Sziasztok!
Nálunk ma gyönyörűen süt a nap !!!.Nem úgy mint tegnap mikor is Egerszegen voltunk a neurológiai kontrollon,elinduláskor csak az eső esett majd közeledve a városhoz a hó szakadt
Be kellet kéreckednünk a kórház udvarára hogy had parkoljunk minnél közelebb a bejárathoz .Beengedtek,rendik voltak
Fél órát csúszott a vizsgálat.Minden rendben volt :Laura ügyesen végigtornászta a már jól berögzött gyakorlatokat,figyelt a hangra ,csörgőre,megkopácsolták a kis térdét ,könyökét.Ezután már csak 2 tornát kell gyakorolni(az elején még 5 volt)az ülésba húzódzkodást,mindaddid míg nem fog magától ülni és a forgatást balra -jobbra szintén addig míg nem fordul át egyedül.De hála Istennek nesokára eljön ez az idő is
Vizsgálat után hazajöttünk a még mindig szakadó hóban,annyi időm volt hogy megcsináljam a mákos-gubát,majd megetettem a Laurát és már mentünk is a keszthelyi kórházba :csípókotrollra.Hát itt 3/4 órát kellett várni.Harmadszor voltunk és többet már nem is kell menni mert perfekt !A torna már nem kötelezö de nem árt .
Mivel egész nap utón voltunk és csak lájtos mákos guba volt az ebéd,hazának vettünk pár darab sajtburgert meg nekem vaníliás séket .Nem vagyunk ám Megdöglesz függők csak néha megkívánjuk,legutóbb tavaly nyáron voltunk,akkor még terhes voltam és színtén megkívántam,de elég is volt egy fél évre megint,mert én nem tudom milyen ízfokozót tesznek bele:egész este szomjas voltam és a hasam is fájt egy kicsit.
Laur baba nagyon fáradt volt a sok herce-hurcától,millió vetkőzéstől,mert fürcsi után nagyon nehezen tudtam megszoptatni,sírt
de azért kis türelemmel sikerült és utána nagyon hamar bealudt
Na ennyit a kis kalandunkról
Krissz
Köszi hogy felvilágosítottál "Cézárral"kapcsolatban,amit tudtam azt én is csak olvastam,de a te hihetetlen lexikális tudásodnak köszönhetően most már még többet tudunk a dologról
Majd rámegyek az oldalra is amit mellékeltél.
Melódia
Örülök hogy jobban vagy!
Jadey
Nekem is hullik a hajam, de úgy
Tegnap hajat mostam és még a zuhany alatt bebalzsamoztam ,kifésültem leöblítettem,majd miután megtörölköztem elkezdtem méregetni magam a tükörben,ahogy ott forgolásztam a fenekem fölött(elnézést kérek mindenkitől)ahol kezdődik a vágás egy rakás haj volt összegyülve,úgy meg ijedtem először hogy mi a fene az,aztán rájöttem hogy a hajam
Bencus nagyon ügyi hogy átfordult ,én is alig várom már!
Timi
Marvinnak is gratula a forgáshoz ,Laurának csak akkor sikerül ha segítek egy kicsit.
Táp:mikor még én is adtam tápot a Laurának egyik alkalommal alig akarta ő is bevenni a szájába a cumit, mikor nagy nehezen elkapta avett belőle egy keveset és kiköpdöste ő is,majd mikor újra probáltam betenni neki akkor meg csak öklendezett,aztán sugárba hányta ki mindet
én annak tudtam be hogy túl meleg vízzel kevertem össze a cuccot és felkavarta a kis gyomrát,na onnétól kezdve nem kapott többé tápot
Nem lehet hogy nálad is ez lehet a problém?Csak tipp
Jubi
Szóval te is császáros voltál.Alma -banán turmix:majd én is ki fogom proszálni
Jazi-baba nagyon cuki a képen
Betti
Kis habcsókod jól néz ki a piros kalappal!Kellemees lehetett a kiruccanás!A Ficusod még él???
Elkezted talán a 90 naposat?
Bujka
Laura ,alvás szempontból ellentéte a te fiadnak:ő meg annyira sokat alszik,van olyan hogy egy egész órát sem bír fennt lenni
Nem tidom hogy ez is normális e ?De azért örülök is neki mert mindenre van időm.
Dorka
Laurának is volt csomó a tarkóján ,de már nem érzem,én dokinak is megmutattam ,azt mondta :no para kis nyirokcsomó,elmúlik.El is múlott
Ákata
Laura veséje már normál méretű,többet nem kell mennünk UH-ra. Viszont ilyen útógondozáson nem voltunk,de ugyebár rendszeresen járunk a neuróra meg a dokihoz is és remélhetőleg minden rendben lesz
Fog
Mamy
Nem tudom hol kell elolvasnom a szülitöridet.Téged úgy altattak?Én csak érzéstelenítőt kaptam,műtét közben beszéltem az orvosokkal,nagyon vidám társaság volt,nem éreztem semmit de mégis éreztem mikor Laurát kiemelték,én sem láttam mert suttyomba kilopóztak vele,ahol megtisztogatták,de hangját azt hallottam:üvöltött
bebugyolálták,úgy mutatták meg, aztán ment az inkubátorba,édesapja a folyóson látta ekőször.
Csengő
Mi a fogyi titkod?
Hetti
Imádom a pipi mellet
na,porszívózók egyett,kettőt....
amúgy azt utálok a legjobban
Remélem nektek is süt a napocska!
üdv:Linda