Sziasztok!
Hmmm... Hol is az a jó kis "megszokott kerékvágás"?! Laci elment dolgozni, én meg nem találom a helyem.
Döbbenet, hogy megszoktam egy hét alatt, hogy velünk van!
Most meg egyszerűen nem tudom, mit is kezdjek magammal, annyi dolgom lenne, hogy nem is tudom, hol fogjak hozzá.
Talán a babanetezésnél?!
Bogancsi! MKB? Hmm... Utána nézek, van-e fiókjuk a közelben. Köszi az infót!
Zsuzsi! Hol van az a Szamos cukrászda? Laci imádja a Szamos marcipánt! Vagy az másik szamos?
Engem piszkosul nem érdekel, hogy korrupt-e a bank, sőt, igazából még az se, hogy drága-e, mert úgysincs túl nagy forgalom a számlámon. Egyszerűen (?) csak azt szeretném, ha kedvesek, segítőkészek, és ügyfélközpontúak lennének.
Sajnos tényleg elég gáz, hogy az automaták és terminálok többsége OTP-s, de belőlük már annyira elegem van...
2000.03.15-én költöztem Budapestre. Azóta nem tudom elintézni, hogy a számlavezető fiók budapesti legyen. Így itt semmi komolyat nem lehet elintézni (internet-bank, névváltozás, stb.), és amikor lejárt a kártyám, azt se akármi volt elintézni, hogy megkapjam Szolnokra utazás nélkül.
De ettől még nem lennék kiborulva, ha nem csinálnának belőlem hülyét rendszeresen. Először 8 hónapos pocakkal jöttem rá, hogy hiába egy bank az OTP, nem mindegy, ki a számlavezető fiókom. Órákig vártam a soromra, közben egy nyamvadt ügyfélWCjük sincs a gyönyörű nagy III. kerületi csili-vili bankfiókban. Mikor végre sorra kerültem, akkor elmondták, hogy azt nem lehet, hogy áthozni a számlát, nyissak újat, és rakjak át minden megbízást arra, meg adjam meg a számott ott, ahonnan utalnak nekem, és ők annyit tesznek, hogy jogfolytonosnak tekintik a számlát. Vagyis kegyeskednek hozzá külön zűrök nélkül kártyát adni, meg az egyenleget átvezetik az újra, és kész.
Hát, ezt nagy pocakkal nem vállaltam be. Akkor inkább maradjon a lánykori nevemen. Erre most, amikor a kártyámmal kavartam a békási fiókban, azt mondták, miért is nem hozom át a számlámat a III. kerületi fiók hatáskörébe.
Mondom azért, mert nem lehet, nekem meg arra nincs energiám, hogy eg yúj számlára mindent átvezetgessek. Erre azt mondja a nő, hogy dehogyisnem lehet. Felhívja a III. kerületi (központi) fiókot, megbeszéli, hogy igen is lehet, és ad egy nevet, hogy ha vacakolnának velem, azt a hölgyet (főnök) kérjem. Na, kedden elmentem, megint kivártam a sorom, és megint azt mondta az ügyintéző csaj, hogy de olyat nem lehet, hogy a számlát áthozni. Kérem a főnökasszonyt, mire a kishölgy közli, hogy nincs benn, de ha benn lenne, akkor is csak azt tudná mondani, amit ő, mert ez így van, és kész.
Ezek után kicsit üvöltöztem, és nagyon elgondolkoztam. Ha úgyis új számlát kell nyitnom, akkor miért pont az OTP-nél?!
Cory! Mi sajnos nem tudunk menni Mikulásozni.
Azon a hétvégén megyünk haza Juditot köszönteni (Anya + Nővérem), nameg az én szülinapi tortámat felfalni.
Norci! Én szépen elterveztem, amikor Lacika bútorát megvettük, hogy ugyanabból a termékcsaládból milyen heverőt fogok venni Lacikának, amikor majd elöröklik tőle ezt a heverővé alakítható rácsosat. Úgyhogy megvettünk egy szekrényt, egy pelenkázó - komódot, meg a kiságyat, és már eleve úgy terveztem meg a berendezést, hogy tudtam, hol lesz a heverő. Na, ezt a terméket azóta már nem gyártják.
Eléggé gondban is vagyok vele, mert szivem szerint máris rohangálnék, hátha valahol raktáron még akad, ugyanakkor még terhes se vagyok, így babonából nem merek...
Szóval nem is tudom, hogy lesz. Lehet, hogy végül egy rácsos kiságyat veszünk, a legegyszerűbb típust, aztán meg úgyis elköltözünk innen (remélem), mire azt kinövi a második. De azon is gondolkoztam, hogy talán el kellene adni az egész gyerekszoba bútort, és venni egy új, összeillő, kétgyermekes "konfigurációt".
Szóval nem túl kialakultak még az elképzeléseim.
Szila! És elégedett vagy a Bp. bankkal?
Andysj! Jó utat, és jó szórakozást nektek a hálaadás napi kiruccanáshoz!
BMárti