Julcsi:vigyorgott is teli szájjal mikor belépett az ajtón.............hiába örök gyerek marad!!!!
Nem is említettem, hogy tegnap kiderült, hogy a Zsombi hogyan mondja azt , hogy Szoni
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Valószínű eddig is mondta, csak mi balgák nem értettük!!!
Barbi:remélem azért szerda magasságában már otthon lesznek!!!!!
Addig még kibírom fotó nélkül!!!!!
Mi ma elmentünk a Scontóba , mert kell még 1 ruhás szekrény a gyerekeknek, és van akciós 10 ezerért.Drágám felvakarta a járdát is, meg támogatott mint egy vénasszonyt
, de csúszott is rendesen
, még szerencse, hogy az utak azért járhatóak voltak!!!!
Szekrény meg is lesz február elejére
, mókás lesz majd pont akkor szekrényt szerelgetni, meg a másikba pocokat vágatunk.......na mindegy csak kész lesz egyszer a gyerekszoba!!!!
Zsuzsi:remélem letetted előbb a kiscsajt aludni!!!!És holnap kipihenten ébred!!!!!
Ja Barbi:én nem tudom mit hallott a reklámban a Szonó, de azt mondja az István, a Barbi Istvánja , a kis Ádám apukája
...mondom igen , hogy jutott eszedbe????Azt mondja a reklámban hallotta, hogy valami borsót beleraktak és azt mondták ISTVÁN!!!!!
Na annyira nem koncentráltam, hogy tudjam miről van szó, de rátok asszociált egyből!!!!
Csórikám tegnap úgy elkeseredett, hogy hiányzik neki az ovi, meg a barátai
, úgy sajnáltam!!!!És a héten menyasszony akart lenni(sokat nézte eddig is az esküvőnket
) az oviban van fátyol, meg szoknya hozzá, úgyhogy ma odaadtam neki az én fátyolomat, egész délután abban volt!!!!
Igaz széttörte azt a fésű szerűt amivel a hajba kell tűzni, de sebaj!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."