Brokkoli
Én 1 hetesen bíztam elõször a nagyiékra Danit, mert vissza kellett mennem a szülészetre. Nekem minden héten van egy-egy nap, amikor pár óra csak az enyém, és csak magammal foglalkozhatom.
pelus
mi is a Libero Discovery-t ahsználjuk és néha BabyLove-ot, szerintem nagyon hasonló a kettõ és a pisit is jól szívja. Huggiest egyesül csak úszópelusban használunk. A Pamperst nem szeretjük, mert átázott, kifolyt belõle sokszor minden, pedig méretet használtunk.
sasha
A La Halle nekem is nagyon tetszik, de tényleg iszonytató árak vannak. Mikor még Dani csak a pocakomban volt, akkor láttam egy nagyon édi zoknit, majdnem 1500 ft-ért.
Nekeünk van egy ismerõsünk, aki turiban üzletvezetõ, így ha jön babaholmi, akkor azokat félreteszi, szól és megyünk az irodába válogatni. Rengeteg klassz holmija van Daninak, és szerintem ezek tuti nem használtak, mert még az eredeti árcédula és kis zacsiban a pótgombok is benne vannak sok mindenben. Mindig egy zsák ruhával térünk haza. Bodykat és rugikat, zoknikat mindig újat szoktam venni, meg néha elcsábulok egy két cuki, de drágább cucc láttán. De cipõbõl biztosan olyat fogok venni, mi a legjobb, mert a pici kis lábacskák nem mindegy, hogy miben teszik meg az elsõ lépéseket.
zulu
Útlevél kb. 1 hónap, sajnos. De van más módja is, a munkahelyeden keresztül kérvényezteted, hogy készítsék el, mert céges ügyben kell menned külföldre, olyankor 1 hét. Bár most nem tudom, hogy lehet-e, hogy gyed-en/gyesen vagy, de ha a melóhelyeden rugalmasak, akkor az útlevelesek nem fogják megkérdezni. Jaj, csak most olvasom, hgy a lurkóknak kell... bocsi
BCG-oltással én sem csináltam semmit, drnõ mondta, nem is kell, ha kifakad sem.
Áfonya
Nem Te írtad, de egyébként semmi baj, nem is rossz szándékkal írtam ,hogy megszólt valaki. az építõ kritikát mindig szívesen fogadom. több szem többet lát, így több a tapasztalat is!
Nyuszika
Én mindig nagyon apróra vágom fel a krumlit, céklát répát stb, így hamarabb megpárolódik és könnyeb is összetörni. Rájöttem, hogy nem reszelgeteg üveg almareszelõn, mert tisztára izomlázam volt már tõle
, ,hanem mindent egy keverõtálba és bele a botmixer. Olyan klasszul összedolgozza a cuccost, nem teljesen sima, de nem is nagy darabos, pont jó az állaga, Dani nagyon szívesen és könnyen is megeszi. Majd csak a zborsónál fogok paszírozgatni szitán.
Én szoktam Halacskával mailezni, mi együtt voltunk a kórházban, õ 2 nappal elõbb szült, mint én, ,uaz a dokink.
Tök jó, hogy taliztok! Add át üdvözletemet és Panna babának puszit! Ja, már neki is bújik a fogacskája!
Panda
Sok nõnek nem is jön meg, amíg szoptat, persze nem árt óvatosnak lenni. Minden tiszteletem azoké, akik egy pici mellé bevállalnak még egy picurkát is.
na pusz, megyek alukálni én is, szép jó éjszakát nektek!
gumicukor és Dani (ma 30 hetes)
ui: a gyerek rosszabb az apjánál, még mindig nem fordult meg a hátáról a hasára, pedig apjuk pont 30 hetesen csinálta elõször.