Új privát üzeneted érkezett!

Barbi:még annyit, hogy szegény szépszemű, akkor száraz kenyéren meg vizen él????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP mondhatom!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Gyors bekukk, holnap megyünk is tovább, de benéztem, mert nagyon kiváncsi voltam, kinél hogyan teltek eddig az ünnepek.
Látom, nagyon jól érzetétek magatokat, és csodás képek készültek, nomeg mindenütt elöntötték a lakást a játékok... Én is gondban vagyok, mit hova tegyek el :) De persze ez olyan boldogságos gond...
Szomorúan olvastam viszont, hogy Timiéknél és Edit/héknél betegek is vannak, mielőbbi gyógyulást mindannyiotoknak!!!
És köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a névnapi köszöntést, és így utólag hasonló szépeket kívánok Ádámnak és az Istvánoknak!

Sietek, mert pakolni és vasalni is kellene még, de néhány fotót azért kicsinyítettem. Ja, mert fotóztunk - végre.

Ajándékbontás 1. repülővel a kézben
Kép

Ajándékbontás 2. továbbra is repülővel
Kép

Samu-fenyőfa-mosoly-és az elmaradhatatlan repülőgép (most vettem észre, h mindegyik képen szorongatja a repülőjét :) - ááá, kicsit sem függő...)
Kép

És az immár 2hetes unokatesóval
Kép
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Évi, a harmadik képen annyira tündéri a Samu! Valahogy így szemből fotózva még babásabb az arca, nem annyira nagyfiús. :roll: Édes, ahogy nézi az uncsitesót.

Márti, jaja, kb. 1 hónapja voltam fodrásznál. Rendesen ledöbbent mindenki, hogy a hosszú hajam levágattam. (ja, előtte 2 hónapja már csak vállig érő volt) Az István szó szerint köpni nyelni nem tudott, csak makogott, hogy levágattad?
Kérdeztem milyen, annyit tudott mondani, furcsa. De azóta megszokta! :wink: (muszáj neki :wink: )

Timi, mi volt a dokinál?

Edit, remélem ti már sokkal jobban vagytok!

És Edith, ti?

Zsu, nagyon csinosak a manók!

Regi, gratula a kis jövevényhez. Szerencse, hogy bár ilyen korán született azért nem annyira pirinyó. Remélem nagyon gyorsan otthon lesznek!
Ja, és gratula a kiskutyikhoz is.

Barbi
Kép
b_barbie

Ja, még valami.
Márti, a kenyér nem száraz volt, hanem friss. De így sem lehetek büszke magamra, mi? :wink: :lol:

Barbi
Kép
b_barbie

Szép estét mindenkinek!

Köszönöm az érdeklődést,nem igazán javult a helyzet!
Hanna ma már láztalan,de Zsoltinak nem igazán tudom csillapítani a lázát.38.7 körül mozog.A lázcsillapítókra lemegy 37.4,37.6 de pár óra múlva megint lázas!Nem is emlékszem Zsolti mikor volt utoljára beteg(ilyen lázzal járó)
A doki azt mondta vírus,Zsoltira még,hogy hurutos,adjak neki nyákoldót.A garaton folyik le a genny.Még nem köhög,de gondolom fog!Szegény egésznap csak feküdt és aludt!
Rebi már jól van!

Remélem holnapra már Zsolti is jobban lesz.Szerintem vmi influenza szerű vírus lehet,hogy minden gyerkőcön átmegy!A híradóban pont erről volt szó,hogy egyre több a hasonló eset,mint a mienk!

Képeket majd én is rakok,de még nem töltöttem fel őket ide!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!
SEditnek akartam elküldeni priviben, de gondoltam hátha titeket is érdekel, igaz már túl vagyunk rajta, de a jövőre nézve hasznos lehet!
Ez egy nagyon jó mézes recept, én árulni is szoktam, a fehér máz készítésének trükkjét meg egy mézesestől kaptam tehát tuti (előtte én is kavargattam... ragadós akkor marad ha kevés benne a cukor, ha sok akkor meg lepotyog)!

Erdélyi mézes
60 dkg liszt (finom)
20 dkg porcukor
2 kk szódabikarbóna
1 csomag mézes fűszerkeverék, vagy ízlés szerint
2 egész tojás
12 dkg puha margarin
20 dkg méz

Meglangyosítani a mézet elolvasztani benne a cukrot, bele tenni a fűszereket, majd belekeverni a margarint meg a lisztet.

Hűtőben egy napot álljon.
Nagyon vékonyra kell kinyújtani mert a szódabikarbónától nagyra dagad (2-3 mili vastagra)

Szaggatni
sütés előtt lehet magvakkal díszíteni, sütés után tojással megkenni, ettől szép fényes lesz. Ha ételfestékkel akarjuk színezni azt a tojás "lakk" előtt kell.
Lakkozás után lehet fehér cukormázzal díszíteni.

Cukormáz:

egy tojásfehérje, 12-15 dkg cukor (legjobb a cukorliszt) Ezt géppel először lassan majd magas fokozaton 20 percig keverni.
Zacskókba tölteni kicsit kivágni a sarkát és lehet rajzolni.
A mázat a tészta felett nyomjuk és úgy fektessük rá, a zacskó ne érjen a tésztához, mert akkor görcsös lesz!

Kép
Kép
Kép

Áldott ünnepeket mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

...ja és az lemaradt, hogy a tojást elég a végén a tésztába keverni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

MAmacka, köszi a receptet, én mindenesetre ezt is elraktározom. :D Amúgy én is loptam ötletet a "mézeskalácsostól" :wink: Sőt most már az ő receptje is megvan, csak későn jutott eszembe. :)

Mi Krisztával továbbra is dögrováson vagyunk. Az este mindkettőnknek hőemelkedése volt, én köhögök, mint egy kutya, a mellkasom tele váladékkal, a nyakamat jön, hogy letépjem, annyira viszket a gégém. Kriszta csak egyet-egyet szokott köhinteni, neki az orrfolyás keseríti az életét, az éjszaka is többször szívtuk az orrát. Nemsokára beszélek a doktornővel, és remélem, hoyg kijön du., hogy megvizsgáljon, vagy ha nem, mi megyünk a lakására. (Ez azért, mert a rendelője nem itt, hanem 40 km-re van, anyukámék falujában.)

BArbi, én meg sem ismertelek a képen :oops: eszembe nem jutott, hoyg az te lehetsz! :roll:
Ádámka csudaszép és jó sok ajándékot kapott ő is. Annak ellenére, hoyg kenyéren élteted! :roll: :wink: :P Vízről nem volt szó. Azt kap egyáltalán? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Évi, Samu is oylan szép gyerek, a mosolyával ő is sok szívet fog facsargatni majd! :wink: örülök, hoyg jól teltek az ünnepek!

Zsu, szépek a gyerkők, midkettő nagyon elegáns. :) Elhiszem, hoyg Tamás köpni-nyelni nem tudott az ajándéktól, de biztos lenyűgözted vele. :D Bencének jobbulást!

Timi, ti is gyógyuljatok hamar! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tegnap olyannyira nemcsak kenyéren és vizen élt a drága, hogy éjjel hányt 3x. Nincs semmi baja szerencsére, csak szerintem össze-vissza zabált mindent. Akárki evett, ő ment kunyerálni, mindegy volt hogy éppen pulyka vagy sütemény. És még 4 mandarint is benyomott, nála ez óriási szó, máskor ha egy girizdet megeszik én már boldog vagyok. Úgyhogy éjjel kidobta a taccsot. Én meg szépen 1/2 2-kor ágyat húztam, öltöztettem...
Ma diétán van, illetve nagyon odafigyelek, hogy ne egyen össze-vissza.

Edith, továbbra is mennek a gyógypuszik Nektek. Gyógyuljatok meg hamar.

Timi, nálatok mi a helyzet?
Többi beteg manócska?

Edith, hehe, vizet kap, sőt, szinte csak azt kap. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie

Márti írj, ha hazaértetek a dokitól!

Az Ádám megágyazott magának a földön. Lehet, hogy álmos? :wink:

Barbi
Kép
b_barbie

Zsu:szépek a kölkök!!!! :lol: Magadról is tehetnél képet!!!!! :D

Évi:nagyon huncut Samu fiad!!!!!
És a kis unokatesó is nagyon édes, és milyen kamera érzékeny!!!!!

Persze Barbikám az jó pont, hogy legalább friss volt a kenyér!!!!! :wink:

Edith:jobbulást nektek!!!!!

Timi:helyzet???????????

Voltunk a kórházban, röntgent azt nem csináltatott :shock: , azt mondta, hogy a tüdeje jól van már, csak a mellhártyája van megvastagodva, 3 hét múlva megint kontroll!!!!De jövő héten megyünk a dokinénihez is!!!!!
Meg azt mondta, hogy januárban tilos oviba mennie, de jó lenne ha február márciusban is itthon lenne, hogy ne nyaljon be semmit, mert az nem tenne jót a gyógyulásának!!!!
Ez nekem nem gond, mert szeretem, ha itthon van a csajszi, most már értelmesen eldumálgatunk , néha azt érzem, mintha egy pici felnőtt lenne olyan okos............de őt sajnálom, hogy kimarad az oviból, hiszen nagyon szereti már emlegette is, de jó lenne elkerülni az influenzát meg hasonló nyalánkságokat!!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!!!!

Edith,Timi,remélem javult mindenki állapota,jobban vagytok már!!!!
A Martin is 23.-án éjjel belázasodott,de olyan hírtelen,azt sem tudtam hova nyúljak.
39 volt neki is,de más tünete nem volt,csak,hogy nem akart enni.
Nurofentől le is ment neki,4 napig tartott.

Ezek a gyerekek tünemények,Zsombi,Ádám,Samu,és persze a két hercegnő.........,Szonika,és Kriszta!!!!!!!!!!
Na és persze a két pocakos anyuka,szóval szép itt mindenki!!!! :D :lol:

Hugoméknál a helyzet változatlan,amire azt mondják,hogy jó jel.
Nem romlott a tüdőgyulladása a Dávidkának,4-5 napi kezelés után
lehet javulás.
3 napja kapja a kezelést rá.

A kutyusok nőnek,mint a gomba.
Édesek.

Kép
Kép
Kép
regina74

Próbálkozom pár képpel,de nem jó valami a kicsinyítő programmal.

Kép

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.0785.jpg[/img]

Kép [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 84.758.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

Itt vagyok,csak rokon látogatás volt nálunk!(nagynéni nagybácsi,jöttek,mert most együtt vannak a gyerekek)

Szerencsére nálunk jobb a helyzet.Hanna továbbra is láztalan,és Zsoltinak is sikerült éjjelre levinni.Ő sem lázasodott vissza mára,de köhög és náthás!
Mára az én torkom kezdett fájni,de most már túl leszünk rajta!
Úgy hogy a gyógymanóitok ideértek,köszönjük szépen!
:wink:

Edithéknek továbbra is küldöm őket!Gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Zsu,
nagyon csinosak a gyerekek.Kata kész hölgy!

Samu és Ádám is nagyon helyesek!
A karácsonyfák is nagyon szépek!

Regi,
a te fiaid is nagy élvezettel bontogatják az ajándékokat! :wink:

Rakok pár képet én is!(bocs,ha kicsit náthásak :oops: ,pedig rengeteget töröltem a nózijukat,de most betegen telt a karácsony)
(a konyhát ne nézzétek sajnos ilyen,a Hannát csak ott tudtam lefényképezni szenteste az ajándékaival)

Kép
apa a lányaival Kép
apa+gyerekek(Zsolti lemaradt) Kép
gyerekek Kép
Hanna Kép
Hanna Kép
Rebi Kép
Zsolti Kép
Rebi,Zsolti
Kép

Kicsit sok lett!

Puszi

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Timi, aranyosak a gyerekek. MIlyen szép lehet ilyenkor (is) egy nagy család! :)

Regina, MArtin is élvezi a ceremóniát! Örülök, hoyg ő meggyógyult! :)

Nekem sajnos nincsenek jó híreim. Volt a dokinő, és Krisztának szörnyen csúnya a torka. Alvásból pedig 38,2-es lázzal kelt. MOst lement, mert kapott kúpot, de még ki tudja. Ő AB-t is kap. :(

Én maradok továbbra is a természetes-homeós cuccoknál, bár írt fel nekem is AB-t arra az esetre, ha romlana az állapotom, mármint magasra szökik a lázam és nem vagy nehezen lehet levinni. De egyelőre nem kell szednem. A tüdőm szerencsére tiszta, a lerakódott váladék köhögtet és okozza az égető érzést a torkom-gégémben illetve a mellkasomban. De a hőm nekem is állandóan 37-37,3 között mozog, tehát nagyon határérték! :roll:

Már előre félek az éjszakától! :roll:
Puszi mindenkinek!

Remélem, ne

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Na mi van drágáim???Mindenki bedőlt a fa alá a sok kajától????????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek ma a Zsandiék tök véletlenül erre jártak 8) , vagyis az IKEÁBA mentek és felhozták nekünk az egyik kókusz matracot!!!!!!!!!!!!!!!!Olyan nagyon aranyosak és köszönjük szépen mégegyszer!!!!! :wink: :lol:
És a főorvosnő megdícsért a Rolandnak :shock: , hogy én milyen jól viseltem a dolgokat és becsüljön meg engem....valami ilyesmit hablatyolt!!!! :lol: :lol: :lol:

Barbikám:amúgy a Szoni sem ismert meg, Ádámot egyből, azt mondta egy néni fogja az Ádámot!!!!! :shock: :roll: :lol: :lol: :lol:
De tényleg csini vagy!!!!!

Éjszakáim egyre vacakabbak, nem igazán az alvásról szólnak!!!!! :roll:
Ennél már csak az lesz jobb, ha a 3 manóra leszek rá állva non stop!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Regi:édesek a fiúk, látom Martin élvezettel bontogat!!!!! :wink:

Edith:gyorsan gyógyulj meg tényleg!!!!!Mindjárt "kiszületik"(Szoni mondja így :lol: ) Boróka!!!!! :shock: :D :lol: 8)

Timi:látom volt nagy öröm a fa alatt :lol: , aranyosak nagyon!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Én vagyok, de csak lassú üzemmódban.
Nem tudom, reggel még nem volt semmi bajom, aztán egyszer csak beállt a derekam. Most úgy mozgok mint egy rozoga tetü, kihívással küszködök minden alkalommal, ha az Ádámot fel kell emelni.

Ádámnak meg 3x volt olyan híg a kakija, hogy kifolyt a pelusból. Úgyhogy nem bezabált tegnap, amitől éjjelre volt a taccs, hanem beleugrott a vírus. De nem vészes, csak 3x volt ma, nyomatom belé az aktivátort. Remélem csak ennyi marad!

Márti, drága vagy, de úgy meghíztam megint mint a disznó. Visszajött az az 5 kg, ami nyáron lecuppant. Úgyhogy jan-tól fogyókúra, + megpróbálom letenni a cigit. Előre is elnézést kérek mindenkitől, de már most tudom, hogy kicsit (ennél is jobban) zümi leszek.

Ja, Márti, azt akartam mondani, hogy értem én, hogy jobb, ha otthon marad a Szonó tavaszig, nem megy oviba. Marhára nem hiányozna, hogy még a Nisszának is hazahordja a bacikat. De azért kérdezd meg az új dokicsajt is, ő mit gondol. Hiszen a kórházi doki még antibigyót sem adott, miután hazaengedett benneteket!

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám:rozoga tetű??????????????AZ kérlek én vagyok, úúúúúúúúúúúúgy tud fájni a keresztcsontom, hogy csak na!!!!! :(
Frászt kapok, mikor a Zsombit fel kell emelnem!!!!! :roll: :oops:
Én tuti nem állok többet a mérlegre, én is annyit faltam mint 1 kismalac!!!! :oops: :oops: :oops:
Persze majd kifaggatjuk a dokinénit, mert mikor visszakérdeztem, hogy még márciusban is :shock: :shock: :shock: , azt mondta, hogy januárban tilos, jó ez érthető meg talán a február is, de március az már nem annyira vészes, mármint influenza szinten, szerintem!!!! :roll: Na majd lássuk.
Meg nem is az a baj, hogy itthon van, de hogy fogom én szórakoztatni?????Így is mindig festeni akar :shock: :D :lol: , és ez Zsombi mellett elég izgi............főleg ha még Niszza is itt lesz!!!!! :shock: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Én is vagyok.

Nem írnék külön mindenkinek, nagyon jók a karácsonyi fotók. Nekünk is lesz, csak besz@rt a gépünk, már megvan az új aksi csak a gép maradt anyóséknál :? .

Beteg manóknak sok-sok gyógypuszit küldök, de jó lenne már túllenni ezen a beteges időszakon.

Edith: neked rengeteg gyógymanót küldök, gyorsan gyógyulj meg!!

Regi: gratulálok a pici babához és a kutyákhoz is.

Márti: az jó, ha fáj a keresztcsont, legalább tuti biztos, hogy tágul! Nekem legalábbis mindig ezt mondta a doki. :wink:

Barbi: én se ismertelek meg elsőre, de másodjára rájöttem ám :lol:
Milyen diétát akarsz januártól? Talán csatlakozom hozzád, majd támogatjuk egymást.

A Szandi karácsony (25-e) óta elviselhetetlen volt. Komolyan mondom kegyetlen hisztiket éltünk át éjjel-nappal az elmúlt pár napban. De ha valaki elvállalta 1-2 órára, hogy pihenjünk ott egy angyal lett újra.
Tegnap este már bőgtem az anyukámnak, hogy nem szeret minket a gyerek, utál velünk lenni.
Szerinte csak felborult a napirendje és a kevesebb alvástól zakkant meg. Tegnap nem aludt semmit napközben ezért 9-kor már kidőlt és aludt délelőtt fél 11-ig!!
És végre visszakaptam az angyalkámat, most megnyugodtam, hogy mégis szeret. :lol:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Jajjjjjjjjjjjj Zsuzsi olyan aranyosan írtad, hogy nem szeret a lányod :roll: :D :lol: , már hogyne szeretne hisz TE vagy az egyetlen anyukája!!!!!! :wink:
De azt sose felejtsd el, hogy a jó kis kiborítós hisztiket csakis a szülőknek tartogatják a kis gézengúzok!!!!!!Persze másnak is tudják mindezt prezentálni, de mást ez annyira nem zavar és jobban is viselik, mivel rá vannak pihenve!!!!! :wink: :lol:

Barbi:mennek ám a gyógymanók Ádámodnak, csak este elfelejtettem írni, remélem gyorsan átmegy rajta!!!!!AMúgy étvágya van?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, köszi a gyógymanókat, de szerintem már semmi baja. Nem volt éjjel sem semmi gond (leszámítva, hogy megint jó szarul aludt), de este óta nem volt hasmenés sem.
Amúgy étvágya van (volt), a kedve is jó. Most éppen héjastól eszi a mandarint. :?

Zsuzsi, ne is mond a hisztit. Az Ádám legújabb szokása, ha valamit nem engedek pofán vág. Látszik rajta, hogy dühből üt! A rácsapok a kezére nem jött be, most próbálkozom a megfogom a kezét és szépen beszélgetek vele, hogy anyuci szeret, simi anyuci, nem bántjuk anyucit blabla.
Ha minden úgy van ahogy ő szeretné, akkor egy angyal. Különben meg olyan hisztiket lever, hogy tegnap előtt már én is komolyan elkeseredtem, hogy ennyire elcsesztem valamit?
Ilyenkor mindig a dokicsaj jut eszembe, aki azt mondta, ő aztán egy temperamentumos, öntudatos kölyök. Mindig elére amit akar, nem lesz gondja az életben. Jó, jó, de én addig meggárgyulok.

Egyik nap bent voltunk az öcséméknél. Ugye nekik van a Maja. Hát... A két gyerek tűz és víz. A Maja nyugodt, édes kislány. Az Ádám erőszakos, akaratos. Megint eltörött a mécses, nem adtam oda az Ádámnak a fényképezőgépet. Ettől elkezdett durvulni, majd mikor nem hagytam fetrengve hisztizett. Erre a Maja sírva fakadt, megijedt.
Olyan szar érzés volt, mert akinek ilyen nyugodt gyereke van az mire gondol rögtön? Hogy úr isten, hogy nevelték ezt a gyereket? Fel sem merül bennük, hogy ez a természetéből fakad, ha megfeszülök sem tehetek ellene. Csak túlélhetjük ezt a korszakot.

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám:elmentem mosogatni és összegyűjteni az okos gondolataimat :lol: , szóval nehogy már rossz anyának érezd magad emaitt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Persze nincs 2 egyforma gyerek, de én állítom , hogy az is sokat számít, hogy lány vagy fiú!!!!!!!!!!!!!!!Mert a Szoninak esze ágában nem volt, elemet lenyelni, cipősszekrényt magára borítani, vagy az ajtón kisurranni, a Zsombinak meg mindig pörög valami hülyeségen az agya az tutifix!!!!!
Na aggódj a Maja is fog hisztizni ha nem most , akkor kicsit később mondjuk 4 évesen, hogy ő ide meg oda akar menni vagy kamaszkorban :lol: :wink: !!!!Emiatt nem hinném, hogy furcsán néznének rád, mert ugye Ádámod sosem volt az az egyhelyben ülős szófogadó gyerek, akkor ez miért változna, nektek ezt dobta a gép oszt csá!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ja és 1 jó majonéz recept, tartárnak van írva, de én ezt szoktam csinálni, csak a mixerbe belerakom a hozzávalókat és összekutyulom:
1 adaghoz:
2 tojás sárgája,
2 dl olaj,
1 evőkanál mustár,
1 evőkanál porcukor,
1/2 citrom,
2 dl tejföl,só.

Zsandi:kérünk képeket ha kész lesz a manóid birodalma!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Drága vagy, így már kicsit jobb a kedvem. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám, én nem látom, hogy híztál volna pont azt néztem, hogy milyen jól nézel ki. Igaz, hogy Árpi mondta a távoli képen, hogy az te vagy, mert a hajad miatt én sem ismertelek meg. De nekem a legjobban a papás kép tetszik!!!! A januári diétába én is beszállnék, húúú, miket zabáltam/unk mi is össze.....
Ádám, kenyér és víz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hiszti. Ezzel ne foglalkozz. Ezt CSAK túlélni lehet. Az eddig egymással nem NAGYON verekedő gyerekeim egy ideje egymás szemét nyomogatják ki, fejbeverik egymást ami éppen a kezükben van és olyan lökdösődést levágnak.... És amikor leszidom őket és hogy kérjenek egymástól bocsánatot olyan őszinte szeretettel tudnak egymásra nézni és puszit adni... Én is kétségbeestem, nem tudom ezt hogy kezeljem. Inkább próbálok hárítani és túlélni, hogy minden szem a helyén maradjon amíg ez lezajlik. Ha meg nagyon durva a verekedés (mert ez már inkább az!) akkor mindkettőnek a kezére ütök és elszégyellik magukat. Ami tart kb. fél percig...

Timi, a Gerda miért nem mosolyog a képeken? Amúgy valószínű mi is ezt az influenza vírust nyaltuk be ami olyan sokáig elhúzódott. Végigment az egész családon.

Zsuzsi, de lökött vagy! Még szép hogy imád a lányod! Csak mások pihenten könnyebben kezelik a kívánságait és ez persze kényelmes a Szandinak. De ha baj van te/ti kelletek neki!!!!!!!

Zsu jók a képek és örülök, hogy jól és meghitten telt a szenteste!

Mártikám, jól nézel ki és bolond vagy, nem is híztál! Majd megyünk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi, Samu fiú mindig lenyűgöz. Szerintem helyes kispasi, olyan kisfiús. A repülő is aranyos... :lol:

Edith, sokat gondolok rád. Nem tudok minden nap benézni, de az agyamban benne vagy. Olyan jó, hogy ennyire a finishbe vagy. Most már csak gyorsan túl kell esni ezen a benyalt nyavalyán és erőt gyűjteni. :lol:

Edit? Hogy vagytok?

Képekről. Már az első körön túl vagyok de még mindig sok, válogatni kell... De ami késik... :lol:

KépKép
kgiulia

Barbi. Azt elfelejtettem írni, hogy ez valószínű az éntudat kifejlődésének egy szakasza. Próbáld meg így felfogni, hogy egyszer csak kifejlődik és megjavulnak a hisztis gyerekeink. (vagy nem... :lol: :lol: :lol: )

KépKép
kgiulia

Julcsi, pont ezt mondta a dokinéni is, hogy fejlődik az éntudata. És hogy inkább örüljek neki. (Baromira örülök :? )
Ja, meg hogy lesz ez még rosszabb is, úgy 3 éves kora körül.

Nálunk a rácsapok a kezére nem jött be, simán visszaüt. Próbáltam, hogy azért én vagyok az erősebb, de rájöttem, az erőszak erőszakot szül, úgyhogy most ő lever egyet, nekem a hajam az égnek áll de nagyon mézes-mázos hangon lenyugtatom. Eddig ez jött be.

Januári diétánk az Atkins lesz. Már annyi mindent kipróbáltunk! A 90 napos nem jó, a gyümölcs napon éheztem. Na meg az István is, ő meg csak fizikai munkát végez, 2 banánnal ez nem megy. Úgyhogy hajrá Atkins, száműzzük a kenyeret, tésztát és a krumplit. És ezzel már egyszer sikerült, én is és az István is szépen leadtuk a felesleget.

Julcsi, várjuk azért a képeket, ha oda jutsz, hogy kiválogatod. De ha nem az sem baj, pakold fel mind, olyan jó nézegetni!

Márti, igen is jól néztél ki azon a képen. Akármit is mondasz, olyan nyugodt, szép az arcod!

Barbi
Kép
b_barbie

Köszi lányok a megnyugtatást, tudom én, hogy szeret a kiscsaj. De komolyan mondom, amikor hazaértünk és egyből hisztizett, megfordult a fejembe, hogy talán mégse.
Szegény Ferkó is maga alatt, van pár napja erélyesen rászólt valamiért a Szandira és azóta nem akar fürdeni vele.
De tegnap mondtam apának, muszáj megszokni a gyereknek is, hogy nem lehet mindig az amit ő akar. Végül mégis sikerült apjának megfürdetnie.

Márti, szerintem is nagyon jól nézel ki a képen. Igaza van Barbinak, olyan nyugodtság látszik az arcodon.

Julcsi, hát nem lehet egyszerű, mi csak néha találkozunk a Ninivel, de olyankor ők is hol verekszenek, veszekszenek, vagy éppen hatalmas ölelkezésbe, puszilkodásba vannak.

Barbi, eleinte én is vissza ütöttem, ha a Szandi ütögetett. Nekem se jött be, ettől még durvább lett. Most én is próbálom megmagyarázni neki, hogy ez nem szép dolog, fáj anyának. De egyenlőre ez se hat, ütöget tovább.
Én nem látom, hogy meghíztál volna, bár elég régen láttalak.
Derekad?

Edith, füstjel!?

Nem tudom mitől, de ma a Szandinak és nekem is ment a hasunk. Nagyon remélem, hogy csak valami kaja miatt és nem egy újabb betegség.

Megyek rendet rakni, mert jönnek anyósék, meg sógornőmék.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Sziasztok!

Ma engem is kiborított a gyerek, nem is gondoltam volna hogy milyen jó egy naggyal, egy full hisztissel, és egy pocakkal vásárolni!!!! Azt hittem kitépem az összes hajam, vagy agyonverem a gyereket, de végül mindketten megúsztuk, mert megjött a felmentő sereg apukám személyében :) Becsületére legyen mondvas a lánynak, hazaértüónk, és még cipőben-kabátban közölte velem, hogy Kata alunni. Még jó hogy elkaptam az ágya előtt :)

Barbi, nem akarlak elkeseríteni, de a hiszit nem feltétlen múlik el :( Panka 5 éves, de kb napi 6-10x hisztizik, és nem jön be nála semmi. Élvezi...

Julcsi, Bence és Panka pontosan ugyanilyenek, sajnos még mindig. Ha 10 percnél többet vannak együtt, akkor tuti kitör a balhé. 25.-én is tépték-marták egymást, iszonyatosan verekedtek, utána 5 perccel álltak a fa előtt kézenfogva és énekeltek. Én sem értem. Meg azt sem hgoy miért nem növik ki. És ráadásul a Panka még legalább eleve hisztis, de a Bence nem. A Bence nyugis, mindent meg lehet vele beszélni, ő egy jó gyerek, amíg ne mtalálkozik a Pankával...

Megyek mert Kata már megint hisztizik....

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsi, Barbi:ja kisimult az arcom????Az a pár felficcent kiló kitöltötte a ráncaimat!!!!! :shock: :oops: :lol:

Ma itt voltak a Julcsiék..............ne tudjátok meg a Zsombi egy kis ördög volt, ütögette a csajokat :shock: :oops: , Livi jól meg is sértődött rá, de a Dorka megbocsájtott mikor megpuszilta a kiscsávó a fájó fejét!!!!Nagyon jó a csajok frizurája és olyan édesek!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Ezt most találtam, olyan találó :)

Zsu

Az anyuka ruhái

Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

Sok igazság van benne!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ekkora a pocakom!!!! :shock: :shock: :shock: :lol:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, szépek vagytok. Milyen csinos a kiscsaj! Hiába, jó ízlése van a fiamnak.
Julcsiékkal csináltatok képeket? Megnézném a csajszikat, ha már az anyja csak hiteget bennünket a képekkel. :wink:
(jó nagy a pocakod. de én még most sem látom, hogy híztál volna!)

Na, jöjjenek az éhezős képek.
Kép

érdemes megnézni azt az áhítatot az arcán, mintha nem is tudom mit enne
Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Edith, vajh merre vagy? Eksön van, vagy csak nem jutsz gép elé? Mennek a drukkok, biztos ami tuti :)

Még egy szösszenet, aztán eldugulok (vagy nem :))

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Márti tiszta bolond ne is figyeljetek rá! Az igaz, hogy a pocakja szép nagy, dehát mit is várunk egy 36 hetes kismamitól???????? Ezenkívűl SEMMIT nem hízott. Legalábbis nem sokat max pár kilót. Hiszen NEM látszik rajta csak a hasa! Zsombinak meg szerintem rossz napja volt, na meg én inkább a fogzást látnám a "brutalitásának" okozójaként, ezerrel tömködött mindent a szájába. És úgy viselkedett mint Dorka amikor fogzik. Szóval majd kinövi. Ettől függetlenül Livi menekült előle, őt nem érdekelte a fogzás. Dorka meg megmutatta a Dombinak, hogy hol verte fejbe, hol "fáj" (talán a porszívóval...) és oda kellett puszit adnia. Utána megint vigyorgott a kiscsávóra (na meg közbe is, de azért panaszkodott neki kicsit...). Szoni viszont tök csöndes volt, meg babusgatós. Készül a kistesóra most a Livit pátyolgatta. Szóval jó volt nagyon, hamar elszaladt az idő.

Barbi, kenyeresfiú!!! Olyan édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na, akkor most nekiülök képeket rakni, de SOK LESZ!
Felhívnám a figyelmet: - a gyerekek karikás szemére. Így néznek ki mióta a "felnőtt" ágyban alszanak és buliznak este 11-ig. (csöndben megjegyzem két napja olyan fáradtan fekszenek le, hogy 10-re alszanak a megszokott fél 9 helyett. Remélem ez már a javulás útja...)
- az Árpi ajándékára. Gyerekmintás csomag (tudjátok a legnagyobb gyerek). Továbbá nem kiröhögni a csomagolást. Kissebb papírt vágtam mint amekkora kellett volna, nem baj, megtolottam egy darabbal és szépen körbe celluxoztam. Az idei ajikat szinte mindet csomagoltam, ugyebár este 11 után nem kicsit fáradtan... amikor is Árpi nyugdíjas keresztanyja ajiját szintén gyerekmintásba nyomattam, és rendszeresen kissebb darab anyagot vágtam mint kellett volna, ilyenkor jött a bevált ragasztó és az odafércelt anyag. Árpi már feküdt a röhögéstől! Jövőre visszatérek a zacsikhoz.

Kép Csomagbontogatás

Kép Csak tépjük...

Kép Csak tépjük...

Kép Segítek apának

Kép A tied mit csinál?

Kép Még mindig ajik...

Kép Vigyori Livi

Kép Fáradt miki

Kép Dorka kóma

Kép Livi főz

Kép
"Csirkesütés"

Kép Porszívózás

Kép Livi elbújt

Kép Káosz a köbön (Dorka épp babát altat)

KépKép
kgiulia

Teszek pár tegnapi képet:
huncut mókus:
Kép

babáznak a lányok:
Kép

miért nem jó a gitár???????????össznépi szerelés:
Kép

Roland vedd el!!!!:
Kép

Dorka menetkész, a Szoni adta rá a sapót!!!! :lol:
Kép

Szonó öltözteti a Livit:
Kép

és ezek nem tegnapiak, hanem tegnap előttiek 8)
bírkózás:
Kép

Zsombi joghurt után:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na jó ezek is tegnapi képek, Szoni felvilágisított :lol: :lol: :lol: , meg nem joghurt után van a kiscsávó hanem ebéd után...az a bizonyos tésztasaláta!!!!! :lol: :lol: :lol:

Julcsi:nem vagyunk még 36 hetesek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Éjjel kb. 2 órán keresztül nem aludt a fiam :shock: :roll: , biztos a foga miatt, már ott volt köztünk és akkor is apázott, Roland jól rápihent így a mai melós napjára :roll: .Reggel meg persze Zsombi ébredt először!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Végre van annyi erőm, hoyg fel tudtam kelni az ágyból. Ez a hülye akármi úgy, de úgy ledöntött, hoyg tegnap alig voltam magamnál. Péntek estétől egyet lázas vagyok, de mostanra már elmúlt.
A fejem továbbra is robban szét, alig tudok nyelni ésköhögök, mint a kutya. István már fontolgatta tegnap, hoyg bevisz a sürgősségre, de nem akartam még betegebbek közé kerülni.
Kriszta sincs teljesen jól, neki az előbb is volt hőemelkedése, de ő legalább bírja magát. Nincs rosszkedve. Neki nagyon sok a trutyi az orrában.
Bocs', de már megyek is.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:annyira rossz olvasni, hogy még mindig ilyen vacakul vagytok :( :( nagyon sajnálom!!!!!AZ lenne a jó, ha még várna pár napot Boróka és akkor gyógyultan tudnátok fogadni őt!!!!!!!
Nagyon szorítok, hogy most már mielőbb kilábaljatok ebből a nyavajából!!!!! :wink:

Timi:gyerekek????Remélem már gyógyulóban!!!!! :lol:

Barbi:Ádám?????Ugye nem lett más baja?????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Ugy nézem a képek alapján nagyon jó munkát végzett a jézuska :lol: .
Viszont sajnálattal olvasom,hogy milyen sokan betegek vagytok-mindenkinek gyors gyógyulást kivánok,főleg Edith neked,hisz mondhatjuk azt,hogy már minden órás vagy és nem lenne jó igy nekiindulni egy szülésnek :lol: .

Julcsi,egyáltalán nem feltünő az össze-vissza csomizott dobozok :lol: ,ha nem irod nekem fel sem tűnik.És az hogy gyerekmintás a párodnak :?: -hát ilyen maradt-nem?Legalábbis én igy szoktam megmagyarázni :lol: .

Márti,tényleg jól nézel ki,az a "felficcent pár kiló" meg kell,hisz már csak max.6 hét!!!!!!!,utána meg gyorsan leugrik rólad :lol: időd ilyen "apróságokra"mint az evés ugysem lesz :oops: .
Mondjuk az jó,hogy a Szoni otthon lesz 2-3 hónapig /igy legalább tuti meggyógyul rendesen/ ,de neked lesz iszonyú nehéz az első hetekben 3 gyerekkel.

Barbi,ez a hiszti amiről irsz nálunk már hónapok óta tart :twisted: és semmi javulást nem látok.De meg kell értenünk / és beletörödni /,hogy ők egy erős határozott egyéniségek-ezen változtatni nem lehet.Reménykedj,hogy a tesó majd más lesz :!: .Legalábbis nálunk is /mint a Mártiéknál is/ az Encsi kicsinek sokkal nyugisabb volt-az már más tészta,hogy most már nem,de ezt már a kiskamaszkornak számítom fel :roll: .

Bocsi akihez most nem szóltam,de a gyerköcök ugy visitoznak,hogy nem hallom a saját gondolataimat sem :twisted: :evil: :twisted: Ugyhogy most megyek és kiosztom őket :!: 8)
bibolya

Jó reggelt!

Márti, szerencsére az Ádám teljesen jól van, már tegnap sem volt még hasmenés sem. Vagy tényleg csak bezabált (ezt nem hiszem, mert tegnap sem evett keveset) vagy beleugrott egy nagyon gyors vírus.

A képek csudajók.
Julcsi, én sem vettem észre a felemás csomipapírt. Viszont a csajok csodaszépek. A Livi mennyivel kisebb, mint a Dorka? Nagyon csinosak minden képen.

Edith, én is postázom Nektek a gyors gyógymanókat. Sok-sok gyógypuszival.

Zsominak is sok puszi az arcára, hogy ne fájjon a fogacskája.

Edit, ti már jól vagytok? Remélem.

Ja, Márti, amilyen az utolsó képen a fal, kb. olyan lett az Ádám szobájában. Csak világosabb kék.

Barbi
Kép
b_barbie

Márti, azért él bennem a 36 hét hiszen 6 hét van (sincs) hátra. És ugyebár ott van egy hatos szám én meg este már tiszta zizi voltam... :lol: :lol: :lol: De tudom én mennyi idő van hátra (anyuval számolgattam pont tegnap), csak írni nem tudok. Na meg gondolkodni éjfél körül már. (Mintha alapból menne...)

Edith, sok-sok gyógymanót küldök!!!!! A csudába, hogy ez is ilyenkor jött. Igaz sose kéne de ilyen mindenórásan már igazán nagyon rosszkor. Mondjuk az is igaz, hogy talán inkább most legyetek ezen túl mint Borókával, így talán ő védve van! Antibikát elkezdted akkor?

Többi betegecskénk?

KépKép
kgiulia

Ibolya:a próféta szóljon belőled, ami a kilók leugrálását illeti!!!!!! :lol:
Biztos jó móka lesz 3 gyerek között szaladgálni!!!!! :shock: 8)

Julcsi:persze gondoltam, hogy valamit elnéztél csak!!!!!
Ha Anissza is 38+3-ra születene, akkor a csajok naptesója lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!

Barbi:akkor egy kékben gondolkozunk!!!!!
És hogy áll e meló?????Gondolom ÁLL, mivel sokat dolgozik az IStván, meg ünnepek meg miegymás!!!! :roll: A végét látjátok már????

Ja azt nem tudom írtam-e vagyis írtam, csak egyszer lefagyott ez a dög mikor már bepötyögtem mindent, szerintem akkor említettem, hogy átrendeztem a gyerekek szobáját, azt hiszem 27-én, a játékok miatt, meg a gyerkők ágyát is átvariáltam, hiába rendezkedek mint 1 tojó galamb!!!!!!!!!!!!!! :shock: :roll: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsuzsi vagy Ibolya vagy mindenki :lol: :tudnátok gyerkdalokat vagy verseket küldeni nekem msn-en??????????Egyszer a Zsuzsi küldött Dzsungel könyvét, most azon élünk :oops: , én nem tudom honnan lehetne ezeket letüölteni a Roland meg mindig elfelejti!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!!!

Hát Julcsi ezek a csajok tünemények!!!
Nagyon szép mindkét csaj!!!
A káosz szoba is tuti,látszik,hogy van ott élet!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti,a te gyerkőceiddel nem lehet betelni!!! :lol:
Na és a pocakod..........!
Mintha 5-ös ikreket várnál, :lol: :wink:
És igazuk van a többieknek,nagyon szép kismama vagy!!

Timi,nagyon szép családod van,nem is láttam még képet rólatok! :lol: Szépek a gyerkőcök! :lol:

Barbi,Ádám azzal a kenyérrel drága nagyon.
De nekem a dédikés kép tetszik a legjobban.
Sajna a fiúknak már nincs dédije.
A nagymamám tavaly augusztusban ment el,nagyon szerették,és ő is imádta őket! :)

Edith drága,nagyon siess meggyógyúlni,lassan minden erődre szükséged lesz!
Igaz,a pici lányod,biztos segíteni fog!! :lol: :lol:
Krisztának is gyors jobbulást!!!

Képek a hugicám kisfiáról:
Kép itt még csak 20 órásan

Kép

Kép [img]

Kép
Kép
Kép
regina74

Regi, drága kiscsillag, édes nagyon. Mondjuk csak az első képen látom az utolsó kettőt úgy lekicsinyítetted, hogy alig látom. :wink:

Mártikám, hogy állunk? Sehogy. Annyi minden van még, de semmit nem csináltunk 1,5 hónapja. Azóta dolgozik az István állandóan. És még jan-ban sem lesz folytatva.

Most milyen a szoba? Miért rendezted át megint?

Andi, végül hol vettetek gyerekágyat? Nekünk is kellene. Most néztem, az IKEÁban van már ágy leesésgátlóval 6000.-ért. De még megnézném a Jysk-et is, a sajátunkat ott vettük sokkal sokkal olcsóbban, mint máshol.

Barbi
Kép
b_barbie

Barbi:tudod hülyülök, nem emlékszem az árára, de mi a YISK-ben néztünk ágyat a Szoninak csak aztán jött ez a használt, szóval nézd meg amúgy az IKEÁBA mentek a Zsandiék.
Mindent átrendeztem, de még kéne pár doboz, na jó a szekrényt nem toltam arrébb, majd ha egyszer lesz olyan 5 perc, hogy nem uralkodik káosz a szobában lefotózom neked!!!! :wink:

Regi:milyen kis tündér a babó :lol: , ő az első babájuk????
És miért indult meg a szülés, lehet tudni????
Ötös ikrek :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: , ne rémisztgess!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Édesem, ha olyan 5 percre vársz, amikor nincs káosz a szobában akkor sosem fogom látni! :wink:
Tegnap olyan szép rendet csináltunk az Ádámmal, kb. 3 percig tartott. Vagy addig sem. Ami játékot kihordtam a helyére, azt rögtön visszavitte és hova? A szoba közepére. Úgyhogy most megint úgy megyek aludni, hogy csúsztatom a lábam nehogy valamire rálépjek vagy átessek.

Igen, azért gondoltam én is a Jyskre mert a mi ágyunk is baromi olcsó volt ott. Illetve ott volt egyedül megfizethető áron franciaágy.

Barbi
Kép
b_barbie

Regi, édes kis pöttöm baba! És miért indult be a szülés? Melyik kórházban van a picibaba? A hugod vele lehet? Vigyenek be a minimanónak valami plüss macit vagy valami kedves akármit amit az inkubátor mellé vagy (ha engedik) bele a baba mellé lehet tenni. Ezek mind sokat tudnak segíteni.

Barbi, elvileg a csajok között egy kiló van kb és 4-5-6 centi. Szóval tartják a születéskori különbséget.

Ágy ügyben érdemes elnézni a Kikába is. Mi ott vettük a csajok szekrényét anno és ott volt a legolcsóbb. Az ágyunk is onnan lett volna, és kinéztem már a csajoknak is emeletes ágyat. Igaz ez még korai... De egy szétnézős császkálást megér.

Andi, csináltál végül tésztasalit?

Márti nézd csak:

http://makvirag.extra.hu/Mese/Gyerekdalok/

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést!Nálunk sem akar olyan gyorsan távozni ez a vírus!Zsolti köhög és náthás,Hanna náthás,de ő nagyon!Bérest és cebiont adok nekik,Zsoltinak meg mucoprontot,már amikor sikerül! :evil:
Hanna egyfolytában(ezt így kell írni?) trüsszög.Lázuk szerencsére nincs!

Apa elment ügyelni,legközelebb csak 2-án látjuk! :cry:

Julcsi,
nagyon csinosak a lányok!Nekem se tünt fel a csomagolópapír! :roll:

Márti,
ha beírod a keresődbe,hogy gyerekdalok,akkor ott találsz,igaz van olyan oldal,ahonnan nem tudod letölteni csak meghallgatni,de én így szoktam.

Iza merre jársz????Olyan rég írtál!!!

Hogyan töltitek a szilvesztert????

Majd még jövök!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: