Bujka!
Remélem hamarosan javul a helyzet és a gyerkőcök jól ellesznek egymással. Ilyenkor jó, ha kevés a korkülönbség köztük, de az tény, hogy valahogy át kell vészelni ezt az időszakot. Egyébként csodállak érte, mert én már most kételkedem abban, hogy hamarosan jöhet a kistesó. Úgy érzem, hogy előtte még regenerálódnom is kell, így majd Barni 1 éves korában meglátjuk, hogy éppen hogy bírom a terhelést
.
Beuka!
Hogy csináltad, hogy még kevesebb kg lettél, mint a terhesség előtt? Én is 50 kg voltam (162 cm), majd 63-ra híztam, szülés után egy héttel 54, most pedig 51-52 vagyok. Egyébként nyaranta a "versenysúlyom" általában 48 kg, de Barni télen fogant
.
Tina!
Sok sikert a tápszerekhez és ne aggódj, nem untatsz minket, elvégre bárki kerülhet még hasonló helyzetbe és akkor jól jön a tapasztalat.
Siba!
Én is az Oktogonhoz járok fogorvoshoz, de a doki neve most nem ugrik be.
Jadey!
Akkor inkább mandarinos csokit egyél és abban van csoki is
.
Juborka!
Milyen hajszeszt vettél? Majd értesíts a hatékonyságról.
Hettie!
Szerencsére már az én párom is kijátszotta magát fiatalon, mármint a számítógépen
(most lesz 34), így most inkább velünk foglalkozik többet.
Gabi!
Nagyon édesek a fogacskák. Szopinál nem szokott harapdálni?
Sajnálattal olvastam, hogy egyes családoknál a férjek nem éppen megfelelően állnak hozzá a gyerekneveléshez és a velük való foglalkozáshoz. Azért remélem, hogy hamarosan mindenhol megoldódik a probléma és a jövőben csak jó híreket olvasok.
Nekem mázlim van, mert Gyuri elég sokat foglalkozik Barnival és még élvezi is, amikor kapja tőle a visszajelzéseket (mosoly, gügyögés és tapintás). Ő fürdeti és az utolsó két szopi között ő játszik vele és én akkor hozom be a napi lemaradásomat. Néha még éjszaka is felkel hozzá, ha éppen rosszat álmodott és nem éhes (babusgatja), sőt az elején felváltva altattuk, amikor még nagyon pocifájós volt. Nekünk az a véleményünk, hogy ezt az időszakot már nem lehet visszahozni, így addig élvezzük ki, amíg lehet.
Sz_Kata!
A férjednek akkor kéne téged látnia, amikor babatalin vagy a Bóbita klubban vagy, mert akkor nem a "házisárkányt" látná benned. Azért örülök, hogy megtaláltad a probléma forrását. Talán egy-két közös program őt is jobb kedvre derítené és a te válladról is levenné a terhet. Hajrá, előre, mindent bele és sok sikert!!!!
Mamy!
Én is abban bízom, hogy hamarossan már Barni is átalussza az éjszakákat és akkor talán én sem érzem majd magam úgy, mint akit kifacsartak. A remény hal meg utoljára.
Bettus!
Itt voltatok a Honvéd kórháznál? Ha legközelebb erre jártok csörögj ránk, mert mi is szívesen találkoznánk veletek, hogy lássuk mennyit nőttetek és fejlődtetek.
Siba!
Nekem még nincs jogsim, de erősen foglalkoztat a gondolat,hogy 1-2 éven belül le kéne tenni. Viszont amit írtál egy kicsit visszavett a lelkesedésemből, miszerint egy csöppet idegesebbek az anyukák a volánnál (lehet, hogy át sem mennék a vizsgákon
).
Chesti!
Én most szerdán voltam egy homeopátiás drnőnél, aki a következőket ajánlotta az fogzási időszakra: Calcium phosphoricum heti 2*1 golyó (segíti, gyorsítja a fogacska növését) és Chamomilla vulgaris napi 3*1 golyó (fájdalomcsillapításra). A calciumot már akkor el lehet kezdeni, amikor még csak sejthető a fogacska kibújása, de még nem okoz panaszt. Remélem ezzel tudtam segíteni.
Utólag is bocsi a hosszú írásokért, de most már megpróbálom tartani veletek az iramot
.
Gesztenye