Szép jó reggelt "boszorkányok" (vagy inkább tapasztalt anyukák)?
Jól eltaláltátok,hogy nem fogok jót aludni! Kb 11-kor aludtam el, 3-kor ébredtem,azóta semmi,most nyomott el reggel 6kor az álom,mikor apa telója ébresztette.Akkor is olyat álmodtam,hogy megyek és nézem Petrát, meg olyat,hogy tudom,hogy most csak álmodom,mert egyedül alszik Petra,meg egyszer csodálkoztam is álmomban,hogy miért van nagy paplan a kiságyban,biztos fázik,aztán ahogy közelebb mentem mamám feküdt alatta,akkor megint eszembe jutott,hogy csak álmodom..
Szóval felületesen.
Petra és apa jót aludt. Bár sokat forgolódott a csaj,ezt hallottam is,meg hogy keresi a cumit, de megtalálta, csak aztán úgy 4körül kimászott a zsákból és onnantól negyed óránként takargattam.
Na de biztos jobb lesz napról napra. Annak örülök,hogy Petrától egy nyikkanást sem hallottam. Este furcsán nézett,mikor vittük át a kiságyát a szobájába,ami útközben széthullott (régi). Amúgy ugyanúgy felébredt,mikor apa elkezdett készülődni (én is arra ébredtem),de már vissza is aludt.
Ihianya! Jaj, nagyon édes Norbi! És az a cucc! Felénk nincs is ilyen játék, úgyhogy ha akartam se tudtam volna felrakni rá. Felénk játszótér sincs. Szerintetek ha aláírást gyűjtök és beadom a polgmesternek van rá esély hogy legyen?
KNiki! Kiara is 3300 volt? És mennyik voltatok 9 hósan? Én a babaszobán szoktam követni a fejlődési görbéjét, nem tudom ismered-e ezt azon az oldalon.Nagyon jó, sokszor vagyunk a középérték alsó szélén,de általában azért középen. Próbáld ki,tuti nem mutat vékonyságot!!
Na szép napot, megittam közben a dupla kávém!