is foltenni egyet, mert epp most telepitettunk egy uj progit a gepre... remelem mukodik...

Kép Zsebibaba pledje
kami

Na, hat ez sikerult. Photosop-ban a resize-re klikkeles utan jobboldalt (8.0-s verzioban) ki tudod valasztani, milyen formatumot szeretnel, vannak templatok, en a Web small-t valasztottam, ami 480 x akarhany pixel. Itt a Babaneten 600 x 600 a max...

Itt vannak most Zsebibaba jatekai:

Kép
kami

Es most a ruhai :) Mostmar lathatjatok, miket vettem neki eddig :) ott a 2 alvomacika, a delfin es a babzsak-vizilo az enyemek voltak, de neki nagyobb orome lesz benne :)

Tehat a ruhak: Kép
kami

Amit az Auchan-ban vettem (rugi + halozsak):

Kép
kami

Egyeb kis aprosagok, amik meg vannak neki (ollo, furdojatek, ragoka, pelus, fesu):

Kép
kami

Es vegul maga Zsebibaba, 109 naposan (tegnapelott keszult a foto, nem tul jo, de...)

Kép
kami

Tobb fotot most nem teszek fel, jo? :)
kami

Aranyosak a rucik amiket vettél! Kép
cicalány83

Én meg most találtam ezt a képet nagyon cuki!

Majd én lefényképezem amiket már vettünk és majd én is megmutatom! :lol:
cicalány83

Te milyen méretű rugikat vettél?
cicalány83

A rugi az 0-24 eves korig, de az van rairva, 68 cm. Igazabol ez szamit. A halozsak detto. A tehenes cuccok.

A kombidresszek kozul a rovidujju az 56-os, a csikos is 56-os, a masik 2 62-es. Inkabb 62-eseket veszek mostantol, mert valahogy az az erzesem, ez egy nagy baba lesz...

Mi most vettunk fenkepezot es most elvezkedtem vele egy kicsit - ezek az elso fotok, amiket letoltottem :)
kami

Ez itt a kedves apa :)
Enyhe kupleraj kozepen, nezzetek el nekem :)

Kép
kami

Jó képeket csinál! :lol:

Én is inkább nagyobbakat veszek nehogy kicsi legyen!
Az a tehenes nagyon jól néz ki :D !

Én most olyat keresek nem tudom láttál-e már olyat ,olyan rugi ami állatfigura,kapucnis,elöl gombos tigrisesbe láttam de nagyon jól néz ki.De sajna nem találok sehol.
cicalány83

meg nem lattam ilyeneket :( ha talalok, majd szolok... Bar ha Miskolcon laksz, hiaba is talalok itt :)
kami

Az nem baj mert a férjem hugáék Pesten laknak megmondod majd hol láttad és majd ők megveszik nekünk!
Ez is tök ari kép!

Kép
cicalány83

OK :) Ha latok ilyet, szolok!

A tobbiek vajon hol vannak???? HAAAHOOOOOOO!!!!!!

Micsinalsz a hetvegen, Cicmic? Pihenes ezerrel? En mar reggel sutottem barackos-ananaszos-szilvas sutit, nyami. Majd' kidurranok... Most meg ez a forditas... szivesebben jatszanek a fenykepezovel... na de a kotelesseg az kotelesseg...
kami

Sziasztok!
Végre vége van ennek a nyamvadt konferenciának (900 fő) amivel az egész hetem elment! Most estem haza, nagyon-nagyon fáradt és álmos vagyok! :(
Cica!
Üdv közöttünk, remélem jól fogod érezni magad! :D Majd te is tegyél fel képet magadról (persze, csak ha akarsz) és a bébiről is! :)
Kami!
Nagyon szuper dolgokat vettél! Én még semmit, azt hiszem nem is fogok egy darabig... A www-s galériám pedig a "profil" "pü" mellett található a vonalzóm alatt! Ja, és hol a pocikép?
Niki!
Ne aggódj az AFP miatt, csak nálunk Magyarországon nézik, más országokban nem. Ez is vitatéma, mert nagyon sokszor téves eredményt ad és ezért sok-sok felesleges idegeskedést okoz a mamáknak! Úgyhogy az az 5 % elég kicsi arra, hogy bármi baja legyen a kislányodnak! :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Teszek fel táblát is, már rég láttátok. Írtam bele két új oszlopot, baba neme és neve címmel. Ha tudjátok már egyiket vagy másikat, írjátok meg!
Cica!
Ha szeretnél "táblalakó" lenni, írj! :D Kép

Timi
Kép Kép
timocska

Kamikae fiu lesz es Aron.
kami

hali!

Pihengetünk a hétvégén!

Én is szeretnék felkerülni a táblára.
cicalány83

Timo, az elozo oldalon Cicmic megadta az adatait a tablahoz. 23 eves, elso baba, utolso mensi majus 22-en, baba Punkosdkor jott ossze, Miskolcon szul, ma 15+5, szules varhato ideje feb 26.
kami

Timocska!Hogy tegyek fel képet magamról?
cicalány83

Cica! A profilban van az AVATAR legalul, oda kell a kepet betenni, de sajna csak piciket lehet betenni.
kami

Igen sajnos már rájöttem.Ezt kérdeztem a tőled a múltkor.
:roll:

De olyan hely nincs ahol a ti képeitek vannak?
És azoké itt írogatnak a fórumra?
cicalány83

Kami!
Nagyon szép nevet választottatok a fiúcskának! :)
Cica!
Ha nem a neved alá szeretnél képet feltenni, csak úgy, akkor le kell kicsinyítened képszerkesztővel úgy, hogy ne legyen 600x600-asnál nagyobb a mérete.
Megmutizom Buksit! :D Szerintem tök jól látható a két szeme, orra és a szája is! Kicsit ufószerű és nagyon komoly, de a miénk! Kép :D

Timi
Kép Kép
timocska

Cica!
Van egy képalbumunk, 2007-es tavaszi babák néven, Catrine hozzászólása alatt van a link is. Eddit ő tette be oda a képeket. Most nagyon ritkán ír, így nem tudom mi a helyzet.

Timi
Kép Kép
timocska

Majd még később benézek!

Addig megpróbálok valamit ügyeskedni a képekkel!
De most felrakom ezt a képet olyan ari és pont jó a mérete is :D !

Kép
cicalány83

Sziasztok!

Köszi a bátorító szavakat. Már jobban vagyok, rájöttem, hogy muszáj pozitívan állnom a dologhoz, mert megőrjíteném magam és a környezetemet is 4 hét idegeskedéssel, arról nem beszélve, hogy a babának sem tenne jót.
MOst várok/várunk és reménykedünk.

Az igazi baj az, hogy a gyomra és a belecskéje között van egy elzáródás, ezht mutatta az uh. Nos, ez lehet jele valami genetikai betegségnek is, de ha szerencsénk lesz, és nem az, akkor is szabaddá kell tenni azt az utat, különben nem tud emészteni szegényke. Szóval ez az oka a műtétnek. De az igazság az, hogy mit bánom én, ha egyszer végre kiderül, hogy genetikailag minden ok.

Timocska
Nagyon édes pofija van Buksinak! :)

Kami
Nagyon édi Zsebibaba is! Jól látszik a képen! :) Jó képeket csinál a gépetek, és tök ügyes vagy, hogy ilyen jó cuccokat vásároltál! :)

Jaj! :) Én vagyok a legöregebbb a tábliban! :)

Megyek pihenek kicsit, mert jó hosszú napunk volt, és Palikát még nem is hozta haza a barátnőm. (esküvőn voltunk)

Pusz

KépKép

KépKép
lukacsniki

Szia Niki! Ez az, fel a fejjel! Ertem mar, miert kell a mutet. Meglatod, megusszatok ennyivel :) Jo pihizest! Es csak semmi aggodalom!
kami

Sziasztok!

Lukacsniki!

Kitartást, biztos minden rendben lesz! Honnan tudjátok, hogy kislány? Volt már ilyen vizsgálat?

Kami!

És neked? Te honnan tudod, hogy kisfiú lesz?? Lemaradtam valamiről?

Cicalány!

Üdv a csapatban!

Timocska:

Köszi a táblát!

Rólunk:

Mi 28.-án megyünk a következő UH-ra, ami valóban kb a 19. hétre esik. Én is a 18. hétre számítottam, de meg kell várni az AFP eredményeit. Remélem most kiderül, fiú vagy lány! :) A családban szinte mindenki kisfiút szerete, kivéve Davidet, aki az elejétől kezdve két kislányért szurkolt. Mostanában én is mintha éreznék néha valami halacskásat a hasamban, jó helyen, de még nem hiszem el teljesen hogy ez Ő. Majd ha egy kicsit erősebb lesz. :)

Közben Zsuzsa 1 éves nagylány lett, vasárnap ünnepeltük a szülinapját, kapott fagyitortát, amiből nagy boldogan benyomott szinte egy egész szeletet. Aztán meg a hiper-szuper tologatós járgányának örült, és azonnal rájött a rendeltetésszerű használatra, mert elkezdte tolni és lépegetett utána! Pedig ő kézenfogva sem hajlandó lépegetni, mindig leül! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki! En kedden is, csutortokon is voltam UH-n es mindket doki kisfiura tippelt. Van ugyanis egy haromszogecske a labai kozott... Mindketszer ugyanott volt es ugyanakkora, szoval a koldokzsinor egyre inkabb kizarva... De majd az AFP utani ultrahang tobbet mond...

Neked akkor mar meg is volt az AFP???
kami

Sziasztok! :)
Kami!
Te mikor mégy AFP-re?
Róki!
Nagyon boldog szülinapot Zsuzsának, majd tegyél fel tortás képet! :)
Lányok!
Szeretnék majd elmenni 4D-s ultrahangra októberben. Hová érdemes menni?

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Én is eltüntem egy kis időre, mert rossz volt a gépünk :(

Rokica
így utólag Zsuzsának boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Cicalány
üdv. a csapatban :wink:

Kisördög
nagyon sajnálom, hogy végül így végződött a terhességed :cry:
Kitartást kívánok Neked, és sok erőt.

Lukacsniki
én is kívánom Neked a legjobbakat :!:

Timocska
nekem annyi a változás, hogy a dokim márc. 3.-ra írt ki. (azt nem tudom, hogy jött ki neki, na mindegy)

Kami
nagyon jók Zsebi ruhácskái :wink: Nekem ugye van egy csomó, fiús lányos ruha is, de mindíg vannak olyan szépek. Muszály megcsodálni őket. És bevallom azért én is szeretek vásárolni is babaruhát, igaz eddig Bütyikének semmit sem vettem :cry:
Várom, hogy milyen nemű lesz, bár az elején azt mondtam szeretnék meglepi babát, de inkább mégsem :D

Amúgy jól vagyunk.A héten voltam vérvételen.
Ja, az afp előtt lehet enni, és a 36hetes vérvétel előtt is.
Egyedül a 26 hetes cukros vizsgálatra kell éhgyomorra menni :wink:
Nekem jövő hét csütörtökön lesz az afp, aminek aznap délután meg is tudom az eredményét. Remélem meg is fog nézni a dokim Uh.-on is :D ha nem akkor majd csak a genetikai Uh.-on látom legközelebb Bütikémet.

Mindenkinek szép napot:Gabi 14+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kisördög,
múltkor véletlenül kihagytam a 24. oldalt, amin a rossz hír volt, így azt hittem minden ok...természetesen én is nagyon sajnálom.... :cry: de majd a következő babóca tudja, mikor kell érkeznie. Addig is minden jót az angliai terveitekhez!
Vendég

Szasz Timo! Szerda reggel megyek AFP-re. Es szerintem 2 het lesz az eredmeny. Hogy lehet az, hogy van, akinek 2 het, van akinek aznap delutan??? Nem akarom elhinni, hogy ez se egyseges...
kami

Kami:

Az szuper ha már ilyen korán mernek tippelni! Engem eddig mindig elhessegettek, hogy túl korai még, meg nem elég jó az ultrahang, stb. Igen, én múlt héten voltam AFP vérvételen.

Plútó!

Ne má!!! Engem eddig mindig éhgyomorra küldtek, és ott szédelegtem a vérvétel előtt! Nagyon megvisel az éhgyomri kelés, metrózás, stb.

Köszönjük a köszöntéseket... a 2005. ősziekhez tettem fel szülinapi képeket... http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 75eaf4#top

Timocska:

Én a Győrffynél voltam a Praxisban, ő nagyon jó nevű szakember, és tuti a felszerelés is. Ha csak mozizni akarsz, akkor szerintem bárhova mehetsz, a Praxis elég drága, de azért mert ez profi ultrahang diagnosztikáról híres. Lehet persze itt is mozizni, de 20 perc kerül kb 14000 forintba, kapsz róla DVD-t, videót vagy fényképeket, ahogy kéred. A Babanetes megrendelőknek kedvezményt adnak: http://www.babanet.hu/ultrahang.php Egyszer lehet igénybe venni, 1000 forint a kedvezmény.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Timocska:

A Praxis weblapja: http://www.ultrahang.com/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hat, Roki, oszinten szolva nem volt nehez meglatni a kukijat... meg en is, aki sose latott ilyet UH-n, egybol eszrevettem. Ennek ellenere mindket doki aszondta, ez csak tipp, a nem megallapitasa a harmincakarhanyadik heten tortneik hivatalosan... de oszinten szolva nincs ketsegem...
kami

Rokica
Bizony nekem ezt még Adrinál mondták a véradóban. Hiába néznek vérképet is, a vércukornál lényeges csak az, hogy éhgyomorra menj.
Most is rákérdeztem, mert most más a védőnőm is, és ő is azt mondta, hogy itt nincs jelentősége, nyugodtan ehetek. Sőt ha eszel, és főleg iszol a vénád is "teltebb" és könyebb levenni a vért :wink:

Kami
itt Pásztón a doki rögtön aznap megkapja az eredményt, azt átnézi, és a kismamik a 18. héten vannak visszarendelve az eredményért, ill. uh.-ra.
A hepatitis az van meg később, de nekem a MOM eredmény úgyis a fontos. :wink: nekem az előzmények miatt lesz így, hogy a genetikai uh.-ra már afp eredménnyel mehessek.
Krisztiánnál is megvolt aznap.

Nagyon kíváncsi vagyok mikor látszódik majd a neme. Nekem a 18 hetes uh.-on azt mondták, még ilyenkor nem látszódik rendesen. 22 hetesen viszont a doki kérdezte meg szeretném e tudni.
Viszont már én is hallottam ilyet, sőt volt akinek már korábban meg tudták állapítani a baba nemét, és pontosan.. :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Annyit írtok mostanában, hogy követni sem bírom. Sajnos néha csak ilyen ritkán tudok jönni :(
Kami,
Gratula a kisfiúhoz. Én igazából nem szeretném tudni a baba nemét, de a férjem igen, így azthiszem ezt nem tudom kihagyni.
Rókica,
Utólag is Boldog Szülinapot Zsuzsának!

Olyan jó, hogy ti már az AFP-nél tartatok, én meg csak csütörtökön megyek tarkóredő mérésre. Hova tűnt Cat? Ővele majdnem egyidős terhesek vagyunk.

Móni

Kép
móni23

Móni!
Jó, hogy írtál! :)
Én meg csak múlt héten voltam tartkóredő mérésen, az AFP még 3 hét! :wink: Mindent a maga idejében! Sokszor én is siettetném az időt, hogy már lehessen ott tartani, hogy lássuk a nemét, hogy mocorogjon, ilyesmi. De úgysem lehet! :D Úgyhogy türelem! :)
Cat-ről nem tudok semmit, Miaa is régen írt.

Lányok!
Ha már van választott nevetek (függetlenül attól, hogy tudjátok-e már a baba nemét) beírom a táblába, ha megírjátok!

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Hűűűű,alig bírlak benneteket követni! :lol:
Lukácsniki
Szerintem ne izgulj az AFP miatt,valami olyasmit hallottam,hogy egyszerre 1o vagy 2o vérmintát néznek és ezeket hasonlítják valahogy össze és valami átlagot is vesznek talán és valahogy így hozzák ki az értékeket.Ha egy másik adag vérminrával vetnék össze a véredet akkor lehet,hogy pont a normál érték jönne ki.Valami ilyesmire emlékszem,ha nem is teljesen pontosan.Szóval ne izgulj,minden rendben lesz!!!
Rokica
Utólag is bolgog szülinapot Zsuzsának!!! :P
Timo
Én is tervezem a 4D uh-t.Mi a XIII.-kerületben a Kárpát6 utcába fogunk menni.
www.4Dultrahang.hu
Nekünk még csak fiú nevünk van,nem is tudom miért :lol: és az pedig a Petike (na jó Péter)
Az orvosváltásról csak annyit,hogy ha itt az idő kérd meg a dokidat,hogy ő ajánljon és ő mutasson be valakinak.
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok!

Kami látom te szerdán fogsz menni AFP-re én holnap reggel megyek már beszéltem a védőnővel nekem is azt mondta nem muszáj éhgyomorra menni.

Utálom a vérvételt :cry: !
cicalány83

Timocska!

Sikerült beírnod a táblázatba?
cicalány83

Cica!
Igen, mindjárt fel is teszem. Ti fiút vagy lányt szeretnétek? Van már nevetek? Kép

Timi
Kép Kép
timocska

En azert vagyok zold, mert "kesz" vagyok? :)
kami

Nem, azért vagy zöld, mert kisfiad lesz. Valahogy színnel is szeretném jelölni a különbséget. Ha van egyéb ötletetek, akkor szívesen várom a tanácsokat!
Képzeljétek!
Telefonált a védőnő, hogy ma jön délután családlátogatásra! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Nagyon jó ez a táblázat! :lol:

Nekünk mindegy hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen!
De majd a 19 hetes UH-n lehet hogy megmondja.
12 hetesen is volt tippje de azt mondta inkább még nem mond semmit.
cicalány83

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?