Sziasztok!
Köszönjük Kata nevében a dícséreteket.
Nálunk most a favorit: köpködés, nyálból buborék fújás.
Kata beindult újra, sikerült lekamerázni, egymás után vagy 10x hasra fordult.
Gyugyó –kám!
A Kata nem kopi!
Dorka!
Rózsaszín, hát igen, van neki pár darab. De próbálok más színű rucikat venni, nem mindig járok sikerrel. Szerencse 68as mérettől már vettem, meg előre 74,80-ast is (turiban). Ha megnézem a szekrényét nem a rózsaszín dominál már. Elhiheted nekem is herotom van vmikor.
Engem is érdekelne az étrend:
astax@freemail.hu köszi
Rozsagi!
Ez a haemangioma teljes egészében elmúlik majd?
Egyik nap a relax székben etettem este, Kata kezdett bealudni, de sajnos én is, arra eszméltem, hogy a fejem is már lógott, még jó, hogy nem esett a gyerek ki a kezemből
Hajnalban viszont nem vagyok kómás.
Turi: nagyon jól kifogtad, én is szoktam
Beuka!
Mekkora a kertetek? 300 db akác
Rossmann-ban is lehet kapni ilyen pelusalátétet, én szét szoktam vágni, és ebből nem jön ki morzsaszerűen a vatta, mint a DM-ből.
Inszorítás: ismerős, nagyon fájt nekem.
Krisszi!
Tegnap megettem egy tábla Milka Chocolate dessertet.
Sinlac, doki! Engem már előre figyelmeztetett a védőnő, hogy nem biztos, hogy felírja a dokinő. Mennyibe kerül teljes áron?
Ricsi baba szép, formás és milyen hosszú
74-es a mérete már?
Jubi!
Nagyon szépek a gyerekeid. Hol a harmadik, már nem fér a kádba, vagy nagy hozzá? Nagyon édes ahogy a fiad „fürdeti” Jazit.
Tényleg, Jazi rúgkapál a vízben, vagy csak hagyja magát fürdetni? Kata tegnap már végre elkezdett rúgdosni.
Hettie!
Én is úgy tudom, hogy a komp nem jó. (meg aztán ha jó lenne sem vennénk, 50nm-en meg kell gondolnunk mit veszünk, kicsi a hely)
Jó nagy a házatok.
Majd futkoshatsz Artúr után.
Jadey!
Engem is érdekel Jade elbírja Bencust? És apa még mindig odaadja neked, hogy huu milyen nehéz ez a gyerek?
Gesztenye!
De furi, Kata ha hason van, nem illeg-billeg, nem akar fordulni vissza. Nektek kicsit illegett Barni és rásegítettetek? Hátról hasra megy neki?
Nózi!
Nagyon jól jártatok az etetőszékkel.
Mamy!
Nagyon cuki bébi Gesztike, és nagyon ügyes, hogy bekapja a lábacskáját.
Nem semmi tornamutatványokat mutat be, nagyon kell vigyáznotok vele.
Hason is játszik már a játékaival? Mert Kata a nézelődés után leteszi a fejét és rágja ami a szájába kerül.
Kata is fogdossa már a lábát, eleinte csak a combikát, tegnap meg oldalra fordult és a lábfejét piszkálta. (Holnap megyünk mérésre, de kb. 7200g, 63cm a Kata – kicsit belehúzott…)
GYED: nekem már a szülés után elküldte a munkahelyem a papírokat, vissza kell csak küldenem. Jó, hogy írtad elő is veszem.
Bettus!
Láttam apával msn-eztél.
Jó jeleid vannak, van egy szia kuki jeled, az nagyon frankó.
Hogy állsz a Pampers vonalkódokkal? Nekem megvan 10, küldöm be, a telefont kérem (nekünk megvan amire te hajtasz formadobozka, tényleg jó és nagy)
Én többet nem veszek Pamperst, mert amikor az van rajta és kézben fogom, bekakil, hát ruhacsere a minimum. Nektek nem volt ilyen baleset? Tudod amikor minden nap van, akkor elegem van…Huggies-nál nem jön ki.
Melódia!
Mihamarabbi jobbulást, már régóta betegesekedtek L Szegény Pistike mellkasröntgen
Ha Kata meglátja a fényképezőgépet, rögtön adja magát, de nehéz lekapni, mert állandóan mozog, meg pofikat vág.
Sue!
1x cici, utána tápszer, különben kevesebb lesz a tejed (ezt olvastam), akkor kell 1x a tápszer ha elakarod a kicsit választani
Napraforgó!
Jobbulást Neked!
Chesti!
Kérek lencsilány fotót ahogy hason van, jó? Nagyon szép a magzatos beszélgetés.
Évi!
Ricsi igazi kis pasi. Nagyon édi.
Csengő!
Bálintnak jobbulást!!!!
Linda!
Nekünk nincs mosható pelusunk, a képen Katán Huggies van, vkivel keversz.
Látom ti már a nyárra készültök? Csókra áll a lánykád szája nem?
Edit