Új privát üzeneted érkezett!

Yesss!

Mági,megtaláltalak amott,és Nikát is! :D

Ante:azt hiszem a Tescóban vették sógornőmék a játékot.

Bazsi nagyon édesen alszik!Nem semmi,hogy így el tud aludni!! :shock:

VÁÓÓÓÓÓ Sziszi!!!Milyen pasit kaptál már!! :D :D
Vendég

Alexa: tök helyes a férjed úgy hogy ne irigykedj Sziszire! :D :D

Szép álmokat!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

FAlexa! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Szépek lettek az új vonalzók! Hát úgy lecseréltetek mindent, a felhasználó nevet el kellett olvasnom, melyik kié. :lol: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!
sziszi22

Sziasztok!

Mági: Nagyon megindító a kép, én már láttam régebben is! Eszméletlen!

Alexa: látom, mindenki jó pasinak tartja a férjed! :D Osztom!

Falexa:
nagyon komoly, hogy így el tud aludni Bazsi, olyan édes!

Képzeljétek, olyan ideges lettem ma. Már írtam múltkor is, hogy a sulim folyton szivat. Nem fogadnak el semmit, állandóan elkeverik a dolgokat, káosz van a tanulmányin, aztán oldjuk meg mi! :evil: Ma felhívnak, hogy nem jó az igazolásom a Gyedről, fizessem be a tandíjat. Mondom ez a hivatalos igazolás, nem adnak másfajtát, de rákérdeztem a suliban is előtte meg az EP-nél, hogy tuti ez kell, mondták hogy igen! Oké, akkor visszahívott később, hogy rendben jó, de rájöttek, hogy az a baj, hogy az előző félévben halasztottam, és a törvény szerint akkor nem voltam az iskola tanulója, így nem is kaphatok mentességet a tandíjra. Na eddig csak veszekedtem az ürgével, itt már sírva is fakadtam (ez a mai 4. beszélgetésünk volt) Nem is a pénz a gáz (persze most az is érvágás lenne), hanem hogy megint szivatnak ... de valószínű megsajnált, és visszahívott később, hogy beír valami mást a papírra, csak szerezzek még egy papírt, hogy tavaly febr. 5.-én már kaptam Tgyást.
Szóval most holnap elviszem reggel a csajt oltásra, asztán anyummal itthon maradnak, addig elmegyek az Árpád hídhoz sorba állni a papírért! De én úgy kiborúltam ma ... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: annyira nem hiányzott ez a rohadt suli az életemből! Szerencse, hogy csak az államvizsga meg a szakdoli megvédése van hátra. :roll:

Na próbálok én is vonalzót, hátha jobb kedvem lesz tőle! :roll:

Kép
kernico

Sziasztok!

szó volt párátlanítóról, most láttam reklámját (vészhelyzet közben :)), www.stoppara.hu , nem is drága relatív, 3000 Ft körül.

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok igen fel mentem mert láttam az új vonalzót és megnéztem de regizni kellett ezért már akkor körülnéztem:):):) ott nekem is más a vonalzóm de ezt nem változtatom meg :):):):):

nika70
Salgótarján

Rena: annak a halas golyónak amit tegnap néztünk küld már át a receptjét! Köszike

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!

Hú tényleg nagyon jók az új vonalzók! Most már lassan nekem is karácsonyi hangulatom lesz, ha mindennap ezeket látom. :lol:
Én most maradok a réginél, hogy meg tudjatok ismerni a Rena fényképéről is! :lol: :lol: :lol:

Alexa!
Jobban jársz, ha a férjedet bezárva tartod, mert ha már itt ennyi csajnak tetszik, mi lehet Fehérváron! :roll: 8) :)

Szilviáknak boldog névnapot! :P

Winnie!
Jó reklámot csinálunk a párátalanítonak! :P Már én is és talán Nika is ugyanezt mondta! :wink: AMúgy a készülék ára nem vészes, de a belevaló tabletta kb 2500-3000 Ft/2 db :x

Kernico!
Jaj ezek a főiskolák! :evil: Én még csak olyan emberekkel beszéltem, akik szidták valami miatt a fősulijukat vagy az egyetemet. :x Nem értem, hogy dolgozhatnak olyan emberek a tanulmányin akik nem értek a dolgukhoz, vagy kevesen vannak? Ez az egész oktatás is csak a pénzről szól! :evil: REmélem sikerül végre elintézned, aztán már csak hamar túl leszel az államvizsgán!
Amúgy milyen oltást kap most Kiara?

Rena, Falexa!
Tök jó képet tetettek fel a babókról az avatarba! :P Bazsi nem gyenge ahogy alszik! :shock:

Mági!
Hát az a fotó! :shock: Tényleg nem lehet nagyon szóhoz jutni utána-gyönyörű és csodálatos!

MArtinka játékáról jutott eszembe egy körkérdés:
Ti meddig fürdetitek a gyereket? Még a kiskádban?

Az előző oldalon volt még valami....

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Ja igen!
A képek ismét nagyon jók! :P :P :P Én is imádom nézni a babás képeket, egyszerűen nem lehet belőle sose elég! :P :P :P
Rékának a pánk frizuja nagyon tuti! 8) :P
MArtinka is milyen édi a kis csodálkozó tekintetével a lufis képen (meg a többin is). :P
Csanád meg a jacuzziban! 8) Nem lehet elég korán elkezdeni. :lol: Óriási!
Lidike meg a dobozban nagyon cuki ahogy örül! Nekünk kisebb a doboz, de Veronika is imád belemászni. Teszek fel képet, talán még nem mutattam! :roll:
Kép

Tegnap bent voltam a játékboltban és megnéztem, hogy vannak e azok a játékok, amiket kinéztem a neten. Rengeteg van, de jóval drágább, mint a neten. Tényleg valami nagyáruházi akciót kell kifogni vagy megrendelem neten. Szerintetek biztonságos úgy?

Annyit beszéltetek múltkor a pelenkakiütésről, hogy lett Veronikának is-remélem elmúlik és nem a pelus okozta, hanem hogy a hülye anyja nem vette le időben róla. :x Most Sudocremmel probálkozom, úgy tűnik használ!
:roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Noémi én tuti nem mondtam ilyet :wink: :wink: mert nekünk nics :):):):)

Képek nagyon jók

Hófórdulós babáknak SOK BOLDOGSÁGOT

nika70
Salgótarján

Helló-belló!

Képzeljétek,meg kell fegyelmeznem magam.Leírtam ma egy papírra,hogy ettől-eddig ezt csinálsz és azt és mindezzel 3ra végzel,utána lehet Netezni. Már végeztem! :D
Elmentem shoppingolni is Petrával a Lidibe.Kocsival!!!! Neeeeem gyalogolunk annyit mégegyszer!!! :roll: :oops:

Falexa!
Halgombócok:
5 dkg tonhal filét pépesítünk,összedolgozunk 1 kicsavart áztatott zsemlével,1 gerezd fokhagymával, 1ek.vöröshagymával,ízesítjük pici sóval,borssal,citromlével,petrezselyem zöldjével,kis gombócokat formázunk. Kifőzhetjük húslevesben vagy zsemlemorzsiba forgatva kisüthetjük.
Szombaton jön át értünk anyu, úgyhogy megyünk Petrával a börzére. Ott is alszunk Mindszenten.

Noémi!
Fürdés: Kedvtől és fáradtsági szinttől függ. Úgy 10-15 perc kb. Nagykádban, vagy velem,vagy nélkülem. :)
Tuti a kép! Így látszik,milyen nagy is már Veronika,nem fér a pici kosárba!

Nőivonal: Nekem tetszik az az oldal. Tök jó smile-k vannak. Nem tudom sz@rakszik-e annyit mint a babanet. Az avatart is tök könnyen el lehet készíteni.

KNiki! Durva ez a suli,mennyit szívóznak veled!! :evil: :evil: Egyszer túl leszel rajta oda se neki! :)

omr

Rena: köszi a receptet!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!

Na voltunk reggeli oltáson, aztán hazahoztam a csajt aludni, anyum vigyázott rá, én meg addig mentem Újpestre a papírokért. Holnap fel is adom. :roll:
Noémi: agyhártyagyuszi elleni, asszem ez a meningo... 1 éves kor alatt még nem drága.
:lol: :lol: :lol: Nagyon komoly a kép Veronikáról, ahogy nem fér már bele! :lol: :lol: :lol:

Rena: gratula a napirendhez. Lehet nekem is ez kéne!

Voltunk Auchan-ba körülnézni múltkor, és most egész jó áron vannak a játékok. FP tanulókutyus 7600.- és a többi is olcsóbb. Ja, bödön is asszem 4600.-! Bezzeg amikor mi vettük!

Na akkor azt mondjátok meg, hogy miért fordítva műkszik a gyerekem olyan téren, hogy este már nem kell neki kb. 1 hete a cici, üvölt, ha közelítek, reggel viszont kell. Most már csak akkor kap, de nem fordítva szokott lenni, hogy reggeli elmarad, és este vacsi után még kell? :roll:

Jameg kajatéma: ma meg azt mondta a dokinéni, hogy kicsit vékonyka a lány!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintetek? 3-4 hónapja még husi volt! :roll: Ki érti ezt? Szerintem teljesen normális, arányos, és ezt mások is mondták, nem szülői elfogultság most! A mai mérésen 74 centi volt és 8700 gramm volt. Szerintem ez normális.
Azt mondta, hogy 1 éves korukra általában 9-10 kilók szoktak lenni. TE JÓ ÉG, 300 GRAMM HIÁNYZIK MÉG, NEM SZÖRNYŰ!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bár még van 3 hét a szülinapig úgyis)

Kép
kernico

Bocsi Sziszi, de ez a vonalzó annyira tetszett! :oops: Ha gáz, hogy ugyanolyan, szóljatok, és lecserélem!

És utólag is boldog névnapot kívánunk!

Kép
kernico

Jaj,de kedves az a védőnő!!Rádhozza a frászt!Pont ma jött a mi védőnénink,és kérdeztem,hogy mi az a súly,aminek meg kell lennie 1 éves korra?Azt mondta, 9 kg.Martinka is pont addigra lesz annyi.És a hossza is ennyi!És szerintem is formás!Nincs semmi gond!Mostmár nem híznak annyit,mint eddig.1 és 2 éves koruk között,pedig kb. 2 kilót kell hízniuk.Különben is,mozgnak mint a sajtkukac!Ja,meg beszéltünk az oltásokról,ő is azt mondta,hogy olcsóbb 1 éves kor alatt,de beadni utána szokták.Mit mondott a doki,várható tőle hőemelkedés?
Suli:grrrr....

Rena!Én is elhatároztam szigorúan ,hogy akkor ülök ide,amikor alszik a gyerkőc,meg amikor apa van Vele(mint most),és este,amikor lefektetük.

Mutattam,a férjemet,hogy mit írtatok Róla, azóta a föld felett jár,10 centivel! :D Csak nehogy elbízza magát! Dögöskének hívom! :D :D :D :D
Vendég

Ja bocs,a dokinéni hozta rád a frászt!
Vendég

Sziasztok!

Már a múltkor is fel akartam tenni. Kb. 1hónapos ez a kép. Remélem azért nem baj, hogy felteszem.

Sziasztok.
Majd jövök még később, ha tudok.

Andi
Kép

Kép[/url]

Kép[/
ihianya

Ihianya,nagyon helyes Norbi!Húú,én még nem mertem ráültetni erre a játékra Martinkát!!Édes a ruhája is!
Jól vagytok?
Vendég

Helló, csak bekukk.
KNIki! Tegnap este hívott egyik csaj, akivel együtt feküdtem a kórházban,hogy ő lánya 74 centi és 7200 gramm. Na őrá lehet mondani,hogy vékony, Kiarára nem!! De az ő lányára is azt mondta a dokijuk,hogy nem baj ez,mert jókedvű,csak valszeg ilyen testalkatú lesz.
Én úgy hallottam,hogy 1 éves korra háromszorozni szokás a súlyt. Nahát nem leszünk mi 10 kilók az tuti! (3320-al született)

Képzeljétek!! Ma átraktuk a rácsos ágyat a cica szobájába. Egyedül alvás project indul!!!! Jaj. Szurkoljatok! Főleg, hogy én is aludjak! :roll: :)

omr

Alexa: akkor jó, szerintem is teljesen kis formás. Ez 2 szuri, úgyhogy azért most kiválltottuk, és beadattuk az elsőt, aztán a második majd neki is 1éves kora utánra jön ki. Nem mondott semmit, nekem meg utánna jutott eszembe, hogy meg kellett volna kérdezni! :oops: :oops: Persze ez odafelé még az eszembe volt, csak nálla egy ember 1 percig van bent, aztán ami éppen jön, azt gyorsan kérdezed! De felment most délutánra neki 37.3-ra, ezért kicsit hidegebbre is csináltam a vizét, de csak picit, mert ez még semmi. Azóta meg nem érzek rajta semmit.

Rena: szurkolok, de te nem fogsz aludni szerintem! :lol: mi sem aludtunk eleinte, de most már .... :D
Kiara is 3300-al született.

Noémi: mi is kb. 15 percet szoktunk fürcsizni, amikor már hül a víz, akkor szoktunk kiszállni. És a nagykádba fürdik kb. hasközépig érő vízben.

Andi: nagyon édes Norbi. Én sem mertem még ilyenre ültetni így, hogy nem fogom, csak együtt. Gyere sűrűbben, ha tudsz.

Kép
kernico

Sziasztok!

NOémi, nálunk is nagykásban fürcsi van, apa mellette (kint) , megy a pancsi :)
Neten rendelés, szerintem biztonságos, én szoktam :)

Súly, hát mi kb 8 kg-k leszünk egy évesen, alig vagyunk túl a 7kg-n, de formás a kiscsaj, vannak hurkák, jó kedvű, bazira nem aggódom, doki, védőnő sem paráztat :)

Falexa, nagyon édi volt még tegnap a lábon alvós kép...

KépKép

KépKép
winnie27

FAlexa: ennyire elfáradt Balázs, hogy tudott így aludni?

Alexa: látod leszavazták a pasit, pedig nem rossz, a te párocskádra szavaztak. :lol:

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!!

KNiki: nem semmi ez a suli, most még az után is rohangálni. :cry: A vonalzód szupi, nehogy lecseréld, remélem jobb kedved van. Dehogy vékonyka a kicsi lány, el ne hidd már, ez marhaság.

Noémi: én is gondolkodtam rajta, de még nem szeretném a nagyban, lehet még két hónapot maradunk a kiskádban.

Ihianya: nagyon ügyes Norbi, csak egy kézzel kapaszkodik, vagány kissrác. Majd tegyél fel még képeket, szivesen nézegetjük.

Rena: na majd kérjük a beszámolót, nem lesz nyugis éjszakád, majd ha megszokod, jobb lesz.
sziszi22

Köszike a fürcsis hsz-ket. :) Én max 10 percig fürdetem, mert általában mindig az utolsó pillanatban viszem,amikor már eléggé fáradt, ha nem akkor viszont imád pacsálni és a játékait kidobálni, majd visszaszedni. Én gazdasági okokból( :oops: :lol: ) a kiskádban fürdetek, úgyanis sarokkádunk van és azt mire feltölteném, hogy a hasáig érjen.... :roll: legalább 3x annyi víz kellene bele, mint a pici kádba.

Kernico!
Szerintem se aggódj, Veronika 9170 g és szintén 74 cm (az a 30 dkg tényleg nem számít :wink: ) A háromszoros súly eléréséig csupán 1, 75 kg hiányzik, van rá 3 hét! :lol: :lol: :lol:
Amúgy a barátnőmnek meg épp ma mondta a doki, hogy túleteti a gyereket, holott a kiscsaj 1 hónapos, max 1 kg-ot hízhatott, de lehet kevesebbet (nem kérdeztem :oops: ) vékonyka. Ja és szopik. Msot fel van fújodva, de azért nem hiszem hogy túl lenne etetve?! :shock:

REna!
Számolj majd be az éjszakáról! Remélem nem lesz gond és remélem az enyém is alszik és nem hisztizik éjnek közepén. :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Szép jó reggelt "boszorkányok" (vagy inkább tapasztalt anyukák)? :lol: Jól eltaláltátok,hogy nem fogok jót aludni! Kb 11-kor aludtam el, 3-kor ébredtem,azóta semmi,most nyomott el reggel 6kor az álom,mikor apa telója ébresztette.Akkor is olyat álmodtam,hogy megyek és nézem Petrát, meg olyat,hogy tudom,hogy most csak álmodom,mert egyedül alszik Petra,meg egyszer csodálkoztam is álmomban,hogy miért van nagy paplan a kiságyban,biztos fázik,aztán ahogy közelebb mentem mamám feküdt alatta,akkor megint eszembe jutott,hogy csak álmodom.. :lol: Szóval felületesen. :roll:
Petra és apa jót aludt. Bár sokat forgolódott a csaj,ezt hallottam is,meg hogy keresi a cumit, de megtalálta, csak aztán úgy 4körül kimászott a zsákból és onnantól negyed óránként takargattam. :(
Na de biztos jobb lesz napról napra. Annak örülök,hogy Petrától egy nyikkanást sem hallottam. Este furcsán nézett,mikor vittük át a kiságyát a szobájába,ami útközben széthullott (régi). Amúgy ugyanúgy felébredt,mikor apa elkezdett készülődni (én is arra ébredtem),de már vissza is aludt.

Ihianya! Jaj, nagyon édes Norbi! És az a cucc! Felénk nincs is ilyen játék, úgyhogy ha akartam se tudtam volna felrakni rá. Felénk játszótér sincs. Szerintetek ha aláírást gyűjtök és beadom a polgmesternek van rá esély hogy legyen? :? :roll:

KNiki! Kiara is 3300 volt? És mennyik voltatok 9 hósan? Én a babaszobán szoktam követni a fejlődési görbéjét, nem tudom ismered-e ezt azon az oldalon.Nagyon jó, sokszor vagyunk a középérték alsó szélén,de általában azért középen. Próbáld ki,tuti nem mutat vékonyságot!! :)

Na szép napot, megittam közben a dupla kávém! :)

omr

Sziasztok!

Hátha valakit érint és még nem látta.
http://index.hu/politika/belfold/budapest/1113jrtrtkts/

Kép

Kép
antekirt

Sziasztok!
Köszi a dícséreteket!
Én is ott álltam ám fél lépésre tőle, csak arra az egy pillanatra engedtem el, amíg elkészült a fénykép.
Nálunk sincs ilyen játék, Győrbe mentünk be. Ez lenn van a Duna-parton, nyugodt, szép helyen.

Mától megint itthon a nagyobb is. Két hét után ment 3 napot és megint beteg lett. :( Éjszaka már hányt is. :cry: Remélem a kicsi nem kapja el megint ezt is, még a másikból sem keveredett ki. :?

Mennem kell végzett a mosásom.
Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya

Andi,nagyon sajnálom!!Jobbulást Nektek!Aztán gyere ám,hogy hogy vagytok!!

Rena,örülök,hogy viszonylag jól viselte a kiscsaj az új helyzetet.Szerintem nem lesz gond!Aztán majd Te is megnyugszol,és tudsz aludni.

Na,megyek,mert felébredt a gyerkőcöm!
Vendég

Andi:Győrnek melyik részén laktok? Mi 3 évig laktunk
Ménfőcsanakon.Győrben jártam fősulira és a húgom még mindig ott lakik.Decemberben mi is megyünk.Imádom ahogy fel van díszitve a város.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Heló csajok!!

Megirigyeltem a szupi vonalzókat :wink: :wink:

Köszi szépen egyébként a bíztatást doki ügyben!!!!!! Hát az egyértelmű volt, hogy új dokit keresek, ezért én nem fogok fizetni egy fillért sem... :evil: Ez elmúlt egy hétben aannyit nyűglődtünk ezen a témán...kerestem ezerrel a dokikikat, meg állandóan erről álmodtam.... :roll: Remélem most végre megtaláltuk az IGAZIT!!!!!
Tegnap voltam az új pasinál és elsőre NAGYON MEGNYERŐ VOLT!!! NEm éreztem, hogy leráz, mindent szépen elmagyarázott tök normális szimpi stb.... Annyi a bibi, hogy a kórháza most szűnt meg és 2 kórház most a befutó nála. A SZnet Imre meg a Máv. Szerencsére mindekettőnek jó a híre. ÉÉÉÉS láttuk a kis mütyűrkééét!!!! 2,6 cm és ott ugribugrizott a pocakban!!! Megható volt....
Tegnap este mentünk dokihoz így anyum fektette Dalmit. CSaj nem aludt délután (ilyen még nem volt) és HULLA FÁRADT VOLT, így anyu 7óra helyett már 6kor elkezdte a fektetés és másnap reggel 7ig szunyált... :shock: :D

Omr,
nem is volt aannyira szörnyű az első külön alvás!!! Pár nap és meg is szokjátok!!

Ihianya,
Édi kis nyuszifüles!!!

alexaa,
NA most már visszakeresek a Dögöskédre, én is lássam :wink:

kernico,
ne izgulj tényleg a súlyon!!! Szerintem szupik vagytok. védőnők aztán tudnak paráztatni.... :evil: Mi 3600-al születtünk de még nincs 9 kiló a csaj. Jaaa és nézd meg Lucababát milyen kis vékonyka, de mégis egy kis energiabomba..!!!!!

fnoe,
mi nagykádban fürdünk és 5-15 perc között ...ámosságtól függ.

fölkalexa,
aztaa ezt hogy csinálta gyerkőc :D :D :D ???? Így el tud aludni bárhol????
Vendég

Voltunk méreckedni 8100g és 70cm. Azt hittem többet nőtt olyan nagynak tűnik.

Nagy ma itt a pangás! Nekem sincs semmihez sem kedvem olyan szomorú ez az idő. Bazsi is csak az ölemben érzi jól magát.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Falexa! Azért elég szembetűnő volt az a fél centi különbség! :lol: :lol: :lol:

Olyan szépen esett a hó délelőtt,de csak a víz maradt minenütt. :cry:
Máshol hogy áll a helyzet?

Jaj de álmos vagyok!!! :roll:

omr

Ma egész nap esik vmi hószerű,de semmi sem marad belőle.Ramaty az idő,még le sem tudtunk menni.Észrevehető Martinkán is,hogy hiányzik Neki a séta.

Livi!Örülök,hogy sikerült megtalálni az 'igazit',és minden rendben van Mütyürkével! :D :D
Vendég

Miért,mennyit nőtt most Bazsi?
Vendég

1cm és 20dkg.

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Martinka is ennyit növöget mostanában,úgyhogy nyugi! :wink: :wink:
Vendég

Hát az idő itt is elég sz@r. :cry: REggel tök jól havazott, még egy jó darabig meg is maradt, azóta viszont inkább havas eső szerűség esik és tényleg még sétálni sem lehet. :cry:

Falexa!
Most direkt megnéztem, VEronika 9 hónaposan 8200 g volt és 71 cm. Amúgy lehet kövi hónapban szembetűnőbb lesz a változás. Nem jött ki most esetleg foga? Vagy lehet valamiben ügyesedet, valami újat tanult (pl felállt), minden nem megy egyszerre! :) NE aggódj ezen! :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Livi!
Remélem szerencséd lesz a mostani orvosoddal és marad később is ilyen segítőkész!
NEm semmi, hogy már 6-kor el kezdte a fektetést! :shock: :shock: :shock: Veronika 9-nél előbb nem kerül ágyba, de inkább fél 10. :o

REna!
Probálj aludni ma! Ha PEtra tud aludni akkor te se hallgatozz! :)

Andi!
Remélem kislányod mi hamarabb meggyógyul és Norbi nem lesz újra beteg. Rád is rád férne már egy kis pihenés! :D AMúgy milyenek az éjszakáid? Nem kell már a kislegény olyan sűrűn?

Tényleg nem nagy mostanság erre az élet :cry: :cry: :cry:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Köszi lányok a nyugtatást! Megyek vacsiztatni meg hasonlók! Szép álmokat mindenkinek!

Puszika!
KépKép
fölkalexa

Sziasztok!

Na, én is megnéztem, 9 hónaposan Kiara 8100 gramm és 70 centi volt. 2 hónap alatt akkor 600 grammot és 4 centit nőtt. Szerintem ez normális. Megnéztem azt a görbét is, és pont tökéletesek vagyunk! :lol:

Képzeljétek, a csajszinak nem kell a tejcsi. Egy hete este üvölt, ha csak közelítek is hozzá, úgyhogy az már megszünt, de ma már a reggeli sem kellett. Ennyit az anyatejről szerintem, leválasztja magát. Úgyhogy ma már nagylányosan rozskenyérbelet reggeliztünk laktózmentes (!) mackósajttal és paradicsommal és joghurttal. Naná, hogy tömte magába! :D

Livi:
akkor jó, ha találtatok dokit. 2,5 centi? Édes! Emlékszem mi is hogy meghatódtunk, amikor láttuk! :D Jó volt.

Rena:
és tényleg ezt kell megszokni. Aztán lassan rájöttem én is, hogy már ki van hegyezve a fülem minden szösszenésére, és felelek, nem kell hallgatózni! :D Aludhatsz!

Falexa:
ez teljesen normális szerintem is!

Idő itt is sz@r volt egész nap, de menni kellett postára feladni az igazolást a suliba, meg gyógyszertárba az új D-vityó cseppekért. :roll:

Kép
kernico

Kernico!
Akkor nálad Kiara teljesen magától választodott le? :shock: Hogy ment a napközbeni leszokás és éjjel nem is kell fel enni?
Amúgy milyen érzés? Nem nagyon sajnálod, nem hiányzik? Én egyelőre még el sem tudom képzelni, hogy ez hogy zajlik, mivel én egyelőre nem szeretnék beavatkozni, viszont VEronika nappal 4x eszik még tejet és éjjel is 2x-3x. :) Inni egyáltalán nem iszik, de doki szerint ez tök normi :shock:
Most vettünk 5 literes 100 % almalét (teljesen más mint a szürtek, itt gyártják Tolna megyében) és mivel nincs benne semmi az almán kívül, ezért adtunk neki. Na azt vedelné :lol: A sok gyümilé is károsítja a fogakat, mi?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Sziasztok!

KNiki, elválasztódás :( :( ez szmorú lehet...
no de a mackósajt :)

Livi, tök jó, hogy találtál dokit, mütyűrkét meg láttam :)

Babaszoba, hát mi nagyon alul vagyunk a görbén.......

Rena, szerintem sem parázzál, kül nálunk is azóta aludt jobban a csajszi, amikor kiköltöztem :) aludjál Te is!!!

KépKép

KépKép
winnie27

Falexa, na én is megnéztem Lidit és ő a 9 hónapban volt 8520g. Ebben a hónapban alig akart hízni és utána másfél hónap alatt 800g-ot hízott. Viszont a 10 hóban már 9020g volt. A centit nem tudom mert 3 hónapja mérték és akkor volt 71 cm. Most 80 cm körül lehet.

Kép

Kép
antekirt

Képzeljétek most az esti hancurnál azt csinálta a kiscsaj, hogy az állványos játékába kapaszkodott, természetesen állva és tolta maga előtt, miközben ő járkált! :shock: :shock: :shock: :shock: Hú nem tudom hány kört tett így meg a szobában, de a szőnyeg kezd kopni egy sávban :lol: :lol: :lol: Ez nálunk azért furi, mert már probáltam, hogy tartom és akkor megy e, de általában 2 lépés után inkább mászott. Szóval lehet elindul? :roll: Mondtam apának hogy kéne olyan járás segítő valami játékot venni, láttam Fisher Price-nál is, de bizti van más fajta is. Szerinte ez ugyanolyan rossz, mint a bébikomp! :? :shock:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Szóval csak azt akartam írni, hogy ne aggódj még fogyhat is akár és utána újra beindulhat a hízókúra :-).

KNiki, lehet, hogy a fog? Én tudod egy időben azt hittem, hogy nem kell Lidinek a tejci és míg ki nem jött a foga addig alig akart enni, és ahogy kijött onnantól visszaállt a tejmennyiség.
Parit, hogy adtad?

Kép

Kép
antekirt

ja, Livi, és hogy találtad végül a dokit?

KépKép

KépKép
winnie27

Ante Kernico és Snoppy!
Ti mikor tartjátok a gyerköc szülnapját? Csak mert pár nap van Veronika és a ti gyerekeitek között?
A napján vagy inkább a hétvégén? Én most ezen agyalok, hogy mikor lenne jobb? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Én is úgy szeretném, ha mindenki egyszerre jönne, bár hogy hova teszek kb 20 embert... :roll: :roll: :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Noémi, nálunk péntekre esik most a szülilnap, így szombat és vasárnap is lesz tartva. Az uncsitesónak is 7-én van a szülinapja mint LIdinek így ő 3 lesz és egybe tartjuk. Anyumékkal meg szombaton tartjuk. Dehát nem is lehetne ezt másképpen megoldani. Mert az unokatesónak a másik nagymamája is ott lesz a miénken meg nem lenne keresnivalója hiszen nem családtag szüleim oldaláról.

Kép

Kép
antekirt

KNiki!Engem is érdekel a reggelizésetek!Mennyit evett meg a kenyérből,pariból,sajtból?Pár napja próbálkozom a zsömibelsővel,de pár falat után elfordítja a fejét.Persze jól nem lakik.Öklendezés most nincs,de tök parázok tőle!
Martinka hajnalban és este szopizik,napközben már nem.Nálunk ez 1 hete van.

Noémi!Ügyes a kislány,lehet,hogy lassan tényleg elindul!

Na,jó éjt,mostmár megyek aludni!

Pusszantás!
Vendég

Ante!
Kösz! LEhet nekem is külön kéne tartani, de az dupla macera :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?