Új privát üzeneted érkezett!

Márti, látom már készülsz az éjszakázásra. Emlékszem, amikor terhes voltam, mindig felébredtem 3-4 óránként. De sokszor volt olyan, hogy 10-kor elaludtam 1-kor felébredtem és 4-ig csak forgolódtam.
Tök jó volt nézegetni a tavalyi képeket. Annyira szépek a manóid.
Drukkolok, hogy Zsombinak minél előbb kibújjon a fogacskája.

Jó sok receptet feltettetek, most sajnálom, hogy nincs sütőm, de majd jövőre!! A konyhát teljesen átalakítjuk és akkor veszünk új tűzhelyt is.

Andi: üdvözöllek a mosogatógépesek táborában! :wink:
Ti aztán jó elfoglaltak lesztek az évvégén.

Iza: mesélj merre jártál, mostanában nem nagyon irogattál.

Julcsi: aranyosak az egerek
Édesek a lányok, ahogy nézik őket.

Ibolya: annyira ismerős az ajtókeretes történeted. Én folyton takarítom, mégis állandóan koszos (mint minden más, nem is értem, hogy tudunk ilyen koszt csinálni :roll: ).

Nálunk semmi extra, készülünk az ünnepre. Még van egy pár ajándék amit be kell csomagolnom, de nagyjából már kész vagyok. Ma szeretném este feldíszíteni a fát. Drukkoljatok, hogy szép legyen amit após vett.

Valaki kérdezte, január 2-án kezdem a beszoktatást és eddig úgy volt, hogy február elején megyek vissza dolgozni. De tegnap már variált a főnököm, hogy talán inkább március.
Kicsit bonyolult a helyzet, nem részletezem, de a barátnőm (aki helyettem van, nem éppen fair – pedig tudta, hogy vissza fogok valamikor menni :? ).

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

Iza én is küldök egy angyalkát
Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:akkor jól tudtam a február elejét!!!! :mrgreen:
3-4 óránként keltél????? :shock: De jó én 2-3 óránként+ a Szoni pisikörútján is részt veszek :lol: :lol: :lol: , én szorítok a fáért nagyon!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Hú 2 óránként kelni, nem is értem, hogy tudod kipihenni magadat.
Most számolok, majdnem pont 2 évet voltam itthon. Hihetetlenül elrepült, azért egy kicsit félek, hogy fogom bírni a munkát (elsősorban a két hapsit akivel együtt dolgozom :wink: ).

Köszi, a drukkot, este megírom milyen a fa. :wink:

Lenne egy kérdésem:
25-én mennénk a nővéremhez karácsonyozni, de mindkét gyereke beteg. Nem is kicsit, magas láz, hányás, hasmenés, torokfájás. Most egy kicsit elgondolkoztam, hogy ha elkapja a Szandi, ugrik a beszoktatás. :oops:
Nagyon önző és durva lenne, ha őszintén elmondanám nekik, hogy ezt most inkább kihagynám?!

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:szerintem ha őszinte vagy akkor nem durva, az lenne ha ködösítenél valamit, de szerintem ezt a nővéred is megérti, hogy nem szeretnéd ha elkapná a kis csaj!!!!!
Ja és ki mondta , hogy kipihent vagyok mostanában????? :shock: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok!

Megsütöttem az Ibolya féle karácsonyi sütit, tényleg isteni. Persze az István (mire kész lettem) közölte, hogy ő úúúúúúúúútálja a fahéjat, úgyhogy egy falatot sem eszik belőle. :?

Zsuzsi, nálunk tavaly az unokahugomék két gyereke fertőzte meg az Ádámot. Úgy jöttek ide, hogy a gyerekeknek taknyuk-nyáluk egybefolyt, köhögtek meg minden. És náluk a kisebbik 1,5 hónappal idősebb az Ádámnál, úgyhogy tavaly még simán jól meg is nyalogatták a játékait. Pár napra rá már az Ádám is beteg volt, 2 hétig szenvedtünk.
Mikor legközelebb beszéltem az unokahugommal telefonon mondtam neki, hogy remélem csuklottál, mert úgy, de úgy szidtalak!
Pont nem érdekelt, hogy megsértődik-e!
Idén is jönnének, tegnap felhívott, hogy nem tudja tudnak-e jönni, mert a gyerekek megint betegek. És hogy ha mégis eljönnek én megint köpködni fogok rájuk. Hát még jó!
De legalább már rájött, hogy előtte szól, aztán megbeszéljük mennyire betegek.

Mártikám, nem lehetne, hogy a terhességed végéig az Ádám veletek éjszakázzon? Már nem kel olyan sokszor, de mivel te úgyis mászkálsz éjjel, fel sem tűnne, hogy felébredt.
Én meg legalább egy kicsit alhatnék. :wink:

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám:küldjed nyogodtan esténként, egy gyerekkel több vagy kevesebb igazán nem számít :wink: , Zsombi úgyis ügyesen alszik mostanában, a csajok meg már csak ilyenek, egyik jön bújni másik meg tornázgat!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsuzsi, szerintem is megmondhatod neki, hoyg miért nem mennétek. Biztos megérti, hiszen a nővéred! VAgy esetelg addig gyógyulhatnak a manók is...
Én is mérges voltam egyik du., amikor felmentünk sógornőmékhez. A gyerekek játszottak, nem volt semmi, de egyszercsak jöna angyobbik, hoyg Dávid, a kicsi, mindjárt hányik. Szegény olyan köhögőgörcsöt kapott, hyog valóban félő volt a nagytesó jóslata. Akkor mondta sógornőm, hoyg már egy hete antibiotikumot kap!!! :roll: :roll: :roll:

Barbi, és a fantásból lett valami? No nem azért, csak mert én ma reggel 7-től sütkérezek, és megcsináltam az általam leírt két sütit. Szerintem jól sikeráltak! :wink: (Sőt, ha ezentúl szeretnéd készíteni vagy bárki más, fűznék hozzájuk pontosításokat is. Pedig már többször készítettem őket!)

Márti, van esze ennek a BArbinak, ugyebár? :wink: :wink: :roll: :roll: :lol: :lol:

A sütik:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jaaaaaaa, a sütik lemaradtak..... :oops: :oops: :oops:

Fanta-szelet 1:
Kép
Fanta-szelet 2:
Kép

Finom meggyes:
Kép Kép Kép :P :P :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mivel nem tudom,hogy holnap tudok-e jönni a gép elé egy kicsit, ezért már előre is szeretnék Mindenkinek nagyon Boldog, Békés Karácsonyi ünnepeket kivánni!!!!

Kép
bibolya

Ha már így belejött mindenki, hát megteszem én is:

Áldott, meghitt Karácsonyt és mindenben gazdag, betegségmentes, idődús boldog új évet kívánok minden topiklakónak és családjának!!!!

Kép
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nálunk már megvolt az első ajándékozás, most értünk haza anyósoméktól :) Mivel Tamás 26.-án dolgozik, muszáj volt előrébb hozni. Bence már nyúzza a távirányítós autóját :)

Hallottátok, hogy megszavazták a kismamabérletet???

Jupiééé :)

Holnap már én se fogok tudni jönni, szerintem, bár én inkább ma maradok fenn, de szeretnék mindent megcsinálni :) Hogy holnap m,ég véletlenül se kelljen rohanni.

Tehát ezúton szeretnénk mi is mindenkinek, nagyon boldog, szeretetben, (és ajándékban) gazdag karácsonyt kívánni :)

Pocak, Kata, Bence, Tamás, és Én :)

Kép

Puszi

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

ma már nálunk is sűrűsödött a prg, és innen csak durvább lesz, Andiékhoz hasonló itt is a karácsonyi jövés-menés... ma Balázs hugai voltak itt, együtt sütöttünk sütiket (gyümölcskenyér, muffin), ja meg persze délelőtt egy elmaradt ajándékot kajtattam. Holnap apósék jönnek, aztán megyünk Baracsra, és ott leszünk egy ideig. Aztán 28án eltépünk Szilvásváradra, ott töltjük az ünnepek hátralevő idejét a barátainkkal, egészen szilveszterig.
Szóval - én is szeretnék mindannyiotoknak nagyon szép és boldog karácsonyt, és vidám szilvesztert is kívánni. És köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat!

Kép

Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Évi:Boldog névnapot!!!
Kép

És szépszemű Ádámnak is..........bár most nem emlékszem, dea zt hiszem azt mondtad Barbikám, hogy most ünneplitek, ha nem az sem baj!!!! :wink:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti igen, most tartjuk. :lol:
Köszönjük szépen, átadom neki.

Évi, nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

És nagyon jó pihenést.

És mindenkinek, nagyon boldog karácsonyt!

Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Mégis lett időm bejelentkezni!Éjjel Hanna felsírt és nem aludt vissza egyből,tejcsit kellett adnom neki,de nem ez a lényeg,hanem közben Rebi is szólt,hogy szomjas.Ezen azért lepődtem meg,mert ő már önálló éjszaka,nem szokott szólni.Vittem neki vizet,erre azt mondja szédül(ülve)megfogtam a homlokát tűz forró!Lázmérés,40 fokos láza volt! :shock: Borogatás,algopyrin,nurofen egyszerre!Mindez 3/4 1-kor!Szépen lement a láza,hajnalban már csak hőemelkedése volt!
Éppen most kelt fel,megint meleg,de nem annyira,mint éjjel!
Hanna megérezte,hogy most ki kell kelnem az ágyamból!De csak szólt volna akkor is Rebi,ha Hanna nem sír és nem ébreszti fel!Biztos megérezte volna,hogy szarul van,ugye?Olyan rossz érzés fogott el,mert ilyenkor éjjel nem tudod előbb észrevenni,és ennyire felment a láza!A hasát fájlalja,remélem csak egy gyors vírus!

ÉVI!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

SZÉPSZEMŰ ÁDÁMNAK ÉS AZ APUKÁJÁNAK SZINTÉN NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
Kép

Ha már itt vagyok küldök még nektek pár képet!
Kép
Kép
Kép

Meghitt,boldog estét kívánok mindenkinek!

Puszi

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Timi:én úgy vettem észre, hogy ha éjjel felszökik a lázuk azt jelzik, vagy felébrednek rá, vagy nyöszörögnek, én mindig észre veszem, meg persze gyorsabban veszik a levegőt.
Remélem semmi komoly!!!!! :roll:

Tegnap feldiszítettük a fát, nagyon lelkesek voltak, Zsombi is tüsténkedett, csak most meg az a bibi, hogy szedi le a díszeket :mrgreen: , úgyhogy változatos fánk lesz, mindig máshol lesznek a díszek!!!! :lol: :lol: :lol:
Zsombi már 6kor kukorékolt :shock: , sikerült 7-ig nem felébresztenie a kis csajt!!!Eddig játszottak a játékokkal, persze Zsombi inkább a mikróval Szoni meg a fúróval :lol: :lol: :lol: , nem is igazán veszekedtek, most meg segítenek anyóséknak fát díszíteni!!!!! :wink: Ők is had élvezzék milyen ügyik már!!!! :lol:
Na megyek főzni!!!!
Puszi mindenkinek!!!!

Barbi:na akkor jól emlékeztem!!!!
Ja jól sikerült a mézeskalács, meg a méteres is, csuda fini a tésztája még a SZoninak is ízlett!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Zsuzsi:ennyire rémes a fa, hogy szóhoz sem jutsz?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Evi,Adamka es Istvan!!!!

Boldog nevnapot mindannyiotoknak!!!
rillisz

Évi!

Névnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kivánok!

Kép

Barbi-Ádám nagyfiadnak is szeretnék nagyon sok boldog névnapot kivánni!

Kép
bibolya

Évi, Ádám és Istvánok boldog névnapot kívánok!!!!!

Minden topiklakó pocaklakónak kicsi és nagy manónak, szülőknek békés, boldog karácsonyt kíván az egész család!!!!

Nálunk már járt a Jézuska, nagy az öröm! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Beugrottam, mert időközben rájöttem, hogy egy fontos dolgot kifelejtettem, pedig olyan nagyon végigböngésztem a dolgokat. :oops:
Szóval:
Ádám nagyfiúnak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép

Már túl vagyunk az ajándékozáson, karácsonyfa csodáláson, nagyon tüneményesek voltak a manók. Azóta sem szállnak le a bringáról.
És ami számomra a olyan fontos ezen az ünnepen, gyönyörű fehér karácsonyunk lett. Délelőtt óta szakad a hó megállás nélkül, csend és nyugalom mindenhol. Hatalmasat szánkóztunk is délután, a gyerekek első ilyen élménye volt, imádták.

További nagyon szép ünnepet Mindenkinek!

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Mi is már túlvagyunk mindenen,most épp mindenki dől jobbra és balra a sok kajálástól -mi a fát még éjjel állítottuk,hogy reggelre legyen min csodálkozni-hát ez meg is történt kb.3 percig,azóta a díszek leverése a cél :oops: .Ajándékok bejöttek,a sláger a varázstábla,de a csattogós lepke is nagyon tetszik neki.Enikő egy 3D-s földgömb puzzle-t kapott,már elkezdtük kirakni :lol: .

Sajnos nálunk nem esik a hó, Képpedig milyen jó lenne.

további szép karácsonyt mindenkinek :lol:
bibolya

Most jöttünk fel anyóséktól, még 1 halom játék :shock: :D , még gyorsan nézegetik aztán pancsi!!!!
Nálunk nem esett, de a kertben megmaradt egy kicsi , így az az illúzióm, hogy fehér a Karácsony!!!! :wink:

Nővérem ezt az idézetet küldte, annyira tetszik, így megosztom veletek:

"Az emberi szív szeretetből áll össze,
adj ma egy darabot másoknak belőle.
Ne félj, hogy elfogy, hisz neked is adnak,
ezért van értelme e gyönyörű napnak.
Adj belőle bátran, így lesz szép az álom,
legyen Nektek is csodaszép e mesés Karácsony!"

Én ma úgy feltöltődtem a gyerekek olyan tündérek voltak, holnap jön a következő felvonás!!!! :lol:
És Szoni már 2 órával a lemenetele előtt öltözni akart :shock: :D , hiába nőből van, sok képet csináltam, majd 26-án átböngészem őket!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Esett a hó!!!! :shock: :D :) :lol: :P :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti nálunk még most is esik! :lol:

Évinek és Ádámnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Mi is tegnap állítottuk a fát, reggel meg megvolt az ajándékozás. A Szandi imádja a fát, volt nagy húúú meg júúúúúúúj. Nem nagyon bántja, bár a gömböket labdának (dudu) nézi :D , folyton mutogat, hogy szedjem le.
Az Elmó hatalmas siker, le se teszi. A délutáni alváshoz is vitte magával, ha valahol ott felejti 2 perc múlva rohan érte.

Este anyóséknál voltunk, ne tudjátok meg mennyi mindent kapott a csajszi. Nem is tudom, hova fogjuk tenni ezt a rengeteg játékot.
2 dolog amit eddig imád, az FP tanulószék és az akus kismotor. A többit is jól megnézegette, lesz mit felfedeznie. És holnap nálunk is hátravan még egy kör, + az Adáék is jönnek valamikor.

Még csak nemrég került ágyba, kíváncsi vagyok holnap meddig alszik.

A fánk lehetne szebb is, egy kicsit csalódott voltam amikor megláttam, de feldíszítve egész elfogadható.

Timi: jobbulást Rabinek, remélem mára már sokkal jobban van.

Egy kicsit parázok, a Szandi 2 napja megint alig eszik, folyik a nyála és kiütéses a lábfeje, pont úgy mint nyáron amikor kórházba voltunk.
Ha még jönnek újabb pöttyök azt hiszem, még az ünnepek alatt elvisszük a Bókayhoz. Ilyenkor érzem milyen jó egy ilyen doki ismerős, nem szívesen vinném most az ügyeletre.

Tegnap jól összevesztem a családommal, mert megemlítettem, hogy nem szívesen mennék most, hogy betegek a gyerekek.
Inkább próbálok nagyon oda figyelni, hogy nem lopkodják egymás cumisüvegét és a Nini ne csenje el a cuminkat.

További szép ünnepet mindenkinek!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETTELJES KARÁCSONYT!!!!

EDIT

KépKép

KépKép
edit74

Szép reggelt mindenkinek!

Rebi szerencsére jobban van.Még tegnap de.volt láza,de nem magas,aztán du-racsak hőemelkedése volt!Estére se lázasodott be,de nagyon náthás szegény!Így már biztos,hogy egy vírus a baj forrása,mert akkor produkál ilyen magas lázat!

Az ajándékozás nálunk is jól sikerült.Nagyon örültek a játékoknak!Rebi kapott egy pónit,ami cumizik,meg nevet és világít.Természetesen Hanna minig el akarja venni tőle,pedig ő kapott egy nagy nevetős babát,meg babakocsit.Zsoltika meg Thomas vonatot sínnel,meg pisztolyt.És még pár apróságot.

Itt nem esett a hó! :cry:

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Szép Képmindenkinek!

Nálunk még mindig nem esett a hó :cry: .

Timi,örülök,hogy már jobban van Rebeka és nem lett komolyabb baj belőle.Azért nagyon cudarul hangzott ez a magas láz.

Zsuzsi,Szandinak is jobbulást,reménykedjünk,hogy csak a foga miatt nem eszik,de ha ugy látod,akkor inkább még az ünnepek alatt vidd az ismerős orvoshoz,mint várni vele 2-3 napot is és sulyossabbak legyenek a tünetek.

Túléltük a szentestét :lol: ,a műfenyőnk gyönyörű /most sem bántam meg a vásárlását/ a nappalink disze lett.A fát még az éjjel felállítottuk,hogy reggelre lehessen nagyot ámulni és bámulni-hát mindez kb.3 percig tartott :cry: ,azóta viszont a sláger a diszek lökdösése ezerrel :roll: ./még jó hogy a java része nem törékeny :lol: /. Az ajándékok bejöttek mindkét gyerköcnél,de föleg a csattogós lepke és a rajztábla.Encsivel meg már tegnap este elkezdtük összerakni a földgömb puzzle-t /végre megint kiélhetem eme iránti szenvedélyemet :lol: :lol: :lol: /

Ma pihizünk - én csak kicsit,mert holnapra még főznöm kell 10 emberre -,aztán holnap megújult erővel várjuk az anyuékat és a tesómékat.
bibolya

Mivel a fiam nem tudja,hogy mi tegnap későn feküdtünk le ezért ma megint 6-óta fent vagyunk -az Encsi és a Lajos alszik,igy volt időm a képeket feltölteni,rendezni,és kicsinyíteni.Igy teszek fel egy párat-nehezen tudok válogatni közülük :lol: :

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
bibolya

Nálunk eddig is volt hó, kb. 10 centi, plusz tegnap este óta esik, a friss hó kb. 5 cm, így gyönyörű fehér karácsonyunk lett. Bár a friss hó nélkül is az lett volna.

Gyerekek sajnos betegek, takony, hőemelkedés, köhögés. Barbus Karácson yelőtt két nappal, Virág tegnap reggelre lett beteg.

Timi! Beteg manónak jobbulást!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Zsuzsi:Remélem nem lesz több pötty!!!!! :wink:
Az jó hír, hogy kinéz valahogy a fa!!!!! :wink:
Nekünk amivel huzamosabb ideig játszott a Zsombi az a szeletelhető gyümölcsök, na az nagyon tetszett neki!!!!
Pláne, hogy azt nem is most akartuk odaadni, hanem a szülinapjukra, csak olyan jól elvoltak a mikróval, aztán kitaláltuk a Rolanddal, hogy a bejárati ajtó elé tesszük, kihívtuk a Szonit, hogy biztosan elejtette a Jézuska, amikor ő ment pisilni és már becsomagolni sem tudta!!!!! 8) :lol:
És rengeteg a játék itt is :shock: , én sem tudom hova fogunk pakolászni, pedig nem kicsi a szobájuk!!!!
És ma kapja meg a babakonyhát a csajszi :shock: , itt mondogatta reggel, hogy ez a Jézuska, miért nem tudta 1 helyre hozni az ajándékokat!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A fiúk még mindig alszanak!!!! :shock:
Én már 6 óta ébren vagyok, kivasaltam Anissza ruháit, olyan rendezgetős kedvemben vagyok megint!!!! 8)

És nem akarom dícsérni a méterest, de nagggyon fini lett, Roland majd visz is be a fiúknak, hátha erre rákattannak , mert a torta sütés már kicsit uncsi :lol: :lol: :lol: , mostanában elég sok rendelés volt 8) .

Szoni is 6 után fent volt, azóta bűvöli a játékokat!!!!! :lol:
Nagyon jó az az AQUA DOODLE szőnyeg is!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edit:sajnálom, hogy most is betegek!!!!! :(
Remélem hamar kimásznak belőle!!!!!

Zsuzsi:akartam írni, hogy nem semmi, hogy ezért balhézik a családod, jó persze Karácsony van, meg nem biztos, hogy elkapja Szandi, de ha Te félted az a TE dolgod, elfogadhatnák. :roll:

Ibolya:szép a fa és persze TI is nagyon szépek vagytok!!!!! :wink:

Timi:akkor remélem csak ennyit "produkált" a Rebi és nem lesz folytatás, majd csak kimászik belőle !!!! :wink:

Edith:írj valamit, legalább 1 mondatot!!!!!
Vagy Barbi TE!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Rohanásban vagyok, ma jön hozzánk az egész család. A pulyka már sül. :wink:

Az Ádám észre sem vette a fát, kb. 1/4 óra múlva nézett, hogy mi a szösz ez? Egyszer megrángatta, erre majdnem eldőlt. Utána már úgy kikötöttük, hogy jöhet bármilyen földrengés, ledőlhet a ház, a fánk állni fog. :lol:
Iszonyú sok mindent kapott, nem is tudja mivel játszon. A nagy sláger a motor. Sajnos, (nem tudtuk) van benne rádió, egy dallamot játszik olyan fél percig. Na, azt hallgatjuk tegnap óta, már este az apja széthúzta a vezetékeket, mert nem bírtuk tovább. De annyi ajándékot kapott, hogy volt olyan, amit ma reggel nyitott csak ki.
Kapott az öcséméktől egy szupi kis autópályát, nekem nagyon tetszik. Tegnap több órán át raktuk össze, ma egy mozdulattal szétszedte. Úgyhogy eltettem, majd később megkapja.

Na, rohanok tovább. Holnap már ráérek, az István dolgozik. :cry:

Pussz

Barbi
Kép
b_barbie

Edit,
a te manóidnak is jobbulást!

Most már Hanna lázas,38.2.Semmi más tünete nincs!Remélem tényleg csak egy ilyen gyors vírus!

Edith,
csak egy gyors bejelentkezést!Izgulok értetek! :wink:

Ibolya,
nagyon szép a fenyőtök!És a közös képetek is aranyos! :wink:

Pusz

Timi
timiban

Sziasztok! :)

Remélem, mindenkinek szépen és jól telt a tegnap estéje. :) Mi jól éreztük magunkat, jó hangulat volt anyóséknál. MAjd hozzánk jöttek sógornőmék (együtt jöttünk anyóséktól), ma mi voltunk náluk (hazavittük őket), majd Édesanyámékhoz mentünk.
Kriszta rengeteg ajándékot kapott, meg sem nézett még mindent rendesen, de majd sorra fel fogja fedezni, úgyhogy, nem is gyúrok neki mindent! :)

Az éjszaka nagyon szarul voltam, annyira sugárzott a fájdalom a csípőmbe-farforgómba, hoyg nem tudtam felkelni egyedül az ágyból. :oops: Utána is nagy nehezen, csak IStván segítségével tudtam elvánszorogni a vécéig. MA is folytatódott ez többször is. Remélem, csak addig tart, amíg szülök és utána nyomtalanul eltűnik. NAgyon rossz, olyan, mintha a lábaim mennének ki alólam, miközben semmit sem tudok tenni ellene. :roll:
MA a hasam is szúrkálgatott, de semmi sehol. István zenélni van bálban, de eljött velünk Édesanyám, hoyg ne maradjak itthon egyedül bármilyen eshetőségre. Eddig még fölösleges volt! :D

Bemásoltam a felvételeket a gépbe, de még csak azok a fotók vannak meg, amiket itthon készítettünk.
Hatalmas sikere volt a fának, fenőfa!!! felkiáltással rohant felé:
Kép (félhomály volt, azért is ilyen gyenge a kép :oops: )
Aztán megostromolta a gömböket, legszívesebben mindegyiket külön-külön megfogta-simogatta volna. :D
Kép
Itthon a mi ajándékunkat kapta meg, a Micimackót:
Kép Kép
Keresztszüleitől egy csini kis ruhát kapott kabátkával:
Kép Kép
Illetve anyóséktól kapott egy pár csizmát, amit azért adtunk át (én vettem meg neki), hogy már ráadhassam a lábára. :oops:
Itt épp kiveszi a másidokat is és azt mondja: Szelusz (szervusz) csizma! :lol: :lol: :lol:
Kép
Itt meg velünk van a kisasszony, közös fotót sajnos nem csináltunk:
Kép Kép
(Bocs' a túl sok képért, de nehezen tudtam válogatni. :oops: )

Ibolya, gyönyörű a fátok valóban, és a családod is szép. :) Lerí Gergő arcáról, hoyg örül az ajándékainak! :)

Sajnálattal olvasom, hogy ismét beteg sok manó. :( Mielőbbi gyógyulást kívánok mindegyiknek!!!!!
Sajnos, mi is csatlakozunk a táborhoz. :( Kriszta igaz, csak lightosan taknyizik, illetve reggeliben szokott köhögni is, mivel ez most inkább a foga miatt van (megvan a 17. foga az egyik leghátsó), viszont ma reggelre én kezdtem orrot fújni, sőt, annyira fáj a torkom, hoyg annak örülök, ha nem kell nyelnem. Kész kín minden nyelés. :roll: Fogalmam sincs, honnan jöhetett ez nekem, de nagyon nem tetszik. :evil:

Most azt hiszem, be is fejezem, mert már eléggé nehezen bírom magam! Rég volt a reggel! :roll: Jó éjt mindenkinek, további szép ünneplést. Holnap az én családom látogat meg minket, édesanyám itt van, még jön Apu, a húgom és a barátja.
Puszi:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bocsánat, még valamit elfelejtettem. :oops:
NAgyon szépen köszönöm István nevében is a köszöntéseket. :)
Engedjétek meg viszont, hoyg utólag én is
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNJAK ÉVINEK ÉS ÁDÁMNAK!!! BARBI ISTVÁNJÁNAK PEDIG HOLNAPRA KVÁNOK MINDEN JÓT NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!!! :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Barbi és Edith Istvánjának nagyon boldog névnapot kivánok!!!
bibolya

Kisszejelmem, nagyszejelmem nevében köszönjük a köszöntéseket.

Mi is kívánunk az Edith Istvánjának nagyon boldog névnapot!

Barbi
Kép
b_barbie

Istvánoknak nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!

teszek pár képet:
drágáim :wink: :
Kép

hárman a fa alatt:
Kép

puding kóstolás:
Kép
Kép

Szoni és a fúró:
Kép

a mikró:
Kép

ezt még elejtette a Jézuska :wink:
Kép[/

Zsombi felvágja a gyümiket:
[URL=http://imageshack.us]Kép[/

gyönyörűnk:
[URL=http://imageshack.us]Kép

tegnapi nap végén, kicsit felraktam a lábam, ugyanis kicsit elefántos fazonja lett a bokámnak :shock: :oops: 8) :lol: :
Kép

Szoni és Saci:

Kép

Zsombi ajándékot bont:
Kép

és a művészi fotóm a fánkról :wink: :
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁOK MINDENKINEK,ÉS EGY KICSIT MEGKÉSVE,DE BOLDOG NÉVNAPOT ÉVINEK,ÉS ÁDÁMKÁNAK.

Nekünk,nagyon felejthetetlen lesz ez a karácsony.
KÉPZELJÉTEK!!!!
25.-én megszületett a hugicám babája.
Igaz 33 hétre,de így is nagy öröm!
Dávidka 2200gr.,48cm.
Ma reggelre tüdő gyulladást kapott valami baciktól,de azt mondta az orvos,hogy jól van. :lol:
10 napos gyógyszeres kezelést kap.

Na és ha ez nem volna elég,a kiskutyunk 24.-én reggel kezdett "vajúdni",az első kiskutya este 10-kor bújt volna ki,csak nem tudott.
Segíteni kellett,de ő nem maradt életben.
A második jött rögtön utána,őt is kihúztam,elvágtam a köldök zsinórt.
A harmadik hajnal 2-kor jött,ő már kibújt egyedűl,de a köldökzsinórt elvágtam.
Na és a negyedik szintén kibújt 3-kor.
Úgyhogy,hosszú éjszakánk volt.
Na röviden a karácsonyi élményeinkről,a többivel jövök holnap!!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Sziasztok!

Még itt! :wink:

Hű, Regi, egészen eredeti élményekben volt részetek e Karácsony során!!! :)
Gratulálok a húgodéknak, és kívánom, hoyg minél hamarabb meggyógyuljon a pici és minél hamarabb haza is mehessenek! :)

Persze, a kutyusotoknak (és neked) is gratulálok! :) MArtin mit szólt a kis szőrmókokhoz? :D

Márti, klasszak a képek, nincs favorit, mindegyik csudajó és csudaszépek rajta a manók. No meg te is csini vagy!!! :)

Nálunk ma a szüleim és a húgomék voltak IStvánt köszönteni, jó hangulatban telt az idő. :)
Miután ők elmentek, nemsokára megjött IStvánnak a volt munkatársa a feleségével, akitől a fényképezőgépet vettük :D , úgyhogy megvan a teljes karácsonyi ajándékarzenál, most már csak meg kell tanulnom nekem is használni. No, majd ha szültem, akkor aztán lesz időm! :wink: :wink: :P :P :lol: :lol:
Készült is már kép vele. Itt a "teljes létszámú" család:
Kép
Megvannak az anyóséknál és édesanyáméknál készült képek is, de még szelektálnom kell őket. MIndenesetre, megpróbálom őket feltenni még ma, mert ki tudja, mikor lesz majd még alkalmam rá. :roll: :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Anyóséknál is repült a fához: Kép
Csinoska (csak épp nem nézett ide, a gitár jobban érdekelte :roll: )
Kép
Várja az ajándékot:
Kép
Gitározik: Kép Amúgy aznap este nem igazán érdekelte más játék, volt csomag, amit csak másnap bontottunk ki otthon, mint pl. a főzőcskekészletet vagy a fa építőkockákat. Akkor már nagyon örült nekik! :)
Kép Kép

Édesanyáméktól egy nagyon szép nadrág-pulcsi szerelést kapott Kép
illetve sapka-sálat is: Kép
A húgomék egy csecsemőbabát vettek neki:
Kép
A pálmát viszont az összes ajándék és játék közül az anyuéktól kapott kicsiszék viszi. Azóta is az a főkedvenc! :D
Kép
Ráadásnak egy huncutkás kukucsikép :D :
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt mindenkinek!

Regi,
gratulálok a húgod babájához.Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik!És a kiskutyák is biztos nagyon édesek!

Márti,Edith
nagyon jók a képek,Látszik mindegyik gyerkőc meg van elégedve a Jézuskával! :wink:
Nagyon szép pocitok van!:lol:

Nálunk sajnos nem igazán javult a helyzet.Hanna azóta is lázas,tegnap éjjel 39.9-et produkált,és tegnap is állandóan visszajött a láz.Most éppen láztalan,de este még 39.0 volt.Zsoltinak 2 napja hőemelkedése van,erre most 38.7.Úgyhogy megyünk az orvoshoz! :cry: Rebi azóta láztalan,de éjjel köhög és náthás!
Szóval jól végig megy a gyerkőcökön!

A hab a tortán,hogy apát behívták dolgozni és még ügyelni is,mert a kolléganője beteg lett!A főnöke hívta este,hogy legyen szíves menjen be ma! :evil:
A nagyok tegnap jöttek,így van egy kis segítségem Gerda személyében!

További kellemes napot mindenkinek!

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
timiban

Timi:sajnálom, hogy az összes gyerek elkapta!!!! :( Mennek a gyógymanók!!!!Akkor még szerencse, hogy mentek a nagyok és nem vagy egyedül!!!!!

Mi meg ugye holnap kéne kontrollra menni, de mondta a főorvos, hogy kérdezzük meg, hogy van-e rendelés ez ma derült ki, hogy VAN csak már időpont NINCS!!!!! :evil: 1 órán keresztül hajkurásztam telefonon a főorvosnőt, de szerencsére meg lett és mondta, hogy menjünk, majd behív!!!!!Mázli, mert január 18-ra kaptunk volna csak időponto :roll: t!!!!! :shock: De ha nem érem el akkor is elmentünk volna, mert az van a zárón, hogy holnap menjünk és kész!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Mi még a karácsonyi zsongásban vagyunk. Még nem voltunk itthon egyetlen napot sem és nem is leszünk egy darabig. Ez nem is lenne gáz, de a kajákkal már dugig vagyunk. Mindenhol etetnek meg itatnak, sütikkel tömnek... Legalább nem kell főznöm... :lol:
Húú, annyi játékunk lett, hogy kinőttük a két nagy pakolós nem tom mit. Jelenleg az egész gyerekszoba ÚSZIK a játékban, mert nem tudjuk úgy elpakolni, hogy ne legyen szanaszét valami.

A képek nagyon szépek el sem tudom mondani mennyire jólesett nézegetni, gyönyörködni bennük.

Majd én is rakok képeket, de még válogatni kell.

Betegecskéknek gyógymanók postázva!!!!

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Julcsi, örülök, hoyg jól éreztétek magatokat az ünnepeken! MAjdcsak visszatér a normális kerékvágás is, sőt, hely is kerül a játékoknak! :wink: :wink: :wink: Mint ahogyan nálunk is kell helyet csinálni! :P

Sajnos, én nem jövök túl jó hírekkel, mindkettőnk állapota (Kriszta + én) romlott mára. Krisztának szörnyen folyik az orra, alig győzöm porszívózni, én meg reggel óta egyet köhögök, a tegnap-tegnapelőtti torokfájásom meg "lehúzódott" a gégémig. Orvosnál (még) nem voltunk, de ha nem javulunk, muszáj lesz. Egyelőre mindketten az Oscillo..., Stodal, Echinaceea, C-vitamin, méz kúrát követjük, meglátjuk, mi lesz! :roll: Nekem muszáj hamar felépülni, mert nem volna jó erőtlenül menni szülni! :roll:
Szerencsére, eddig a láz elkerült bennünket, és a taknyi meg néhány reggeli köhintésen kívül Krisztának nincs is semmi plusz tünete. Remélhetőleg hamar kikúrálódunk! :)

Többiek, akik még nem írtak, jelentkezzetek, tegyetek képeket!!! :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Jajj, minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk!!! Nálunk Bence köhög :(

NAgyon jó (és fárasztó) volt a karácsony, szenteste olyan volt, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva :) Rohanás, veszekedés nélkül, kényelmes tempóban készülődtünk, és mégis időben megvolt minden. Szerencsére minden ajándék telitalálat volt, Se Bence, se Kata nem tudja épp melyik ajándékához nyúljon, legszívesebben minddel játszana :) Tamás meg, na ő még másnap se nagyon jutott szóhoz, és nagyon-nagyon örült, úgyhogy én is nagyon boldog voltam :) (vagyok)

Másnap anyuéknál voltunk Földváron, jól éreztük magunkat, jókat ettünk, tegnap pedig Szegeden, a nagymamámnál voltunk Tamás nélkül (ő ugye dolgozott). MOndanom se kell rengeteget ettek a gyerekek, mikor hazaértünk akkor se bírtak vacsorázni :) 4 napja jóformán csak 1x esznek, de akkor reggeltől estig :) Jah és ma is ünnepelünk, hiszen 27.-e a mi évfordulónk, ezen a napont találkoztunk és jöttünk össze :) Immár 4 éve. Bence pedig ma 4,5 éves. Nagyon, nagyon telik az idő :(

Most csak a két kedvenc képemet teszem fel, mert rengeteg van, és kicsinyítenem is kell, arra pedig most nincs időm :( Sztem majd hétvégén, amikor Tamás megy dolgozni.

Tehát szenteste a mi angyalkáink :)

Kép

Kép

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Timi, jobbulást a gyerekeknek. Mit mondott a doki?

Edith, nektek is sok gyógypuszi. Gyógyuljatok meg!

Képek egytől-egyig nagyon jók. Tök jó nézegetni őket.
Márti, jól nézel ki!
Andi, összejött a Zsolti ajándéka? Ha igen, örült neki nagyon?

Képek. Ezek főleg anyuéknál a szentestés képek.
Dédivel (ő az én imádott nagypapám)
Kép

Megjött a jézuska (itt látta meg a sok ajándékot)
Kép

Bontogatunk
Kép

Kép

itt már másnap itthon, sütizett a Norbival, háttérben a hugom
Kép

Kép

Ja, és a legjbbat majdnem elfelejtettem. 24-én délután miután felébredt, mentünk át az anyuékhoz. Úgy jött ki, hogy egész nap hol ezt hol azt evett, de főtt kaját nem. Aztán megjött este a jézuska, és már csináltuk a vacsit, amikor Ádámkám elkapott egy 1/2 kilós kenyeret és elkezdte enni. Olyan drága volt, éhes lehetett és szépen kiszolgálta magát. Valahol megvan a fotó, de most nem találom.
Egy szónak is száz a vége, van bizonyítékom is, hogy éheztetem a gyereket és üres kenyeret kell ennie. :wink: :lol: Ráadásul karácsonykor!

Barbi
Kép
b_barbie

Regina:sok sok boldogságot a kicsi babához tesódéknak, remélem mihamarabb otthon lehet egészségben!!!! :wink:
Neked meg gratula a szülésznői szerephez!!!!Ügyes vagy!!!!!

Barbi:azt mondta a Szoni, hogy 1 néni fogja az Ádámot :shock: :roll: :lol: !!!!Nagyon jó lett a hajad, nem is mondtad, hogy voltál fodrásznál!!!!!
Jól nézek ki????????????????? :shock: Rendes vagy tényleg, mondjuk ez a pozicíó miatt van biztosan, mert amúgy 1 szumóbirkózohoz hasonlítok :roll: :oops: , lassan már a pocak visz engem és NEM fordítva!!!!

Zsu:szépek a gyerekek, és magadról is tehetnél fotót!!!!

Timi:mi volt a dokinál??????????Jobb már a helyzet ?????? :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?