Új privát üzeneted érkezett!

Edith:az uh-ban én már nem bízom ami a súly becslést illeti, Zsombit 2 héttel szülés előtt 3 és fél kilósra saccolták, :shock: nem hinném, hogy ennyi idő alatt gyarapodott volna 1.5 kilót!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Az jó hír, hogy minden rendben van odabent, így legalább nyugis lesz a Karácsony!!!!!!!!!!!!!! :wink: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mire mindketten "összekeveredtünk" már az álommal, megszólalt a telefonom, és anyóskám érdeklődött, hoyg "jól vagyunk-e"? :roll: :evil: :evil: Azt hittem leszúrom. Mondtam is, hogy aludni próbáltunk, mire ő, jaj, akkor hagy aludni. Na, persze, majd, ha fagy!
JAj, de mérges vagyok! Brrrr...

Timi, azért te mégiscsak ott voltál biztosítéknak a szomszédasszonynak. :D Én is így gondoltam, hoyg itthon együtt lehetek Istvánnal, míg a kórházban, nem engedik be az osztályra. Szerintem ez majd akkor dől el, per pillanat, mert mi van, ha úgy kezdődik a dolog, hoyg elmegy a vizem. Akkor mindenképpen mennünk kell. VAgy még akkor sem feltétlenül rögtön?
Egy kérdés. A magzatvíz csak úgy tud szivárogni vagy elfolyni, ha először elmegy a nyákdugó? Amúgy mi válthatja ki a burokrepedést és így a magzatvízelfolyást? Erőlködés, hirtelen mozdulat? Bocs', ha hülyeségeket kérdezek, :oops: de Krisztával semmi ilyesmi nem volt, azért vagyok járatlan ezen a téren.

Márti, természetesen, nem kell abszolút készpénznek venni az UH-méréseket, bizonyos hibalehetőség mindig van. De hogy másfél kilót, na jó, mondjuk fél kilót még hízhatott (fogjuk rá :roll: ), de akkor is, hoyg kerek egy kilót tévedjen, elég furcsa. Ott valamit nem mért jól aki végezte az UH-t. Szerintem. Aztán, ki tudja. :roll:

Krisztának a legújabb mániája, hoyg megfogja mindkét játékos zsákját és ügyesen kiborítja. Ne tudjátok meg, hyog néz ki olyankor a szobája. Most is ugyanezt tette. De én biztos nem szedem össze, hoyg 2 perc múlva megismételje!!!

Évi, Wc-ülőkéről jut eszembe. Múltkor anyósoméknál felejtettük a bilit És gondban voltunk olyankor amikor Kriszta kérte. Mert hoyg van, hoyg egyszer szabad, máskor meg nem pelusba pisilni. (Ja, félreértés ne essék, van, amikor szól, van, amikor nem, közel sem állunk a szobatisztasághoz egyelőre, de gondolom, fontos a következetesség.) Bevásárláskor megláttam egy egyszerű ülőkét, jobbanmondva, olyan gyerekeknek való szűkítőt. NAgyon olcsó volt, megvettem. Azóta a WC-re tesszük pisilni, és nagyon élvezi is. Mondjuk ennek nincs fellépője, de én örülök is, hoyg nem tud minden pillanatban leugrálni róla, mint a biliről. Nézelődik közben, felsorol mindent amit maga körül lát :lol: és elmondja, hogy apucika leűt vécébe piszikálni :D és persze, anucika is, és Kiszta is, és stb. :roll: :lol: :lol: :lol:
Én már úgy döntöttem, hoyg nem is veszek újabb bilit, maradunk a szűkítőnél. Igaz, hogy így még rá kell ültetni és levenni, de egyelőre megfelel. Aztán később meglátjuk.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith,
a víz bármikor elfolyhat,akár nyugalmi állapotban is.Magas burokrepedéskor lehet szivárgás,ez nem feltétlenül jelent kórházi felvételt.Bár ilyenkor érdemes uh-val megnézni a mennyiséget.Ha rendesen elfolyik a víz,akkor be kell menni a kórházba.De szerintem ilyenkor is várhatsz pár órát,hogy megjöjjenek a fájások,de a víz elfolyásakor maradj egy darabig fekve a kzsinor előesés veszélye miatt,nehogy a víz a baba buksija elé sodorja(ha már be van illeszkedve a fej akkor ennek kicsi a valószínüsége).Az idő előtti burokrepedés utáni szülésindítás itthon is kórházanként változó.A protokoll szerint a víz elfolyásától számítva 12 órával megindítják a szülést,ha addig nincsenek megfelelő fájások.De valahol 6 óra a határ és lehetnek még más befolyásoló tényezők is a megindításra.
Ha zöld víz folyik vagy kissé zöldes akkor azonnal be kell menni,nem szabad fájásokat várni,mert a zöld víz már utalhat a lepény funkciózavarára,nem kap már elegendő oxigént a baba és belekakil a vízbe.Ilyenkor szoros megfigyelés(ctg,áramlás vizsgálat)szükséges!

Pusz
timiban

Nekem mindannyiszor a magzatvíz folyt el(még a vetélésnél is :( ), Szonival 2 óra múlva mentünk a kórházba és 6 óra múlva repült ki a kis csaj mert telenyomtak oxytocinnal! :roll:
Zsombival este 8kor folyt el a magzatvíz, fájdogáltam , de nem volt sem rendszeres sem vészes és másnap fél 2kor egy jó kis zuhany után jöttek az igazi fájások , így 15:50-re lett meg a drága.Én úgy tudom, hogy magzatvíz elfolyás után a kórházban 8 órán belül meg kell szülni!!!!Én Zsombival 24 órát kaptam. :lol:

Magától nem mindig alszik el, így délben ha nagyon fáradt igen, amúgy letelepedünk este a kanapéra megkapja a tápit símogatjuk, hozzánk bújik és úgy alszik el.Cipelni már rég nem szoktam, néha az apja, de most annyira nem is tud hozzám bújni a nagy pocimtól :oops: , csak ha oldalt üldögél az ölemben, ha erre vevő akkor a hintaszékben szoktam elaltani. :lol: Nekünk az nagyon jó szolgálatot tett eddig!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Még nem alszanak 8) , de gyorsan feldobom a képeket:
angyalkánk:
Kép

gézengúzok:
Kép

kis karácsonyfáink:
Kép

huncut mókusok:
Kép

könyvecskéink:
Kép

Kép

apa bunkit csinált:
Kép

Kép

éééééééééééééééééés
ágyak:
Kép

Kép

Zsombi és az "új" ágya:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Tud valaki valami tuti mézeskalács receptet???????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, én sajnos nem.

A Szonó ágya nagyon tetszik. Igazi hercegnős ágy.
A könyvespolcon egy-egy gyerek sem rossz. De a legjobb az elős (ez a kislány gyönyörű!) és a második kép, ahol együtt vannak. Jól sikerült gyerekek. Tényleg!

Barbi
Kép
b_barbie

Drága Márti!
Gyorsan szégyelld össze magad!!!! Legalább egy kicsit! :twisted: Azért ez disznóság. Pedig én még mézeskalácsost is tudok. Ezt nem gondoltad volna, mi? :lol:
Gyönyörűek ezek a gyerekek még mindig!!!! :wink:

meri

Márti,mennyire sürgős a recept?Én most gyurtam életemben először, / eddig dr.Otker-rel dolgoztam :oops: az meg kész por,azt nem lehetett elrontani/ugyhogy tesztelem a recepttet. De a barátnőm akitől kaptam a recepttet esküszik rá.Mindegy,azért bemásolom neked,mert csak holnap fogom kisütni.

Én a margarint és a mézet felmelegítettem és ugy öntöttem a többi mellé.

Mézeskalács!!

- 76 dkg liszt
- 34 dkg porcukor
- 2 evőkanál szódabikarbóna
- mézeskalács fűszerkeverék
- 5 dkg margarin
- 4 tojás
- 4 ek méz

Simán összegyurni az alkotóelemeket, amig egynemű nem lesz. 1 éjszakát pihen a hűtőben. Másnap kinyujtani nagyon vékonyra (mert megdagad) , kiformázni és előmelegített sütőben 150fokon 15 percig sütöm kb.
A mázat még sütés előtt raktam rá, de lehetett volna vékonyabban is, mert így kicsit duci lett Embarassed

Máz:

1 tojásfehérjét egy csipet sóval habossá verem géppel és fokozatosan adom hozzá 6 evőkanál cukrot.

Az a trükkje a puhulásnak, hogy a dobozba kell alma darabokat rakni. Amelyik süti az alma melett van, az ugyan teljesen elpuhul, de a többi isteni finom lesz, a csajok falják!!!
bibolya

"loptam"még egy receptet-ezt holnapra gondoltam megcsinálni:

Karácsonyi süti= fűszeres süti receptje:

25dkg rama
15dkg cukor
30dkg liszt
1 sütőpor
3 tojás
1/2 kiskanál őrőlt szerecsen dió
1/2 kiskanál őrölt szegfűszeg
1/2 kiskanál őrőlt fahéj
15 dkg dió

Vajat cukorral összekeverni, bele 2 tojás, majd a liszt+sütőpor+fűszerek együtt.

1 órán át alufóliában pihentetni a hűtőben (nekem mindig lágy de liszttel kicsit megszórom), kinyújtani 0,5-1 cm közötti vastagságra kiszaggatni formával, tepsibe sütőpapírra tenni, mindegyik tetejére egy negyed diót tenni és utána lekenni a felvert egész tojással, előmelegített sütőbe tenni, gyorsan sül!
Kegyetlen finom, tipikus karácsony íze van!
bibolya

Ja azt nem mondtam, hogy nekem a szódabikarbónás meg szalakális dolgok nem jönnek be :oops: , nem tudom miért!!!!!
Én is találtam 1 receptet, ha megcsináltam majd referálok róla, ha érdekel valakit................már csak a bótba kéne eljutni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri:persze összeszégyenlem, de nem tehetek róla!!!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

De Ibolya ez a második jól hangzik, lehet, hogy neki vágok!!!!!
Persze csak holnap, mert a gézengúzoktól még a tejbegrízt is alig tudtam kivitelezni!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam egy pillanatra, mert megyek lassan aludni. 8)

Timi!
Zsoltikának nagyon boldog 5. szülinapot kívánunk!
Kép

Márti!
Szupi lett a gyerekek szobája! Szóval akkor így lett egymás mellett a két ágy. Persze a benne lakók mindent visznek. A polcon kucorgó Zsombitól behaltam. :wink: Mi a jövő héten bűvöljük meg a szobájukat, remélem majd akkor jönnek az ötletek, mert azok egyenlőre nincsenek.
Mézeskalács receptemet én is előszedtem gyorsan, én évek óta azt sütöm, és eddig mindig jól sikerült. Viszont van benne szódabikarbóna, úgyhogy ezek szerint kilőve.
Egy kérdés: hol is vetted a gyerekeknek a gumi talpú zoknit? Vagyis ami olyan zokniszerű mamusz?
Keresel még kókuszmatracot? Nem emlékszem, hogy milyen méret kéne neked, de én eladtam a gyerekek szobabútorát mindenestül, kivéve egy kiságyat. Abban van egy matrac, azt szívesen odaadom, ha kell. 60X120-as. Jövő héten megyünk Bp-re, úgyhogy el tudjuk szállítani.

Barbi!
Ma is a tegnapihoz hasonló éjszakát kívánok!!!!

Julcsi!
Hogy vannak a csajok? Alakultok? És te?

Na, biztos akartam még írni, de most inább beájulok, már késő van.

Andi
Kép
zsandi

Zsandi:Aminek olyan bőrszerú a talpa azt a Corában vettük.
A másik meg van a Kenguruban, Brendonban is azt hiszem, meg bababoltokban.
Írok mailt és akkor "megdumáljuk" a matracot!!!!! :lol: Dejódejó, hogy megmaradt!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, klasszak az ágyak,a Szonié tényleg, olyan hercegnős! :)
De azért klasszabbak az eleven fotótémák! :wink: :wink: :wink: Gyönyörűek! :D

Olyan mézeskalácsreceptetek nincs, amit meggyúrsz és már sütöd is? Rámjött a süthetnék titeket olvasva! :roll: :P :lol: De nincs türelmem holnapig várni. :roll: Illetve, ki tudja, holnap még megsüthetném-e?

Az éjszaka fenn voltam egy órát, nagyon enyhén, de 5-6 percenként fájdogáltam, még a vécére is kellett mennem. :roll: Aztán lefeküdtem és belealudtam, szóval semmi action. :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith!

Azért ez már nagyon izgi! :) Kíváncsi vagyok, mikor kezdődik majd, hogy már így jósolgatsz.

Márti!
Látom, hogy Zsombi ágya az Ikeás hosszabítható, ugye? Milyen matrac van benne? Vagyis mekkora? Hol vettétek?

Illetve körkérdés:
Hol lehet méretre matracot venni? Az új ágyunk 70 x 160-as lesz, ebbe kéne matrac. Az Ikeában láttam, hogy van, csak körülnéznék, hogy ez-e a legjobb ár.

Nem férek ki az ágy témából. :oops:
Pedig már rájöttem, hogy valószínüleg nem fog ezzel megoldódni az alvás gondunk, mert ma éjjel is nálunk kötöttek ki, és még ott köztünk is felsírt egyszer-egyszer mindkettő. Ilyenkor elég, ha szólok, hogy itt vagyok, vagy megfogom a kezét, már alszik is tovább. Szóval, vagy rosszat álmodnak, vagy ellenörző körúton vannak ilyenkor, ezt pedig az új ágyak sem fogják megoldani. :roll: De nem baj, most már belevágunk, vesztenivalónk nincs.

Andi
Kép
zsandi

Marci féle beszólás:
Én: Mit hoz a Jézuska?
Marci: Pát! (fát)
Én: És még?
Marci: Ajándékot! (na ezt nem így mondja, le sem tudom írni, hogy hogyan, mert nem tudom, de erre használja)
Én: És még?
Marci: Tütüt! Akciós! :shock:

Ez az akciós duma egy TV-reklámból jön. Valamelyik reggel kinyitotta a szemét, és ezt kiabálta: Flórika akciós!

Andi
Kép
zsandi

Ja, újabba még azt is hozzáteszi a "mit hoz a Jézuska" kérdésre, hogy bundát. 8) Ezt végképp nem tudom visszavezetni sehova.

Andi
Kép
zsandi

Zsandi: :lol: :lol: :lol: jól nyomja a Marci!!!
Szoni a reklámokból merítve, tudja, hogy mit kell mondani köhögésra:Robitussin!!!!! :shock:
Zsombi meg tegnap rohagnál a kád mellett engedtem a vizet, és magyarázott valamit, Szoni fordított :shock: :oops: , mondta, hogy habot akar bele, HABA ez volt a varázsszó!!!!!!!!!!!!!!!
És ha bocsánatot kér, nagy nehezen kinyögi, hogy BO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja az ágy:ez állíthatós és most majdnem passzol bele a 70x 140-es kókuszmatraca azt raktuk bele :lol: !!!
Van valami Matrackirágy, vagy Ágyakháza inkább az utóbbi, ott csinálnak egyedi méretű matracokat, kókuszt azt hiszem 90x 200-ig.1 telefont megér, amúgy mi a Szoniét, sima bonell rugós a YISK-ben vettük, én is először az Ikeát néztem , de itt olcsóbb volt!!!!!

Edith:nekem nem fáj semmim , mégis éjszaka 1-2 órát fent vagyok!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Szóval Jysk? Na, akkor megnézzük ott is! Köszi!

Zsombi duma is jó! A hab nálunk is haba. A bocsánat meg bocsi, de nem rendeltetésszerűen használják, csak ha eszükbe jut.

Most kéne lefényképezni a gyerekeimet. Eddig tiramisut csináltunk, most könyékig a kiürült Mascarpones dobozban vannak. Szépen néznek ki.

Andi
Kép
zsandi

Na, megnéztem ezt az ágyakházát. A matrac árát nem is néztem, de azt igen, hogy kb. 3-6 hét a legyártási idő, és a házhoz szállítás 250 Ft/km. Akkor kb. 50 ezerért hoznák el hozzánk? :shock: Na neeeeeem! Akkor inkább az Ikeás 6000-ért.

Andi
Kép
zsandi

Zsandi:én is drágának találtam, meg hosszú határidőt mondtak, így inkább nem mertem nem mondani, mert sógornőmék(nem a beírogatós :mrgreen: ) a másik, állítólag jó áron vették ott és gyorsan kész lett :shock: :shock: :shock: , azt hittem csak nekem nem sikerült jó boltot kötni velük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Akkor inkább az ikeás naná!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

BARBI:HOL VAGY?????????????????????Még mindig alszotok??????????? :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

MÁrti, nem az 1 óra fentlevésen volt a hangsúly, hanem azon, hoyg jósolgattam. :roll: :mrgreen: :P
Sajnálom, hoyg te rendszeresen nem alszol éjszaka. Valamelyik meglévő manó vagy a pocakos miatt csak?
Én lekopogom, de Kriszta mostanában nagyon jól alszik, már több hete, hyog teljesen végigalussza az éjszakákat, nagyon ritkán sír fel, talán csak ha rosszat álmodik.

Sül a sütőben a sütőtök. Olyan jó illat van tőle a lakásban! :) Ebédem azért még nincs. :? Valamit kitalálok, mire megjön IStván!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Kiborít ez a net! Tegnapra vártam a netes csávót, hogy majd ő 2 hónap után jól megcsinálja. Ebből az lett, hogy jól nem jött és még csak nem is hívott. :twisted:

Mézeskalácstéma. Nekem nem fér a sütőmbe, úgyhogy sütés kizárva. :lol: (A radiátor miatt nem lehet rendesen kinyitni a sütő ajtót csak ha beborítom a kaját. Talán nyáron le tudjuk cserélni a nyamvadt radiátort (idén addig húztuk-halasztottuk...) és akkor én is tudok majd sütni. De legalábbis a lehetőség meglesz.)

Edith!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, édes fiad van. Máris kiárusítaná a tesókáját. :lol: :lol: :lol:

Márti, polcos Zsombi nagyon jó! Meg az a kép ahol mindketten rajta vannak és Zsombi eszméletlen csibészesen vigyorog.

Mi jobban vagyunk, én biztos, csajok is haladnak. Livi még mindig néha hasmenős, ha nem múlik el neki a héten még dokihoz kell vinnem. Azt mondta inkább ránézne főleg az ünnepek előtt.
Már kezdek izgulni a karácsony miatt. Elkezdtem ajikat csomizni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia

Apa túl van az igazi tűzkeresztségen, azt mondta a főnöke!!!!!Egy új építésű ház tetőszerkezete égett, este 9-től hajnal 2-ig oltották, ott mászkáltak bent és kicsit rájuk esett a tető!!!!! :shock: :shock: :shock: Nem lett bajuk, jól van mindenki, jó kormosak lettek, meg büdösek, vagy fél órát tusoltak utána!!!!!!Nagyon büszke vagyok rá!!!!!!

Edith:na igen az úgy van, hogy mondjuk Szoni pisil, na ezt én sem hagyom ki, de még így is vagy 5x megyek, aztán Zsombi leejti a cumiját és mire végre odajutottam, hogy na most alszom, elkezdett tornázgatni Nissza baba!!!!! :lol: Szóval ez valahogy így van minden éjjel!!!!
Nem baj, mert nem sokára még ennyit sem fogok tudni aludni!!!!!!!!!!!!Meg kell edződnöm valamikor!!!!!
És basszus tényleg mekkora a hasam, tegnap néztem a fürdőszoba tükröben!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Nem semmi!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Edith!
Sütőtök, de jó is az, én is úgy szeretem az illatát!

Julcsi!
De jó, hogy előkerültél. Az meg még jobb, hogy gyógyulgattok. Talán Livi is jobban lesz, és nem lesz szükség dokira. Bár ha megmutatod, abból baj nem lehet.
Nem írnád le nekem a tésztasaláta receptedet? Olyan jól kitaláltam, hogy végre kipóbálnám. :oops:

Márti!
Apának nagy-nagy gratula!!!
Akkorát röhögtem ezen a "tegnap néztem magam a fürdőszobai tükörben" szövegen. Naná, hogy nagy. Hiszen nemsokára lesz még egy kismanód, tudod? Emlékszel? :D :D :D

Iza!
Mi van veled? Teljesen magával ragadott a karácsonyi forgatag?

Csajok!
Csinált már vki tiramisut? Én ugye most délelőtt, először életemben. Nem egy bonyolult dolog, össze kell zagyválni a dolgokat, rétegezni, és kész. Namármost, a végén kell a krémhez keverni a tojások kemény habbá vert fehérjét. Apró bibi csak annyi volt, hogy nem tudtam őket felverni, 10 perc múlva is csak folyós izé volt, lehet kicsit régebbi volt a tojás. (pedig házi) Így hát gondoltam egy merészet, és nem raktam a krémhez. Most a hűtőben pihen a süti. Mit gondoltok, azért várhatom, hogy ehető lesz így tojásfehérje nélkül is? NEM ÉR RÖHÖGNI!!!!

Andi
Kép
zsandi

Zsandi:jól van na, de ugye én innen felülről nem látom akkorának, és azért oldalról nézve ........szóval nem semmi!!!!Meg nem is a tükörben néztem, nem vagyok olyan alpinista mint az Ádám, hanem az ablakban mindegy!!!!!
Tiramisut passzolom, gondolom a fehérjével jobb lett volna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , így nem lesz annyira habos.De biztosan ehető lesz!!!!!!!!!!!!!!Ha mást nem hagytál ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De nem nevetek ám, fa arccal írom ezeket a sorokat, de tényleg, az hogy az előbb leborultam a székről a röhögéstől az nem számít ugye????????????????????? :roll: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na jól van! :D Számolok 3-ig, és elindulhatsz valamerre. A helyet te választhatod ki, de arra vigyázz, hogy legyen ott tükör!!!!!! :wink:
A földről meg tessék felkelni, mit gondolsz, majd jól megfázol!!!!!! :D :D Kit érdekel a hülye tiramisu, az egészség a lényeg!!!

Andi
Kép
zsandi

Megint itt!

Készítettem egy gyors babfőzeléket. Volt két üveg szemesbabom paradicsomosan elkészítve, na ahhoz csináltam rántást, majd tejföllel, ezzel-azzal ízesítettem. :D

Julcsi, örülök, hyog jobban vagytok! Remélem, hoyg Livinek is elmúlika hasenése, bár a doki azért "ránézhet"! :roll: Jó is ez a karácsonyi láz! Én még festettem néhány hópehely-matricát ma, és ezzel, azt hiszem, be is fejeztem egy időre az üvegmatricázást! Prózaibb dolgok várnak, amit halogatok: gomb- és gombházvarrás ágyneműre. :roll: :oops:

Márti, tényleg, még jó, hoyg észrevetted, mekkora pocakod van! Egyszer csak arra ébredtél volna, hoyg jön egy baba, és nem tudod, honnan! :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:
Igen, sajna, ez már így van, ahol több gyerek van. Épp mondtam én is Istvánnak, hoyg milyen peches vagyok! Amikor átaludhatnám az éjszakát, mert Kriszta hagyná és végre tudnék pihenni, akkor nekem jobb dolgom akad: pisilés, savval küszködés, de még jobb, amikor jóslófájások, fűszerezve némi hányással-hasmenéssel. (Bocs' :oops: )
Gratulálok Rolandnak a tűzkeresztséghez! :D Jó, hoyg nem esett valóban baja. Azt hiszem, a frász jönne mindig rám, amikor dolgozik. Bár gondolom, te sem vagy a legnyugodtabb ilyenkor! :roll: Istvánnak nem ilyen veszélyes a munkája, őt "csak" a magasfeszültség verhetné úgy oda, hogy ottmaradjon. :roll: No, de fő az optimizmus! :?

Andi, mixerrel próbáltad felverni a tojást? Mert azzal én nem szeretem. NAgyon összetöri a habot. Egyedüla tojáshabhoz használom a kézi habverőt, de mindig sikerül. Még az történhetett, hoyg időnap előtt és egyszerre tetted bele a cukrot. Másra nem tudok gondolni. Esetleg,a mit te írtál. De a tojásnak 3 hétig semmi baja nem kellene, hoyg legyen, ha hidegben van!
Én mindig úgy szoktam, hoyg elkezdem verni csak a fehérjéket, teszek bele csipetnyi sót, majd amikor már elég kemény habbá verődött, akkor kezdem el belerakni a cukrot kanalanként, és mindegyik kanál után verem egy picit, míg belekerül a következő. Aztán meg addig verem, amíg "áll, mint Katiban" :wink: :P :lol:
Attól még biztos ehető lesz a süti, hacsak... nincs gaza Mártinak! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Gyorsan írok amíg alszik a Szandi, mert utána már tuti nem lesz időm.

Először is Zsoltinak nagyon boldog születésnapot kívánok (így utólag)!!

Julcsi: a Szandinak 5 v. 6 napig ment a hasa az AB-től. Hiába minden diéta, nem segített semmi, azóta viszont inkább szorulása van. a fene se érti, mitől. :shock:
Már akartam kérdezni, milyen netetek van? Ads-el? Mert az sajna nagyon sz@r (valami galiba van a dobozkákkal, hiába cserélik ki, a legtöbbször nem javul a helyzet)! A Ferkót hetente hívják ezzel a problémával. A családba is rajtunk kívül mindenkinek az van, az egyetlen megoldás, ami eddig használt, ha rutert tettek be.

Andi: bevallom én is mosolyogtam a tojásfehérje kihagyásán, szerintem ettől még ehető lesz, talán csak nem olyan habos. :wink:

Márti: nagyon szépek a manók, Zsombi a polcon haláli. A Szandi szerencsére csak a legalsókat szemelte eddig ki.

Edith: drukkolok, hogy most már kihúzzátok karácsony utánig.
Most akkor nem kell megismételni a vérvételt?

Egy kicsit kivagyok, a Ferkó egész héten késő estig dolgozik. Már most hulla vagyok, tegnap este már majdnem sírtam, hogy megint egyedül kell fürdetnem. Mindenki az utolsó pillanatban akar új gépet, vagy a régit megcsináltatni. :evil:

Tegnap megszült a sógornőm kutyája, a várt 4-5 kutyus helyett 10!! lett. Szegény egész délután vajúdott, végül császározni kellett, mert elakadt az első kutyus.
Úgy szeretnék én is egy kiskutyát, de a Ferkó nem engedi. :cry:

Nem akarom elkiabálni, de talán lesz bölcsink. A kerületben sehol nincs hely (30-50 fős várakozó lista van), de az egyik vezető adott egy jó tippet, hogyan próbálhatnánk meg. Ebből jött az ötlet, hogy a Szociális Osztályon (nem is tudtam, hogy oda tartoznak a bölcsik) van ismerős. Felhívtuk és holnap már mehetünk is az egyik helyre megnézni.
Persze még nem 100% hogy fel is veszik, de a várólistán előre kerülünk.

Na most ennyi jutott eszembe, megyek rendet rakni, mert hosszú még a nap. :?

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Kicsit eltűntem, de olvasgatok minden nap.

Edith! Tényleg izgi, most már célegyenesben vagy. Én kórházba érkezéstől számítva már 40 perc múlva babáztam, pedig otthonról csak light-os fájásokkal indultunk. Bezzeg a kocsiban!!! Kb. 5 perc autóval a kórház, de úgy éreztem, ott szülök meg. A dokim csak röhögött, így Ő is hamarabb szabadult.

Zsuzsi! Akkor végül a bölcsi mellett döntöttél? Én január 2-től kellene vigyem magánbölcsibe Virágot, de el sem tudom képzelni, mi lenne az anyaragacs lányommal ott. Még nem akarom elengedni, még csak az enyém. Így maradunk itthon.

Andi! Nagyon jó Marci dumája. Virág is egy kis dumagép. Ha meg nem értem, mit akar, akkor hisztizik.

Érdekes ez a kajakérdés. Nálam mindkét kölök jól eszik, mégse hízik egyik se. Pedig tápláló a kaja. Barnus elől van, hogy el kell vennem, mert már félek a rosszulléttől, mégis sovány, kilátszamak a bordái. Nem vérszegény, nagyon jó a vasa, mégse hízik. A doki szerint Virág a haját növeszti, nem a fenekét.

Felébredt a kiscsaj.

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Megpróbálok addig írni, amíg az Ádám teljesen szétszedi a szobát. Aztán meg összepakolok. :?

Gyorsan, amire emlékszem:

Márti, nagy-nagy gratula Rolandnak az ügyes tűzoltáshoz. Azért ez elég rémisztőnek hangzik.

Edith :wink:

Andi, tojásfehérje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem röhögök nagyon! :wink:
Marci akciós beszólása viszont jobban tetszett. Drága lehetett.

Zsuzsi, ne aggódj, nálunk hasonló a helyzet. A héten, és a múlt héten is, az István 8 előtt nem jött haza. De arról volt szó, hogy hétvégén itthon lesz. Erre tegnap este közölte, hogy sajnos nem, hétvégén is dolgozik. Úgyhogy a tököm tele, mindent én csinálok, sütök, vásárolok, csomagolok, blablabla. :x

Ma egész nap vásárolni voltunk. Reggel áthoztam anyóst Ádámozni, és az anyuval leléptünk. Először is elmentünk az István ajándékáért (HURRÁ, MEGVETTEM!!!), aztán még 1000 helyre. 1/2 2-re értünk haza, de akkor meg már anyósnak kellett hazamennie, úgyhogy hazavittük, felpakoltuk az Ádámot és vele együtt vásároltunk tovább. Most értünk haza, gyorsan megetettem a pasit, és próbálok itthon valami rendet tenni. És úgy, de úgy elfáradtam! Ráadásul az István megint nagyon későn jön haza, úgyhogy most nekiállok valamit főzni neki és enyém az esti műszak is az Ádámmal. Király.

Ja, Andi, sajnos a mai éjszakánk már nem volt olyan mint az előző. Nagyon sokszor kelt, és volt olyan üvöltve kelős jelenet is, amit egyik nap a Julcsi írt.

Barbi
Kép
b_barbie

Nálunk meg pont fordítva van ez a hízás dolog. A Szandi sokszor napokig alig eszik, mégis hízik. :shock:
Bár most fogyott 10 dkg a betegségek alatt, de volt is miből. 11,4 kg körül van most a súlya.

Edit: még nem hívtam vissza a főnökömet, szerintem akkor fogok dönteni, amikor megvan a bölcsi. Mert mindenáron nem akarom beadni, ha nem tetszik amit látok, maradunk itthon. Bár a Szandi mindenkivel és mindenhol (ha ott vagyunk, ha nem) nagyon jól elvan, én se szívesen adom be.
Viszont a másik oldalról meg látom, az előnyét is. Sokkal többet tanulnak ott, mint itthon, legalábbis én úgy érzem eljött az idő, amikor már kevés vagyok.
A Nini is a te szavaiddal anyaragacs volt, és imádja a bölcsit. Minden gond nélkül ment a beszoktatás. Pedig ő csak úgy tudott elaludni, ha az anyjával összebújt. Most meg este bemegy az ágyába és alszik egyedül.

De azért nap mint nap sírva fakadok, mert nagyon nehezemre esik elengedni. :cry:

Márti: elfelejtettem gratulálni Rolandnak! Hülye kérdés, de ő nem fél?? :oops:
Én tuti nem mernék még csak az égő ház közelébe se menni.

KépKép
zsuzsi78

Barbi: most igazán átérzem a helyzetedet. Komolyan mondom, ilyen fáradtnak még nem éreztem magam, mint mostanában esténként.
De szerencsére a Szandi legalább alszik éjjel, igaz 1-2x felsír, de többnyire nem kell bemenni hozzá.

Még tart a délutáni alvás, és tudom fel kéne kelteni, de most végre kész minden olyan jó, egy kicsit ülni és csak bambulni. :oops:

Elkiabáltam, felébredt.

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:irigyellek a kicsi bambulásért is, nálunk mostanában nincs olyan, Szoni nem alszik napközben!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Megkérdeztem a Rolandot, azt mondja nem fél, mert nincs egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én is ezt gondoltam, hogy ezt mondja, nagyon jóban vannak a munkatársaival, ez gondolom elengedhetetlen nálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jelentem, a tiramisum nagyon nagy sikert aratott. Semmi baja nem volt, és a barátnőmék azt mondták, hogy olyan íze van, mint a cukiban. Szóval, kár volt röhögni. :wink:

Hát lányok, elhiszem, hogy nehéz ügy ez a bölcsi téma. Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy el tudnám engedni őket, olyan kicsik még ahhoz, hogy olyan sokáig idegen helyen, egyedül legyenek. Persze tudom, hogy a legtöbb gyerek szereti, meg jó helyük van, de mégis. :? Főleg, hogy én is voltam bölcsis, és túléltem. :) Bár szóba került, hogy jövő ősszel esetleg elmennék dolgozni, de csak úgy, ha anyukám jönne alkalmanként vigyázni a gyerekekre, és persze nem is 8 óráról van szó, csak 4-5-ről. A többi nap meg apáé lenne. Persze ez nem mindenkinél megoldható.
Arról nem is beszélve, hogy néha érzem én is úgy, hogy jó lenne időnként pár órára kiszakadni a mókuskerékből, és felnőtt társaságban egész mással foglalkozni, de tudom, hogy ha meg néha-néha otthagyom vmelyik nagyinál a manókat, akkor meg azért nem tudok lazítani, mert ők járnak a fejemben. Ez egy tipikus ördögi kör.
Ezért is vetődött fel valamelyik nap, amikor már a szilvesztert beszélgettük a barátainkkal, hogy lehet jobban járnánk, ha én itthon maradnék, mert amúgy sem szeretem ezt a kötelező bulit, a hangulatot meg nem akarom rontani azzal, hogy örökké a gyerekek járnak a fejemben.

Andi
Kép
zsandi

Andi, azért 2x is jót tettél ma. Először, jót röhögtünk, utána pedig még a süti is finom lett. :wink: :lol: :lol: :lol:
Bevallom, én még sosem csináltam tirát, nálunk az anyu a sütő zseni, és mivel ez az István kedvence, mindig ő süti meg neki. Ügyes vagy, na!

Érdekes ez a bölcsi, ill. otthagyod a gyerekedet kérdés. Én már azon gondolkoztam, ha esetleg lenne az Ádámnak testvére lazulnék-e ilyen szempontból.
Mert hiába van valamelyik mamával, imádja őket és tudom, hogy nagyon jól bánnak vele, és az Ádám jól érzi magát, de az én gondolataim is folyton körülötte járnak, alig várom, hogy hazaérjek.
Ma 5 órát nem voltam vele, és már a végén alig vártam, hogy hazaérjek. Komolyan mondom, már a hazafelé úton gyorsan is vezettem, csak hogy előbb hazaérjek. Ez már beteges, nem?
De azt vettem észre, egy bizonyos idő után már az István is így viselkedik. Elmegyünk ketten valahova, eleinte (első 1-2 óra) még élvezzük is, aztán már ő mondja, hogy menjünk haza Ádámkához.

Barbi
Kép
b_barbie

Boldog szülinapot Hannának!!!!!!!!!!!!!!!
És jó bulizást mára!!!!!!!!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti,
nagyon köszönjük!
Puszi
timiban

Hanna, Isten éltessen sokáig! :D :D :D NAgyon boldog szülinapot, jó tortázást mára!!!!!! :) :) :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Drága kicsi Hanna, nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk Neked!

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Timi, Hannának és Zsoltinak mi is nagyon bolsog születésnapot kívánunk :)

Nálunk Tamás 26.-án dolgozik, szóval le vagyok törve, és persze borul az egész karácsonyi menetrend :( Én is dolgozom ma is, holnap is, du meg sütnöm kell anyuék sütijét. Szombatra marad a takarítás, és jó lenne ha a sütés is meglenne, mert akkor vasárnap mennénkn anyósomhoz (hozzá mentünk volna 26.-án) Már minden ajándék be van csomizva, a kézlenyomatokat kell még csinálnom, még nem jut mindenkinek :)

Megyek is, emrt elkések :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cas, igen, én is egyetértek veled a bimbóvédővel kapcsolatban, de ha te láttad volna az én mellbimbóimat, hoyg hogyan néztek ki, és te viselted volna azt a fájdalmt, amit én minden szoptatáskor 5 hétig átéltem, nem tudom, mit tennél. Sajna, én most épp az ellenkezőjét gondoltam tenni: nem engedem, hoyg bárki besegítsen a szopiztatásba, mert nekem éppenhogy a csecsemős nővér szúrta el a dolgokat, és persze, csakis jószándékból, hisz segíteni akart. Kriszta bekapta a mellemet, de hogy? Nem a bimbót, hanem fölötte (hogy hogyan, ma sem értem :roll: ) , és szívta, szívta, amíg egy eleven húscsíkot ott nem hagyott nekem. MÉg most is fáj, ha belegondolok. Ez volt az elején, aztán jött a többi csapás, de erről inkább nem is írok, mert ismét csak bőghetnékem támad.

De most biztos vagyok benne, hoyg sikerül. Mármint a szoptatás. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Hanna kishölgynek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!

Andi, én is csak kicsit fordultam le a székről a tojás miatt, de látod milyen ügyes kis újító vagy? Valószínű a cukiban is ki szokták spórolni azért lett olyan íze.

Gyereknélküli téma: biztos bennem van a hiba, de pl. egy bevásárlás alatt csak a játékosztályon vagy a gyerekruha osztályon szoktak eszembe jutni. Akkor is csak pénzköltési lehetőségként. Én gyerek nélkül jobban szeretek vásárolni. Sőt. A múltkor szétválasztottuk a csajokat egyik 7végén és szombaton egyik jött velünk, vasárnap másik. Hihetetlen felüdülés volt már az is, csodálkoztunk is Árpival, hogy eggyel mennyivel könnyebb. Persze nem bánom már hogy ikrek így imádom őket, de fura ha egyke van nálunk. Bölcsivel kapcsolatban rájöttem, hogy ÉN még nem vagyok elég érett az ilyetén leválasztódásról és nem tudom elképzelni, hogy számomra idegen emberek neveljenek a gyerekembe valamit, amit esetleg én ill. a családom máshogy csinálnánk. Ez részemről egyfajta önzőség, hiszen a legtöbb gyerek szereti a bölcsit és én is túléltem, de úgy érzem most még szükségük van rám, mert sokszor én sem értem mit akarnak, akkor hogy értenék meg idegenek. Na meg a szükségről... Olyan hamar felnőnek és tojnak a fejünkre (mintha most nem tennék...) ki akarom használni amíg kellek nekik. Pár év és csak pénzt lejmolni akarnak majd, meg elkéredzkedni.

Zsuzsi, este nem volt gond az alvással? Vagy a fél hatos kelés nem probléma Szandinál? Eddig adsl-ünk volt amivel teljesen meg voltunk elégedve, nem volt vele különösebb bajunk. (Ha volt is Árpi csak betelózott az exmunkahelyére...) Most digire vátottunk és förtelmes szar. Nem is az zavar, hogy nem jól műkszik, mert új rendszer meg minden. Hanem a hozzáállás! Szerintem emiatt a nemtörődömség miatt nincs netünk majd 2 hónapja. Ill van csak nem jól működik és kiborító dolgokat csinál. A Ferkó mit csinál amúgy? Hol dolgozik meg mivel? Rendszergazda vagy mi?

Edith, mizújs? Most már napi többszöri minibejelentkezést kérünk. Csak hogy időben szorítsunk neked/nektek.

Márti, Szoni nem alszik napközben? Az szép! És ha vele aludnál? Neked sem ártana...

Barbi, akkor minden ajit megvettetek?? Elhiszem, hogy kivagy István nélkül. Az ünnepek alatt ugye nem fog dolgozni?

KépKép
kgiulia

NA, én tiszta hülye vagyok. Megírtam egy jó kis bejegyzést, erre meg rámásoltam egy másik topikba írt írásomat.

Végülis annyi volt a léányege az írásnak, hoyg mostanában reggelente nagyon álmos vagyok, pedig eddig nem volt jellemző, mégha keveset is aludtam, aztán hoyg Borókám állandóan csak mászik át a jobb oldalamról a balra és fordítva, és harmadszor, hyog megyek mézeskalácsot sütni. tegnap du. elmaradt, így most inkább kihasználom a segítséget, ami van: Krisztát.
Smiley-kat nem enged tenni a gép. Fogalmam sincs, miért.

Szép napot mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Igaz, más is volt benne, néhány apró reagálás, de most már mennem kell, így majd máskor pótolom. Julcsi, majd írogatok, de egyelőre nincs mit. Ha eksön van, Barbi úgyis tudatja! :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Hannának én is nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!

Julcsi, bevásárolni én is jobban szeretek Samu nélkül, illetve ez attól függ, épp milyen passzban van a gyerek. Ha nyűgös, nyilván nem túl vicces a dolog, de mostanában nagyon lenyűgözi minden bolt, ő is nézelődik, meg az érdekes dolgoknál leparkol, és most épp nem nagyon rohangál el mellőlünk. Majd jön az is.

Márti, gyerköceidről továbbra is nagyon jó képeket csinálsz, nekem valahogy nem sikerülnek ilyen jól a képeim. Polcos Zsombi viszi a pálmát! Hogy vetted erre rá?

Andi, gratula a sikeres tiramisuhoz!

Zsu, sajnálom, h nem lesz otthon a párod 26-án...

Zsuzsi, és hogy sikerült elérni, hogy előrébb kerüljetek a bölcsödei várólistán? Ha nem titok... Elengedés: szerintem ez minden életszakaszban nehéz. Ezzel most nem azt állítom, hogy fél évesen kell leválni a gyerekről, de ha óvodába megy először (és bölcsibe nem), azt valószínűleg ugyanolyan nehezen éljük meg, mintha bölcsibe megy. Lásd Márti. Meg persze azt is értem/érzem, amit Barbi, Julcsi, Andi írt, hogy minél több időt szeretnétek ebben a korban együtt tölteni a gyerkökkel, és nem másoknak átengedni a nevelést, mert ezek az idők nem pótolhatók. Nem mindenki olyan zizi, mint én :)

Egyébként meg jó sűrű a hetem, így nem nagyon jutok ide.
Kedden napközben a sógornőmnél voltam segíteni - tudjátok, aki múlt héten szült. Főztem, mostam, vasaltam, ilyesmi. Szombaton mentek haza a kórházból, és nagyon lemerítette a szülés, iszonyúan gyenge volt egy hétig. Mostanra nagyjából rendeződött a dolog és a kiscsávó is tök jó fej, mert csak alszik és eszik, egyelőre más produkciója nincs, így Áginak hagyott egy kis időt regenerálódni. Komolyan, egész nap ott voltam, és nem hallottam a gyerek hangját, meg nagyon nyitva sem láttam a szemét :) Samu ennyi idősen már leordította a fejemet :) Hihetetlen, h már ilyen picurok esetében is milyen nagy vérmérsékletbeli különbségek vannak - jó persze, ez változhat még sokat.

Meg dolgozom elég sokat, és ennek megfelelően elakadt a karácsonyi készülődés, node majd ma meg holnap! Samut elkunyizta anyu :), ma viszem Baracsra és csak szombat du jön vissza. Tehát lesznek gyerekmentes esték, Balázzal be is terveztünk egy kis mozit.
És persze ez a hét a munkahelyi és baráti előkarácsonyi ünnepségekről is szól, hétfőn én voltam, tegnap Balázs a munkahelyi "bulin", kedden meg a barátainkkal jöttünk össze előünnepelni...

Iza, Regi, nagyon eltüntetek, és Edit, te sem jelentekezel, hu de gyakran!
Írjatok sokat! :)
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Tegnap lemaradt a hsz-ből az ágy téma. Virág kb. fél éve rendes ágyon alszik. Délben 5 perc alatt, este pedig 10 perc alatt alszik el, úgy,hogy melléfekszem. Nem járkál, reggel kijön és köszön, hogy szia. Nagyon sokat forgolódik, így a takargatás horror. Nem bántam meg a cserét, én már nem bírtam a kiságyban való ordítást. Szemmel láthatóan Ő is utálta, még játszani sem volt benne hajlandó nappal sem. Szóval drukkolok az ágycserékhez.

Hannának és Zsoltikának boldog szülinapot kívánok!

Akkor most már Zsoltikát kötelező felvenni az oviba? Elvégre 5 éves kortól kötelező az óvodai felvétel.

Ma az oviban karácsonyi ünnepség lesz. Kisfiam annyira szép volt reggel az ünneplő ruhájában!!! Vittünk sütit, üdítőt, meglepit az ovónéniknek! Csillogott a kicsi szeme az izgalomtól!

Megyek ajándékot csomagolni, sósat sütni, Virágot az Apjára rásóztam. És meg van a karácsonyfa!!! 2 m-es ezüst fenyő.

Még Anyukám ajándékát kellene elhozni, már tegnap kifizettük, egy bordó- szürke biciklit kap gyereküléssel. Csakhát semmi kedvem a -7 fokban hazatekerni vele, autóba meg fogalmam sincs, hogy férne be. Annyira izgulok, mit szól majd neki!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Évi!

Igen, nem túl gyakran jelentkezem, dehát nagyon nehéz a szívem az ünnepek közeledtével. Valamelyik nap 15 centis hóban álltam Apu sírjánál vagy 20 percet, nagyon kibőgtem magam, most már könnyebb.

Jó Apázást!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Julcsi, aha, két ünnep között is dolgozik. :cry:

Mi majdnem így jártunk az internetszolgáltatóval. Csak nálunk annyi a különbség, hogy ők adják a kábeltv-t és a telefont is. Hetente legalább 3x nincs semmi, rendszeresen elmegy a telefon, hol mind a 3, hol meg csak net nincs. Ez is "viszonylag" új rendszer (kb. 1,5 éve van) és még mindig nem működik rendesen. Ja, és a legjobb, hogy ha valami nincs éppen, és beakarom jelenteni, akkor meg fel sem tudom hívni őket. Hagyok üzenetet, aztán 3 nap múlva visszahívnak. Vagy nem.
A múltkor már nem is emlékeztem, hogy bejelentettem, mert már rég megjavult, amikor visszahívott egy csaj. Aztán jól lebasztam, hogy nekik ez az "azonnal visszahívjuk"? Úgy megsértődött, hogy lerakta a telefont. :x

Márti, milyen lett a mézeskalács?

Barbi
Kép
b_barbie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?