Szép reggelt lányok!!
Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, voltunk tegnap dokinál, bajártuk szinte az egész várost utána!! a dokinéni elküldött minket mellkasröntgenre, és vizeletetet adrunk le a laborba!!Persze ezt délután nem lehet 1 helyen elintézni, úgyhogy rohangáltunk szegénnyel mint a mérgezett egerek!!
Először a heim pálba a mellkasröntgent intéztük el!! nem tudom, hogy csináltak-e valakinek itt a kis babájának ilyet, de én nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek!!
adtak rá egy bírkózó ruháhohoz hasonlót, és a vállpántjánál fogva felkötötték egy kis vázra, kezét kikötötték!!Úgy nézett ki, mint egy kis céltábla!! Elötte sírt, közben meg tök érdeklődően nézelődött, miközben lógott lefelé!!
Azt hittem megzabálom!!
Montam is az apjának viccesen, hogy ha legközelebb balhézik, ilyen módszerrel kikötöm, és nézelődjön!!
Arany pici szívem!!
Nincs neki tüdőgyulladása, hörghurutot találtak nála!4A vizeleteredmény is rossz lett, tele van baktériummak, meg fehérjével!!
doktornő este telefonált, bemondtuk neki az eredményt, azt mondta, hogy valószínű húgyuti fertőzése is van!
Ma reggel, hozza majd a receptet, ír fel antibiotikumot !
Tegnap már csak hőemelkedése volt,kezd jobban lenni!!
Juborka!
Gyógyulástkívánok Benikének!!Mit mondott a doki?
Edi!!
Én szerencsére már teljesen jól vagyok, dehát sajnos mostmeg Pistike beteg
a tejcsi ügyön dolgozunk, éjszaka elég, nappal kell picit pótolni csak!!
Persze ha majd meggyógyul, akor tudom igazán leteszetlni, hogy mennyire elég a tejcsi, és mennyit kell igazán pótolni!!
Úgy pózol Kata a képeken, mint egy igazi hercegnő!!
Rózsaági!!
Mekkora Pannika?? Hogy viselte az oltást??
Beuka!!
szél!!
igazad van, a múltkor nagy feneket kerítettek a semmihez, mostmeg csak néztem, hogy honnan "gyütt" ez a nagy "orkán"
Drukkolok, hogy sikerüljön a fekveszopi, én már elég régóta így szopiztatok éjszaka, mert rájöttem, hogy így szundikálni is tudok közben!!
Kb. 1 hónapig szoptattam a fotelben hősiesen, mire rájöttem, hogy a jó meleg ágyikóban is megtehetném!! Azóta van, hogy nappal is így szopizunk!!
Én magam mellé teszem, és 2 párnával feltámasztom a fejemet!!
Siba!!
Nagyon találó volt ez az átköltött R-Go részlet, reméljük Szkataának is tetszett!!
Hettie!!
sajnálom, hogy mozgalmasak az éjszakák, lassan talán beáll majd egy megszokott rend!
Cigiszag: én nem tudnám elképzelni, hogy cigiszagban éljek!!
Nálunk anyum dohányzik, de szigórúan kint az ajtó elött!!
Saját gyerekükben tesznek kárt, hihetetlen!!
áKata!!
Köszönöm a teás tippeket nekem is a Laktóherb kezd bevállni!! pistike picivel többet pukizik tőle, de aq hasa nem fáj!!
gyönyörű szépek az ikrek, rengeteget fejlődtek!!
Krisszi!!
Többet aludj azért apa mellett, hogy ne kelljen nagyon mélyre csomagolni azt a bölcsőt!!
Mamy!!
Nagyon szép, és ügyes Gesztike!!
A zajjal mi is így vagyunk!! a porszívó, és a melletünk zajló építkezés zaja mellett ezerrel alszik, ha az apja trüsszög, vagy elmegyünk mellette, egyből felriad!!
Érdekes!!
Lenne még egy kérdésem, Nagyon nem vagyok még jártas ezekben a dolgokban: most végülis a sinlac kezdő tejpép?? vagy micsoda??
Mentem, mert éhség van!!
puszi!! Melódia