Márti nálunk még most is esik!
Évinek és Ádámnak nagyon boldog névnapot kívánok!
Mi is tegnap állítottuk a fát, reggel meg megvolt az ajándékozás. A Szandi imádja a fát, volt nagy húúú meg júúúúúúúj. Nem nagyon bántja, bár a gömböket labdának (dudu) nézi
, folyton mutogat, hogy szedjem le.
Az Elmó hatalmas siker, le se teszi. A délutáni alváshoz is vitte magával, ha valahol ott felejti 2 perc múlva rohan érte.
Este anyóséknál voltunk, ne tudjátok meg mennyi mindent kapott a csajszi. Nem is tudom, hova fogjuk tenni ezt a rengeteg játékot.
2 dolog amit eddig imád, az FP tanulószék és az akus kismotor. A többit is jól megnézegette, lesz mit felfedeznie. És holnap nálunk is hátravan még egy kör, + az Adáék is jönnek valamikor.
Még csak nemrég került ágyba, kíváncsi vagyok holnap meddig alszik.
A fánk lehetne szebb is, egy kicsit csalódott voltam amikor megláttam, de feldíszítve egész elfogadható.
Timi: jobbulást Rabinek, remélem mára már sokkal jobban van.
Egy kicsit parázok, a Szandi 2 napja megint alig eszik, folyik a nyála és kiütéses a lábfeje, pont úgy mint nyáron amikor kórházba voltunk.
Ha még jönnek újabb pöttyök azt hiszem, még az ünnepek alatt elvisszük a Bókayhoz. Ilyenkor érzem milyen jó egy ilyen doki ismerős, nem szívesen vinném most az ügyeletre.
Tegnap jól összevesztem a családommal, mert megemlítettem, hogy nem szívesen mennék most, hogy betegek a gyerekek.
Inkább próbálok nagyon oda figyelni, hogy nem lopkodják egymás cumisüvegét és a Nini ne csenje el a cuminkat.
További szép ünnepet mindenkinek!!
Zsuzsi