Sziasztok!
Hannának én is nagyon boldog 2. szülinapot kívánok!
Julcsi, bevásárolni én is jobban szeretek Samu nélkül, illetve ez attól függ, épp milyen passzban van a gyerek. Ha nyűgös, nyilván nem túl vicces a dolog, de mostanában nagyon lenyűgözi minden bolt, ő is nézelődik, meg az érdekes dolgoknál leparkol, és most épp nem nagyon rohangál el mellőlünk. Majd jön az is.
Márti, gyerköceidről továbbra is nagyon jó képeket csinálsz, nekem valahogy nem sikerülnek ilyen jól a képeim. Polcos Zsombi viszi a pálmát! Hogy vetted erre rá?
Andi, gratula a sikeres tiramisuhoz!
Zsu, sajnálom, h nem lesz otthon a párod 26-án...
Zsuzsi, és hogy sikerült elérni, hogy előrébb kerüljetek a bölcsödei várólistán? Ha nem titok... Elengedés: szerintem ez minden életszakaszban nehéz. Ezzel most nem azt állítom, hogy fél évesen kell leválni a gyerekről, de ha óvodába megy először (és bölcsibe nem), azt valószínűleg ugyanolyan nehezen éljük meg, mintha bölcsibe megy. Lásd Márti. Meg persze azt is értem/érzem, amit Barbi, Julcsi, Andi írt, hogy minél több időt szeretnétek ebben a korban együtt tölteni a gyerkökkel, és nem másoknak átengedni a nevelést, mert ezek az idők nem pótolhatók. Nem mindenki olyan zizi, mint én
Egyébként meg jó sűrű a hetem, így nem nagyon jutok ide.
Kedden napközben a sógornőmnél voltam segíteni - tudjátok, aki múlt héten szült. Főztem, mostam, vasaltam, ilyesmi. Szombaton mentek haza a kórházból, és nagyon lemerítette a szülés, iszonyúan gyenge volt egy hétig. Mostanra nagyjából rendeződött a dolog és a kiscsávó is tök jó fej, mert csak alszik és eszik, egyelőre más produkciója nincs, így Áginak hagyott egy kis időt regenerálódni. Komolyan, egész nap ott voltam, és nem hallottam a gyerek hangját, meg nagyon nyitva sem láttam a szemét
Samu ennyi idősen már leordította a fejemet
Hihetetlen, h már ilyen picurok esetében is milyen nagy vérmérsékletbeli különbségek vannak - jó persze, ez változhat még sokat.
Meg dolgozom elég sokat, és ennek megfelelően elakadt a karácsonyi készülődés, node majd ma meg holnap! Samut elkunyizta anyu
, ma viszem Baracsra és csak szombat du jön vissza. Tehát lesznek gyerekmentes esték, Balázzal be is terveztünk egy kis mozit.
És persze ez a hét a munkahelyi és baráti előkarácsonyi ünnepségekről is szól, hétfőn én voltam, tegnap Balázs a munkahelyi "bulin", kedden meg a barátainkkal jöttünk össze előünnepelni...
Iza, Regi, nagyon eltüntetek, és Edit, te sem jelentekezel, hu de gyakran!
Írjatok sokat!
Évi